Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την Άµπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; Άραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
Ειναι προβλημα υγειας που ταλαιπωρει ενα αγαπημενο μου προσωπο οποτε ειναι κατι που δεν θα περασει ευκολα...Αλλα ναι θα το ριξω στο διαβασμα....παντοτε αλλωστε ηταν το καλυτερο γιατρικο μου....
Rosemarie Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Ηράκλειο Αριθμός μηνυμάτων : 1164 Registration date : 27/07/2010
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Shield Against Mental Attacks
Μεχρι στιγμης η Λους μου εχει ανεβασει την πιεση και επειδη δεν αντεξα πηγα και λιγο παρακατω και ειδα το φιλι της με τον Μαιλς.Οταν την ειδε ο Ντανιελ και αντεδρασε ετσι ραγισε και η δικη μου καρδια.Δεν μπορουσα να διαννοηθω αυτο που του εκανε η Λους. Και εβαψε τα μαλλια της ξανθα.Ελεος,ολα τα ειχε τα μαλλια της λειπανε..Στον κοσμο της παντελως...
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Ασε τι εχω παθει τα νευρα μου εχει σπασει τουτη η Λους...Ειμαι περιεργη για το τελος.Αλλα αυτο που εβαψε το μαλλι,τα επαιξα οταν το διαβασα.Ο κοσμος καιγεται εξαιτιας της και εκεινη βαφει μαλλι
Kimberly Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4678 Registration date : 24/09/2009
Καλημέρα σας. Και εγώ τα πήρα και τα ξεκίνησα. Το πρώτο το τελείωσα, ήταν αρκετά καλό και η αλήθεια είναι πως σε κρατάει σε αγωνία γιατί δεν σου εξηγεί τίποτα και θα πρέπει να μαντέψεις μόνος σου τι στα κομμάτια παίζετε. θα μου άρεσε περισσότερο όμως αν κάπου κάπου βλέπαμε και την μεριά του Ντάνιελ. Το δεύτερο το σκέφτομαι να το ξεκινήσω γιατί μία τα σχόλια τα δικά σας που με κάνουν να αναρωτιέμαι
Σπόιλερ:
κατά πόσο έχει τελειώσει το όλο ιντερλούδιο με τον Καμ
και από την άλλη σκέφτομαι ότι αν τελειώνει σε κρίσιμο σημείο θα μείνω με την γλύκα μέχρι να κυκλοφορήσει και το τρίτο. Τουλάχιστον αν είχε βγει στα αγγλικά θα το ξεκίναγα. Και κάτι ακόμη είναι τριλογία? Ολοκληρώνεται με το Crescendo ή θα πρέπει να περιμένουμε και συνέχεια? Όσο για τον Ντάνιελ προσθέστε ακόμη μία στο κλαμπ
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Ελενη μου εχω την εντυπωση οτι ειναι τετραλογια. Το Crescendo ειναι απο την Αγγελικη σιωπη...εχουμε μπερδεψει τα αυγα και τα πασχαλια με τοσα βιβλια... Το τριτο λεγεται PASSION και αργει ακομα πολυ.
Εμενα παντως το 2 δεν με ενθουσιασε!Το πρωτο το ειχα διαβασει πολυ ευχαριστα...ενταξει δεν συγκρινεται με τις αλλες γνωστες λατρεμενες σειρες αλλα ηταν αρκετα καλο.Στο 2 ξενερωσα.Η Λους για εμενα παιζει να ειναι απο τις πιο βαρεμενες ηρωιδες μετα την Σουκι. Το ειχα διαβασει στα αγγλικα αλλα πιστευα οτι στα ελληνικα θα το βρω καλυτερο.Τελικα οχι την ιδια αισθηση μου αφησε.Και σε αφηνει σε πολυ βλαμμενο σημειο. Μου σπαει τα νευρα αυτο το πραγμα σε κοβουν ασχημα στο τελος...μου αρεσει ενα βιβλιο να κλεινει με ωραιο τροπο.Να ολοκληρωνεται με καποιο τροπο.. οχι να σε αφηνει στη μεση..
SilverMusk Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 45 Τόπος : Χαλκίδα Αριθμός μηνυμάτων : 2205 Registration date : 14/01/2009
Έχεις δίκιο Βάσω. Όντως έχουμε μπερδέψει τα αυγά και τα πασχάλια με τόσες συνέχειες. Αν είναι όμως να αργεί να βγει το τρίτο δεν νομίζω ότι θα κάνω τον κόπο να ξεκινήσω με το δεύτερο γιατί η αλήθεια είναι ότι έκανα μια παρασπονδία και πήγα κατευθείαν στην τελευταία σελίδα και διάβασα την τελευταία πρόταση και δεν ενθουσιάστηκα και πάρα πολύ με αυτό που διάβασα και από την στιγμή που δεν υπάρχει συνέχεια... εε τα ευκόλος εννοούμενα παραλείποντε. Το τέλος μου θυμίζει εκείνο του spirit bount που σε αφήνει στην κυριολεξία σε αναμένα κάρβουνα. Οπότε θα περιμένω. Ο'υτως ή άλλως πλησιάζει ο καιρός για δύο πολυαναμενόμενες συνέχειες.
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Εγω κοντευω να το τελειωσω και θα συμφωνησω οτι οντως η Λους ειναι λιγο χτυπημενη....Ακομη περισσοτερο κι απο την Σουκι...τουλαχιστον η Σουκι ειχε και 11 βιβλια για να αναπτυχθει....αυτη μεχρι το μισο του δευτερου σου εχει σπασει τα νευρα....
Bitten Pillows Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 44 Τόπος : xania Αριθμός μηνυμάτων : 728 Registration date : 18/12/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
Εγω το λεω απο την αποψη οτι δεν υπαρχει αρσενικο που να μην εχει φιλησει... Κατα τα αλλα την λατρευω....για την ακριβεια τον τελευταιο μηνα ηταν η νεα μου κολλητη...διαβασα ολα τα βιβλια το ενα μετα το αλλο...
broken angel Eclipse Bitten
Ηλικία : 35 Αριθμός μηνυμάτων : 446 Registration date : 26/01/2011
Το τελειωσα το Σαββατοκυριακο το βιβλιο...Τι να πω?Τελειο!Αν και μια στεναχωρια την πηρα,διοτι οι σκηνες με τον Ντανιελ ηταν μετρημενες στα δαχτυλα,ολο την Λους εβλεπα,ε οσο να ναι ψιλοβαραθηκα...Το τριτο βιβλιο θα κυκλοφορησει τον Οκτωβριο στην Ελλαδα με τιτλο ΠΑΘΟΣ.Νομιζω πως τα λεει ολα και μονο απ την λεξη,το προτελευταιο βιβλιο τις σειρας.Για να δουμε τι θα δουμε.... .