| Άγγελοι-Λορεν Κέιτ | |
|
+42Thalia Nelly deathlysilence alexandra13 nantiaki_twilight 4 ever Dalia mariana20 dark violet LizaStef valia 32 AspaKorth frozen xrysanthi twilightFOREVER panagiota di1996 demona1986 kaci marina vampire_freak !!!twilight!!! justnina22 evac T-NM-E-BD SilverMusk athina WhiteQueen Fallen Angel scarlet rose almighty Nantia Hale_Biers ΕΡΗ magica mR.Geo vikaki21 niki broken angel evi Bitten Pillows Bella07 sandra21 Kimberly Rosemarie Cullen 46 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Kimberly Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4678 Registration date : 24/09/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Άγγελοι-Λορεν Κέιτ Παρ 25 Φεβ 2011 - 0:24 | |
| | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Άγγελοι-Λορεν Κέιτ Παρ 25 Φεβ 2011 - 0:52 | |
| Το εχω ηδη προπαραγκειλει..... Αμα ειναι στις καλες του το περιζιτιτο ισως το στειλει και πιο μπροστα.... | |
|
| |
broken angel Eclipse Bitten
Ηλικία : 35 Αριθμός μηνυμάτων : 446 Registration date : 26/01/2011
| Θέμα: Απ: Άγγελοι-Λορεν Κέιτ Παρ 25 Φεβ 2011 - 14:55 | |
| | |
|
| |
Bitten Pillows Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 44 Τόπος : xania Αριθμός μηνυμάτων : 728 Registration date : 18/12/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Άγγελοι-Λορεν Κέιτ Παρ 25 Φεβ 2011 - 15:47 | |
| κοπελιες με αγχωσατε και μενα κ ας μην το εχω παραγγειλει ακομα!!! αμαν!! μου θυμιζετε οταν διαβαζα το twilight saga για πρωτη φορα | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Άγγελοι-Λορεν Κέιτ Παρ 25 Φεβ 2011 - 17:05 | |
| Εγω σε τετοια εξαλλη κατασταση εχω βρεθει μονο για το VA...τωρα ακομη την παλευω... | |
|
| |
mR.Geo Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : City of Glass Αριθμός μηνυμάτων : 2745 Registration date : 29/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Άγγελοι-Λορεν Κέιτ Παρ 25 Φεβ 2011 - 17:19 | |
| ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΤΟΥΣ ΑΓΓΕΛΟΥΣ! Κλασσικά: συμπαθώ Καμ, μισώ Τζέις. Συμπαθώ Πεν, έτσι κι έτσι την Αριάν! Μόλι | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Άγγελοι-Λορεν Κέιτ Παρ 25 Φεβ 2011 - 22:14 | |
| - mR.Geo έγραψε:
- ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΤΟΥΣ ΑΓΓΕΛΟΥΣ!
Κλασσικά: συμπαθώ Καμ, μισώ Τζέις. Συμπαθώ Πεν, έτσι κι έτσι την Αριάν! Μόλι Μα δεν εχει Τζεις το βιβλιο..! Evi εγω βρισκομαι σε εξαλλη κατασταση με οσα βιβλια μου αρεσουν πολυ.Τα δικα μου best με αλλα λογια.Ειδικα οταν πλησιαζει ο καιρος τρεχει η αδρεναλινη φουλ..Και τωρα που ειναι και τρια(Σκοτεινη φλογα,vampire diaries,αγγελοι)εχουν βαρεθει ολοι να με ακουνε να λεω ποσο πολλοι τα περιμενω και να τους περιγραφω την ιστορια του καθενος ξανα και ξανα. Αφου να φανταστεις μεχρι να βγουνε και να τα διαβασω δεν θα μου σηκωνουν τα τηλεφωνα..!!!Δεν τους αδικο εχουν και καποιο δικιο...! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Άγγελοι-Λορεν Κέιτ Σαβ 26 Φεβ 2011 - 2:38 | |
| Εγω θα επρεπε να βρισκομαι συνεχεια ετσι τοτε γτ αν οχι καθε μηνα μηνα παρα μηνα περιμενω βιβλιο....Οποτε προσπαθω να απολαμβανω οσο το δυνατον την διαδρομη και οσο πλησιαζουν οι μερες ριχνω κι απο καμια λιποθυμια.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Άγγελοι-Λορεν Κέιτ Σαβ 26 Φεβ 2011 - 17:11 | |
| Σε καταλαβαινω απολυτα!Σημερα πηγα και τα παρρηγκειλα και ειμαι αστα να πανε,καθομαι σε αναμενα καρβουνα... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Άγγελοι-Λορεν Κέιτ Σαβ 26 Φεβ 2011 - 17:57 | |
| Εμενα θα μου ερθει μαζι με το Vampire Diaries Μολις κυκλοφορησουν....λιγοτερο απο μια βδομαδα.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Άγγελοι-Λορεν Κέιτ Σαβ 26 Φεβ 2011 - 18:34 | |
| Μακαρι και εμενα να μου τα εχουν ως την Παρασκευη που θα ειναι η πρωτη μερα κυκλοφορια τους...! | |
|
| |
athina Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 28 Τόπος : germany Αριθμός μηνυμάτων : 669 Registration date : 29/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Άγγελοι-Λορεν Κέιτ Σαβ 26 Φεβ 2011 - 21:36 | |
| Εγω το εχω διαβασει το 2ο στα αγγλικα και περιμενω εν αγωνια για το τριτο. - Σπόιλερ:
Το Torment ειναι οπως το λεει ο τιτλος του: Μαρτυριο. Υπαρχουν πολλες..."φουρτουνες" μεταξυ των πιτσουνακιων μας και υπαρχει μια περιπτωσουυυλα καποιος αλλος να ερχεται πολυ κοντα με την Λ. οσο ο Ν. ειναι απων (οχι ο Κ. παντως). Αυτο ομως δεν σημαινει οτι δεν εχουμε και αυτες τις "ιδιαιτερες στιγμες" που σε κανουν να λες:"Οοοοο...", που μπορειιιιι να περιλαμβανουν και ενα χορο στα συννεφα... Κατα τα αλλα ομως το βιβλιο ειναι πααααααρα πολυ ωραιο, μαθαινουμε ΠΟΛΛΑ καινουρια πραγματα για τους ....Announcers τους λεει στα αγγλικα, τωρα στα ελληνικα θα ναι...Αγγελιοφοροι??? Τις σκιες, τελοσπαντων. Και για οσους λατρεψαν το ταξιδακι στο Βεγκας στο VA, θα ηθελα να τους ανακοινωσω οτι και αυτη η παρεα θα κανει ενα μικρο ταξιδακι στην πολη του τζογου.Θα ειναι πολυ ενδιαφερον να δειτε τι κανει η Αριαν εκει.... Τελος, θελω να προτεινω για το βραβειο "Αστειοτερης σκηνης ever!", το τραπεζι την ημερα των Ευχαριστιων.Τι γινεται οταν μαζευονται σε ενα τραπεζι 4 ανθρωποι, 2 Νεφιλιμ , 6 fallen angels ( και ενα σκυλι ντυμενο γαλοπουλα) ???? Υ.Γ. Προσοχη : ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΑΠΟΤΟΜΑ.ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΑΠΟΤΟΜΑ, ΤΟ ΕΝΝΟΩ.Θα χτυπιεστε φωναζοντας γιατι δεν εχει ερθει ο Ιουλιος να παρω το 3ο!!!!!!!!!!!!!!! Αν καποιος ενδιαφερεται να ριξει μια ματια εδω: http://www.indiebound.org/book/9780385739160?aff=laurenkatebooks | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Άγγελοι-Λορεν Κέιτ Σαβ 26 Φεβ 2011 - 22:10 | |
| Αρα δλδ να παρακαλαμε για τον Ιουνιο απο τωρα....Και μονο ο τιτλος Passion φτανει για να μας εξαψει την περιεργεια.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Άγγελοι-Λορεν Κέιτ Σαβ 26 Φεβ 2011 - 22:26 | |
| Ωχ τη φουρτανες αναψες τωρα?Προβλεπω να μην κοιμαμαι το βραδυ ωχ και παλι ωχ... - Σπόιλερ:
Ωστε καποιος θα μπει αναμεσα τους.Ε?Ο Δανιηλ ειναι,ετσι?Και ο Ντανιελ τι κανει?δεν θα του σπασει τα μουτρα?Ειναι και αυτη η Λους αστα να πανε.Δεν ντρεπεται να φλερταρει οσο λειπει το αγορι μου?(εεεε...το αγορι της ηθελα να πω,χιχιχιχι!!!) Αααα τα νευρα μου.Μεχρι την αλλη εβδομαδα θα το εχω στα χερια μου και θα με κανουν παλι να μην κοιμαμαι Ηδη διαβασα το πρωτο κεφ και τα επαιξα δεν ηξερα απο που να παω να φουνταρω
| |
|
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : germany Αριθμός μηνυμάτων : 669 Registration date : 29/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Άγγελοι-Λορεν Κέιτ Σαβ 26 Φεβ 2011 - 22:59 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Άγγελοι-Λορεν Κέιτ Σαβ 26 Φεβ 2011 - 23:07 | |
| - Σπόιλερ:
Καθολου υπερβολικα!Για το καλο του να μεινει μακρια της.Δεν με νοιαζει αυτη να σου πω,με καιει να μην πληγωθει ο Ντανιελ.Γιατι οπως και να το κανουμε εκεινος περασε πιο πολλα
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Άγγελοι-Λορεν Κέιτ Σαβ 26 Φεβ 2011 - 23:12 | |
| - Σπόιλερ:
Μη με βρισεις, αλλα μου τη δινει λιγακι ο Ν. στο 2ο γινεται πολυ κτιτικος και υπερπροστατευτικος απεναντι της (πριν το ολο θεμα με τον αλλον).Και την εχει και στο σκοταδι για τα περισσοτερα θεματα!Που να ξερει αυτη απο μονη της? Αλλα τεσπα, οντως πληγωνεται.Τους πιανει να φιλιουνται.... Ειπα πολλα?Ουπς....
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Άγγελοι-Λορεν Κέιτ Σαβ 26 Φεβ 2011 - 23:18 | |
| - Σπόιλερ:
Γιατι καλε να σε βρισω?Δημοκρατια εχουμε.Ο καθενας εκφραζει ελευθερα την γνωμη του... Και τωρα με αυτο που μου ειπες οτι τους επιασε να φιλιουνται τα εχω παρει στο κρανιο Εκεινος την αγαπαει,μεχρι και φονους κανει για χαρη της.Σαν δεν ντρεπεται λιγο. Παει το αγορι μου το ξεκανε | |
|
| |
| |
| |
| Θέμα: Απ: Άγγελοι-Λορεν Κέιτ Σαβ 26 Φεβ 2011 - 23:31 | |
| - Σπόιλερ:
Αχ τον καημενο μου!Φανταζομαι ποσο χαλια θα ενιωθε... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Άγγελοι-Λορεν Κέιτ Σαβ 26 Φεβ 2011 - 23:54 | |
| - Σπόιλερ:
Ε οχι...κανει οτι κανει κι αυτη ταρβιεται με αλλους....Τα πηρα τωρα....Απο οτι φαινεται θα το φαει το βρισιμο της....Το οτι αντιδραει ετσι στον υποτιθεμενο θανατο της δεν ειναι απλα γλυκο....ειναι να σερνεσαι στα πατωματα...
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Άγγελοι-Λορεν Κέιτ Κυρ 27 Φεβ 2011 - 0:59 | |
| - Σπόιλερ:
Πες τα!Δεν ντρεπεται λιγακι.Αντε κανω τη καρδια μου πετρα και δεχομαι που πληγωνει τον Καμ,αλλα τον Ντανιελ?Που τοσους αιωνες την εβλεπε να πεθαινει?Ου να μου χαθει...Το κοβω εγω να μην κοιμαμαι απ την στεναχωρια μου
| |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Άγγελοι-Λορεν Κέιτ Κυρ 27 Φεβ 2011 - 1:14 | |
| - Σπόιλερ:
Για τον Καμ δεν με πειραζει τοσο γτ ο Ντανιελ ειναι αυτος που της αντοιστιχει....Καποιος παντα πληγωνεται στο τελος....Αλλα αυτος δεν πρεπει να ειναι ο Ντανιελ...
| |
|
| |
Rosemarie Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Ηράκλειο Αριθμός μηνυμάτων : 1164 Registration date : 27/07/2010
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Άγγελοι-Λορεν Κέιτ Κυρ 27 Φεβ 2011 - 11:34 | |
| Αντε να ρθει η Παρασκευή!! Μου φαίνεται σαν αιώνες!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Άγγελοι-Λορεν Κέιτ Κυρ 27 Φεβ 2011 - 16:29 | |
| - evi έγραψε:
- Σπόιλερ:
Για τον Καμ δεν με πειραζει τοσο γτ ο Ντανιελ ειναι αυτος που της αντοιστιχει....Καποιος παντα πληγωνεται στο τελος....Αλλα αυτος δεν πρεπει να ειναι ο Ντανιελ...
- Σπόιλερ:
Μα ναι γι αυτο τον λυπαμαι γιατι ειναι ο αδικημενος.Οπως ειπες παντα καποιος πληγωνεται στο τελος.Οι αλλοι βρισκουν την ευτυχια και εκεινος που μενει πισω αναγνωριζει για αλλη μια φορα την δυστυχια που του επιφερει η ζωη.Κανει την καρδια του κομματια... | |
|
| |
| Άγγελοι-Λορεν Κέιτ | |
|