Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Παρόμοια θέματα
    Quote of the Week
    "Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
    Character of the Week
    Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
    Νοέμβριος 2024
    ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
        123
    45678910
    11121314151617
    18192021222324
    252627282930 
    ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
    Bella & Edward Playlist
    Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
    Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία...

Πήγαινε κάτω 
    +9
    dolores!!
    daisyalicecullen
    i love edward 2
    twilightsagaddicted
    ROBELINA
    ed<3
    sisaki
    Emy+Robert
    LITSA0089
    13 απαντήσεις
    Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11  Επόμενο
    ΣυγγραφέαςΜήνυμα
    LITSA0089
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire

Θηλυκό Αριθμός μηνυμάτων : 1402
    Registration date : 14/06/2010

Forks Student Profile
    Team: Edward - Bella Edward - Bella
    Special ability Special ability: Mind Reading

Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 Empty
    ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία...   Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΚυρ 23 Ιαν 2011 - 20:55

ed<3 έγραψε:
    Να μαι και εγω για σχολια!!Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 413121

Μου έβγαζε τα ρουχα προσεκτικά και με άφησε στη μεγάλη μπανιέρα.Πήρε ο σφουγγάρι το με έπλενε.Έβαλε μία πετσέτα και μου την έβαλε σαν μαξιλάρι.

Τι γλυκος που ειναι ο Εντουαρντ Λιτσακι μου; Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 98735

Και χορεψανε στο τελος , αχ τι τρυφερες , ρομαντικες και συγκινητικες εικονες ηταν αυτες!!!! Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 835489 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 616544 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 616544 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 616544

Αγαπη μου μπραβο σου , περιμενω συνεχεια!!!Και ειδα και τον κουκλο τον Εντουαρντ στην φωτο Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 868134 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 868134 .Ευτυχως που δεν ξεχασες να τον βαλλεις!!! Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 34442

Ήταν δυνατόν να το ξεχάσω?Αλλά ήταν μεγάλο το κείμενο οπότε προτίμησα να πάει ξεχωριστά.
    Μπουμπουδίτσα μου σε ευχαριστώ πολύ . huggie huggie huggie huggie huggie
    Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος
    Αριθμός μηνυμάτων : 4680
    Registration date : 22/08/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία...   Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΚυρ 23 Ιαν 2011 - 21:57

Πω πω Λιτσάκι μου, ανατρίχιασα ξέρεις πού? Στο τέλος που της είπε αυτό:
    Και έτσι όπως ήμασταν αγκαλιά και λικνίζαμε τα κορμιά μας.μου ψιθύρισε¨"Μην τα σκέφτεσαι αυτα πέρασαν,τώρα είμαστε οι δύο μας"

Δηλαδή κατάλαβε τι σκεφτόταν η Μπέλα νωρίτερα? Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 480860 Απίστευτο! Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 150320 Την αγαπάει σαν τρελός, όπως κι εκείνη τον θέλει πάρα πολύ! Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 150320
    Η συνέχεια ήταν τόοοοοοσο όμορφη! Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 201917 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 201917 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 201917 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 201917 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 201917 Πολύ έντονη με το γεγονός ότι ο Τσάρλι χτυπούσε τη Μπέλα και γλυκιά όσον αφορά τη σχέση Εντουαρντ-Μπέλα! Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 616544
    Μπράβο Λιτσάκι μου!!! Μπραβο!!! Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 34442 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 34442 Αναμένω συνέχεια!!!! Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 465227 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 465227

Καλά ο Εντι (Ρόμπερτ)...απλά κούκλος στην φωτογραφία! Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 603117
    LITSA0089
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία...   Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΚυρ 23 Ιαν 2011 - 22:10

Emy+Robert έγραψε:
    Πω πω Λιτσάκι μου, ανατρίχιασα ξέρεις πού? Στο τέλος που της είπε αυτό:
    Και έτσι όπως ήμασταν αγκαλιά και λικνίζαμε τα κορμιά μας.μου ψιθύρισε¨"Μην τα σκέφτεσαι αυτα πέρασαν,τώρα είμαστε οι δύο μας"

Δηλαδή κατάλαβε τι σκεφτόταν η Μπέλα νωρίτερα? Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 480860 Απίστευτο! Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 150320 Την αγαπάει σαν τρελός, όπως κι εκείνη τον θέλει πάρα πολύ! Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 150320
    Η συνέχεια ήταν τόοοοοοσο όμορφη! Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 201917 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 201917 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 201917 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 201917 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 201917 Πολύ έντονη με το γεγονός ότι ο Τσάρλι χτυπούσε τη Μπέλα και γλυκιά όσον αφορά τη σχέση Εντουαρντ-Μπέλα! Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 616544
    Μπράβο Λιτσάκι μου!!! Μπραβο!!! Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 34442 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 34442 Αναμένω συνέχεια!!!! Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 465227 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 465227

Καλά ο Εντι (Ρόμπερτ)...απλά κούκλος στην φωτογραφία! Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 603117

Ερμιονάκι μου huggie σε ευχαριστώ πάρα πάρα πάρα πολύ. kiss

Ο Έντουαρντ κατάλαβε γιατί του ανέφερε το περιστατικό συσχετίζοντας το με την ημερα που είχε φτιάξει την σούπα .

Σίγουρα και αυτός είχε επηρεαστεί πολύ από όλα αυτά που είχαν γίνει.
    Θα δείτε στην συνέχεια τι θα κάνει για να την προστατέψει από τον Τσάρλι.Μέχρι φυλακή πάει ο Βρετανός για χάρη της. Wink

Ερμιονάκι μου γίνεται δικό μου φανφικ χωρίς αγάπη ? Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 737142

Πάντα κούκλος είναι αγαπάκι μου το παιδί μας.Σε ευχαριστώ πάντως που σου άρεσε η επιλογή μου.
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία...   Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΚυρ 23 Ιαν 2011 - 22:16

Όχι καλό μου! Πάντα έχει αγάπη ένα δικό σου φάνφικ και αυτό ζητάμε άλλωστε! Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 150320

Φυλακή??? Shocked Shocked Shocked Αχ βρε...Βρετανέ! Μέχρι που θα φτάσεις πουλάκι μου? Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 835489
    LITSA0089
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία...   Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΔευ 24 Ιαν 2011 - 23:00

Emy+Robert έγραψε:
    Όχι καλό μου! Πάντα έχει αγάπη ένα δικό σου φάνφικ και αυτό ζητάμε άλλωστε! Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 150320

Φυλακή??? Shocked Shocked Shocked Αχ βρε...Βρετανέ! Μέχρι που θα φτάσεις πουλάκι μου? Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 835489

Εμ τι να κάνει το παιδί μία την εχει!!
    xrysanthi
    The Volturi
    xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς
    Τόπος : Αθήνα
    Αριθμός μηνυμάτων : 8719
    Registration date : 08/11/2010

Forks Student Profile
    Special ability Special ability: Creating Illusions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία...   Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΚυρ 30 Ιαν 2011 - 21:51

βρε καρδούλα μου γλυκιά που πήγες και το έκοψες Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
    θέλουμε κι άλλο Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 551700 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 551700 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 551700

αν και λίγο έδειξε πολύ τρυφερότητα Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 616544
    περιμένουμε με αγωνία την συνέχεια kiss
    http://xrysanthi-fanfictions.blogspot.com/p/blog-page_10.html
    LITSA0089
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία...   Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΚυρ 30 Ιαν 2011 - 22:00

xrysanthi έγραψε:
    βρε καρδούλα μου γλυκιά που πήγες και το έκοψες Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
    θέλουμε κι άλλο Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 551700 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 551700 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 551700

αν και λίγο έδειξε πολύ τρυφερότητα Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 616544
    περιμένουμε με αγωνία την συνέχεια kiss

Χρυσάνθη μου σε ευχαριστώ πάρα πολύ.

Ε νομίζω πως η τρυφερότητα αξίζει και ε γκουχου γκουχου σνέχεια δεν θα αργίσει πολύ Cool
    xrysanthi
    The Volturi
    xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία...   Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΚυρ 30 Ιαν 2011 - 22:01

Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 4947 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 4947 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 4947
    περιμένουμε με αγωνίαααααααααααα Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 388681 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 388681 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 388681
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία...   Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΚυρ 30 Ιαν 2011 - 22:20

Αααααααχχχχ...τι γλυκό κεφάλαιο! Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 150320 Την αγαπάει! Την αγαπάει πολύ! Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 206202
    Αν και μικρούλι... giggle το έκανε το θαύμα του Λιτσάκι μου! kiss Λιποθύμησε η Μπέλα όμως! Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 835489 Γιατί? Rolling Eyes
    Μπράβο αγάπη μου! Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 201917 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 201917 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 201917 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 201917 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 201917 Ήταν ένα έντονο συναισθηματικά κεφάλαιο και από τις δύο μεριές! Η αγάπη τους πάντα φαίνεται και η ατμόσφαιρα αυτή γεννιέται πάντοτε μέσα σε μας! Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 616544 Ανυπομονώ για τη συνέχεια καλό μου! Που δεν θα αργήσει... Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 616544 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 382268 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 616544 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 382268
    LITSA0089
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία...   Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΚυρ 30 Ιαν 2011 - 22:41

Emy+Robert έγραψε:
    Αααααααχχχχ...τι γλυκό κεφάλαιο! Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 150320 Την αγαπάει! Την αγαπάει πολύ! Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 206202
    Αν και μικρούλι... giggle το έκανε το θαύμα του Λιτσάκι μου! kiss Λιποθύμησε η Μπέλα όμως! Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 835489 Γιατί? Rolling Eyes
    Μπράβο αγάπη μου! Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 201917 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 201917 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 201917 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 201917 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 201917 Ήταν ένα έντονο συναισθηματικά κεφάλαιο και από τις δύο μεριές! Η αγάπη τους πάντα φαίνεται και η ατμόσφαιρα αυτή γεννιέται πάντοτε μέσα σε μας! Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 616544 Ανυπομονώ για τη συνέχεια καλό μου! Που δεν θα αργήσει... Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 616544 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 382268 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 616544 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 382268

Ερμιονάκι μου kiss σε ευχαριστώ πολύ.

Αγάπη μου την αγαπάει και τον αγαπάει αυτό θέλω να δείξω.

Η Μπέλλα , η Μπέλλα λιποθύμησε από....θα δείτε στη συνέχεια.

kiss kiss kiss kiss kiss kiss kiss kiss kiss kiss kiss
    ROBELINA
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός
    Τόπος : ΑΘΗΝΑ
    Αριθμός μηνυμάτων : 5931
    Registration date : 30/06/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία...   Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΔευ 31 Ιαν 2011 - 14:12

απο..? καλα λιτσακι καταπληκτικη η συνεχεια ! μην μου πεις οτι η μπελλα ειναι εγκυος?
    LITSA0089
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία...   Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΔευ 31 Ιαν 2011 - 15:54

ROBELINA έγραψε:
    απο..? καλα λιτσακι καταπληκτικη η συνεχεια ! μην μου πεις οτι η μπελλα ειναι εγκυος?

Από ποιον βρε Ελινάκι μου?Πότε να προλάβει ο Βρετάνος?

Από κάτι άλλο είναι.......
    ed<3
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ed<3

Θηλυκό Καρκίνος
    Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα...
    Αριθμός μηνυμάτων : 3200
    Registration date : 27/03/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία...   Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΔευ 31 Ιαν 2011 - 15:56

Λοιπον λοιπον κυρια μου , απαραδεκτη Razz Razz
    που το εκοψες μου λες; Rolling Eyes Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 872396 καρδιακο θες να παθουμε;

Λιτσακι μου ειμαι πολυ νεα προσεχε giggle giggle

Πολυ γλυκο κεφαλαιο , τι καλος που ειναι ο Εντουαρντ , δεν ξερω γιατι αλλα μου αρεσει πολυ
    να την βαζει στην μπανιερα!! Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 432569 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 432569 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 526765 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 30231

Γιατι λιποθυμησε η Μπελλα!Μαλλον της ειναι δυσκολο να δεχτει ολα αυτα!
    και πως αυτος ο κουκλος διπλα της ειναι πλεον δικος της... Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 403120 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 173153
    τι να πεις την καταλαβαινω... Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 620541

Εσκισες παλι αγαπακι μου... Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 630836
    LITSA0089
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία...   Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΔευ 31 Ιαν 2011 - 16:03

ed<3 έγραψε:
    που το εκοψες μου λες; Rolling Eyes Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 872396 καρδιακο θες να παθουμε;

Πολυ γλυκο κεφαλαιο , τι καλος που ειναι ο Εντουαρντ , δεν ξερω γιατι αλλα μου αρεσει πολυ
    να την βαζει στην μπανιερα!! Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 432569 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 432569 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 526765 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 30231

και πως αυτος ο κουκλος διπλα της ειναι πλεον δικος της... Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 403120 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 173153
    τι να πεις την καταλαβαινω... Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 620541

Εσκισες παλι αγαπακι μου... Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 630836

Μπουμπού μου σε ευχαριστώ πολύ !! kiss kiss kiss kiss

Ήμουν σίγουρη πως θα σου άρεσε που θα την έβαζε στην μπανιερα!!!Ρομαντικιά μου!!! Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 737142

Καλά μην παίρνεις και όρκο τον είχε τρία χρόνια δικός της τον κουκλό εν είναι η πρώτη της φορά!!! Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 388681 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 388681
    ed<3
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ed<3

Θηλυκό Καρκίνος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία...   Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΔευ 31 Ιαν 2011 - 16:08

Ναι αλλα στην πορεια τον ειχε χασει για λιγο καρδουλα μου lol!

εμενα και δεν θα μου αρεσε αυτη η σκηνη , αποκλειεται!!Με πιανεις ωρες ωρες... Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 737142

Τιποτα ζουζουνα μου kiss kiss

κοιτα---> Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 200305 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 200305
    LITSA0089
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία...   Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΔευ 31 Ιαν 2011 - 17:11

ed<3 έγραψε:
    Ναι αλλα στην πορεια τον ειχε χασει για λιγο καρδουλα μου lol!

εμενα και δεν θα μου αρεσε αυτη η σκηνη , αποκλειεται!!Με πιανεις ωρες ωρες... Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 737142

Τιποτα ζουζουνα μου kiss kiss

κοιτα---> Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 200305 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 200305

Ααααααααα Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 200305 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 200305 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 200305 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 200305 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 200305 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 200305 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 200305 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 200305 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 200305 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 200305 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 200305 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 200305 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 200305 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 200305 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 200305 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 200305 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 200305 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 200305 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 200305 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 200305 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 200305 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 200305 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 200305 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 200305 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 200305 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 200305

Σοβαρεύομαι!!! Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 403120 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 403120

Τον είχε χάσει και τώρα τον βρήκε και είναι όλος δικός της?

Νομίζω πάντως πως η Μπέλλα ακόμη δεν έχει δείξει πόσο τον αγαπάει ε?τι λέτε?μήπως ήρθε η ώρα της?
    i love edward 2
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    i love edward 2

Θηλυκό Υδροχόος
    Τόπος : N.Λεσβου
    Αριθμός μηνυμάτων : 1266
    Registration date : 08/04/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία...   Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΤετ 2 Φεβ 2011 - 22:52

λιτσακι μου παρα πολυ ωραια η συνεχεια και τοσο ρομαντικη αγκαλια στην μπανιερα αχ ηταν πολυ γλυκια και τρυφερη μπραβο κοριτσακι μου συνεχισε ετσι...
    ed<3
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ed<3

Θηλυκό Καρκίνος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία...   Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΤρι 8 Φεβ 2011 - 23:30

Kαρδουλινι μου πρωτα απο ολα σε ευχαριστω για την αφιερωση Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 691711
    Θα σε στηριζω παντα σε οτι χρειαστεις Λιτσακι μου γιατι σε λατρευω Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 932365

Οι σκηνες που εναλλασονται ειναι τοσο αισθησιακες απο την μια το pov της Μπελλα
    με τους αναστεναγμους faint faint απο την αλλη το τραγουδι που του δινει μια ευχαριστη και ανατριχιαστηκη νοτα με τους στιχους του!!!Εδεσαν ολα μαζι....
    ξεχωρισα επισης αυτο:«Αγκάλιασε με» «Αγκάλιασε σφιχτά και μην μ αφήσεις ποτέ» είπα ανάμεσα στα αμέτρητα φιλιά μας. Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 616544 Τι διαλογος θεε μου....δεν εχω λογια!!!

Εκει που λεει ο Εντουαρντ ''παμε στο κρεβατι μας'' ετσι που τα εγραψες Λιτσακι μου του λεω ''παμε ,παμε'' Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 876749 ,οχι δεν ειμαι λυσσαρα για τον Εντι!!! Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 432315 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 432569 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 432569
    δεν φταιω εγω που μου γενναει τετοια συναισθηματα , με τετοια λεμοναδα επαθα η γυναικα!Αντε να δω πως θα κοιμηθω βραδιατικα Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 40135 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 40135

Αγαπακι εγραψες παλι!!! Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 923478 Ειδαμε αστερακια και τον ουρανο αναποδα Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 507795 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 442819
    Περιμενω με αγωνια το δευτερο μερος , να δω τι μας ετοιμαζεις παλι!!! Cool Cool
    Μπραβο , μπραβο , μπραβοοοοοο...... Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 480860
    LITSA0089
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία...   Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΤρι 8 Φεβ 2011 - 23:41

ed<3 έγραψε:
    Kαρδουλινι μου πρωτα απο ολα σε ευχαριστω για την αφιερωση Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 691711
    Θα σε στηριζω παντα σε οτι χρειαστεις Λιτσακι μου γιατι σε λατρευω Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 932365

Οι σκηνες που εναλλασονται ειναι τοσο αισθησιακες απο την μια το pov της Μπελλα
    με τους αναστεναγμους faint faint απο την αλλη το τραγουδι που του δινει μια ευχαριστη και ανατριχιαστηκη νοτα με τους στιχους του!!!Εδεσαν ολα μαζι....
    ξεχωρισα επισης αυτο:«Αγκάλιασε με» «Αγκάλιασε σφιχτά και μην μ αφήσεις ποτέ» είπα ανάμεσα στα αμέτρητα φιλιά μας. Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 616544 Τι διαλογος θεε μου....δεν εχω λογια!!!

Εκει που λεει ο Εντουαρντ ''παμε στο κρεβατι μας'' ετσι που τα εγραψες Λιτσακι μου του λεω ''παμε ,παμε'' Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 876749 ,οχι δεν ειμαι λυσσαρα για τον Εντι!!! Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 432315 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 432569 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 432569
    δεν φταιω εγω που μου γενναει τετοια συναισθηματα , με τετοια λεμοναδα επαθα η γυναικα!Αντε να δω πως θα κοιμηθω βραδιατικα Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 40135 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 40135

Αγαπακι εγραψες παλι!!! Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 923478 Ειδαμε αστερακια και τον ουρανο αναποδα Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 507795 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 442819
    Περιμενω με αγωνια το δευτερο μερος , να δω τι μας ετοιμαζεις παλι!!! Cool Cool
    Μπραβο , μπραβο , μπραβοοοοοο...... Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 480860

Μαρινάκι μου σε ευχαριστώ καρδία μου πάρα πάρα πάρα πολύ για όλα. huggie huggie huggie
    Μπουμπούκα μου!!! Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 200305 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 200305 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 200305 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 200305 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 200305

Αυτός ο διάλογος μπουμπού μου και έμενα με έκανε κάπως έτσι: Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 40135 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 40135

Ναι ψυχή μου εσύ δεν είσαι λυσσάρα για τον Εντ.... Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 432569 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 432569
    Να μαζέψουμε τα σάλια μας Μαρινάκι!!!Εσύ τα δικά σου και τα δικά μου ...εσύ γιατί χτύπησα το ποδαράκι μου και μία κολλητούλα έχω εγώ.Ε?μπουμπουκίτσα μου όμορφη?

Αγάπη μου επίτηες το έβαλα το βράυ για να δεις όνειρα όμορφα με τον Εντ μας Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 737142 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 737142

Σε ευχαριστώ πολύ και πάλι!!! Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 382268 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 382268 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 382268
    Με συγκίνησες!!! kiss kiss kiss kiss kiss
    ed<3
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ed<3

Θηλυκό Καρκίνος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία...   Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΤρι 8 Φεβ 2011 - 23:58

Αντε τι να σε κανω θα τα μαζεψε εγω Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 951556 , θα σου φερω και εναν να σου κανει αερα!!!
    Τα βαρυ της φιλιας πληρωνω giggle giggle
    Με έριξες με το χτυπημενο ποδαρακι σου , ελπιζω να εισαι καλα γλυκια μου μπουμπουκα
    huggie huggie
    Περαστικουλια σου... kiss Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 620541
    xrysanthi
    The Volturi
    xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία...   Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΤετ 9 Φεβ 2011 - 0:07

ed<3 έγραψε:

δεν θα μπορούσα να τα πω καλύτερα Razz Razz Razz Razz Razz
    βρε καρδιά μου όμορφη που πας και μας το κόβεις έφαγα όλο το μπλοκ μπας και το είχες πουθενά αλλού κριμένο αλλά τίποτα Sad Sad Sad Sad

Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 551700 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 551700 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 551700 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 551700 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 551700 μην μας καθυστερείς την συνέχεια
    γιατί εγώ αν δεν το διαβάσω ολοκληρωμένο σχόλια δεν θα κάνω Razz Razz Razz Razz Razz Razz

ΥΓ σε ευχαριστώ πάρα πολύ γι αυτήν την γλυκιά αφιέρωση Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 150320 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 150320 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 150320
    ΥΓ2 το μπλοκ το έκανες τέλειο Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 201917 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 201917 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 201917
    LITSA0089
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία...   Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΤετ 9 Φεβ 2011 - 9:52

]

δεν θα μπορούσα να τα πω καλύτερα Razz Razz Razz Razz Razz
    βρε καρδιά μου όμορφη που πας και μας το κόβεις έφαγα όλο το μπλοκ μπας και το είχες πουθενά αλλού κριμένο αλλά τίποτα Sad Sad Sad Sad

Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 551700 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 551700 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 551700 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 551700 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 551700 μην μας καθυστερείς την συνέχεια
    γιατί εγώ αν δεν το διαβάσω ολοκληρωμένο σχόλια δεν θα κάνω Razz Razz Razz Razz Razz Razz

ΥΓ σε ευχαριστώ πάρα πολύ γι αυτήν την γλυκιά αφιέρωση Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 150320 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 150320 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 150320
    ΥΓ2 το μπλοκ το έκανες τέλειο Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 201917 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 201917 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 201917 [/quote]

Χρυσάνθη μου σε ευχαριστώ πολύ!! kiss kiss huggie huggie

Θα προσπαθήσω σήμερα να γράψω συνέχεια αν και δεν είμαι σίγουρη για τον αν θα τα καταφέρω. Wink

ΥΓ1:Εγώ σε ευχαριστώ που πάντα γράφεις ωραία σχόλια και με στηρίζεις! Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 34442
    ΥΓ2:Σε ευχαριστώ Χρυσάνθη μου Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 174341

Αμα ψάξεις σήμερα στο μπλοκ θα δεις ένα teaser απο το μέρος β.

http://bellaanedwardlemonade.blogspot.com/2011/02/blog-post_6219.html
    xrysanthi
    The Volturi
    xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία...   Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΤετ 9 Φεβ 2011 - 10:01

οοοοοοοοοοο ανυπομονώ και να το διαβάσω αν κρίνω απο την φωτο σίγουρα θα είναι πολύ hottttttt Razz
    όποτε μπορείς καρδιά μου μην μου αγχώνεσαι huggie kiss
    ROBELINA
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός
    Τόπος : ΑΘΗΝΑ
    Αριθμός μηνυμάτων : 5931
    Registration date : 30/06/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία...   Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΤετ 9 Φεβ 2011 - 12:57

λιτσακι μου πρωτα απο ολα ευχαριστω για την αφιερωση ! καλα θεικο κεφαλαιο και η ενωση τυς απο καθε αποψη καταπληκτικη!
    xrysanthi
    The Volturi
    xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία...   Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΤετ 9 Φεβ 2011 - 18:07

εκπληκτικόοοοοοοοο Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 480860 faint faint faint Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 480860 πολύ ατμοσφαιρικό και τα συναισθήματα μοναδικά Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 201917 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 201917 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 201917 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 388681 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 388681 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 388681 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 201917 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 201917 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 201917 μπράβο κοπελάρα μου έγραψες huggie Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 8 616544 huggie

Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία...
    Επιστροφή στην κορυφή 
    Σελίδα 8 από 11Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11  Επόμενο
     Παρόμοια θέματα
    -

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
    Bella And Edward :: Midnight Inspirations :: Σχόλια για Fanfictions-
    Μετάβαση σε: