Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
Άγγελοι-Λορεν Κέιτ - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
Άγγελοι-Λορεν Κέιτ - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
Άγγελοι-Λορεν Κέιτ - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
Άγγελοι-Λορεν Κέιτ - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
Άγγελοι-Λορεν Κέιτ - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
Άγγελοι-Λορεν Κέιτ - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
Άγγελοι-Λορεν Κέιτ - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
Άγγελοι-Λορεν Κέιτ - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
Άγγελοι-Λορεν Κέιτ - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
Άγγελοι-Λορεν Κέιτ - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Quote of the Week
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
Bella & Edward Playlist
Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την Άµπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; Άραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

Άγγελοι-Λορεν Κέιτ

Πήγαινε κάτω 
+42
Thalia Nelly
deathlysilence
alexandra13
nantiaki_twilight 4 ever
Dalia
mariana20
dark violet
LizaStef
valia 32
AspaKorth
frozen
xrysanthi
twilightFOREVER
panagiota
di1996
demona1986
kaci
marina
vampire_freak
!!!twilight!!!
justnina22
evac
T-NM-E-BD
SilverMusk
athina
WhiteQueen
Fallen Angel
scarlet rose
almighty
Nantia Hale_Biers
ΕΡΗ
magica
mR.Geo
vikaki21
niki
broken angel
evi
Bitten Pillows
Bella07
sandra21
Kimberly
Rosemarie Cullen
46 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 22 ... 34  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Fallen Angel
Eclipse Bitten
Eclipse Bitten
Fallen Angel

Θηλυκό Ταύρος
Τόπος : τεταρτο αστρερι...δεξια...καλα πας...καπου εκει θα με βρεις...!!
Αριθμός μηνυμάτων : 310
Registration date : 20/05/2009

Forks Student Profile
Team: Edward - Bella Edward - Bella
Special ability Special ability: Mind Reading

Άγγελοι-Λορεν Κέιτ - Σελίδα 10 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άγγελοι-Λορεν Κέιτ   Άγγελοι-Λορεν Κέιτ - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΤρι 15 Μαρ 2011 - 17:48

Οτι και να πει κανεις για την Λους ειναι λιγο...!!
Η κοπελια τους εχει ξεπερασει ολους...ακομα κ την Εβερ...!! Δεν το συζηταω...!! Το βαρεμα σε ολο της το μεγαλειο...!!
Εχεις το ξανθο-γαλανομωβματικο κουκλακι ζωγραφιστο διπλα σου....με φτερα 8 μετρα...και εσυ πετας χαρταετο και δεν ξερεις γιατι τον πετας...! Να σου πω εγω κοπελια γιατι τον πετας...!!
Σπόιλερ:

Η Σουκι παιδια τουλαχιστον δεν κρυβετε...!! Ξεκινησε με τον Μπιλ και μετα δεν ειχε σταματημο...και προπαντων δεν ειχε τυψεις...ηξερε τι εκανε....!!!

Ευχαριστω πολυυυυυ Bitten Pillows...!! kiss Άγγελοι-Λορεν Κέιτ - Σελίδα 10 592681 Άγγελοι-Λορεν Κέιτ - Σελίδα 10 592681
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
niki
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
niki

Θηλυκό Λέων
Τόπος : Κορινθος
Αριθμός μηνυμάτων : 2465
Registration date : 07/08/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άγγελοι-Λορεν Κέιτ   Άγγελοι-Λορεν Κέιτ - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΤρι 15 Μαρ 2011 - 18:11

Fallen Angel έγραψε:
Οτι και να πει κανεις για την Λους ειναι λιγο...!!
Η κοπελια τους εχει ξεπερασει ολους...ακομα κ την Εβερ...!! Δεν το συζηταω...!! Το βαρεμα σε ολο της το μεγαλειο...!!
Εχεις το ξανθο-γαλανομωβματικο κουκλακι ζωγραφιστο διπλα σου....με φτερα 8 μετρα...και εσυ πετας χαρταετο και δεν ξερεις γιατι τον πετας...! Να σου πω εγω κοπελια γιατι τον πετας...!!
Σπόιλερ:

Η Σουκι παιδια τουλαχιστον δεν κρυβετε...!! Ξεκινησε με τον Μπιλ και μετα δεν ειχε σταματημο...και προπαντων δεν ειχε τυψεις...ηξερε τι εκανε....!!!

Ευχαριστω πολυυυυυ Bitten Pillows...!! kiss Άγγελοι-Λορεν Κέιτ - Σελίδα 10 592681 Άγγελοι-Λορεν Κέιτ - Σελίδα 10 592681

Άγγελοι-Λορεν Κέιτ - Σελίδα 10 403120 Άγγελοι-Λορεν Κέιτ - Σελίδα 10 403120 Άγγελοι-Λορεν Κέιτ - Σελίδα 10 403120
Δεν ξέρεις πόσο συμφωνώ μαζί σου!!!
Ντάξει βέβαια και η Σούκι το παράκανε λίγο η κοπελιά πήρε όλο το βόσπορο (και τις παραδουνάβιες περιοχές) αλλά τουλάχιστον όπως είπες μετά δεν μας τα έπριζε με υστερίες τύψεις και κλάματα!!!! lol!
evi
The Volturi
evi

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris....
Αριθμός μηνυμάτων : 64746
Registration date : 16/10/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άγγελοι-Λορεν Κέιτ   Άγγελοι-Λορεν Κέιτ - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΤρι 15 Μαρ 2011 - 18:19

Συγγνωμη παιδια αλλα η Σουκι ηταν και ελευθερη μετα τον Μπιλ οποτε μπορουσε να κανει οτι θελει...Και στο κατω κατω η κοπελα τα 25 πρωτα χρονια της ζωης της το επαιζε σιγανο ποταμακι....Οτι κι αν κανει εγω την παω τρελα... lol!Ετσι κι αλλιως δεν με πειραξε ιδιαιερα γτ οσο κι αν αγαπαω τον Μπιλ ημουν team Eric απο την αρχη... Αλλα εδω μιλαμε για τον Ντανιελ...σε κυνηγαει εδω και δεν ξερω ποσες ζωες και συ εμ μου τον κατηγορεις εμ πας και μου φασωνεσαι με τον πρωτο τυχοντα....Γιατι μεχρι και την Μπελλα μπορω να την δικαιολογησω...στο κατω κατω ο Τζεικ και της σταθηκε και ηταν ο καλυτερος της φιλος...ειχε καποια αισθηματα τετοιας φυσης για αυτον αλλα το εκανε και πανω στον πανικο της για να του σωσει την ζωη....

Η Λους ειναι απλα απαραδεκτη...και καθε φορα που βρισκεται με τον Ντανιελ τσακωμενοι καταληγουν....
http://www.stixoi.info/stixoi.php?info=MyStixoi&gr=poems&
ΕΡΗ
The Volturi
ΕΡΗ

Θηλυκό Αριθμός μηνυμάτων : 6673
Registration date : 03/03/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Influencing emotions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άγγελοι-Λορεν Κέιτ   Άγγελοι-Λορεν Κέιτ - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΤρι 15 Μαρ 2011 - 20:11

Κοριτσια η Λους ειναι βαρεμενη περα για περα!!

Σπόιλερ:

Οσο για την Σουκι την ειπα βαρεμενη και αυτην γιατι μετα τον Μπιλ πηρε φορα και δεν αφηνε αρσενικο...βαμπιρ,ον οτι κατσει βρε παιδι μου....τουλαχιστον να πηγαινε με τον Ερικ να ευχαριστιομασταν και εμεις!!Μονο στον Ερικ το επαιζε δυσκολη!! Άγγελοι-Λορεν Κέιτ - Σελίδα 10 686606
Τeam Ερικ και εγω!! Razz
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Sagaland!
Αριθμός μηνυμάτων : 8830
Registration date : 14/09/2008

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Shield Against Mental Attacks

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άγγελοι-Λορεν Κέιτ   Άγγελοι-Λορεν Κέιτ - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΤρι 15 Μαρ 2011 - 20:25

Ένα έχω να πω... πως φτάσατε να συγκρίνετε τη Σούκι με τη Λους είναι πραγματικά απορίας άξιο! Άγγελοι-Λορεν Κέιτ - Σελίδα 10 921765 Άγγελοι-Λορεν Κέιτ - Σελίδα 10 403120

Μόνο στο δικό μας φόρουμ θα μπορούσε να συμβεί αυτό! lol!

http://www.jokastia.blogspot.com
evi
The Volturi
evi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άγγελοι-Λορεν Κέιτ   Άγγελοι-Λορεν Κέιτ - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΤρι 15 Μαρ 2011 - 20:26

Οπως ειπα και πριν η Σουκι επειτα ηταν μονη της οποτε ηταν και ελευθερη να κανει οτι θελει....Η Λους ομως μονο γκρινια.... lol!

Μιλωντας για κουτουλιδι Μαρακι μου φτασαμε εδω που φτασαμε....Και ναι μονο εδω θα μπορουσε να συμβει...αλλα οι περισσοτεροι εδω μεσα ειμαστε διαβασμενοι οποτε μπορουμε να κανουμε και τις συγκρισεις...οσο τρελες κι αν ειναι.... lol!
ΕΡΗ
The Volturi
ΕΡΗ

Θηλυκό Αριθμός μηνυμάτων : 6673
Registration date : 03/03/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Influencing emotions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άγγελοι-Λορεν Κέιτ   Άγγελοι-Λορεν Κέιτ - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΤρι 15 Μαρ 2011 - 20:40

WhiteQueen έγραψε:
Ένα έχω να πω... πως φτάσατε να συγκρίνετε τη Σούκι με τη Λους είναι πραγματικά απορίας άξιο! Άγγελοι-Λορεν Κέιτ - Σελίδα 10 921765 Άγγελοι-Λορεν Κέιτ - Σελίδα 10 403120

Μόνο στο δικό μας φόρουμ θα μπορούσε να συμβεί αυτό! lol!

Και να σκεφτεις οτι ξεκινησε απο εμενα... lol!

Μα τοσο βαρεμενη πρωταγωνιστρια ειχα πολυ καιρο να συναντησω...
Αυτη και η Σουκι ειναι στην τοπ λιστα των πιο βαρεμενων ηρωιδων!! geek
evi
The Volturi
evi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άγγελοι-Λορεν Κέιτ   Άγγελοι-Λορεν Κέιτ - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΤρι 15 Μαρ 2011 - 20:44

Και η Ταλι απο το Uglies.... lol!
SilverMusk
Golden Eyed Vampires
SilverMusk

Θηλυκό Σκορπιός
Τόπος : Χαλκίδα
Αριθμός μηνυμάτων : 2205
Registration date : 14/01/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Future Telling

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άγγελοι-Λορεν Κέιτ   Άγγελοι-Λορεν Κέιτ - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΤρι 15 Μαρ 2011 - 21:16

Βρε παιδιά θα βγω οφ τόπικ αλλά πρέπει να ρωτήσω. έχω τα βιβλία στη βιβλιοθήκη εδώ και κανά χρόνο και κάθονται και σκονίζονται όμως δεν αξιώνομαι να τα αρχίσω. Μιλάω για το τρου μπλαντ. πείτε μου αξίζουν τον κόπο ή έχω κάνει τσάμπα αγορά και έχουν πάει στράφι τόσα λεφτά? Crying or Very sad
T-NM-E-BD
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
T-NM-E-BD

Θηλυκό Σκορπιός
Τόπος : Αθανιστάν!!!!!
Αριθμός μηνυμάτων : 2274
Registration date : 03/09/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Creating Illusions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άγγελοι-Λορεν Κέιτ   Άγγελοι-Λορεν Κέιτ - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΤρι 15 Μαρ 2011 - 21:51

Έχει βγει το μαρτύριο; Χαμπάρι δε πήρα! Αύριο πάω να το πάρω! Άγγελοι-Λορεν Κέιτ - Σελίδα 10 271609
evi
The Volturi
evi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άγγελοι-Λορεν Κέιτ   Άγγελοι-Λορεν Κέιτ - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΤετ 16 Μαρ 2011 - 1:34

Ναι βγηκε την προηγουμενη εβδομαδα...Και τα true blood αξιζουν και πολυ μαλιστα.... Cool
Fallen Angel
Eclipse Bitten
Eclipse Bitten
Fallen Angel

Θηλυκό Ταύρος
Τόπος : τεταρτο αστρερι...δεξια...καλα πας...καπου εκει θα με βρεις...!!
Αριθμός μηνυμάτων : 310
Registration date : 20/05/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άγγελοι-Λορεν Κέιτ   Άγγελοι-Λορεν Κέιτ - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΤετ 16 Μαρ 2011 - 1:42

Νομιζω το γυαλακι τα λεει ολα evi μου...!! χαχαχα!!
Εεεε εγω σαν να κουραστηκα καπου...αλλα τι να πεις...!! Εγω κουραζομαι και σε αλλα βιβλια... (Οκ οκ...με βαρας Αγαπακιον θα τους συνεχισω καποια στιγμη τους αγωνες πεινας...Λιγο πριν ερθει η συντελεια του κοσμου...να ξερω τελικα τι εγινε... ) lol!

Αχχ Μαρια μου...!! Αφου η κοπελια ειναι για μπατσες...τι να κανεις...! Και η Σουκι καποια στιγμη...και πολλες αλλες....αλλα δεν συνεχιζω γιατι θα κανω τρελο σπαμ...!!
Παντος απο καποια σχολη πρεπει να βγηκαν ολες μαζι...σχολη βλακειας στο κεφαλι...!! Άγγελοι-Λορεν Κέιτ - Σελίδα 10 686606

Σπόιλερ:
evi
The Volturi
evi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άγγελοι-Λορεν Κέιτ   Άγγελοι-Λορεν Κέιτ - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΤετ 16 Μαρ 2011 - 2:14

Εμεις τους ψαχνουμε κι αυτες τους εχουν και τους κανουν και καψωνια.... Άγγελοι-Λορεν Κέιτ - Σελίδα 10 686606 lol!
Rosemarie Cullen
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Rosemarie Cullen

Θηλυκό Ταύρος
Τόπος : Ηράκλειο
Αριθμός μηνυμάτων : 1164
Registration date : 27/07/2010

Forks Student Profile
Team: Emmett - Rosalie Emmett - Rosalie
Special ability Special ability: Shield Against Mental Attacks

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άγγελοι-Λορεν Κέιτ   Άγγελοι-Λορεν Κέιτ - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΠεμ 17 Μαρ 2011 - 16:28

broken angel έγραψε:
Το τελειωσα το Σαββατοκυριακο το βιβλιο...Τι να πω?Τελειο!Αν και μια στεναχωρια την πηρα,διοτι οι σκηνες με τον Ντανιελ ηταν μετρημενες στα δαχτυλα,ολο την Λους εβλεπα,ε οσο να ναι ψιλοβαραθηκα...Το τριτο βιβλιο θα κυκλοφορησει τον Οκτωβριο στην Ελλαδα με τιτλο ΠΑΘΟΣ.Νομιζω πως τα λεει ολα και μονο απ την λεξη,το προτελευταιο βιβλιο τις σειρας.Για να δουμε τι θα δουμε....
.Άγγελοι-Λορεν Κέιτ - Σελίδα 10 500229

Τον Οκτώβριο ε? Μάλιστα...Να ρωτήσω κάτι..Γιατί έχει τόση μεγάλη διαφορά η ημερομηνία κυκλοφορίας με αυτή στις ΗΠΑ. Εκεί θα βγει Ιούνιο. Είναι αδικο!! Άγγελοι-Λορεν Κέιτ - Σελίδα 10 773164
broken angel
Eclipse Bitten
Eclipse Bitten
broken angel

Θηλυκό Υδροχόος
Αριθμός μηνυμάτων : 446
Registration date : 26/01/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άγγελοι-Λορεν Κέιτ   Άγγελοι-Λορεν Κέιτ - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΠεμ 17 Μαρ 2011 - 16:41

evi έγραψε:
Εμεις τους ψαχνουμε κι αυτες τους εχουν και τους κανουν και καψωνια.... Άγγελοι-Λορεν Κέιτ - Σελίδα 10 686606 lol!

Ελα μου ντε.Πες τα...Παντως το ξαναλεω..Μεγαλη στεναχωρια που δεν ειδα Ντανιελ αρκετα.. Άγγελοι-Λορεν Κέιτ - Σελίδα 10 872396
Και αυτη η Λους το σακατεψε το αγορι μου.Ολα τις τα ειχε.Τι φονους εκανε για παρτι της,τι την συγχωρεσε που την ειδε να φιλιεται με αλλον(το αποκορυφωμα ηταν αυτο Άγγελοι-Λορεν Κέιτ - Σελίδα 10 592681 ),μεχρι και για χορο στα συννεφα την πηγε...Ε δλδ ελεος η κοπελα πασχει..Και μην μιλησω για την Αλφα ρομεο... Άγγελοι-Λορεν Κέιτ - Σελίδα 10 592681 Άγγελοι-Λορεν Κέιτ - Σελίδα 10 592681 Άγγελοι-Λορεν Κέιτ - Σελίδα 10 592681 Άγγελοι-Λορεν Κέιτ - Σελίδα 10 592681 Άγγελοι-Λορεν Κέιτ - Σελίδα 10 173153
Bella07
Eclipse Bitten
Eclipse Bitten
Bella07

Θηλυκό Καρκίνος
Τόπος : Κρητη
Αριθμός μηνυμάτων : 435
Registration date : 13/01/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Controling the Elements

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άγγελοι-Λορεν Κέιτ   Άγγελοι-Λορεν Κέιτ - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΠεμ 17 Μαρ 2011 - 17:03

Μολις το πηρα και εγω στα χερια μου και θα αρχησω τωρα το διαβασμα.
evi
The Volturi
evi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άγγελοι-Λορεν Κέιτ   Άγγελοι-Λορεν Κέιτ - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΠεμ 17 Μαρ 2011 - 18:21

Καλη αναγνωση.... lol!
T-NM-E-BD
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
T-NM-E-BD

Θηλυκό Σκορπιός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άγγελοι-Λορεν Κέιτ   Άγγελοι-Λορεν Κέιτ - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΠεμ 17 Μαρ 2011 - 20:41

Α είμαι πολύ περίφανη έχω φτάσει από χτες που το πήυρα στη σελίδα 250!
Μπορώ να πω ότι είναι πολύ καλύτερο απ το 1ο!!!!!!!!!!! και με διαφορα!
study study study Πάω στοι βιβνλιοπωλείο και της λέωβ Μηπως σας ήρθε το 2ο βιβλίο των ΑΓΓΕΛΩΝ? Μου κάνει του ψυχογιού? ςΣτο κουτί δίπλα σου είναι! Για πότε το άνοιξε δεν υπήρχε! lol!
mR.Geo
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
mR.Geo

Άντρας Λέων
Τόπος : City of Glass
Αριθμός μηνυμάτων : 2745
Registration date : 29/06/2009

Forks Student Profile
Team: Volturi Volturi

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άγγελοι-Λορεν Κέιτ   Άγγελοι-Λορεν Κέιτ - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΣαβ 19 Μαρ 2011 - 0:46

Αυτό έπαθα κι εγώ με το vampire and succubus!
Σπόιλερ:

Σπόιλερ:

Εdit by Bella Marie: Όταν θέλουμε να αναφέρουμε κάτι για την συνέχεια ενός βιβλίου ή ταινίας, , ή να ρωτήσουμε για κάτι ,χρησιμοποιούμε τα spoilers.
evi
The Volturi
evi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άγγελοι-Λορεν Κέιτ   Άγγελοι-Λορεν Κέιτ - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΣαβ 19 Μαρ 2011 - 1:34

Σπόιλερ:

Εdit by Bella Marie: Όταν θέλουμε να αναφέρουμε κάτι για την συνέχεια ενός βιβλίου ή ταινίας, χρησιμοποιούμε τα spoilers.
mR.Geo
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
mR.Geo

Άντρας Λέων
Τόπος : City of Glass
Αριθμός μηνυμάτων : 2745
Registration date : 29/06/2009

Forks Student Profile
Team: Volturi Volturi

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άγγελοι-Λορεν Κέιτ   Άγγελοι-Λορεν Κέιτ - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΣαβ 19 Μαρ 2011 - 10:43

Φτου! Αυτός δε θα έφευγε; Τί μπλέκεται;;;
evi
The Volturi
evi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άγγελοι-Λορεν Κέιτ   Άγγελοι-Λορεν Κέιτ - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΚυρ 20 Μαρ 2011 - 1:54

Σπόιλερ:
T-NM-E-BD
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
T-NM-E-BD

Θηλυκό Σκορπιός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άγγελοι-Λορεν Κέιτ   Άγγελοι-Λορεν Κέιτ - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΚυρ 20 Μαρ 2011 - 19:41

Το τρίτο πότε βγαίνει Ελλάδα?
evi
The Volturi
evi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άγγελοι-Λορεν Κέιτ   Άγγελοι-Λορεν Κέιτ - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΚυρ 20 Μαρ 2011 - 20:04

Λγκ κατα τον Οκτωβρη...ουτε στα αγγλικα εχει βγει ακομη....
evac
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
evac

Θηλυκό Ιχθύς
Αριθμός μηνυμάτων : 704
Registration date : 20/02/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Future Telling

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Άγγελοι-Λορεν Κέιτ   Άγγελοι-Λορεν Κέιτ - Σελίδα 10 I_icon_minitimeΤετ 4 Μάης 2011 - 16:24

σημερα τελειωνω το 1(απορω πως δεν το ειχα διαβασει τοσο καιρο)αν και ειμουν λιγο επιφυλακτικη στην αρχη ...αλλα πολυ ωραιο...αυριο στο καπακι το δευτερο!!

Άγγελοι-Λορεν Κέιτ
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 10 από 34Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 22 ... 34  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Bella And Edward :: Bella's Library-
Μετάβαση σε: