| Περι βιβλίων ο λόγος... | |
|
+36Teodan Bella Marie Swan athina mR.Geo Rosemarie Cullen i love edward 2 BELLA MARIE Mrs.Christina $ofi@ + Edward Alexia_4 maritca di1996 Phantom of the Vampires T-NM-E-BD patrick Nemesis Of Bellin evi !~Twilighter~! Mrs Alice ΕΡΗ edward_20 Ms Cullen butterfly Isabella21 Lancelot Darkbella angepsi DanaeCullen Princess Ειrιnι Neri nasiatheslayer April scarlet rose nessie maraki-twilightholic 40 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Isabella21 The Volturi
Ηλικία : 36 Τόπος : Volterra, Italia!! Αριθμός μηνυμάτων : 2087 Registration date : 18/02/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Mental electrical current
| Θέμα: Απ: Περι βιβλίων ο λόγος... Σαβ 21 Φεβ 2009 - 2:17 | |
| 1. Το πρώτο βιβλίο που διάβασα: Μια 12τομη Ελληνική Μυθολογία! 2. Το βιβλίο που διάβασα τελευταίο: Νέα Σελήνη 3. Το βιβλίο που διαβάζω τώρα: Η έπαυλη των ανδρών (απλώς περιμένω την Έκλειψη!!) 4. Αγαπημένα βιβλία: Όλη η Jane Austen, Harry Potter, Jane Eyre, Twilight saga(ότι έχω διαβάσει), Η μαύρη τουλίπα, Τρελαντώνης, Ταξίδι στο κέντρο της Γης, Ο πίνακας της Φλάνδρας, Ανεμοδαρμένα Ύψη, Το θεώρημα του παπαγάλου κ άλλα πολλά..... 5. Βιβλία που μετανιώνω που διάβασα: Ίσως η Νύχτα των 9 ήλιων... 6. Βιβλία που άφησα στη μέση (λόγω βαρεμάρας): Ζαχίρ (παρότι μ'αρέσει γενικά ο Coelho) 7. Βιβλία που τέλειωσα γρήγορα: Σχεδόν όλα...Δν μου φτουράει πάνω από 3 μέρες βιβλίο... 8. Βιβλία που μου πήραν καιρό: Το πορτρέτο του Ντόριαν Γκρέυ, Οι τελευταίες αμαζόνες 9. Με τι κριτήρια διαλέγεις βιβλία : Ανάλογα με τα οπισθόφυλλα αλλά συνήθως με διαλέγουν αυτά!!! 10. Έχεις δοκιμάσει να γράψεις ποτέ βιβλίο : Βιβλίο... Γράφω μια ιστορία εδω κ λίγο καιρό! | |
|
| |
Neri Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 41 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 803 Registration date : 11/01/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Περι βιβλίων ο λόγος... Σαβ 21 Φεβ 2009 - 19:52 | |
| εγω ειμαι καμενη με το WOW το d&d δεν μου αρεσε..Παλαιοτερα επαιζα και EverQuest. | |
|
| |
Darkbella Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 32 Τόπος : ELFland Αριθμός μηνυμάτων : 1464 Registration date : 27/11/2008
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Περι βιβλίων ο λόγος... Σαβ 21 Φεβ 2009 - 20:01 | |
| - Neri έγραψε:
- εγω ειμαι καμενη με το WOW το d&d δεν μου αρεσε..Παλαιοτερα επαιζα και EverQuest.
Με WOW? Αα κι εγω επαιζα παλια! Πριν βγει το burning crusade βεβαια. Μετα σταματησα και επεζα που και που απο το account του αδερφου μου. | |
|
| |
maraki-twilightholic Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Τόπος : Θεσσαλονικη Αριθμός μηνυμάτων : 1047 Registration date : 12/02/2009
| Θέμα: Απ: Περι βιβλίων ο λόγος... Τρι 3 Μαρ 2009 - 19:21 | |
| σε πολλους αρεσουν τα βιβλια fantasy βλεπω!! | |
|
| |
butterfly Twilight Human
Αριθμός μηνυμάτων : 28 Registration date : 26/04/2009
| Θέμα: Απ: Περι βιβλίων ο λόγος... Σαβ 9 Μάης 2009 - 16:30 | |
| 1. Το πρώτο βιβλίο που διάβασα: μάλλον το ''χωρίς οικογένεια" 2. Το βιβλίο που διάβασα τελευταίο: χαραυγή 3. Το βιβλίο που διαβάζω τώρα: αθηνά,ευτυχως δεν γεννήθηκα όμορφη 4. Αγαπημένα βιβλία: απλά Twilight Saga 5. Βιβλία που μετανιώνω που διάβασα: κανένα,όλα κάτι προσφέρουν.... 6. Βιβλία που άφησα στη μέση (λόγω βαρεμάρας): αναλαμπή του Θέμελη(πολύ βαρύ για μένα) 7. Βιβλία που τέλειωσα γρήγορα: Twilight Saga φυσικά 8. Βιβλία που μου πήραν καιρό: Ανατροπή 9. Με τι κριτήρια διαλέγεις βιβλία : Κριτικές και προτάσεις από φίλους 10. Έχεις δοκιμάσει να γράψεις ποτέ βιβλίο : Οχι ακομα. _________________ | |
|
| |
Ms Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Kefalonia Αριθμός μηνυμάτων : 1743 Registration date : 20/04/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Περι βιβλίων ο λόγος... Σαβ 9 Μάης 2009 - 16:33 | |
| Πρωτο βιβλιο που διαβασα..Χαρι Ποτερ και η φιλοσοφικη λι8ος(στα 6 μου!!) Τελευταιο..Εμμα της Τ.Οστεν Εχω ξεκινησει βιβλιο.....Νεα Σεληνη απο την μερια της Αλις... | |
|
| |
Ηλικία : 35 Τόπος : Θεσσαλονικη Αριθμός μηνυμάτων : 1047 Registration date : 12/02/2009
| |
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : Kefalonia Αριθμός μηνυμάτων : 1743 Registration date : 20/04/2009
| Θέμα: Απ: Περι βιβλίων ο λόγος... Σαβ 9 Μάης 2009 - 16:40 | |
| Φανατικη,ομως!!Πιο πολυ Αλις με φωναζουν οι φιλοι μου,παρα με το ονομα μου!!!Μολις τελειωσω,θα το βαλω στο φορουμ!!(τυχεροι,θα ειστε οι πρωτοι που θα διαβασετε το αριστουργημα μου!!) | |
|
| |
| |
| |
| Θέμα: Απ: Περι βιβλίων ο λόγος... Σαβ 9 Μάης 2009 - 16:48 | |
| Παντως,θα παρει καιρο!!Ασε που δεν το παω με τη σειρα...εχω γραψει 2 κεφαλαια.. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Περι βιβλίων ο λόγος... Σαβ 9 Μάης 2009 - 16:49 | |
| ε καλα μη βιαστεις κι ολας ! ολοκληρο βιβλιο ειναι!! με την ησυχια σ! εδω ειμαστε εμεις! | |
|
| |
edward_20 New Moon Victim
Ηλικία : 35 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 163 Registration date : 07/05/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Περι βιβλίων ο λόγος... Σαβ 9 Μάης 2009 - 16:49 | |
| 1. Το πρώτο βιβλίο που διάβασα:Μαλτιντα! 2. Το βιβλίο που διάβασα τελευταίο: Εκλειψη 3. Το βιβλίο που διαβάζω τώρα: Μidnight sun (νασσια εχεις κανει πολι καλι δουλεια) 4. Αγαπημένα βιβλία:Twilight saga, harry potter, Aλχημιστης, Εβδομος παπυρος 5. Βιβλία που μετανιώνω που διάβασα: Πότε δεν θα μετανοιώσω που διάβασα κάποιο βιβλίο! 6. Βιβλία που άφησα στη μέση (λόγω βαρεμάρας):Το ονομα του ροδου 7. Βιβλία που τέλειωσα γρήγορα: Τwilight saga, Ηαrry potter 8. Βιβλία που μου πήραν καιρό:Εβδομος παπυρος 9. Με τι κριτήρια διαλέγεις βιβλία; Διαβάζω την περίληψη στο πίσω μέρος του βιβλίου, αν μ'αρέσει το παίρνω! 10. Έχεις δοκιμάσει να γράψεις ποτέ βιβλίο; οχι | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Περι βιβλίων ο λόγος... Σαβ 9 Μάης 2009 - 16:57 | |
| 1.Το πρωτο βιβλιο που διαβασα...μαλλον το καπλανι της βιτρινας 2.Το βιβλιο που διαβασα τελευταιο...Ο μπρουτζινος καβαλαρης 3.Το βιβλιο που διαβαζω τωρα...Θεανω η λυκαινα της πολης(Λενα Μαντα) 4.Αγαπημενα βιβλια...ειναι πολλα αλλα το Twilight Saga σιγουρα ξεχωριζει 5.Βιβλια που μετανιωνω που διαβασα...κανενα 6.Βιβλια που αφησα στη μεση(λογω βαρεμαρας)...Ο αγιος της μοναξιας 7.Βιβλια που τελειωσα γρηγορα...σχεδον ολα. 8.Βιβλια που μου πηραν καιρο...Ο αγιος της μοναξιας ωσπου το παρατησα 9.Με τι κριτηρια διαλεγεις τα βιβλια...απο σχολια και προτασεις φιλων αλλα και απο την περιληψη των οπισθοφυλλων των βιβλιων. 10.Εχεις δοκιμασει να γραψει ποτε βιβλιο...κατα καιρους γραφω μερικα μικρα κομματια αλλα τιποτα ολοκληρωμενο. | |
|
| |
butterfly Twilight Human
Αριθμός μηνυμάτων : 28 Registration date : 26/04/2009
| Θέμα: Απ: Περι βιβλίων ο λόγος... Σαβ 9 Μάης 2009 - 17:00 | |
| 3.Το βιβλιο που διαβαζω τωρα...Θεανω η λυκαινα της πολης(Λενα Μαντα) Μου είπανε ότι αυτό το βιβλίο έχει κάποιες βίαιες σκηνές,ισχύει??? | |
|
| |
nasiatheslayer The Denali Princess
Ηλικία : 31 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 4477 Registration date : 03/12/2008
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Mental electrical current
| Θέμα: Απ: Περι βιβλίων ο λόγος... Σαβ 9 Μάης 2009 - 17:02 | |
| Σ'ευχαριστω Χρήστο! (για το midnight sun) Και εγω το πρωτο βιβλίο που διάβασα η Ματίλντα ήταν! Ααα και Ms Alice ανυπομονώ να διαβάσω την ιστορία σου! | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Περι βιβλίων ο λόγος... Σαβ 9 Μάης 2009 - 17:12 | |
| - butterfly έγραψε:
- 3.Το βιβλιο που διαβαζω τωρα...Θεανω η λυκαινα της πολης(Λενα Μαντα)
Μου είπανε ότι αυτό το βιβλίο έχει κάποιες βίαιες σκηνές,ισχύει??? νομιζω οτι δυστυχως η ζωη ειναι πολυ πιο σκληρη απο μερικες σκηνες ενος βιβλιου.ειναι ενα παρα πολυ ωραιο βιβλιο το οποιο αξιζει να διαβασεις.οι σκηνες τις οποιες σου ειπαν ειναι δυστηχως ενα μικρο κομματι μονο απο αυτα που εζησαν οι συνανθρωποι μας και συμπατριωτες μας στα σεπτεμβριανα στην Κωσταντινουπολη.δεν νομιζω ομως οτι γραφει κατι το οποιο δεν μπορουμε να αντεξουμε.η αληθεια ειναι σιγουρα πιο σκληρη.ειναι ομως ενα παρα πολυ μικρο κομματι το υπολοιπο βιβλιο επικεντρωνεται αλλου. | |
|
| |
Ηλικία : 35 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 163 Registration date : 07/05/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Περι βιβλίων ο λόγος... Σαβ 9 Μάης 2009 - 17:14 | |
| και γω ανυπομονω να την διαβασω Ms Alice!!εξαλλου η Alice ειναι η αγαπημενη μου!!!! P.S sorry για τα ορθογραφικα λαθη αλλα καμια φορα παρασυρομαι απο τα greeklish και τα γραφω λαθος!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Περι βιβλίων ο λόγος... Σαβ 9 Μάης 2009 - 18:03 | |
| Thanks,παιδια!!Θα το τελειωσω οσο πιο γρηγορα μπορω!!! | |
|
| |
Mrs Alice Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1006 Registration date : 21/03/2009
| Θέμα: Απ: Περι βιβλίων ο λόγος... Σαβ 9 Μάης 2009 - 22:10 | |
| - Ms Cullen έγραψε:
- Φανατικη,ομως!!Πιο πολυ Αλις με φωναζουν οι φιλοι μου,παρα με το ονομα μου!!!Μολις τελειωσω,θα το βαλω στο φορουμ!!(τυχεροι,θα ειστε οι πρωτοι που θα διαβασετε το αριστουργημα μου!!)
Kι εσυ κολλημενη με την Αλις ε; Ειναι ο αγαπημενας μου χαρακτηρας,την λατρευω!!! Ναι μολις το τελειωσεις βαλτο,θελω τρελα να το διαβασω!!!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Περι βιβλίων ο λόγος... Σαβ 9 Μάης 2009 - 22:35 | |
| οσο παμε αυξανομαστε αυτοι που λατρευουμε την Alice!!!!!! | |
|
| |
nasiatheslayer The Denali Princess
Ηλικία : 31 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 4477 Registration date : 03/12/2008
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Mental electrical current
| Θέμα: Απ: Περι βιβλίων ο λόγος... Σαβ 9 Μάης 2009 - 22:59 | |
| Δεν νομίζω να υπάρχει άτομο που να μην λατρεύει την Άλις!!! | |
|
| |
!~Twilighter~! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : εδώ εκεί, παραπέρα... Αριθμός μηνυμάτων : 1162 Registration date : 22/04/2009
Forks Student Profile Team: Egyptians Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Περι βιβλίων ο λόγος... Πεμ 3 Σεπ 2009 - 0:56 | |
| Χμμμ.. ενδιαφέρον topic.. Είδες, Αννα..? Αν κάνεις μια περιήγηση στα topic του αγαπημένου σου forum, πάντα βρίσκεις κάτι που να σου κινήσει την προσοχή.. Λοιπόν, λοιπόν.. Αρκετά με τους προλόγους.. Ας περάσουμε στο κυρίως θέμα.. 1. To πρώτο βιβλίο που διάβασα: Χμμ.. Πρέπει να ήταν το ''Η μωβ ομπρέλα'' της Αλκης Ζέη ή το ''Το ψέμα'', της Ζωρζ Σαρή (καταπληκτικό βιβλίο..) 2. To βιβλίο που διάβασα τελευταία: Αν εξαιρέσετε το ότι διαβάζω το BD και την Εκλειψη για ΑΚΟΜΗ μία φορά, το τελευταίο βιβλίο που διάβασα ήταν το ''Ο Χάρυ Πότερ και ο Ημίαιμος Πρίγκιψ''.. 3. Το βιβλίο που διαβάζω τώρα: Βασικά, δεν είναι βιβλίο, αλλά ένα Twilight fanfic που λέγεται ''The search for myself''.. Thanks, Νάσια..!! 4. Αγαπημένα βιβλία: Twilight saga (φυσικά..!), Ο μεγάλος περίπατος του Πέτρου, Ανεμοδαρμένα Υψη, Σ' ευχαριστώ για τις αναμνήσεις, Ο Χάρυ Πότερ και ο Ημίαι ος Πρίγκιψ, Η μωβ ομπρέλα (το οποίο βιβλίο έχω διαβάσει 8 φορές..!), Το ψέμα, Η Κωνσταντίνα και οι αράχνες της, Τα χρόνια τρέχοντας (Τρικαλινή συγγραφέας, εμ τι τώρα..? ) κ.ά. πολλά.. 5. Βιβλία που μετανιώνω που διάβασα: Κανένα, γτ αν δεν μ αρέσει ένα βιβλίο από την αρχή, το παρατάω.. 6. Βιβλία που άφησα στη μέση (λόγω βαρεμάρας): ''Ενα παιδί μετράει τ' άστρα (Μενέλαος Λουντέμης).. Βασικά, αν το διάβαζα τώρα, θα το καταλάβαινα, αλλά όταν το άρχισα (και ούτε το 1ο κεφάλαιο δεν τελείωσα..) ήμουν έκτη δημοτικού και δεν κατάλαβα τίποτα.. Οπως επίσης και το ''Εραγκον''.. Το βαρέθηκα, επειδή είχα δει την ταινία.. 7. Βιβλία που τελείωσα γρήγορα: ''Λίζα + Γιούλιαν = <3''.. Χεχε.. Αυτό το βιβλίο το είχε δανειστεί η ξαδέρφη μου από την βιβλιοθήκη της πόλης της και το τελείωσα σε μία μέρα, γτ θα έφευγα την επομένη.. 8. Βιβλία που μου πήραν καιρό: Breaking Dawn.. Το πήρα σε περίοδο εξετάσεων στ αγγλικά, και το τελείωσα σε μιάμιση βδομάδα..!! Οπως επίδης και πολλά άλλα, πριν πάρω την saga..!! 9. Με τι κριτήρια διαλέγεις βιβλία; Με βάση την περίληψη.. Αν μου αρέσει η περίληψη, μου κινήσει το ενδιαφέρον, θα το πάρω.. Επίσης μ αρέσει ένα βιβλίο από το θέμα.. Ειδικά αν έχει να κάνει με θέματα όπως φιλία, σχέσεις κλπ.. 10. Έχεις δοκιμάσει να γράψεις ποτέ βιβλίο; Τώρα είμαι στο θέμα μου.. Λοιπόν.. Ναι..! Και έχω φτάσει στη μέση του 12ου κεφαλαίου.. Ευελπιστώ να το τελειώσω και μακάρι να το εκδώσω κάποτε.. | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Περι βιβλίων ο λόγος... Τρι 17 Νοε 2009 - 20:13 | |
| Λοιπον....
. To πρώτο βιβλίο που διάβασα:Δεν μου ρχεται αλλο απο τον Χαρι Ποτερ και η Φιλοσοφικη Λίθος.Πανε πολλα χρονια απο τοτε....
To βιβλίο που διάβασα τελευταία:Οι πολεμοι μεσα στον καθρευτη....Πραγματικα μοναδικο.....
Αγαπημένα βιβλία:Twiligtht Saga ολα τα Harry Potter η τριλογια της Στραβακαντζα Λιγο πριν πεθανω Οχτω Φωτια Αγωνες Πεινας Οι θεοι πεθαναν στην Ρωμη Το σωμα και πολλα αλλα
Βιβλία που άφησα στη μέση (λόγω βαρεμάρας):Το ημερολογιο ενος μαγου...Το μοναδικο του Κοελο που δεν αντεξα....
Βιβλία που τελείωσα γρήγορα: Ολα του Λυκοφωτοςι οι Κληροι του Θανατου Χαρταετοι της νυχτας Πεταλουδα στον ωμο και πολλα αλλα....Οτι ειναι καλο τελειωνει γρηγορα....
Βιβλία που μου πήραν καιρό:Οι παλιες αγαπες πανε στον παραδεισο....
Με τι κριτήρια διαλέγεις βιβλία;Απο την περιληψη συνηθως....
Έχεις δοκιμάσει να γράψεις ποτέ βιβλίο;Ναι τα προσχεδια εχουν τελειωσει....και σιγα σιγα προχωραει..... | |
|
| |
Nemesis Of Bellin Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Night Castle Αριθμός μηνυμάτων : 3549 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Περι βιβλίων ο λόγος... Τρι 17 Νοε 2009 - 20:45 | |
| να μαι και εγω λοιπον:
το πρωτο βιβλιο που διαβασα: δεν θυμαμαι πολυ καλα αλλα νομιζω οτι ηταν το χαρι ποτερ 3
το βιβλιο που διαβσα τελευταια: ειναι το υπερηφανια και προκαταληψη πολυ καλο βιβλιο που σε μεταφερει σε αλλη εποχη
το βιβλιο που διαβαζω τωρα: θα ξεκινησω το χαμενο συμβολο του dan brown
αγαπημενα βιβλια: α καλα μπορω να σου κανω ολοκληρο καταλογο πρωτα απο ολα twilight saga μετα εραγκον πρωτοτοκος και μπρισινγκρ μετα τα βιβλια του dan brown μετα το οχτω και η φλογα μετα τα χαρι ποτερ και αλλα πολλα
βιβλια που μετανιωνω που διαβασα: το codex πιο βαρετο βιβλιο δεν υπαρχει\
βιβλια που αφησα στην μεση λογω βαρεμαρας: κανενα αν αρχισω ενα θα το τελειωσω
βιβλια που τελειωσα γρηγορα: τα περισσοτερα βιβλια που διαβαζω τα τελειωνω γρηγορα με πιανει μανια
βιβλια που μου πηραν καιρο: το codex και το χομπιτ
με τι κρητηρια διαλεγεις βιβλια: συνηθως διαλεγω βιβλια επιστημονικης φαντασιας μ αρεσουν περισσοτερο
εχεις δοκιμασει να γραψεις ποτε βιβλιο: η αληθεια ειναι οτι συνηθως γραφει η αδερφη μου (που τα λατρευω) αλλα ξεκινησα και εγω ενα αυτο το καιρο | |
|
| |
patrick Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1264 Registration date : 24/10/2009
Forks Student Profile Team: Wolves Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Περι βιβλίων ο λόγος... Τετ 25 Νοε 2009 - 20:26 | |
| - mariza27 έγραψε:
- να μαι και εγω λοιπον:
το πρωτο βιβλιο που διαβασα: δεν θυμαμαι πολυ καλα αλλα νομιζω οτι ηταν το χαρι ποτερ 3
το βιβλιο που διαβσα τελευταια: ειναι το υπερηφανια και προκαταληψη πολυ καλο βιβλιο που σε μεταφερει σε αλλη εποχη
το βιβλιο που διαβαζω τωρα: θα ξεκινησω το χαμενο συμβολο του dan brown
αγαπημενα βιβλια: α καλα μπορω να σου κανω ολοκληρο καταλογο πρωτα απο ολα twilight saga μετα εραγκον πρωτοτοκος και μπρισινγκρ μετα τα βιβλια του dan brown μετα το οχτω και η φλογα μετα τα χαρι ποτερ και αλλα πολλα
βιβλια που μετανιωνω που διαβασα: το codex πιο βαρετο βιβλιο δεν υπαρχει\
βιβλια που αφησα στην μεση λογω βαρεμαρας: κανενα αν αρχισω ενα θα το τελειωσω
βιβλια που τελειωσα γρηγορα: τα περισσοτερα βιβλια που διαβαζω τα τελειωνω γρηγορα με πιανει μανια
βιβλια που μου πηραν καιρο: το codex και το χομπιτ
με τι κρητηρια διαλεγεις βιβλια: συνηθως διαλεγω βιβλια επιστημονικης φαντασιας μ αρεσουν περισσοτερο
εχεις δοκιμασει να γραψεις ποτε βιβλιο: η αληθεια ειναι οτι συνηθως γραφει η αδερφη μου (που τα λατρευω) αλλα ξεκινησα και εγω ενα αυτο το καιρο οντως τα βιβλια της αδερφης της ειναι πολυ ωραια και ενδιαφεροντα! | |
|
| |
| Περι βιβλίων ο λόγος... | |
|