Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Παρόμοια θέματα
    Quote of the Week
    "Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
    Character of the Week
    Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
    Νοέμβριος 2024
    ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
        123
    45678910
    11121314151617
    18192021222324
    252627282930 
    ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
    Bella & Edward Playlist
    Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την Άµπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; Άραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
    Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία...

Πήγαινε κάτω 
    +9
    dolores!!
    daisyalicecullen
    i love edward 2
    twilightsagaddicted
    ROBELINA
    ed<3
    sisaki
    Emy+Robert
    LITSA0089
    13 απαντήσεις
    Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  Επόμενο
    ΣυγγραφέαςΜήνυμα
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος
    Αριθμός μηνυμάτων : 4680
    Registration date : 22/08/2010

Forks Student Profile
    Team: Edward - Bella Edward - Bella
    Special ability Special ability: Mind Reading

Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 7 Empty
    ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία...   Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΤρι 11 Ιαν 2011 - 22:35

Ααααααααααααααααα..............γκουχου γκουχου! Έτσι λοιπόν! Λίγη δουλειά γκουχου γκουχου δεν κάνει κακό! ΓΚΟΥΧΟΥ ΓΚΟΥΧΟΥ!!! giggle giggle giggle
    Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
    LITSA0089
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire

Θηλυκό Αριθμός μηνυμάτων : 1402
    Registration date : 14/06/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία...   Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΤρι 11 Ιαν 2011 - 22:40

Ε το παιδί μας υπερκόπωση θα πάθει τώρα από τι δεν ξέρω γκουχου γκουχου...
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία...   Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΤρι 11 Ιαν 2011 - 22:41

Shocked Shocked Shocked Shocked faint ΓΚΟΥΧΟΥ ΓΚΟΥΧΟΥ από τι??? Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 7 6626
    Θα το δούμε στη συνέχεια!!!!!!!!!!! giggle

Σπόιλερ:
    LITSA0089
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία...   Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΤρι 11 Ιαν 2011 - 22:42

Emy+Robert έγραψε:
    Shocked Shocked Shocked Shocked faint ΓΚΟΥΧΟΥ ΓΚΟΥΧΟΥ από τι??? Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 7 6626
    Θα το δούμε στη συνέχεια!!!!!!!!!!! giggle

Σπόιλερ:

Γκουχου Γκουχου
    xrysanthi
    The Volturi
    xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς
    Τόπος : Αθήνα
    Αριθμός μηνυμάτων : 8719
    Registration date : 08/11/2010

Forks Student Profile
    Special ability Special ability: Creating Illusions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία...   Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΤρι 11 Ιαν 2011 - 23:01

γκουχου γκουχου εντελώς Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 7 403120 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 7 403120 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 7 403120
    καλέ ουτε ανάσα δεν προλαβαίνει να πάρει τι πράμα είναι αυτό????

Μπράβο Λιτσακι μου περιμένω με αγωνία την συνέχεια του και με πολλά γκουχου γκουχου
    ξέρεις εσύ να αναπληρώσουν το χαμένο καιρό Wink Wink Wink
    http://xrysanthi-fanfictions.blogspot.com/p/blog-page_10.html
    daisyalicecullen
    Eclipse Bitten
    Eclipse Bitten
    daisyalicecullen

Θηλυκό Σκορπιός
    Τόπος : London <3
    Αριθμός μηνυμάτων : 373
    Registration date : 01/06/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία...   Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΤετ 12 Ιαν 2011 - 16:25

λιτσακι μου η συνεχεια ηταν απιθανηηηηηηηη.....μ'αρεσε τρελαααα! Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 7 98735 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 7 98735
    μπραβο σου αγαπη μου...!εγω δν ειχα διαβασει και την προηγουμενη συνεχεια στο blog σου...η ροζαλι ειν πολυ καλουλα μωρεεεε!πολυ καλη η συμπεριφορα της...!
    και ο τσαρλυ... Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 7 626465 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 7 872396 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 7 872396 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 7 872396 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 7 872396 8α τον σκοτωνα αμα τον ειχα μπροστα μου....
    και η αννι!τι καλη που ειναι!την παει και για ψωνια τωρα...!
    και τα παιδια...!αγαπιουνται παρα πολυ!!!!ειναι Τ-Ε-Λ-Ε-Ι-Ο!!!! Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 7 98735 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 7 98735 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 7 98735 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 7 98735
    μπραβο λιτσακι μου...ανυπομονω για την συνεχεια!! Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 7 4947
    LITSA0089
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία...   Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΤετ 12 Ιαν 2011 - 16:51

daisyalicecullen έγραψε:
    λιτσακι μου η συνεχεια ηταν απιθανηηηηηηηη.....μ'αρεσε τρελαααα! Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 7 98735 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 7 98735
    μπραβο σου αγαπη μου...!εγω δν ειχα διαβασει και την προηγουμενη συνεχεια στο blog σου...η ροζαλι ειν πολυ καλουλα μωρεεεε!πολυ καλη η συμπεριφορα της...!
    και ο τσαρλυ... Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 7 626465 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 7 872396 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 7 872396 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 7 872396 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 7 872396 8α τον σκοτωνα αμα τον ειχα μπροστα μου....
    και η αννι!τι καλη που ειναι!την παει και για ψωνια τωρα...!
    και τα παιδια...!αγαπιουνται παρα πολυ!!!!ειναι Τ-Ε-Λ-Ε-Ι-Ο!!!! Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 7 98735 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 7 98735 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 7 98735 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 7 98735
    μπραβο λιτσακι μου...ανυπομονω για την συνεχεια!! Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 7 4947

Σε ευχαριστώ Μαργαριτούλα μου kiss kiss
    LITSA0089
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία...   Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΤετ 12 Ιαν 2011 - 16:52

xrysanthi έγραψε:
    γκουχου γκουχου εντελώς Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 7 403120 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 7 403120 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 7 403120
    καλέ ουτε ανάσα δεν προλαβαίνει να πάρει τι πράμα είναι αυτό????

Μπράβο Λιτσακι μου περιμένω με αγωνία την συνέχεια του και με πολλά γκουχου γκουχου
    ξέρεις εσύ να αναπληρώσουν το χαμένο καιρό Wink Wink Wink

Χρυσάνθη μου σε ευχαριστώ πολύ κι εσένα.

Ε γκουχου γκουχου ναι τα παιδιά μας πρέπει να αναπληρώσουν το χαμένο χρόνο αλλά με μέτρο γκουχου γκουχου μην το ξεφτυλίσουν γκουχου γκουχου.

*Σορρυ για το διπλο ποστ****
    daisyalicecullen
    Eclipse Bitten
    Eclipse Bitten
    daisyalicecullen

Θηλυκό Σκορπιός
    Τόπος : London <3
    Αριθμός μηνυμάτων : 373
    Registration date : 01/06/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία...   Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΤετ 12 Ιαν 2011 - 17:07

παρακαλω λιτσακι μου!!! huggie
    ed<3
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ed<3

Θηλυκό Καρκίνος
    Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα...
    Αριθμός μηνυμάτων : 3200
    Registration date : 27/03/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία...   Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΚυρ 16 Ιαν 2011 - 20:26

Αγαπακι μου τι πανουργα που ειναι η Αννι;
    με την καλη εννοια παντα giggle

----->Ήξερα πως και οι δύο μόλις βλέπονταν θα κατέληγαν στο κρεβάτι.

Ολα αυτη τα εστησε!! faint

Ωραια βλεπω πολυ ζουμι στα αλλα δυο κεφαλαια lol!
    Τα φορεματα πολυ ωραια και τα δυο , αλλα θελω να δω και τους αντρες Rolling Eyes Wink

Μπραβο καρδια μου , εσκισες παλι.... Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 7 4947
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία...   Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΚυρ 16 Ιαν 2011 - 20:45

Λιτσάκι μου, μπράβο σου καλό μου!!! Θα συμφωνήσω απολύτως με το Μαρινάκι! giggle
    Η Άννι σ' όλα μέσα είναι!!! Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 7 868134 Πολύ όμορφο κεφάλαιο!!! Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 7 201917 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 7 201917 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 7 201917
    Τα φορέματα δε, είναι ΤΕΛΕΙΑ!!! Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 7 558691 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 7 558691 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 7 558691
    Περιμένω πως και πως τη συνέχεια!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μπράβο Λιτσάκι μου γλυκό!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 7 34442 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 7 98735 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 7 34442 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 7 98735 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 7 34442
    LITSA0089
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία...   Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΚυρ 16 Ιαν 2011 - 21:16

Μαρινάκι μου kiss και Ερμιονάκι μου kiss σας ευχαριστώ πολύ αγάπες μου γλυκές.

Μαρινάκι σταμάτα να αποκαλύπτεις γιτί το πορτατιφ δεν το γλυτώνεις.

Χαίρομαι Ερμιονάκι μου που σου άρεσαν και τα φορέματα γιατι για την Άννι είχα κάποιους ενδοιασμούς αν θα ταίριαζε σ αυτήν την περίπτωση

Και το Μαρινάκι μου θέλει να δει τον Έντουαρντ!!!Ντάξι ααγάπη μου έχω βρει μια φωτογραφία που είναι θεός.
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία...   Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΚυρ 16 Ιαν 2011 - 21:22

Παρακαλώ Λιτσάκι!!!huggie

Όχι, της Άννι ήταν κομψότατο!!! Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 7 4947
    Όμως... Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 7 480860 τι θα δούμε όσον αφορά τον Εντ??? Θεός ακούω... faint
    LITSA0089
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία...   Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΚυρ 16 Ιαν 2011 - 21:27

Emy+Robert έγραψε:
    Παρακαλώ Λιτσάκι!!!huggie

Όχι, της Άννι ήταν κομψότατο!!! Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 7 4947
    Όμως... Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 7 480860 τι θα δούμε όσον αφορά τον Εντ??? Θεός ακούω... faint

Λατρεύω αυτήν την φωτογραφία.Ίσως είναι και η καλύτερη του φωτογραφία.
    Κομψότατο ήταν αλλά μάλλον δεν ταίριαζε στην βραδιά.Θα ήθελε κάτι μάλλον πιο εντυπωσιακό.
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία...   Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΚυρ 16 Ιαν 2011 - 21:41

Και πάλι όμως, εμένα μου άρεσε πολύ!!! Smile Smile Smile Άλλη φορά δοκίμασέ της κάτι άλλο! Πιο φανταχτερό! Wink
    Η καλύτερή του ακούω πάλι!!!!! faint faint Ωχ... Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 7 835489 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 7 835489
    LITSA0089
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία...   Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΚυρ 16 Ιαν 2011 - 21:45

Emy+Robert έγραψε:
    Και πάλι όμως, εμένα μου άρεσε πολύ!!! Smile Smile Smile Άλλη φορά δοκίμασέ της κάτι άλλο! Πιο φανταχτερό! Wink
    Η καλύτερή του ακούω πάλι!!!!! faint faint Ωχ... Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 7 835489 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 7 835489

Ε τι?Να μην βάλλω μια ωραια φωτογραφια το παιδι μας?
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία...   Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΚυρ 16 Ιαν 2011 - 21:51

Ε όχι βέβαια, αλλά Λιτσάκι μου μην μας ανάβεις έτσι απότομα με αυτην την τέλεια φωτογραφία που λες! faint
    LITSA0089
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία...   Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΚυρ 16 Ιαν 2011 - 21:54

Emy+Robert έγραψε:
    Ε όχι βέβαια, αλλά Λιτσάκι μου μην μας ανάβεις έτσι απότομα με αυτην την τέλεια φωτογραφία που λες! faint

Ε εντάξι Ερμιονάκι μου δεν θα είναι και τοσο καυτο.
    Emy+Robert
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    Emy+Robert

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία...   Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΚυρ 16 Ιαν 2011 - 22:02

Και καυτό να μην είναι...σημασία έχει πως θα είναι κουκλί το κουκλί μας Λιτσάκι μου! Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 7 150320
    LITSA0089
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία...   Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΚυρ 16 Ιαν 2011 - 22:09

Emy+Robert έγραψε:
    Και καυτό να μην είναι...σημασία έχει πως θα είναι κουκλί το κουκλί μας Λιτσάκι μου! Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 7 150320

Σωστό κι αυτό.

Βρήκα κι άλλες δύο και κόλλησα

Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 7 3368348Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 7 3010746813_3c63b92432Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 7 Edward_cullen-12466
    xrysanthi
    The Volturi
    xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς
    Τόπος : Αθήνα
    Αριθμός μηνυμάτων : 8719
    Registration date : 08/11/2010

Forks Student Profile
    Special ability Special ability: Creating Illusions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία...   Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΔευ 17 Ιαν 2011 - 2:26

Παράθεση :
    Τον Εντουαρντ και τον Άλεξ θα σας τους δείξω στο επόμενο κεφάλαιο.

δεν φαντάζεσαι πόσο ανυπομονούμε Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 7 388681 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 7 388681 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 7 388681 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 7 388681 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 7 388681

μπράβο κοριτσάρα μου πολύ καλή συνέχεια οπως είπα και πιο πάνω ανυπομονούμε για το επόμενο Wink Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 7 201917 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 7 201917 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 7 201917 kiss kiss kiss
    http://xrysanthi-fanfictions.blogspot.com/p/blog-page_10.html
    LITSA0089
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία...   Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΔευ 17 Ιαν 2011 - 15:30

xrysanthi έγραψε:
    Παράθεση :
    Τον Εντουαρντ και τον Άλεξ θα σας τους δείξω στο επόμενο κεφάλαιο.

δεν φαντάζεσαι πόσο ανυπομονούμε Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 7 388681 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 7 388681 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 7 388681 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 7 388681 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 7 388681

μπράβο κοριτσάρα μου πολύ καλή συνέχεια οπως είπα και πιο πάνω ανυπομονούμε για το επόμενο Wink Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 7 201917 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 7 201917 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 7 201917 kiss kiss kiss

Σε ευχαριστώ Χρυσάνθη μου.
    Θα προσπαθήσω να βγει σύντομα το επόμενο.
    Και εγώ τότε περιμένω συνέχεια από τη δική σου ιστορία.
    ROBELINA
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός
    Τόπος : ΑΘΗΝΑ
    Αριθμός μηνυμάτων : 5931
    Registration date : 30/06/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία...   Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΚυρ 23 Ιαν 2011 - 18:41

καλα λιτσακι για αλλη μια φορα εγραψες!καταπληκτικη η συνεχεια
    LITSA0089
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία...   Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΚυρ 23 Ιαν 2011 - 18:53

ROBELINA έγραψε:
    καλα λιτσακι για αλλη μια φορα εγραψες!καταπληκτικη η συνεχεια
    Σε ευχαριστώ Ελινάκι μου.
    ed<3
    Midnight Sun Vampire
    Midnight Sun Vampire
    ed<3

Θηλυκό Καρκίνος
    Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα...
    Αριθμός μηνυμάτων : 3200
    Registration date : 27/03/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία...   Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 7 I_icon_minitimeΚυρ 23 Ιαν 2011 - 20:52

Να μαι και εγω για σχολια!!Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 7 413121

Μου έβγαζε τα ρουχα προσεκτικά και με άφησε στη μεγάλη μπανιέρα.Πήρε ο σφουγγάρι το με έπλενε.Έβαλε μία πετσέτα και μου την έβαλε σαν μαξιλάρι.

Τι γλυκος που ειναι ο Εντουαρντ Λιτσακι μου; Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 7 98735

Και χορεψανε στο τελος , αχ τι τρυφερες , ρομαντικες και συγκινητικες εικονες ηταν αυτες!!!! Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 7 835489 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 7 616544 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 7 616544 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 7 616544

Αγαπη μου μπραβο σου , περιμενω συνεχεια!!!Και ειδα και τον κουκλο τον Εντουαρντ στην φωτο Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 7 868134 Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 7 868134 .Ευτυχως που δεν ξεχασες να τον βαλλεις!!! Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... - Σελίδα 7 34442

Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία...
    Επιστροφή στην κορυφή 
    Σελίδα 7 από 11Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  Επόμενο
     Παρόμοια θέματα
    -

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
    Bella And Edward :: Midnight Inspirations :: Σχόλια για Fanfictions-
    Μετάβαση σε: