Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Παρόμοια θέματα
    Quote of the Week
    "Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
    Character of the Week
    Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
    Νοέμβριος 2024
    ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
        123
    45678910
    11121314151617
    18192021222324
    252627282930 
    ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
    Bella & Edward Playlist
    Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
    Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία...

Πήγαινε κάτω 
    +9
    dolores!!
    daisyalicecullen
    i love edward 2
    twilightsagaddicted
    ROBELINA
    ed<3
    sisaki
    Emy+Robert
    LITSA0089
    13 απαντήσεις
    Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3 ... , 9, 10, 11  Επόμενο
    ΣυγγραφέαςΜήνυμα
    LITSA0089
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire

Θηλυκό Αριθμός μηνυμάτων : 1402
    Registration date : 14/06/2010

Forks Student Profile
    Team: Edward - Bella Edward - Bella
    Special ability Special ability: Mind Reading

Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 10 Empty
    ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία...   Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΔευ 21 Μαρ 2011 - 19:15

ed<3 έγραψε:
    Λιτσακι μου το κεφαλαιο εκπληκτικο lol!
    Απο τα καλυτερα δικα σου που εχω διαβασει Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 10 474941 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 10 474941
    Πολυ συγκινητικο Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 10 206202 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 10 206202 ,ψυχη μου τι να πω
    εδωσες ολο σου τον εαυτο!!! Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 10 620541

Σε ευχαριστώ Μαρινάκι μου!!!

Έβαλες και εσύ το χεράκι σου!!!
    Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
    ROBELINA
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός
    Τόπος : ΑΘΗΝΑ
    Αριθμός μηνυμάτων : 5931
    Registration date : 30/06/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία...   Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΔευ 21 Μαρ 2011 - 19:44

να μαι και εγω . καταπληκτικο κεφαλαιο λιτσακι, εδωσες για αλλη μια φορα τα ρεστα σου!!!!!!!!!!!
    despina aek
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    despina aek

Θηλυκό Λέων
    Τόπος : ρεθυμνο
    Αριθμός μηνυμάτων : 2200
    Registration date : 25/04/2010

Forks Student Profile
    Special ability Special ability: Future Telling

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία...   Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΔευ 21 Μαρ 2011 - 20:18

λιτσακι τελειο το κεφαλαιο.....και εγω θελω να του σπασω τα μουτρα αυτουνου μαζι με τον εντουαρτ... Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 10 872396 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 10 872396

Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος
    Αριθμός μηνυμάτων : 4680
    Registration date : 22/08/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία...   Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΔευ 21 Μαρ 2011 - 21:06

Λιτσάκι μου καλό, θα συμφωνήσω ασυζητητί με όλα τα κορίτσια παραπάνω!!!
    Ήταν από τα καλύτερά σου κεφάλαια -να μην πω το καλύτερο!-. Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 10 201917 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 10 201917 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 10 201917 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 10 201917 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 10 201917 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 10 201917

Πω πω...δεν ξέρω από πού να ξεκινήσω! Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 10 98735
    Πρώτα απ' όλα, μην ξεχάσω να αναφέρω πως το κομμάτι που επέλεξες είναι μοναδικό! Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 10 150320
    Αρχίζοντας με την πλοκή, το κεφάλαιο αυτό ήταν μια ανάμνηση, έτσι? Για την ακρίβεια, μια άσχημη ανάμνηση, μια πολύ πολύ άσχημη ανάμνηση. Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 10 773164 Σπάραξε η καρδιά μου όταν διάβασα για το βιασμό της Μπέλα και ό,τι είχε συμβεί.
    Σπόιλερ:
    Ήταν τόσο μα τόσο σκληρό αυτό που έγινε. Κατά κύριο λόγο για την ίδια, και μετά επίσης κάπως δύσκολο για τον Έντουαρντ να τη βοηθήσει να το ξεπεράσει. Τον Τσάρλι τον ΜΙΣΗΣΑ πιο πολύ από κάθε άλλη φορά και κάθε άλλη ιστορία! Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 10 773164 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 10 773164 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 10 773164 Η Μπέλα είναι πολύ ευάλωτη και ευαίσθητη έπειτα από όλα αυτά που έχει βιώσει.
    Πραγματικά Λιτσάκι μου, ήταν ένα εξαίσιο κεφάλαιο!!!Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 10 201917 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 10 201917 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 10 201917 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 10 201917 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 10 201917 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 10 201917 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 10 201917
    Χίλια μπράβο!!! Χίλια μπράβο!!! Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 10 465227 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 10 465227 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 10 465227
    LITSA0089
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία...   Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΔευ 21 Μαρ 2011 - 22:11

Ελινάκι μου kiss σε ευχαρσιτώ πολύ που πάντα είσαι εδώ και κάνεις σχόλια μέσα απο την καρδιά σου Wink

Δεσποινάκι μου kiss και εγώ μαζί σας αλλά δεν νομίζω να το βρούμε το κάθαρμα...

Ερμιονάκι μου kiss με συγκίνησες πάλι βρε !! Sad Σε ευχαριστώ πάρα πάρα πάρα πολύ!!!! Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 10 150320 Δεν ξέρω τι να πω....
    ed<3
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ed<3

Θηλυκό Καρκίνος
    Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα...
    Αριθμός μηνυμάτων : 3200
    Registration date : 27/03/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία...   Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΚυρ 3 Απρ 2011 - 21:50

Λιτσακι μου ηρθα για σχολιασμο Razz
    ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ...... faint Η εικονα στην αρχη με την Μπελλα να φορα ασπρο φορεμα με αιματα επανω!!!Ανατριχιασα Crying or Very sad Crying or Very sad και φοβηθηκα για αυτη.
    Ο Εντουαρντ ανησυχει πολυ αλλα η Μπελλα δεν τον ακουει να πανε σε ενα νοσοκομειο Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 10 206202 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 10 206202 ....Ευτυχως που εβαλες και τον Εμετ να γελασει λιγο το χειλακι μας giggle
    Αλλα η Μπελλα στο τελος τι επαθε; Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 10 558691 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 10 558691 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 10 558691
    Ελπιζω να μην ειναι τιποτα σοβαρο Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 10 773164 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 10 773164
    Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 10 98735 ΜΠΡΑΒΟ αγαπακι μου Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 10 98735
    Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 10 34442
    LITSA0089
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία...   Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΚυρ 3 Απρ 2011 - 21:53

ed<3 έγραψε:
    Λιτσακι μου ηρθα για σχολιασμο Razz
    ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ...... faint Η εικονα στην αρχη με την Μπελλα να φορα ασπρο φορεμα με αιματα επανω!!!Ανατριχιασα Crying or Very sad Crying or Very sad και φοβηθηκα για αυτη.
    Ο Εντουαρντ ανησυχει πολυ αλλα η Μπελλα δεν τον ακουει να πανε σε ενα νοσοκομειο Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 10 206202 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 10 206202 ....Ευτυχως που εβαλες και τον Εμετ να γελασει λιγο το χειλακι μας giggle
    Αλλα η Μπελλα στο τελος τι επαθε; Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 10 558691 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 10 558691 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 10 558691
    Ελπιζω να μην ειναι τιποτα σοβαρο Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 10 773164 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 10 773164
    Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 10 98735 ΜΠΡΑΒΟ αγαπακι μου Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 10 98735
    Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 10 34442

Σε ευχαριστώ μπουμπού μου huggie huggie huggie για όλα Wink .

Νομίζω πως το είχα παρακάνει με το "μελόδραμα" ήθελα κάτι και εγώ να γελάσουμε.Μπούχτησα με το δράμα! lol! lol!

Η Μπέλλα η Μπέλλα έχει χάσει πολύ αίμα... Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 10 691775 Κατάλαβες? Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 10 686606
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία...   Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΚυρ 3 Απρ 2011 - 22:06

Λιτσάκι, πρώτα-πρώτα πολύ ωραίο τραγούδι έβαλες! Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 10 98735

Ευτυχώς ήταν μαχαίρι αυτό με το οποίο κόπηκε και δεν ήταν τίποτα πιο σοβαρό. Και πάλι όμως, ο Έντουαρντ από κόντα της, να μην της λείψει τίποτα και να είναι κάθε στιγμή δίπλα της! Αχχχχ πού να' ναι τέτοιοι άντρες?Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 10 773164 Υπάρχουν άραγε? Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 10 773164 Λιώνει για την Μπέλα! Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 10 616544
    Θα συμφωνήσω με τη Μαρίνα σχετικά με τον κωμικό τόνο που έδωσες με τον Έμετ στο τέλος. Γελάσαμε λίγο και δεν μας πήρε από κάτω η κατάσταση της Μπέλα. Ευελπιστώ Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 10 691689 να μην είναι κάτι σοβαρό και να μην υπάρξουν κι άλλα προβλήματα υγείας! Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 10 465227

Μπράβο Λιτσάκι μου! Τέλειο κεφάλαιο! Ανυπομονώωωω για τη συνέχεια! Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 10 34442 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 10 174341 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 10 906998
    LITSA0089
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία...   Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΚυρ 3 Απρ 2011 - 22:24

Emy+Robert έγραψε:
    Λιτσάκι, πρώτα-πρώτα πολύ ωραίο τραγούδι έβαλες! Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 10 98735

Ευτυχώς ήταν μαχαίρι αυτό με το οποίο κόπηκε και δεν ήταν τίποτα πιο σοβαρό. Και πάλι όμως, ο Έντουαρντ από κόντα της, να μην της λείψει τίποτα και να είναι κάθε στιγμή δίπλα της! Αχχχχ πού να' ναι τέτοιοι άντρες?Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 10 773164 Υπάρχουν άραγε? Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 10 773164 Λιώνει για την Μπέλα! Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 10 616544
    Θα συμφωνήσω με τη Μαρίνα σχετικά με τον κωμικό τόνο που έδωσες με τον Έμετ στο τέλος. Γελάσαμε λίγο και δεν μας πήρε από κάτω η κατάσταση της Μπέλα. Ευελπιστώ Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 10 691689 να μην είναι κάτι σοβαρό και να μην υπάρξουν κι άλλα προβλήματα υγείας! Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 10 465227

Μπράβο Λιτσάκι μου! Τέλειο κεφάλαιο! Ανυπομονώωωω για τη συνέχεια! Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 10 34442 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 10 174341 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 10 906998

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 10 691711 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 10 691711 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 10 620541 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 10 620541

Δεν ξέρω αγάπη μου αν υπάρχουν τέτοιοι άντρες...Ξέρω όμως πως έχουμε βρει τον Έντουαρντ και λιώνουμε και εμείς για χάρη του σαν την Μπέλλα...Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 10 432569 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 10 432569

Κόπηκε με μαχαιρι αλλά όπως κατάλαβες βαθιά.Ο Έμετ θα έχει πολύ πλάκα από εδώ και πέρα...
    despina aek
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    despina aek

Θηλυκό Λέων
    Τόπος : ρεθυμνο
    Αριθμός μηνυμάτων : 2200
    Registration date : 25/04/2010

Forks Student Profile
    Special ability Special ability: Future Telling

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία...   Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΚυρ 3 Απρ 2011 - 22:38

πολυ ωραια η συνεχεια λιτσακι μου...ο εμετ θεος οπως παντα.ελπιζω η μπελλα να μην εχει κατι σοβαρο...
    ROBELINA
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία...   Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΠαρ 8 Απρ 2011 - 13:47

χιλια συγνωμη λιτσακι μου αλλα μολις τωρα διαβασα την συνεχεια , εκπληκτικη ο εμμετ οπως πανατ φοβερος και οσο για την μπελλα μακαρι να πανε ολα καλα ...........
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία...   Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΚυρ 8 Μάης 2011 - 22:35

Λιτσάκι μου, τι ωραίο τραγούδι! Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 10 150320 Πω πω...αγαπάω Natalie Imbruglia! Εκτός του ότι είναι πανέμορφη, έχει υπέροχα τραγούδια! Όσον αφορά την ιστορία, δεν ξέρω τι μπορεί να σημαίνει για την εξέλιξή της, αυτό το τραγούδι. Περιμένω με αγωνία να δω τη συνέχεια, μιας και μας το άφησες σε κρίσιμο σημείο!!! huggie Πότε να περιμένουμε κεφάλαιο γλυκό μου, χωρίς να σε πιέζω γιατί είναι κι οι εξετάσεις? Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 10 876749 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 10 34442
    LITSA0089
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία...   Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΚυρ 8 Μάης 2011 - 22:44

Emy+Robert έγραψε:
    Λιτσάκι μου, τι ωραίο τραγούδι! Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 10 150320 Πω πω...αγαπάω Natalie Imbruglia! Εκτός του ότι είναι πανέμορφη, έχει υπέροχα τραγούδια! Όσον αφορά την ιστορία, δεν ξέρω τι μπορεί να σημαίνει για την εξέλιξή της, αυτό το τραγούδι. Περιμένω με αγωνία να δω τη συνέχεια, μιας και μας το άφησες σε κρίσιμο σημείο!!! huggie Πότε να περιμένουμε κεφάλαιο γλυκό μου, χωρίς να σε πιέζω γιατί είναι κι οι εξετάσεις? Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 10 876749 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 10 34442

Σε ευχαριστώ πολύ Ερμιονάκι μου.
    Και εμένα μου αρέσει πολύ και ειδικά αυτό το τραγούδι είναι από τα αγαπημένα μου.
    Μμμ..αυτό το τραγούδι σχετίζεται με την ¶ννι.Μόνο αυτό προδίδω.Νομίζω πως αυτό σε βοηθάει να καταλαβεις κάπως ε;
    Θα προσπαθήσω μέσα στην εβδομάδα. lol! lol!
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία...   Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΚυρ 8 Μάης 2011 - 22:47

Οφείλω να πω, πως ναι...κατάλαβα νομίζω. Wink
    Ok Λιτσάκι μου, όποτε μπορείς!!! kiss kiss kiss huggie huggie huggie
    LITSA0089
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία...   Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΚυρ 8 Μάης 2011 - 22:55

Emy+Robert έγραψε:
    Οφείλω να πω, πως ναι...κατάλαβα νομίζω. Wink
    Ok Λιτσάκι μου, όποτε μπορείς!!! kiss kiss kiss huggie huggie huggie

Ερμιονάκι μου θα ήθελα πολύ να μου πεις τι σκέφτηκες, αν θες φυσικά.Πάντα εκτιμώ την γνώμη σου.

Θα έγραφα πιο γρήγορα αλλά είναι οι εξετάσει στην μέση...Συγνώμη.
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία...   Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΚυρ 8 Μάης 2011 - 23:09

Πρώτα-πρώτα, μη ζητάς συγγνώμη καλό μου γι αυτό. Επικεντρώσου στις εξετάσεις και με την ιστορία όποτε έχεις χρόνο! Μετά τις εξετάσεις όμως, θέλω πιο συχνά κεφάλαιο!!! giggle Χαχα, πλάκα κάνω!!! huggie

Η αλήθεια είναι ότι δεν σκέφτηκα κάτι συγκεκριμένο. Επειδή ανέφερες την ¶ννι, είπα ότι πράγματι θα ταίριαζε σε αυτήν το τραγούδι και όχι στον Έντουαρντ και την Μπέλα. Το σημείο με την ¶ννι το είχες αφήσει εκεί που της είχε στείλει ένα γράμμα ο ¶λεξ, όπου την προσκαλούσε να πάει κάπου. Πέρασε από το μυαλό μου ότι η ¶ννι θα πήγε τελικά εκεί και ίσως κάτι να έγινε μεταξύ τους κι εκείνη να απογοητεύτηκε από τη στάση του. I hope you get all that you want... Ή μέσα από αυτό το τραγούδι να εκφράζονται τα συναισθήματά της προς το πρόσωπό του, καθώς μέχρι τώρα δεν έχουν και την ιδανική σχέση.
    Δε νομίζω να έπεσα μέσα... Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 10 876749 giggle
    LITSA0089
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία...   Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΔευ 9 Μάης 2011 - 18:26

Emy+Robert έγραψε:
    Πρώτα-πρώτα, μη ζητάς συγγνώμη καλό μου γι αυτό. Επικεντρώσου στις εξετάσεις και με την ιστορία όποτε έχεις χρόνο! Μετά τις εξετάσεις όμως, θέλω πιο συχνά κεφάλαιο!!! giggle Χαχα, πλάκα κάνω!!! huggie

Η αλήθεια είναι ότι δεν σκέφτηκα κάτι συγκεκριμένο. Επειδή ανέφερες την ¶ννι, είπα ότι πράγματι θα ταίριαζε σε αυτήν το τραγούδι και όχι στον Έντουαρντ και την Μπέλα. Το σημείο με την ¶ννι το είχες αφήσει εκεί που της είχε στείλει ένα γράμμα ο ¶λεξ, όπου την προσκαλούσε να πάει κάπου. Πέρασε από το μυαλό μου ότι η ¶ννι θα πήγε τελικά εκεί και ίσως κάτι να έγινε μεταξύ τους κι εκείνη να απογοητεύτηκε από τη στάση του. I hope you get all that you want... Ή μέσα από αυτό το τραγούδι να εκφράζονται τα συναισθήματά της προς το πρόσωπό του, καθώς μέχρι τώρα δεν έχουν και την ιδανική σχέση.
    Δε νομίζω να έπεσα μέσα... Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 10 876749 giggle

Σε ευχαριστώ Ερμιονάκι μου huggie huggie
    Εννοείτε boogie boogie θα γράφω οπωσδήποτε ένα κεφάλαιο την μέρα όπως και πέρσι. Wink
    Σπόιλερ:

Έπεσες κοντά..πολύ κοντά.. lol!Είδες πρέπει να έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου. geek

Θελεις να σου πω τι θα γινει ακριβώς; Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 10 686606

Περιμένω απάντηση σου. kiss kiss kiss
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία...   Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΠαρ 13 Μάης 2011 - 15:47

Λιτσάκι μου, Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 10 80711 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 10 876749 Embarassed που απαντώ τώρα, αλλά σήμερα μπήκα στο φόρουμ. Αιτία? Η Ιστορία! Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 10 951556 Ευτυχώς γράψαμε σήμερα και πέρασε! giggle
    Πολύ κοντά έπεσα ε? Wink Φυσικά και θέλω να μάθω τι θα γίνει ακριβώς!!!!!!!!!!! Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 10 34442 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 10 34442 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 10 98735 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 10 98735 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 10 616544 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 10 616544
    ed<3
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ed<3

Θηλυκό Καρκίνος
    Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα...
    Αριθμός μηνυμάτων : 3200
    Registration date : 27/03/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία...   Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΤρι 5 Ιουλ 2011 - 22:40

Λιτσακι μου μισω τον Τσαρλι τι πατερας ειναι αυτος!
    Σκοτωστε τον Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 10 626465 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 10 626465 ....Καλα και ο Εντουαρντ απο καλος
    και γλυκος πως καταντησε ετσι;;; Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 10 921765 Ποιανου τα χναρια ακολουθει
    και δεν μου αρεσει καθολου αυτο;; Evil or Very Mad Evil or Very Mad Την εχει κλεισμενη
    την κακομοιρα την Μπελλα και παει σπιτι οποτε του καπνισει...
    Περιμενω συνεχεια...Να σω ποιος ηταν στην πορτα Shocked Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 10 835489 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 10 835489
    Ειμαι σιγουρη πως θα το παθω το εγκεφαλικο!!!

ΜΠΡΑΒΟ ΨΥΧΗ ΜΟΥ...Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ!! kiss Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 10 98735 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 10 34442
    Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 10 382268 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 10 382268 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 10 382268
    LITSA0089
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία...   Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΤρι 5 Ιουλ 2011 - 22:45

ed<3 έγραψε:
    Λιτσακι μου μισω τον Τσαρλι τι πατερας ειναι αυτος!
    Σκοτωστε τον Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 10 626465 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 10 626465 ....Καλα και ο Εντουαρντ απο καλος
    και γλυκος πως καταντησε ετσι;;; Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 10 921765 Ποιανου τα χναρια ακολουθει
    και δεν μου αρεσει καθολου αυτο;; Evil or Very Mad Evil or Very Mad Την εχει κλεισμενη
    την κακομοιρα την Μπελλα και παει σπιτι οποτε του καπνισει...
    Περιμενω συνεχεια...Να σω ποιος ηταν στην πορτα Shocked Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 10 835489 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 10 835489
    Ειμαι σιγουρη πως θα το παθω το εγκεφαλικο!!!

ΜΠΡΑΒΟ ΨΥΧΗ ΜΟΥ...Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ!! kiss Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 10 98735 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 10 34442
    Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 10 382268 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 10 382268 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 10 382268

Μπουμπού μου σε ευχαριστώ πάρα πολύ. kiss kiss

Αυτό εν μπορώ να σου το αποκαλύψω για το ποιος ήταν στην πόρτα Wink

Η Μπέλλα έχει επειλέξει να μην φεύγει από το σπίτι λόγω εγκυμοσύνης...

Φυσικά μην μου καταλογίζεται ακόμα πράγματα στον Έντουρντ γιατί δεν ξέρεται την όλη κατάσταση.

Σε ευχαριστώ καρδιά μου huggie huggie αλλά σου χρειάζεται και σενα μπράβο γιατί χωρίς εσένα δεν θα ήταν έτσι τα κείμενα. kiss
    xrysanthi
    The Volturi
    xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς
    Τόπος : Αθήνα
    Αριθμός μηνυμάτων : 8719
    Registration date : 08/11/2010

Forks Student Profile
    Special ability Special ability: Creating Illusions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία...   Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΤρι 5 Ιουλ 2011 - 22:52

βρε Λιτσάκι μου γλυκό με μπέρδεψες τελείως
    ο Τσάρλη είναι ο πατέρας της???
    στο σπίτι δεν ήταν στο προηγούμενο κεφάλαιο γιατί έγραφες για αυτοκίνητο ή ήταν άλλη στιγμή???
    το μετά με στεναχώρησε λίγο... δεν περίμενα τέτοια συμπεριφορά απο τον ΕΝΤ
    περιμένω με αγωνία να δω τι συνέβη πραγματικά Sad
    Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 10 201917 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 10 201917 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 10 201917
    http://xrysanthi-fanfictions.blogspot.com/p/blog-page_10.html
    robsten kiss
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    robsten kiss

Θηλυκό Λέων
    Τόπος : Ηρακλειο Κρητης
    Αριθμός μηνυμάτων : 1204
    Registration date : 03/07/2011

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία...   Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΤρι 5 Ιουλ 2011 - 23:04

Λιτσα μου υπεροχη συνεχεια!!!Χαρηκα πολυ με το παιδι αλλα καθολου με την συμπεριφορα του Edward...αν και νομιζω οτι κατι συμβαινει,δεν πιστευω οτι εχει αλλαξει τοσο πολυ...Μπραβο κοπελα μου!!! Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 10 201917
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία...   Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΤρι 5 Ιουλ 2011 - 23:32

Λιτσάκι μου, πρώτα-πρώτα εκπληκτικό τραγούδι! Wink Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 10 737142 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 10 98735

Ε βρε ένας βούρδουλας που του χρειάζεται του Τσάρλι! (συγγνώμη για το σχόλιο)
    Πατέρας είναι αυτός;;; Η λέξη αυτή δεν του ανήκει, δεν τον χαρακτηρίζει!!! Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 10 291223 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 10 917651 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 10 626465
    Ο Έντουαρντ τόσο γλυκός...προστατευτικός στην αρχή. Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 10 206202 Κι εκείνη τόσο φοβισμένη! Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 10 206202
    Μετά όμως τι έγινε;;; Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 10 558691 Δηλαδή την άφηνε μονη της, έγκυο γυναίκα και με άλλο παιδί, κι εκείνος έμενε στη δουλειά επειδή του άρεσαν τα λεφτα;;;;;;;;;; Μήπως τρέχει τίποτα άλλο;;;; Πώς αλλαξε έτσι;;; Neutral

Λιτσάκι μου, πολύ χαίρομαι που έβαλες συνέχεια!!!! kiss kiss kiss
    ΤΕΛΕΙΟ κεφάλαιο!!!Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 10 201917 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 10 201917 Μπράβο σου!!! Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 10 201917 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 10 201917
    Περιμένω τη συνέχειαααααα!!!!!!! Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 10 34442 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 10 34442 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 10 34442
    ROBELINA
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία...   Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιουλ 2011 - 11:41

λιτσακι μου εκπληκτικη συνχεια ! ο τσαρλι ειναι για μπουνιες μονον αυτο λεω !!!!!! οσο για τον εντουαρτ αυτος ο γλυκος ανθρωπος , που μου τον εξαφανισατε ?? ανυπομονω για την συνεχεια!!
    LITSA0089
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία...   Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιουλ 2011 - 12:15

Κορίτσια μου σας ευχαριστώ όλες πάρα πολύ και για την συμπαράσταση και για την αγάπη σας.

xrysanthi έγραψε:
    βρε Λιτσάκι μου γλυκό με μπέρδεψες τελείως
    ο Τσάρλη είναι ο πατέρας της???
    στο σπίτι δεν ήταν στο προηγούμενο κεφάλαιο γιατί έγραφες για αυτοκίνητο ή ήταν άλλη στιγμή???
    το μετά με στεναχώρησε λίγο... δεν περίμενα τέτοια συμπεριφορά απο τον ΕΝΤ
    περιμένω με αγωνία να δω τι συνέβη πραγματικά Sad
    Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 10 201917 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 10 201917 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 10 201917

Χρυσάνθη μου τα πλάγια γράμματα είναι το παρελθον που θυμάται η Μπέλλα ή ο Έντουαρντ όταν ήταν 17 χρονών στο Φόρκς.Στο προηγούμενο κεφάλαιο ήταν το παρόν ναι που ήταν σπίτι και η Μπέλλα κόπηκε με ο μαχαίρι και έφεραν τον Έμμετ.Μετά τα πλάγια γράμματα έχουμε το μέλλον σε αυτό το κεφάλαιο τα 2 χρόνια μετά (το κόψιμο της Μπέλλας).
    Λυπάμαι καρδιά μου που σε στεναχώρησε αλλά θα καταλάβεις μετά το γιατί.

robsten kiss έγραψε:
    Λιτσα μου υπεροχη συνεχεια!!!Χαρηκα πολυ με το παιδι αλλα καθολου με την συμπεριφορα του Edward...αν και νομιζω οτι κατι συμβαινει,δεν πιστευω οτι εχει αλλαξει τοσο πολυ...Μπραβο κοπελα μου!!! Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 10 201917

Σε ευχαριστώ πολύ.
    Και έχεις δίκαιο κάτι συνέβη...

Emy+Robert έγραψε:
    Λιτσάκι μου, πρώτα-πρώτα εκπληκτικό τραγούδι! Wink Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 10 737142 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 10 98735

Ε βρε ένας βούρδουλας που του χρειάζεται του Τσάρλι! (συγγνώμη για το σχόλιο)
    Πατέρας είναι αυτός;;; Η λέξη αυτή δεν του ανήκει, δεν τον χαρακτηρίζει!!! Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 10 291223 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 10 917651 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 10 626465
    Ο Έντουαρντ τόσο γλυκός...προστατευτικός στην αρχή. Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 10 206202 Κι εκείνη τόσο φοβισμένη! Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 10 206202
    Μετά όμως τι έγινε;;; Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 10 558691 Δηλαδή την άφηνε μονη της, έγκυο γυναίκα και με άλλο παιδί, κι εκείνος έμενε στη δουλειά επειδή του άρεσαν τα λεφτα;;;;;;;;;; Μήπως τρέχει τίποτα άλλο;;;; Πώς αλλαξε έτσι;;; Neutral

Λιτσάκι μου, πολύ χαίρομαι που έβαλες συνέχεια!!!! kiss kiss kiss
    ΤΕΛΕΙΟ κεφάλαιο!!!Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 10 201917 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 10 201917 Μπράβο σου!!! Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 10 201917 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 10 201917
    Περιμένω τη συνέχειαααααα!!!!!!! Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 10 34442 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 10 34442 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 10 34442

Ερμιονάκι μου για τον Τσάρλι έχεις δίκαιο...

Όσο για τον Έντουαρντ ναι μπορω να σας αποκαλύψω πως κάτι συνέβη...και την Μπέλλα την αγαπάει σαν τρελός και θα το είτε στο επόμενο κεφάλαιο...Γι αυτό μην μου τον κατηγορείται ακόμη θα δείτε πως αυτή η προστατευτικότητα τον έκανε έτσι...

Θα σας βάζω πιο συχνά συνέχεια,αγάπη μου,απο εδώ και πέρα.

ROBELINA έγραψε:
    λιτσακι μου εκπληκτικη συνχεια ! ο τσαρλι ειναι για μπουνιες μονον αυτο λεω !!!!!! οσο για τον εντουαρτ αυτος ο γλυκος ανθρωπος , που μου τον εξαφανισατε ?? ανυπομονω για την συνεχεια!!

Στο επόμενο κεφάλαιο Ελινάκι μου ο Ένουαρντ θα εμφανιστεί.

Και πάλι ας ευχαριστώ πολύ όλες. huggie

Φιλιά!!! kiss

Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία...
    Επιστροφή στην κορυφή 
    Σελίδα 10 από 11Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3 ... , 9, 10, 11  Επόμενο
     Παρόμοια θέματα
    -

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
    Bella And Edward :: Midnight Inspirations :: Σχόλια για Fanfictions-
    Μετάβαση σε: