| Sandra's Blog | |
|
+16Stella Sunlight Bella13 twilightsagaddicted Zafrina mR.Geo kwstas cullen Emmy twilightFOREVER ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΕΝ 1 izzy cullen Mrs.Christina Nemesis Of Bellin $ofi@ + Edward Niki Patt ed<3 sandra21 20 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
sandra21 Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 28 Τόπος : Τάρταρα Αριθμός μηνυμάτων : 690 Registration date : 05/07/2010
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Sandra's Blog Κυρ 1 Μάης 2011 - 14:53 | |
| Παιδια ειμαι στην ευχαριστη θεση να σα ανακοινωσω πως μολις ανεβασα το 5ο κεφαλαιο!! Θα ηθελα να ευχαριστησω την Beta μου,Χριστινα η οποια διωρθοσαι το κειμενο!! Εδω θα βρειτε το καινουργιο κεφαλαιο! http://sandradarkprincess.blogspot.com/2011/05/5.htmlΠεριμενω εντυποσεις και γνωμες!! Φιλακιαα!! Σαντρα!! | |
|
| |
vasia New Moon Victim
Ηλικία : 28 Τόπος : Χαλκιδική Αριθμός μηνυμάτων : 266 Registration date : 27/06/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Sandra's Blog Τετ 29 Ιουν 2011 - 14:49 | |
| | |
|
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : Τάρταρα Αριθμός μηνυμάτων : 690 Registration date : 05/07/2010
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Sandra's Blog Τετ 29 Ιουν 2011 - 15:03 | |
| | |
|
| |
vasia New Moon Victim
Ηλικία : 28 Τόπος : Χαλκιδική Αριθμός μηνυμάτων : 266 Registration date : 27/06/2011
| Θέμα: Απ: Sandra's Blog Τετ 29 Ιουν 2011 - 15:05 | |
| Με το πάσο σου!!! Είδες σου το πα... αν δεν πιέζεσαι σου έρχονται και οι ιδέες!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Sandra's Blog Δευ 11 Ιουλ 2011 - 20:43 | |
| Καταρχας ζητω απο ολους σας ενα μεγαλο συγνωμη που δεν εχω ανεβασει κεφαλαιο για καμια απο τις Ιστοριες μου. Προς το παρον εχω ξεμεινει απο ιδεες και ο καιρος του καλοκαιρι δεν με βοηθαει ιδιαιτερα.Ας ελπισουμε πως συντομα θα ξαναβρω τον ρυθμο μου. Το θεμα ομως παιδια ειναι πως ουτε εσεις με βοηθατε ιδιαιτερα.Δεν ζηταω τιποτα παραπανω απο ενα σχολειο με το αν σας αρεσε η δεν σας αρεσε η ιστορια και μια μικρη δικαιολογιση. Ειναι τοσο δυσκολο?Ποσο χρονο μπορει να σας "φαει" πια? Ολοι λιγο πολυ χρειαζομαστε την υποστειρηξη των γυρω μας στην δουλεια που κανει ο καθενας μας. Πριν λιγες μερες μια κοπελα μου εστειλε προσωπικο μυνημα λεγοντας πως λατρευει τις ιστοριες μου και τον τροπο που γραφω και πως θα ηθελε να με γνωρισει . Αυτες οι 2 σειρες με εκαναν πιο ευτηχισμενη απο οτι ημουν ποτε.Εγω ζηταω απλα ενα σχολιο. Στα χερια σας βρισκεται η δικη μου χαρα και οσοι γραφεται , θα καταλαβεται ακριβως τι εννοω.
Και συνεχιζω το θεμα για τις ιστοριες.Πριν λιγο καιρο ξεθαψα ενα τετραδιο με μια παλια μου ιστορια. Ειναι ολοκληρωμενη , και εγω απλα θα ποσταρω ενα κεφαλαιο καθε βδομαδα μαλλον.Μπορειται να την βρειτε εδω http://sandradarkprincess.blogspot.com/search/label/1.Freak%20Academy.Περιμενω σχολια ακομα και αν δεν σας αρεσε!!!!!!! | |
|
| |
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Sandra's Blog Δευ 11 Ιουλ 2011 - 21:38 | |
| Γεια σου Σάντρα! Έχεις δίκιο με αυτό που λες και σε καταλαβαίνω απόλυτα, όμως τα fanfic που έχουν κατακλύσει το φόρουμ μας είναι τόσα πολλά που πλέον εγώ προσωπικά έχω χάσει το λογαριασμό. Διαβάζω τόσα πολλά, που για να πάω σε ένα νέο κεφάλαιο θα πρέπει να έχω διαβάσει νωρίτερα το προηγούμενό του για να μπω στο κλίμα κάποιες φορές. Ιδιαίτερα αν έχει καιρό να αναρτήσει την ιστορία του ο συγγραφέας. Διάβασα το πρώτο κεφάλαιο από το "Freak Academy" και θέλω να σου πω ότι με τράβηξε αυτό το μυστήριο που πλανιέται. Μου αρέσουν οι ιστορίες επιστημονικής φαντασίας και ιδίως όταν σχετίζονται με μαγικά πλάσματα κλπ. Ο πρόλογος μου άρεσε πολύ και οφείλω να συμφωνήσω με όσα λέει. Η πρωταγωνίστρια -αν κατάλαβα καλά- έχει μαγικές ικανότητες και φοιτά σε μια Ακαδημία. Οι περιγραφές σου μου άρεσαν επίσης πολύ και οι διάλογοι ήταν άμεσοι και ζωντανοί ανάμεσα στους ήρωες. Η αλήθεια είναι πως θα ήθελα λίγο ακόμη, καθώς μου φάνηκε μικρούλι το κεφάλαιο, αλλά κάθε συγγραφέας ξέρει εκείνος τι κάνει. Απλά το λέω γιατί όταν μπαίνεις στο κλίμα της ιστορίας, τελειώνει γρήγορα και μένεις με το παράπονο. Παρ' όλα αυτά ήταν μια πολύ καλή αρχή και περιμένω τη συνέχεια!!!!! Μπράβο σου Σάντρα! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Sandra's Blog Δευ 11 Ιουλ 2011 - 21:56 | |
| Ευχαριστω παρα πολυ γλυκεια μου! Δεν ανεβασα παραπανω γιατι για αρχη ειπα να ανεβασω απλα ενα "δειγμα" για να δω αν αξιζει να ποσταρω η αν ειναι αδικος κοπος! Ναι η πρωταγωνιστρια εχει την ικανοτητα να δημιουργη ψευδεσθησεις και παει σε ενα σχολειο ειδικο για τετοια ατομα!!! Σε ευχαριστω πολυ που μπηκες στον κοπο να σχολιασεις!! | |
|
| |
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
| Θέμα: Απ: Sandra's Blog Δευ 11 Ιουλ 2011 - 22:09 | |
| Κανένας κόπος!!! Και βέβαια αξίζει! Όλα αξίζουν όταν δημιουργούνται με κόπο και όρεξη!!! Περιμένω τη συνέχεια!!! | |
|
| |
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
| Θέμα: Απ: Sandra's Blog Δευ 11 Ιουλ 2011 - 22:23 | |
| Σαντρα μου χαθηκαμε οι δυο μας αλλα πραγματικα οπως λεει και η Ερμιονη υπαχρουν τοσες ιστοριες στο φορουμ που δεν μπορουμε να βγαλουμε πλεον ακρη. Εγω γραφω παραλληλα και τις δικες μου και αυτο λιγοστευει ακομα περισσοτερο τον χρονο μου δειξε και εσυ λιγο κατανοηση! Ισως αν ενδιαφεροσουν και εσυ για καποιες ιστοριες να σε ανταμοιβαν τα παιδια με ενα σχολιο τους αλλα φανταζομαι πως και εσυ εχεις λιγο χρονο Θα σε μαθαινανε κι ολας ετσι θα ηθελαν να επισκευτουν και το δικο σου blog! Ας ερθω στην ιστορια!Μου αρεσε πολυ το 1ο κεφαλαιο και μου εκανε εντυπωση η σχολη, θα ηθελα να δω την συνεχεια με αυτα τα υπερφυσικα πλασματα... Ελπιζω να την συνεχισεις.... Βασιζομαι σε σενα και ξερεις ποσο μου αρεσει η γραφη σου στο παρελθον σε εχω στηριξει πολυ με τις ιστοριες σου αλλα εβαζες πιο συχνα συνεχεια ειναι δυσκολο να παρακολουθεις απο την αρχη το ιδιο για να μπεις παλι στο κλιμα!!! Οτι λεω ειναι καλοπροαιρετο το ξερεις... Απλα στο λεω για να μην στενοχωριεσε κατανοω τον κοπο σου και θες μια επιβραβευση και εμενα δεν θα μου αρεσε αν δεν μου εκαναν σχολια! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Sandra's Blog Δευ 11 Ιουλ 2011 - 22:31 | |
| Θα ανεβασω συνεχεια το σαβατοκυριακο!! Πραγματι χαθηκααα Ναι οι ιστοριες ειναι πραγματικα παρα πολλες!!!Παρακολουθω τωρα (προσπαθω βασικα ) μια δυο αλλα και παλι!! Θα προσπαθησω να παρακολουθω περισσοτερες.. | |
|
| |
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
| Θέμα: Απ: Sandra's Blog Δευ 11 Ιουλ 2011 - 22:37 | |
| Σιγα σιγα θα παρουν ολα το δρομο τους αρκη να μπαινεις πιο συχνα! Να εχουμε και εμεις την σταθεροτητα οτι δεν μας ξεχνας και θα δουμε κεφαλαιο... Οσο για το θεμα της εμπνευσης καταλαβαινω απολυτα ειναι καποιες φορες που δεν μου κατεβαινει ουτε λεξη οποτε αναγκαζομαι να αφησω στην ακρη για λιγο την ιστορια για να μην επαναλαμβανομαι αλλα προσπαθω να συγκροτησω τον εαυτο μου κι ολας για να μην περασει μεγαλο χρονικο διαστημα | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Sandra's Blog Τρι 12 Ιουλ 2011 - 10:39 | |
| Εχεις δικαιο. Θα προσπαθησω να ανεβαζω καθε βδομαδα κεφαλαιο απο το Φρικ ακαντεμι ,διοτι ναι μεν ειναι ολοκληρωμενο αλλα επειδη ημουν ακετα μικρη τοτε θελει διαφορες διωρθωσεις. Επισεις θα προσπαθησω να κατσω και να γραψω συνεχεια για την καημενη την Λιζα που με βασανιζει κατι αιωνες και οσο για το "Τα παραμυθια...... " επειδη ειναι πολυ περιπλοκο το κεφαλαιο πρεπει να βρω τον καλυτερο τροπο να σας το περιγραψω! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Sandra's Blog Κυρ 17 Ιουλ 2011 - 22:14 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Sandra's Blog Τετ 20 Ιουλ 2011 - 0:46 | |
| Κεφαλαιο 3 Tου Freak Academy!!!!!! | |
|
| |
vasia New Moon Victim
| Θέμα: Απ: Sandra's Blog Παρ 22 Ιουλ 2011 - 19:49 | |
| Σάντρα μου.... Τι κάνεις κουκλίτσα μου;;; Όταν γύρισα από τις διακοπούλες μου έψαξα όλα τα sites με fanfics που παρακολουθώ και με το που είδα νέα ιστορία στρώθηκα στο διάβασμα.... ο τρόπος γραφής σου σ' αυτή την ιστορία μου άρεσε και θεωρώ πως είναι από τις πιο καλογρμμένες ιστορίες... φαντστική δουλειά μπράβο γλυκιά μου!!!
P.S. Ο ¶λεξ είναι το αγόρι απ' τα όνειρα;;; | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Sandra's Blog Τετ 3 Αυγ 2011 - 22:58 | |
| Μια χαρα ειμαι αγαπη μου!!!Εσυ??? Ευχαριστω πολυ!!!!!!! Ελπιζω να περασες καλαα!!!!!!!!!!!! P.S.Θα μπορουσε...αλλα παλυ μπορει και οχι! | |
|
| |
vasia New Moon Victim
| Θέμα: Απ: Sandra's Blog Τετ 3 Αυγ 2011 - 23:13 | |
| Ωραία πέρασα....( θέλω να ξαναφύγω!!!!) ¶σε με εμένα εσύ τι κάνεις πως τα περνάς;;; P.S.Είσαι κακιά.... δεν θα μου πεις;;; εμένα που σ'αγαπάω τόόόόόόσοοοοο!!!!! | |
|
| |
| |
| |
vasia New Moon Victim
| |
| |
| Sandra's Blog | |
|