Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
Άγγελοι-Λορεν Κέιτ - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
Άγγελοι-Λορεν Κέιτ - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
Άγγελοι-Λορεν Κέιτ - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
Άγγελοι-Λορεν Κέιτ - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
Άγγελοι-Λορεν Κέιτ - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
Άγγελοι-Λορεν Κέιτ - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
Άγγελοι-Λορεν Κέιτ - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
Άγγελοι-Λορεν Κέιτ - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
Άγγελοι-Λορεν Κέιτ - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
Άγγελοι-Λορεν Κέιτ - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Quote of the Week
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
Bella & Edward Playlist
Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την Άµπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; Άραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

Άγγελοι-Λορεν Κέιτ

Πήγαινε κάτω 
+42
Thalia Nelly
deathlysilence
alexandra13
nantiaki_twilight 4 ever
Dalia
mariana20
dark violet
LizaStef
valia 32
AspaKorth
frozen
xrysanthi
twilightFOREVER
panagiota
di1996
demona1986
kaci
marina
vampire_freak
!!!twilight!!!
justnina22
evac
T-NM-E-BD
SilverMusk
athina
WhiteQueen
Fallen Angel
scarlet rose
almighty
Nantia Hale_Biers
ΕΡΗ
magica
mR.Geo
vikaki21
niki
broken angel
evi
Bitten Pillows
Bella07
sandra21
Kimberly
Rosemarie Cullen
46 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 19 ... 34  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Bitten Pillows
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Bitten Pillows

Θηλυκό Ταύρος
Τόπος : xania
Αριθμός μηνυμάτων : 728
Registration date : 18/12/2010

Forks Student Profile
Team: Edward - Bella Edward - Bella
Special ability Special ability: Inflict Pain with Thoughs

Άγγελοι-Λορεν Κέιτ - Σελίδα 4 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άγγελοι-Λορεν Κέιτ   Άγγελοι-Λορεν Κέιτ - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΔευ 21 Φεβ 2011 - 19:23

ουτε εγω ειχα καταενθουσιαστει οταν το διαβαζα......δεν ηταν σαν το hush hush...αλλα οχι οτι δεν μ αρεσε
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
evi
The Volturi
evi

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris....
Αριθμός μηνυμάτων : 64746
Registration date : 16/10/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Mind Reading

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άγγελοι-Λορεν Κέιτ   Άγγελοι-Λορεν Κέιτ - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΔευ 21 Φεβ 2011 - 23:26

Ηταν παρα πολυ ωραιο...Αλλα ναι Hush hush δεν ηταν....
http://www.stixoi.info/stixoi.php?info=MyStixoi&gr=poems&
broken angel
Eclipse Bitten
Eclipse Bitten
broken angel

Θηλυκό Υδροχόος
Αριθμός μηνυμάτων : 446
Registration date : 26/01/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άγγελοι-Λορεν Κέιτ   Άγγελοι-Λορεν Κέιτ - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΔευ 21 Φεβ 2011 - 23:34

H αγγελικη σιωπη ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ με τιποτα να συγκριθει με τους αγγελους...!Πιστευω οτι η συγγραφεας προσπαθησε να κανει τον Ντανιελ να φανει κακο αγορι αλλα δεν το καταφερε σε αντιθεση με την Μπεκα που τα καταφερε και μαλιστα με εκπληκτικο αποτελεσμα...
evi
The Volturi
evi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άγγελοι-Λορεν Κέιτ   Άγγελοι-Λορεν Κέιτ - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΔευ 21 Φεβ 2011 - 23:37

Για την ακριβεια και η πλικη μου αρεσε περισσοτερο.....Αλλα και οι αγγελοι παραμενουν ενα πολυ ωραιο βιβλιο....
scarlet rose
The Volturi Princess
scarlet rose

Θηλυκό Σκορπιός
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 3603
Registration date : 16/01/2009

Forks Student Profile
Team: Jasper - Alice Jasper - Alice
Special ability Special ability: Influencing emotions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άγγελοι-Λορεν Κέιτ   Άγγελοι-Λορεν Κέιτ - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΔευ 21 Φεβ 2011 - 23:38

Fallen Angel έγραψε:

Αχ βρε Μητσο μουυυυ...θα ειχα εναν σαν τον Ντανιελ διπλα μου και θα εφευγα να παω στον Τζεις...?? Ασε που εχει κ φτερα (σαν αγγελος) που ειναι και μπορεις να πας παντου...Τζαμπα...Τι θες Παρισι ...βγαζει φτερα καιιιι τσοουυπππ εφτασες... geek geek

Εγω παλι λατρευω Αγγελους...τρελενομαι...επαθα κατι με το που τους διαβασα...ουτε Πολη των Οστων ουτε τιποτα αλλο...!! Ευτυχως βγαιναι το δευτερο τωρα κοντα...και θα δουμε τη συνεχεια...!!

Ρε συ και με τον Τζεις πας οπου θες!!!Καβαλαει το μαναρακι την μηχανη ,τον κρατας καλα απο την μεσουλα πιανοντας και τους κοιλιακους και βουρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ για τα συννεφα!!!Ειναι αλανι ρε συ!!!Το κακο με τον Ντανιελ ειναι οτι το παιζει αλανι ,δεν ειναι αμως!!!Ο Ντανιελ ειναι wannabe ashole ενω ο Τζεις οπως λεει και η Μαγια στο 2 ειναι ashole και με την βουλα!!!!Αλλα ειναι αξιαγαπητος και ιδιαιτερα σεξυ ashole!!! Άγγελοι-Λορεν Κέιτ - Σελίδα 4 432315

Βασικα στο εχω ξαναπει!!Εμεις οι δυο για αυτο ειμαστε φιλες!!!Γιατι ουτε για φανταστικο γκομενο δεν προκειται να τσακωθουμε!!!!Διαλεγει η καθεμια τον δικο της!!!! lol! lol! lol!
evi
The Volturi
evi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άγγελοι-Λορεν Κέιτ   Άγγελοι-Λορεν Κέιτ - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΔευ 21 Φεβ 2011 - 23:42

Συγγνωμη αλλα με τον Τζεις δεν συγκρινεται κανεις....Και τον γιο του χειροτερου μαφιοζου να μου φερεται παλι δεν θα μπορει να συγκριθει....
broken angel
Eclipse Bitten
Eclipse Bitten
broken angel

Θηλυκό Υδροχόος

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άγγελοι-Λορεν Κέιτ   Άγγελοι-Λορεν Κέιτ - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΔευ 21 Φεβ 2011 - 23:45

evi έγραψε:
Για την ακριβεια και η πλικη μου αρεσε περισσοτερο.....Αλλα και οι αγγελοι παραμενουν ενα πολυ ωραιο βιβλιο....

Φυσικα εννοειται!Οταν πρωτοβγηκε δεν μου αρεσε και τελικα οταν το διαβασα εφαγα μεγαλη ταραχη δεν το αφηνα καν απ τα χερια μου(τους αγγελους).Απλα συγκρινα τους χαρακτηρες.Και σε αυτο κατα τη γνωμη μου κερδιζει η Αγγελικη σιωπη,{ειναι πιο ενδιαφεροντες}..!!!

Οντως ο Τζεις ειναι μοναδικος!!! Άγγελοι-Λορεν Κέιτ - Σελίδα 4 150320
evi
The Volturi
evi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άγγελοι-Λορεν Κέιτ   Άγγελοι-Λορεν Κέιτ - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΔευ 21 Φεβ 2011 - 23:49

Ειναι τρια τελειως ξεχωριστα βιβλια με διαφορετικους χαρακτηρες....Ο Τζεις για μενα ειναι οτι ειναι και ο Εντουαρντ....τον λατρευω.....Τον Πατς τον παω τρελα αλλα πρεπει να διαβασω ακομη ενα δυο βιβλια ωστε να πω πως εχει ριζωσει μεσα μου...Οσο για τον Ντανιελ δεν μπορω να πω οτι με εχει ενθουσιασει προς το παρον....Μολις διαβασω και το μαρτυριο ισως αλλαξω γνωμη....
broken angel
Eclipse Bitten
Eclipse Bitten
broken angel

Θηλυκό Υδροχόος

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άγγελοι-Λορεν Κέιτ   Άγγελοι-Λορεν Κέιτ - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΔευ 21 Φεβ 2011 - 23:59

Εγω Με τον Πατς ειμαι τρελλα ερωτευμενη.Για τον Τζεις ειμαι ικανη και να αυτοκτονησω απ την τοση λατρεια που του εχω.Για τον Ντιμιτρι παω μια βολτιτσα μεχρι την κολαση και ξαναερχομαι και οσον αναφορα για τον Εντουαρτ δεν μιλαω καν.... faint Άγγελοι-Λορεν Κέιτ - Σελίδα 4 432569
evi
The Volturi
evi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άγγελοι-Λορεν Κέιτ   Άγγελοι-Λορεν Κέιτ - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΤρι 22 Φεβ 2011 - 0:04

Κι εγω τους λατρευω ολους...Απλα με τους αλλους εχω διαβασει τομους ολοκληρους ενω με τον Πατς μονο ενα βιβλιο....αλλα αυτο θα διορθωθει συντομα...εξαλλου η ζημια εχει ηδη γινει.... Άγγελοι-Λορεν Κέιτ - Σελίδα 4 432569
scarlet rose
The Volturi Princess
scarlet rose

Θηλυκό Σκορπιός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άγγελοι-Λορεν Κέιτ   Άγγελοι-Λορεν Κέιτ - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΤρι 22 Φεβ 2011 - 0:14

broken angel έγραψε:
Εγω Με τον Πατς ειμαι τρελλα ερωτευμενη.Για τον Τζεις ειμαι ικανη και να αυτοκτονησω απ την τοση λατρεια που του εχω.Για τον Ντιμιτρι παω μια βολτιτσα μεχρι την κολαση και ξαναερχομαι και οσον αναφορα για τον Εντουαρτ δεν μιλαω καν.... faint Άγγελοι-Λορεν Κέιτ - Σελίδα 4 432569

Ειμαι και γω.....αλλα εισαι και εσυ απο οτι βλεπω....!!! lol! Θα τρελαθουμε ομαδικως εδω περα με αυτα που διαβαζουμε!!!Ευτυχως κανουμε group therapy εδω μεσα!!!

Εγω τον Πατς δεν τον εχω γνωρισει ακομα διοτι εχω αφησει ενα ραντεβου με τον Τζεις στην μεση!!Περιμενω να αρχισει την τριλογια η whitequeen για να διαβασω μαζι της το τριτο γιατι θα χρειαστει συμπαρασταση η καημενη!!!Θα τα διαβασει και τα τρια μονορουφι και θα παθει overdose!!!Κοντοζυγωνει η ωρα σου Μαρακι!!!!Οτι φαν φικ ειναι να γραψεις γραψτο τωρα ,μετα τον Τζεις θα σου παρει λιγο χρονο να συνελθεις!!! lol! lol! lol!

Εχω εδω και καμποσες μερες τους Αγγελους στην μεση!!θα διαβασω αποψε κανα κεφαλαιο!!Αντε να τους τελειωσω και αυτους και στο τελος παιρνει σειρα η Αγγελικη Σιωπη!!!

Εχω ηδη αρκετες καψουρες και εγω στην πλατη μου (Τζεις...Εντουαρντ...Ντιμιτρι...) ποσες να αντεξει η δολια η καρδουλα?????
Fallen Angel
Eclipse Bitten
Eclipse Bitten
Fallen Angel

Θηλυκό Ταύρος
Τόπος : τεταρτο αστρερι...δεξια...καλα πας...καπου εκει θα με βρεις...!!
Αριθμός μηνυμάτων : 310
Registration date : 20/05/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άγγελοι-Λορεν Κέιτ   Άγγελοι-Λορεν Κέιτ - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΤρι 22 Φεβ 2011 - 0:20

Δεν ειναι bad boy ο Ντανιελ...??? Άγγελοι-Λορεν Κέιτ - Σελίδα 4 835489 Άγγελοι-Λορεν Κέιτ - Σελίδα 4 835489 Ειναι κ παραειναι...δεν το συζηταω...εχει το bad boy του καλου παιδιου...Ειναι σουπερ σε ολα του...!! Δεν το συζηταω...!!

Αγαπακι...ολος δικος σας...εγω κραταω Ντανιελ...και αμα βολεψω και στο προγραμμα θα βαλω και τον Πατς...Τοσο που εχει παει η βενζινη στις μηχανες...ζητω που καηκες...!! lol!
scarlet rose
The Volturi Princess
scarlet rose

Θηλυκό Σκορπιός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άγγελοι-Λορεν Κέιτ   Άγγελοι-Λορεν Κέιτ - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΤρι 22 Φεβ 2011 - 0:33

lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol!

Δουλευει με δαιμονικη ενεργεια οποτε γλιτωνω τα μεταφορικα!!!Δαιμονιζομαι τοσο συχνα απο τα νευρα τωρα τελευταια που θα στην εκανα εγω την μηχανη πυραυλο!!!! lol! lol! lol!

Συμφωνω παντως με την μοιρασια!!Ειναι δικαιη και ετσι ειμαστε ολες ευχαριστημενες!!!Τωρα μου μενει να δω πως θα μοιραστω τον Τζεις με την Βασω (EPH)!!

Ο Ντανιελ ειναι ολος δικος σου!!!Πρεπει μονο να τον μαθεις να πεταει και με ομιχλη γιατι αλλιως στα Γιαννενα ειναι ασυμφορος!!! lol! lol! lol!
Fallen Angel
Eclipse Bitten
Eclipse Bitten
Fallen Angel

Θηλυκό Ταύρος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άγγελοι-Λορεν Κέιτ   Άγγελοι-Λορεν Κέιτ - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΤρι 22 Φεβ 2011 - 0:38

Ειναι παντος καιρου...Σαν τα ελικοπτερα του ΕΚΑΒ lol!

Περαστικα σου με την Βασω...θελει καλη μοιρασια...αλλα και τον Καμ να της δωσεις δεν θα πει οχι....οποτε...σε βλαιπω σε καλο δρομο...!!

Ντανιελ και παλι Ντανιελ... Άγγελοι-Λορεν Κέιτ - Σελίδα 4 737142 Περιμενω να ερθει το βιβλιο...που θα παει...περασε ο καιρος... Άγγελοι-Λορεν Κέιτ - Σελίδα 4 616544
scarlet rose
The Volturi Princess
scarlet rose

Θηλυκό Σκορπιός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άγγελοι-Λορεν Κέιτ   Άγγελοι-Λορεν Κέιτ - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΤρι 22 Φεβ 2011 - 0:51

Στην χειροτερη των περιπτωσεων θα μοιρασουμε τις μερες της εβδομαδος!!!θα τον εχουμε 3 μερες η καθεμια και την Κυριακη θα εχει ρεπο!! lol! lol! lol!

Τυχερουλα εσυ εχεις το αγγελουδι ολο δικο σου!!! boogie

Παω να διαβασω κανα κεφαλαιο μπας και το τελειωσω επιτελους!!!!Θελω και γω να διαβασω το 2!!!Εχει ψωμι η υποθεση και σε κραταει σε αγωνια!!Ευτυχως περναει ο καιρος!!!

Ασχετο αλλα τα εξωφυλλα και στα δυο βιβλια ειναι ολα τα λεφτα!!!Για αφισα θα ηταν οτι πρεπει!!!
evi
The Volturi
evi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άγγελοι-Λορεν Κέιτ   Άγγελοι-Λορεν Κέιτ - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΤρι 22 Φεβ 2011 - 0:57

Πραγματικα οτι πρεπει ομως....Οσο για το ρεπο ξεχαστε το γτ υπαρχουν κι αλλες στην σειρα.... lol!
Fallen Angel
Eclipse Bitten
Eclipse Bitten
Fallen Angel

Θηλυκό Ταύρος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άγγελοι-Λορεν Κέιτ   Άγγελοι-Λορεν Κέιτ - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΤρι 22 Φεβ 2011 - 0:58

Καλα ειπα εγω θα γινει χαμος....Μη σας ακουσει η Βασω..ποιος την ακουει.. lol!

καλα ειναι τελεια...για αφισα..οπως ειπες...!!

Αντε πηγενε...να τελειωσω και εγω καποια στιγμη το Ομορφο Σκοταδι...γιατι ερχονται οι Αγγελοιιιιι... boogie
scarlet rose
The Volturi Princess
scarlet rose

Θηλυκό Σκορπιός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άγγελοι-Λορεν Κέιτ   Άγγελοι-Λορεν Κέιτ - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΤρι 22 Φεβ 2011 - 1:05

Οκ οκ κομμενα τα ρεπο!!!Τον βλεπω να χτυπαει υπερωριες!!!!Ποιες μερες....με τις ωρες θα μας εχει σαν τα ραντεβου στο ΙΚΑ!!!! lol! lol! lol! lol!

Παω να συναντησω τον Ντανιελ γιατι αμα συνεχισω να μιλαω για τον Τζεις θα αρχισουν οι παρενεργειες και ειναι και νυχτα....!!!!

Δυσκολη νυχτα και παλι...αααααχχχχ!!!! Άγγελοι-Λορεν Κέιτ - Σελίδα 4 950184 Άγγελοι-Λορεν Κέιτ - Σελίδα 4 950184 Άγγελοι-Λορεν Κέιτ - Σελίδα 4 950184

evi
The Volturi
evi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άγγελοι-Λορεν Κέιτ   Άγγελοι-Λορεν Κέιτ - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΤρι 22 Φεβ 2011 - 1:46

Εγω αποψε θα την βγαλω με Μπιλ και Ερικ....γιατι αμα ξανα πεσω στην παγιδα και ανοιξω βιβλιο με Τζεις τελειωσα....δυο βδομαδες και μολις χθες καταφερα να απομακρυνθω λιγο.... lol!
ΕΡΗ
The Volturi
ΕΡΗ

Θηλυκό Αριθμός μηνυμάτων : 6673
Registration date : 03/03/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άγγελοι-Λορεν Κέιτ   Άγγελοι-Λορεν Κέιτ - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΤρι 22 Φεβ 2011 - 11:55

Fallen Angel έγραψε:
Ειναι παντος καιρου...Σαν τα ελικοπτερα του ΕΚΑΒ lol!

Περαστικα σου με την Βασω...θελει καλη μοιρασια...αλλα και τον Καμ να της δωσεις δεν θα πει οχι....οποτε...σε βλαιπω σε καλο δρομο...!!

Ντανιελ και παλι Ντανιελ... Άγγελοι-Λορεν Κέιτ - Σελίδα 4 737142 Περιμενω να ερθει το βιβλιο...που θα παει...περασε ο καιρος... Άγγελοι-Λορεν Κέιτ - Σελίδα 4 616544

Κυριες μου κυριες....βρηκατε ευκαιρια που ελειπα χθες και αρχισατε τις μοιρασιες!!!
Ηρθε η ωρα λοιπον να ξεκαθαρισουμε τα πραγματα για να μην μαλλιοτραβηχτουμε!! lol!

Χμμ...εχουμε και λεμε...μου αρεσει ο Καμ,ο Ντειμον,ο Ντανιελ,ο Ερικ,ο Αντριαν.ο Ντιμιτρι,ο Αλεξαντερ,ο Παντς και ο καταλογος συνεχιζεται....
Τον Εντουαρντ τον αφηνω εκτος ειναι εκτος συναγωνισμου!!

Αλλα ο Τζεις...ειναι μεγαλη καψουρα αν με καταλαβαίνεται!!! Άγγελοι-Λορεν Κέιτ - Σελίδα 4 150320
Δεν τον αφηνω για κανεναν λογο...πιανει μια κατηγορια απο μονος του!!
Αλλα επειδη ειμαι καλο κοριτσι αντε να τον μοιραστουμε λιγες μερες....
Εως εκει φτανει η γενναιοδωρία μου...αλλα για δικη σας αποκλειστικοτητα μην ελπιζετε...
δεν τον παραχωρώ σε καμια!!!!lol!
evi
The Volturi
evi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άγγελοι-Λορεν Κέιτ   Άγγελοι-Λορεν Κέιτ - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΤρι 22 Φεβ 2011 - 12:59

Πω πω....θα γινει της υπερωριας.... Shocked Γιατι φυσικα δεν ειμαστε οι μονες πορωμενες σε αυτο τον κοσμο..... lol! Οσο για τον Τζεις ναι ειναι μια ολοκληρηρη κατηγορια απο μονος του οπως και ο Εντουαρντ... Άγγελοι-Λορεν Κέιτ - Σελίδα 4 432569 Εγω ομως ειμαι ευκολος ανθρωπος....οποιος βρισκεται διαθεσιμος.....ειναι και μεγαλη η λιστα..... lol!
scarlet rose
The Volturi Princess
scarlet rose

Θηλυκό Σκορπιός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άγγελοι-Λορεν Κέιτ   Άγγελοι-Λορεν Κέιτ - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΤρι 22 Φεβ 2011 - 15:49

ΕΡΗ έγραψε:

Χμμ...εχουμε και λεμε...μου αρεσει ο Καμ,ο Ντειμον,ο Ντανιελ,ο Ερικ,ο Αντριαν.ο Ντιμιτρι,ο Αλεξαντερ,ο Παντς και ο καταλογος συνεχιζεται....
Τον Εντουαρντ τον αφηνω εκτος ειναι εκτος συναγωνισμου!!

Eσυ εισαι χειροτερη απο μενα!!! lol! lol! lol!
Λοιπον ο Εντουαρντ ειναι το προτυπο!!Αλλα ειναι παντρεμενος ανθρωπος με παιδι οποτε και εγω τον αφηνω απεξω!!!Αλλα ειναι η ΙΟΝ αμυγδαλου μου!!!Η πρωτη μου αγαπη και η παντοτινη!!! Άγγελοι-Λορεν Κέιτ - Σελίδα 4 616544

Οσον αφορα τους υπολοιπους εχω χασει την μπαλα εδω και καιρο!!!

Νομιζω ομως οτι βαζω τον Τζεις στο τοπ της λιστας !!!Ακολουθει ο Ντιμιτρι και στην τριτη θεση ο Ερικ!!!Πρωτος επιλαχων ο Αντριαν και δευτερος ο Κριστιαν!!!Τους υπολοιπους δυσκολευομαι να τους καταταξω!!!(Τον Αλεξαντερ τον ξεπερασα γιατι μου θυμιζει εναν γνωστο μου!!!Τον Παντς δεν τον εχω γνωρισει ακομα!Με τα αδερφια Σαλβατορε εχουμε συστηθει ,η γνωριμια ειναι πολλα υποσχομενη αλλα ακομα δεν μπορω να εκφερω αποψη!)

Αφηστε που εχω προβλημα, δεν μπορω να διαλεξω μεταξυ Ντανιελ και Καμ !!!!Ο Καμ ειναι ο κακος της υποθεσης και κανονικα θα επρεπε να μου προκαλει αρνητικα συναισθηματα αλλα αντι γι'αυτο εμενα μ'αρεσει!!!Τον βρισκω γοητευτικοτατο!!!Ειλικρινα δεν ξερω ποιον θα διαλεγα αν ημουν η Λους!!!
Bitten Pillows
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Bitten Pillows

Θηλυκό Ταύρος
Τόπος : xania
Αριθμός μηνυμάτων : 728
Registration date : 18/12/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Inflict Pain with Thoughs

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άγγελοι-Λορεν Κέιτ   Άγγελοι-Λορεν Κέιτ - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΤρι 22 Φεβ 2011 - 15:59

αχ ΕΡΗ ενι και scarlet !!! ποσο σας καταλαβαινω!!! faint
ΕΡΗ
The Volturi
ΕΡΗ

Θηλυκό Αριθμός μηνυμάτων : 6673
Registration date : 03/03/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άγγελοι-Λορεν Κέιτ   Άγγελοι-Λορεν Κέιτ - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΤρι 22 Φεβ 2011 - 15:59

Δημητρα μου εχουμε τα ιδια γουστα!!! huggie

Για αυτο ειπα οτι ο Τζεις ειναι η μεγαλη μου καψουρα...και οτι ειναι μια κατηγορια απο μονος του!!
Και εγω αυτον βαζω στην κορυφη της λιστας!Δεν μπορω να στον συγκρινω με κανεναν!
Ειναι μοναδικος και ξεχωριστος ο ατιμος!!Εχει το πακετακι που μου αρεσει!!
Ασε που οσο τον σκεφτομαι με το προσωπο του Αlex η καψουρα μεγαλωνει!! Άγγελοι-Λορεν Κέιτ - Σελίδα 4 98735

Μετα η συνεχεια ειναι καπως οπως τα ειπες...Ντιμιτρι,Παντς μετα εγω βαζω Αντριαν,μετα Ερικ,εγω βαζω και τον Αλεξαντερ στην λιστα γιατι ειναι πολυ Αντρας βρε παιδι μου οχι αστεια!!lol!
Απο τα αδερφια Σαλβατορε ο Στεφαν με αφηνει αδιαφορη ας τον παρει οποια θελει!!
Ντειμον και παλι Ντειμον!Και στα βιβλια και στην σειρα,δεν κανω διακρισεις!! lol!

Τωρα οσον αφορα τον Καμ και εγω το ιδιο νιωθω...δεν μπορω να τον μισησω...μου αρεσει πολυ!!Μπορει η συνεχεια να μας δικαιωσει!!Με μαγνητιζουν τα κακα παιδια εγω φταιω??!!
vikaki21
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
vikaki21

Θηλυκό Τόπος : Όπου φύσaει ο άνεμος
Αριθμός μηνυμάτων : 2263
Registration date : 09/01/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Future Telling

‎04 Μαρτίου Ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Άγγελοι-Λορεν Κέιτ - Σελίδα 4 174341 Άγγελοι-Λορεν Κέιτ - Σελίδα 4 6512

http://antipaki-21.blogspot.com/2011/02/2.html

Άγγελοι-Λορεν Κέιτ
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 4 από 34Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 19 ... 34  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Bella And Edward :: Bella's Library-
Μετάβαση σε: