Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την Άµπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; Άραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
Θέμα: Απ: Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... Κυρ 2 Ιαν 2011 - 19:05
Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι...Λιτσάκι...what was that??? Τη λυπήθηκα τη Ρόζαλι για τον τρόπο που έμαθε για την Μπέλα! Αχ βρε Έντουαρντ, μην πίνεις πουλάκι μου! Τουλάχιστον όμως δεν του έκανε σκηνή και μάλιστα του χαμογέλασε κι όλας! Τι ψύχραιμη! Μπράβο της! Επίσης, το σημείο με την Άννι στην αρχή μου άρεσε πολύ! Αν και δεν ξέρουμε πώς θα συνεχιστεί με αυτήν και τον Άλεξ! Λιτσάκι μου, μπράβο! Η συνέχεια μου άρεσε πάρα πολύ!!! Μπράβο μπράβο!!!
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
Θέμα: Απ: Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... Κυρ 2 Ιαν 2011 - 19:07
πρωτη φορα μου αρεσε τοσο πολυ η ροζαλι και θα συμφωνησω με την ερμιονη , να κοψει το ποτο λιγακι δεν κανει κακο , λοιπν για αλλη μια φορα με αφησες αφωνη
LITSA0089 Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 1402 Registration date : 14/06/2010
Θέμα: Απ: Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... Κυρ 2 Ιαν 2011 - 21:41
Λιτσακι μου τωρα διαβασα την συνεχεια και μπορω να πω πως παλι μας αφησες αφωνους.....τι βομβα ηταν και αυτη με την ροζαλι....πολυ χαλια ο τροπος που το εμαθε για την μπελλα πραγματικα και αφου και αυτος ο εντι δεν τον σηκωνει το ποτο γιατι το πινει...?το μονο που με μπερδεψε λιγο και με στεναχωρησε ειναι που επεμενε οτι εχει συναισθηματα για την ροζαλι ενω ειχε αποφασισει απο πριν οτι θελει την μπελλα τεσπα....οσον αφορα την αννι ελπιζω να τα βρουνε αφου αγαπιουνται ειναι κριμα μπραβο παντως λιτσακι....
Θέμα: Απ: Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... Δευ 3 Ιαν 2011 - 0:32
λιτσακι μου ηταν Τ-Ε-Λ-Ε-Ι-Α η συνεχειαααα....! και τα τελευταια λογια της ροζαλι ηταν ALL THE MONEY!! μπραβο αγαπη μου!!! ανυπομονω για τη συνεχεια!!!
Θέμα: Απ: Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... Δευ 3 Ιαν 2011 - 16:44
daisyalicecullen έγραψε:
λιτσακι μου ηταν Τ-Ε-Λ-Ε-Ι-Α η συνεχειαααα....! και τα τελευταια λογια της ροζαλι ηταν ALL THE MONEY!! μπραβο αγαπη μου!!! ανυπομονω για τη συνεχεια!!!
Σε ευχαριστώ Μαργαριτούλα μου
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
Θέμα: Απ: Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... Δευ 3 Ιαν 2011 - 16:48
Λιτσακι μου!! Μπραβο αγαπη μου.. η Ροζαλι θεα!!!
και αυτο εδω με συγκινησε
-ένα βράδυ που ήσουν μεθυσμένος μου τα είπες όλα και μετά μου έκανες έρωτα πιστεύοντας πως ειμαι η Μπέλλα.Και την αγαπάς της έκανε πολύ διαφορετικο έρωτα από τι εμάς.Αντε βρε τυχερή.
και μου έσκασε ένα χαμόγελο.
Συγχαρητηρια αγαπη μου , παλι εσκισες!!!
Θέμα: Απ: Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... Δευ 3 Ιαν 2011 - 22:34
Μπαίνω για λίγο και βλέπω ότι μόλις μπήκε συνέχεια από την ιστορία!!! Τι καλάαααααααααααα!!! Λιτσάκι ήταν πάρα πολύ πολύ πολύ πολύ ωραία!!! Μου άρεσε πολύ!!! Η λεμονάδα αν και μικρούλα το έκανε το θαύμα της!!! Χάρηκα με την όλη εξέλιξη, που η Μπέλα με τον Έντουαρντ θα είναι μαζί, αλλά χάρηκα πολύ περισσότερο με το τέλος με την Άννι! Στην ωραιότερη γυναίκα του κόσμου. Σε περιμένω σήμερα στο "Swedem" Σε παρακαλώ έλα,να κάνουμε μια νεα αρχή... Τι γλυκόοοοοοοοοοοο... Όπως επίσης και το κόσμημα!!! Αχ... Μπράβο καλό μου!!! Ήταν ΥΠΕΡΟΧΟ το κεφαλαιάκι!!!
Θέμα: Απ: Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... Δευ 3 Ιαν 2011 - 22:54
Emy+Robert έγραψε:
Μπαίνω για λίγο και βλέπω ότι μόλις μπήκε συνέχεια από την ιστορία!!! Τι καλάαααααααααααα!!! Λιτσάκι ήταν πάρα πολύ πολύ πολύ πολύ ωραία!!! Μου άρεσε πολύ!!! Η λεμονάδα αν και μικρούλα το έκανε το θαύμα της!!! Χάρηκα με την όλη εξέλιξη, που η Μπέλα με τον Έντουαρντ θα είναι μαζί, αλλά χάρηκα πολύ περισσότερο με το τέλος με την Άννι! Στην ωραιότερη γυναίκα του κόσμου. Σε περιμένω σήμερα στο "Swedem" Σε παρακαλώ έλα,να κάνουμε μια νεα αρχή... Τι γλυκόοοοοοοοοοοο... Όπως επίσης και το κόσμημα!!! Αχ... Μπράβο καλό μου!!! Ήταν ΥΠΕΡΟΧΟ το κεφαλαιάκι!!!
Ερμιονάκι μου σε ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο σου το καταπληκτικό σου σχόλιο είσαι μια γλύκα Ναι το λέμονι ήταν μικρό γιατί ήταν η Ρόζαλι αλλά όταν θα είναι η Μπέλλα θα είναι πιο μεγάλο.
Σε ευχαριστώ πολύ και πάλι!!!
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
Θέμα: Απ: Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... Τετ 5 Ιαν 2011 - 11:47
Αγαπη μου...η συνεχεια τελεια!!! τωρα την διαβασααααα.... πραγματικα χαρηκα για την Άννι μακαρι να κανουν μια νεα αρχη!! και το λεμονι λιγακι αλλα λεμονι!
!!!!!
Το θεωρω ενα απο τα καλυτερα κεφαλαια που εχεις γραψει... ---->
Θέμα: Απ: Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... Κυρ 9 Ιαν 2011 - 21:24
Λιτσακι μου ο Εντουαρντ με την Μπελλα τα πανε τοσο καλα!! Χαιρομαι γι αυτο !!! Απορω πως πηρε η Μπελλα τα δανεικα αλλα τελος παντων , αυτη θα τα κανει δανεικα κα αγυριστα και ας βρει δουλεια δεν νομιζω οτι ο Εντουαρντ θα αφησει να τα επιστρεψει !!Ελπιζω να μην ειναι σπαγκοραμενος ... Κανω πλακα εδω... Επισης θελω οσο τιποτα να δω τι της αγορασε η Αννι Αγαπακι μου ΘΕΪΚΟ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ!!!!
Θέμα: Απ: Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... Κυρ 9 Ιαν 2011 - 22:00
ed<3 έγραψε:
Λιτσακι μου ο Εντουαρντ με την Μπελλα τα πανε τοσο καλα!! Χαιρομαι γι αυτο !!! Απορω πως πηρε η Μπελλα τα δανεικα αλλα τελος παντων , αυτη θα τα κανει δανεικα κα αγυριστα και ας βρει δουλεια δεν νομιζω οτι ο Εντουαρντ θα αφησει να τα επιστρεψει !!Ελπιζω να μην ειναι σπαγκοραμενος ... Κανω πλακα εδω... Επισης θελω οσο τιποτα να δω τι της αγορασε η Αννι Αγαπακι μου ΘΕΪΚΟ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ!!!!
Μπουμπου μουυ σε ευχαριστω. Η Μπέλλα του είπε πως είναι δανεικά αλλά ήθελε να έχει χρηματα μαζί της επεισή δεν είχε τίποτα και η Άννι θα την τραβολογούσε για ψώνια...
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
Θέμα: Απ: Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... Τρι 11 Ιαν 2011 - 20:18
Λιτσάκι μου, συγγνώμη που άργησα να αφήσω σχόλιο! Είχα δει ότι πόσταρες συνέχεια, αλλά όλο κάτι τύχαινε και δεν μπορούσα! Λοιπόοοοοοοοοον, αχ ήταν ΤΕΛΕΙΟ καλό μου!!! Μπράβο μπράβο μπράβο!!! Χαίρομαι τρελά που είναι μαζί και περνούν καλά!!! Αχ Μπέλα...το καλύτερο αγόρι μας πήρες!!! Και κουβαρντάς είναι κι απ'όλα!!! Λες να είναι τσιγγούνης Μαρινάκι??? Μου άρεσε πάρα πάρα πάρα πολύ Λιτσάκι μου!!! Χαχαχα! Στο τέλος τον ξεζούμισε κι όλας! Κάτσε Μπέλα μου! Μπορεί να μη θέλει το παιδί!!! Χεχεχε! Πλάκα κάνω... Φαίνεται να του αρέσει.... Μπράβο καλή μου!!!!!!!!!!!!!!! Ανυπομονώ για τη συνέχεια!!!!!!!!!
Θέμα: Απ: Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... Τρι 11 Ιαν 2011 - 22:17
Emy+Robert έγραψε:
Λιτσάκι μου, συγγνώμη που άργησα να αφήσω σχόλιο! Είχα δει ότι πόσταρες συνέχεια, αλλά όλο κάτι τύχαινε και δεν μπορούσα! Λοιπόοοοοοοοοον, αχ ήταν ΤΕΛΕΙΟ καλό μου!!! Μπράβο μπράβο μπράβο!!! Χαίρομαι τρελά που είναι μαζί και περνούν καλά!!! Αχ Μπέλα...το καλύτερο αγόρι μας πήρες!!! Και κουβαρντάς είναι κι απ'όλα!!! Λες να είναι τσιγγούνης Μαρινάκι??? Μου άρεσε πάρα πάρα πάρα πολύ Λιτσάκι μου!!! Χαχαχα! Στο τέλος τον ξεζούμισε κι όλας! Κάτσε Μπέλα μου! Μπορεί να μη θέλει το παιδί!!! Χεχεχε! Πλάκα κάνω... Φαίνεται να του αρέσει.... Μπράβο καλή μου!!!!!!!!!!!!!!! Ανυπομονώ για τη συνέχεια!!!!!!!!!
Σε ευχαριστώ Ερμιονάκι μου
Ναι καλέ σιγά μην δεν ήθελε κι εκείνος να τον ξεζουμίσει ε γκουχου γκουχου..
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
Θέμα: Απ: Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... Τρι 11 Ιαν 2011 - 22:21
Λες να ήθελε όντως να τον ξεζουμίσει γκούχου γκούχου...???? Σα δε ντρέπεται...!!!!!!!!!! Τέλος πάντων, του το επιτρέπω εγώ, αλλά με μέτρο! Δεν ξέρω για σένα...
Θέμα: Απ: Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... Τρι 11 Ιαν 2011 - 22:33
Emy+Robert έγραψε:
Λες να ήθελε όντως να τον ξεζουμίσει γκούχου γκούχου...???? Σα δε ντρέπεται...!!!!!!!!!! Τέλος πάντων, του το επιτρέπω εγώ, αλλά με μέτρο! Δεν ξέρω για σένα...
Ναι το μετρο αυτό στο παρελθον δεν είχαν γκουχου γκουχου αλλα μαλλον στο μελλον γκουχου γκουχου γιατι θα τον ξεζουμισει η Άννι στην δουλειά.