Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
Θέμα: Απ: Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!! Παρ 7 Ιαν 2011 - 12:12
Διάβασα την ιστορία σου και ήταν τέλεια.Να σε ρωτήσω πότε περίπου να περιμένουμε τη συνέχεια!Το ξέρω ρωτάω λίγο απότομα αλλά η αλήθεια είναι ότι είμαι πολύ πολύ περίεργη για να δω τη θα γίνει στη συνέχεια...
daisyalicecullen Eclipse Bitten
Ηλικία : 29 Τόπος : London <3 Αριθμός μηνυμάτων : 373 Registration date : 01/06/2010
Θέμα: Απ: Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!! Παρ 7 Ιαν 2011 - 13:22
σε ευχαριστω πολυ robert's girl (ονοματακι? ) ειμαι πολυ χαρουμενη που σ'αρεσε! η συνεχεια θελω να ελπιζω οτι θα μπει μεσα στην βδομαδα που μας ερχεται... γιατι εχω λιγουλακι διαβασμα...
robert\'s girl Eclipse Bitten
Αριθμός μηνυμάτων : 400 Registration date : 24/03/2009
Θέμα: Απ: Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!! Σαβ 8 Ιαν 2011 - 1:41
daisyalicecullen έγραψε:
σε ευχαριστω πολυ robert's girl (ονοματακι? ) ειμαι πολυ χαρουμενη που σ'αρεσε! η συνεχεια θελω να ελπιζω οτι θα μπει μεσα στην βδομαδα που μας ερχεται... γιατι εχω λιγουλακι διαβασμα...
Αχ,ωραία ανυπομονώ!!!!Το όνομά μου είναι Κατερίνα το δικό σου?
Ηλικία : 29 Τόπος : London <3 Αριθμός μηνυμάτων : 373 Registration date : 01/06/2010
Θέμα: Απ: Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!! Σαβ 8 Ιαν 2011 - 18:35
Λοιπόν Μαργαρίτα μου η ιστορία σου είναι πάρα πολύ καλή!!!! Η αλήθεια είναι πως μου την πρότεινε η marina και φυσικά είχε απόλυτο δίκιο!!!! Γράφεις πολύ ωραία, έχεις κάνει πολύ καλό σχηματισμό χαρακτήρων και η πλοκή αυτή είναι πόλυ ενδοιαφέρουσα και διαφορετική από τις αλλές!!!!!!!! Μπράβο σου!!!! Keep writting!!!!
Θέμα: Απ: Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!! Πεμ 20 Ιαν 2011 - 18:38
Λοιπόννννννννννννν........... αυτό το κεφάλαιο άργησε περισσότερο από το άλλο Μαργαριτούλα!!! Μετά από...20 ΜΕΡΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!! Μου άρεσε -όπως κάθε φορά!- τρελά τρελά τρελά τρελά!!!!!! Η..."μεταμόρφωση" της Μπέλα από την ¶λις ήταν, από τις εξαίρετες περιγραφές σου, τέλεια!!! Όπως αναφέρεται και πιο πάνω, η ¶λις όντως θεά! Πάντα κάτι κάνει και είναι στο επίκεντρο! Το τέλος κι εμένα με προβλημάτισε λιγουλάκι...Πού οφείλεται αυτή η ξαφνική αλλαγή του Εντουαρντ ντε??? Θα την είδε έτσι κούκλα και γι αυτό μάλλον θα υπέκυψε! Μαργαρίτα μου, ήταν ΤΕΛΕΙΟ το κεφαλαιάκι αυτό! Γράφεις ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ και περιμένουμε κάθε φορά κάτι εξαίσιο από εσένα! Ανυπομονώ για τη συνέχεια!!!
Σπόιλερ:
Αγάπη μου, το σχόλιο στην αρχή, για πλάκα το λέω! Δεν θέλω να σε αγχώνω με τίποτα! Απλά επειδή είχα αναφερθεί και την προηγούμενη φορά,γι αυτό το είπα! Με την ησυχία σου!
Θέμα: Απ: Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!! Κυρ 13 Μαρ 2011 - 21:21
δεν 3ερω...την εχω αργησει πολυ ομως δεν εχω κα8ολου εμπνευση και χρονο για την συνεχεια...εχω γραψει λιγη μονο και γι αυτο δεν τν ανεβαζω...σορρυ που αργω τοσο πολυ...! 8α προσπαθησω να κανω γρηγορα...
robsten kiss Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Ηρακλειο Κρητης Αριθμός μηνυμάτων : 1204 Registration date : 03/07/2011
Θέμα: Απ: Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!! Παρ 23 Σεπ 2011 - 23:50
Πω πω μου ελειψε τοσο πολυ αυτη η ιστορια...!Τι ωραια που ανεβασες παλι κεφαλαιο!!! Και δεν υπαρχει προβλημα πως ηταν μικρο,αφου εκανες παλι την αρχη...!Ηταν πολυ ωραιο...! Δεν θα καταλαβω ποτε τη συμπεριφορα του Εντουαρντ...Πραγματικα θα ηθελα να μπω στο κεφαλι του..!Αυτο το πονηρο χαμογελο παλι...! Η Μπελλα ειναι χαρουμενη που θα βγει με τον Τζεικομπ(εγω παλι καθολου )και ελπιζει να πανε καλα τα πραγματα(εγω ελπιζω να πανε χαλια ) Θα ηταν παρα πολυ ομορφη...!Η αντιδραση του Τζεικομπ το δειχνει..! Ανυπομονω για τη συνεχεια...!
Θέμα: Απ: Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!! Σαβ 24 Σεπ 2011 - 11:14
μου ειχε λειψει πολυ αυτη η ιστορια .. αχ αυτο το πονηρο χαμογελο του εντ μεχρι και αναπνοες σταματα .. αχ και να ηξερα τι σκεφτοταν εκεινη την στιγμη με το πονηρο χαμογελο.. εγω θα πρεπει να ευχηθω να παει καλα η βραδια του τζεικ με της μπελλας ?αν πρεπει να πανε ολα καλα , αλλα το δηλωνω απο τωρα εγω με τον τζεικ δεν θα συμμαχησω ποτε .. ανυπομονω για την συνεχεια , αν και μικρο πολυ καλο!!!!!!!