Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την Άµπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; Άραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
Θέμα: Απ: Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... Σαβ 4 Δεκ 2010 - 17:39
Λιτσάκι μου...ΤΙ ΕΙΔΕ ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΟ??? Στο καλύτερο σημείο μας το εκοψες!!! ΤΕΛΕΙΑ η συνέχεια!!! Ώστε συμμαθητές? Και ο Έντουαρντ αναγκάστηκε να φύγει? Κρίμα...ελπίζω ο ένας να βοηθησει τον άλλον τώρα που ξανασυναντήθηκαν!!! Μπράβο Λιτσάκι μου!!! ΥΠΕΡΟΧΟ κεφάλαιο!!! Περιμένω τη συνέχεια!!!
i love edward 2 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : N.Λεσβου Αριθμός μηνυμάτων : 1266 Registration date : 08/04/2010
Θέμα: Απ: Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... Κυρ 12 Δεκ 2010 - 8:32
λιτσακι μου τι γινεται σε αυτη την ιστορια στο μπανιο κατι ειδε στην κρεβατοκαμαρα τα ειδε ολα ησυχια δεν μπορει να βρει αυτη η κοπελα μεσα στο σπιτι τα εγκεφαλικα ενα μετα το αλλο ερχονται.συμμαθητες λοιοπν ε???τελειο.......μπραβο κοπελα μ η συνεχεια ηταν τελεια φανταστικη και μας αφησες παλι σε κορυφαιο σημειο περιμενουμε με αγωνια την συνεχεια
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... Παρ 17 Δεκ 2010 - 14:29
ΤΕΛΕΙΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ, Λιτσακι μου Πραγματικα με αφησες αφωνη Συμμαθητες;;; Τι να ειδε αραγε στο μπανιο;;; Τα ερωτηματα με ζαλιζουν Περιμενω συνεχεια
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
Θέμα: Απ: Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... Δευ 20 Δεκ 2010 - 11:40
Λιτσακι μου τι να πω ειχε γινει παρεξηγηση τελικα !!! αλλα ο Εντουαρντ ενω ειχε κοπελα δεν επρεπε να συμπεριφερθει ετσι στην Μπελλα και ας ειπε πως θα την χωρισει. Οσο για την Αννι λυπαμαι που η κατασταση της ειναι ενα αδιεξοδο
Συνεχισε ετσι καρδια μου!!!ΜΠΡΑΒΟ....ΣΟΥ...
i love edward 2 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : N.Λεσβου Αριθμός μηνυμάτων : 1266 Registration date : 08/04/2010
Θέμα: Απ: Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... Δευ 20 Δεκ 2010 - 12:57
πω πω αυτο το κεφαλαιο ηταν μεσ την ανατροπη ο κακος χαμος εγινε πολλες εξελιξεις γι αυτο θα τις παρω με την σειρα. καταρχην η μπελλα με τον εντουαρντ ναι μεγαλη ιστορια αυτη η πρωτη μου αντιδραση ηταν να τον βρισω παιρνει την μια αφηνει την αλλη θελει την μπελλα εχει αλλες 100 τι γινεται με αυτο το παλικαρι δεν λεω ειπαμε ειναι θεος δεν διαφωνει κανεις με αυτο αλλα δεν γινεται να το παιζει σε τρια ταμπλο γι αυτο καλα εκανε η μπελλα και του αδειασε την γωνια αν στρωσει και συμορφωθει και αποφασισει τι θελει τοτε ναι να ειναι μαζι δεν διαφωνω αλλα τωρα η μπελλα ειναι πολυ πληγωμενη και πιστευω πως εκεινος βλεπει την παρτη του τεσπα...οσο για την αννι και εγω λυπαμαι που η σχεση της ειναι σε αδιεξοδο ειναι πολυ κριμα γιατι φαινεται πως τον αγαπαει αλλα εκεινος δεν το καταλαβαινει κριμα πολυ κριμα.......λιτσακι μου ηταν ενα υπεροχο κεφαλαιακι και μπραβο σου για αλλη μια φορα.....
LITSA0089 Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 1402 Registration date : 14/06/2010
Θέμα: Απ: Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... Δευ 20 Δεκ 2010 - 15:43
Μαρινάκι μου σε ευχαριστώ πολύ και σένα Μαράκι μου .
Συμφωνώ μαζί σου ότι ο Έντ δεν έπρεπε να φερθεί έτσι στην Μπέλλα αλλά όπως είπατε έχει πολύ ζουμί το "τότε"(γενικά για όλους τους ήρωες) και ακόμη δεν έχει αποκαλυφθεί. Εσείς τι θα κάνετε αν βλέπατε τον έρωτα της ζωής σας που σας είχαν χωρίσει μέσα στα κλάματα?Δεν θα ορμούσατε?
Για την Άννι τώρα βρίσκεται σε αδιέξοδο και δεν ξέρω που θα την βγάλει αυτό...
Σας ευχαριστώ πολύ και πάλι.
Μαράκι τώρα φαίνεται πως ο Εντ βλέπει την πάρτην του και για τον Άλεξ μου λέγατε τι γλυκούλης που είναι ...
Μαρινάκι γιατί έγινε παρεξήγηση?
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
Θέμα: Απ: Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... Δευ 20 Δεκ 2010 - 21:12
Αχ Λιτσάκι μου, ΤΕΛΕΙΟ κεφάλαιο!!! Μπράβο μπράβο!!! Θέλω πολύ να είναι μαζί η Μπέλα με τον Έντουαρντ αλλά και η Άννι με τον Άλεξ!!! Μπράβο Λιτσα μου!!!
Το τραγούδι είναι..........απλά........ΘΕΪΚΟ!!!!!!!! Έχω το cd της και είναι μοναδικό!!! Εξαιρετική επιλογή!!!
Θέμα: Απ: Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... Δευ 20 Δεκ 2010 - 22:12
Όντως είναι υπέροχο αυτό το κομμάτι!!!
Βασικά όταν βλέπω να μαλώνουν στενοχωριέμαι πολύ....γιατί μια της φέρεται καλά και ίσως τρυφερά και μια είναι βλάκας!!! Της είπε ότι την αγαπάει.....αλλά τσακώνονται συνεχώς... Δεν θα είναι μαζί,ε Λιτσάκι???
Θέμα: Απ: Σχόλια: Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία... Δευ 20 Δεκ 2010 - 23:38
Emy+Robert έγραψε:
Όντως είναι υπέροχο αυτό το κομμάτι!!!
Βασικά όταν βλέπω να μαλώνουν στενοχωριέμαι πολύ....γιατί μια της φέρεται καλά και ίσως τρυφερά και μια είναι βλάκας!!! Της είπε ότι την αγαπάει.....αλλά τσακώνονται συνεχώς... Δεν θα είναι μαζί,ε Λιτσάκι???
Ερμιονάκι δεν μπορώ να σου αποκαλύψω το μυστικό αυτό...Συγγνώμη..
daisyalicecullen Eclipse Bitten
Ηλικία : 29 Τόπος : London <3 Αριθμός μηνυμάτων : 373 Registration date : 01/06/2010