| FanFiction Links | |
|
+77Stella Sunlight maria_likofos Bellward Teodan pitsiriki Dalia Vanina ev@ki Silia AspaKorth maraki27 EliRose annia BELLA MARIE xrysanthi Kavalnka anna <3 rathbone di1996 pretty witch izzy cullen evangelina Isabella_Cullen twilightFOREVER evi Lizzy Cullen Vera Mrs.Cullen katia2110 Mrs.Christina Nemesis Of Bellin pink Afelop alice cullen! despina aek ntinaki robert\'s girl Edward_ Breaking_ Dawn marionlovesedward !~Twilighter~! AnaroseCullen despoina niki paru maria23 Miley Stellouko Mrs Alice athina Kimberly ioannaki-twilightaddicted kanty twilightaholic# cornel bloody swan ΕΡΗ dolores!! MIKAELLA sunrise Ms Cullen emma cullen pattinson xrisa_twilight magic princess bedward__ Alexadruby the vampire SilverMusk LizCullen April Rozali87 emerald eyes Princess nasiatheslayer DanaeCullen hobo angepsi Neri WhiteQueen scarlet rose 81 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
maria23 New Moon Victim
Ηλικία : 37 Τόπος : crete Αριθμός μηνυμάτων : 224 Registration date : 05/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Τρι 18 Μάης 2010 - 1:16 | |
| xmmmm!! δεν το σκέφτηκα αυτό!!! να ένας καλός τρόπος να διασκεδάζω και να μαθαίνω σύγχρονος ευχαριστώ για την συμβουλή σου θα την ακολουθήσω και μάλιστα από τώρα | |
|
| |
pink Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1257 Registration date : 20/01/2010
Forks Student Profile Team: Carlisle - Esme Special ability: Playing in the New Moon Movie
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Τρι 18 Μάης 2010 - 1:22 | |
| | |
|
| |
maria23 New Moon Victim
Ηλικία : 37 Τόπος : crete Αριθμός μηνυμάτων : 224 Registration date : 05/01/2010
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Τρι 18 Μάης 2010 - 3:14 | |
| | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Τρι 18 Μάης 2010 - 11:08 | |
| Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα είχα κι εγώ πριν δύομιση χρόνια. Στην αρχή ήμουν πολύ αρνητική να διαβάσω αγγλικά. Γκρίνιαζα και νευρίαζα γιατί δυσκολευόμουν, μου φαινόταν ακατόρθωτο να διαβάσω στα αγγλικά. Ξεκίνησα με φανφικ χαλαρά στην αρχή και σιγά, σιγά άρχισα να εξοικειώνομαι. Η επανάσταση ήρθε όταν αποφάσισα να διαβάσω τη Saga. Τον καιρό που ξεκίνησα να διαβάζω το μόνο βιβλίο που υπήρχε στα Ελληνικά ήταν το Λυκόφως, τα υπόλοιπα δεν είχαν βγει ακόμα. Τότε παρείγγειλα όλα τα υπόλοιπα βιβλία από το amazon αν και δεν ήμουν σίγουρη ότι θα τα κατάφερνα γιατί κακά τα ψέματα άλλο φανφικ άλλο βιβλίο. Εντυπωσιάστηκα με το πόσο καλά τα κατάφερνα τελικά και σιγά, σιγά κατάφερα και διάβασα τρία ολόκληρα βιβλία! Ε, μετά ήταν πολύ πιο εύκολο. Φανφικ στο φανφικ τώρα μπορώ να πω ότι διαβάζω με άνεση. Σίγουρα υπάρχουν άγνωστες λέξεις και πολλές φορές υπάρχουν σημεία που δεν καταλαβαίνω ή λέξεις που δεν ξέρω αλλά βγάζω το νόημα από τα υπόλοιπα ή μεταφράζω τις άγνωστες λέξεις. Και φυσικά όσο πιο πολύ διαβάζει κανείς τόσο περισσότερο πάει παρά κάτω. Αν συνεχίσεις έτσι θα δεις μεγάλη διαφορά και φυσικά είναι και ο πιο διασκεδαστικός τρόπος να αναβαθμίσεις τα αγγλικά σου! | |
|
| |
Edward_ Breaking_ Dawn Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 3745 Registration date : 21/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Τρι 18 Μάης 2010 - 12:26 | |
| μπορει καποιος να μου στειλει το link του master of the universe? εχω ακουσει οτι ειναι τελειο | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Τρι 18 Μάης 2010 - 12:49 | |
| Μπορείς να το διαβάσεις εδώ: http://50shades.comΕίναι το blog της κοπέλας που το γράφει και το έχει ανεβάσει όλο εκεί! Στο ff net υπάρχει επίσης αλλά λείπουν κάποιες σκηνές. | |
|
| |
Ηλικία : 31 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 3745 Registration date : 21/01/2009
| |
| |
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Τρι 18 Μάης 2010 - 12:54 | |
| Τίποτα και p.s. είναι όντως τέλειο! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Τρι 18 Μάης 2010 - 12:56 | |
| αχ τελειαααα! ανυπομονω να το αρχησω | |
|
| |
emerald eyes Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 37 Τόπος : 9 cycles of hell Αριθμός μηνυμάτων : 2461 Registration date : 18/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Τρι 18 Μάης 2010 - 13:47 | |
| Μου αρέσει Μαίρη που τα διαφθείρεις από το πρωί τα παιδιά... Το βράδυ τι θα τους κάνεις; Λοιπόν πρόταση πρόταση.... ελαφριά γιατί καλές και οι λεμονάδες αλλά ο ρομαντισμός και η μαγεία ποτέ δεν βλάπτουν. http://www.fanfiction.net/s/5218445/1/Beast_and_the_BeautyBeauty and the Beast: An enchanting tale - Bella finds herself in a mysterious castle inhabited by a miserable Ogre named Cullen, and a very cheeky wolf. There are no doors, and she'll be trapped there forever. But if she finds a way out, will she want to go? Would you?Αχ, είναι πολύ ωραίο σαν AU. Δεν έχει σχέση με βαμπιρ αλλά είναι μία πρωτότυπη εκδοχή της Πεντάμορφης με το Τέρας... έχει γλυκούλες σκηνές. Για να μη λέτε πως διαβάζω μόνο λεμονάδες | |
|
| |
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Τρι 18 Μάης 2010 - 13:59 | |
| Ελίζα με προσβάλεις! Αν μη τι άλλο είναι γνωστό ότι είμαι βασίλισα του ρομαντισμού πρώτα και μετά της λεμονάδας! Κατά τη γνώμη μου καλό είναι να συνυπάρχουν και τα δύο αλλά η Saga π.χ. που δεν είχε καθόλου λεμονάδες με σημάδεψε για μία ζωή! Αυτό τα λέει όλα! Και αν μία ιστορία είναι καλή μπορεί να σου βγάλει πιο δυνατά συναισθήματα από μία ξεσηκωτική λεμονάδα. Ή αντίστοιχα μία καλή συναισθηματική λεμονάδα μπορεί να σε κάνει να κλάψεις. Σημασία έχει πως σερβίρουμε κάτι ότι και αν είναι αυτό και όχι η πράξη αυτούσια. ¶ντε πολλές εξυπνάδες είπα πάλι σήμερα! | |
|
| |
athina Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 28 Τόπος : germany Αριθμός μηνυμάτων : 669 Registration date : 29/10/2009
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Τρι 18 Μάης 2010 - 14:17 | |
| - emerald eyes έγραψε:
- Μου αρέσει Μαίρη που τα διαφθείρεις από το πρωί τα παιδιά...
Το βράδυ τι θα τους κάνεις; Λοιπόν πρόταση πρόταση.... ελαφριά γιατί καλές και οι λεμονάδες αλλά ο ρομαντισμός και η μαγεία ποτέ δεν βλάπτουν.
http://www.fanfiction.net/s/5218445/1/Beast_and_the_Beauty
Beauty and the Beast: An enchanting tale - Bella finds herself in a mysterious castle inhabited by a miserable Ogre named Cullen, and a very cheeky wolf. There are no doors, and she'll be trapped there forever. But if she finds a way out, will she want to go? Would you?
Αχ, είναι πολύ ωραίο σαν AU. Δεν έχει σχέση με βαμπιρ αλλά είναι μία πρωτότυπη εκδοχή της Πεντάμορφης με το Τέρας... έχει γλυκούλες σκηνές.
Για να μη λέτε πως διαβάζω μόνο λεμονάδες Αχχ...και μ αρεσουν αυτα...Χιλια thnx που το ανεβασες!!! Ενα αλλο κολλημα που εχω τελευταια, ειναι οι ιστοριες που εχουν τη Μπελλα στην εποχη που ο Εντουαρντ ηταν ανθρωπος! Ειναι τρεις κανoνικες ιστοριες που εχω βρει και ενα one-shot. http://www.fanfiction.net/s/5523631/1/An_Alternate_BeginningAn Alternative Beginning It started out perfectly. A ball was held. Boy met girl. They both fell in love. Their young minds hoped for a life together. But would that life end sooner than expected? Set in 1917. http://www.fanfiction.net/s/5755522/1/Beyond_Time Beyond Time After the Cullens leave Forks, a twist of fate lands Bella in Chicago in 1918. She thinks it's a second chance to build a life with Edward, but when she finds him, he's not quite what she expected. Can Bella create the future sheΆs hoping for? http://www.fanfiction.net/s/4293411/1/Only_Human Only Human Complete. A wish sends Bella back in time to Chicago, 1918, and to a human Edward. This story is baby-free. Και τωρα εχει αρχισει να γραφει απο την πλευρα του Εντ: http://www.fanfiction.net/s/5879490/1/Anatomy_of_a_Human Anatomy of a Human Companion to Only Human. EdwardΆs young life is irreversibly altered when a mysterious girl in strange clothing stumbles into his world. Το ξερω οτι το ολο "ταξιδι στο χρονο" ακουγεται καπως, αλλα ειναι πολυ ωραιο το ολο σκηνικο...στο Only Human, περιεχονται και lemons Και τελος, χαρη στο λογο περι ρομαντισμου της WhiteQueen, πεταμε και ενα παραμυθακι.... (Παραπεμπει περισσοτερο σε Σταχτοπουτα) http://www.fanfiction.net/s/5841998/1/Magic_Spells_FairytalesMagic Spells & Fairytales When Bella Swan's father dies, she has to try and survive, living with her annoying stepmother and stepsister. Of course this fairytale wouldn't be complete without a prince charming to save her, even if he needs some saving, himself... All Human, BxE - Σπόιλερ:
Μπορει κα ποιος να εξηγησει στην ασχετη απο δω, (εμενα ) τι ειναι το AU? Δεν τα παω καλα με τις ορολογιες των φανφικ...
Πω, πω....παλι εκθεση εγραψα... | |
|
| |
Ηλικία : 37 Τόπος : 9 cycles of hell Αριθμός μηνυμάτων : 2461 Registration date : 18/01/2009
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Τρι 18 Μάης 2010 - 14:34 | |
| Έρχομαι!! AU:Είναι το εναλλακτικό σύμπαν. Δηλαδή δεν έχει σχέση με το λυκόφως. Μπορεί να υπάρχει AU all human όπου όλοι είναι άνθρωποι πχ. το 1920 της Μαίρης AU vampires υπάρχουν βαμπίρ αλλά δεν είναι στο σύμπαν του Λυκόφως πχ. Ο σκοτεινός πρίγκιπας Όχι που δεν θα έκανα διαφήμιση Τα δύο τελευταία με το χρόνο που πρότεινες τα ξέρω και πολύ καλά Τζάκσον θεός!! υπάρχουν πολλές ιστορίες του που είναι πολύ καλές. Το βλέπω πως μάλλον θα πρέπει να κάνω κανένα αφιέρωμα στον άνθρωπο. | |
|
| |
maria23 New Moon Victim
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Τρι 18 Μάης 2010 - 15:33 | |
| | |
|
| |
athina Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 28 Τόπος : germany Αριθμός μηνυμάτων : 669 Registration date : 29/10/2009
| |
| |
Ηλικία : 33 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1257 Registration date : 20/01/2010
Forks Student Profile Team: Carlisle - Esme Special ability: Playing in the New Moon Movie
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Δευ 24 Μάης 2010 - 2:07 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Δευ 24 Μάης 2010 - 2:16 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Δευ 24 Μάης 2010 - 16:11 | |
| η ίδια έχει γράψει και άλλες ωραίες ιστορίες
στο twilighted.net έχω βρει το dance macabre (πάλι σκοτεινός έντουαρντ) AU σύγχρονη εποχή ,η άλις είναι θνητή
Στα 3 πρώτα κεφάλαια έβαζε και κάτι κομμάτια για να συνοδευτούν με την κάθε σκηνή όλα τα λεφτά.
Έχει γράψει και ένα one shot που ήταν για challenge "how to kill a cullen" νομίζω και είναι η απόλυτη μαύρη κωμωδία...
τσέκαρε την, δεν θα χάσεις. | |
|
| |
!~Twilighter~! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : εδώ εκεί, παραπέρα... Αριθμός μηνυμάτων : 1162 Registration date : 22/04/2009
Forks Student Profile Team: Egyptians Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Τρι 25 Μάης 2010 - 18:57 | |
| Παιδιά έχω να προτείνω ένα fanfic.. Μάλλον δύο.. Μάλλον.. τρία.. κάντε τα τρία!! Το πρώτο λέγεται " Complacent Lies", και είναι μια πολύ ωραία ιστορία!! Ορίστε και το λινκ: http://www.fanfiction.net/s/5853940/1/Complacent_Lies#"Bella swan runs from her almost marriage to Jacob. She goes to her hometown to hide, but meets the mysterious Edward. With Jacob on her heels and Edward with his secret, can she survive this mess?"Το δεύτερο λέγεται " Acting Like It's Love", και το έχει γράψει μία φίλη μου από το εξωτερικό! Δεν ανανεώνει συχνά, αλλά, παρ' όλα αυτά, αξίζει!! http://www.fanfiction.net/s/5658265/1/Acting_Like_its_Love"Bella moves to Miami with her friends after college. Actor Edward Cullen is now shooting a movie there. She thinks he's horrible but when their paths cross, will they fall for each other?"Και το τρίτο είναι αυτό στην υπογραφή μου!! Είναι υπέροχο, καταπληκτικό, και σε κρατάει σε αγωνία!! Αφήστε που είναι εμπνευσμένο από ένα από τα αγαπημένα μου τραγούδια, το Blinding!! http://www.fanfiction.net/s/5727940/1/"Edward Cullen is intrigued by the new student at college, Bella Swan. But why is Bella really in Forks? Is Edward Cullen in danger? Will her secrets be revealed? Before it's too late for both of them. ExB AH Rated M for Mature Themes"Εντάξει!! Αυτά ήταν!! Ελπίζω να σας αρέσουν!! Και, φυσικά, έχουν και τις λεμονάδες τους!! Απολαύστε!! Αξίζουν το διάβασμά τους!! | |
|
| |
April Jasper's Queen
Ηλικία : 38 Τόπος : Korea! Αριθμός μηνυμάτων : 3318 Registration date : 16/02/2009
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Τετ 26 Μάης 2010 - 17:27 | |
| | |
|
| |
April Jasper's Queen
Ηλικία : 38 Τόπος : Korea! Αριθμός μηνυμάτων : 3318 Registration date : 16/02/2009
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Σαβ 29 Μάης 2010 - 1:20 | |
| Το Λυκοφως παει Αρχαια Ελλαδα!!!!!!!!!! http://www.fanfiction.net/s/5221174/1/My_Warrior
Ο Εντουαρντ ειναι Ελληνας πολεμιστης!!! Μετα την πτωση της Τροιας, του κανουν δωρο μια Τρωαδα ευγενικης καταγωγης που εχει πιαστει αιχμαλωτη!!! Δε μας τα ειπε καλα ο Ομηρος!! Ξεχασε ν' αναφερει οτι μαζι με τον Οδυσσεα ηταν κ ο Εντουαρντ στον Δουρειο Ιππο!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Σαβ 29 Μάης 2010 - 1:29 | |
| Εντάξει αυτό είναι από τα άγραφα... Θα πάω να το τσεκάρω αύριο βάσια. Πόσα κεφαλαιάκια? Ελπίζω να έχει τελειώσει δεν αντέχω άλλα on going... | |
|
| |
Nemesis Of Bellin Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Night Castle Αριθμός μηνυμάτων : 3549 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Σαβ 29 Μάης 2010 - 12:45 | |
| κοριτσια χιλια ευχαριστω μου δωσατε υλικο για ολο το καλοκαιρι που θα μαι εδω δεν ειδα πουθενα ομως το taken που ειναι πολυ ωραια ιστορια γι αυτο ειπα να την ποσταρω: Μεχρι τωρα ειναι 66 κεφαλαια αλλα οπως με ενημερωσε η whitequeen η κοπελα συνεχιζει να ανεβαζει. ειναι υπεροχη ιστορια με μπολικα Edward is obsessed and desperately in love with Bella and watches her from afar. One day he kidnaps her and is determined to make her fall in love with him. A possessive but caring Edward with a secret past. Rated M for language and tasty lemons. | |
|
| |
Mrs.Christina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Στον κόσμο των βιβλίων και της συγγραφής!!! Αριθμός μηνυμάτων : 1682 Registration date : 02/12/2009
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Πεμ 3 Ιουν 2010 - 16:33 | |
| Πληροφοριακά...Βρήκα ένα καινούριο site για φανφικς...Μάλλον μερικοί πρέπει να το ξέρετε αλλά το αναφέρω γιατί θέλω να σας στείλω το λινκ από μία ιστορία που διαβάζω τώρα από'κει...Είναι πολύ γλυκιά ιστοριούλα...(βέβαια για να την διαβάσετε, όπως και όλα τα άλλα φανφικ από αυτό το site πρέπει να κάνετε εγγραφή αλλά είναι παρα πολύ ευκόλο... ) Λοιπόν...Έχουμε και λέμε.... Soldier Boy:Edward has just come home from Iraq and Bella and his new baby girl are waiting for me. See how Bella and Edward grow together along with their new addition and follow them through their wonderful new life together. NC-17 for sex, language, and some war violencehttp://www.twcslibrary.com/viewstory.php?sid=393Έχει και sequel... Α Normal Life:Sequel to Soldier Boy...please read Soldier Boy before reading this! Join Bella and Edward as they attempt to raise four kids and deal with the pressures of parenthood and a post-military life. Language and lemons ahead!http://www.twcslibrary.com/viewuser.php?uid=7784Kαλή Ανάγνωση!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Πεμ 3 Ιουν 2010 - 16:40 | |
| Mrs Christina... Μιλάς για το περίφημο the writer's coffee shop!! Στο συγκεκριμένο σάιτ μπορείς να βρεις τις πιο σκοτεινές ιστορίες που δεν έγιναν δεκτές από το twilighted.net λόγω περιεχομένου και όχι μόνο. Πρόσφατα είχε διαγωνισμό φάνφικ στον οποίο είχα συμμετάσχει. (δυστυχώς πάτωσα) σίγουρα υπάρχουν κάποιες δυνατές ιστορίες και κάποιες ίσως θα έλεγα για δυνατά στομάχια στο συγκεκριμένο σάιτ όλες οι ιστορίες σχεδόν έχουν λεμόνια, σε αντίθεση με twilighted.net που έχει και για rating 13 το ενδιαφέρον με το συγκεκριμένο σάιτ είναι πως οι ιστορίες δεν περιορίζονται μόνο στο λυκόφως υπάρχει για vampire academy, vampire diaries, harry potter κτλ ανάλογα με τα γούστα σας εγώ έχω καμιά 100η φάνφικ στα αγαπημένα. - Σπόιλερ:
εγώ τον δικό μου λογαριασμό τον άνοιξα με το nickname του φόρουμ για να μη τρέχω
| |
|
| |
| FanFiction Links | |
|