| Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... | |
|
+9dolores!! daisyalicecullen i love edward 2 twilightsagaddicted ROBELINA ed<3 sisaki Emy+Robert LITSA0089 13 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
LITSA0089 Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 1402 Registration date : 14/06/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... Δευ 21 Μαρ 2011 - 19:15 | |
| | |
|
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... Δευ 21 Μαρ 2011 - 19:44 | |
| να μαι και εγω . καταπληκτικο κεφαλαιο λιτσακι, εδωσες για αλλη μια φορα τα ρεστα σου!!!!!!!!!!! | |
|
| |
despina aek Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| |
| |
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... Δευ 21 Μαρ 2011 - 21:06 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... Δευ 21 Μαρ 2011 - 22:11 | |
| Ελινάκι μου σε ευχαρσιτώ πολύ που πάντα είσαι εδώ και κάνεις σχόλια μέσα απο την καρδιά σου Δεσποινάκι μου και εγώ μαζί σας αλλά δεν νομίζω να το βρούμε το κάθαρμα... Ερμιονάκι μου με συγκίνησες πάλι βρε !! Σε ευχαριστώ πάρα πάρα πάρα πολύ!!!! Δεν ξέρω τι να πω.... | |
|
| |
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... Κυρ 3 Απρ 2011 - 21:50 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... Κυρ 3 Απρ 2011 - 21:53 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... Κυρ 3 Απρ 2011 - 22:06 | |
| Λιτσάκι, πρώτα-πρώτα πολύ ωραίο τραγούδι έβαλες! Ευτυχώς ήταν μαχαίρι αυτό με το οποίο κόπηκε και δεν ήταν τίποτα πιο σοβαρό. Και πάλι όμως, ο Έντουαρντ από κόντα της, να μην της λείψει τίποτα και να είναι κάθε στιγμή δίπλα της! Αχχχχ πού να' ναι τέτοιοι άντρες? Υπάρχουν άραγε? Λιώνει για την Μπέλα! Θα συμφωνήσω με τη Μαρίνα σχετικά με τον κωμικό τόνο που έδωσες με τον Έμετ στο τέλος. Γελάσαμε λίγο και δεν μας πήρε από κάτω η κατάσταση της Μπέλα. Ευελπιστώ να μην είναι κάτι σοβαρό και να μην υπάρξουν κι άλλα προβλήματα υγείας! Μπράβο Λιτσάκι μου! Τέλειο κεφάλαιο! Ανυπομονώωωω για τη συνέχεια! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... Κυρ 3 Απρ 2011 - 22:24 | |
| | |
|
| |
despina aek Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... Κυρ 3 Απρ 2011 - 22:38 | |
| πολυ ωραια η συνεχεια λιτσακι μου...ο εμετ θεος οπως παντα.ελπιζω η μπελλα να μην εχει κατι σοβαρο... | |
|
| |
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... Παρ 8 Απρ 2011 - 13:47 | |
| χιλια συγνωμη λιτσακι μου αλλα μολις τωρα διαβασα την συνεχεια , εκπληκτικη ο εμμετ οπως πανατ φοβερος και οσο για την μπελλα μακαρι να πανε ολα καλα ........... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... Κυρ 8 Μάης 2011 - 22:35 | |
| Λιτσάκι μου, τι ωραίο τραγούδι! Πω πω...αγαπάω Natalie Imbruglia! Εκτός του ότι είναι πανέμορφη, έχει υπέροχα τραγούδια! Όσον αφορά την ιστορία, δεν ξέρω τι μπορεί να σημαίνει για την εξέλιξή της, αυτό το τραγούδι. Περιμένω με αγωνία να δω τη συνέχεια, μιας και μας το άφησες σε κρίσιμο σημείο!!! Πότε να περιμένουμε κεφάλαιο γλυκό μου, χωρίς να σε πιέζω γιατί είναι κι οι εξετάσεις? | |
|
| |
| |
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... Κυρ 8 Μάης 2011 - 22:47 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... Κυρ 8 Μάης 2011 - 22:55 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... Κυρ 8 Μάης 2011 - 23:09 | |
| Πρώτα-πρώτα, μη ζητάς συγγνώμη καλό μου γι αυτό. Επικεντρώσου στις εξετάσεις και με την ιστορία όποτε έχεις χρόνο! Μετά τις εξετάσεις όμως, θέλω πιο συχνά κεφάλαιο!!! Χαχα, πλάκα κάνω!!! Η αλήθεια είναι ότι δεν σκέφτηκα κάτι συγκεκριμένο. Επειδή ανέφερες την ¶ννι, είπα ότι πράγματι θα ταίριαζε σε αυτήν το τραγούδι και όχι στον Έντουαρντ και την Μπέλα. Το σημείο με την ¶ννι το είχες αφήσει εκεί που της είχε στείλει ένα γράμμα ο ¶λεξ, όπου την προσκαλούσε να πάει κάπου. Πέρασε από το μυαλό μου ότι η ¶ννι θα πήγε τελικά εκεί και ίσως κάτι να έγινε μεταξύ τους κι εκείνη να απογοητεύτηκε από τη στάση του. I hope you get all that you want... Ή μέσα από αυτό το τραγούδι να εκφράζονται τα συναισθήματά της προς το πρόσωπό του, καθώς μέχρι τώρα δεν έχουν και την ιδανική σχέση. Δε νομίζω να έπεσα μέσα... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... Δευ 9 Μάης 2011 - 18:26 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... Παρ 13 Μάης 2011 - 15:47 | |
| | |
|
| |
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... Τρι 5 Ιουλ 2011 - 22:40 | |
| Λιτσακι μου μισω τον Τσαρλι τι πατερας ειναι αυτος! Σκοτωστε τον ....Καλα και ο Εντουαρντ απο καλος και γλυκος πως καταντησε ετσι;;; Ποιανου τα χναρια ακολουθει και δεν μου αρεσει καθολου αυτο;; Την εχει κλεισμενη την κακομοιρα την Μπελλα και παει σπιτι οποτε του καπνισει... Περιμενω συνεχεια...Να σω ποιος ηταν στην πορτα Ειμαι σιγουρη πως θα το παθω το εγκεφαλικο!!! ΜΠΡΑΒΟ ΨΥΧΗ ΜΟΥ...Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... Τρι 5 Ιουλ 2011 - 22:45 | |
| | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... Τρι 5 Ιουλ 2011 - 22:52 | |
| βρε Λιτσάκι μου γλυκό με μπέρδεψες τελείως ο Τσάρλη είναι ο πατέρας της??? στο σπίτι δεν ήταν στο προηγούμενο κεφάλαιο γιατί έγραφες για αυτοκίνητο ή ήταν άλλη στιγμή??? το μετά με στεναχώρησε λίγο... δεν περίμενα τέτοια συμπεριφορά απο τον ΕΝΤ περιμένω με αγωνία να δω τι συνέβη πραγματικά | |
|
| |
robsten kiss Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Ηρακλειο Κρητης Αριθμός μηνυμάτων : 1204 Registration date : 03/07/2011
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... Τρι 5 Ιουλ 2011 - 23:04 | |
| Λιτσα μου υπεροχη συνεχεια!!!Χαρηκα πολυ με το παιδι αλλα καθολου με την συμπεριφορα του Edward...αν και νομιζω οτι κατι συμβαινει,δεν πιστευω οτι εχει αλλαξει τοσο πολυ...Μπραβο κοπελα μου!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... Τρι 5 Ιουλ 2011 - 23:32 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... Τετ 6 Ιουλ 2011 - 11:41 | |
| λιτσακι μου εκπληκτικη συνχεια ! ο τσαρλι ειναι για μπουνιες μονον αυτο λεω !!!!!! οσο για τον εντουαρτ αυτος ο γλυκος ανθρωπος , που μου τον εξαφανισατε ?? ανυπομονω για την συνεχεια!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... Τετ 6 Ιουλ 2011 - 12:15 | |
| | |
|
| |
| Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... | |
|