Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!! - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!! - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!! - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!! - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!! - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!! - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!! - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!! - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!! - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!! - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Παρόμοια θέματα
    Quote of the Week
    "Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
    Character of the Week
    Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
    Νοέμβριος 2024
    ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
        123
    45678910
    11121314151617
    18192021222324
    252627282930 
    ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
    Bella & Edward Playlist
    Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
    Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!!

Πήγαινε κάτω 
    +17
    mariebella
    Zafrina
    sisaki
    Bella07
    lina alice cullen
    anastacia9280
    ed<3
    Stella Sunlight
    marina
    Niki Patt
    LITSA0089
    Emy+Robert
    twilightsagaddicted
    ROBELINA
    daisyalicecullen
    despina aek
    demi cullen
    21 απαντήσεις
    Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενο
    ΣυγγραφέαςΜήνυμα
    daisyalicecullen
    Eclipse Bitten
    Eclipse Bitten
    daisyalicecullen

Θηλυκό Σκορπιός
    Τόπος : London <3
    Αριθμός μηνυμάτων : 373
    Registration date : 01/06/2010

Forks Student Profile
    Team: Edward - Bella Edward - Bella
    Special ability Special ability: Mind Reading

Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!! - Σελίδα 4 Empty
    ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!!   Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!! - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΤρι 14 Δεκ 2010 - 19:59

σε ευχαριστω πολυ σισακι μου!
    χαιρομαι παρα πολυ που σου αρεσε! Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!! - Σελίδα 4 4947
    η συνεχεια οπως ειπα δεν ξερω...εχω φορτωμενο προγραμμα αυτες τις μερες και δεν προλαβαινω να κανω και πολλα!
    αλλα θα προσπαθησω να κανω οσο πιο γρηγορα μπορω! Smile Smile
    ευχαριστω και παλι!!! huggie kiss huggie kiss
    Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
    ROBELINA
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός
    Τόπος : ΑΘΗΝΑ
    Αριθμός μηνυμάτων : 5931
    Registration date : 30/06/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!!   Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!! - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΤρι 14 Δεκ 2010 - 20:06

αχ μολις το διαβασα , απλα καταπληκτικο , περιμενω με αγωνια την συνεχεια
    daisyalicecullen
    Eclipse Bitten
    Eclipse Bitten
    daisyalicecullen

Θηλυκό Σκορπιός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!!   Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!! - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΤρι 14 Δεκ 2010 - 20:08

χιχιχιχι...ευχαριστω πολυ ελινακι μου!! Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!! - Σελίδα 4 98735 Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!! - Σελίδα 4 616544 Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!! - Σελίδα 4 34442 Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!! - Σελίδα 4 906998
    ed<3
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ed<3

Θηλυκό Καρκίνος
    Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα...
    Αριθμός μηνυμάτων : 3200
    Registration date : 27/03/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!!   Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!! - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΤετ 15 Δεκ 2010 - 0:35

Μαργαριτα μου , καρδια μου...........
    τελικα δεν ζηλευει ο Εντουαρντ;οπως το περιμενα; Shocked Shocked
    νομιζα οτι ζηλευε που δεν αφηνε την Μπελλα να βγει με τον Τζεικ
    αλλα τελικα ολο αυτο εχει να κανει με την Αλις; Neutral
    φιλικη ηταν τελικα η συμβουλη; Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!! - Σελίδα 4 206202 Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!! - Σελίδα 4 206202

γιατι το εκαψες εκει αγαπη μου; Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!! - Σελίδα 4 773164 Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!! - Σελίδα 4 773164
    την φιλησε το καθικι και στο μαγουλο αντε να μην πω τωρα Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!! - Σελίδα 4 558691 Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!! - Σελίδα 4 872396
    Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!! - Σελίδα 4 626465

ΞΕΤΡΕΛΑΘΗΚΑ!!ασε που μου αρεσει παρα πολυ η γραφη σου....
    Χιλια Μπραβο ,μπραβο , μπραβο , μπραβο....... Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!! - Σελίδα 4 98735 Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!! - Σελίδα 4 31995

kiss kiss
    daisyalicecullen
    Eclipse Bitten
    Eclipse Bitten
    daisyalicecullen

Θηλυκό Σκορπιός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!!   Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!! - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΤετ 15 Δεκ 2010 - 13:54

Μαρινακι μου?αγαπακι μου? giggle
    σε υπερευχαριστω για το σχολιο σου!!!ηταν υπεροχο!! Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!! - Σελίδα 4 34442 Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!! - Σελίδα 4 98735 Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!! - Σελίδα 4 34442
    δεν ξερω αμα ζηλευει κιολας αλλα σιγουρα ηταν και φιλικη η συμβουλη του!!! tongue tongue tongue tongue
    και το εκοψα εκει γιατι εχω διαβασμα,προπονησεις και δεν μενει καιρος για γραψιμο!!! cry cry cry
    τωρα που ερχονται τα x-mas θα προσπαθησω να γραψω σιγουρα τη συνεχεια αυτου και το επομενο κεφαλαιο!!! Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!! - Σελίδα 4 6512 Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!! - Σελίδα 4 6512 Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!! - Σελίδα 4 6512
    δεν μπορεις να φανταστεις ποσο χαιρομαι που σου αρεσε και η γραφη μου και το κομματι που εβαλα!!!! Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!! - Σελίδα 4 4947 Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!! - Σελίδα 4 274215 Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!! - Σελίδα 4 4947 Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!! - Σελίδα 4 274215
    τρελομελαχρινακι μουυυυυ...! Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!! - Σελίδα 4 691711
    Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!! - Σελίδα 4 630836 ....
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος
    Αριθμός μηνυμάτων : 4680
    Registration date : 22/08/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!!   Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!! - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΤετ 15 Δεκ 2010 - 17:52

Μαργαρίτα μου, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ βρήκα χρόνο να αφήσω σχόλιο και συγγνώμη που άργησα! Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!! - Σελίδα 4 80711
    Και τώρα να φανταστείς, μπήκα για σχόλια!
    Τη συνέχεια την είχα διαβάσει εχθές, μόλις την έβαλες αλλά εξαιτίας υποχρεώσεων δεν πρόλαβα να πω τις εντυπώσεις μου και μάλιστα δεν έκανα καθόλου log in εχθές, παρά μόνο διάβασα τα καινούρια κεφάλαια!
    Πολύ μακρηγόρησα όμως... Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!! - Σελίδα 4 921765 Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!! - Σελίδα 4 413121 Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!! - Σελίδα 4 876749
    Πω πω...η συνέχεια ήταν....αχχχχχ...ΥΠΕΡΟΧΗ!!! Αν και δεν ανεβάζεις πολύ πολύ συχνά κεφάλαιο, όταν βάζεις...πραγματικά σκέφτομαι πως η αναμονή αξίζει και με το παραπάνω! Η ιστορία σου είναι πολύ...πολύ...πολύ...ΠΟΛΥ όμορφη! ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ!!! Αυτός ο έρωτας της Μπέλα προς τον Έντι...(αχχχχ Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!! - Σελίδα 4 150320 ) είναι μ-ο-ν-α-δ-ι-κ-ό-ς! Η εξέλιξη των πραγμάτων ήταν Τ-Ε-Λ-Ε-Ι-Α! ¶ρχισαν να αποκαλύπτονται μερικά πράγματα, όπως π.χ. αυτό με τον Τζέικομπ!! Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!! - Σελίδα 4 490517
    ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΠΑΛΙ??? Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!! - Σελίδα 4 730856 Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!! - Σελίδα 4 592681 Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!! - Σελίδα 4 730856 Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!! - Σελίδα 4 592681 Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!! - Σελίδα 4 730856 Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!! - Σελίδα 4 592681 Πάει, δεν θα μου τη γλιτώσει! Τι έκανε και ο Έντουαρντ δεν τον συγχώρεσε το καλό μου??? Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!! - Σελίδα 4 626465
    Η συνέχεια ήταν Φ*Ο*Β*Ε*Ρ*Η αγάπη μου!!! Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!! - Σελίδα 4 201917 Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!! - Σελίδα 4 201917 Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!! - Σελίδα 4 201917 Η γραφή σου μου αρέσει τρελα, και ο λόγος σου έχει μια εξαιρετικά ευχάριστη ροή! Χαίρεσαι να διαβάζεις! Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!! - Σελίδα 4 474941
    Μπράβο καλό μου!!! Μπράβο!!! Μπράβο!!! Ανυπομονώ για τη συνέχεια!!!! Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!! - Σελίδα 4 34442 Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!! - Σελίδα 4 34442 Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!! - Σελίδα 4 34442
    Συνέχισε έτσι!!! Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!! - Σελίδα 4 620541 Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!! - Σελίδα 4 620541 Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!! - Σελίδα 4 620541

Σπόιλερ:
    daisyalicecullen
    Eclipse Bitten
    Eclipse Bitten
    daisyalicecullen

Θηλυκό Σκορπιός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!!   Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!! - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΤετ 15 Δεκ 2010 - 22:54

ερμιονακι μου καλο...!δεν χρειαζεται να ζητας συγνωμη ουτε επειδη δεν εκανες σχολιο εχθες που το εβαλα ουτε φυσικα για το μεγαλο ποστ...να σου εκμυστηρευτω κατι?παλι με συγκινησες με το ποστ σου!!!! Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!! - Σελίδα 4 206202 Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!! - Σελίδα 4 206202
    αγαπη μου το ξερω οτι δεν βαζω συχνα κεφαλαιο και χιλια συγνωμη γι' αυτο Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!! - Σελίδα 4 80711
    θα προσπαθω να γραφω πιο γρηγορα τις συνεχειες!!!! Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!! - Σελίδα 4 876749 Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!! - Σελίδα 4 876749
    χαιρομαι αφανταστα που σου αρεσει η ιστορια μου,ο τροποςγραφεις μου και φυσικα χαιρομαι που σου ειναι ευκολο στο διαβασμα και δν ειναι κουραστικο! Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!! - Σελίδα 4 4947

σε ευχαριστω πολυ πολυ πολυ πολυ πολυ πολυ πολυ πολυ πολυ πολυ πολυ πολυ πολυ πολυ πολυ πολυ πολυ πολυ πολυ και παλι αγαπη μου...! Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!! - Σελίδα 4 34442 Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!! - Σελίδα 4 34442 Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!! - Σελίδα 4 34442
    Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!! - Σελίδα 4 382268
    Σπόιλερ:
    ROBELINA
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός
    Τόπος : ΑΘΗΝΑ
    Αριθμός μηνυμάτων : 5931
    Registration date : 30/06/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!!   Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!! - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΣαβ 1 Ιαν 2011 - 16:27

μολις το διαβασα , αχ ωραιο και νομιζω ειναι καλο μαθημα για τον εντουαρτ να καταλαβει οτι χανει ενα θυσαυρο απο διπλα του!
    daisyalicecullen
    Eclipse Bitten
    Eclipse Bitten
    daisyalicecullen

Θηλυκό Σκορπιός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!!   Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!! - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΣαβ 1 Ιαν 2011 - 16:33

σε ευχαριστω πολυ ελινα μου...χαιρομαι που σου αρεσε!!! huggie
    και νομιζω οτι εχεις και δικιο για το μαθημα! Wink
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!!   Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!! - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΣαβ 1 Ιαν 2011 - 17:15

Μετά από...δύο βδομάδες περίπου...ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ! Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!! - Σελίδα 4 868134 Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!! - Σελίδα 4 868134 Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!! - Σελίδα 4 868134
    Μαργαρίτα μου, ήταν ΤεΛεΙα................. Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!! - Σελίδα 4 98735 Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!! - Σελίδα 4 98735 Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!! - Σελίδα 4 98735 Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορώ να φανταστώ την ¶λις με τον Τζέικομπ μαζί... Rolling Eyes όμως ε-υ-τ-υ-χ-ώ-ς που όλα τελείωσαν μεταξύ τους! boogie Θα συμφωνήσω με την Ελίνα στο ότι είναι ένα καλό μάθημα που θα βγει η Μπέλα με τον Τζέικ για τον Έντουαρντ, για να δει τι έχει δίπλα του και δεν το εκτιμάει! Επίσης, χωρίς να ξέρω βέβαια, μου μυρίζεται ζήλεια από την πλευρά του Έντι στη συνέχεια, αλλά θα δούμε... Wink Μπράβο Μαργαριτούλα μου! Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!! - Σελίδα 4 201917 Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!! - Σελίδα 4 201917 Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!! - Σελίδα 4 201917 Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!! - Σελίδα 4 201917 Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!! - Σελίδα 4 201917 Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!! - Σελίδα 4 201917 Μου άρεσε πάρα πολύ πολύ αυτό το κεφάλαιο! Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!! - Σελίδα 4 616544 Ήταν Υ_Π_Ε_Ρ_Ο_Χ_Ο!!!Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!! - Σελίδα 4 616544
    Ανυπομονώ για τη συνέχεια! Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!! - Σελίδα 4 34442 Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!! - Σελίδα 4 34442 Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!! - Σελίδα 4 34442

Ακόμη, Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά! Ευτυχισμένος ο καινούριος χρόνος, με αγάπη, υγεία, όνειρα και πολλές επιτυχίες! kiss kiss kiss
    marina
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    marina

Θηλυκό Υδροχόος
    Τόπος : κόρινθος
    Αριθμός μηνυμάτων : 3084
    Registration date : 22/01/2010

Forks Student Profile
    Special ability Special ability: Inflict Pain with Thoughs

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!!   Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!! - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΣαβ 1 Ιαν 2011 - 17:29

Μπράβο Μαργαριτάκι μου!!!!!!!!!!!! Μου άρεσε πολύ η συνέχεια! ανυπομονώ για το ραντεβού και την αντίδραση του Έντουαρντ!!! Και φυσικά να μαθω τι έγινε με τον Τζέικ και την ¶λις!
    ed<3
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ed<3

Θηλυκό Καρκίνος
    Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα...
    Αριθμός μηνυμάτων : 3200
    Registration date : 27/03/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!!   Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!! - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΣαβ 1 Ιαν 2011 - 17:59

Λοιπον madamitsa ηρθα να κανω σχολια giggle giggle

γκουχου,γκουχου lol! την προσοχη σας παρακαλω Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!! - Σελίδα 4 686606 !!!!!
    Καλα ε...λιγο αλλα ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ.Οτι γραφουν τα χερακια σου καρδια μου ειναι
    θεϊκά!!! Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!! - Σελίδα 4 201917 Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!! - Σελίδα 4 98735 Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!! - Σελίδα 4 868134
    τι να της πω τωρα της Μπέλλας ειχε και αγωνια για το ραντευουδακι με τον Τζεικ Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!! - Σελίδα 4 592681
    αγωνια μαλλον γιατι δεν της αρεσει Wink Neutral Neutral !χαχαχαχαχα....
    Γιατι να ειναι τοσο τυφλος ο Εντουαρντ; Cool Razz Ανυπομονω να ανοιξει τα ματια του.... Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!! - Σελίδα 4 835489
    επισης φοβερη η ατακα!!!------->έλα πάμε τρελή!πως ντύθηκες έτσι?για ένα καφέ θα πάμε?!" Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!! - Σελίδα 4 403120 Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!! - Σελίδα 4 403120 Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!! - Σελίδα 4 403120 Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!! - Σελίδα 4 403120 (ακομα γελαω)!
    αγαπη μου εσυ τι αλλο να πω , εκτος απο οτι το αφησες σε κρισιμο σημειο Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!! - Σελίδα 4 173153
    Μπραβο καρδια μου ,''ΚΕΝΤΑΣ''!!!! Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!! - Σελίδα 4 620541

Σπόιλερ:
    Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!! - Σελίδα 4 382268 Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!! - Σελίδα 4 34442 Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!! - Σελίδα 4 382268 Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!! - Σελίδα 4 34442
    twilightsagaddicted
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    twilightsagaddicted

Θηλυκό Κριός
    Τόπος : Λάρισα
    Αριθμός μηνυμάτων : 3767
    Registration date : 07/03/2010

Forks Student Profile
    Special ability Special ability: Future Telling

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!!   Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!! - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΣαβ 1 Ιαν 2011 - 21:14

καλα μαργαριτουλα μου τελεια η συνεχεια.!κι εγω οντως θελω να δω πως θα αντιδρασει ο εντ οταν μαθει για τ ραντεβου αλλα και τ εγινε μτ ην αλις και τον τζεικομπ και για τ ραντεβου....ουφφ.!!!!!!!!!!!ανυπομονω για τη συνεχεια.!!!!
    daisyalicecullen
    Eclipse Bitten
    Eclipse Bitten
    daisyalicecullen

Θηλυκό Σκορπιός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!!   Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!! - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΚυρ 2 Ιαν 2011 - 0:21

κοριτσακια μου!!!τι να πω!?!?!με συγκινησατε ολες...ποτε δν περιμενα οτι αυτες οι αρλουμπες που γραφω θα αρεσαν... Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!! - Σελίδα 4 206202 Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!! - Σελίδα 4 206202 σας ευχαριστω ολες
    ερμιονακι μου,αν εγραψες τις μερες που περασαν για να βαλω συνεχεια για σποντα για την αργοπορια μου σορρυυυ...! giggle giggle χαιρομαι που σου αρεσε η συνεχεια...!και σε ευχαριστω τοσο μα τοσο πολυ για τα καλα σου λογια!!!εισαι πολυ καλη ερμιονακι μου!!και ευχαριστω για τις ευχες! Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!! - Σελίδα 4 382268 Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!! - Σελίδα 4 34442
    μαρινακι μου...σε ευχαριστω πολυ αγαπη μου...!θα προσπαθησω να βαλω γρηγορα το επομενο κεφαλαιο! huggie
    madamitsa μου καληηηη...! giggle giggle τρελο μου κοριτσι!!το σχολιο σου ηταν απαιχτο!!!θα μεινει στην ιστορια!! Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!! - Σελίδα 4 403120 Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!! - Σελίδα 4 403120
    σε ευχαριστω παρα παρα πολυ τρελομελαχρινακι μουυυ...!δηλαδη για ποιο απο ολα οσα ειπατε να πρωτοπω αγαπητη μου? giggle
    σ'αρεσε εκεινη η ατακα παιδι μου?!?!χαιρομαιιιιιιιι...χαχαχαχα
    και παλι σε κρισιμο σημειο νομιζεις οτι το άφησα?τι να πω...ειμαι αδιορθωτη! giggle
    δν μπορεις να φανταστεις ποσο χαιρομαι που σου αρεσε...κανω κωλοτουμπες... giggle
    Σπόιλερ:
    φενακι μου. . . σε ευχαριστω πολυ αγαπη μου για το σχολιο!θα βαλω τα δυνατα μου για να μην περιμενεις πολυ... Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!! - Σελίδα 4 98735
    και με λιγα λογια αγαπακια μου σας ευχαριστω 1.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000. . . φορες για τα σχολια σας και την υποστηριξη σας που ειναι κατι πολυ σημαντικο γιαα εμενα γιατι αμα δεν ειχα εσας θα τα παρατουσα και δεν θα συνεχιζα την ιστορια ουτε καν μεχρι αυτο το σημειο που δεν ειναι και πολυ μεγαλο! ειστε φοβερες και σας αγαπω πολυ . . . Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!! - Σελίδα 4 382268 Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!! - Σελίδα 4 577643 Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!! - Σελίδα 4 98735 Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!! - Σελίδα 4 98735 Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!! - Σελίδα 4 382268 Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!! - Σελίδα 4 382268 Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!! - Σελίδα 4 620541
    αααα...και για να μην ξεχνιομαστε...χρονια πολλα,καλη χρονια!ο καινουργιος χρονος να ειναι μεσα σε ονειρικη μαγεια και οτι επιθυμειτε στην αγκαλια σας να το βρειτε! giggle kiss kiss kiss
    και σας υποσχομαι οτι το καινουργιο κεφαλαιο δεν θα αργησω να το βαλω...!και κραταω τις υποσχεσεις μου!!! giggle Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!! - Σελίδα 4 906998 Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!! - Σελίδα 4 906998 Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!! - Σελίδα 4 906998
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!!   Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!! - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΚυρ 2 Ιαν 2011 - 16:21

Μαργαρίτα μου...παρακαλούμε!!! kiss kiss kiss kiss
    Όμως να σου πω μερικά πραγματάκια!!!
    Πρώτα-πρώτα....αυτά που γράφεις Ε-Ν-Ν-Ο-Ε-Ι-Τ-Α-ΙShocked και δεν είναι αρλούμπες! Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!! - Σελίδα 4 730856 Και μην το ξαναπείς Π-Ο-Τ-Ε αυτό!!! Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!! - Σελίδα 4 730856 Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!! - Σελίδα 4 730856 Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!! - Σελίδα 4 730856 Η ιστορία σου μας αρέσει πάααρα πάααααρα πολύ πολύ πολύ πολύυυυυυ και γι αυτό τη διαβάζουμε!!! Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!! - Σελίδα 4 34442 Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!! - Σελίδα 4 34442
    Και ακόμη...όταν είπα...Μετά από...δύο βδομάδες περίπου...ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ! δεν έριχνα σπόντα... Neutral Rolling Eyes Αλήθεια...!!! Neutral Ίσως λιγάααααααααααακι.... Cool αλλά το έκανα με καλή πρόθεση! Neutral Το ότι το άργησες τόοοοσο πολύ και δεν μπορούσα να περιμένω Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!! - Σελίδα 4 872396 δε σημαίνει τίποτα! Smile Smile Smile Χαχαχαχα! Πλάκα κάνω γλυκιά μου!! Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!! - Σελίδα 4 403120
    Θα περιμένουμε κεφάλαιο όποτε μπορείς και φυσικά δεν θέλω με τίποτα να αγχώνεσαι!!! Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!! - Σελίδα 4 34442 Πλάκα έκανα πριν, μην το πάρεις στα σοβαρά! Το αποτέλεσμα είναι πάντα εξαιρετικό και ετσι θέλουμε να είναι και στη συνέχεια, κάτι που ειναι σίγουρο!!! Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!! - Σελίδα 4 616544
    Αυτά από μένα... Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!! - Σελίδα 4 382268 Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!! - Σελίδα 4 98735 Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!! - Σελίδα 4 382268 Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!! - Σελίδα 4 98735
    daisyalicecullen
    Eclipse Bitten
    Eclipse Bitten
    daisyalicecullen

Θηλυκό Σκορπιός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!!   Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!! - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΚυρ 2 Ιαν 2011 - 20:01

εμυ μουυυυ...!σε ευχαριστωωωωω...δν ξερω και εγω ποσο! giggle Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!! - Σελίδα 4 206202 Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!! - Σελίδα 4 206202
    χαιρομαι πολυυυυυυυυυ που αρεσει η ιστορια μου...
    αγαπη μου δεν το πηρα στα σοβαρα!και εγω ετσι το ειπα!!! Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!! - Σελίδα 4 98735 Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!! - Σελίδα 4 98735
    δεν ξερω τι αλλο να πω...!ηταν ενα υπεροχο σχολιο και οτι και να πω εγω θα ειναι λιγο...

ευχαριστω και παλι ερμιονακι μουυυυ...! Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!! - Σελίδα 4 34442 Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!! - Σελίδα 4 382268 Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!! - Σελίδα 4 34442 Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!! - Σελίδα 4 382268 Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!! - Σελίδα 4 34442 Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!! - Σελίδα 4 382268
    Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!! - Σελίδα 4 620541 Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!! - Σελίδα 4 620541
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!!   Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!! - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΚυρ 2 Ιαν 2011 - 20:05

kiss kiss kiss χεχε! Τίποτα Μαργαριτούλα μου! kiss kiss kiss
    daisyalicecullen
    Eclipse Bitten
    Eclipse Bitten
    daisyalicecullen

Θηλυκό Σκορπιός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!!   Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!! - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΚυρ 2 Ιαν 2011 - 20:11

kiss kiss kiss
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!!   Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!! - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΚυρ 2 Ιαν 2011 - 20:17

Τώρα που σε βρήκα και το θυμήθηκα, να σε ρωτήσω κάτι καλό μου???
    Ο τίτλος της ιστορίας σου "Our lips must always be sealed" δεν είναι από το τραγούδι των Muse, το Resistance? Το άκουσα και λέω...κάτι μου θυμίζει...και μετά θυμήθηκα την ιστορία!
    daisyalicecullen
    Eclipse Bitten
    Eclipse Bitten
    daisyalicecullen

Θηλυκό Σκορπιός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!!   Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!! - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΚυρ 2 Ιαν 2011 - 20:21

χαχαχα...ναι απο το resistance ειναι...ο στιχος αυτος μ'αρεσει παρα πολυ...! Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!! - Σελίδα 4 98735
    και ττο τραγουδι εννοειται μ'αρεσει...! giggle
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!!   Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!! - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΚυρ 2 Ιαν 2011 - 20:23

Αααααα......! ¶ρα σωστά μάντεψα... Wink giggle
    Ευχαριστώ γλυκιά μου! huggie
    daisyalicecullen
    Eclipse Bitten
    Eclipse Bitten
    daisyalicecullen

Θηλυκό Σκορπιός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!!   Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!! - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΚυρ 2 Ιαν 2011 - 20:24

χαχαχα...παρακαλω αγαπη μου!σιγα!
    σωστοτατα μαντεψες...! giggle
    sisaki
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    sisaki

Θηλυκό Λέων
    Τόπος : Fanficland
    Αριθμός μηνυμάτων : 2140
    Registration date : 14/07/2010

Forks Student Profile
    Team: Jasper - Alice Jasper - Alice
    Special ability Special ability: Inflict Pain with Thoughs

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!!   Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!! - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΔευ 3 Ιαν 2011 - 16:54

Αγαπη μου τωρα διαβασα το κεφαλαιο πολυ ωραιο!!!! Δεν εχω λογια ειλικρινα το σημειο που μου αρεσε περρισοτερο ειναι εκει που περιγραφεις την σχεση Αλις-Τζασπερ !!!!!
    Αχ συνεχισε ετσι!!!! huggie
    daisyalicecullen
    Eclipse Bitten
    Eclipse Bitten
    daisyalicecullen

Θηλυκό Σκορπιός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!!   Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!! - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΔευ 3 Ιαν 2011 - 22:48

σισακι μου σε ευχαριστω πολυ...! Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!! - Σελίδα 4 98735
    χαιρομαι τοσο πολυ που σου αρεσε!! Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!! - Σελίδα 4 6512
    ελπιζω να συνεχισω ετσι και να μην σας απογοητευσω!! Smile
    Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!! - Σελίδα 4 691711
    Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!! - Σελίδα 4 34442 kiss
    robert\'s girl
    Eclipse Bitten
    Eclipse Bitten
    robert\'s girl

Θηλυκό Αριθμός μηνυμάτων : 400
    Registration date : 24/03/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!!   Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!! - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΠαρ 7 Ιαν 2011 - 12:11

Διάβασα την ιστορία σου και ήταν τέλεια.Να σε ρωτήσω πότε περίπου να περιμένουμε τη συνέχεια!Το ξέρω ρωτάω λίγο απότομα αλλά η αλήθεια είναι ότι είμαι πολύ πολύ περίεργη για να δω τη θα γίνει στη συνέχεια...

Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!!
    Επιστροφή στην κορυφή 
    Σελίδα 4 από 5Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενο
     Παρόμοια θέματα
    -

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
    Bella And Edward :: Midnight Inspirations :: Σχόλια για Fanfictions-
    Μετάβαση σε: