| Περι βιβλίων ο λόγος... | |
|
+36Teodan Bella Marie Swan athina mR.Geo Rosemarie Cullen i love edward 2 BELLA MARIE Mrs.Christina $ofi@ + Edward Alexia_4 maritca di1996 Phantom of the Vampires T-NM-E-BD patrick Nemesis Of Bellin evi !~Twilighter~! Mrs Alice ΕΡΗ edward_20 Ms Cullen butterfly Isabella21 Lancelot Darkbella angepsi DanaeCullen Princess Ειrιnι Neri nasiatheslayer April scarlet rose nessie maraki-twilightholic 40 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
maraki-twilightholic Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Τόπος : Θεσσαλονικη Αριθμός μηνυμάτων : 1047 Registration date : 12/02/2009
| Θέμα: Περι βιβλίων ο λόγος... Τετ 18 Φεβ 2009 - 17:29 | |
| Το ειδα καπου και μου αρεσε πολυ γτ 1.τα βιβλια ειναι ενα ενδιαφερον θεμα απο μονο του, 2. θα μαθουμε καποια πραγματα η μια για την αλλη 3. θα γνωρισουμε καινουργια βιβλια (πραγμα που επιδιωκω...χιχιχιχ)
Εγω προσωπικα δεν ημουν fun του διαβασματος.....αλλα ποτε δεν ειναι αργα ετσι δεν ειναι???
Το θεμα εχει ως εξης. Απλα απανταμε στις 10 ερωτησεις: Ξεκιναω.....
1. Το πρώτο βιβλίο που διάβασα: Το κοριτσι με τις 2 μητερες. 2. Το βιβλίο που διάβασα τελευταίο: Νεα σεληνη 3. Το βιβλίο που διαβάζω τώρα: μολις τελιωσα τη νεα σεληνη και δεν αρχισα κτ αλλο, περιμενω την εκλειψη. 4. Αγαπημένα βιβλία: Λυκοφως, Νεα Σεληνη of cource 5. Βιβλία που μετανιώνω που διάβασα: δε μετανιωνω για κανενα γτ και τα χειροτερα κτ εχουν να προσφερουν τελικα. 6. Βιβλία που άφησα στη μέση (λόγω βαρεμάρας): Τα ψηλα βουνα (Ζαχαριας Παπαντωνιου), Αλχημιστης(δεν ξερω γτ αλλα βαρεθηκα και το αφησα) 7. Βιβλία που τέλειωσα γρήγορα: illuminati & Davinci Code (Dan Brown) 8. Βιβλία που μου πήραν καιρό: Χαρι Ποτερ(Οχι οτι δε μου αρεσαν,απλα δεν τα διαβασα γρηγορα λογο χρονου) 9. Με τι κριτήρια διαλέγεις βιβλία; Με κριτιριο την καλη κριτικη απο πολλα ατομα γτ δυσκολα διαβαζω βιβλια και φυσικα με βασικο κριτηριο το θεμα. Μου αρεσουν πολυ αυτα που περιεχουν εξωπραγματικα πραγματα και οντα, παραμυθενιους κοσμους) 10. Έχεις δοκιμάσει να γράψεις ποτέ βιβλίο; Οχι αλλα το θεωρω πραγματικα σπουδαιο να γραφει καποιος βιβλιο...μακαρι να γραψω καποτε....
| |
|
| |
nessie Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 32 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 780 Registration date : 27/11/2008
| Θέμα: Απ: Περι βιβλίων ο λόγος... Τετ 18 Φεβ 2009 - 17:42 | |
| 1. Το πρώτο βιβλίο που διάβασα: Κάτι μου λέει ότι είναι το "Χωρίς Οικογένεια" αλλά δεν είμαι και σίγουρη! 2. Το βιβλίο που διάβασα τελευταίο: Δεν θυμάμαι! Δυστυχώς είχα αρκετό καιρό να διαβάσω βιβλίο πριν αρχίσω ξανά αυτό που διαβάζω τώρα. 3. Το βιβλίο που διαβάζω τώρα: "Το Σώμα" 4. Αγαπημένα βιβλία: "Twilight", "Ωκεανός" του Αλεσσάντρο Μπαρίκκο και το "Περηφάνια και Προκατάληψη" 5. Βιβλία που μετανιώνω που διάβασα: Πότε δεν θα μετανοιώσω που διάβασα κάποιο βιβλίο! 6. Βιβλία που άφησα στη μέση (λόγω βαρεμάρας): "Το Φυλαχτό" του Stephen King και ¨Το Μαγικό Κύκλο¨της Catherine Neville 7. Βιβλία που τέλειωσα γρήγορα: "Twilight", "Ο Χάρυ Πότερ και οι κλήροι του θανατου" 8. Βιβλία που μου πήραν καιρό: Το δεύτερο βιβλίο της σειράς ¨Αρτέμης Φάουλ" 9. Με τι κριτήρια διαλέγεις βιβλία; Διαβάζω την περίληψη στο πίσω μέρος του βιβλίου, αν μ'αρέσει το παίρνω! 10. Έχεις δοκιμάσει να γράψεις ποτέ βιβλίο; Ναι αλλά δεν την κατέχω τη τέχνη! Ίσως είμαι μικρή ακόμα. | |
|
| |
scarlet rose The Volturi Princess
Ηλικία : 38 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 3603 Registration date : 16/01/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Περι βιβλίων ο λόγος... Τετ 18 Φεβ 2009 - 18:25 | |
| 1. Το πρώτο βιβλίο που διάβασα: Οι περιπετειες του Πινοκιο του Καρλο Κολοντι 2. Το βιβλίο που διάβασα τελευταίο:Χαραυγη 3. Το βιβλίο που διαβάζω τώρα: Ξανα απο την αρχη το Λυκοφως ,αυτην την φορα στα Ελληνικα 4. Αγαπημένα βιβλία:Twilight saga,Περηφανια και Προκαταληψη ,Τον καιρο του Βουλγαροκτονου(αγαπημενο),Η μωβ ομπρελλα 5. Βιβλία που μετανιώνω που διάβασα:Οταν το χιονι χορεψε με την φωτια!!Το συγκεκριμενο δεν μου προσφερε τιποτα!Κλαιω ακομα τα λεφτα που εδωσα να το αγορασω!!! 6. Βιβλία που άφησα στη μέση (λόγω βαρεμάρας): το Σιλμαριλλιον του Τολκιν 7. Βιβλία που τέλειωσα γρήγορα:Την Εκλειψη!!Ο Πεφωτισμενοι!Το καπλανι της βιτρινας! 8. Βιβλία που μου πήραν καιρό:Οι περιπετειες του πινοκιο,χιλιες και μια νυχτες της χαλιμας,Αιολικη γη του Βενεζη(Τα ξεκινησα απο 2-3 φορες το καθενα και λιγο πριν το τελος τα αφηνα για μεγαλο διαστημα και μετα τα ξαναπερνα απο την αρχη να τα ξαναθυμηθω!!Στο τελος τα καταφερα και τα τελειωσα)Ευελπιστω να τελειωσω καποτε και Το Ονομα Του Ροδου. 9. Με τι κριτήρια διαλέγεις βιβλία;Κοιταζω το στορι να δω αν ειναι πρωτοτυπο,τον συγγραφεα και γενικα διαλεγω βιβλια που να μπορουν και να με διδαξει ,ειτε η ιστορια ειτε ο τροπος γραφης ,αλλα και να με διασκεδασει η αναγνωση τους! 10. Έχεις δοκιμάσει να γράψεις ποτέ βιβλίο; Μια φορα στα 15 με μια φιλη μου!!!Γραψαμε ενα κεφαλαιο απο ενα παιδικο βιβλιο περιπετειας!!Τα υπολοιπα κεφαλαια μεινανε για παντα κλειδωμενα στο κεφαλι μας!!! | |
|
| |
April Jasper's Queen
Ηλικία : 38 Τόπος : Korea! Αριθμός μηνυμάτων : 3318 Registration date : 16/02/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Περι βιβλίων ο λόγος... Τετ 18 Φεβ 2009 - 18:28 | |
| 1. Το πρώτο βιβλίο που διάβασα: Όλιβερ Τουίστ. 2. Το βιβλίο που διάβασα τελευταίο: Midnight Sun 3. Το βιβλίο που διαβάζω τώρα: Breaking Dawn. 4. Αγαπημένα βιβλία: Twilight Saga, Harry Potter, Artemis Fowl, Lemony Snicket ......... 5. Βιβλία που μετανιώνω που διάβασα: Κανένα. Μετανοιώνω για τα βίβλια που έχω και δεν εχω διαβάσει ακομα γιατι δεν μπορω να ξεκολλησω απο την τετραλογια!! 6. Βιβλία που άφησα στη μέση (λόγω βαρεμάρας): Εγκλημα και Τιμωρια, Το μυστηριώδες Νησί 7. Βιβλία που τέλειωσα γρήγορα: Τwilight Saga (την πρώτη φοραά που τα διάβασα) Harry Potter, Artemis Fowl 8. Βιβλία που μου πήραν καιρό: Twilight Saga!!! Μου έχουν πάρει όλο τον καιρο από τα τελη Νοεμβρη και μετα!!!! Τελειώνω τη Χαραυγη κ ξαναπιάνω το Λυκοφως ξανα απο την αρχή!!! 9. Με τι κριτήρια διαλέγεις βιβλία; Εκτος απο αυτα που μου προτείνουν, αν το οπισθόφυλλο του βιβλίου μου κεντρισει το ενδιαφέρον, το αγοραζω. 10. Έχεις δοκιμάσει να γράψεις ποτέ βιβλίο; Σχεδόν, λογω επαγγελματος (νηπιαγωγός) γραφω πολλά αυτοσχεδια παραμυθάκια και ποιήματα και σκετσακια για να προσαρμόζω το μαθημα!! | |
|
| |
nasiatheslayer The Denali Princess
Ηλικία : 31 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 4477 Registration date : 03/12/2008
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Mental electrical current
| Θέμα: Απ: Περι βιβλίων ο λόγος... Τετ 18 Φεβ 2009 - 18:47 | |
| 1. Το πρώτο βιβλίο που διάβασα: Ματίλντα όταν ήμουν 6 χρονών. 2. Το βιβλίο που διάβασα τελευταίο: Μάλλον θα πω το Midnight Sun μιας και το μεταφράζω. 3. Το βιβλίο που διαβάζω τώρα:Κάθε μέρα διαβάζω κάτι απο twilight saga 4. Αγαπημένα βιβλία:Twilihgt Saga, Harry Potter, Lord of the rings(+Hobbit), Speak,The Graveyard book, the host. 5. Βιβλία που μετανιώνω που διάβασα:Xμ....Δεν μετανοιώνω για κάποιο βιβλίο που διάβασα...υπήρξαν και αυτά που δεν μου άρεσαν αλλά αυτά με βοήθησαν στο να αποκτησω "εμπειρία" και να κρίνω καλύτερα ένα βιβλίο. 6. Βιβλία που άφησα στη μέση (λόγω βαρεμάρας): Τον Πρωτότοκο!Τι τεράστιο βιβλίο....δεν λέω καλό είναι αλλά το διάβαζα μονορούφι και δεν άντεξα...το παράτησα στην σελιδα 812! 7. Βιβλία που τέλειωσα γρήγορα: Το 7ο Χαρυ Πότερ!Εκεί έσπασα το ρεκόρ μου!στην κυριολεξία δεν το αφησα απο τα χέρια μου!Ήμουν και στις διακοπές και στην παραλία αγκαλιά το είχα! 8. Βιβλία που μου πήραν καιρό: Το Αστέρι του Βορρά μου πήρε λίγο καιρό, αλλά μέχρι να φτάσω σε σημείο που δεν μπορούσα να το αφήσω! 9. Με τι κριτήρια διαλέγεις βιβλία:Απο τον συγγραφέα, απο κριτικές περιοδικών κτλ που εμπιστεύομαι, απο την πλοκή της ιστορίας ή αν μου το έχει προτείνει κάποιος με τον οποίο έχω παρόμοια γούστα! 10. Έχεις δοκιμάσει να γράψεις ποτέ βιβλίο;Ναι!Βασικά είμαι στην διαδικασια...Όταν έχουμε διακοπές απο το σχολειο το "δουλεύω"....εχω κάνει 6 κεφάλαια και περιμένω για το Πασχα, ωστε να προχωρήσω! | |
|
| |
Ηλικία : 35 Τόπος : Θεσσαλονικη Αριθμός μηνυμάτων : 1047 Registration date : 12/02/2009
| Θέμα: Απ: Περι βιβλίων ο λόγος... Τετ 18 Φεβ 2009 - 18:57 | |
| ουαου Νασια!!! Μπραβο!!! (αναφερομαι στην 10η ερωτηση)Εισαι αξιοθαυμαστη! | |
|
| |
Neri Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 41 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 803 Registration date : 11/01/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Περι βιβλίων ο λόγος... Τετ 18 Φεβ 2009 - 19:04 | |
| 1. Το πρώτο βιβλίο που διάβασα: Το καπλανι τησ βιτρινας. 2. Το βιβλίο που διάβασα τελευταίο: Μπριντα του Κοελο 3. Το βιβλίο που διαβάζω τώρα: Breaking Dawn 4. Αγαπημένα βιβλία: οοοολα του Potter, οι δυο οψεις του νομισματος, εντεκα λεπτα, Twilihgt Saga. 5. Βιβλία που μετανιώνω που διάβασα: Οχι δεν υπαρχουν, μπορει να μην μου αρεσαν αλλα ποτε δεν το μετανιωσα!!! 6. Βιβλία που άφησα στη μέση (λόγω βαρεμάρας): Λευκες ασαλευτες (το θεμα ειναι οτι το εδωσα και στη μητερα μου και το αφησε και αυτη στη μεση). 7. Βιβλία που τέλειωσα γρήγορα: ολα του Harry Potter εγω δεν πηγαινα στο Ιεκ για να τα διαβασω. 8. Βιβλία που μου πήραν καιρό:αν και ακομα δεν το ανοιξα παρα μονο τον προλογο, σε αυτη τη κατηγορια σιγουρα ειναι το Σωμα.. με περιμενει ηδη 2 μηνες. 9. Με τι κριτήρια διαλέγεις βιβλία:Απο το στορυ στο πισω μερος του βιβλιου και απο το εξωφυλλο, ειδικα αν εχει αποχρωσεις του μπλε μωβ το αγορασα!! 10. Έχεις δοκιμάσει να γράψεις ποτέ βιβλίο; Οχι και δε νομιζω οτι θα το δοκιμασω και ποτε. Μερικα πραγματα ειναι καλα να τα κανουν αυτοι που ξερουν οτι μπορουν. | |
|
| |
Ειrιnι Eclipse Bitten
Ηλικία : 31 Τόπος : xalandri Αριθμός μηνυμάτων : 407 Registration date : 18/01/2009
| Θέμα: Απ: Περι βιβλίων ο λόγος... Τετ 18 Φεβ 2009 - 19:54 | |
| 1. Το πρώτο βιβλίο που διάβασα: δεν θυμαμε μαλλον ο τριγωνοψαρουλης xD 2. Το βιβλίο που διάβασα τελευταίο: το σωμα 3. Το βιβλίο που διαβάζω τώρα: κανενα που και που διαβαζω μερικα κεφαλαια απο την νεα σεληνη 4. Αγαπημένα βιβλία: twilight the host 5. Βιβλία που μετανιώνω που διάβασα: δεν εχω μετανιωσε για κανενα απλα αν βαριεμε καποιο απλα το αφηνω.. 6. Βιβλία που άφησα στη μέση (λόγω βαρεμάρας): προφητια της πετρας=$ και ενα αλλο που ουτε καν θυμαμε πως λεγεται.. [b]7. Βιβλία που τέλειωσα γρήγορα: [/b]νεα σεληνη[2 μερες] 8. Βιβλία που μου πήραν καιρό: μωβ ομπρελα 9. Με τι κριτήρια διαλέγεις βιβλία: απο τις συστασεις που θα μου κανουν 10. Έχεις δοκιμάσει να γράψεις ποτέ βιβλίο; οταν ημουν πιο μικρη.. αλλα εμεινε στην προσπαθια...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Ειrιnι στις Τετ 18 Φεβ 2009 - 21:11, 1 φορά | |
|
| |
Princess Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 1097 Registration date : 02/01/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Περι βιβλίων ο λόγος... Τετ 18 Φεβ 2009 - 20:01 | |
| 1. Το πρώτο βιβλίο που διάβασα: Δεν θυμαμαι ονομα, ηταν ενα μεγαλο κιτρινο βιβλιο που ανα μηνα, καθε μερα, περιεγραφε μια ιστορια απο μια οικογενεια απο ζωακια! Καθε μηνα, ειχε και αλλη οικογενεια! Ηταν το αγαπημενο μου βιβλιο, μου το διαβαζε η μαμα μου και μετα μολις μεγαλωσα και εμαθα το διαβαζα μονη μου!! 2. Το βιβλίο που διάβασα τελευταίο: Τελευταιο, ολοκληρο ηταν το Twilight στα αγγλικα. 3. Το βιβλίο που διαβάζω τώρα: Τωρα ξαναδιαβαζω το Eclipse. 4. Αγαπημένα βιβλία: Twilight Saga και απο παιδικα αυτο που περιεγραψα πριν και δεν θυμαμαι πως το λενε, οι μικροι κυριοι και οι μικρες κυριες, Η Μεγαλη Διψα και μια αλλη σειρα που ειχε πολλα βιβλια (Ο Λακης ο Λαγουδακης, Ο ωραιος Δαρειος και κατι τετοια). Βιβλια που οσες φορες και να τα διαβαζω δεν τα βαριεμαι!! 5. Βιβλία που μετανιώνω που διάβασα:Εχω βαρεθει βιβλια, τα χω παρατησει στη μεση αλλα δεν μετανιωσε ποτε για κανενα. 6. Βιβλία που άφησα στη μέση (λόγω βαρεμάρας): Δεν μου ερχεται κατι αυτη τη στιγμη, ειναι καναδυο αλλα συνηθως δεν μ' αρεσει να αφηνω βιβλια στη μεση. 7. Βιβλία που τέλειωσα γρήγορα: Το Breaking Dawn και το 7ο Χαρι Ποτερ! 8. Βιβλία που μου πήραν καιρό: Το 2ο Χαρι Ποτερ. 2 χρονια το πηγαινοεφερνα μεχρι να διαβασω! Δεν ξερω γιατι αλλα δεν μπορουσα να το διαβασω με τιποτα! 9. Με τι κριτήρια διαλέγεις βιβλία:Συνηθως με την περιληψη στο πισω μερος του βιβλιου και μερικα απο αυτα που μου προτινουν. 10. Έχεις δοκιμάσει να γράψεις ποτέ βιβλίο;Δεν ξερω αν μπορει να θεωρηθει βιβλιο (που δεν μπορει) οταν ημουν μικρη με τις φιλες μου καθε καλοκαιρι γρφαμε πολλες τρομακτικες ιστοριες που τις διαβαζαμε στα μικρα της γειτονιας το οποια δεν μπορουσαν να κοιμηθουν το βραδυ και μας κυνηγουσαν οι μανες τους!! Μερικα τα παιζαμε κιολας!! | |
|
| |
DanaeCullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 901 Registration date : 28/11/2008
| Θέμα: Απ: Περι βιβλίων ο λόγος... Τετ 18 Φεβ 2009 - 21:01 | |
| 1. Το πρώτο βιβλίο που διάβασα: Η ωραια κοιμωμενη 2. Το βιβλίο που διάβασα τελευταίο: Γευση πικραμυγδαλο 3. Το βιβλίο που διαβάζω τώρα: Καποτε ο κηνυγος, midnight sun 4. Αγαπημένα βιβλία: harry potter series, twilight,midnight sun, breaking dawn,ο μικρος Νικολας, princess diaries, το χρονικο της Ναρνια και πολλα πολλα αλλα... 5. Βιβλία που μετανιώνω που διάβασα: Εκλειψη 6. Βιβλία που άφησα στη μέση (λόγω βαρεμάρας): Το χρονικο του χρονου (Χριστο δεν καταλαβαινα) και Κωδικας Νταβιντσι(τι μπερδεμα κ αυτο!) 7. Βιβλία που τέλειωσα γρήγορα: harry potter,midnight sun, eclipse, breaking dawn, νεα σεληνη 8. Βιβλία που μου πήραν καιρό: Το τσιμεντενιο δασος 9. Με τι κριτήρια διαλέγεις βιβλία; Αν μου το προτινουν αλλα συνηθως διαβαζω τις περιληψεις 10. Έχεις δοκιμάσει να γράψεις ποτέ βιβλίο; Ειχα κανει μια αποπηρα οταν ημουν πιο μικρη αλλα επειδη ντρεπομουν δεν το εδειξα σε κανενα κ οταν καναμε την μετακομιση το αφησα πισω στο δωματιο μου... Λετε να το βρηκε κανεις και να γινει μπεστ σελερ | |
|
| |
angepsi Cullen Queens
Ηλικία : 34 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 3091 Registration date : 09/02/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Περι βιβλίων ο λόγος... Τετ 18 Φεβ 2009 - 21:04 | |
| 1. Το πρώτο βιβλίο που διάβασα:"η αδερφη μου η κλαρα και οι ξυλινες κουταλες" το οποιο ειναι παιδικο, το πρωτο σοβαρο ηταν "Το ψεμα" της Ζωρζ Σαρη 2. Το βιβλίο που διάβασα τελευταίο:"περι τυφλοτητος" του Ζοζε Σαραμαγκου 3. Το βιβλίο που διαβάζω τώρα:ειναι λιγο ακυρο-"Εχθροι εξ αιματος" του Αρκα 4. Αγαπημένα βιβλία:Twilight Saga,ολα του harry potter,κωδικας Davinci,illuminati και αν και παιδικο παντα θα μου αρεσει-το σεντουκι με τις πεντε κλειδαριες 5. Βιβλία που μετανιώνω που διάβασα:δεν εχω μετανιωσει ποτε για κανενα βιβλιο που διαβασα....αν δε με εμπνεει απο την αρχη δε το διαβαζω 6. Βιβλία που άφησα στη μέση (λόγω βαρεμάρας):"να σου πω μια ιστορια" του Χορχε Μπουκαι και δε το παρατησα γιατι το βαριομουν απλα δεν ειχα χρονο,καποια στιγμη θα το τελειωσω! 7. Βιβλία που τέλειωσα γρήγορα:το twilight saga,αφιερωσα 2 μερες στο καθενα,και τα harry potter.ολα τα αλλα τα χω διαβασει σε κανονικους ρυθμους 8. Βιβλία που μου πήραν καιρό: το ονομα του ροδου....δε διαβαζετε ευκολα!! 9. Με τι κριτήρια διαλέγεις βιβλία:περναω πολλες ωρες στη πρωτοπορεια διαβαζοντας περιληψεις μεχρι καποια να μου κεντρισει το ενδιαφερον και απο κει και περα και απο προτασεις φιλων που εχουμε το ιδιο γουστο 10. Έχεις δοκιμάσει να γράψεις ποτέ βιβλίό:ναι απλως το αποτελεσμα δε με ικανοποιησε και το αφησα στη μεση δεν νομιζω οτι ειναι κατι στο οποιο ειμαι καλη | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Περι βιβλίων ο λόγος... Τετ 18 Φεβ 2009 - 21:10 | |
| - DanaeCullen έγραψε:
5. Βιβλία που μετανιώνω που διάβασα: Εκλειψη ΓΙΑΤΙΙΙΙΙ????????ΜΗ μου λες τετοια και το περιμενω πώς και πώς!!!! | |
|
| |
Ειrιnι Eclipse Bitten
Ηλικία : 31 Τόπος : xalandri Αριθμός μηνυμάτων : 407 Registration date : 18/01/2009
| Θέμα: Απ: Περι βιβλίων ο λόγος... Τετ 18 Φεβ 2009 - 21:13 | |
| - angepsi έγραψε:
- 1. Το πρώτο βιβλίο που διάβασα:"η αδερφη μου η κλαρα και οι ξυλινες κουταλες" το οποιο ειναι παιδικο, το πρωτο σοβαρο ηταν "Το ψεμα" της Ζωρζ Σαρη
το ψεμα το ειχα ξεχασει μαρεσει απιστευτα πολυ απο τ καλυτερα που εχω διαβασει αν και παιδικο.. | |
|
| |
nasiatheslayer The Denali Princess
Ηλικία : 31 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 4477 Registration date : 03/12/2008
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Mental electrical current
| |
| |
| Θέμα: Απ: Περι βιβλίων ο λόγος... Τετ 18 Φεβ 2009 - 21:17 | |
| αααααα!!!!
χαχαχαχα! απαιχτη ειναι!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Περι βιβλίων ο λόγος... Τετ 18 Φεβ 2009 - 21:21 | |
| καλα παιδια η Νασια με προλαβαινει στα παντα! Ειρηνη νομιζω πως ζουμε και αλλη μια συγκινητικη στιγμη... και μενα μ'αρεσει το ψεμα... [ ] | |
|
| |
Ηλικία : 41 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 803 Registration date : 11/01/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Περι βιβλίων ο λόγος... Τετ 18 Φεβ 2009 - 21:24 | |
| ειχα γραψει στην δευτερα γυμνασιου εργασια με αυτο το βιβλιο.. Το ψεμα. | |
|
| |
angepsi Cullen Queens
Ηλικία : 34 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 3091 Registration date : 09/02/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Περι βιβλίων ο λόγος... Τετ 18 Φεβ 2009 - 21:28 | |
| ειναι πολυ ωραιο βιβλιο κα γενικα η Ζωρζ Σαρη ειναι πολυ καλη συγγραφεας εμενα μου αρεσε και ενα αλλο δικο της "ο θησαυρος της βαγιας" το εχετε διαβασει αυτο? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Περι βιβλίων ο λόγος... Τετ 18 Φεβ 2009 - 21:29 | |
| Και μενα η Ζωρζ Σαρη και η Αλκη Ζεη μ'αρεσουν πολυ! | |
|
| |
Ειrιnι Eclipse Bitten
| Θέμα: Απ: Περι βιβλίων ο λόγος... Τετ 18 Φεβ 2009 - 22:04 | |
| | |
|
| |
Darkbella Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 32 Τόπος : ELFland Αριθμός μηνυμάτων : 1464 Registration date : 27/11/2008
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Περι βιβλίων ο λόγος... Τετ 18 Φεβ 2009 - 22:25 | |
| 1. Το πρώτο βιβλίο που διάβασα: Το καπλανι της βιτρινας αν θυμαμαι καλα. 2. Το βιβλίο που διάβασα τελευταίο: War of the spider Queen. Eιναι σειρα βιβλιων βασικα. 3. Το βιβλίο που διαβάζω τώρα: Τιποτα... 4. Αγαπημένα βιβλία: Harry Potter, Twilight Saga, Lord of the rings, Η προφητεια της πετρας, Eragon, Το αστερι του βορρα, Με τα βελη του ερωτα, War of the spider Queen και δεν συμαζευεται... 5. Βιβλία που μετανιώνω που διάβασα: κανενα. 6. Βιβλία που άφησα στη μέση (λόγω βαρεμάρας): Δεν ετυχε ακομα 7. Βιβλία που τέλειωσα γρήγορα: Ολα τα αγαπημενα μου... 8. Βιβλία που μου πήραν καιρό: Το Σωμα (ακομα δεν το τελιωσα) 9. Με τι κριτήρια διαλέγεις βιβλία : Περιληψεις και οταν μυ προτεινουν κατι. 10. Έχεις δοκιμάσει να γράψεις ποτέ βιβλίο : Οχι ακομα. Αλλα εγω γραψει μικρες ιστοριουλες . | |
|
| |
Lancelot Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 35 Τόπος : Θεσσαλονίκη!!! Αριθμός μηνυμάτων : 370 Registration date : 16/02/2009
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Περι βιβλίων ο λόγος... Πεμ 19 Φεβ 2009 - 3:59 | |
| 1. Το πρώτο βιβλίο που διάβασα: Χάρι ποτερ Το κπελο της φωτιας (ειχα διαβασει και αλλα παιδικα βιβλια παλιοτερα αλα δεν θυμαμαι τιτλους) 2. Το βιβλίο που διάβασα τελευταίο: Warcraft-War of the Ancient trilogy-Η τελικη αναμετρηση 3. Το βιβλίο που διαβάζω τώρα: Twilight 4. Αγαπημένα βιβλία: Τα απαντα του Τολκιν, Χαρι ποτερ, Νικη ή αυτο που φαινεται ακι αυτο που ειναι, Dragonlance...και πολλά άλλα μην αρχισω τον καταλογο 5. Βιβλία που μετανιώνω που διάβασα: κανενα. 6. Βιβλία που άφησα στη μέση (λόγω βαρεμάρας): Μπαουντολινο (καποτε θα το τελειωσω) 7. Βιβλία που τέλειωσα γρήγορα: Ολα τα αγαπημενα μου... 8. Βιβλία που μου πήραν καιρό: Μπαουντολινο, και το Τελικη αναμετρηση του war of the ancients..λόγο περιορισμενου χρονου 9. Με τι κριτήρια διαλέγεις βιβλία : Περιληψη συνηθως, ήόταν μο το χουν προτηνει 10. Έχεις δοκιμάσει να γράψεις ποτέ βιβλίο : Ω Ναι!! Το Μαρακι μου ξερει την ιστορια | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Περι βιβλίων ο λόγος... Πεμ 19 Φεβ 2009 - 10:24 | |
| Κυριακο μηπως παιζεις και RPG?? | |
|
| |
Lancelot Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 35 Τόπος : Θεσσαλονίκη!!! Αριθμός μηνυμάτων : 370 Registration date : 16/02/2009
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Περι βιβλίων ο λόγος... Πεμ 19 Φεβ 2009 - 12:19 | |
| Σαν παιδάκι και γω ναι Μου αρέσουν πολύ τα rpgακια Ειδικα D&D αλλά δεν βρίσκω εύκολα παρέα για να παίξω... | |
|
| |
Darkbella Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 32 Τόπος : ELFland Αριθμός μηνυμάτων : 1464 Registration date : 27/11/2008
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Περι βιβλίων ο λόγος... Πεμ 19 Φεβ 2009 - 22:05 | |
| Κυριακο και ηθελα να σε ρωτησω εχθες αλλα λογο περασμενου της ωρας δεν ημουν σε θεση πια. Κι εγω παιζω RPG! Τα λατρευω. Κι αλλο bonus. Και εχω παιξει και D&D. Αλλα κατι αιωνες πριν. | |
|
| |
| Περι βιβλίων ο λόγος... | |
|