Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
Θέμα: Απ: Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... Τρι 21 Δεκ 2010 - 22:02
Πω πω Λιτσάκι μου, φ-ο-β-ε-ρ-ή συνέχεια... Το όνειρο και οι επιθυμίες του Έντουαρντ είναι...τοσο γλυκά και τρυφερά!!! Μπράβο μπράβο!!! Ήταν ΥπΕρΟχΗ!!!!!!!!!!!!!!!! Περιμένω τη συνέχεια!!!!!!!!!!
LITSA0089 Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 1402 Registration date : 14/06/2010
Θέμα: Απ: Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... Τρι 21 Δεκ 2010 - 22:30
Emy+Robert έγραψε:
Πω πω Λιτσάκι μου, φ-ο-β-ε-ρ-ή συνέχεια... Το όνειρο και οι επιθυμίες του Έντουαρντ είναι...τοσο γλυκά και τρυφερά!!! Μπράβο μπράβο!!! Ήταν ΥπΕρΟχΗ!!!!!!!!!!!!!!!! Περιμένω τη συνέχεια!!!!!!!!!!
Σε ευχαριστώ πολύ Ερμιονάκι μου. Χαίρομαι που σου άρεσε η επιθυμία του Εντ γιατί μου τον βγάλετε παρτάκια και στενοχωρήθηκα γιατί δεν είναι.Βέβαια φταίω και εγώ που το άφησε να ενωθεί αλλά εύχομαι να σας αλλάξει η άποψη.
Πάω να βάλω μία μουσική για την ¶ννι και τον ¶λεξ όποιος ενδιαφέρεται κλικάρει.
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
Θέμα: Απ: Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... Τρι 21 Δεκ 2010 - 22:54
Emy+Robert έγραψε:
Αχ ένα επίσης υπέροχο μοναδικό κομμάτι!!! Μια ζωή...εγώ δε ζούσα για μένα....εγώ ζούσα για μας... Τέλεια επιλογή Λίτσα μου!!!
Σε ευχαριστώ Ερμιονάκι μου που το άκουσες. Μου έχει κολλήσει λίγο η Ραλλία σ αυτό το φανφικ γιατί ταιριάζουν τα τραγούδια της με την ¶ννι. μα εσυ ... δεν ζεις για κανένα.... τον κανένα αγαπάς..... τωρα εγώ κοιμίζω αυτό το κανένα... και το πρωί ξυπνάει μου κλέβει και σε παίρνει μακριά.
Θέμα: Απ: Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... Τρι 21 Δεκ 2010 - 22:59
Τέλειο...τέλειο!!! Και το "Ένα σύννεφο" που τραγουδάει με τον Κότσιρα είναι φ-α-ν-τ-α-σ-τ-ι-κ-ό! Θεϊκό! Αλλά δεν ξέρω αν ταιριάζει στην ιστορία... Τίποτα Λιτσάκι μου!!!
Θέμα: Απ: Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... Τρι 21 Δεκ 2010 - 23:05
Emy+Robert έγραψε:
Τέλειο...τέλειο!!! Και το "Ένα σύννεφο" που τραγουδάει με τον Κότσιρα είναι φ-α-ν-τ-α-σ-τ-ι-κ-ό! Θεϊκό! Αλλά δεν ξέρω αν ταιριάζει στην ιστορία... Τίποτα Λιτσάκι μου!!!
Είναι πολύ ωραία αλλά και εγώ αυτή την αντίληψη έχω.
Σπόιλερ:
Αφού λέμε για τραγούδια που ταιριάζουν με το φανφικ αυτό είναι για Έντουαρντ-Μπέλλα:
Θέμα: Απ: Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... Τρι 21 Δεκ 2010 - 23:23
Ε................ κάτι θα κάνεις.............................δεν θα μας αφήσεις!!!! Ε Λιτσάκι μου όμορφο, καλό, υπέροχο!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?! Χεχε!!! Όπως σου βγει!!!
Θέμα: Απ: Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... Τρι 21 Δεκ 2010 - 23:26
Emy+Robert έγραψε:
Ε................ κάτι θα κάνεις.............................δεν θα μας αφήσεις!!!! Ε Λιτσάκι μου όμορφο, καλό, υπέροχο!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?! Χεχε!!! Όπως σου βγει!!!
Κοίτα εδώ γλείψιμο!Ε αφού είμαι καλό όμορφο και υπέροχο κάτι θα κάνω.
Σπόιλερ:
Τι ψώνιο που είμαι.Που είναι το Μαρινάκι να με μαζέψει?Ερμιονάκι μου σε μούρλανα συγγνώμη.
Θέμα: Απ: Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... Τρι 21 Δεκ 2010 - 23:28
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!! Όχι!!!! Την αλήθεια λέω!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Είσαι καλή και δεν θα μας αφήσεις!!!!!! Περιμένουμε.................
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
Θέμα: Απ: Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... Τετ 22 Δεκ 2010 - 19:00
μολις διαβασα το καινουργιο κεφαλαιακι και ηταν υπεροχο πολυ ωραιος ο τροπος που γινανε φιλοι και μου θυμιζει πολυ λυκοφως μπραβο ηταν πολυ γλυκο που την φροντισε και τωρα που ξεκαθαρισε τι θελει το παλικαρι με την ευχη μου να τα βρουνε τα παιδια....περιμενουμε με αγωνια συνεχεια
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
Θέμα: Απ: Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... Τετ 29 Δεκ 2010 - 16:11
Συμφωνώ με τα κορίτσια^^^!!! Μικρούλι...αλλά ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟ!!! Επίσης, το ότι η ¶ννι ήθελε να παντρευτεί από τόσο μικρή με παραξένεψε κι εμένα! Όμως...θα ήταν ερωτευμένη για να επιθυμεί να κανει ένα τέτοιο βήμα... Μπράβο σου Λιτσάκι! ΥπΕρΟχΟ κεφάλαιο!
Θέμα: Απ: Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... Τετ 29 Δεκ 2010 - 21:13
ναι οντως ηταν πολυ περιεργο να θελει να παντρευτει απο τοσο μικρη μηπως ηταν εγκυος υποθετω εγω.....???μπορει να ηταν μικρο αλλλα συμφωνω με τα κοριτσια θαυματουργο και φυσικα υπεροχο τα λογια του εντι γεματα αποφασιστηκοτητα ηταν υπεροχα να την χωρισει και να παει σφαιρα στην μπελλα τελεια....μπραβο λιτσακι μου...
daisyalicecullen Eclipse Bitten
Ηλικία : 29 Τόπος : London <3 Αριθμός μηνυμάτων : 373 Registration date : 01/06/2010
Θέμα: Απ: Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... Πεμ 30 Δεκ 2010 - 14:52
λιτσακι μου αργησα να κανω σχολιο...συγνωμη! η συνεχεια ηταν καταπληκτικη!!!ξετρελαθηκα!!! μπραβο σου αγαπη μου!!! και η ιστορια μεταξυ του εντουαρντ και της μπελλα ειναι υπεροχη!!