Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την Άµπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; Άραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
δε βαρέθηκα, που είναι σημαντικό πιστεύω! Η Λους βασικά κάτι πίνει... έλεος με τον Μάιλς....Αλλά και αυτός ο Ντάνιελ!!!! Υπερπροστατευτικός και πάντα σοβαρός.... τουλάχιστον ας της εξηγούσε το λόγο... εγώ πεθαίνω για Καμ πάντως... τα κακά αγόρια έχουν άλλον αέρα... Καλά στο τέλος έμεινα... άντε ώρα να τρέχει ο καημένος ο Ντάνιελ να βρει την τρελή! άκου ήθελε να μείνει μόνη! ας πήγαινε σε κανα ξενοδοχείο.... έπρεπε να πάει ε προηγούμενη ζωή??? έλεος πια!
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Οπως εχω ξαναπει ειναι απο τις πιο βαρεμενες πρωταγωνιστριες που εχω διαβασει. Στην ουσια αν το σκεφτητε δεν εχουν περασει ουτε 2 εβδομαδες και πολυ λεω και αυτη αρχιζει και κανει νουμερα.Ελεος δηλαδη....η κοπελια νομιζει οτι η ζωη ειναι μονο διασκεδαση και παρτι και τσακωμους για μιξερ! Ο Ντανιελ κανει τα παντα για να την προστατευσει.Πρεπει να δειξει λιγο περισσοτερη εμπιστοσυνη.Και της εχει πει οτι καποια πραγματα πρεπει να τα μαθει σιγα σιγα για να μην την σκοτωσουν οι πληροφοριες.Ποσο πιο ξεκαθαρος να γινει πια? Φερθηκε χαλια και στον Καμ.Και εμενα μου αρεσει πολυ ο Καμ.Ασε που νομιζω οτι ειναι παρεξηγημενος ηρωας.Παντως εχει ενα στυλακι που μου αρεσει πολυ.
marina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : κόρινθος Αριθμός μηνυμάτων : 3084 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
Συμφωνώ!!! Από υπομονή τίποτα! και έλεος! πως κάνει έτσι? λες και την έκλεισαν σε κανένα μπουντρούμι! σε υπερπολυτελές σχολείο, όπου μάθαινε πράγματα την έβαλε ο Ντάνιελ... τι να πω πια... ποιος ξέρει που στο διάολο πήγε και πρέπει όλοι να την ψάχνουν!!!
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Αν πω πως θα με πειραζε το να μεινει εκει ψεματα θα ηταν..... Το κοριτσακι δεν εχει αφησει τοιχο για τοιχο που να μην εχει κουτουλησει επανω....τετοια εγκεφαλικη βλαβη αλλιως δεν εξηγειται...
demona1986 Eclipse Bitten
Ηλικία : 38 Τόπος : συρος ερμουπολη Αριθμός μηνυμάτων : 383 Registration date : 28/05/2011
οσοι δεν το εχετε διαβασει να το παρετε οπως δηποτε .............ειλικρινα εχω ερωτευθει το βιβλιο και ποιο πολυ τον Ντανιελ απλα θεος αν βγει σε εργο η σηριαλ απλα θα τα παιξω
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Αστιευεστε???Εγω παρτυ εκανα εκεινη την στιγμη!!!!!!!
πως να μην κανεις παρτυ απο οτι βλεπω εισαι κλασικη περιπτωσαρα αντιεντουαρτ και αντιντανιελ δηλαδει σαρεσουν περισοτερο ο τζεικ και ο καμ και με λυπη μου σου λεω οτι το παρτυ σου θα τελειωσει συντομα γιατι οπως και στο twilight η μπελλα παντρευεται τον θεο εντουαρτ και ο τζεικ γλυφει το κοκκαλακι του σε μια γωνια ετσι και ο καμ θα παρει τα.....αντε μην πω οταν η κατα τα αλλα βαρεμενη λουζ μενει με το τεκνακι τον ντανιελ
di1996 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : άνω ροδωνιά κι όποιος κατάλαβε ;) Αριθμός μηνυμάτων : 1253 Registration date : 09/02/2010
Οπως εχω ξαναπει ειναι απο τις πιο βαρεμενες πρωταγωνιστριες που εχω διαβασει. Στην ουσια αν το σκεφτητε δεν εχουν περασει ουτε 2 εβδομαδες και πολυ λεω και αυτη αρχιζει και κανει νουμερα.Ελεος δηλαδη....η κοπελια νομιζει οτι η ζωη ειναι μονο διασκεδαση και παρτι και τσακωμους για μιξερ! Ο Ντανιελ κανει τα παντα για να την προστατευσει.Πρεπει να δειξει λιγο περισσοτερη εμπιστοσυνη.Και της εχει πει οτι καποια πραγματα πρεπει να τα μαθει σιγα σιγα για να μην την σκοτωσουν οι πληροφοριες.Ποσο πιο ξεκαθαρος να γινει πια? Φερθηκε χαλια και στον Καμ.Και εμενα μου αρεσει πολυ ο Καμ.Ασε που νομιζω οτι ειναι παρεξηγημενος ηρωας.Παντως εχει ενα στυλακι που μου αρεσει πολυ.
συμφωνώ απολύτως!!!!!!!!!! παιδιά, στο δεύτερο βιβλίο ήθελα να την έχω μπροστά μου και να την σπάσω στο ξύλο!!!!!!!!! δεν αντεχόταν!!!!!!!!!!!!! επιπλέον, όχι απλά δεν άκουγε κανέναν και έκανε του κεφαλιού της, είχε και συνέσθηση της κατάστασης, και αυτή συνέχιζε να κάνει βλακίες και να περνάει από προάγγελους!!!!
επίσεις, συμφωνώ πως αν βγει σε ταινία θα είναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ!!!!!!! αρκεί να βρουν κάποιον αρκετά καλό για ντάνιελ και καμ!!!!!!! γιατί αν βάλουν κάποιον άκυρο, πάει όλη η ταινία :S
Rosemarie Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Ηράκλειο Αριθμός μηνυμάτων : 1164 Registration date : 27/07/2010
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Shield Against Mental Attacks