| Άγγελοι-Λορεν Κέιτ | |
|
+42Thalia Nelly deathlysilence alexandra13 nantiaki_twilight 4 ever Dalia mariana20 dark violet LizaStef valia 32 AspaKorth frozen xrysanthi twilightFOREVER panagiota di1996 demona1986 kaci marina vampire_freak !!!twilight!!! justnina22 evac T-NM-E-BD SilverMusk athina WhiteQueen Fallen Angel scarlet rose almighty Nantia Hale_Biers ΕΡΗ magica mR.Geo vikaki21 niki broken angel evi Bitten Pillows Bella07 sandra21 Kimberly Rosemarie Cullen 46 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Bitten Pillows Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 44 Τόπος : xania Αριθμός μηνυμάτων : 728 Registration date : 18/12/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Άγγελοι-Λορεν Κέιτ Δευ 21 Φεβ 2011 - 19:23 | |
| ουτε εγω ειχα καταενθουσιαστει οταν το διαβαζα......δεν ηταν σαν το hush hush...αλλα οχι οτι δεν μ αρεσε | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Άγγελοι-Λορεν Κέιτ Δευ 21 Φεβ 2011 - 23:26 | |
| Ηταν παρα πολυ ωραιο...Αλλα ναι Hush hush δεν ηταν.... | |
|
| |
broken angel Eclipse Bitten
Ηλικία : 35 Αριθμός μηνυμάτων : 446 Registration date : 26/01/2011
| Θέμα: Απ: Άγγελοι-Λορεν Κέιτ Δευ 21 Φεβ 2011 - 23:34 | |
| H αγγελικη σιωπη ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ με τιποτα να συγκριθει με τους αγγελους...!Πιστευω οτι η συγγραφεας προσπαθησε να κανει τον Ντανιελ να φανει κακο αγορι αλλα δεν το καταφερε σε αντιθεση με την Μπεκα που τα καταφερε και μαλιστα με εκπληκτικο αποτελεσμα... | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Άγγελοι-Λορεν Κέιτ Δευ 21 Φεβ 2011 - 23:37 | |
| Για την ακριβεια και η πλικη μου αρεσε περισσοτερο.....Αλλα και οι αγγελοι παραμενουν ενα πολυ ωραιο βιβλιο.... | |
|
| |
scarlet rose The Volturi Princess
Ηλικία : 38 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 3603 Registration date : 16/01/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Άγγελοι-Λορεν Κέιτ Δευ 21 Φεβ 2011 - 23:38 | |
| | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Άγγελοι-Λορεν Κέιτ Δευ 21 Φεβ 2011 - 23:42 | |
| Συγγνωμη αλλα με τον Τζεις δεν συγκρινεται κανεις....Και τον γιο του χειροτερου μαφιοζου να μου φερεται παλι δεν θα μπορει να συγκριθει.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Άγγελοι-Λορεν Κέιτ Δευ 21 Φεβ 2011 - 23:45 | |
| - evi έγραψε:
- Για την ακριβεια και η πλικη μου αρεσε περισσοτερο.....Αλλα και οι αγγελοι παραμενουν ενα πολυ ωραιο βιβλιο....
Φυσικα εννοειται!Οταν πρωτοβγηκε δεν μου αρεσε και τελικα οταν το διαβασα εφαγα μεγαλη ταραχη δεν το αφηνα καν απ τα χερια μου(τους αγγελους).Απλα συγκρινα τους χαρακτηρες.Και σε αυτο κατα τη γνωμη μου κερδιζει η Αγγελικη σιωπη,{ειναι πιο ενδιαφεροντες}..!!! Οντως ο Τζεις ειναι μοναδικος!!! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Άγγελοι-Λορεν Κέιτ Δευ 21 Φεβ 2011 - 23:49 | |
| Ειναι τρια τελειως ξεχωριστα βιβλια με διαφορετικους χαρακτηρες....Ο Τζεις για μενα ειναι οτι ειναι και ο Εντουαρντ....τον λατρευω.....Τον Πατς τον παω τρελα αλλα πρεπει να διαβασω ακομη ενα δυο βιβλια ωστε να πω πως εχει ριζωσει μεσα μου...Οσο για τον Ντανιελ δεν μπορω να πω οτι με εχει ενθουσιασει προς το παρον....Μολις διαβασω και το μαρτυριο ισως αλλαξω γνωμη.... | |
|
| |
| |
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Άγγελοι-Λορεν Κέιτ Τρι 22 Φεβ 2011 - 0:04 | |
| Κι εγω τους λατρευω ολους...Απλα με τους αλλους εχω διαβασει τομους ολοκληρους ενω με τον Πατς μονο ενα βιβλιο....αλλα αυτο θα διορθωθει συντομα...εξαλλου η ζημια εχει ηδη γινει.... | |
|
| |
Ηλικία : 38 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 3603 Registration date : 16/01/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Άγγελοι-Λορεν Κέιτ Τρι 22 Φεβ 2011 - 0:14 | |
| - broken angel έγραψε:
- Εγω Με τον Πατς ειμαι τρελλα ερωτευμενη.Για τον Τζεις ειμαι ικανη και να αυτοκτονησω απ την τοση λατρεια που του εχω.Για τον Ντιμιτρι παω μια βολτιτσα μεχρι την κολαση και ξαναερχομαι και οσον αναφορα για τον Εντουαρτ δεν μιλαω καν....
Ειμαι και γω.....αλλα εισαι και εσυ απο οτι βλεπω....!!! Θα τρελαθουμε ομαδικως εδω περα με αυτα που διαβαζουμε!!!Ευτυχως κανουμε group therapy εδω μεσα!!! Εγω τον Πατς δεν τον εχω γνωρισει ακομα διοτι εχω αφησει ενα ραντεβου με τον Τζεις στην μεση!!Περιμενω να αρχισει την τριλογια η whitequeen για να διαβασω μαζι της το τριτο γιατι θα χρειαστει συμπαρασταση η καημενη!!!Θα τα διαβασει και τα τρια μονορουφι και θα παθει overdose!!!Κοντοζυγωνει η ωρα σου Μαρακι!!!!Οτι φαν φικ ειναι να γραψεις γραψτο τωρα ,μετα τον Τζεις θα σου παρει λιγο χρονο να συνελθεις!!! Εχω εδω και καμποσες μερες τους Αγγελους στην μεση!!θα διαβασω αποψε κανα κεφαλαιο!!Αντε να τους τελειωσω και αυτους και στο τελος παιρνει σειρα η Αγγελικη Σιωπη!!! Εχω ηδη αρκετες καψουρες και εγω στην πλατη μου (Τζεις...Εντουαρντ...Ντιμιτρι...) ποσες να αντεξει η δολια η καρδουλα????? | |
|
| |
Fallen Angel Eclipse Bitten
Ηλικία : 40 Τόπος : τεταρτο αστρερι...δεξια...καλα πας...καπου εκει θα με βρεις...!! Αριθμός μηνυμάτων : 310 Registration date : 20/05/2009
| Θέμα: Απ: Άγγελοι-Λορεν Κέιτ Τρι 22 Φεβ 2011 - 0:20 | |
| Δεν ειναι bad boy ο Ντανιελ...??? Ειναι κ παραειναι...δεν το συζηταω...εχει το bad boy του καλου παιδιου...Ειναι σουπερ σε ολα του...!! Δεν το συζηταω...!! Αγαπακι...ολος δικος σας...εγω κραταω Ντανιελ...και αμα βολεψω και στο προγραμμα θα βαλω και τον Πατς...Τοσο που εχει παει η βενζινη στις μηχανες...ζητω που καηκες...!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Άγγελοι-Λορεν Κέιτ Τρι 22 Φεβ 2011 - 0:33 | |
| | |
|
| |
Ηλικία : 40 Τόπος : τεταρτο αστρερι...δεξια...καλα πας...καπου εκει θα με βρεις...!! Αριθμός μηνυμάτων : 310 Registration date : 20/05/2009
| Θέμα: Απ: Άγγελοι-Λορεν Κέιτ Τρι 22 Φεβ 2011 - 0:38 | |
| Ειναι παντος καιρου...Σαν τα ελικοπτερα του ΕΚΑΒ Περαστικα σου με την Βασω...θελει καλη μοιρασια...αλλα και τον Καμ να της δωσεις δεν θα πει οχι....οποτε...σε βλαιπω σε καλο δρομο...!! Ντανιελ και παλι Ντανιελ... Περιμενω να ερθει το βιβλιο...που θα παει...περασε ο καιρος... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Άγγελοι-Λορεν Κέιτ Τρι 22 Φεβ 2011 - 0:51 | |
| Στην χειροτερη των περιπτωσεων θα μοιρασουμε τις μερες της εβδομαδος!!!θα τον εχουμε 3 μερες η καθεμια και την Κυριακη θα εχει ρεπο!! Τυχερουλα εσυ εχεις το αγγελουδι ολο δικο σου!!! Παω να διαβασω κανα κεφαλαιο μπας και το τελειωσω επιτελους!!!!Θελω και γω να διαβασω το 2!!!Εχει ψωμι η υποθεση και σε κραταει σε αγωνια!!Ευτυχως περναει ο καιρος!!! Ασχετο αλλα τα εξωφυλλα και στα δυο βιβλια ειναι ολα τα λεφτα!!!Για αφισα θα ηταν οτι πρεπει!!! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Άγγελοι-Λορεν Κέιτ Τρι 22 Φεβ 2011 - 0:57 | |
| Πραγματικα οτι πρεπει ομως....Οσο για το ρεπο ξεχαστε το γτ υπαρχουν κι αλλες στην σειρα.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Άγγελοι-Λορεν Κέιτ Τρι 22 Φεβ 2011 - 0:58 | |
| Καλα ειπα εγω θα γινει χαμος....Μη σας ακουσει η Βασω..ποιος την ακουει.. καλα ειναι τελεια...για αφισα..οπως ειπες...!! Αντε πηγενε...να τελειωσω και εγω καποια στιγμη το Ομορφο Σκοταδι...γιατι ερχονται οι Αγγελοιιιιι... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Άγγελοι-Λορεν Κέιτ Τρι 22 Φεβ 2011 - 1:05 | |
| | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Άγγελοι-Λορεν Κέιτ Τρι 22 Φεβ 2011 - 1:46 | |
| Εγω αποψε θα την βγαλω με Μπιλ και Ερικ....γιατι αμα ξανα πεσω στην παγιδα και ανοιξω βιβλιο με Τζεις τελειωσα....δυο βδομαδες και μολις χθες καταφερα να απομακρυνθω λιγο.... | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Άγγελοι-Λορεν Κέιτ Τρι 22 Φεβ 2011 - 11:55 | |
| - Fallen Angel έγραψε:
- Ειναι παντος καιρου...Σαν τα ελικοπτερα του ΕΚΑΒ
Περαστικα σου με την Βασω...θελει καλη μοιρασια...αλλα και τον Καμ να της δωσεις δεν θα πει οχι....οποτε...σε βλαιπω σε καλο δρομο...!!
Ντανιελ και παλι Ντανιελ... Περιμενω να ερθει το βιβλιο...που θα παει...περασε ο καιρος... Κυριες μου κυριες....βρηκατε ευκαιρια που ελειπα χθες και αρχισατε τις μοιρασιες!!! Ηρθε η ωρα λοιπον να ξεκαθαρισουμε τα πραγματα για να μην μαλλιοτραβηχτουμε!! Χμμ...εχουμε και λεμε...μου αρεσει ο Καμ,ο Ντειμον,ο Ντανιελ,ο Ερικ,ο Αντριαν.ο Ντιμιτρι,ο Αλεξαντερ,ο Παντς και ο καταλογος συνεχιζεται.... Τον Εντουαρντ τον αφηνω εκτος ειναι εκτος συναγωνισμου!! Αλλα ο Τζεις...ειναι μεγαλη καψουρα αν με καταλαβαίνεται!!! Δεν τον αφηνω για κανεναν λογο...πιανει μια κατηγορια απο μονος του!! Αλλα επειδη ειμαι καλο κοριτσι αντε να τον μοιραστουμε λιγες μερες.... Εως εκει φτανει η γενναιοδωρία μου...αλλα για δικη σας αποκλειστικοτητα μην ελπιζετε... δεν τον παραχωρώ σε καμια!!!! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Άγγελοι-Λορεν Κέιτ Τρι 22 Φεβ 2011 - 12:59 | |
| Πω πω....θα γινει της υπερωριας.... Γιατι φυσικα δεν ειμαστε οι μονες πορωμενες σε αυτο τον κοσμο..... Οσο για τον Τζεις ναι ειναι μια ολοκληρηρη κατηγορια απο μονος του οπως και ο Εντουαρντ... Εγω ομως ειμαι ευκολος ανθρωπος....οποιος βρισκεται διαθεσιμος.....ειναι και μεγαλη η λιστα..... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Άγγελοι-Λορεν Κέιτ Τρι 22 Φεβ 2011 - 15:49 | |
| - ΕΡΗ έγραψε:
Χμμ...εχουμε και λεμε...μου αρεσει ο Καμ,ο Ντειμον,ο Ντανιελ,ο Ερικ,ο Αντριαν.ο Ντιμιτρι,ο Αλεξαντερ,ο Παντς και ο καταλογος συνεχιζεται.... Τον Εντουαρντ τον αφηνω εκτος ειναι εκτος συναγωνισμου!! Eσυ εισαι χειροτερη απο μενα!!! Λοιπον ο Εντουαρντ ειναι το προτυπο!!Αλλα ειναι παντρεμενος ανθρωπος με παιδι οποτε και εγω τον αφηνω απεξω!!!Αλλα ειναι η ΙΟΝ αμυγδαλου μου!!!Η πρωτη μου αγαπη και η παντοτινη!!! Οσον αφορα τους υπολοιπους εχω χασει την μπαλα εδω και καιρο!!! Νομιζω ομως οτι βαζω τον Τζεις στο τοπ της λιστας !!!Ακολουθει ο Ντιμιτρι και στην τριτη θεση ο Ερικ!!!Πρωτος επιλαχων ο Αντριαν και δευτερος ο Κριστιαν!!!Τους υπολοιπους δυσκολευομαι να τους καταταξω!!!(Τον Αλεξαντερ τον ξεπερασα γιατι μου θυμιζει εναν γνωστο μου!!!Τον Παντς δεν τον εχω γνωρισει ακομα!Με τα αδερφια Σαλβατορε εχουμε συστηθει ,η γνωριμια ειναι πολλα υποσχομενη αλλα ακομα δεν μπορω να εκφερω αποψη!) Αφηστε που εχω προβλημα, δεν μπορω να διαλεξω μεταξυ Ντανιελ και Καμ !!!!Ο Καμ ειναι ο κακος της υποθεσης και κανονικα θα επρεπε να μου προκαλει αρνητικα συναισθηματα αλλα αντι γι'αυτο εμενα μ'αρεσει!!!Τον βρισκω γοητευτικοτατο!!!Ειλικρινα δεν ξερω ποιον θα διαλεγα αν ημουν η Λους!!! | |
|
| |
Bitten Pillows Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 44 Τόπος : xania Αριθμός μηνυμάτων : 728 Registration date : 18/12/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Άγγελοι-Λορεν Κέιτ Τρι 22 Φεβ 2011 - 15:59 | |
| αχ ΕΡΗ ενι και scarlet !!! ποσο σας καταλαβαινω!!! | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Δημητρα μου εχουμε τα ιδια γουστα!!! Για αυτο ειπα οτι ο Τζεις ειναι η μεγαλη μου καψουρα...και οτι ειναι μια κατηγορια απο μονος του!! Και εγω αυτον βαζω στην κορυφη της λιστας!Δεν μπορω να στον συγκρινω με κανεναν! Ειναι μοναδικος και ξεχωριστος ο ατιμος!!Εχει το πακετακι που μου αρεσει!! Ασε που οσο τον σκεφτομαι με το προσωπο του Αlex η καψουρα μεγαλωνει!! Μετα η συνεχεια ειναι καπως οπως τα ειπες...Ντιμιτρι,Παντς μετα εγω βαζω Αντριαν,μετα Ερικ,εγω βαζω και τον Αλεξαντερ στην λιστα γιατι ειναι πολυ Αντρας βρε παιδι μου οχι αστεια!! Απο τα αδερφια Σαλβατορε ο Στεφαν με αφηνει αδιαφορη ας τον παρει οποια θελει!! Ντειμον και παλι Ντειμον!Και στα βιβλια και στην σειρα,δεν κανω διακρισεις!! Τωρα οσον αφορα τον Καμ και εγω το ιδιο νιωθω...δεν μπορω να τον μισησω...μου αρεσει πολυ!!Μπορει η συνεχεια να μας δικαιωσει!!Με μαγνητιζουν τα κακα παιδια εγω φταιω??!! | |
|
| |
vikaki21 Midnight Sun Vampire
Τόπος : Όπου φύσaει ο άνεμος Αριθμός μηνυμάτων : 2263 Registration date : 09/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| | |
|
| |
| Άγγελοι-Λορεν Κέιτ | |
|