| Άγγελοι-Λορεν Κέιτ | |
|
+42Thalia Nelly deathlysilence alexandra13 nantiaki_twilight 4 ever Dalia mariana20 dark violet LizaStef valia 32 AspaKorth frozen xrysanthi twilightFOREVER panagiota di1996 demona1986 kaci marina vampire_freak !!!twilight!!! justnina22 evac T-NM-E-BD SilverMusk athina WhiteQueen Fallen Angel scarlet rose almighty Nantia Hale_Biers ΕΡΗ magica mR.Geo vikaki21 niki broken angel evi Bitten Pillows Bella07 sandra21 Kimberly Rosemarie Cullen 46 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Bitten Pillows Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 44 Τόπος : xania Αριθμός μηνυμάτων : 728 Registration date : 18/12/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Άγγελοι-Λορεν Κέιτ Τρι 22 Φεβ 2011 - 16:07 | |
| κοπελια αν περιμενα μεχρι τον μαρτιο να το διαβασω..... | |
|
| |
vikaki21 Midnight Sun Vampire
Τόπος : Όπου φύσaει ο άνεμος Αριθμός μηνυμάτων : 2263 Registration date : 09/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| |
| |
Ηλικία : 44 Τόπος : xania Αριθμός μηνυμάτων : 728 Registration date : 18/12/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Άγγελοι-Λορεν Κέιτ Τρι 22 Φεβ 2011 - 16:19 | |
| - broken angel έγραψε:
- H αγγελικη σιωπη ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ με τιποτα να συγκριθει με τους αγγελους...!Πιστευω οτι η συγγραφεας προσπαθησε να κανει τον Ντανιελ να φανει κακο αγορι αλλα δεν το καταφερε σε αντιθεση με την Μπεκα που τα καταφερε και μαλιστα με εκπληκτικο αποτελεσμα...
διαφωνω συντροφισσα twilighter. πιστευω οτι τα καταφερε πολυ καλα η συγγραφεας της αγγελικης σιωπης. εγω προσωπικα βρηκα τους αγγελους λιγο ψυχρο..οχι οτι δεν μ αρεσε αλλα πιο πολυ συνδεθηκα συναισθηματικα με τον πατς και την νορα.....μπορει να εγινε ομως και επειδη τα διαβασα το ενα πισω απο το αλλο και ξενερωσα με τους αγγελους γιατι ειδα πολλες ομοιοτητες | |
|
| |
scarlet rose The Volturi Princess
Ηλικία : 38 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 3603 Registration date : 16/01/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Άγγελοι-Λορεν Κέιτ Τρι 22 Φεβ 2011 - 16:23 | |
| Kαι εγω περιμενω πλεον παιδια γιατι τα αγγλικα με κουραζουν πλεον!!!Μονο το saga ειχα διαβασει στα αγγλικα!!!Μετα καλομαθα με τις μεταφρασεις!!!!
Βασω μου εχουμε οντως κοινα γουστα!!! Με τα αδερφια ΣΑλβατορε επαθα ακριβως το ιδιο πραγμα!!!Ο Στεφαν με αφηνει αδιαφορη!!!Ενω ο αλλος που ειναι το απολυτο τσοχλανι εχει μια γοητεια ,εναν μαγνητισμο βρε αδερφε!!!Παρολαυτα δεν τον εχω ερωτευτει ,οχι ακομα τουλαχιστον!!!
Για τον Καμ και εγω ελπιζω στην συνεχεια να γινει μια ανατροπη να δικαιωθουμε!!Πολυ φοβαμαι ομως οτι θα χειροτερευσουν τα πραγματα και η συγκρουση θα ειναι αναποφευκτη!!!
θα δουμε!!Εχουμε δρομο μπροστα μας και αρκετα βιβλια και αρκετα εξοδα!!!!!
Παιδια εχω ξεπαραδιαστει!!!!!Ειναι πολλα τα βιβλια !!!Πολλα τα λεφτα ΑΡΗ...!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Άγγελοι-Λορεν Κέιτ Τρι 22 Φεβ 2011 - 16:32 | |
| σκαρλετ εχεις απολυτο δικιο με τα λεφτα..και εγω αν αρχισω να παιρνω βιβλια δεν σταματαω....και ειμαι πολυ στεναχωρημενη που δεν μπορω να παρω αυτα που θελω.μονο για να συνεχισω τις σειρες που εχω ξεκινησει πρεπει να παρω 14 βιβλια.... Μπιλ απο το true blood εντουαρντ απο το twilight ντειμον απο το vampire diaries πατς απο το hush hush ντανιελ απο το αγγελοι αυτοι ειναι οι δικοι μου αγαπημενοι...... τετοιους βλεπουμε στην τηλεοραση και δεν μας κανουν ολοι οι υπολοιποι | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Άγγελοι-Λορεν Κέιτ Τρι 22 Φεβ 2011 - 16:38 | |
| Παιδιά προσωπικά δεν νομίζω να το πάρω το δεύτερο. Θέλω όταν διαβάζω κάτι να με παίρνει και να με σηκώνει! Ο χρόνος μου είναι πολύτιμος και θέλω τα βιβλία που διαβάζω να με κάνουν να διψάω για περισσότερο, να είναι ικανά να με κρατάνε κολλημένη επάνω τους και να μη θυμίζουν τρελά άλλα πράγματα που έχω διαβάσει σαν να βρήκαμε ξαφνικά όλοι τη συνταγή... Οι Άγγελοι δεν με ενθουσίασαν. Περίμενα κάποια στιγμή ότι θα γινόταν κάτι που θα μου κέντριζε το ενδιαφέρον αλλά αυτό το κάτι δεν συνέβη ποτέ. Δεν ένιωσα καν τη βαθιά αγάπη της Λους και του Ντάνιελ παρά μόνο στον πρόλογο. Κάτι παρόμοιο συνέβη και στα Όμορφα Πλάσματα (sorry για το of topic) σε βαθμό να κουραστώ και να το παρατήσω 150 σελίδες πριν το τέλος. Με κουράζουν οι σάλτσες που βάζουν πολλές φορές για να τα τραβήξουν, τα μυστικά που δεν αποκαλύπτονται ποτέ για να γράψουμε και να πουλήσουμε δύο τρία βιβλία παραπάνω για να μη πω ότι όταν τελικά αυτά τα μυστικά αποκαλύπτονται υστερούν σε πλοκή και ανακαλύπτεις πως τσάμπα περίμενες ένα και δύο χρόνια το καινούριο βιβλίο για να μάθεις. Επίσης κάτι μάχες που δεν έχουν νεύρο και υπόσταση όπου ως διά μαγείας κανείς δεν παθαίνει τίποτα και περιμένουν όλοι μέχρι το επόμενο βιβλίο για να ξαναπολεμήσουν... Το ξέρω, μπορεί να ακούγομαι πολύ κακιά αλλά βλέπω μία τάση αντιγραφής στο Twilight με παραλαγές συνέχεια τα τελευταία χρόνια για να μη πω ότι έχουν μπει στη διαδικασία το να αντιγράφει ο ένας τον άλλο και τίποτα να μην κάνουν. Το Twilight για εμένα ήταν το πρώτο που ασχολήθηκε με έναν 'καταραμένο' έρωτα, που έθεσε την έννοια ενός 'σκοτεινού πρίγκιπα' με καλή καρδιά και όλοι ψάχνουν τώρα να βρουν κι άλλους τέτοιους πρίγκιπες και αθώες νεαρές κοπελίτσες... Αυτό για εμένα δεν είναι επιτυχία. Γι αυτό λάτρεψα το Vampire Academy, ακριβώς επειδή ήταν κάτι το εντελώς διαφορετικό από αυτό. Φυσικά αυτή είναι απλά η γνώμη μου. | |
|
| |
Τόπος : Όπου φύσaει ο άνεμος Αριθμός μηνυμάτων : 2263 Registration date : 09/01/2010
| Θέμα: Απ: Άγγελοι-Λορεν Κέιτ Τρι 22 Φεβ 2011 - 16:47 | |
| Δεν ξέρω αλλά αυτό το βιβλίο μου άρεσε παρά πολύ ήταν κάτι διαφορετικό από τους βρικόλακες γούστα είναι αυτά και σε εμένα δεν μου άρεσε καθόλου το όμορφα πλάσματα ήταν πολύ κουρατικο και το δεύτερο που διάβασα το όμορφο σκοτάδι ακόμα πιο κουραστικό | |
|
| |
Ηλικία : 38 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 3603 Registration date : 16/01/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Άγγελοι-Λορεν Κέιτ Τρι 22 Φεβ 2011 - 16:50 | |
| | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Άγγελοι-Λορεν Κέιτ Τρι 22 Φεβ 2011 - 16:54 | |
| Κοιτα εγω επειδη γενικως διαβαζω αρκετα...εχω τον χρονο να το κανω οποτε παντα περνω τις συνεχειες γιατι δεν μου αρεσει να αφηνω κατι στην μεση. Λιγα ομως ειναι τα βιβλια που πραγματικα σε ταξιδευουν και σε μαγευουν. Εμενα προσωπικα μετα το Λυκοφως το vampire academy ηταν αυτο που με καθηλωσε στην κυριολεξια και τα θανασιμα εργαλεια.Νομιζω οτι αυτες οι δυο σειρες σου προσφερουν τα παντα και σε βαζουν σε ενα τελειως διαφορετικο κοσμο.Δεν τους θεωρω κακους τους Αγγελους,το θεωρω ενα ωραιο βιβλιο που περναει ωραια η ωρα σου.Δεν τους βαζω ομως σε καμια περιπτωση στην κατηγορια του Vampire Academy και των Θανασιμων εργαλειων.
| |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Άγγελοι-Λορεν Κέιτ Τρι 22 Φεβ 2011 - 16:57 | |
| Ναι, επειδή έχω ξαναζήσει τέτοιες καταστάσεις και δεν είχα κανέναν ώμο να στηριχτώ, ετοιμαστείτε! Μπορεί κι εγώ να διαβάσω τη συνέχει των Αγγέλων αλλά κάποια στιγμή που δεν θα έχω τίποτα άλλο να κάνω και θα βαριέμαι τη ζωή μου! (Αν μου συμβεί ποτέ αυτό γιατί συνήθως δεν μου φτάνει το 24ωρο!) Και μάλλον δεν θα το αγοράσω, αν το πάρει καμία άλλη και μου το δανείσει κάτι γίνεται. Ειλικρινά παιδιά, τρελό ξεπαράδιασμα και έχω αρχίσει να έχω κι άλλο πρόβλημα. Δεν τα χωράει η βιβλιοθήκη μου, πρέπει να φτιάξω μία καινούρια ραφιέρα μου φαίνεται. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Άγγελοι-Λορεν Κέιτ Τρι 22 Φεβ 2011 - 17:03 | |
| Από εμένα μην περιμένεις να σου το δανείσω δεν δανείζω τα βιβλία μου σε κανένα από τότε που δάνεισα και δεν τα ξαναπήρα πίσω δεν το ξανακάνω | |
|
| |
Fallen Angel Eclipse Bitten
Ηλικία : 40 Τόπος : τεταρτο αστρερι...δεξια...καλα πας...καπου εκει θα με βρεις...!! Αριθμός μηνυμάτων : 310 Registration date : 20/05/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Άγγελοι-Λορεν Κέιτ Τρι 22 Φεβ 2011 - 17:09 | |
| Και εγω τωρα απορω πως ταιριαξα με τα δυο τα τρελα μου.... (Ερη-Μητσο...) Ειναι περιτω να πω οτι εχω στη βιβλιοθηκη μου τη Γυαλινη Πολη και το 4ο απο το Vampire Academy και ακομα ουτε να τα φτυσω...Ερχονταιιιι οιιι Αγγελοιιιι....!! Μπορω να πω οτι βαρεθηκα στις πρωτες 20 σελιδες...(ναι το ομολογω...) αλλα απο εκει κ επειτα δεν το αφησα απο τα χερια μου... Και περιμενω πως και πως το δευτερο...!! Κατι διαφορετικο βρε αδερφε...απο τους βρυκολακες...βρυκολακιασαμε με τοσα βιβλια για βρυκολακες....!! Αχχχχ....Ντανιελ...!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Άγγελοι-Λορεν Κέιτ Τρι 22 Φεβ 2011 - 17:10 | |
| Έχεις απόλυτο δίκιο! Κι εγώ δεν το κάνω εύκολα, μόνο σε ανθρώπους που ξέρω πολύ καλά και τους εμπιστεύομαι απόλυτα όπως κι εκείνοι εμένα. Έχω χάσει πολλά και αξιόλογα βιβλία από δανεισμό... και άλλα τα έχω πάρει πίσω μεν αλλά σε άθλια κατάσταση δε... | |
|
| |
Rosemarie Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Ηράκλειο Αριθμός μηνυμάτων : 1164 Registration date : 27/07/2010
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Άγγελοι-Λορεν Κέιτ Τρι 22 Φεβ 2011 - 17:11 | |
| Ω πολύ σπαστικό αυτό από τη στιγμή που δεν είναι δικό τους έχουν την υποχρέωση να το προσέχουν! | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Άγγελοι-Λορεν Κέιτ Τρι 22 Φεβ 2011 - 17:15 | |
| - Fallen Angel έγραψε:
- Και εγω τωρα απορω πως ταιριαξα με τα δυο τα τρελα μου.... (Ερη-Μητσο...)
Ειναι περιτω να πω οτι εχω στη βιβλιοθηκη μου τη Γυαλινη Πολη και το 4ο απο το Vampire Academy και ακομα ουτε να τα φτυσω...Ερχονταιιιι οιιι Αγγελοιιιι....!!
Μπορω να πω οτι βαρεθηκα στις πρωτες 20 σελιδες...(ναι το ομολογω...) αλλα απο εκει κ επειτα δεν το αφησα απο τα χερια μου... Και περιμενω πως και πως το δευτερο...!!
Κατι διαφορετικο βρε αδερφε...απο τους βρυκολακες...βρυκολακιασαμε με τοσα βιβλια για βρυκολακες....!!
Αχχχχ....Ντανιελ...!!
Καλα ειμαι τελειως βλεμμενη ωρες ωρες...αντι να πατησω quote παταω edit! Aγαπακι μου....Τα αντιθετα ελκονται δεν το ξερεις? Νομιζω οτι στα βιβλια εχουμε καποιες διαφορες βλεπε αγωνες πεινας κτλ αλλα κατα τα αλλα μια χαρα τα παμε!! Σου το εχω παραγγειλει μην μου ανχωνεσαι καθολου!!Μια που θα μου ερθει και μια που θα σε παρω τηλεφωνο!! | |
|
| |
Fallen Angel Eclipse Bitten
Ηλικία : 40 Τόπος : τεταρτο αστρερι...δεξια...καλα πας...καπου εκει θα με βρεις...!! Αριθμός μηνυμάτων : 310 Registration date : 20/05/2009
| Θέμα: Απ: Άγγελοι-Λορεν Κέιτ Τρι 22 Φεβ 2011 - 17:18 | |
| Κι εγω που θα πω τον πονο μου... Ευτυχως εισαι καλο ακροατηριο... οποτε δεν θα εχω προβλημα....!!! Τωρα μην αναφερεις το θεμα που μας καιει τοσο καιρο(Αγωνες Πεινας)...γιατι δεν μας βλαιπω να τελειωνουμε ποτε τη συζητηση... | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
| Θέμα: Απ: Άγγελοι-Λορεν Κέιτ Τρι 22 Φεβ 2011 - 17:21 | |
| Δεν το πιανω γιατι αυτο το θεμα γιατι για εμας εχει καταντησει σαν το κυπριακο ενα πραγμα! Ελα μην εχεις παραπονα σε ακουω οτι και να λες...εγω σου λεω τον πονο μου για τον Τζεις και εσυ για τον Ντανιελ!! Υπομονη την αλλη εβδομαδα θα το εχεις στα χερια σου!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Άγγελοι-Λορεν Κέιτ Τρι 22 Φεβ 2011 - 17:25 | |
| Ένα βιβλίο είναι ιερο αν δεν το προσέχεις δεν το αγαπάς έχω βιβλίο 20 χρόνια το πρώτο μου το ανεμοδαρμένα ύψη και το έχω ατσαλάκωτο Τώρα τα αγαπημένα μου είναι το ανεμοδαρμένα ύψη Λυκοφως το σώμα Αγωνες Πεινας Vampire Academy Θανασιμων εργαλειων και το Άγγελοι | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Άγγελοι-Λορεν Κέιτ Τρι 22 Φεβ 2011 - 17:25 | |
| Ρε συ αγαπακι ο Τζεις δεν ειναι βρυκολακας!!!Εχει και αυτος κατι το διαφορετικο!!! Αλλα αφου εσυ θες Ντανιελ ...τοτε Ντανιελ !!Σου χαλαμε εμεις χατηρι???? Για τους αγωνες πεινας ισως αν το δεις σε ταινια να αλλαξεις γνωμη!!!Η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια!!! Οσο για τον δανεισμο και εγω δινω βιβλια μονο στους πολυ δικους μου ανθρωπους!!!και εχω και κολλημα με τα εξωφυλλα !!Τα προσεχω απο την αρχη που θα τα αγορασω και γι'αυτο δινω βιβλια μονο σε αυτους που τα αγαπανε!!! Μαρακι καποια στιγμη θα το παρω εγω οποτε θα το διαβασεις απο μενα μην ανησυχεις!!! Βεβαια παιδια εχω και γω προβλημα χωρου!!!Στο σπιτι μου γινεται χαμος!!!Εχω και ενα σωρο ακαδημαϊκα συγγραματα και γινεται της κακομοιρας !!!!Παντου βιβλια!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Άγγελοι-Λορεν Κέιτ Τρι 22 Φεβ 2011 - 17:36 | |
| δυστυχως για μ ενα δεν εχω βρει ακομα το βιβλιο που 8α με κανει να πω oh my god!! και να με αποτρελανε οπως το εκανε το λυκοφως...και εχω διαβασει αρκετα βιβλια πρεπει να πω.κατι εγινε με 2-3 βιβλια αλλα μετα απο 2-3 μερες που περασε η τρελα αυτη που με το λυκοφως κρατησε μεχρι προτινος(εχω πει οτι λογω του 8αψιματος που τρωω οποτε μιλω για το λυκοφως εχω ξενερωσει παντελως), δηλ μπορω να πω χρονια. Δυστυχως ουτε με τον πατς και την νορα ξετρελαθηκα ουτε με το τριγωνο του vampire diaries. καποια μερα ελπιζω να βρω. Οσο για το beautiful creatures(ομορφα πλασματα) το βρηκα κατω του μετριου και δεν ειδα την αγαπη την αθανατη που υποτιθεται ενιωθαν ο ενας για τον αλλον. Αλλα επειδη την εχω πα8ει με το house of night που το πρωτο βιβλιο πρεπει να πω(σορρυ κιολας)ηταν παναθλιο αλλα το δευτερο ηταν μπορω να πω εξαιρετικο το δευτερο μερος οπως και το δευτερο μερος των αγγελων 8α το παρω... για την ακριβεια ανυπομονω για το δευτερο μερος των αγγελων διοτι νομιζω οτι 8α; ειναι καυτερο. ελπιζω να μην διαψευτω. συγνωμη κ εγω κιολας για το of topic αλλα αν δεν πω τον πονο μου σε σας σε ποιον θα το πω?? ειλικρινα δεν εχω κανεναν!!! μα να μην διαβαζει βιβλια κανεις απο την στενη μου οικογενεια??!! εγω δεν εχω κανεναν να δανεισω βιβλια και ας μου το γυρισει τσαλακωμενο.... | |
|
| |
broken angel Eclipse Bitten
Ηλικία : 35 Αριθμός μηνυμάτων : 446 Registration date : 26/01/2011
| Θέμα: Απ: Άγγελοι-Λορεν Κέιτ Τρι 22 Φεβ 2011 - 18:21 | |
| - Bitten Pillows έγραψε:
- broken angel έγραψε:
- H αγγελικη σιωπη ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ με τιποτα να συγκριθει με τους αγγελους...!Πιστευω οτι η συγγραφεας προσπαθησε να κανει τον Ντανιελ να φανει κακο αγορι αλλα δεν το καταφερε σε αντιθεση με την Μπεκα που τα καταφερε και μαλιστα με εκπληκτικο αποτελεσμα...
διαφωνω συντροφισσα twilighter. πιστευω οτι τα καταφερε πολυ καλα η συγγραφεας της αγγελικης σιωπης. εγω προσωπικα βρηκα τους αγγελους λιγο ψυχρο..οχι οτι δεν μ αρεσε αλλα πιο πολυ συνδεθηκα συναισθηματικα με τον πατς και την νορα.....μπορει να εγινε ομως και επειδη τα διαβασα το ενα πισω απο το αλλο και ξενερωσα με τους αγγελους γιατι ειδα πολλες ομοιοτητες To ιδιο πραγμα λεω και εγω!Οτι οι χαρακτηρες της αγγελικης σιωπης μου αρεσαν περισσοτερο απο τους αγγελους.Βεβαια δεν βιαζομαι να βγαλω αμεσως πορισμα,διοτι στις 4 Μαρτιου(Αμην)θα βγει το δευτερο βιβλιο που ελπιζω να δω περισσοτερο ροματζο...!!! Α και ο Πατς ειναι δικος μου!!!! Απο οτι βλεπω τον Τζεις τον εχετε προλαβει.Κριμα | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Άγγελοι-Λορεν Κέιτ Τρι 22 Φεβ 2011 - 18:31 | |
| Εγω βιβλια δινω μονο σε ενα ατομο κι αυτο γτ ξερω πως θα μου τα επιστρεψει ατσαλακωτα....Αλλα και γτ χρειαζομαι καποιον να μοιραζομαι τα κολληματα μου....Τωρα οσο αφορα το δευτερο μερος των Αγγελων το περιμενω κι εγω αλλα παλι τη αγωνια μου επισκιαζει η αναμονη για το VA....το χω διαβασει αμετρητες φορες αλλα και παλι το περιμενω περισσοτερο απο ολα....Ο Ντανιελ οπως και ο Καμ μου αρεσουν και εχουν ο καθενας την δικη του γοητεια αλλα δεν μπορω να πω πως προ το παρον μου εχουν κανει αυτο το κλικ για να πω οτι θα τους κουβαλαω για παντα μεσα μου....Καλα για τον Εντουαρντ δεν μπορω να πω τπτ....οπως προαναφερθηκε ηταν και θα ειναι παντα η πρωτη μου αγαπη....οπως ο Χαρι Ποττερ ηταν κατι σαν ο παιδικος φιλος που θα θυμαμαι και θα αγαπαω παντα....Ο Ντιμιτρι ειναι ο πειρασμος που δεν θα ειχα καμια αντιρηση να ακολουθησω κι ως τα βαθη της κολασεως....Αλλα ο Τζεις..... Πως να το εξηγησω....ειναι ο τυπος που ορισμενες φορες δεν ξερεις τι να κανεις....να τον χαστουκισεις η να του πεταξεις τα ματια εξω..... Οταν ειναι τσογλανι με κανει να λιωνω κι οταν δειχνει την τρυφερη πλευρα του απλα σερνομαι στα πατωματα...Ειναι εξαρτηση οτι και να κανει δεν μπορεις να του αντισταθεις....Την θεση του κακου παιδιου στην καρδια μου[βρικολακα τουλαχιστον]εχει ο Ντειμον και στα βιβλια και στην σειρα κι αυτο δεν αλλαζει με τπτ....Ο Στεφαν ειναι καλος αλλα απο την στιγμη που υπαρχει ο Εντουαρντ σε αυτο τον κοσμο αυτος εχει βγει στην συνταξη.....αλλος ειναι ο απαγορευμενος καρπος που θελουμε να βυθισουμε τα δοντια μας.... Οσο για τον Πατς πραγματικα με εχει γοητευσει υπερβολικα και εχει κανει μια πολυ καλη αρχη...ισως καποια στιγμη να μπορεσω να πω πως τον λατρευω οσο τους υπολοιπους....Και τελος για να ξεφυγω απο το υπερφυσικο ειναι και ο Αλεξαντερ Μπελοφ που δεν μπορω να ξεπερασω με τπτ.....ομως παντα θα αφηνει μια ανοιχτη πληγη μεσα μου αυτο που εκανε στο τριτο βιβλιο κι ας μην ολοκληρωσε το κακο που ξεκινησε....ηταν μια αποδειξη οτι οι σχεσεις των ανθρωπων οσο δυνατες κι αν ειναι φθειρονται....κι αυτο παντα ποναει.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Άγγελοι-Λορεν Κέιτ Τρι 22 Φεβ 2011 - 22:19 | |
| | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Άγγελοι-Λορεν Κέιτ Τετ 23 Φεβ 2011 - 1:15 | |
| Κι εγω το εχω αυτο...ποτε δεν δανειζομαι βιβλιο...αλλα ακομη και να γινει αμα μου αρεσει πολυ θα το παρω και για μενα σιγουρα....Και ακομη ενας λογος που δενεται η ψυχη μου οταν τα αποχωριζομαι ειναι οτι ανατρεχω στις σελιδες τους συνεχεια οποτε αμα μου τα καθυστερησουν κι ολας μου λειπουν.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Άγγελοι-Λορεν Κέιτ Πεμ 24 Φεβ 2011 - 21:54 | |
| Επιτελους,επιτελους!Σε 9 ΜΕΡΕΣ βγαινει το ΜΑΡΤΥΡΙΟ.Ηδη εχω διαβασει το πρωτο κεφαλαιο και με το ζορυ κρατιεμαι Ωχ οχι ελπιζω μονο να μην ονειρευομαι... - Σπόιλερ:
Μεχρι και φονο εκανε για χαρης της ο Ντανιελ.Αχ ρε παιδια δεν αντεχει μακρια της και παναθεμα τον αυτα που νιωθει ειναι μεταδοτικα,με το ζορι κρατηθηκα και δεν εκλαψα .Περιμενω και εγω μαζι του να δει την Λους πως και πως. Και ο καημενος ο Καμ παρολο που δεν το δειχνει στο Ντανιελ,ποναει πολυ. Θα παθω τιποτα μεχρι διαβασω το τριτο.Μακαρι να βρει και στον Καμ καμια κοπελα.Αν και υποψιαζομαι οτι μπορει να τα φτιαξει με την Αριελ...! | |
|
| |
| Άγγελοι-Λορεν Κέιτ | |
|