| FanFiction Links | |
|
+77Stella Sunlight maria_likofos Bellward Teodan pitsiriki Dalia Vanina ev@ki Silia AspaKorth maraki27 EliRose annia BELLA MARIE xrysanthi Kavalnka anna <3 rathbone di1996 pretty witch izzy cullen evangelina Isabella_Cullen twilightFOREVER evi Lizzy Cullen Vera Mrs.Cullen katia2110 Mrs.Christina Nemesis Of Bellin pink Afelop alice cullen! despina aek ntinaki robert\'s girl Edward_ Breaking_ Dawn marionlovesedward !~Twilighter~! AnaroseCullen despoina niki paru maria23 Miley Stellouko Mrs Alice athina Kimberly ioannaki-twilightaddicted kanty twilightaholic# cornel bloody swan ΕΡΗ dolores!! MIKAELLA sunrise Ms Cullen emma cullen pattinson xrisa_twilight magic princess bedward__ Alexadruby the vampire SilverMusk LizCullen April Rozali87 emerald eyes Princess nasiatheslayer DanaeCullen hobo angepsi Neri WhiteQueen scarlet rose 81 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
athina Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 28 Τόπος : germany Αριθμός μηνυμάτων : 669 Registration date : 29/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Τρι 27 Απρ 2010 - 20:41 | |
| | |
|
| |
maria23 New Moon Victim
Ηλικία : 37 Τόπος : crete Αριθμός μηνυμάτων : 224 Registration date : 05/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Τρι 27 Απρ 2010 - 20:46 | |
| αχ athina σε ευχαριστω πολυ εψαξα και εγω αλλα δεν βρηκα κατι καλο , σε ευχαριστω για την βοηθεια | |
|
| |
athina Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 28 Τόπος : germany Αριθμός μηνυμάτων : 669 Registration date : 29/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Τρι 27 Απρ 2010 - 20:50 | |
| Τπτ.... Αν χρειαστεις κατι στειλε! | |
|
| |
alice cullen! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Αthens Αριθμός μηνυμάτων : 875 Registration date : 04/06/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Σαβ 1 Μάης 2010 - 8:51 | |
| | |
|
| |
despina aek Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Τετ 5 Μάης 2010 - 13:20 | |
| το διαβασα και μου αρεσε.αλλα δεν ξερω.δε μου αρεσει τοσο η εκδοχη του τσαρλι βρυκολακα.το βρισκω λιγο τραβηγμενο. | |
|
| |
Afelop New Moon Victim
Ηλικία : 39 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 241 Registration date : 06/03/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Παρ 7 Μάης 2010 - 22:57 | |
| Τα fanfics τον δυο τελευταίων σελίδων που έχετε βάλει τα έχω πετύχει κι εγώ. Το μονο που μένει είναι να κάτσω να τα διαβάσω. Έχει κανεις διαβάσει το office; Είχε πολλά λεμονια αλλα δυστυχώς η συγγραφέας το έχει βγάλει από το site.. | |
|
| |
emerald eyes Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 37 Τόπος : 9 cycles of hell Αριθμός μηνυμάτων : 2461 Registration date : 18/01/2009
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Παρ 7 Μάης 2010 - 23:14 | |
| Υπάρχει νομίζω blog. Αν πατήσεις στο google μπορεί να στο βγάλει. Respect to FOREVER!!!! | |
|
| |
Afelop New Moon Victim
Ηλικία : 39 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 241 Registration date : 06/03/2010
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Παρ 7 Μάης 2010 - 23:20 | |
| ^Nαι, ξέρω ότι έχει blog η συγγραφέας και είχε ανεβάσει τα τελευταία κεφαλαια. Το blog εδώ και καιρό είναι under construction. | |
|
| |
Ηλικία : 37 Τόπος : 9 cycles of hell Αριθμός μηνυμάτων : 2461 Registration date : 18/01/2009
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Παρ 7 Μάης 2010 - 23:33 | |
| Ευτυχώς που εγώ είχα προλάβει να το διαβάσω τότε. Πάντως όσοι από εσάς σας αρέσει το 1920 της White Queen και ψάχνετε τέτοιας εποχής σε συνδιασμό με σκοτεινό συνιστώ Monster's Serenade by Devy-Artemis Η κοπέλα έχει ταλέντο. Βέβαια ανεβάζει αργά αλλά τα κεφάλαια της είναι πραγματικά υπέροχα http://www.fanfiction.net/s/4900151/1/Edward Masen was changed in 1817,England. He later on moved to US. Due to a personal tragedy,Bella Swan has to move to Forks with her uncle, Charles Swan. Fate brings her at EdwardΆs doorstep, and the dreaded monster rears its ugly head.AU B/E DARK EDWARDΣκοτεινός Έντουαρντ που πιέζει σε γάμο μία σχετικά απρόθυμη Μπέλα. Αχ, υπέροχα κεφάλαια.... | |
|
| |
Afelop New Moon Victim
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Κυρ 9 Μάης 2010 - 13:40 | |
| ^ναι κι εγώ. εχω καταχονιασμένα κάποια κεφάλαια του office, αλλά ουτε που θυμαμαι που είναι. :p Αν σας αρεσουν τα alternative universe fanfictions μπορείτε να διαβασετε: Holding out for Uhttp://www.fanfiction.net/s/4666438/1/Holding_Out_For_YouΜετά από το διαζύγιό της, η Bella αρχίζει μια νέα ζωή με το γιο της. Συναντά έναν όμορφο γιατρό με προβλήματα και μεγαλώνει τα δύο παιδιά του. Babies on their mindhttp://www.fanfiction.net/s/5213812/31/Babies_on_Their_MindΗ Bella είναι μαία στο νοσοκομείο και συναντά τον νέο γυναικολόγο Edward Cullen. Η έλξη είναι ισχυρή και στιγμιαία μεταξυ τους. και τα δυο εχουν mature content. | |
|
| |
pink Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1257 Registration date : 20/01/2010
Forks Student Profile Team: Carlisle - Esme Special ability: Playing in the New Moon Movie
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Δευ 17 Μάης 2010 - 23:43 | |
| | |
|
| |
April Jasper's Queen
Ηλικία : 38 Τόπος : Korea! Αριθμός μηνυμάτων : 3318 Registration date : 16/02/2009
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Δευ 17 Μάης 2010 - 23:48 | |
| Διαβαζω το 2ο!!!! Ειναι τελειο και πολυ συγκινητικο!!!!!!!! Κατα βαση ειναι ρομαντικο αλλα σε καποια κεφαλαια εχει κ δραση!!!! | |
|
| |
Ηλικία : 33 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1257 Registration date : 20/01/2010
Forks Student Profile Team: Carlisle - Esme Special ability: Playing in the New Moon Movie
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Δευ 17 Μάης 2010 - 23:52 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Δευ 17 Μάης 2010 - 23:56 | |
| Βάσια ένα θα σου πω μόνο για το οποίο εσύ δεν χρειάζεσαι συστάσεις αλλά μπορεί να θέλουν οι άλλοι... Portrait of A Girl by Zors Edward, smartest student at St. Bart's School for Boys, always thought he was straight. That is, until he met new student Ben Cheney. But what happens when Edward discovers Ben is actually a girl who goes by the name Bella Swan? Also described by a reviewer as "Bella's darkly hysterical quest for manhood." Αυτή ποστάρει και πιο αραιά από μένα αλλά τα κεφάλαιά της είναι όλα τα λεφτά Με έκανε να δω ταινίες και να τα ψάξω καθώς τα ανέφερε στα κεφάλαια. Ο τρόπος γραφής της είναι πολύ καλός γιατί οι σκέψεις και οι συμπεριφορές ταυτίζονται με τους χαρακτήρες που έχει δημιουργήσει. Ακόμα να ποστάρει καινούριο κεφάλαιο... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Τρι 18 Μάης 2010 - 0:00 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Τρι 18 Μάης 2010 - 0:03 | |
| Σόρρυ παιδιά, κεκτημένη ταχύτητα... http://www.fanfiction.net/s/5061598/1/το συνιστώ ανεπιφύλαχτα αλλά έχει ένα μεγάλο αρνητικό αν το διαβάσεις θα περιμένεις με μανία το επόμενο κεφάλαιο. Ειδικά το κεφάλαιο στο σούπερμάρκετ είναι όλα τα λεφτά Πέθανα στο γέλιο... | |
|
| |
April Jasper's Queen
Ηλικία : 38 Τόπος : Korea! Αριθμός μηνυμάτων : 3318 Registration date : 16/02/2009
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Τρι 18 Μάης 2010 - 0:06 | |
| | |
|
| |
sunrise Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : athina Αριθμός μηνυμάτων : 2711 Registration date : 27/03/2009
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Τρι 18 Μάης 2010 - 0:11 | |
| το Such Great Heights και το Kidnapped τα εχω διαβασει και ηταν πολυ ωραια και τα δυο θα κοιταξω και αυτα που αναφερεις αχ δεν μας φτανουν τα βιβλια τωρα εχουμε κολληση και με τα fanfiction, ειναι κ περιοδος εξεταστικης, να δω τι θα γραψω σ τελος | |
|
| |
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Τρι 18 Μάης 2010 - 0:12 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Τρι 18 Μάης 2010 - 0:16 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Τρι 18 Μάης 2010 - 0:19 | |
| Εγώ τι να πω που στο fanfiction.net μαζί με χάρι πόττερ (ναι περνάω και εγώ τις φάσεις μου) είναι 259
στο twilighted.net 120
και στο the writer's coffee shop 98
βάλε και αυτά που έχω διαβάσει αλλά δεν μου άρεσαν αρκετά για να τα αποθηκεύσω και αυτά που απλώς κρατάω το όνομα του συγγραφέα μια και όλα είναι θεικά.
Πολλά μαθηματικά για απόψε.... | |
|
| |
maria23 New Moon Victim
Ηλικία : 37 Τόπος : crete Αριθμός μηνυμάτων : 224 Registration date : 05/01/2010
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Τρι 18 Μάης 2010 - 1:02 | |
| ουφ τοσο ωραια fanfiction και εγώ να μην μπορώ να διαβάσω κανένα αχ!! κάτι τέτοιες ώρες σκέφτομαι την μάνα μου που με έπρηζε να μάθω αγγλικά και εγώ στον κόσμο μου!!!!!!!!!! ξέρετε κανένα site που να είναι στα ελληνικά? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Τρι 18 Μάης 2010 - 1:06 | |
| Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι τα εξής: 1ον να πατάς λυκόφως στις επιλογές να βάλεις για λέξη κλειδί "η" ή "ο" και να διαλέγεις για γλώσσα τα ελληνικά. Θα σου βγάλει ότι υπάρχει στα ελληνικά. Χμμ, πάω να το δοκιμάσω...
2ον να διαβάσεις τα φανφικ των μελών του φόρουμ μας. Υπάρχουν πολλές επιλογές για όλα τα γούστα. Δύο σελίδες ποστ είναι... | |
|
| |
maria23 New Moon Victim
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Τρι 18 Μάης 2010 - 1:09 | |
| πίστεψε με έχω διαβάσει τα περισσότερα στο forum μας και στο fanfiction.net όσα υπάρχουν στα ελληνικά σε ευχαριστώ πάντως για την απάντηση | |
|
| |
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Τρι 18 Μάης 2010 - 1:11 | |
| Απο κει και έπειτα θα σου έλεγα πως τα φανφικ είναι ο νέος τρόπος για να μάθεις αγγλικά. Χωρίς πλάκα αν πάρεις μικρές ιστορίες και κείμενα το μάτι συνηθίζει και μαθαίνει νέες λέξεις από τα συμφραζόμενα. Στα πολύ δύσκολα σημεία πάρε ένα λεξικό και μετέφρασε τις πολύ δύσκολες λέξεις... | |
|
| |
| FanFiction Links | |
|