Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
Άγγελοι-Λορεν Κέιτ - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
Άγγελοι-Λορεν Κέιτ - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
Άγγελοι-Λορεν Κέιτ - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
Άγγελοι-Λορεν Κέιτ - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
Άγγελοι-Λορεν Κέιτ - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
Άγγελοι-Λορεν Κέιτ - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
Άγγελοι-Λορεν Κέιτ - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
Άγγελοι-Λορεν Κέιτ - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
Άγγελοι-Λορεν Κέιτ - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
Άγγελοι-Λορεν Κέιτ - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Quote of the Week
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
Bella & Edward Playlist
Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την Άµπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; Άραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

Άγγελοι-Λορεν Κέιτ

Πήγαινε κάτω 
+42
Thalia Nelly
deathlysilence
alexandra13
nantiaki_twilight 4 ever
Dalia
mariana20
dark violet
LizaStef
valia 32
AspaKorth
frozen
xrysanthi
twilightFOREVER
panagiota
di1996
demona1986
kaci
marina
vampire_freak
!!!twilight!!!
justnina22
evac
T-NM-E-BD
SilverMusk
athina
WhiteQueen
Fallen Angel
scarlet rose
almighty
Nantia Hale_Biers
ΕΡΗ
magica
mR.Geo
vikaki21
niki
broken angel
evi
Bitten Pillows
Bella07
sandra21
Kimberly
Rosemarie Cullen
46 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 19 ... 34  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Bitten Pillows
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Bitten Pillows

Θηλυκό Ταύρος
Τόπος : xania
Αριθμός μηνυμάτων : 728
Registration date : 18/12/2010

Forks Student Profile
Team: Edward - Bella Edward - Bella
Special ability Special ability: Inflict Pain with Thoughs

Άγγελοι-Λορεν Κέιτ - Σελίδα 5 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άγγελοι-Λορεν Κέιτ   Άγγελοι-Λορεν Κέιτ - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΤρι 22 Φεβ 2011 - 16:07

κοπελια αν περιμενα μεχρι τον μαρτιο να το διαβασω..... Άγγελοι-Λορεν Κέιτ - Σελίδα 5 835489
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
vikaki21
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
vikaki21

Θηλυκό Τόπος : Όπου φύσaει ο άνεμος
Αριθμός μηνυμάτων : 2263
Registration date : 09/01/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Future Telling

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άγγελοι-Λορεν Κέιτ   Άγγελοι-Λορεν Κέιτ - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΤρι 22 Φεβ 2011 - 16:11

Bitten Pillows έγραψε:
κοπελια αν περιμενα μεχρι τον μαρτιο να το διαβασω..... Άγγελοι-Λορεν Κέιτ - Σελίδα 5 835489

Τι να κάνω αφού τα αγγλικά μου είναι χαλιά και έτσι αναγκαστικά εγώ περιμένω lol!
Bitten Pillows
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Bitten Pillows

Θηλυκό Ταύρος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άγγελοι-Λορεν Κέιτ   Άγγελοι-Λορεν Κέιτ - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΤρι 22 Φεβ 2011 - 16:19

broken angel έγραψε:
H αγγελικη σιωπη ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ με τιποτα να συγκριθει με τους αγγελους...!Πιστευω οτι η συγγραφεας προσπαθησε να κανει τον Ντανιελ να φανει κακο αγορι αλλα δεν το καταφερε σε αντιθεση με την Μπεκα που τα καταφερε και μαλιστα με εκπληκτικο αποτελεσμα...

διαφωνω συντροφισσα twilighter. πιστευω οτι τα καταφερε πολυ καλα η συγγραφεας της αγγελικης σιωπης. εγω προσωπικα βρηκα τους αγγελους λιγο ψυχρο..οχι οτι δεν μ αρεσε αλλα πιο πολυ συνδεθηκα συναισθηματικα με τον πατς και την νορα.....μπορει να εγινε ομως και επειδη τα διαβασα το ενα πισω απο το αλλο και ξενερωσα με τους αγγελους γιατι ειδα πολλες ομοιοτητες
scarlet rose
The Volturi Princess
scarlet rose

Θηλυκό Σκορπιός
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 3603
Registration date : 16/01/2009

Forks Student Profile
Team: Jasper - Alice Jasper - Alice
Special ability Special ability: Influencing emotions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άγγελοι-Λορεν Κέιτ   Άγγελοι-Λορεν Κέιτ - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΤρι 22 Φεβ 2011 - 16:23

Kαι εγω περιμενω πλεον παιδια γιατι τα αγγλικα με κουραζουν πλεον!!!Μονο το saga ειχα διαβασει στα αγγλικα!!!Μετα καλομαθα με τις μεταφρασεις!!!!

Βασω μου εχουμε οντως κοινα γουστα!!!
Με τα αδερφια ΣΑλβατορε επαθα ακριβως το ιδιο πραγμα!!!Ο Στεφαν με αφηνει αδιαφορη!!!Ενω ο αλλος που ειναι το απολυτο τσοχλανι εχει μια γοητεια ,εναν μαγνητισμο βρε αδερφε!!!Παρολαυτα δεν τον εχω ερωτευτει ,οχι ακομα τουλαχιστον!!!

Για τον Καμ και εγω ελπιζω στην συνεχεια να γινει μια ανατροπη να δικαιωθουμε!!Πολυ φοβαμαι ομως οτι θα χειροτερευσουν τα πραγματα και η συγκρουση θα ειναι αναποφευκτη!!!

θα δουμε!!Εχουμε δρομο μπροστα μας και αρκετα βιβλια και αρκετα εξοδα!!!!!

Παιδια εχω ξεπαραδιαστει!!!!!Ειναι πολλα τα βιβλια !!!Πολλα τα λεφτα ΑΡΗ...!!!!!
Bitten Pillows
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Bitten Pillows

Θηλυκό Ταύρος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άγγελοι-Λορεν Κέιτ   Άγγελοι-Λορεν Κέιτ - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΤρι 22 Φεβ 2011 - 16:32

σκαρλετ εχεις απολυτο δικιο με τα λεφτα..και εγω αν αρχισω να παιρνω βιβλια δεν σταματαω....και ειμαι πολυ στεναχωρημενη που δεν μπορω να παρω αυτα που θελω.μονο για να συνεχισω τις σειρες που εχω ξεκινησει πρεπει να παρω 14 βιβλια....

Μπιλ απο το true blood
εντουαρντ απο το twilight
ντειμον απο το vampire diaries
πατς απο το hush hush
ντανιελ απο το αγγελοι
αυτοι ειναι οι δικοι μου αγαπημενοι......

τετοιους βλεπουμε στην τηλεοραση και δεν μας κανουν ολοι οι υπολοιποι Άγγελοι-Λορεν Κέιτ - Σελίδα 5 835489
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Sagaland!
Αριθμός μηνυμάτων : 8830
Registration date : 14/09/2008

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Shield Against Mental Attacks

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άγγελοι-Λορεν Κέιτ   Άγγελοι-Λορεν Κέιτ - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΤρι 22 Φεβ 2011 - 16:38

Παιδιά προσωπικά δεν νομίζω να το πάρω το δεύτερο. Θέλω όταν διαβάζω κάτι να με παίρνει και να με σηκώνει! lol!

Ο χρόνος μου είναι πολύτιμος και θέλω τα βιβλία που διαβάζω να με κάνουν να διψάω για περισσότερο, να είναι ικανά να με κρατάνε κολλημένη επάνω τους και να μη θυμίζουν τρελά άλλα πράγματα που έχω διαβάσει σαν να βρήκαμε ξαφνικά όλοι τη συνταγή... Άγγελοι-Λορεν Κέιτ - Σελίδα 5 691775

Οι Άγγελοι δεν με ενθουσίασαν. Περίμενα κάποια στιγμή ότι θα γινόταν κάτι που θα μου κέντριζε το ενδιαφέρον αλλά αυτό το κάτι δεν συνέβη ποτέ. Δεν ένιωσα καν τη βαθιά αγάπη της Λους και του Ντάνιελ παρά μόνο στον πρόλογο.

Κάτι παρόμοιο συνέβη και στα Όμορφα Πλάσματα (sorry για το of topic) σε βαθμό να κουραστώ και να το παρατήσω 150 σελίδες πριν το τέλος.

Με κουράζουν οι σάλτσες που βάζουν πολλές φορές για να τα τραβήξουν, τα μυστικά που δεν αποκαλύπτονται ποτέ για να γράψουμε και να πουλήσουμε δύο τρία βιβλία παραπάνω για να μη πω ότι όταν τελικά αυτά τα μυστικά αποκαλύπτονται υστερούν σε πλοκή και ανακαλύπτεις πως τσάμπα περίμενες ένα και δύο χρόνια το καινούριο βιβλίο για να μάθεις.

Επίσης κάτι μάχες που δεν έχουν νεύρο και υπόσταση όπου ως διά μαγείας κανείς δεν παθαίνει τίποτα και περιμένουν όλοι μέχρι το επόμενο βιβλίο για να ξαναπολεμήσουν... Άγγελοι-Λορεν Κέιτ - Σελίδα 5 872396

Το ξέρω, μπορεί να ακούγομαι πολύ κακιά αλλά βλέπω μία τάση αντιγραφής στο Twilight με παραλαγές συνέχεια τα τελευταία χρόνια για να μη πω ότι έχουν μπει στη διαδικασία το να αντιγράφει ο ένας τον άλλο και τίποτα να μην κάνουν.

Το Twilight για εμένα ήταν το πρώτο που ασχολήθηκε με έναν 'καταραμένο' έρωτα, που έθεσε την έννοια ενός 'σκοτεινού πρίγκιπα' με καλή καρδιά και όλοι ψάχνουν τώρα να βρουν κι άλλους τέτοιους πρίγκιπες και αθώες νεαρές κοπελίτσες... Αυτό για εμένα δεν είναι επιτυχία.

Γι αυτό λάτρεψα το Vampire Academy, ακριβώς επειδή ήταν κάτι το εντελώς διαφορετικό από αυτό. Wink

Φυσικά αυτή είναι απλά η γνώμη μου. Wink
http://www.jokastia.blogspot.com
vikaki21
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
vikaki21

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άγγελοι-Λορεν Κέιτ   Άγγελοι-Λορεν Κέιτ - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΤρι 22 Φεβ 2011 - 16:47

Δεν ξέρω αλλά αυτό το βιβλίο μου άρεσε παρά πολύ ήταν κάτι διαφορετικό από τους βρικόλακες γούστα είναι αυτά και σε εμένα δεν μου άρεσε καθόλου το όμορφα πλάσματα ήταν πολύ κουρατικο και το δεύτερο που διάβασα το όμορφο σκοτάδι ακόμα πιο κουραστικό lol!
scarlet rose
The Volturi Princess
scarlet rose

Θηλυκό Σκορπιός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άγγελοι-Λορεν Κέιτ   Άγγελοι-Λορεν Κέιτ - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΤρι 22 Φεβ 2011 - 16:50

Bitten Pillows έγραψε:

Μπιλ απο το true blood

τετοιους βλεπουμε στην τηλεοραση και δεν μας κανουν ολοι οι υπολοιποι Άγγελοι-Λορεν Κέιτ - Σελίδα 5 835489

Ειδικα με τα σεξυ βαμπιρια και τα Οντα στο true blood δημιουργουνται πολλα προβληματα σε διαφορους τομεις!!!Αντε συ μετα να συμβιβαστεις με την πραγματικοτητα!!!Γινεται ??ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!

Άγγελοι-Λορεν Κέιτ - Σελίδα 5 40135 Άγγελοι-Λορεν Κέιτ - Σελίδα 5 40135 Άγγελοι-Λορεν Κέιτ - Σελίδα 5 40135 Άγγελοι-Λορεν Κέιτ - Σελίδα 5 40135 Άγγελοι-Λορεν Κέιτ - Σελίδα 5 40135

Μαρακι μου μ'αρεσει που ζητας συγνωμη για τα off topic ενω εμεις απο χθες το εχουμε κανει το topic ανω κατω !!!Καλλιστεια αρρενων του Φανταστικου το εχουμε καταντησει!!Και πρωτη και καλυτερη εγω!!! lol! lol! lol!

Παντως θα συμφωνησω για τους Αγγελους!!!Παιδια το βρισκω λιγο flat !!!Συνεχιζω να το διαβαζω απο περιεργεια να δω τι παιζει αλλα δεν εχω ενθουσιαστει!!Δεν βιωνω εντονα συναισθηματα κατα την αναγνωση τους οπως συμβαινει σε αλλες σειρες!!Τα επομενα θα τα διαβασω παντως γιατι εχω την ταση της ολοκληρωσης!!Απο την στιγμη που το αρχισα θα σκασω αν δεν το τελειωσω!!

Οσο για αυτο που λες''θέλω τα βιβλία που διαβάζω να με κάνουν να διψάω για περισσότερο, να είναι ικανά να με κρατάνε κολλημένη επάνω τους''

Χεχε μην ανησυχεις πουλακι μου ...ερχονται τα γενεθλεια σου ...κοντοζυγωνει η ωρα σου και σενα...!!! Άγγελοι-Λορεν Κέιτ - Σελίδα 5 500229
να ξερεις παντως θα ειμαι δω οτι ωρα και να με χρειαστεις!!!Θα εχω το κιν μου μερα νυχτα ανοικτο!!!Γιατι οταν τελειωσεις το πρωτο βιβλιο απο τα Θανασιμα εργαλεια θα χρειαστεις υποστηριξη!!! lol!
ΕΡΗ
The Volturi
ΕΡΗ

Θηλυκό Αριθμός μηνυμάτων : 6673
Registration date : 03/03/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άγγελοι-Λορεν Κέιτ   Άγγελοι-Λορεν Κέιτ - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΤρι 22 Φεβ 2011 - 16:54

Κοιτα εγω επειδη γενικως διαβαζω αρκετα...εχω τον χρονο να το κανω οποτε παντα περνω τις συνεχειες γιατι δεν μου αρεσει να αφηνω κατι στην μεση.
Λιγα ομως ειναι τα βιβλια που πραγματικα σε ταξιδευουν και σε μαγευουν.
Εμενα προσωπικα μετα το Λυκοφως το vampire academy ηταν αυτο που με καθηλωσε στην κυριολεξια και τα θανασιμα εργαλεια.Νομιζω οτι αυτες οι δυο σειρες σου προσφερουν τα παντα και σε βαζουν σε ενα τελειως διαφορετικο κοσμο.Δεν τους θεωρω κακους τους Αγγελους,το θεωρω ενα ωραιο βιβλιο που περναει ωραια η ωρα σου.Δεν τους βαζω ομως σε καμια περιπτωση στην κατηγορια του Vampire Academy και των Θανασιμων εργαλειων.
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άγγελοι-Λορεν Κέιτ   Άγγελοι-Λορεν Κέιτ - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΤρι 22 Φεβ 2011 - 16:57

Ναι, επειδή έχω ξαναζήσει τέτοιες καταστάσεις και δεν είχα κανέναν ώμο να στηριχτώ, ετοιμαστείτε! Razz

Μπορεί κι εγώ να διαβάσω τη συνέχει των Αγγέλων αλλά κάποια στιγμή που δεν θα έχω τίποτα άλλο να κάνω και θα βαριέμαι τη ζωή μου! (Αν μου συμβεί ποτέ αυτό γιατί συνήθως δεν μου φτάνει το 24ωρο!)

Και μάλλον δεν θα το αγοράσω, αν το πάρει καμία άλλη και μου το δανείσει κάτι γίνεται. Ειλικρινά παιδιά, τρελό ξεπαράδιασμα και έχω αρχίσει να έχω κι άλλο πρόβλημα. Δεν τα χωράει η βιβλιοθήκη μου, πρέπει να φτιάξω μία καινούρια ραφιέρα μου φαίνεται. Άγγελοι-Λορεν Κέιτ - Σελίδα 5 691775
vikaki21
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
vikaki21

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άγγελοι-Λορεν Κέιτ   Άγγελοι-Λορεν Κέιτ - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΤρι 22 Φεβ 2011 - 17:03

Από εμένα μην περιμένεις να σου το δανείσω Razzδεν δανείζω τα βιβλία μου σε κανένα από τότε που δάνεισα και δεν τα ξαναπήρα πίσω δεν το ξανακάνω lol!
Fallen Angel
Eclipse Bitten
Eclipse Bitten
Fallen Angel

Θηλυκό Ταύρος
Τόπος : τεταρτο αστρερι...δεξια...καλα πας...καπου εκει θα με βρεις...!!
Αριθμός μηνυμάτων : 310
Registration date : 20/05/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Mind Reading

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άγγελοι-Λορεν Κέιτ   Άγγελοι-Λορεν Κέιτ - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΤρι 22 Φεβ 2011 - 17:09

Και εγω τωρα απορω πως ταιριαξα με τα δυο τα τρελα μου.... (Ερη-Μητσο...)

Ειναι περιτω να πω οτι εχω στη βιβλιοθηκη μου τη Γυαλινη Πολη και το 4ο απο το Vampire Academy και ακομα ουτε να τα φτυσω...Ερχονταιιιι οιιι Αγγελοιιιι....!!

Μπορω να πω οτι βαρεθηκα στις πρωτες 20 σελιδες...(ναι το ομολογω...) αλλα απο εκει κ επειτα δεν το αφησα απο τα χερια μου...
Και περιμενω πως και πως το δευτερο...!!

Κατι διαφορετικο βρε αδερφε...απο τους βρυκολακες...βρυκολακιασαμε με τοσα βιβλια για βρυκολακες....!!

Αχχχχ....Ντανιελ...!! Άγγελοι-Λορεν Κέιτ - Σελίδα 5 737142

WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άγγελοι-Λορεν Κέιτ   Άγγελοι-Λορεν Κέιτ - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΤρι 22 Φεβ 2011 - 17:10

Έχεις απόλυτο δίκιο! Κι εγώ δεν το κάνω εύκολα, μόνο σε ανθρώπους που ξέρω πολύ καλά και τους εμπιστεύομαι απόλυτα όπως κι εκείνοι εμένα. Wink

Έχω χάσει πολλά και αξιόλογα βιβλία από δανεισμό... και άλλα τα έχω πάρει πίσω μεν αλλά σε άθλια κατάσταση δε... Άγγελοι-Λορεν Κέιτ - Σελίδα 5 691775
Rosemarie Cullen
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Rosemarie Cullen

Θηλυκό Ταύρος
Τόπος : Ηράκλειο
Αριθμός μηνυμάτων : 1164
Registration date : 27/07/2010

Forks Student Profile
Team: Emmett - Rosalie Emmett - Rosalie

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άγγελοι-Λορεν Κέιτ   Άγγελοι-Λορεν Κέιτ - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΤρι 22 Φεβ 2011 - 17:11

Ω πολύ σπαστικό αυτό από τη στιγμή που δεν είναι δικό τους έχουν την υποχρέωση να το προσέχουν!
ΕΡΗ
The Volturi
ΕΡΗ

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άγγελοι-Λορεν Κέιτ   Άγγελοι-Λορεν Κέιτ - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΤρι 22 Φεβ 2011 - 17:15

Fallen Angel έγραψε:
Και εγω τωρα απορω πως ταιριαξα με τα δυο τα τρελα μου.... (Ερη-Μητσο...)

Ειναι περιτω να πω οτι εχω στη βιβλιοθηκη μου τη Γυαλινη Πολη και το 4ο απο το Vampire Academy και ακομα ουτε να τα φτυσω...Ερχονταιιιι οιιι Αγγελοιιιι....!!

Μπορω να πω οτι βαρεθηκα στις πρωτες 20 σελιδες...(ναι το ομολογω...) αλλα απο εκει κ επειτα δεν το αφησα απο τα χερια μου...
Και περιμενω πως και πως το δευτερο...!!

Κατι διαφορετικο βρε αδερφε...απο τους βρυκολακες...βρυκολακιασαμε με τοσα βιβλια για βρυκολακες....!!

Αχχχχ....Ντανιελ...!! Άγγελοι-Λορεν Κέιτ - Σελίδα 5 737142

Καλα ειμαι τελειως βλεμμενη ωρες ωρες...αντι να πατησω quote παταω edit! geek

Aγαπακι μου....Τα αντιθετα ελκονται δεν το ξερεις? lol!

Νομιζω οτι στα βιβλια εχουμε καποιες διαφορες βλεπε αγωνες πεινας κτλ αλλα κατα τα αλλα μια χαρα τα παμε!! huggie

Σου το εχω παραγγειλει μην μου ανχωνεσαι καθολου!!Μια που θα μου ερθει και μια που θα σε παρω τηλεφωνο!! huggie
Fallen Angel
Eclipse Bitten
Eclipse Bitten
Fallen Angel

Θηλυκό Ταύρος
Τόπος : τεταρτο αστρερι...δεξια...καλα πας...καπου εκει θα με βρεις...!!
Αριθμός μηνυμάτων : 310
Registration date : 20/05/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άγγελοι-Λορεν Κέιτ   Άγγελοι-Λορεν Κέιτ - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΤρι 22 Φεβ 2011 - 17:18

Κι εγω που θα πω τον πονο μου... lol!
Ευτυχως εισαι καλο ακροατηριο... οποτε δεν θα εχω προβλημα....!!!

Τωρα μην αναφερεις το θεμα που μας καιει τοσο καιρο(Αγωνες Πεινας)...γιατι δεν μας βλαιπω να τελειωνουμε ποτε τη συζητηση... lol! lol!
ΕΡΗ
The Volturi
ΕΡΗ

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άγγελοι-Λορεν Κέιτ   Άγγελοι-Λορεν Κέιτ - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΤρι 22 Φεβ 2011 - 17:21

Δεν το πιανω γιατι αυτο το θεμα γιατι για εμας εχει καταντησει σαν το κυπριακο ενα πραγμα! lol!

Ελα μην εχεις παραπονα σε ακουω οτι και να λες...εγω σου λεω τον πονο μου για τον Τζεις και εσυ για τον Ντανιελ!! lol!

Υπομονη την αλλη εβδομαδα θα το εχεις στα χερια σου!!
vikaki21
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
vikaki21

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άγγελοι-Λορεν Κέιτ   Άγγελοι-Λορεν Κέιτ - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΤρι 22 Φεβ 2011 - 17:25

Ένα βιβλίο είναι ιερο αν δεν το προσέχεις δεν το αγαπάς έχω βιβλίο 20 χρόνια το πρώτο μου το ανεμοδαρμένα ύψη και το έχω ατσαλάκωτο study
Τώρα τα αγαπημένα μου είναι το ανεμοδαρμένα ύψη Λυκοφως το σώμα Αγωνες Πεινας Vampire Academy Θανασιμων εργαλειων και το Άγγελοι study
scarlet rose
The Volturi Princess
scarlet rose

Θηλυκό Σκορπιός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άγγελοι-Λορεν Κέιτ   Άγγελοι-Λορεν Κέιτ - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΤρι 22 Φεβ 2011 - 17:25

Ρε συ αγαπακι ο Τζεις δεν ειναι βρυκολακας!!!Εχει και αυτος κατι το διαφορετικο!!!

Αλλα αφου εσυ θες Ντανιελ ...τοτε Ντανιελ !!Σου χαλαμε εμεις χατηρι???? kiss

Για τους αγωνες πεινας ισως αν το δεις σε ταινια να αλλαξεις γνωμη!!!Η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια!!!

Οσο για τον δανεισμο και εγω δινω βιβλια μονο στους πολυ δικους μου ανθρωπους!!!και εχω και κολλημα με τα εξωφυλλα !!Τα προσεχω απο την αρχη που θα τα αγορασω και γι'αυτο δινω βιβλια μονο σε αυτους που τα αγαπανε!!!
Μαρακι καποια στιγμη θα το παρω εγω οποτε θα το διαβασεις απο μενα μην ανησυχεις!!!

Βεβαια παιδια εχω και γω προβλημα χωρου!!!Στο σπιτι μου γινεται χαμος!!!Εχω και ενα σωρο ακαδημαϊκα συγγραματα και γινεται της κακομοιρας !!!!Παντου βιβλια!!!
Bitten Pillows
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Bitten Pillows

Θηλυκό Ταύρος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άγγελοι-Λορεν Κέιτ   Άγγελοι-Λορεν Κέιτ - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΤρι 22 Φεβ 2011 - 17:36

δυστυχως για μ ενα δεν εχω βρει ακομα το βιβλιο που 8α με κανει να πω oh my god!! και να με αποτρελανε οπως το εκανε το λυκοφως...και εχω διαβασει αρκετα βιβλια πρεπει να πω.κατι εγινε με 2-3 βιβλια αλλα μετα απο 2-3 μερες που περασε η τρελα αυτη που με το λυκοφως κρατησε μεχρι προτινος(εχω πει οτι λογω του 8αψιματος που τρωω οποτε μιλω για το λυκοφως εχω ξενερωσει παντελως), δηλ μπορω να πω χρονια.

Δυστυχως ουτε με τον πατς και την νορα ξετρελαθηκα ουτε με το τριγωνο του vampire diaries. καποια μερα ελπιζω να βρω. Οσο για το beautiful creatures(ομορφα πλασματα) το βρηκα κατω του μετριου και δεν ειδα την αγαπη την αθανατη που υποτιθεται ενιωθαν ο ενας για τον αλλον.

Αλλα επειδη την εχω πα8ει με το house of night που το πρωτο βιβλιο πρεπει να πω(σορρυ κιολας)ηταν παναθλιο αλλα το δευτερο ηταν μπορω να πω εξαιρετικο το δευτερο μερος οπως και το δευτερο μερος των αγγελων 8α το παρω... για την ακριβεια ανυπομονω για το δευτερο μερος των αγγελων διοτι νομιζω οτι 8α; ειναι καυτερο. ελπιζω να μην διαψευτω. συγνωμη κ εγω κιολας για το of topic αλλα αν δεν πω τον πονο μου σε σας σε ποιον θα το πω?? ειλικρινα δεν εχω κανεναν!!! μα να μην διαβαζει βιβλια κανεις απο την στενη μου οικογενεια??!! Άγγελοι-Λορεν Κέιτ - Σελίδα 5 945889

εγω δεν εχω κανεναν να δανεισω βιβλια και ας μου το γυρισει τσαλακωμενο.... cry cry cry
broken angel
Eclipse Bitten
Eclipse Bitten
broken angel

Θηλυκό Υδροχόος
Αριθμός μηνυμάτων : 446
Registration date : 26/01/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άγγελοι-Λορεν Κέιτ   Άγγελοι-Λορεν Κέιτ - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΤρι 22 Φεβ 2011 - 18:21

Bitten Pillows έγραψε:
broken angel έγραψε:
H αγγελικη σιωπη ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ με τιποτα να συγκριθει με τους αγγελους...!Πιστευω οτι η συγγραφεας προσπαθησε να κανει τον Ντανιελ να φανει κακο αγορι αλλα δεν το καταφερε σε αντιθεση με την Μπεκα που τα καταφερε και μαλιστα με εκπληκτικο αποτελεσμα...

διαφωνω συντροφισσα twilighter. πιστευω οτι τα καταφερε πολυ καλα η συγγραφεας της αγγελικης σιωπης. εγω προσωπικα βρηκα τους αγγελους λιγο ψυχρο..οχι οτι δεν μ αρεσε αλλα πιο πολυ συνδεθηκα συναισθηματικα με τον πατς και την νορα.....μπορει να εγινε ομως και επειδη τα διαβασα το ενα πισω απο το αλλο και ξενερωσα με τους αγγελους γιατι ειδα πολλες ομοιοτητες

To ιδιο πραγμα λεω και εγω!Οτι οι χαρακτηρες της αγγελικης σιωπης μου αρεσαν περισσοτερο απο τους αγγελους.Βεβαια δεν βιαζομαι να βγαλω αμεσως πορισμα,διοτι στις 4 Μαρτιου(Αμην)θα βγει το δευτερο βιβλιο που ελπιζω να δω περισσοτερο ροματζο...!!! Άγγελοι-Λορεν Κέιτ - Σελίδα 5 6512

Α και ο Πατς ειναι δικος μου!!!! Άγγελοι-Λορεν Κέιτ - Σελίδα 5 603117
Απο οτι βλεπω τον Τζεις τον εχετε προλαβει.Κριμα Άγγελοι-Λορεν Κέιτ - Σελίδα 5 206202
evi
The Volturi
evi

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris....
Αριθμός μηνυμάτων : 64746
Registration date : 16/10/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άγγελοι-Λορεν Κέιτ   Άγγελοι-Λορεν Κέιτ - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΤρι 22 Φεβ 2011 - 18:31

Εγω βιβλια δινω μονο σε ενα ατομο κι αυτο γτ ξερω πως θα μου τα επιστρεψει ατσαλακωτα....Αλλα και γτ χρειαζομαι καποιον να μοιραζομαι τα κολληματα μου....Τωρα οσο αφορα το δευτερο μερος των Αγγελων το περιμενω κι εγω αλλα παλι τη αγωνια μου επισκιαζει η αναμονη για το VA....το χω διαβασει αμετρητες φορες αλλα και παλι το περιμενω περισσοτερο απο ολα....Ο Ντανιελ οπως και ο Καμ μου αρεσουν και εχουν ο καθενας την δικη του γοητεια αλλα δεν μπορω να πω πως προ το παρον μου εχουν κανει αυτο το κλικ για να πω οτι θα τους κουβαλαω για παντα μεσα μου....Καλα για τον Εντουαρντ δεν μπορω να πω τπτ....οπως προαναφερθηκε ηταν και θα ειναι παντα η πρωτη μου αγαπη....οπως ο Χαρι Ποττερ ηταν κατι σαν ο παιδικος φιλος που θα θυμαμαι και θα αγαπαω παντα....Ο Ντιμιτρι ειναι ο πειρασμος που δεν θα ειχα καμια αντιρηση να ακολουθησω κι ως τα βαθη της κολασεως....Αλλα ο Τζεις..... Άγγελοι-Λορεν Κέιτ - Σελίδα 5 432569 Πως να το εξηγησω....ειναι ο τυπος που ορισμενες φορες δεν ξερεις τι να κανεις....να τον χαστουκισεις η να του πεταξεις τα ματια εξω..... Άγγελοι-Λορεν Κέιτ - Σελίδα 5 432569 Οταν ειναι τσογλανι με κανει να λιωνω κι οταν δειχνει την τρυφερη πλευρα του απλα σερνομαι στα πατωματα...Ειναι εξαρτηση οτι και να κανει δεν μπορεις να του αντισταθεις....Την θεση του κακου παιδιου στην καρδια μου[βρικολακα τουλαχιστον]εχει ο Ντειμον και στα βιβλια και στην σειρα κι αυτο δεν αλλαζει με τπτ....Ο Στεφαν ειναι καλος αλλα απο την στιγμη που υπαρχει ο Εντουαρντ σε αυτο τον κοσμο αυτος εχει βγει στην συνταξη.....αλλος ειναι ο απαγορευμενος καρπος που θελουμε να βυθισουμε τα δοντια μας.... lol! Οσο για τον Πατς πραγματικα με εχει γοητευσει υπερβολικα και εχει κανει μια πολυ καλη αρχη...ισως καποια στιγμη να μπορεσω να πω πως τον λατρευω οσο τους υπολοιπους....Και τελος για να ξεφυγω απο το υπερφυσικο ειναι και ο Αλεξαντερ Μπελοφ που δεν μπορω να ξεπερασω με τπτ.....ομως παντα θα αφηνει μια ανοιχτη πληγη μεσα μου αυτο που εκανε στο τριτο βιβλιο κι ας μην ολοκληρωσε το κακο που ξεκινησε....ηταν μια αποδειξη οτι οι σχεσεις των ανθρωπων οσο δυνατες κι αν ειναι φθειρονται....κι αυτο παντα ποναει....
http://www.stixoi.info/stixoi.php?info=MyStixoi&gr=poems&
broken angel
Eclipse Bitten
Eclipse Bitten
broken angel

Θηλυκό Υδροχόος

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άγγελοι-Λορεν Κέιτ   Άγγελοι-Λορεν Κέιτ - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΤρι 22 Φεβ 2011 - 22:19

Αχ πολυ ωραια περιεγραψες τον Τζεις.Οντως ειναι και καρακουκλαρο τσογλανι και γλυκια σοκολατα ετοιμη να την φας..!!! Άγγελοι-Λορεν Κέιτ - Σελίδα 5 150320
Και εγω ειμαι ερωτευμενη με πολλους ηρωες(Τζεις,Ντιμιτρι,Ντειμον,Αντριαν,Ρομαν,Σεθ,Στελντορ,και η λιστα συνεχιζεται)αλλα με τον Πατς επαθα ΧΟΝΤΡΗ ζημια ειμαι τρελλη και παλευει για εκεινον....!!! Άγγελοι-Λορεν Κέιτ - Σελίδα 5 603117 Άγγελοι-Λορεν Κέιτ - Σελίδα 5 603117 Άγγελοι-Λορεν Κέιτ - Σελίδα 5 603117 Άγγελοι-Λορεν Κέιτ - Σελίδα 5 603117 Άγγελοι-Λορεν Κέιτ - Σελίδα 5 603117 Άγγελοι-Λορεν Κέιτ - Σελίδα 5 603117

Τωρα οσον αναφορα για το δανεισμο των βιβλιων,παλια δεν δανειζα γιατι ειχα λιγο κομπλεξ.Αν μου μυριζαν κολονια ή τσαλακωνονταν εστω και λιγο με επιανε η καρδια μου,δενομαι πολλοι συναισθηματικα με τα βιβλια μου.Μετα αρχισα να δανειζω σε μια φιλη μου που ηξερα οτι τα φροντιζε τοσο οσο εγω...!!!Οπως ειπα επειδη δενομαι συναισθηματικα με τα βιβλια αλλο ενα προβλημα που εχω ειναι οτι δεν μπορω να δανειζουν σε εμενα βιβλια.Θελω να τα παιρνω και να τα διαβαζω εγω "πρωτη"φορα...!
evi
The Volturi
evi

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris....
Αριθμός μηνυμάτων : 64746
Registration date : 16/10/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άγγελοι-Λορεν Κέιτ   Άγγελοι-Λορεν Κέιτ - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΤετ 23 Φεβ 2011 - 1:15

Κι εγω το εχω αυτο...ποτε δεν δανειζομαι βιβλιο...αλλα ακομη και να γινει αμα μου αρεσει πολυ θα το παρω και για μενα σιγουρα....Και ακομη ενας λογος που δενεται η ψυχη μου οταν τα αποχωριζομαι ειναι οτι ανατρεχω στις σελιδες τους συνεχεια οποτε αμα μου τα καθυστερησουν κι ολας μου λειπουν....
http://www.stixoi.info/stixoi.php?info=MyStixoi&gr=poems&
broken angel
Eclipse Bitten
Eclipse Bitten
broken angel

Θηλυκό Υδροχόος

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άγγελοι-Λορεν Κέιτ   Άγγελοι-Λορεν Κέιτ - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠεμ 24 Φεβ 2011 - 21:54

Επιτελους,επιτελους!Σε 9 ΜΕΡΕΣ βγαινει το ΜΑΡΤΥΡΙΟ.Ηδη εχω διαβασει το πρωτο κεφαλαιο και με το ζορυ κρατιεμαι Άγγελοι-Λορεν Κέιτ - Σελίδα 5 868134 Άγγελοι-Λορεν Κέιτ - Σελίδα 5 868134 Άγγελοι-Λορεν Κέιτ - Σελίδα 5 868134
Ωχ οχι ελπιζω μονο να μην ονειρευομαι... Άγγελοι-Λορεν Κέιτ - Σελίδα 5 691775

Σπόιλερ:

Άγγελοι-Λορεν Κέιτ
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 5 από 34Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 19 ... 34  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Bella And Edward :: Bella's Library-
Μετάβαση σε: