| FanFiction Links | |
|
+77Stella Sunlight maria_likofos Bellward Teodan pitsiriki Dalia Vanina ev@ki Silia AspaKorth maraki27 EliRose annia BELLA MARIE xrysanthi Kavalnka anna <3 rathbone di1996 pretty witch izzy cullen evangelina Isabella_Cullen twilightFOREVER evi Lizzy Cullen Vera Mrs.Cullen katia2110 Mrs.Christina Nemesis Of Bellin pink Afelop alice cullen! despina aek ntinaki robert\'s girl Edward_ Breaking_ Dawn marionlovesedward !~Twilighter~! AnaroseCullen despoina niki paru maria23 Miley Stellouko Mrs Alice athina Kimberly ioannaki-twilightaddicted kanty twilightaholic# cornel bloody swan ΕΡΗ dolores!! MIKAELLA sunrise Ms Cullen emma cullen pattinson xrisa_twilight magic princess bedward__ Alexadruby the vampire SilverMusk LizCullen April Rozali87 emerald eyes Princess nasiatheslayer DanaeCullen hobo angepsi Neri WhiteQueen scarlet rose 81 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
twilightFOREVER Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4265 Registration date : 25/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Πεμ 1 Ιουλ 2010 - 13:35 | |
| - Nemesis Of Bellin έγραψε:
- το εχω εγω κοριτσια
στειλτε μσν ή email και σας το στελνω αχ μπορεις ελενα ανηψουλα μου να μου το στειλεις....please...θα σου στειλω με πμ το e-mail μου... | |
|
| |
Nemesis Of Bellin Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Night Castle Αριθμός μηνυμάτων : 3549 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Πεμ 1 Ιουλ 2010 - 18:56 | |
| ναι καλε στειλε το email Και στο στελνω
και χαρα παρε απο την αρχη το τοπικ και θα βρεςι αρκετες ενδιαφερουσες προτασεις | |
|
| |
AnaroseCullen Midnight Sun Vampire
Τόπος : Forks(lol)-Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 1802 Registration date : 27/02/2010
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Παρ 2 Ιουλ 2010 - 17:24 | |
| Λοιπον...Ηρθε η ωρα να ποσταρω κι εγω το fanfic-κολλημα μου (αυτον τον καιρο) The Sreamers by KiyaRaven Living on the streets is hard for Bella Swan, but not as hard as putting up with Edward Cullen when he drags her into his lifestyle of sex, drugs and Rock and Roll. Will they be able to help each other before they kill eachother? Cursing/dark themes http://www.fanfiction.net/s/5081258/1/The_Screamers
Aκουγεται πολυ σκοτεινο αλλα δεν ειναι! Απεναντιας, ο λογος της συγγεκριμενης συγγραφεα περιεχει καυστικο ΤΕΛΕΙΟ χιουμορ, οι χαρακτηρες της πολυ ''f'' word και η ιστορια πολλες απο ενα σημειο και μετα! Πραγματικα σε καθηλωνει η υπομονη και επιμονη των πρωταγωνιστων για να ανακαλυψουν τι ειδους σχεση ειναι η ιδανικη να εχουν! Το γεγονος οτι ατομα που εχουν περασει ΤΑ δινα στο παρελθον σε σημειο να μην πιστευουν στο πεπρομενο καταφερνουν να αφεθουν σε αυτο και να κατασταλαξουν, ειναι μαγευτικο! Τα κεφαλαια ειναι πιστευω αρχικα πιο χαλαρα, στη συνεχεια γινονται πιο περιπετειωδη, υστερα λιγο πιο dark και στο τελος αποκτουν αυτη τη ρουτινα που δεν θες να τελειωσει ποτε! Δωστε μια ευκαιρια στους Piss-girl, Asstard και Evil Pixie και θα σας ενθουσιασουν! | |
|
| |
Lizzy Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Παρ 2 Ιουλ 2010 - 17:28 | |
| ωραιο μου ακουγεται!!!!! the 'f' word μπορεις να την λες 'fail' επειδη και αυτη αρχιζει με 'f' ή 'unsuccessful' που ειναι συνωνυμο του fail
Eλπιζω να βοηθησα σε αυτον τον τομεα.
Αυτη η ιστορια ειναι πολύ μεγαλη??? Θελω να πω ποσο καιρο σε πηρε να την διαβασεις??? | |
|
| |
Τόπος : Forks(lol)-Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 1802 Registration date : 27/02/2010
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Παρ 2 Ιουλ 2010 - 17:39 | |
| Η ιστορια εχει ολοκληρωθει εδω και καιρο και αποτελειται απο 39 κεφαλαια! Βεβαια εγω επαθα κολλημα και τα ρουφηξα μεσα σε 1 εβδομαδα! Και να φανταστεις ειμαι αρκετα εως πολυ ιδιοτροπη στα fanfictions... | |
|
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Παρ 2 Ιουλ 2010 - 17:43 | |
| α καλα.... τις 17 σελιδες που υπάρχουν εδω, εχω διαβασει σχεδον καθε λινκ. Εκτος απο μερικα που τα βαριομουν | |
|
| |
Stellouko Eclipse Bitten
Ηλικία : 32 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 351 Registration date : 09/06/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Παρ 2 Ιουλ 2010 - 18:01 | |
| | |
|
| |
pink Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1257 Registration date : 20/01/2010
Forks Student Profile Team: Carlisle - Esme Special ability: Playing in the New Moon Movie
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Δευ 12 Ιουλ 2010 - 13:16 | |
| κοριτσια αν εχετε να προτεινετε αλλα φανφικ που εχουν ολοκληρωθει απο τους δημιουργους τους μπορειτε να τα ποστερετε αν θελετε... γιατι μου αρεσουν πολυ και θα ηθελα να διαβασω και αλλα αν μπορειτε και θελετε φυσικα... | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Δευ 12 Ιουλ 2010 - 13:26 | |
| 1. Renesmee and the Meadow » by Blossoming-Flower26 Edward and Bella decide to show Renesmee their meadow.Then something terrible happens that will rip their family apart forever.Please read and review.Includes,Renesmee,Edward, and Bella's pov. This is my second fanfic and i hope that you all like it.
2. Sacrifice » by GreenEyes555 The Cullen family were finally happy, until the Volturi come back to threaten them, but they don't want Renesmee this time... They want Bella. What happens when Bella sacrifices herself for her family? Will they ever get her back? Can Edward cope? EXB
3. Love is Hell » by Kefe Edward Cullen HAD Bella Swan from the moment they first met. He owned her, everything about her and he threw it all away in a few hours. But now he's back to win her all over again but this time she's not falling. AH, OOC, rated M.
Αυτα... |
|
| |
Stellouko Eclipse Bitten
Ηλικία : 32 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 351 Registration date : 09/06/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Τρι 13 Ιουλ 2010 - 17:49 | |
| FourteenHigh school is brutal. It's even worse when you're not a size two. Worse than that? Having a major crush on the biggest, hottest jerk in high school. Even worse than that? Being paired up with him for a science project.Μια ιστορία διαφορετική από τις άλλες. H Bella είναι η ίδια γλυκιά κοπέλα που ξέρουμε, όμως ζυγίζει παραπάνω από το "κανονικό" -αν υπάρχει κάτι τέτοιο- και γι αυτό το λόγο υποφέρει από τις προσβολές των περισσότερων παιδιών στο σχολείο της. Συμπεριλαμβανομένου και του Edward Cullen, με τον οποίο η Bella είναι ερωτευμένη εδώ και καιρό. Πιστεύει ότι κατά βάθος είναι διαφορετικός. Είναι? Από την άλλη, όταν μια μέρα ο Edward ξεσπάει τα νευρα του επάνω της, σοκάρεται. Κι όταν τους αναθέτουν να κάνουν μαζί μια εργασία, αποφασίζει να προσπαθήσει να επανορθώσει... Μπορεί? Η ιστορία αυτή είναι πολύ ιδιαίτερη: Δεν έχει και πολλά - πολλά αλλά κυλάει ευχάριστα και η ηλικία του Edward και της Bella (τελευταία τάξη Λυκείου αν θυμάμαι καλά) καθώς και οι δυσκολίες στη σχέση τους, δικαιολογούν την απουσία ερωτικών σκηνών. Είναι όμως τόσο γλυκιά και συναισθηματική που σε κερδίζει με την πρώτη. H Bella αυτή είναι λιγάκι πιο δυναμική και παρ' ότι δεν τα βάζει με τους μπούληδες του σχολείου, δεν αφήνει και να την επηρεάσουν απόλυτα. Έχει μια ιδιαίτερη αυτοπεπεοίθηση, κατά κάποιο τρόπο. Και ο Edward, ενώ είναι καλό παιδί, δεν είναι τέλειος, αλλά παλεύει για να γίνει καλύτερος κι αυτό τον κάνει πολύ - πολύ γλυκό. Γενικά είναι μια τρυφερή ιστορία που την προτείνω ανεπιφύλακτα σε όλους. Τέλος να πω ότι η ιστορία είναι ολοκληρωμένη και αποτελείται από 13 κεφάλαια, οπότε θα κυλήσει άνετα και γρήγορα. Υπάρχουν επίσης και κάποια Outtakes εδώ. Καλή ανάγνωση!! | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Τρι 13 Ιουλ 2010 - 18:14 | |
| Ωραιο ακουγεται! Θα παω να το διαβασω καποια αλλη μερα γιατι τωρα δεν εχω και πολλα κεφια! |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : Night Castle Αριθμός μηνυμάτων : 3549 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Τρι 13 Ιουλ 2010 - 22:27 | |
| εχει διαβασει κανεις το master of university ???? ειναι καλο? | |
|
| |
sunrise Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : athina Αριθμός μηνυμάτων : 2711 Registration date : 27/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Τρι 13 Ιουλ 2010 - 22:41 | |
| 1. Married to the enemyAfter a night of celebration in Vegas, Bella finds herself married to the man who made her life a living hell for seven years. Follow her as she finds true love where she least expected it! AU/AU OCC. Canon pairing. Rated M for future lemons. http://www.fanfiction.net/s/5965492/1/Married_to_the_enemy2. The Education of Professor CullenCollege professor Edward Cullen is thoroughly annoyed by his student Ms. Swan. Everything about her bothers him, and he longs for the semester to be over. But what happens when he meets her one night when they aren't in school? Lemons and naughty language http://www.fanfiction.net/s/5910879/1/The_Education_of_Professor_Cullen | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Τρι 13 Ιουλ 2010 - 22:49 | |
| Το δεύτερο είναι από τα πολύ αγαπημένα μου φανφικ. Το γράφει η sheviking της οποίας διαβάζω επίσης το blizzard που σας είχα προτείνει στο παρελθόν και το Taken. | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Τρι 13 Ιουλ 2010 - 23:02 | |
| Το Taken το θυμαμαι ακομη και τωρα!!! Ηταν φανταστικο φανφικ!!! |
|
| |
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Τρι 13 Ιουλ 2010 - 23:04 | |
| το αγαπημενο ειναι το the office μετα το Taken Και μετα καποια αλλλα.
αν το εχει γραψει η sheviking θα το διαβασω σιγουρα | |
|
| |
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Παρ 16 Ιουλ 2010 - 17:54 | |
| ....Επιτελους βρηκα το κουραγιο για αυτο το ποστ.... Ουσιαστικα ειναι κατι μεταξυ αφιερωμα-συσταση και αφορα τα fanfictions μιας συγγραφεας αποκλειστικα και ελπιζω να ειμαι στο καταλληλο topic και να μην παραπαταω πνευματικα δικαιωματα ή οτιδηποτε Με μεγαλη μου χαρα, λοιπον, σας παραθετω και συνηστω την OCDMess η οποια με τις ιστοριες της, τον τροπο γραφης της ακομα και τα δικα της recs με εχει κανει να την εκτιμησω τοσο πολυ οσο και τη γνωστη σε ολους Sheviking Εχει ασχοληθει μεχρι στιγμης με 3 fanfics εκ των οποιων τα 2 ειναι τα αγαπημενα μου. Ιδου:- Hit By Destiny
Bella wants to die, and almost gets her wish fulfilled when she gets hit by a shiny Volvo. She is left with serious injuries, and the only thing keeping her from dying is the person who hit her. AH, OOC, rated M for dark themes and lemons.
- Dreamcatcher
Bella can't escape her gift, she's stuck seeing the inner workings of people's minds as she visit their dreams at night. Nobody knows her secret, until her family moves back to Forks and a whole new world opens up to her. Οριστε και το profil page της στο FanFiction.net οπου θα βρειτε και την αλλη της ιστορια!http://www.fanfiction.net/u/1801716/ocdmessΥποθετω οτι οι περισσοτεροι fanfic-addicts εχετε ηδη πολλα εξισου αξιολογα fanfictions που εκκρεμουν να διαβασετε, αλλα αξιζει τον κοπο! | |
|
| |
twilightFOREVER Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4265 Registration date : 25/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Παρ 16 Ιουλ 2010 - 18:33 | |
| το hit by destiny φενετε πολυ καλο..θα το διαβασω μαλλον και θα σας πω πως μου φανηκε.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Παρ 16 Ιουλ 2010 - 22:13 | |
| εγω αυτο το καιρο διαβαζω με το wide awake. μου το χει στειλει μια φιλη μου και ειναι σε μορφη βιβλιουθ χωρισμενα σε κεφαλαια και συνολο ειναι 900 και κατι σελιδες A4 word και ακομα ειμαι στην 112 | |
|
| |
Isabella_Cullen New Moon Victim
Ηλικία : 30 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 276 Registration date : 09/09/2009
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Παρ 16 Ιουλ 2010 - 23:30 | |
| το wide awake ειναι ολοκληρωμενο???? | |
|
| |
April Jasper's Queen
Ηλικία : 38 Τόπος : Korea! Αριθμός μηνυμάτων : 3318 Registration date : 16/02/2009
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Παρ 16 Ιουλ 2010 - 23:33 | |
| - AnaroseCullen έγραψε:
- ....Επιτελους βρηκα το κουραγιο για αυτο το ποστ....
Ουσιαστικα ειναι κατι μεταξυ αφιερωμα-συσταση και αφορα τα fanfictions μιας συγγραφεας αποκλειστικα και ελπιζω να ειμαι στο καταλληλο topic και να μην παραπαταω πνευματικα δικαιωματα ή οτιδηποτε
Με μεγαλη μου χαρα, λοιπον, σας παραθετω και συνηστω την OCDMess η οποια με τις ιστοριες της, τον τροπο γραφης της ακομα και τα δικα της recs με εχει κανει να την εκτιμησω τοσο πολυ οσο και τη γνωστη σε ολους Sheviking Εχει ασχοληθει μεχρι στιγμης με 3 fanfics εκ των οποιων τα 2 ειναι τα αγαπημενα μου. Ιδου:
- Hit By Destiny
Bella wants to die, and almost gets her wish fulfilled when she gets hit by a shiny Volvo. She is left with serious injuries, and the only thing keeping her from dying is the person who hit her. AH, OOC, rated M for dark themes and lemons.
- Dreamcatcher
Bella can't escape her gift, she's stuck seeing the inner workings of people's minds as she visit their dreams at night. Nobody knows her secret, until her family moves back to Forks and a whole new world opens up to her.
Οριστε και το profil page της στο FanFiction.net οπου θα βρειτε και την αλλη της ιστορια! http://www.fanfiction.net/u/1801716/ocdmess Υποθετω οτι οι περισσοτεροι fanfic-addicts εχετε ηδη πολλα εξισου αξιολογα fanfictions που εκκρεμουν να διαβασετε, αλλα αξιζει τον κοπο! Ocdmess απλα respect!!!!!!!!! Το Dreamcatcher αν και χωρις λεμονια ειναι παρα πολυ γλυκια ιστορια!! Μακαρι να αλλαξει τα ονοματα και να την εκδοσει, θα εκανε μεγαλη επιτυχια σαν βιβλιο φαντασιας...........ή σειρα βιβλιων!!!! Ετσι οπως το αφησε θα μπορουσε να εχει συνεχεια. - Σπόιλερ:
Ισως να μην εγγραφε το τελευταιο κεφαλαιο και να αρχιζε μια περιπετεια για να βρει ο Εντουαρντ τη μνημη του και να ξαναπαρει πισω το χαρισμα του!!!! Για το Hit by Destiny τι να πω!!! Βγηκε καινουριο κεφαλαιο σημερα!!! Ευτυχως γιατι στο προηγουμενο τα ειχα παρει με την Μπελλα!!! Οχι οτι βελτιωθηκαν τα πραγματα αλλα τουλαχιστον τωρα υπαρχει ελπιδα!!!!!! Πολυ το παιδευει το παιδι μας το Σπουργιτι!!!!!!!! edit: Ναι, το wide awake ειναι ολοκληρωμενο!!! | |
|
| |
April Jasper's Queen
Ηλικία : 38 Τόπος : Korea! Αριθμός μηνυμάτων : 3318 Registration date : 16/02/2009
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Σαβ 17 Ιουλ 2010 - 13:16 | |
| http://www.fanfiction.net/s/4831308/1/PerspectiveΟλη η "εξασκηση" που εκαναν η Μπελλα με τον Εντουαρντ!!! Ειναι Εντουαρντ POV και το υφος της συγγραφεως μοιαζει πολυ με της Στεφανι!!!! Αξιζει να μπει στα αγαπημενα σας!!!! Ειδικα μετα την Εκλειψη ειναι οτι πρεπει!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Δευ 19 Ιουλ 2010 - 23:27 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Τρι 20 Ιουλ 2010 - 16:48 | |
| εγω διαβαζω τωρα αυτο εδω και μεχρι στιγμης μου αρεσε πολύ. εξαρταται και τι ειδος θες. Λεμονια, ρομαντικα, βιαια.... εγω τωρα τελευταια διαβαζω συνεχεια λεμονια - Σπόιλερ:
εβλεπα Καντυ Καντυ και ακομα οταν βρισκοντουσαν σχολειο ελεγα "Βαλτην κατω και κανε την να μην θυμαται τον λογο που σου θυμωσε" πραγματικα εχω αναπτυξει ενα πολύ διεστραμμενο μυαλο....
StayAs an actor, Edward Cullen is surrounded by people that he couldn't really care less about. What happens when he buys a house in the middle of nowhere and meets his new neighbors? AH, AU, ExB, rated M for future chapters and language. | |
|
| |
katia2110 Twilight Human
Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 30 Registration date : 11/01/2010
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Τρι 20 Ιουλ 2010 - 22:02 | |
| κοριτσιαααα θελω το the office .........το εχει καμια???στειλτε μου π.μ | |
|
| |
| FanFiction Links | |
|