Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την Άµπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; Άραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
Οτι και να πει κανεις για την Λους ειναι λιγο...!! Η κοπελια τους εχει ξεπερασει ολους...ακομα κ την Εβερ...!! Δεν το συζηταω...!! Το βαρεμα σε ολο της το μεγαλειο...!! Εχεις το ξανθο-γαλανομωβματικο κουκλακι ζωγραφιστο διπλα σου....με φτερα 8 μετρα...και εσυ πετας χαρταετο και δεν ξερεις γιατι τον πετας...! Να σου πω εγω κοπελια γιατι τον πετας...!!
Σπόιλερ:
Εμ κανεις οτι κανεις...εμ εχεις κ τυψεις... (καποια μου θυμιζειιιι....καποια μου θυμιζειιι...γκουχ γκουχ Μπελλα...!! ) Του στιλ δεν ηταν αυτο που νομιζεις...Εγω σκονταψα και επεσα καταλαθος στα χειλια του αλλου...!!
Η Σουκι παιδια τουλαχιστον δεν κρυβετε...!! Ξεκινησε με τον Μπιλ και μετα δεν ειχε σταματημο...και προπαντων δεν ειχε τυψεις...ηξερε τι εκανε....!!!
Ευχαριστω πολυυυυυ Bitten Pillows...!!
niki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Κορινθος Αριθμός μηνυμάτων : 2465 Registration date : 07/08/2009
Οτι και να πει κανεις για την Λους ειναι λιγο...!! Η κοπελια τους εχει ξεπερασει ολους...ακομα κ την Εβερ...!! Δεν το συζηταω...!! Το βαρεμα σε ολο της το μεγαλειο...!! Εχεις το ξανθο-γαλανομωβματικο κουκλακι ζωγραφιστο διπλα σου....με φτερα 8 μετρα...και εσυ πετας χαρταετο και δεν ξερεις γιατι τον πετας...! Να σου πω εγω κοπελια γιατι τον πετας...!!
Σπόιλερ:
Εμ κανεις οτι κανεις...εμ εχεις κ τυψεις... (καποια μου θυμιζειιιι....καποια μου θυμιζειιι...γκουχ γκουχ Μπελλα...!! ) Του στιλ δεν ηταν αυτο που νομιζεις...Εγω σκονταψα και επεσα καταλαθος στα χειλια του αλλου...!!
Η Σουκι παιδια τουλαχιστον δεν κρυβετε...!! Ξεκινησε με τον Μπιλ και μετα δεν ειχε σταματημο...και προπαντων δεν ειχε τυψεις...ηξερε τι εκανε....!!!
Ευχαριστω πολυυυυυ Bitten Pillows...!!
Δεν ξέρεις πόσο συμφωνώ μαζί σου!!! Ντάξει βέβαια και η Σούκι το παράκανε λίγο η κοπελιά πήρε όλο το βόσπορο (και τις παραδουνάβιες περιοχές) αλλά τουλάχιστον όπως είπες μετά δεν μας τα έπριζε με υστερίες τύψεις και κλάματα!!!!
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Συγγνωμη παιδια αλλα η Σουκι ηταν και ελευθερη μετα τον Μπιλ οποτε μπορουσε να κανει οτι θελει...Και στο κατω κατω η κοπελα τα 25 πρωτα χρονια της ζωης της το επαιζε σιγανο ποταμακι....Οτι κι αν κανει εγω την παω τρελα... Ετσι κι αλλιως δεν με πειραξε ιδιαιερα γτ οσο κι αν αγαπαω τον Μπιλ ημουν team Eric απο την αρχη... Αλλα εδω μιλαμε για τον Ντανιελ...σε κυνηγαει εδω και δεν ξερω ποσες ζωες και συ εμ μου τον κατηγορεις εμ πας και μου φασωνεσαι με τον πρωτο τυχοντα....Γιατι μεχρι και την Μπελλα μπορω να την δικαιολογησω...στο κατω κατω ο Τζεικ και της σταθηκε και ηταν ο καλυτερος της φιλος...ειχε καποια αισθηματα τετοιας φυσης για αυτον αλλα το εκανε και πανω στον πανικο της για να του σωσει την ζωη....
Η Λους ειναι απλα απαραδεκτη...και καθε φορα που βρισκεται με τον Ντανιελ τσακωμενοι καταληγουν....
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Ενταξει εμεινε μονη της ποσο...ενα μηνα.... και αρχισε να βαριεται???? Ελεος δηλαδη!!Και ο Ντανιελ να γινεται θυσια να ριψοκινδυνεύει για χαρη της και αυτη να στραβομουτσουνιαζει?Δηλαδη η αγαπη ειναι μονο αγκαλιτσες και φιλακια?? Με συγχωρείται εμενα δεν με επεισε οτι αυτη η κοπελα ξερει τι σημαινει πραγματικη αγαπη...καταρχην δεν ξερω αν το καταλαβατε του την ελεγε κιολας που δεν παιρνει την μεγαλη αποφαση....τον κατηγορησε οτι στερηθηκε τα παντα εξαιτιας του...ηθελα να την χτυπησω πραγματικα!Με κουρασε η γκρινια και η μιζερια της!! Μου θυμιζε ενα κοριτσακι που δεν ξερει τι θελει και νομιζει οτι ολη η ζωη ειναι για παρτυ και βολτες στην ακροθαλασσιά!
Οσο για την Σουκι την ειπα βαρεμενη και αυτην γιατι μετα τον Μπιλ πηρε φορα και δεν αφηνε αρσενικο...βαμπιρ,ον οτι κατσει βρε παιδι μου....τουλαχιστον να πηγαινε με τον Ερικ να ευχαριστιομασταν και εμεις!!Μονο στον Ερικ το επαιζε δυσκολη!! Τeam Ερικ και εγω!!
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
Οπως ειπα και πριν η Σουκι επειτα ηταν μονη της οποτε ηταν και ελευθερη να κανει οτι θελει....Η Λους ομως μονο γκρινια....
Μιλωντας για κουτουλιδι Μαρακι μου φτασαμε εδω που φτασαμε....Και ναι μονο εδω θα μπορουσε να συμβει...αλλα οι περισσοτεροι εδω μεσα ειμαστε διαβασμενοι οποτε μπορουμε να κανουμε και τις συγκρισεις...οσο τρελες κι αν ειναι....
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Βρε παιδιά θα βγω οφ τόπικ αλλά πρέπει να ρωτήσω. έχω τα βιβλία στη βιβλιοθήκη εδώ και κανά χρόνο και κάθονται και σκονίζονται όμως δεν αξιώνομαι να τα αρχίσω. Μιλάω για το τρου μπλαντ. πείτε μου αξίζουν τον κόπο ή έχω κάνει τσάμπα αγορά και έχουν πάει στράφι τόσα λεφτά?
T-NM-E-BD Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθανιστάν!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2274 Registration date : 03/09/2009
Νομιζω το γυαλακι τα λεει ολα evi μου...!! χαχαχα!! Εεεε εγω σαν να κουραστηκα καπου...αλλα τι να πεις...!! Εγω κουραζομαι και σε αλλα βιβλια... (Οκ οκ...με βαρας Αγαπακιον θα τους συνεχισω καποια στιγμη τους αγωνες πεινας...Λιγο πριν ερθει η συντελεια του κοσμου...να ξερω τελικα τι εγινε... )
Αχχ Μαρια μου...!! Αφου η κοπελια ειναι για μπατσες...τι να κανεις...! Και η Σουκι καποια στιγμη...και πολλες αλλες....αλλα δεν συνεχιζω γιατι θα κανω τρελο σπαμ...!! Παντος απο καποια σχολη πρεπει να βγηκαν ολες μαζι...σχολη βλακειας στο κεφαλι...!!
Σπόιλερ:
Εεεε τι να πει κανεις...κι εγω με τον Ερικ ειμαι...ο αλλος εχει ψυχολογικα προβληματα...!! Στανταρακι...!!
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Το τελειωσα το Σαββατοκυριακο το βιβλιο...Τι να πω?Τελειο!Αν και μια στεναχωρια την πηρα,διοτι οι σκηνες με τον Ντανιελ ηταν μετρημενες στα δαχτυλα,ολο την Λους εβλεπα,ε οσο να ναι ψιλοβαραθηκα...Το τριτο βιβλιο θα κυκλοφορησει τον Οκτωβριο στην Ελλαδα με τιτλο ΠΑΘΟΣ.Νομιζω πως τα λεει ολα και μονο απ την λεξη,το προτελευταιο βιβλιο τις σειρας.Για να δουμε τι θα δουμε.... .
Τον Οκτώβριο ε? Μάλιστα...Να ρωτήσω κάτι..Γιατί έχει τόση μεγάλη διαφορά η ημερομηνία κυκλοφορίας με αυτή στις ΗΠΑ. Εκεί θα βγει Ιούνιο. Είναι αδικο!!
broken angel Eclipse Bitten
Ηλικία : 35 Αριθμός μηνυμάτων : 446 Registration date : 26/01/2011
Εμεις τους ψαχνουμε κι αυτες τους εχουν και τους κανουν και καψωνια....
Ελα μου ντε.Πες τα...Παντως το ξαναλεω..Μεγαλη στεναχωρια που δεν ειδα Ντανιελ αρκετα.. Και αυτη η Λους το σακατεψε το αγορι μου.Ολα τις τα ειχε.Τι φονους εκανε για παρτι της,τι την συγχωρεσε που την ειδε να φιλιεται με αλλον(το αποκορυφωμα ηταν αυτο ),μεχρι και για χορο στα συννεφα την πηγε...Ε δλδ ελεος η κοπελα πασχει..Και μην μιλησω για την Αλφα ρομεο...
Bella07 Eclipse Bitten
Ηλικία : 47 Τόπος : Κρητη Αριθμός μηνυμάτων : 435 Registration date : 13/01/2010
Α είμαι πολύ περίφανη έχω φτάσει από χτες που το πήυρα στη σελίδα 250! Μπορώ να πω ότι είναι πολύ καλύτερο απ το 1ο!!!!!!!!!!! και με διαφορα! Πάω στοι βιβνλιοπωλείο και της λέωβ Μηπως σας ήρθε το 2ο βιβλίο των ΑΓΓΕΛΩΝ? Μου κάνει του ψυχογιού? ςΣτο κουτί δίπλα σου είναι! Για πότε το άνοιξε δεν υπήρχε!
mR.Geo Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : City of Glass Αριθμός μηνυμάτων : 2745 Registration date : 29/06/2009
Πάω, δεν το βλέπω ούτε σε βιτρίνα, ούτε στα ραφιά του vampire academy, ούτε πουθενά! Πάω στον πάγκο: "έχετε το vs?" "Ναι, τώρα ήρθε!" και αν είναι δυναντόν ήταν πάνω στο πάγκο αριστερά μέσα στο κουτί! Και δεν το είδα ;ρ
Σπόιλερ:
Παίζει ο Ντάνιελ στο δεύτερο;
Εdit by Bella Marie: Όταν θέλουμε να αναφέρουμε κάτι για την συνέχεια ενός βιβλίου ή ταινίας, , ή να ρωτήσουμε για κάτι ,χρησιμοποιούμε τα spoilers.
evi The Volturi
σημερα τελειωνω το 1(απορω πως δεν το ειχα διαβασει τοσο καιρο)αν και ειμουν λιγο επιφυλακτικη στην αρχη ...αλλα πολυ ωραιο...αυριο στο καπακι το δευτερο!!