Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
Θέμα: Απ: Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!! Τρι 14 Δεκ 2010 - 19:59
σε ευχαριστω πολυ σισακι μου! χαιρομαι παρα πολυ που σου αρεσε! η συνεχεια οπως ειπα δεν ξερω...εχω φορτωμενο προγραμμα αυτες τις μερες και δεν προλαβαινω να κανω και πολλα! αλλα θα προσπαθησω να κανω οσο πιο γρηγορα μπορω! ευχαριστω και παλι!!!
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
Θέμα: Απ: Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!! Τετ 15 Δεκ 2010 - 0:35
Μαργαριτα μου , καρδια μου........... τελικα δεν ζηλευει ο Εντουαρντ;οπως το περιμενα; νομιζα οτι ζηλευε που δεν αφηνε την Μπελλα να βγει με τον Τζεικ αλλα τελικα ολο αυτο εχει να κανει με την Αλις; φιλικη ηταν τελικα η συμβουλη;
γιατι το εκαψες εκει αγαπη μου; την φιλησε το καθικι και στο μαγουλο αντε να μην πω τωρα
ΞΕΤΡΕΛΑΘΗΚΑ!!ασε που μου αρεσει παρα πολυ η γραφη σου.... Χιλια Μπραβο ,μπραβο , μπραβο , μπραβο.......
daisyalicecullen Eclipse Bitten
Ηλικία : 29 Τόπος : London <3 Αριθμός μηνυμάτων : 373 Registration date : 01/06/2010
Θέμα: Απ: Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!! Τετ 15 Δεκ 2010 - 13:54
Μαρινακι μου?αγαπακι μου? σε υπερευχαριστω για το σχολιο σου!!!ηταν υπεροχο!! δεν ξερω αμα ζηλευει κιολας αλλα σιγουρα ηταν και φιλικη η συμβουλη του!!! και το εκοψα εκει γιατι εχω διαβασμα,προπονησεις και δεν μενει καιρος για γραψιμο!!! τωρα που ερχονται τα x-mas θα προσπαθησω να γραψω σιγουρα τη συνεχεια αυτου και το επομενο κεφαλαιο!!! δεν μπορεις να φανταστεις ποσο χαιρομαι που σου αρεσε και η γραφη μου και το κομματι που εβαλα!!!! τρελομελαχρινακι μουυυυυ...! ....
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
Θέμα: Απ: Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!! Τετ 15 Δεκ 2010 - 17:52
Μαργαρίτα μου, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ βρήκα χρόνο να αφήσω σχόλιο και συγγνώμη που άργησα! Και τώρα να φανταστείς, μπήκα για σχόλια! Τη συνέχεια την είχα διαβάσει εχθές, μόλις την έβαλες αλλά εξαιτίας υποχρεώσεων δεν πρόλαβα να πω τις εντυπώσεις μου και μάλιστα δεν έκανα καθόλου log in εχθές, παρά μόνο διάβασα τα καινούρια κεφάλαια! Πολύ μακρηγόρησα όμως... Πω πω...η συνέχεια ήταν....αχχχχχ...ΥΠΕΡΟΧΗ!!! Αν και δεν ανεβάζεις πολύ πολύ συχνά κεφάλαιο, όταν βάζεις...πραγματικά σκέφτομαι πως η αναμονή αξίζει και με το παραπάνω! Η ιστορία σου είναι πολύ...πολύ...πολύ...ΠΟΛΥ όμορφη! ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ!!! Αυτός ο έρωτας της Μπέλα προς τον Έντι...(αχχχχ ) είναι μ-ο-ν-α-δ-ι-κ-ό-ς! Η εξέλιξη των πραγμάτων ήταν Τ-Ε-Λ-Ε-Ι-Α! ¶ρχισαν να αποκαλύπτονται μερικά πράγματα, όπως π.χ. αυτό με τον Τζέικομπ!! ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΠΑΛΙ??? Πάει, δεν θα μου τη γλιτώσει! Τι έκανε και ο Έντουαρντ δεν τον συγχώρεσε το καλό μου??? Η συνέχεια ήταν Φ*Ο*Β*Ε*Ρ*Η αγάπη μου!!! Η γραφή σου μου αρέσει τρελα, και ο λόγος σου έχει μια εξαιρετικά ευχάριστη ροή! Χαίρεσαι να διαβάζεις! Μπράβο καλό μου!!! Μπράβο!!! Μπράβο!!! Ανυπομονώ για τη συνέχεια!!!! Συνέχισε έτσι!!!
Σπόιλερ:
Συγγνώμη για το μεγάλο ποστ...!
Ηλικία : 29 Τόπος : London <3 Αριθμός μηνυμάτων : 373 Registration date : 01/06/2010
Θέμα: Απ: Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!! Τετ 15 Δεκ 2010 - 22:54
ερμιονακι μου καλο...!δεν χρειαζεται να ζητας συγνωμη ουτε επειδη δεν εκανες σχολιο εχθες που το εβαλα ουτε φυσικα για το μεγαλο ποστ...να σου εκμυστηρευτω κατι?παλι με συγκινησες με το ποστ σου!!!! αγαπη μου το ξερω οτι δεν βαζω συχνα κεφαλαιο και χιλια συγνωμη γι' αυτο θα προσπαθω να γραφω πιο γρηγορα τις συνεχειες!!!! χαιρομαι αφανταστα που σου αρεσει η ιστορια μου,ο τροποςγραφεις μου και φυσικα χαιρομαι που σου ειναι ευκολο στο διαβασμα και δν ειναι κουραστικο!
Θέμα: Απ: Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!! Σαβ 1 Ιαν 2011 - 17:15
Μετά από...δύο βδομάδες περίπου...ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ! Μαργαρίτα μου, ήταν ΤεΛεΙα................. Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορώ να φανταστώ την ¶λις με τον Τζέικομπ μαζί... όμως ε-υ-τ-υ-χ-ώ-ς που όλα τελείωσαν μεταξύ τους! Θα συμφωνήσω με την Ελίνα στο ότι είναι ένα καλό μάθημα που θα βγει η Μπέλα με τον Τζέικ για τον Έντουαρντ, για να δει τι έχει δίπλα του και δεν το εκτιμάει! Επίσης, χωρίς να ξέρω βέβαια, μου μυρίζεται ζήλεια από την πλευρά του Έντι στη συνέχεια, αλλά θα δούμε... Μπράβο Μαργαριτούλα μου! Μου άρεσε πάρα πολύ πολύ αυτό το κεφάλαιο! Ήταν Υ_Π_Ε_Ρ_Ο_Χ_Ο!!! Ανυπομονώ για τη συνέχεια!
Ακόμη, Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά! Ευτυχισμένος ο καινούριος χρόνος, με αγάπη, υγεία, όνειρα και πολλές επιτυχίες!
marina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : κόρινθος Αριθμός μηνυμάτων : 3084 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
Θέμα: Απ: Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!! Σαβ 1 Ιαν 2011 - 17:29
Μπράβο Μαργαριτάκι μου!!!!!!!!!!!! Μου άρεσε πολύ η συνέχεια! ανυπομονώ για το ραντεβού και την αντίδραση του Έντουαρντ!!! Και φυσικά να μαθω τι έγινε με τον Τζέικ και την ¶λις!
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
Θέμα: Απ: Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!! Σαβ 1 Ιαν 2011 - 17:59
Λοιπον madamitsa ηρθα να κανω σχολια
γκουχου,γκουχου την προσοχη σας παρακαλω !!!!! Καλα ε...λιγο αλλα ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ.Οτι γραφουν τα χερακια σου καρδια μου ειναι θεϊκά!!! τι να της πω τωρα της Μπέλλας ειχε και αγωνια για το ραντευουδακι με τον Τζεικ αγωνια μαλλον γιατι δεν της αρεσει !χαχαχαχαχα.... Γιατι να ειναι τοσο τυφλος ο Εντουαρντ; Ανυπομονω να ανοιξει τα ματια του.... επισης φοβερη η ατακα!!!------->έλα πάμε τρελή!πως ντύθηκες έτσι?για ένα καφέ θα πάμε?!" (ακομα γελαω)! αγαπη μου εσυ τι αλλο να πω , εκτος απο οτι το αφησες σε κρισιμο σημειο Μπραβο καρδια μου ,''ΚΕΝΤΑΣ''!!!!
Σπόιλερ:
Ευχαριστω για την αφιερωση
twilightsagaddicted Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 3767 Registration date : 07/03/2010
Θέμα: Απ: Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!! Σαβ 1 Ιαν 2011 - 21:14
καλα μαργαριτουλα μου τελεια η συνεχεια.!κι εγω οντως θελω να δω πως θα αντιδρασει ο εντ οταν μαθει για τ ραντεβου αλλα και τ εγινε μτ ην αλις και τον τζεικομπ και για τ ραντεβου....ουφφ.!!!!!!!!!!!ανυπομονω για τη συνεχεια.!!!!
Θέμα: Απ: Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!! Κυρ 2 Ιαν 2011 - 0:21
κοριτσακια μου!!!τι να πω!?!?!με συγκινησατε ολες...ποτε δν περιμενα οτι αυτες οι αρλουμπες που γραφω θα αρεσαν... σας ευχαριστω ολες ερμιονακι μου,αν εγραψες τις μερες που περασαν για να βαλω συνεχεια για σποντα για την αργοπορια μου σορρυυυ...! χαιρομαι που σου αρεσε η συνεχεια...!και σε ευχαριστω τοσο μα τοσο πολυ για τα καλα σου λογια!!!εισαι πολυ καλη ερμιονακι μου!!και ευχαριστω για τις ευχες! μαρινακι μου...σε ευχαριστω πολυ αγαπη μου...!θα προσπαθησω να βαλω γρηγορα το επομενο κεφαλαιο! madamitsa μου καληηηη...! τρελο μου κοριτσι!!το σχολιο σου ηταν απαιχτο!!!θα μεινει στην ιστορια!! σε ευχαριστω παρα παρα πολυ τρελομελαχρινακι μουυυ...!δηλαδη για ποιο απο ολα οσα ειπατε να πρωτοπω αγαπητη μου? σ'αρεσε εκεινη η ατακα παιδι μου?!?!χαιρομαιιιιιιιι...χαχαχαχα και παλι σε κρισιμο σημειο νομιζεις οτι το άφησα?τι να πω...ειμαι αδιορθωτη! δν μπορεις να φανταστεις ποσο χαιρομαι που σου αρεσε...κανω κωλοτουμπες...
Σπόιλερ:
παρακαλω αγαπη μου...
φενακι μου. . . σε ευχαριστω πολυ αγαπη μου για το σχολιο!θα βαλω τα δυνατα μου για να μην περιμενεις πολυ... και με λιγα λογια αγαπακια μου σας ευχαριστω 1.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000. . . φορες για τα σχολια σας και την υποστηριξη σας που ειναι κατι πολυ σημαντικο γιαα εμενα γιατι αμα δεν ειχα εσας θα τα παρατουσα και δεν θα συνεχιζα την ιστορια ουτε καν μεχρι αυτο το σημειο που δεν ειναι και πολυ μεγαλο! ειστε φοβερες και σας αγαπω πολυ . . . αααα...και για να μην ξεχνιομαστε...χρονια πολλα,καλη χρονια!ο καινουργιος χρονος να ειναι μεσα σε ονειρικη μαγεια και οτι επιθυμειτε στην αγκαλια σας να το βρειτε! και σας υποσχομαι οτι το καινουργιο κεφαλαιο δεν θα αργησω να το βαλω...!και κραταω τις υποσχεσεις μου!!!
Θέμα: Απ: Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!! Κυρ 2 Ιαν 2011 - 16:21
Μαργαρίτα μου...παρακαλούμε!!! Όμως να σου πω μερικά πραγματάκια!!! Πρώτα-πρώτα....αυτά που γράφεις Ε-Ν-Ν-Ο-Ε-Ι-Τ-Α-Ι και δεν είναι αρλούμπες! Και μην το ξαναπείς Π-Ο-Τ-Ε αυτό!!! Η ιστορία σου μας αρέσει πάααρα πάααααρα πολύ πολύ πολύ πολύυυυυυ και γι αυτό τη διαβάζουμε!!! Και ακόμη...όταν είπα...Μετά από...δύο βδομάδες περίπου...ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ! δεν έριχνα σπόντα... Αλήθεια...!!! Ίσως λιγάααααααααααακι.... αλλά το έκανα με καλή πρόθεση! Το ότι το άργησες τόοοοσο πολύ και δεν μπορούσα να περιμένω δε σημαίνει τίποτα! Χαχαχαχα! Πλάκα κάνω γλυκιά μου!! Θα περιμένουμε κεφάλαιο όποτε μπορείς και φυσικά δεν θέλω με τίποτα να αγχώνεσαι!!! Πλάκα έκανα πριν, μην το πάρεις στα σοβαρά! Το αποτέλεσμα είναι πάντα εξαιρετικό και ετσι θέλουμε να είναι και στη συνέχεια, κάτι που ειναι σίγουρο!!! Αυτά από μένα...
Θέμα: Απ: Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!! Κυρ 2 Ιαν 2011 - 20:01
εμυ μουυυυ...!σε ευχαριστωωωωω...δν ξερω και εγω ποσο! χαιρομαι πολυυυυυυυυυ που αρεσει η ιστορια μου... αγαπη μου δεν το πηρα στα σοβαρα!και εγω ετσι το ειπα!!! δεν ξερω τι αλλο να πω...!ηταν ενα υπεροχο σχολιο και οτι και να πω εγω θα ειναι λιγο...
ευχαριστω και παλι ερμιονακι μουυυυ...!
Θέμα: Απ: Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!! Κυρ 2 Ιαν 2011 - 20:17
Τώρα που σε βρήκα και το θυμήθηκα, να σε ρωτήσω κάτι καλό μου??? Ο τίτλος της ιστορίας σου "Our lips must always be sealed" δεν είναι από το τραγούδι των Muse, το Resistance? Το άκουσα και λέω...κάτι μου θυμίζει...και μετά θυμήθηκα την ιστορία!
Ηλικία : 27 Τόπος : Fanficland Αριθμός μηνυμάτων : 2140 Registration date : 14/07/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Inflict Pain with Thoughs
Θέμα: Απ: Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!! Δευ 3 Ιαν 2011 - 16:54
Αγαπη μου τωρα διαβασα το κεφαλαιο πολυ ωραιο!!!! Δεν εχω λογια ειλικρινα το σημειο που μου αρεσε περρισοτερο ειναι εκει που περιγραφεις την σχεση Αλις-Τζασπερ !!!!! Αχ συνεχισε ετσι!!!!
Θέμα: Απ: Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!! Παρ 7 Ιαν 2011 - 12:11
Διάβασα την ιστορία σου και ήταν τέλεια.Να σε ρωτήσω πότε περίπου να περιμένουμε τη συνέχεια!Το ξέρω ρωτάω λίγο απότομα αλλά η αλήθεια είναι ότι είμαι πολύ πολύ περίεργη για να δω τη θα γίνει στη συνέχεια...