Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
Σε αυτό θα ανεβάζω σιγά σιγά τα κεφάλαια από την ιστορία μουRaise your voice,καθώς και από την καινούρια μου ιστορία με τίτλο Break the chains with love....
ωωωωωωωω ειμαι η πρωτη που θα σχολιασω?????λοιπον ειναι πολυ ωραιο...και τα τραγουδια μα αρεσουν,εβαλες και το αγαπημενο μου το sia... καλη αρχη αγαπη μου
LITSA0089 Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 1402 Registration date : 14/06/2010
Νίκη μου το μπλοκ είναι πάρα πολύ ωραίο... ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!!! Το φόντο και τα τραγούδια εξαιρετικές επιλογές. Η καινούρια ιστορία φαίνεται πάρα πολύ ενδιαφέρον. Περιμένω κεφάλαιο. Αλήθεια αυτή θα έχει και ? Πολύ καλή δουλειά , συγχαρητήρια !!
Niki Patt Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Robert's World! Αριθμός μηνυμάτων : 2620 Registration date : 19/03/2010
Νίκη μου τώρα είδα το blog σου!!!!!!!!!!!!!! Αγάπη μου είναι τέλειο!!!!!!!!!!!!!! Συγχαρητήρια!!!!!!!!!!!!!!!!! Θα σου ευχηθώ κι εγώ καλή αρχή!!!!!!!! Τα τραγούδια -περιττό να πω- ότι είναι μοναδικά!!!!!!! Είναι όλα από τα αγαπημένα μου!!!!!!! Καλά για το "my love" δεν έχω σχόλια...ακόμη όποτε το ακούω κλαίω.... Τα ωραιότερα τραγούδια, ενώ κάποιος διαβάζει μια ιστορία....και μάλιστα δική σου!!!!!!!!!!! Όσο για τη γενική του εικόνα...είναι απίστευτη.......η εικόνα με τον τίτλο της καινούριας σου ιστορίας δένει τόοοοοσο πολύυυυ!!!!!!!!!!!!!! Είναι τέλειο!!!! Α! Και καλό μου, μην αγχώνεσαι καθόλου!!!!!!!!! Φυσικά και δεν θα μας απογοητεύσεις!!!!!! Πάντα μας δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό!!!!!!! Δεν υπάρχει λόγος για άγχος!!!!!!!!!!!!!! Μπράβο σου και πάλι!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Emy+Robert στις Δευ 1 Νοε 2010 - 23:00, 1 φορά
peby Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : salonika Αριθμός μηνυμάτων : 710 Registration date : 22/12/2009
Νίκη μου...τι να πω??? Ε-κ-π-λ-η-κ-τ-ι-κ-ό κεφάλαιο...-αν και μικρούλι...-!!!!! Ξερεις πολύ καλά τη γνώμη μου για σένα!!!!!!! Η ιστορία σου πρώτα απ'όλα είναι φανταστική!!! Το...σενάριο ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!! Είναι μοναδικό!!! Όσο για τη γραφή σου... -τα λεέι όλα!!!!- Έχεις πραγματικά ταλέντο!!!!!!!!! Μου είναι λιγάκι δύσκολο να σκεφτώ τον Έντι φυλακισμένο αλλά με τον τρόπο σου πραγματικά...αυτό το "πρόβλημα" είναι ανύπαρκτο!!!!!! Δεν μπορείς να αναλογιστείς...πόσο μα πόσο περιμένω τη συνέχεια!!!!!!!!!! Αδημονώ καλό μου!!!!!!!!!!!!!!!!!! Την αναμένω σύντομα!!!!!!!!!!!!! -όποτε μπορείς!!!!-
νικονι μ τ 1ο κεφαλαιο πολυ ωραιο.!!αντε να δουμε τι θα γινει με την ιζαμπελλα.!πωπω παει η καημενηβ η βικτωρια αλαλ μωλε τν μυπηθηκα τον εντ δν νομιζω να τ ηθελε να τη σκοτωσει..αλλα θα τ δουμε αυτο.!!μπραβο ανυπομονω για τη συνεχεια.!!
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010