Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Παρόμοια θέματα
    Quote of the Week
    "Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
    Character of the Week
    Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
    Νοέμβριος 2024
    ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
        123
    45678910
    11121314151617
    18192021222324
    252627282930 
    ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
    Bella & Edward Playlist
    Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
    Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία...

Πήγαινε κάτω 
    +9
    dolores!!
    daisyalicecullen
    i love edward 2
    twilightsagaddicted
    ROBELINA
    ed<3
    sisaki
    Emy+Robert
    LITSA0089
    13 απαντήσεις
    Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11  Επόμενο
    ΣυγγραφέαςΜήνυμα
    LITSA0089
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire

Θηλυκό Αριθμός μηνυμάτων : 1402
    Registration date : 14/06/2010

Forks Student Profile
    Team: Edward - Bella Edward - Bella
    Special ability Special ability: Mind Reading

Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 9 Empty
    ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία...   Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΤετ 9 Φεβ 2011 - 19:17

Ελίνα μου και Χρυσάνθη μου σας ευχαριστώ πολύ. kiss kiss
    Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος
    Αριθμός μηνυμάτων : 4680
    Registration date : 22/08/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία...   Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΤετ 9 Φεβ 2011 - 21:02

Λιτσάκι μου καλό, πρώτα απ' όλα σε χιλιοευχαριστώ για την αφιέρωση!!! Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 9 382268
    Ήταν ένα ΥΠΕΡΟΧΟ κεφάλαιο (σε δύο μέρη! Wink )!!! Αχ... Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 9 603117 η αγάπη, ο έρωτάς τους, ο πόθος τους ήταν εμφανέστατα σε όοοοοοοοοοολο το κείμενο!!! Πόσο τους χάρηκα που είναι μαζί (έτσι... giggle ), δεν περιγράφεται! Αγαπιούνται πάαααααααρα πάαααααααρα πολύυυυυυυυυυυυυ!!! Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 9 150320 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 9 150320 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 9 150320 Βρε Εντουαρντάκο αγόρι μου, είσαι τόσο τέλειος! Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 9 98735 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 9 98735 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 9 98735
    Λιτσάκι μου, μπράβο!!! Μας μετέδωσες τα συναισθήματα όπως έπρεπε στις ανάλογες σκηνές!!! Ήταν ένα ΤΕΛΕΙΟ κεφάλαιο αγάπη μου!!! Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 9 34442 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 9 34442 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 9 34442 Ανυπομονώ,ανυπομονώ,ανυπομονώ για τη συνέχεια!!! Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 9 465227 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 9 465227 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 9 465227
    LITSA0089
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία...   Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΤετ 9 Φεβ 2011 - 21:12

Emy+Robert έγραψε:
    Λιτσάκι μου καλό, πρώτα απ' όλα σε χιλιοευχαριστώ για την αφιέρωση!!! Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 9 382268
    Ήταν ένα ΥΠΕΡΟΧΟ κεφάλαιο (σε δύο μέρη! Wink )!!! Αχ... Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 9 603117 η αγάπη, ο έρωτάς τους, ο πόθος τους ήταν εμφανέστατα σε όοοοοοοοοοολο το κείμενο!!! Πόσο τους χάρηκα που είναι μαζί (έτσι... giggle ), δεν περιγράφεται! Αγαπιούνται πάαααααααρα πάαααααααρα πολύυυυυυυυυυυυυ!!! Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 9 150320 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 9 150320 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 9 150320 Βρε Εντουαρντάκο αγόρι μου, είσαι τόσο τέλειος! Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 9 98735 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 9 98735 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 9 98735
    Λιτσάκι μου, μπράβο!!! Μας μετέδωσες τα συναισθήματα όπως έπρεπε στις ανάλογες σκηνές!!! Ήταν ένα ΤΕΛΕΙΟ κεφάλαιο αγάπη μου!!! Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 9 34442 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 9 34442 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 9 34442 Ανυπομονώ,ανυπομονώ,ανυπομονώ για τη συνέχεια!!! Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 9 465227 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 9 465227 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 9 465227

Σε ευχαριστώ Ερμιονάκι μου πάρα πάρα πολύ huggie huggie huggie

Ο Έντουαρντ είναι πρίγκηπας μέχρι στιγμής, εν μπορείτε να πείτε? Όσο για την Μπέλλα δεν ξέρω αν είναι πριγκίπισσα ή σταχτοπούτα αλλά σίγουρα θα έχει δίπλα της το πρίγκηπα της. Wink

Να ξεκαθαρίσω από τώρα πως η συνέχεια δεν θα είναι λεμονάτη!!!Αλλά θα προσπαθήσω να βγει ρομαντικό, πολύ ρομαντικό!!!

Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία...   Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΤετ 9 Φεβ 2011 - 21:15

Όχι όχι καλό μου! Δεν έχουμε παράπονο! Ο Έντουαρντ είναι Ο τέλειος μέχρι στιγμής, αρκεί να μη χαλάσει! giggle
    Ρομαντικό??? Πολύ ρομαντικό??? Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 9 150320 Αχχχχ...ανυπομονούμε!!! Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 9 174341
    ed<3
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ed<3

Θηλυκό Καρκίνος
    Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα...
    Αριθμός μηνυμάτων : 3200
    Registration date : 27/03/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία...   Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΤετ 9 Φεβ 2011 - 22:54

« Έντουαρντ »
    Το κορίτσι μου με καλούσε να χαθώ μαζί της σε ένα άλλο κόσμο μόνο δικό μας.
    Την φίλησα με πάθος , η γλώσσα μου βυθιζόταν στο στόμα της.
    Το σώμα της κόλλησε στο δικό μου. Και δεν άντεξα άλλο ! Το σώμα μου έγινε με το διό της ένα! faint Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 9 616544 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 9 616544 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 9 616544 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 9 616544 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 9 98735 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 9 868134
    Ανατριχιασα απιστευτα πολυ Λιτσακι μου , απορω πως κρατιεμαι και γραφω σχολια. Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 9 737142

Και το κλαμα του Εντουαρντ, Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 9 206202 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 9 206202 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 9 206202 ηρθε και εδεσε συγκλονιστηκο κεφαλαιο με πολυ ενταση...Νομιζω πως θα εκραγω!!! Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 9 620541
    Α ρε Λιτσακι μου τι μου κανεις!Γιατι αγαπη μου;Δεν με σκεφτεσαι καθολου; giggle giggle
    Σπόιλερ:
    boogie

Οσο για το τελος προσκυνω!Να φιλιουνται ολο το βαρδυ;Υπεροχη σκηνη Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 9 31995 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 9 31995
    LITSA0089
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία...   Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΠεμ 10 Φεβ 2011 - 15:36

Μαρινάκι μου kiss !!!

Γλυκό μου σε ευχαριστώ πάρα πολύ Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 9 98735

Το κλάμα για εσένα το έβαλα , γλυκιά μπουμπού , ήξερα πως σου αρέσουν αυτά! Wink

Ναι , να φιλιούνται όλο το βράδυ, δεν θα ήταν τέλεια σκηνή? lol!

Σπόιλερ:
    i love edward 2
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    i love edward 2

Θηλυκό Υδροχόος
    Τόπος : N.Λεσβου
    Αριθμός μηνυμάτων : 1266
    Registration date : 08/04/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία...   Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΚυρ 13 Φεβ 2011 - 20:51

αχ λιτσακι μου διαβασα και τα δυο κεφαλαια μαζι και ηταν απιστευτα....πω πω τι ρομαντικα που ηταν ο εντι την λατρευει και εγιναν ενα με μοναδικο τροπο. πραγματικα συγκινηθηκα τι ομορφο και γλυκο ζευγαρι που ειναι μακαρι να ειναι παντα ετσι χαρουμενοι και ερωτευμενοι. εχουν περασει παρα πολλα και τους αξιζει να ειναι μαζι μπραβο λιτσακι μου μαγεψες πραγματικα Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 9 4947 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 9 274215 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 9 4947
    LITSA0089
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία...   Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΚυρ 13 Φεβ 2011 - 20:59

i love edward 2 έγραψε:
    αχ λιτσακι μου διαβασα και τα δυο κεφαλαια μαζι και ηταν απιστευτα....πω πω τι ρομαντικα που ηταν ο εντι την λατρευει και εγιναν ενα με μοναδικο τροπο. πραγματικα συγκινηθηκα τι ομορφο και γλυκο ζευγαρι που ειναι μακαρι να ειναι παντα ετσι χαρουμενοι και ερωτευμενοι. εχουν περασει παρα πολλα και τους αξιζει να ειναι μαζι μπραβο λιτσακι μου μαγεψες πραγματικα Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 9 4947 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 9 274215 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 9 4947

Σε ευχαριστώ Μαράκι μου!! kiss kiss
    despina aek
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    despina aek

Θηλυκό Λέων
    Τόπος : ρεθυμνο
    Αριθμός μηνυμάτων : 2200
    Registration date : 25/04/2010

Forks Student Profile
    Special ability Special ability: Future Telling

ΔημοσίευσηΘέμα: σπαμ το χρήμα δεν φέρνει   Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΤρι 15 Φεβ 2011 - 21:25

το teaser ειναι η φωτογραφια????????????
    LITSA0089
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία...   Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΤετ 16 Φεβ 2011 - 18:50

despina aek έγραψε:
    το teaser ειναι η φωτογραφια????????????

Ναι! Wink

Μέχρι την Παρασκευή θα είναι έτοιμο και το κεφάλαιο!
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία...   Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΣαβ 19 Φεβ 2011 - 17:29

Λιτσάκι...τι ήταν ετούτο??? Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 9 480860 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 9 480860 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 9 480860
    Τι έγινε?Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 9 921765 Τι έπαθε?Neutral Τι έχει? Shocked
    Αχ Λιτσάκι μου, ενώ στην αρχή κάθε κεφάλαιο το ξεκινάς με μια νότα αισιοδοξίας και όλα είναι υπέροχα, εκεί μετα τσουπ κάτι γίνεται! Στις δύο τελευταίες σειρές, ρίχνεις τη βόμβα! Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 9 671170
    Η Μπέλα με τον Έντουαρντ είναι ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι, περνούν αξέχαστες στιγμές (βλέπε: Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 9 442819 giggle ), αλλά κάτι συμβαίνει και όλα γκρεμίζονται!
    Μπράβο Λιτσάκι μου!!! kiss kiss kiss Ανυπομονώ για τη συνέχεια!!! Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 9 34442 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 9 34442 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 9 34442 Τι να έπαθε άραγε η Μπέλα??? Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 9 773164 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 9 773164 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 9 773164
    LITSA0089
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία...   Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΣαβ 19 Φεβ 2011 - 20:52

Emy+Robert έγραψε:
    Λιτσάκι...τι ήταν ετούτο??? Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 9 480860 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 9 480860 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 9 480860
    Τι έγινε?Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 9 921765 Τι έπαθε?Neutral Τι έχει? Shocked
    Αχ Λιτσάκι μου, ενώ στην αρχή κάθε κεφάλαιο το ξεκινάς με μια νότα αισιοδοξίας και όλα είναι υπέροχα, εκεί μετα τσουπ κάτι γίνεται! Στις δύο τελευταίες σειρές, ρίχνεις τη βόμβα! Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 9 671170
    Η Μπέλα με τον Έντουαρντ είναι ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι, περνούν αξέχαστες στιγμές (βλέπε: Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 9 442819 giggle ), αλλά κάτι συμβαίνει και όλα γκρεμίζονται!
    Μπράβο Λιτσάκι μου!!! kiss kiss kiss Ανυπομονώ για τη συνέχεια!!! Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 9 34442 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 9 34442 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 9 34442 Τι να έπαθε άραγε η Μπέλα??? Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 9 773164 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 9 773164 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 9 773164

Ερμιονάκι μου kiss kiss , σε ευχαριστώ πάρα πολύ Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 9 691711

Βόμβα?Εγώ?Ποτέ!!!Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 9 403120 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 9 403120 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 9 403120

Η Μπέλλα ....η Μπέλλα Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 9 686606

Σε ευχαριστώ και πάλι αγαπη μου!!! Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 9 174341 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 9 174341
    i love edward 2
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    i love edward 2

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία...   Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΣαβ 19 Φεβ 2011 - 21:09

λιτσακι μου τι βομβα ηταν αυτη που μας πεταξες....πραγματικα καθε φορα μας αφηνεις να εχουμε αγωνια για το επομενο κεφαλαιο...ολα ηταν τοσο ομορφα και τοσο γλυκα τι εγινε τι επαθε η μπελλα??ελπιζω να μην ειναι κατι σοβαρο γιατι αυτο το ζευγαρι δεν μπορει να ειναι για πολυ καιρο καλα μαζι...??πραγματικα ηταν παρα πολυ ωραιο κεφαλαικι...μπραβο ελπιζω να εχουμε συντομα συνεχεια...
    ed<3
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ed<3

Θηλυκό Καρκίνος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία...   Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΚυρ 20 Φεβ 2011 - 14:36

Λιτσακι μου ,καρδια μου; Rolling Eyes Shocked Rolling Eyes Shocked
    Γιατι εχεις βαλθει να με πεθανεις; geek Εκει που ξεκινας ωραια και καλα,
    μεταξυ τους ειναι ολα τελεια τσακ και κατι γινεται.Η σκηνη στο λιβαδι πολυ ελκυστικη και ωραια lol! ....Τι επαθε η Μπελλα;Ελπιζω να ειναι καλα...Η κακομοιρα εχει περασει τοσα πολλα Sad Sad Sad

Λιτσακι μου περιμενω συνεχεια κοιτα να μην αργησεις κακομοιρα μου! Razz Razz Razz
    kiss kiss kiss
    LITSA0089
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία...   Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΚυρ 20 Φεβ 2011 - 16:22

Μαράκι μου σε ευχαριστώ πολύ!!
    Μαρινάκι μου , αγαπη μου?ε θα προσπαθήσω να μην αργίσω!!!
    xrysanthi
    The Volturi
    xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς
    Τόπος : Αθήνα
    Αριθμός μηνυμάτων : 8719
    Registration date : 08/11/2010

Forks Student Profile
    Special ability Special ability: Creating Illusions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία...   Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΚυρ 13 Μαρ 2011 - 21:03

βρε καρδούλα μου γλυκιά γιατί μας βασανίζεις???
    Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 9 480860 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 9 480860 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 9 480860
    μην αργήσεις την συνέχεια γιατί μας έχεις κόψει την ανάσα huggie huggie huggie
    http://xrysanthi-fanfictions.blogspot.com/p/blog-page_10.html
    LITSA0089
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία...   Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΚυρ 13 Μαρ 2011 - 21:04

xrysanthi έγραψε:
    βρε καρδούλα μου γλυκιά γιατί μας βασανίζεις???
    Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 9 480860 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 9 480860 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 9 480860
    μην αργήσεις την συνέχεια γιατί μας έχεις κόψει την ανάσα huggie huggie huggie

Θα προσπαθήσω Χρυσάνθη μου να γράψω αύριο συνέχεια,αλλά θέλω πρώτα να το στείλω στη beta μου...

Αλλά ήθελα να το κόψω εκει για να εχει αγωνια...

Έχει επεξεργασθεί από τον/την LITSA0089 στις Δευ 14 Μαρ 2011 - 16:29, 1 φορά
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία...   Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΚυρ 13 Μαρ 2011 - 21:11

Αιμορραγούσε...και??????????????????????????????????????????????faint faint faint
    Οκ, δε λέω τίποτα γιατί θα επαναλαμβάνομαι και δεν το θέλω!Evil or Very Mad Φαντάζομαι καταλαβαίνεις τι θα ήθελα να πω Λιτσάκι... Cool

Μας το έκοψες σε πολύ κρίσιμο σημείο αγάπη μου! Ανυπομονώ να μάθω για τη συνέχεια!!! Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 9 34442
    Κι αν είναι σοβαρά η Μπέλα? Είναι κάτι που απεύχομαι!!! Μακάρι να πάνε όλα καλά!!! Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 9 34442

Το τραγούδι πολύ ωραίο!!!
    Σπόιλερ:
    LITSA0089
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία...   Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΚυρ 13 Μαρ 2011 - 21:18

Emy+Robert έγραψε:
    Αιμορραγούσε...και??????????????????????????????????????????????faint faint faint
    Οκ, δε λέω τίποτα γιατί θα επαναλαμβάνομαι και δεν το θέλω!Evil or Very Mad Φαντάζομαι καταλαβαίνεις τι θα ήθελα να πω Λιτσάκι... Cool

Μας το έκοψες σε πολύ κρίσιμο σημείο αγάπη μου! Ανυπομονώ να μάθω για τη συνέχεια!!! Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 9 34442
    Κι αν είναι σοβαρά η Μπέλα? Είναι κάτι που απεύχομαι!!! Μακάρι να πάνε όλα καλά!!! Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 9 34442

Το τραγούδι πολύ ωραίο!!!
    Σπόιλερ:

Ερμιονάκι μου γλυκό σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!

Ναι ναι ξέρω, πετάω βόμβες σωστά?

Χαίρομαι που σου άρεσε το τραγούδι!!! huggie huggie
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία...   Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΚυρ 13 Μαρ 2011 - 21:21

Σωστά, σωστά...αλλά εγώ δε λέω τίποτα... giggle Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 9 34442 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 9 98735 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 9 465227
    LITSA0089
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία...   Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΚυρ 13 Μαρ 2011 - 21:29

Emy+Robert έγραψε:
    Σωστά, σωστά...αλλά εγώ δε λέω τίποτα... giggle Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 9 34442 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 9 98735 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 9 465227

Ναι ψυχή ποτέ ποτέ lol! lol! lol!

Σπόιλερ:
    i love edward 2
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    i love edward 2

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία...   Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΚυρ 13 Μαρ 2011 - 21:53

λιτσακι μου μας εχεις αφησει σε παρα πολυ κρισιμο σημειο τι ηταν παλι αυτο....τι εχει η μπελλα?τι επαθε?θα γινει καλα?πολυ αγωνια ελπιζω να βαλεις γρηγορα συνεχεια γιατι μας εχει φαει η αγωνια.......πολυ αγωνια.....μπραβο λιτσακι μου μπορει να ηταν μικρο αλλα θαυματουργο μου εκοψε την ανασα....το τραγουδακι ηταν τελειο.... faint Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 9 201917
    ed<3
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ed<3

Θηλυκό Καρκίνος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία...   Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΠαρ 18 Μαρ 2011 - 16:58

Λοιπόν κυρία μου έχω επιστρέψει giggle giggle
    Σπόιλερ:

Τι τραγουδαρα ηταν αυτη που εβαλες καρδια μου στο φανφικ σου;
    Προσοχη στο κενο;;;;Τρελαινομαι για αυτο το κομματι faint

Ανησυχω για την Μπέλλα τι επαθε; και που το κοβεις;
    Νομιζω ειναι δυο καλες ερωτησουλες για να απαντηθουν μπουμπουκα μου Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 9 876749 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 9 413121
    Αγωνιω,για αυτο ελα να βλεπω να περνουν τα πληκτρολογια φωτια.... Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 9 403120 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 9 403120 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 9 403120 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 9 403120 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 9 403120 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 9 526765
    Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 9 620541
    LITSA0089
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία...   Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΠαρ 18 Μαρ 2011 - 20:06

ed<3 έγραψε:
    Λοιπόν κυρία μου έχω επιστρέψει giggle giggle
    Σπόιλερ:

Τι τραγουδαρα ηταν αυτη που εβαλες καρδια μου στο φανφικ σου;
    Προσοχη στο κενο;;;;Τρελαινομαι για αυτο το κομματι faint

Ανησυχω για την Μπέλλα τι επαθε; και που το κοβεις;
    Νομιζω ειναι δυο καλες ερωτησουλες για να απαντηθουν μπουμπουκα μου Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 9 876749 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 9 413121
    Αγωνιω,για αυτο ελα να βλεπω να περνουν τα πληκτρολογια φωτια.... Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 9 403120 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 9 403120 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 9 403120 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 9 403120 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 9 403120 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 9 526765
    Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 9 620541

Κατ' αρχάς ΚΛΩΣΗΡΘΕΣ πίσω μου έλειψες!!!!! huggie huggie huggie και επίσημα!!!

Ευχαριστώ μωρό μου για το σχόλιο ακόμα και αυτό μου έλειψε.

Για το τραγούδι θυμάμαι ότι τρελαίνεσαι αλλωστε εσύ μου το έμαθες!! Wink

Και μην μιλας εσύ είσαι κυρία μου γιατί θα το δεις πρώτη από όλους ως βετα μου!!!
    ed<3
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ed<3

Θηλυκό Καρκίνος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία...   Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 9 I_icon_minitimeΔευ 21 Μαρ 2011 - 19:09

Λιτσακι μου το κεφαλαιο εκπληκτικο lol!
    Απο τα καλυτερα δικα σου που εχω διαβασει Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 9 474941 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 9 474941
    Πολυ συγκινητικο Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 9 206202 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 9 206202 ,ψυχη μου τι να πω
    εδωσες ολο σου τον εαυτο!!! Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 9 620541

Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία...
    Επιστροφή στην κορυφή 
    Σελίδα 9 από 11Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11  Επόμενο
     Παρόμοια θέματα
    -

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
    Bella And Edward :: Midnight Inspirations :: Σχόλια για Fanfictions-
    Μετάβαση σε: