Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Παρόμοια θέματα
    Quote of the Week
    "Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
    Character of the Week
    Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
    Νοέμβριος 2024
    ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
        123
    45678910
    11121314151617
    18192021222324
    252627282930 
    ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
    Bella & Edward Playlist
    Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την Άµπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; Άραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
    Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία...

Πήγαινε κάτω 
    +9
    dolores!!
    daisyalicecullen
    i love edward 2
    twilightsagaddicted
    ROBELINA
    ed<3
    sisaki
    Emy+Robert
    LITSA0089
    13 απαντήσεις
    Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 9, 10, 11  Επόμενο
    ΣυγγραφέαςΜήνυμα
    LITSA0089
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire

Θηλυκό Αριθμός μηνυμάτων : 1402
    Registration date : 14/06/2010

Forks Student Profile
    Team: Edward - Bella Edward - Bella
    Special ability Special ability: Mind Reading

Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... Empty
    ΔημοσίευσηΘέμα: Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία...   Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... I_icon_minitimeΠεμ 11 Νοε 2010 - 22:40

Γεια σας και από δω.Είναι ένα καινούριο φανφικ τελείως διαφορετικό από αυτά που γράφω συνήθως γι αυτό δείξτε επείικία παρακαλώ.Περιμένω σχόλια αρνητικά και θετικά σας παρακαλώ..
    Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος
    Αριθμός μηνυμάτων : 4680
    Registration date : 22/08/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία...   Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... I_icon_minitimeΠεμ 11 Νοε 2010 - 22:55

Λίτσα μου...εντελώς...εντελώς διαφορετικό!!!
    Όμως... Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... 558691 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... 558691 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... 558691 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... 558691 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... 558691 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... 558691 τέλειο???
    Τ-Ε-Λ-Ε-Ι-Ο!!! Α-Π-Ι-Θ-Α-Ν-Ο!!! Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... 474941 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... 474941 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... 474941 Πολυ ιδιαίτερο θέμα...πρωτότυπη ιστορία... Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... 201917 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... 201917
    Αχ μου άρεσε πολύ πολύ πολύυυυυυυ!!! boogie boogie boogie
    Το......ο άλλος πρέπει να απολυθεί...πού πάει??? Θα δούμε στη συνέχεια φαντάζομαι!!! Wink
    Ο τρόπος που γράφεις...ξέρεις ότι μου αρέσει τρελά!!! Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... 4947 Φυσικά και ΘΕΤΙΚΑ τα σχόλια!!!
    Ανυπομονω για τη συνέχεια, για το τι θα γίνει....!!! Συγχαρητήρια!!! kiss kiss kiss
    LITSA0089
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία...   Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... I_icon_minitimeΠεμ 11 Νοε 2010 - 22:58

Emy+Robert έγραψε:
    Λίτσα μου...εντελώς...εντελώς διαφορετικό!!!
    Όμως... Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... 558691 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... 558691 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... 558691 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... 558691 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... 558691 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... 558691 τέλειο???
    Τ-Ε-Λ-Ε-Ι-Ο!!! Α-Π-Ι-Θ-Α-Ν-Ο!!! Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... 474941 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... 474941 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... 474941 Πολυ ιδιαίτερο θέμα...πρωτότυπη ιστορία... Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... 201917 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... 201917
    Αχ μου άρεσε πολύ πολύ πολύυυυυυυ!!! boogie boogie boogie
    Το......ο άλλος πρέπει να απολυθεί...πού πάει??? Θα δούμε στη συνέχεια φαντάζομαι!!! Wink
    Ο τρόπος που γράφεις...ξέρεις ότι μου αρέσει τρελά!!! Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... 4947 Φυσικά και ΘΕΤΙΚΑ τα σχόλια!!!
    Ανυπομονω για τη συνέχεια, για το τι θα γίνει....!!! Συγχαρητήρια!!! kiss kiss kiss

Ερμιονάκη μου είσαι μια γλύκα kiss
    Σε ευχαριστώ πολύ για όλα. Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... 691711
    Τώρα το τι είναι αυτός και το ποιός είναι θα δείτε στην συνέχεια αλλά φαντάζομαι πάει το μυαλό σου ε?
    Σπόιλερ:

sisaki
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    sisaki

Θηλυκό Λέων
    Τόπος : Fanficland
    Αριθμός μηνυμάτων : 2140
    Registration date : 14/07/2010

Forks Student Profile
    Team: Jasper - Alice Jasper - Alice
    Special ability Special ability: Inflict Pain with Thoughs

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία...   Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... I_icon_minitimeΠεμ 11 Νοε 2010 - 23:00

πολυ ωραιο συνεχισε ετσι!
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία...   Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... I_icon_minitimeΠεμ 11 Νοε 2010 - 23:04

Χεχε!!! huggie Τίποτα Λιτσάκι μου!!! kiss kiss
    Κάτι περνάει από το μυαλό μου...giggle

Σπόιλερ:
    ed<3
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ed<3

Θηλυκό Καρκίνος
    Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα...
    Αριθμός μηνυμάτων : 3200
    Registration date : 27/03/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία...   Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... I_icon_minitimeΠαρ 12 Νοε 2010 - 0:47

Λιτσακι μου ηρθα να δωσω την παρουσια μου!! giggle
    Μου κραταγες κρυφη αυτη την ιστορια; Shocked Shocked Cool
    οχι δεν σε κατσαδιαζω αλλα με εξεπληξες αγαπη μου faint faint

Πραγματικα εφτασες στο αλλο ακρο μια διαφορετικη ιστορια που δειχνει οτι μπορεις να γραψεις τα παντα!!!! Wink Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... 382268 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... 382268

Τελειο το κεφαλαιο , τι γινεται ομως θα το καταλαβουμε περισσοτερο στα επομενα φανταζομαι!!!
    τωρα πηραμε μια γερη δοση για το τι μας περιμενει Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... 388681 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... 474941

Μπραβο για μια ακομα φορα!!!! Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... 31995 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... 98735
    ROBELINA
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός
    Τόπος : ΑΘΗΝΑ
    Αριθμός μηνυμάτων : 5931
    Registration date : 30/06/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία...   Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... I_icon_minitimeΠαρ 12 Νοε 2010 - 10:38

λιτσακι μου μολις την διαβασα πολυ ομοτφη ιστορια!!!!
    γραφεις καταπληκτικα!
    ανυπομονω για την συνεχεια!
    LITSA0089
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία...   Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... I_icon_minitimeΠαρ 12 Νοε 2010 - 11:17

Κοριτσάκια μου σας ευχαριστώ όλες πάρα πολύ.
    Ερμιονάκι μου,Σισάκι μου,Ελινάκι μουκαι σένα γρινιαρίτα μου,μπουμπού μου.
    twilightsagaddicted
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    twilightsagaddicted

Θηλυκό Κριός
    Τόπος : Λάρισα
    Αριθμός μηνυμάτων : 3767
    Registration date : 07/03/2010

Forks Student Profile
    Special ability Special ability: Future Telling

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία...   Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... I_icon_minitimeΠαρ 12 Νοε 2010 - 16:55

λιτσακι μ.!!!πολυ ενδιαφερουσα η καινουρια σου ιστορια.!!!!και οντως διαφορετικη μου αρεσει πολυ.!μουν εχουν δημιουργηθει πολλα ερωτηματα βεβαια αλλα πιστευω οτι λογικα θα μου απαντηθουν ολα στη συνεχεια.!ανυπομονω.!
    i love edward 2
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    i love edward 2

Θηλυκό Υδροχόος
    Τόπος : N.Λεσβου
    Αριθμός μηνυμάτων : 1266
    Registration date : 08/04/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία...   Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... I_icon_minitimeΣαβ 13 Νοε 2010 - 12:03

η ιστορια ειναι εκπληκτικη αν και τοσο διαφορετικη τοσο υπεροχη ο τροπος γραφης και ολα. αλλα μας εχουν δημιουργηθει τοσα πολλα ερωτηματα αλλα σιγα σιγα ολα θα λυθουν. μπραβο λιτσακι εκπληκτικη αρχη ηταν φανταστικη Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... 34442
    LITSA0089
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία...   Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... I_icon_minitimeΚυρ 14 Νοε 2010 - 11:44

Κοριτσάκι μου,Φένια μου και Μαράκι μου σας ευχαριστώ πάρα μα πάρα πολύ.
    Ερωτήματα?Λογικό.Θέλετε να μου πείτε πια είναι αυτά?
    Επισκέπτ
    Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία...   Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... I_icon_minitimeΔευ 15 Νοε 2010 - 13:29

Υπεροχη η συνεχεια αν και μικρη Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... 879660
    Την λατρεψα!!! Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... 630836
    Ελπιζω η συνεχεια να μην αργησει Λιτσα μου Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... 691689 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... 906998
    LITSA0089
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία...   Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... I_icon_minitimeΔευ 15 Νοε 2010 - 13:33

Emily The Strange έγραψε:
    Υπεροχη η συνεχεια αν και μικρη Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... 879660
    Την λατρεψα!!! Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... 630836
    Ελπιζω η συνεχεια να μην αργησει Λιτσα μου Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... 691689 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... 906998

Σε ευχαριστώ Εμιλί μου.
    Συνέχεια?Τουλάχιστον μέχρι την Πέμπτη το πιο πιθανό να έχει ανέβει.
    Επισκέπτ
    Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία...   Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... I_icon_minitimeΔευ 15 Νοε 2010 - 13:38

Θα περιμενω με αγωνια, Λιτσα μου Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... 34442
    ROBELINA
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός
    Τόπος : ΑΘΗΝΑ
    Αριθμός μηνυμάτων : 5931
    Registration date : 30/06/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία...   Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... I_icon_minitimeΔευ 15 Νοε 2010 - 14:02

αχ πολυ ωραια συνεχεια λιτσακι μου!
    ed<3
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ed<3

Θηλυκό Καρκίνος
    Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα...
    Αριθμός μηνυμάτων : 3200
    Registration date : 27/03/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία...   Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... I_icon_minitimeΔευ 15 Νοε 2010 - 16:12

Μπραβο μπουμπου μου!!!πολυ ωραια η συνεχεια lol!

το κολιε με τα μαργαριταρια πρεπει να ειναι παρα πολυ ωραιο!!
    Περιμενω να μαθω περισσοτερα για τον Αλεξ στο επομενο κεφαλαιο kiss Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... 382268 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... 382268 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... 382268 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... 98735
    LITSA0089
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία...   Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... I_icon_minitimeΔευ 15 Νοε 2010 - 17:42

Ελινάκι μου και Μπουμπούκα μου σας ευχαριστώ πάρα πολύ.
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία...   Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... I_icon_minitimeΔευ 15 Νοε 2010 - 17:50

Λιτσάκι μου διάβασα τη συνέχεια!!! Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... 4947
    Μικρούλα...αλλά πάρα πολύ ωραία!!! Είναι κάτι διαφορετικό που κεντρίζει πολύ το ενδιαφέρον!!! Μπράβο μπράβο μπράβο μπράβο!!!!! kiss kiss kiss Περιμένω να μάθω περισσότερα στη συνέχεια για τη Ράνια...αλλά και για τον Άλεξ!!! Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... 6512 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... 6512 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... 6512
    LITSA0089
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία...   Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... I_icon_minitimeΔευ 15 Νοε 2010 - 18:52

Emy+Robert έγραψε:
    Λιτσάκι μου διάβασα τη συνέχεια!!! Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... 4947
    Μικρούλα...αλλά πάρα πολύ ωραία!!! Είναι κάτι διαφορετικό που κεντρίζει πολύ το ενδιαφέρον!!! Μπράβο μπράβο μπράβο μπράβο!!!!! kiss kiss kiss Περιμένω να μάθω περισσότερα στη συνέχεια για τη Ράνια...αλλά και για τον Άλεξ!!! Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... 6512 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... 6512 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... 6512

Σε ευχαριστώ πολύ Ερμιονάκι μου.
    Σίγουρα θα μάθετε για τον Άλεξ.
    Τη Ράνια γιατί την έχετε πάρει όλες σαν ένα από τα σημαντικά πρόσωπα?
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία...   Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... I_icon_minitimeΔευ 15 Νοε 2010 - 18:57

Τίποτα καλό μου!!! huggie
    Δεν είναι από τα σημαντικά πρόσωπα?? Επειδή είναι από τη μεριά της...γι αυτό... Rolling Eyes
    LITSA0089
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία...   Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... I_icon_minitimeΔευ 15 Νοε 2010 - 19:12

Emy+Robert έγραψε:
    Τίποτα καλό μου!!! huggie
    Δεν είναι από τα σημαντικά πρόσωπα?? Επειδή είναι από τη μεριά της...γι αυτό... Rolling Eyes

Ανάλογα Ερμιονάκι μου.Θα δείξει αν είναι στη συνέχεια.
    Όταν λες "μεριά" της ?
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία...   Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... I_icon_minitimeΔευ 15 Νοε 2010 - 19:15

Θα σου πω αλλά μη με φτύσεις... Άννι ήθελα να πω!!! Embarassed
    Το κεφάλαιο δεν είναι από τη μεριά της Άννι??? Και η Ράνια η βοηθός της ας πούμε?? Άννι ήθελα να πω....!!! Τελευταία όλο λάθη κάνω!!! Neutral Neutral Sad Sad Συγγνώμη..!!!!!!! Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... 80711
    LITSA0089
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία...   Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... I_icon_minitimeΔευ 15 Νοε 2010 - 19:37

Emy+Robert έγραψε:
    Θα σου πω αλλά μη με φτύσεις... Άννι ήθελα να πω!!! Embarassed
    Το κεφάλαιο δεν είναι από τη μεριά της Άννι??? Και η Ράνια η βοηθός της ας πούμε?? Άννι ήθελα να πω....!!! Τελευταία όλο λάθη κάνω!!! Neutral Neutral Sad Sad Συγγνώμη..!!!!!!! Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... 80711
    Είναι δυνατόν να σε φτύσω επειδή μπερδεύτηκες?Ερμιονακι μου χαλάρωσε αγάπη μου.
    Ναι η Ράνια είναι η βοηθός της ας πούμε κράτα το αυτό.
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία...   Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... I_icon_minitimeΔευ 15 Νοε 2010 - 19:39

Οκ!!! Smile Smile Smile Smile μμμμμ...ωραία.....η βοηθός της!!! Wink Wink Wink
    twilightsagaddicted
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    twilightsagaddicted

Θηλυκό Κριός
    Τόπος : Λάρισα
    Αριθμός μηνυμάτων : 3767
    Registration date : 07/03/2010

Forks Student Profile
    Special ability Special ability: Future Telling

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία...   Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... I_icon_minitimeΤρι 16 Νοε 2010 - 22:09

ωωωω πολυ ωραια η συνεχεια.!!!να το και το παιδι μας.!!!!μπαινει κι αυτο στ παιχνιδι.!ετσι ετσι τωρα αρχιζει τ καλο.!μπραβο λιτσακι μ.!ανυπομονω για τη συνεχεια.!

Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία...
    Επιστροφή στην κορυφή 
    Σελίδα 1 από 11Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 9, 10, 11  Επόμενο
     Παρόμοια θέματα
    -

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
    Bella And Edward :: Midnight Inspirations :: Σχόλια για Fanfictions-
    Μετάβαση σε: