| FanFiction Links | |
|
+77Stella Sunlight maria_likofos Bellward Teodan pitsiriki Dalia Vanina ev@ki Silia AspaKorth maraki27 EliRose annia BELLA MARIE xrysanthi Kavalnka anna <3 rathbone di1996 pretty witch izzy cullen evangelina Isabella_Cullen twilightFOREVER evi Lizzy Cullen Vera Mrs.Cullen katia2110 Mrs.Christina Nemesis Of Bellin pink Afelop alice cullen! despina aek ntinaki robert\'s girl Edward_ Breaking_ Dawn marionlovesedward !~Twilighter~! AnaroseCullen despoina niki paru maria23 Miley Stellouko Mrs Alice athina Kimberly ioannaki-twilightaddicted kanty twilightaholic# cornel bloody swan ΕΡΗ dolores!! MIKAELLA sunrise Ms Cullen emma cullen pattinson xrisa_twilight magic princess bedward__ Alexadruby the vampire SilverMusk LizCullen April Rozali87 emerald eyes Princess nasiatheslayer DanaeCullen hobo angepsi Neri WhiteQueen scarlet rose 81 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Mrs.Christina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Στον κόσμο των βιβλίων και της συγγραφής!!! Αριθμός μηνυμάτων : 1682 Registration date : 02/12/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Πεμ 3 Ιουν 2010 - 16:46 | |
| | |
|
| |
emerald eyes Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 37 Τόπος : 9 cycles of hell Αριθμός μηνυμάτων : 2461 Registration date : 18/01/2009
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Πεμ 3 Ιουν 2010 - 17:01 | |
| Να προτείνω μερικά... Σώθηκες τώρα. Λοιπόν θα προτείνω αυτά που νιώθω άνετα γιατί υπάρχουν κάποια που δε θα τα συνιστούσα για κάποια από τα μέλη. Λοιπόν Miserable Maid No More by isabellsahcullen Bella Swan has been living with and working for renowned business man, Edward Cullen, to pay her way through college. The problem? She's his chamber maid. The complication? She's in love with him and he treats her like the hired help. είναι γλυκούλη με τον τρόπο του Carousel (NC17) by Anadabyel High school can be heaven or hell for new student Bella Swan. But once she meets two of the most popular boys in school and they lay their cards on the table, Bella has a decision to make. Will she choose Jasper and Edward? χεχε αυτό είναι... Personality by angelanharvey3 "Sometimes I wondered if I was seeing the same things through my eyes that the rest of the world was seeing through theirs. Maybe there was a glitch in my brain." -Bella Swan, Twilight ~ Chapter 1, p.11 Bella starts to display strange behavior her first weekend back in Forks since her trip to Italy. What will happen when the Cullens learn about her fractured mind? There's not just one Bella for Edward to worry about now...there are three. R&R *Contains dark themes, prejudice terms, lemons and spanks* αυτό τα λέει όλα τα λεμόνια που λέει δεν είναι κάτι αλλά πράγματι είναι πάρα πολύ σκοτεινό κανονικά δεν το συνιστώ σε κανένα αν δεν έχει τελειώσει το σχολείο Το εννοώ!απλώς το προτείνω γιατί είναι από τα αγαπημένα μου και μου αρέσει ο τρόπος που γράφει και τα κεφάλαια είναι τεράστια έβγαλε τώρα τη συνέχεια και τραβάω τα μαλλιά μου με την πλοκή - Σπόιλερ:
χριστίνα αν θέλεις να δεις τα υπόλοιπα τσέκαρε τον λογαριασμό μου emerald eyes γιατί είναι πάρα πολλά και δεν θα τολμούσα κάποια να τα συστήσω και το όνομά μου είναι ελίζα
Μου φαίνεται χρειαζόμαστε τόπικ για αφιερώματα σε συγγραφείς φάνφικ. Θα κοιτάξω να ανοίξω κανένα το σαβ/κο γιατί με τα λινκ χανόμαστε. Ένας συγγραφέας ανά βδομάδα με παρουσίαση του ή των έργων του. | |
|
| |
Mrs.Christina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Στον κόσμο των βιβλίων και της συγγραφής!!! Αριθμός μηνυμάτων : 1682 Registration date : 02/12/2009
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Πεμ 3 Ιουν 2010 - 17:04 | |
| Πολύ καλή ιδέα!!!Μπράβο... | |
|
| |
April Jasper's Queen
Ηλικία : 38 Τόπος : Korea! Αριθμός μηνυμάτων : 3318 Registration date : 16/02/2009
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Κυρ 6 Ιουν 2010 - 19:01 | |
| Αρταβανη προχωρα σε θελει ολη χωρα!!!! Ετσι να δινεις τα φωτα σου!!!!!! btw το miserable maid εκανε update..... Λοιπον......για αλλο ηρθα εγω!!!!! Ηρθα να προτεινω το "Fourth Quarter" http://www.fanfiction.net/s/5077053/1/Fourth_QuarterΜολις πριν λιγο το τελειωσα.....εχασα το μεσημεριανο μ εξαιτιας του. Δεν ειναι απο τα φανφικ που γραφουν ιστορια αλλα ηταν παρα πολυ ευχαριστο και καλογραμμενο, λες και βλεπεις αμερικανικη ταινια τα μεσημερια στο Star!!!!!!! Η Μπελλα ειναι κορη του προπονητη και ο Εντουαρντ ο κανουριος επιθετικος!!!!! Ξερω κι εγω ξινισα λιγακι με το baseball αλλα μετα τα πρωτα 5 κεφαλαια......αχ!!!!! Βεβαια η ιστορια απογειωνεται, αφου αποφοιτησουν και αξιζει να υπομεινεις τα κεφαλαια που ειναι ακομα στο Forks High School!!! Πολυ δραμα, πολλα λεμονια και δροσερες βανιλιες!!!!! | |
|
| |
Stellouko Eclipse Bitten
Ηλικία : 32 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 351 Registration date : 09/06/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Πεμ 17 Ιουν 2010 - 14:49 | |
| Μια και περνάω πλέον άπειρες ώρες στο fanfiction.net - βλέπω τη μυωπία μου να πηγαίνει από το 4 στο 40 στο τέλος - λέω να προτείνω την ιστορία που μου αρέσει πιο πολύ τελευταία... Κοίταξα λιγάκι αλλά δεν είδα να την έχετε βάλει πιο πίσω... Σόρρυ αν έχει ξαναμπεί... http://www.fanfiction.net/s/5910879/1/College professor Edward Cullen is thoroughly annoyed by his student Ms. Swan. Everything about her bothers him, and he longs for the semester to be over. But what happens when he meets her one night when they aren't in school? Lemons and naughty language. Αχ αχ τι μας κάνει ο κύριος καθηγητής!! Ο Edward είναι ένας καθηγητής πανεπιστημίου. Νέος άνθρωπος, που όμως δεν προσέχει ιδιαίτερα το ντύσιμό του και φαίνεται παλιομοδήτης... Και πάνω απ' όλα, είναι άπειρος σε ερωτικά θέματα... κάθε φύσης. Αυτό έρχεται να αλλάξει η μαθήτρια του Isabella, που τον φλερτάρει ασύστολα και τον εκνευρίζει όσο δεν πάει. Τι θα γίνει άραγε όταν αφήσει τον εαυτό του να την πλασιάσει; Και πώς έγινε έτσι απότομα ο δάσκαλος μαθητής; Εγώ προσωπικά έχω λατρέψει τον ντροπαλό, ευαίσθητο Edward και την τολμηρή, γεμάτη ζωή Bella. Και το fanfic δεν είναι μόνο λεμόνια, αν και στην αρχή αυτό είναι πιο πολύ το στυλάκι, αργότερα έρχονται και πολύ όμορφα συναισθήματα... Την ιστορία, που είναι in progress, την έχει γράψει η sheviking, υπεύθυνη και για τα υπέροχα The Blizzard και Taken!! Btw, κοίταξα και την ιστορία αυτή: - April έγραψε:
- Το Λυκοφως παει Αρχαια Ελλαδα!!!!!!!!!!
Φαίνεται ενδιαφέρουσα και καλογραμμένη, λέω να την ξεκινήσω!! | |
|
| |
Ηλικία : 37 Τόπος : 9 cycles of hell Αριθμός μηνυμάτων : 2461 Registration date : 18/01/2009
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Πεμ 17 Ιουν 2010 - 14:59 | |
| The education of Edward Masen!!!!!! ¶σε με άσε με. Θέλω να δω και τι θα γίνει - Σπόιλερ:
στο γκέι κλάμπ. Καλά ο Τζάσπερ μπάι?? Δεν υπάρχει... Λάτρεψα την σκηνή που εκείνος μέθησε και πήρε φωτιά όλο το διαμέρισμα.... Κατάλαβες τι εννοώ νομίζω...
| |
|
| |
Stellouko Eclipse Bitten
Ηλικία : 32 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 351 Registration date : 09/06/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Πεμ 17 Ιουν 2010 - 15:03 | |
| - emerald eyes έγραψε:
- The education of Edward Masen!!!!!!
¶σε με άσε με. Θέλω να δω και τι θα γίνει - Σπόιλερ:
στο γκέι κλάμπ. Καλά ο Τζάσπερ μπάι?? Δεν υπάρχει... Λάτρεψα την σκηνή που εκείνος μέθησε και πήρε φωτιά όλο το διαμέρισμα.... Κατάλαβες τι εννοώ νομίζω...
- Σπόιλερ:
Μόνο να δω τον προφέσσορα να έχει προτάσεις για... εναλλακτικές εμπειρίες, και τι στον κόσμο!! Καλά η σκηνή στο διαμέρισμα όντως φοβερή, άμα είναι έτσι να τον ποτίζουμε συχνότερα!!
| |
|
| |
alice cullen! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Αthens Αριθμός μηνυμάτων : 875 Registration date : 04/06/2009
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Πεμ 17 Ιουν 2010 - 15:10 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Πεμ 17 Ιουν 2010 - 15:25 | |
| Δεν έχει τύχει να το διαβάσω αλλά είναι αφιερωμένω στην beta της. Η κοπέλα που τα γράφει δεν ξέρει καλά αγγλικά και έχει ευχαριστήσει την beta της πολλές φορές για την βοήθειά της. Νομίζω πως η sheviking συμμετέχει και σε κάποιον διαγωνισμό αυτή την περίοδο. Το ωραίο είναι πως φτιάχνει αρκετά διαφορετικές ιστοριούλες μετάξυ τους που έχουν ένα πράγμα πάντοτε κοινό. Ο εκάστοτε Έντουαρντ έχει κάποιο πρόβλημα... | |
|
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : Αthens Αριθμός μηνυμάτων : 875 Registration date : 04/06/2009
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Πεμ 17 Ιουν 2010 - 15:30 | |
| Εχεις δικιο,και εγω το εχω παρατηρησει οτι ο Εντουαρντ παντα εχει καποιο προβλημα,αλλα στο συγκεκριμενο FanFic δεν εχει κανενα προβλημα... | |
|
| |
Stellouko Eclipse Bitten
| |
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Πεμ 17 Ιουν 2010 - 16:53 | |
| Ηθελα να ρωτησω κατι σχετικα με αυτο το site με τα fanfictions και επειδη δεν ηξερα που να την ποσταρω την εβαλα εδω .Ελπιζω να μην πειραζει . Τα μελη πληρωνουν καποιο χρηματικο ποσο σε αυτο το site η απλα γραφονται οπως εδω δωρεαν; |
|
| |
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Πεμ 17 Ιουν 2010 - 17:09 | |
| Oχι βεβαια!!!!Δεν πληρωνεις τιποτα!!! Ουτε στο fanfiction.net,ουτε στο twilighted.net,ουτε στο twcslibrary.com(Αυτα ειναι τα site που μπορω να σου εγγυηθω,επειδη ειμαι μελος,αλλα γενικα δεν ισχυει κατι τετοιο!!!)
Έχει επεξεργασθεί από τον/την alice cullen! στις Πεμ 17 Ιουν 2010 - 17:17, 1 φορά | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Πεμ 17 Ιουν 2010 - 17:13 | |
| Ευχαριστω για την απαντηση και για τα site .Για αλλη μια φορα η κολλητη μου εκανε λαθος. |
|
| |
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Πεμ 17 Ιουν 2010 - 17:17 | |
| Απλώς υπάρχει το θέμα με τα donations Αν θέλεις μπορείς να δώσεις χρήματα αλλά μονο αν θέλεις.
Και για να μη βγαίνουμε τελειώς εκτός κλίματος.
Dark Possession by lambcullen Rated: NC-17 Summary:
A virus is spreading across the human race, and Vampires no longer have an endless supply of blood. Edward Masen has a thirst like never before, that is until he sees a lonely woman crying and in need of refuge. AU Vamp *1st Place-Darkward in the Dark*
Νόμιζα πως ήταν one - shot αλλά φαίνεται η συγγραφέας αποφάσισε να το συνεχίσει. Θα το βρείτε σίγουρα στο the writer's coffee shop | |
|
| |
katia2110 Twilight Human
Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 30 Registration date : 11/01/2010
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Κυρ 20 Ιουν 2010 - 6:53 | |
| ρε κοριτσιααα υπαρχει τπτ στα ελληνικα???? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Κυρ 20 Ιουν 2010 - 15:08 | |
| | |
|
| |
Stellouko Eclipse Bitten
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Κυρ 20 Ιουν 2010 - 17:35 | |
| Απορώ πώς δεν ανέφερα αυτή την ιστορία ακόμα. Edward Wallbanger http://www.fanfiction.net/s/5072648/1/ H Bella μετακομίζει και πιστεύει πως έχει βρει το τέλειο διαμέρισμα. Η ζωή της όλη είναι σχεδόν τέλεια, με μια υπέροχη δουλειά και δυο φοβερές φίλες. Μόνο που έχει ένα μικρό "πρόβλημα", κάτι που της λείπει, εδώ και έξι μήνες. Και τι γίνεται όταν ο γείτονάς της αρχίζει να ξύνει την πληγή με τις νυχτερινές δραστηριότητές του; Πού θα φέρει τη Bella η απόφασή της να πάει να τον βρίσει -και έτσι να τον δει για πρώτη φορά-, όταν δεν αντέχει άλλο πια; Κι αυτός ο γείτονας που την εκνευρίζει πόσο κακός είναι τελικά, τι ιστορία κουβαλάει και γιατί προτιμά το... χαρέμι του; Είναι μια ιστορία από τις πολύ αγαπημένες μου, όχι υπερβολικά ρομαντική, όσο πρέπει... λεμονάτη και πολύ αστεία!! Το μόνο πρόβλημα είναι ότι αυτή που τη γράφει άρχισε να εκδίδει και πλέον κάνει αρκετά σπάνια updates. Αξίζει όμως, και η κοπέλα έχει υποσχεθεί να την ολοκληρώσει. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Κυρ 20 Ιουν 2010 - 17:48 | |
| ¶σε χτες προχτες βγήκε καινούριο κεφάλαιο. Ο γάτος είναι όλα τα λεφτά. Κάποιες στιγμές λέω πως θα αρχίσει να μιλάει... Τα nickname που δίνουν ο ένας στον άλλον... Οι ατάκες... Όλα τα λεφτά - Σπόιλερ:
Θέλω να δω το ταξίδι στην ισπανία. Εκεί θα έχουμε εξελίξεις!!!
| |
|
| |
Stellouko Eclipse Bitten
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Κυρ 20 Ιουν 2010 - 17:53 | |
| Μόλις βγήκε το καινούριο κεφάλαιο, είχα μείνει έτσι: Δεν το πείμενα.. Τώρα καλό φθινώπωρο!!! - Σπόιλερ:
Μακάρι να γίνει κάτι επιτέλους στην Ισπανία, γιατί στο άλλο ταξίδι... Ας μην το ανοίξω καλύτερα το στόμα μου!!
| |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Κυρ 20 Ιουν 2010 - 18:42 | |
| Το πρόσθεσα μόλις στη λίστα μου! Thanks! | |
|
| |
sunrise Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : athina Αριθμός μηνυμάτων : 2711 Registration date : 27/03/2009
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Κυρ 20 Ιουν 2010 - 19:21 | |
| πολυ ωραια ιστορια αλλα δεν κανει συχνα update.... εχει φοβερες ατακες, μετα το τελευταιο κεφαλαιο νομιζω θα γινουν πολλα με edward και bella | |
|
| |
Mrs.Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Ρόδος Αριθμός μηνυμάτων : 2768 Registration date : 13/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: FanFiction Links Δευ 21 Ιουν 2010 - 21:05 | |
| | |
|
| |
Stellouko Eclipse Bitten
| |
| |
April Jasper's Queen
Ηλικία : 38 Τόπος : Korea! Αριθμός μηνυμάτων : 3318 Registration date : 16/02/2009
| |
| |
| FanFiction Links | |
|