Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
Θέμα: Απ: Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!! Πεμ 4 Νοε 2010 - 21:55
Δε φαντάστηκες ότι θα ήταν ιδιαίτερο????? Τι άλλο??? Στο καλύτερο σημείο το έκοψες!!!!!!!!!!! Χεχε!!! Παρ'όλα αυτά...θα σε συγχωρήσουμε...γιατί ήταν Τ-Ε-Λ-Ε-Ι-Ο!!! Σε άλλη περίπτωση... Χαχαχαχα!!!! Περιμένουμε σύντομα τη συνέχεια!!!!!!
daisyalicecullen Eclipse Bitten
Ηλικία : 29 Τόπος : London <3 Αριθμός μηνυμάτων : 373 Registration date : 01/06/2010
Θέμα: Απ: Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!! Πεμ 4 Νοε 2010 - 22:05
χαχαχα...εμυ μου εσυ!!!!αγαπη μου γλυκια!!! που με συγχωρητε!!δεν θα επαναληφθει!! αυτο το τετραημερο θα φροντισω να την συνεχισω!!!γιατι για το σχολειο αποκλειεται να διαβασω....βαριεμαι!! για την ακριβεια θα διαβασω αλλα δεν θα σκοτωθω κιολας!!! θα αφιερωσω ολη την ωρα μου στη συνεχεια της ιστοριας!!ΤΟ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ!! αμα δεν το κανω απλα.... !!!!χιχιχιχι...
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
Θέμα: Απ: Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!! Πεμ 4 Νοε 2010 - 22:22
χαχαχαχαχαχαχαχαχα... υποσχεθηκα και θα το τηρησω!!!ξερεις δεν μπορω τους σκοτωμους!!! εξαρταται βεβαια και ποιος θα με σκοτωσει αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα!! ελπιζω μεσα στο 4ημερο να καταφερω να γραψω ενα ικανοποιητικο κομματι αν οχι ολο το κεφαλαιο!!!τι στο καλο???? !!!
Σπόιλερ:
ξερω τι θα γινει δοξα το θεο και δεν θελω να το δω και στην πραξη!!! ας μεινουμε καλυτερα στα εμοτικον...τι λες???
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
Θέμα: Απ: Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!! Πεμ 4 Νοε 2010 - 22:27
Εξαρτάται και ποιος θα είναι ε??? Οκ...πάω πάσο... Θα περιμένουμε....θα περιμένουμε το κεφάλαιο με αγωνία!!!!!!!! Και ΟΧΙ δεν θα είναι ικανοποιητικό..........θα είναι ΤΕΛΕΙΟ!!!!! Σίγουρα αυτό θα είναι!!!! -αν κρίνω από το προηγούμενο...!!!!!! -
Σπόιλερ:
Θα φανώ μεγαλόψυχη...και θα αρκεστώ στις φατσούλες...!!!
Ηλικία : 29 Τόπος : London <3 Αριθμός μηνυμάτων : 373 Registration date : 01/06/2010
ευχαριστω λινακι μου!!χαιρομαι παρα πολυ που σου αρεσει!!! λοιπον περιμενω να μαθω ποια σημεια σου θυμιζουν εμενα!! λατρεια μου!!! ευχαριστωωω!!
marina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : κόρινθος Αριθμός μηνυμάτων : 3084 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
Θέμα: Απ: Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!! Παρ 5 Νοε 2010 - 0:32
Απλά καταπληκτικό!!!!!! Μαργαρίτα μου δεν έχω λόγια!!!!! Κορυφαίο!!!! Πω πω είσαι πολύ καλή τελικά!!!! Και μου αρέσει πάρα πολύ ο τρόπος που γράφεις!!!!! Αχ η Μπέλλα πολύ καλή φίλη, αν και αν εγώ ήμουν στη θέση της θα ενεργούσα διαφορετικά!χαχαχα Πραγματικά μου άρεσε πάρα πολύ και έχω μεγάλη αγωνία για την συνέχεια!!!!!!! Μαργαριτάκι μου σε φιλώ!!!!
Θέμα: Απ: Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!! Παρ 5 Νοε 2010 - 13:31
μαρινακι μου σε ευχαριστω παρα πολυ!!! χαιρομαι ΤΡΕΛΑ που σου αρεσει ο τροπος που γραφω!!!! και εγω παντως αμα ημουν στη θεση της μπελλα δεν νομιζω να ενεργουσα ετσι!!!αλλα και παλι δεν ξερω!!! thanxxxx...και παλι!!!
marina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : κόρινθος Αριθμός μηνυμάτων : 3084 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
Θέμα: Απ: Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!! Παρ 5 Νοε 2010 - 13:33
να σου πω ήθελα να σε ρωτήσω και χτες η κοπέλα στην φώτο εσύ είσαι???
Θέμα: Απ: Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!! Τετ 17 Νοε 2010 - 23:39
Μαργαριτα μου , αγαπη μου τι θελει ο Τζεικ και μπλεκεται στα ποδια μας;
καλα ε; ο Εντουαρντ εσκασε απο την ζηλεια του η μου φανηκε; ε τα θελει κι αυτος αφου δεν μιλανε να τα λυσουνε.αλλα τι να πεις τωρα φοβουνται για την φιλια τους , λογικο.
αν βγει με τον Τζεικ δεν θα το αντεξω και το αγορι μας;
Υ-Π-Ε-Ρ-Ο-Χ-Ο!!!! και μεγαλο κομματακι αλλα εκει που το κοψες θα με στειλεις !!! φανταστικο
Θέμα: Απ: Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!! Τετ 17 Νοε 2010 - 23:46
σε ευχαριστω πολυ μαρινακι μου!!!ναι ο Τζέικ και εμένα μου την σπαει αλλα τι να κανω;;;ειδες ομως ,εεε...?δυο φορες τον διεκοψαν!!!χιχιχιχι... ναι,το εξακρυβονω όντως ζηλεψε ο εντουαρντ αλλα δεν ειναι μονο αυτο!! το αγορι μας προς το παρον εχει την Τανια..αλλα δεν του αξιζει!!! ευχαριστω και παλι αγαπη μου!!!
Υ.Γ:το σημειο που θα το εκοβα το ειχα σκεφτει πριν καν αρχίσω να γραφω το κεφαλαιο!!!
anastacia9280 New Moon Victim
Ηλικία : 32 Τόπος : Lamia Αριθμός μηνυμάτων : 189 Registration date : 04/06/2009
Θέμα: Απ: Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!! Τετ 17 Νοε 2010 - 23:48
αχ......ηταν τελειο!!!!!!!μου αρεσε παρα πολυ!!!!!η Μπελα τι καλη που ειναι...πολυ την παω!!!!!!ο Εντ καλα να παθει που ζηλεψε!!!!Εμ...ετσι ειναι κυριος.....εσυ καλα τα εχεις με την Τανια...η Μπελα δηλαδη πρεπει να κατσει να σε περιμενει και να γινει καλογρια???? παρα πολυ μου αρεσε!!!!!και κανονικα θα επρεπεο Εντ να αφησει την Τανια εκει στο τελος που τον ειδε η Μπελα και να παει να μιλησει στην Μπελα και να της ζητησει συγνωμη!!!!οσο για τον Τζεικ...τον βλεπω να τρωει πορτα!!!! ελπιζω να εχουμε συνεχεια συντομα!!!!!
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
Θέμα: Απ: Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!! Τετ 17 Νοε 2010 - 23:54
χαχααχα....σε ευχαριστω πολυ αναστασια μου!σε ολα δικιο εχεις!!η μπελλα δεν πρεπει να τον περιμενει και σιγουρα αυτος πρεπει να ζητησει συγνωμη!!!ελα ομως που ηταν με την τανια και δεν ειδε την μπελλα!!! χαιρομαι παρα πολυ που σου αρεσε!!!
anastacia9280 New Moon Victim
Ηλικία : 32 Τόπος : Lamia Αριθμός μηνυμάτων : 189 Registration date : 04/06/2009
Θέμα: Απ: Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!! Τετ 17 Νοε 2010 - 23:58
ααα...ε τοτε ενταξει....θα κανω την καρδια μου πετρα και θα τον συγχωρεσω που δεν πηγε αμεσως να ζητησει συγνωμη απο την Μπελα!!!!!!! ειναι πραγματικα τελειο!!!!!!ελπιζω να τα καταφερεις και να εχουμε τη συνεχεια συντομα!!!!!!!
Θέμα: Απ: Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!! Πεμ 18 Νοε 2010 - 0:04
ed<3 έγραψε:
Σπόιλερ:
οχι που δεν θα το ειχες σκεφτει!!
ναι ευτυχως που εβαλες αυτο
Σπόιλερ:
που τον διεκοψαν δυο φορες,μου αρεσε πολυ.χεχε
κακία;
αγαπη μου εσυ!!! εννοειται πως θα τον εκοβαν!!τι ολα δικα του τα θελει??και θελει την μπελλα και θα της ζητησει ραντεβου χωρις να υπαρχει καποια δυσκολια??ΔΕΝ ΛΕΕΙ!!!
Θέμα: Απ: Σχολια: Our Lips Must Always be Sealed!! Πεμ 18 Νοε 2010 - 0:07
anastacia9280 έγραψε:
ααα...ε τοτε ενταξει....θα κανω την καρδια μου πετρα και θα τον συγχωρεσω που δεν πηγε αμεσως να ζητησει συγνωμη απο την Μπελα!!!!!!! ειναι πραγματικα τελειο!!!!!!ελπιζω να τα καταφερεις και να εχουμε τη συνεχεια συντομα!!!!!!!
σε ευχαριστω παρα πολυ αναστασια μου!! ναι μωρε ο καημενουλης δεν φταιει!!!απλα δεν την ειδε!! ειμαι πολυ χαρουμενη που σου αρεσει...και εγω ελπιζω να βαλω συντομα τη συνεχεια!!
Bella07 Eclipse Bitten
Ηλικία : 47 Τόπος : Κρητη Αριθμός μηνυμάτων : 435 Registration date : 13/01/2010