| Περι βιβλίων ο λόγος... | |
|
+36Teodan Bella Marie Swan athina mR.Geo Rosemarie Cullen i love edward 2 BELLA MARIE Mrs.Christina $ofi@ + Edward Alexia_4 maritca di1996 Phantom of the Vampires T-NM-E-BD patrick Nemesis Of Bellin evi !~Twilighter~! Mrs Alice ΕΡΗ edward_20 Ms Cullen butterfly Isabella21 Lancelot Darkbella angepsi DanaeCullen Princess Ειrιnι Neri nasiatheslayer April scarlet rose nessie maraki-twilightholic 40 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
T-NM-E-BD Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθανιστάν!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2274 Registration date : 03/09/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Περι βιβλίων ο λόγος... Δευ 15 Μαρ 2010 - 12:15 | |
| το βιβλιο που αρχισα να διαβαζω είναι το ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ δεν μ αρεσει ιδιαιτερα μου φαινεται σαν κακογραμμένο παραμύθι....αλλά είμαι σίγουρη ότι δέχτηκαν να το εκδόσουν λόγω της επιτυχίας που είχε το Λυκόφως...ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ...κρίμα τα λεφτά αλλά θα το κάνω δώρο αμα είναι... σιγα με τις ντομάτες... | |
|
| |
Phantom of the Vampires Twilight Human
Ηλικία : 30 Τόπος : Αγλαντζιά, Λευκωσία, Κύπρος Αριθμός μηνυμάτων : 96 Registration date : 02/11/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Περι βιβλίων ο λόγος... Δευ 15 Μαρ 2010 - 14:45 | |
| 1. Το πρώτο βιβλίο που διάβασα: Μετρόντας βήματα. 2. Το βιβλίο που διάβασα τελευταίο: harry Potter 7 3. Το βιβλίο που διαβάζω τώρα:Percy jackson & the Olympians: The Lightning Thief 4. Αγαπημένα βιβλία: Όλα του twilight και του harry potter of cource 5. Βιβλία που μετανιώνω που διάβασα: κανένα 6. Βιβλία που άφησα στη μέση (λόγω βαρεμάρας): Έτγκαρ και Έλεν: κάτω από την πόλη 7. Βιβλία που τέλειωσα γρήγορα: του twilight και του harry potter εκτός από το 5 8. Βιβλία που μου πήραν καιρό: Harry Potter 5 9. Με τι κριτήρια διαλέγεις βιβλία; (Μου αρεσουν πολυ αυτα που περιεχουν εξωπραγματικα πραγματα και οντα, παραμυθενιους κοσμους) 10. Έχεις δοκιμάσει να γράψεις ποτέ βιβλίο; Ναι, πριν από τέσσερα χρόνια με έναν πύργο με βρικόλακα αλλά καμία σχέση με twilight, με το αίμα, τα φέρετρα και τα κλασικά. | |
|
| |
di1996 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : άνω ροδωνιά κι όποιος κατάλαβε ;) Αριθμός μηνυμάτων : 1253 Registration date : 09/02/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Περι βιβλίων ο λόγος... Πεμ 25 Μαρ 2010 - 20:44 | |
| το πρωτο βιβλιο που διαβασα <το σεντουκι με τισ πεντε κλειδαριεσ> (ευγενιοσ τριβιζασ), το πρωτο κανονικο βιβλιο που διαβασα <δυο παιδια πισω απο ενα τοιχοσ> το βιβλιο που διαβασα ταιλευταιο μολισ ταιλιωσα <το χθεσ του ερωτα> το βιβλιο που διαβαζω τωρα το βραδυ προκειται να αρχισω το <ερως, θερος, πολεμος> αγαπημενα βιβλια twilight saga (εκτωσ μεασ σεληνησ), <δυο παιδια πισω απο ενα τοιχος>, <το λουλουδι τησ ερημου>, και αλλα πολλα... Βιβλία που μετανιώνω που διάβασα τα δυο φεγγαρια Βιβλία που άφησα στη μέση (λόγω βαρεμάρας) ο αλχημιστησ, το σπιτι διπλα στο ποταμι Βιβλία που τέλειωσα γρήγορα χαραυγη, εκληψη (σε μια εβδομαδα του καλοκαιριου και τα δυο μαζι), το χθεσ του ερωτα (2 μερεσ) Βιβλία που μου πήραν καιρό το νησι, το εκρεμεσ του φουκο (δυσκολο βιβλιαρακι χιχιχι)... Με τι κριτήρια διαλέγεις βιβλία εξωφυλλο (αν και την εχω πατησει πολεσ φορεσ), κρητικεσ γνωστων μου, περιλιψη απισθοφυλου... Έχεις δοκιμάσει να γράψεις ποτέ βιβλίο απαπα... δεν ειναι για μενα αυτα... μια φορα μονο και το παρατησα στον προλογο... | |
|
| |
maritca Twilight Human
Ηλικία : 31 Τόπος : συνηθως ειμαι στον βρικολακιασμενο κοσμο μου αλλα θα με βρειτε κ στο σουρμενα σιτι κ οπως ακουω σας τακτοποιουμε το σπιτι Αριθμός μηνυμάτων : 93 Registration date : 19/05/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Περι βιβλίων ο λόγος... Σαβ 3 Απρ 2010 - 18:23 | |
| 1. Το πρώτο βιβλίο που διάβασα: νομιζω η χιονατη 2. Το βιβλίο που διάβασα τελευταίο:Frostbite 3. Το βιβλίο που διαβάζω τώρα: Shadow Kiss 4. Αγαπημένα βιβλία: all 7 Harry Potter, twilight Saga, Vampire Academy, Frostbite, The Twilight Watch, The last Watch 5. Βιβλία που μετανιώνω που διάβασα: none 6. Βιβλία που άφησα στη μέση (λόγω βαρεμάρας): Ο Πυργος 7. Βιβλία που τέλειωσα γρήγορα: Αιωνια δικη σου, Harry potter and the half blood prince, HP and the Deathly Hallows, Frostbite, Vampire Academy last but not least H χαιντι μεγαλωνει 8. Βιβλία που μου πήραν καιρό: ειμαι γρηγορη εγω!! στη βδομαδα το χω τελειωσει το βιβλιο 9. Με τι κριτήρια διαλέγεις βιβλία; Συνηθως υποθεση 10. Έχεις δοκιμάσει να γράψεις ποτέ βιβλίο; as a matter of fact I have... | |
|
| |
Alexia_4 New Moon Victim
Ηλικία : 30 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 243 Registration date : 07/12/2009
| Θέμα: Απ: Περι βιβλίων ο λόγος... Δευ 5 Ιουλ 2010 - 12:32 | |
| 1. Το πρώτο βιβλίο που διάβασα: η Αχιναλεπού (παραμύθι ήταν ) 2. Το βιβλίο που διάβασα τελευταίο: Η σύντομη δεύτερη ζωή της Μπρι Ταννερ 3. Το βιβλίο που διαβάζω τώρα : Dracula (για 2η φορά!) 4. Αγαπημένα βιβλία: Twilight Saga, Dracula, τα παραδεισένια οστά, ανεμοδαρμένα ύψη,Ρωμαίος και Ιουλιαίτα, λογική και ευαισθησία, Vampire Diaries, Vampire Academy και πολλά πολλά ακόμα!! 5. Βιβλία που μετανιώνω που διάβασα:Κανένα. Πιστεύω πως ακόμα και το πιο βαρετό βιβλίο κάτι θα σου προσφέρει στην τελική! 6. Βιβλία που άφησα στη μέση (λόγω βαρεμάρας): χμμ... όχι λόγο βαρεμάρας αλλά λόγο έλλειψης χρόνου είχα αφήσει τα ανεμοδαρμένα ύψη αλλά στην πρώτη ευκαιρία το τελείωσα. 7. Βιβλία που τέλειωσα γρήγορα : γενικά διαβάζω πολύ γρήγορα 8. Βιβλία που μου πήραν καιρό: Η χαραυγή.αισθανόμουν ότι το τέλος έφτανε και έκανα ότι μπορούσα για να κρατήσει περισσότερο... Τα 2 τελευταία κεφάλαια δεν τα διάβασα για σχεδόν ένα μήνα επίτηδες. 9. Με τι κριτήρια διαλέγεις βιβλία : με την περίληψη, κριτικές και κυρίως προτάσεις φίλων. 10. Έχεις δοκιμάσει να γράψεις ποτέ βιβλίο: Κυρίως μικρές ιστορίες αλλά γενικά το παλεύω. | |
|
| |
$ofi@ + Edward Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Neverland Αριθμός μηνυμάτων : 4949 Registration date : 03/07/2010
| Θέμα: Απ: Περι βιβλίων ο λόγος... Δευ 5 Ιουλ 2010 - 13:47 | |
| 1. Το πρώτο βιβλίο που διάβασα:Χάιντι.Ημουν 9 χρονων και ξετρελαθηκα.
2. Το βιβλίο που διάβασα τελευταίο: Λευκή ορχιδέα. Ενα βιβλιο της Καιτης Οικονομου.
3. Το βιβλίο που διαβάζω τώρα: Σαν παραμυθι. Μου εχουν μεινει πολυ λιγες σελιδες.
4. Αγαπημένα βιβλία: Το τριανταφυλλο του χειμωνα(εποχης), Μπρουτζινος Καβαλαρης(εποχης) και φυσικα Twilight saga. Γενικα τρελαινομαι για βιβλια εποχης.
5. Βιβλία που μετανιώνω που διάβασα: Κρατησου απο τα ονειρα σου. Ηταν παρα πολυ βαρετο.
6. Βιβλία που άφησα στη μέση (λόγω βαρεμάρας): Κωδικας Da Vinci. Τοτε που αρχισα να το διαβαζω μου ειχε πεσει λιγο βαρυ. Ισως τωρα να μου αρεσε.
7. Βιβλία που τέλειωσα γρήγορα:Το τριανταφυλλο του χειμωνα(ενα βιβλιο 925 σελιδες το τελειωσα σε 4 μερες), Μπρουτζινος Καβαλαρης(700 σελιδες σε 3 μερες) και φυσικα Twilight saga (το καθε βιβλιο σε 3 μερες τω τελειωνα).
8. Βιβλία που μου πήραν καιρό: ERAGON. Εκανα να το διαβασω ενα μηνα γιατι βαριομουν και ενδιαμεσα διαβαζα και αλλα βιβλια.
9. Με τι κριτήρια διαλέγεις βιβλία; Με βαση την περιληψη και φυσικα τις καλες κριτικες και αν μου το προτυνει καποιος. ΑΑ και προτυμο τα βιβλια εποχης.
10. Έχεις δοκιμάσει να γράψεις ποτέ βιβλίο; Οταν ειμουν 8 χρονων ο μπαμπας μου επλαθε ιστοριες και μου τις ελεγε και τοτε αποφασισα να γραψω μια παιδικη ιστορια και να ζωγραφισω κιολας. Το βιβλιο λεγοταν " Ο Γιαννης και το φαντασματακι" | |
|
| |
Mrs.Christina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Στον κόσμο των βιβλίων και της συγγραφής!!! Αριθμός μηνυμάτων : 1682 Registration date : 02/12/2009
| Θέμα: Απ: Περι βιβλίων ο λόγος... Δευ 5 Ιουλ 2010 - 14:11 | |
| 1. Το πρώτο βιβλίο που διάβασα:Ο μεγάλος περίπατος του Πέτρου της Άλκης Ζέη.Το διάβασα στα 11.Μέχρι τότε μισούσα τα βιβλία και μόλις το διάβασα, κάθε μέρα από τότε, διαβάζω κι ένα καινούριο βιβλίο!!! 2. Το βιβλίο που διάβασα τελευταίο: Γαλάζια Σελήνη της Άλισον Νόελ.(Παιδιά μ'άρεσε πάρα πολύ ο τρόπος που γράφει και το στόρι της!Βέβαια Στέφενι Μέγιερ δεν είναι αλλά περνάει ευχάριστα ο χρόνος... 3. Το βιβλίο που διαβάζω τώρα: Είμαι λίγο τρελάρα, αλλά διαβάζω τέσσερα βιβλία ταυτόχρονα! Το Σώμα της Στέφενι Μέγιερ(Υπέροχο!!! ), το Άγγελοι της Λόρεν Κέιτ, το Έμιλι της Σύνθια Χάρροντ-Ήγκλς(Το προτείνω ανεπιφύλαχτα!!! ) και το Τζέην Έυρ της Σάρλοτ Μπροντέ. 4. Αγαπημένα βιβλία: Οκ...Μην με βρίσετε...Είναι άπειρα...Πάμε!Η σειρά του Λυκόφωτος, Έμιλι(βλ.πάνω),Αιώνια Δική σου και Γαλάζια Σελήνη της Άλισον Νόελ, όλα της Σάρλοτ και Έμιλυ Μπροντέ, όλα της Τζέην Ώστεν, Ε.Π της Ζώρζ Σαρή,Το Σώμα,Ντεζιρέ,Όλα τα Χάρι Πόττερ,Το Νησί της Βικτώρια Χίσλοπ,Υ.Γ Σ'αγαπώ και άλλα πολλά στα ελληνικά.Πάμε στα Αγγλικά!Τhe Notebook by Nicholas Sparks,A Walk to remember(Nicholas S.) και γενικά όλα του Nicholas, Gone With The Wind και άλλα πολλά!!! 5. Βιβλία που μετανιώνω που διάβασα: Κανένα!Πιστεύω πως όλα τα βιβλία έχουν κάτι να μας πουν και να μας μάθουν... 6. Βιβλία που άφησα στη μέση (λόγω βαρεμάρας): Κανένα! 7. Βιβλία που τέλειωσα γρήγορα:Βασικά, μπορώ να τελειώσω όλα τα βιβλία ακόμα και 2 μαζί σε μία μέρα!!! 8. Βιβλία που μου πήραν καιρό: Το περισσότερο που μου πήρε ήταν το Gone With The Wind, 7μιση μέρες!!! 9. Με τι κριτήρια διαλέγεις βιβλία;Αν έχει ρομαντισμό σίγουρα θα το πάρω...Τώρα από κει και πέρα βάση περίληψης και συγγραφέα! 10. Έχεις δοκιμάσει να γράψεις ποτέ βιβλίο; Ναι!Έχω αρχίσει ήδη 3 ιστορίες και θα προσπαθήσω να εκδόσω την μία!!! | |
|
| |
$ofi@ + Edward Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Neverland Αριθμός μηνυμάτων : 4949 Registration date : 03/07/2010
| Θέμα: Απ: Περι βιβλίων ο λόγος... Δευ 5 Ιουλ 2010 - 14:18 | |
| - Mrs.Christina έγραψε:
- 1. Το πρώτο βιβλίο που διάβασα:Ο μεγάλος περίπατος του Πέτρου της Άλκης Ζέη.Το διάβασα στα 11.Μέχρι τότε μισούσα τα βιβλία και μόλις το διάβασα, κάθε μέρα από τότε, διαβάζω κι ένα καινούριο βιβλίο!!!
2. Το βιβλίο που διάβασα τελευταίο: Γαλάζια Σελήνη της Άλισον Νόελ.(Παιδιά μ'άρεσε πάρα πολύ ο τρόπος που γράφει και το στόρι της!Βέβαια Στέφενι Μέγιερ δεν είναι αλλά περνάει ευχάριστα ο χρόνος...
3. Το βιβλίο που διαβάζω τώρα: Είμαι λίγο τρελάρα, αλλά διαβάζω τέσσερα βιβλία ταυτόχρονα! Το Σώμα της Στέφενι Μέγιερ(Υπέροχο!!! ), το Άγγελοι της Λόρεν Κέιτ, το Έμιλι της Σύνθια Χάρροντ-Ήγκλς(Το προτείνω ανεπιφύλαχτα!!! ) και το Τζέην Έυρ της Σάρλοτ Μπροντέ.
4. Αγαπημένα βιβλία: Οκ...Μην με βρίσετε...Είναι άπειρα...Πάμε!Η σειρά του Λυκόφωτος, Έμιλι(βλ.πάνω),Αιώνια Δική σου και Γαλάζια Σελήνη της Άλισον Νόελ, όλα της Σάρλοτ και Έμιλυ Μπροντέ, όλα της Τζέην Ώστεν, Ε.Π της Ζώρζ Σαρή,Το Σώμα,Ντεζιρέ,Όλα τα Χάρι Πόττερ,Το Νησί της Βικτώρια Χίσλοπ,Υ.Γ Σ'αγαπώ και άλλα πολλά στα ελληνικά.Πάμε στα Αγγλικά!Τhe Notebook by Nicholas Sparks,A Walk to remember(Nicholas S.) και γενικά όλα του Nicholas, Gone With The Wind και άλλα πολλά!!!
5. Βιβλία που μετανιώνω που διάβασα: Κανένα!Πιστεύω πως όλα τα βιβλία έχουν κάτι να μας πουν και να μας μάθουν...
6. Βιβλία που άφησα στη μέση (λόγω βαρεμάρας): Κανένα!
7. Βιβλία που τέλειωσα γρήγορα:Βασικά, μπορώ να τελειώσω όλα τα βιβλία ακόμα και 2 μαζί σε μία μέρα!!!
8. Βιβλία που μου πήραν καιρό: Το περισσότερο που μου πήρε ήταν το Gone With The Wind, 7μιση μέρες!!!
9. Με τι κριτήρια διαλέγεις βιβλία;Αν έχει ρομαντισμό σίγουρα θα το πάρω...Τώρα από κει και πέρα βάση περίληψης και συγγραφέα!
10. Έχεις δοκιμάσει να γράψεις ποτέ βιβλίο; Ναι!Έχω αρχίσει ήδη 3 ιστορίες και θα προσπαθήσω να εκδόσω την μία!!! σορυ αν ειμαι εκτος τοπικ αλλα το βιβλιο εμιλι ειναι απο τις εκδοσεις Ωκεανιδα. Αν ναι εκει δουλευει ο πατερας μου κα το εχω διαβασει και εγω | |
|
| |
BELLA MARIE Charlie's Daughter
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Περι βιβλίων ο λόγος... Δευ 5 Ιουλ 2010 - 15:04 | |
| 1. Το πρώτο βιβλίο που διάβασα: το καπλανι της βιτρινας και tom sawyer..τα αρχισα μαζι στην δευτερα δημοτικου... 2. Το βιβλίο που διάβασα τελευταίο: μμμ...αυτο θελει σκεψη....νομιζω διαβασα το Αθηνα ευτυχως που δεν γεννηθηκα ομορφη... 3. Το βιβλίο που διαβάζω τώρα: Τhe short second life of bree tanner!!! 4. Αγαπημένα βιβλία: Twilight Saga, Lemony Snicket Oλα σου τα μαθα μα ξεχασα μια λεξη, και πολλα πολλα πολλα πολλα αλλα!......... 5. Βιβλία που μετανιώνω που διάβασα: Κανένα. Μετανοιώνω για τα βίβλια δεν εχω διαβάσει ακομα γιατι δεν μπορω να ξεκολλησω απο την σαγκα και γενικοτερα απο τη στεφενι!! ααχχ...Μας εχει φαει η τετραλογια, το σωμα και η BREE.. 6. Βιβλία που άφησα στη μέση (λόγω βαρεμάρας): Το Μαυρο νυφικο...πολυ boring και flat... 7. Βιβλία που τέλειωσα γρήγορα: το ημερολογιο μιας πριγκιπισσας -της Meg Cabott- το''ολα σου τα εμαθα μα ξεχασα μια λεξη'' -του Δ. Μπουραντα και φυσικα Λυκοφως Νεα Σεληνη και Εκλειψη!*(τα καταβροχθισα...η μαλλον αυτα καταβροχθισαν εμενα!!) 8. Βιβλία που μου πήραν καιρό: το περισσοτερο μου χρονο μου τον ''μασουλησε'' η χαραυγη 4 μερες...αλλα ηταν ενα μασουλημα! αλλο να σας το λεω και αλλο να το βλεπετε!! 9. Με τι κριτήρια διαλέγεις βιβλία; Ε...λογω προτασεων, λογω διαφημησης εξωφυλλου, και συνηθεστερα λογω προιστοριας με καποια-ο συγγραφεα. 10. Έχεις δοκιμάσει να γράψεις ποτέ βιβλίο; Βιβλιο οχι...αλλα με κατι μεταφρασεις και κατι φανφικ καταπιανομαι ναι... | |
|
| |
i love edward 2 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : N.Λεσβου Αριθμός μηνυμάτων : 1266 Registration date : 08/04/2010
| Θέμα: Απ: Περι βιβλίων ο λόγος... Δευ 5 Ιουλ 2010 - 16:26 | |
| το πρωτο βιβλιο που διαβασα:ο χαρυ ποτερ και η φιλοσοφικη λιθος σε ηλικια περιπου 8 ετων... το βιβλιο που διαβασα τελευταιο:εκτος απο το twilight saga που το τελειωνω και τα αρχιζω παλι το τελευταιο ηταν της ζωης και της αγαπης συμπαθητικο..... το βιβλιο που διαβαζω τωρα:η συντομη δευτερη ζωη της μπρι τανερ αγαπημενα βιβλια:twilight saga,η τριλογια των οτορι, σχεδον ολα τα βιβλια της λενα μαντα, το σταυροδρομι των ψυχων, ευτυχως που δεν γεννηθηκα ομορφη, ο βιολονιστας,το σωμα, το τριανταφυλλακι, οι αναμνησεις μιας γκεισας, οι εραστες της σιενα και αλλα αλλα πολλα..... βιβλια που μετανιωνω που διαβασα:ολα ηταν τοσο μα τοσο υπεροχα(κλαιω τα λεφτα που εδωσα ειλικρινα), η κορη του παριζιανου, η βραχνη φωνη του ερωδιου, βιβλια που αφησα στη μεση(λογω βαρεμαρας):στην ομορφια που χανεται, μια ζωη δυο ζωες,ο χορος των μυστικων βιβλια που τελειωσα γρηγορα:twilight saga,οι εραστες της σιενα, ολα τα χαρυ ποτερ, και ολα τα αγαπημενα μου βιβλια....χιχι βιβλια που μου πηραν καιρο:το 10 μπορει να ηταν ωραιο αλλα η γλωσσα ηταν ιδιαιτερη με τι κρητηρια διαλεγεις βιβλια:αναλογα με την/τον συγγραφεα και με την περιληψη εχεις δοκιμασει να γραψεις ποτε βιβλιο?ναι μια φορα με μια φιλη μου αλλα τελικα η ιστορια εμεινε στην μεση οσο για ιστοριουλες επειχηρησα πρωτη φορα για το διαγωνισμο του φορουμ....
| |
|
| |
Rosemarie Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Ηράκλειο Αριθμός μηνυμάτων : 1164 Registration date : 27/07/2010
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Περι βιβλίων ο λόγος... Τρι 3 Αυγ 2010 - 11:27 | |
| 1. Το πρώτο βιβλίο που διάβασα: Το ''Ο Χαρι Ποτερ και η φιλισοφικη λιθος'' 2. Το βιβλίο που διάβασα τελευταίο: Το τελευταιο βιβλιο που διαβασα ειναι η Χαραυγη! 3. Το βιβλίο που διαβάζω τώρα: ''Εκλειψη'' 4. Αγαπημένα βιβλία: Τα βιβλια του λυκοφως και το ''Μπλιαχ'' (γιατι δεν εχω πολλα βιβλια ) Πρεπει να ανανεωσω τη βιβλιοθηκη μου! 5. Βιβλία που μετανιώνω που διάβασα: Δεν νομιζω να υπαρχει κανενα... 6. Βιβλία που άφησα στη μέση (λόγω βαρεμάρας): "Το αστερι του Βορρα αλλα οχι λογω βαρεμαρας αλλα επειδη πηρα την εκλειψη και δεν μπορουσα να περιμενω μεχρι να το τελειωσω! 7. Βιβλία που τέλειωσα γρήγορα: "Χαραυγη", "Ο Χάρυ Πότερ και οι κλήροι του θανατου" 8. Βιβλία που μου πήραν καιρό: ''Ο Χαρι Ποτερ και το ταγμα του Φοινικα. 9. Με τι κριτήρια διαλέγεις βιβλία: Αν ο τιτλος μου προκαλει το ενδιαφερον... 10. Έχεις δοκιμάσει να γράψεις ποτέ βιβλίο; Ναι αλλα δεν το εχω τελικα...Αλλα θα ξαναδοκιμασω!! | |
|
| |
T-NM-E-BD Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθανιστάν!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2274 Registration date : 03/09/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Περι βιβλίων ο λόγος... Τετ 29 Δεκ 2010 - 15:12 | |
| 1. Το πρώτο βιβλίο που διάβασα: Το " ΚΑΝΕ ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ " της Κάθυ Κέλλη 2. Το βιβλίο που διάβασα τελευταίο: το 2ο μέρος του ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ 3. Το βιβλίο που διαβάζω τώρα: της σχολής μου.....(πλησιάζει εξεταστική) 4. Αγαπημένα βιβλία: SAGA SAGA SAGA SAGA 5. Βιβλία που μετανιώνω που διάβασα: Το αιώνια δική σου 6. Βιβλία που άφησα στη μέση (λόγω βαρεμάρας): Ο Χάρι Πότερ και η φιλοσοφική λίθος 7. Βιβλία που τέλειωσα γρήγορα: "Χαραυγη" 2 μέρες!!! και στη τουαλέτα με αυτό πήγαινα! 8. Βιβλία που μου πήραν καιρό: ''Ο Χαρι Ποτερ και το ταγμα του Φοινικα" 9. Με τι κριτήρια διαλέγεις βιβλία: τη διάθεσή μου! 10. Έχεις δοκιμάσει να γράψεις ποτέ βιβλίο; Τσου! | |
|
| |
mR.Geo Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : City of Glass Αριθμός μηνυμάτων : 2745 Registration date : 29/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Περι βιβλίων ο λόγος... Παρ 14 Ιαν 2011 - 23:56 | |
| 1. Το πρώτο βιβλίο που διάβασα: Σεβάχ ο Θαλασσινός 2. Το βιβλίο που διάβασα τελευταίο:Vampire and Succubus 3. Το βιβλίο που διαβάζω τώρα: Vampire Diaries 2 και Spirit Bound 4. Αγαπημένα βιβλία: Harry Potter + Vampire Academy + Twilight 5. Βιβλία που μετανιώνω που διάβασα: Eragon 6. Βιβλία που άφησα στη μέση (λόγω βαρεμάρας): Eldest/ Πρωτότοκος 7. Βιβλία που τέλειωσα γρήγορα: Ανατριχίλες 1 8. Βιβλία που μου πήραν καιρό: Χαραυγή 9. Με τι κριτήρια διαλέγεις βιβλία: εξώφυλλα και κριτικές από άτομα στο εν λόγω φόρουμ 10. Έχεις δοκιμάσει να γράψεις ποτέ βιβλίο; Ναι, μπορεί να μην είναι καταπληκτικά και να μην έχω το ΣΟΥΠΕΡ ταλέντο αλλά, το γράψιμό μου κυλάει ευχάριστα. | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Περι βιβλίων ο λόγος... Σαβ 15 Ιαν 2011 - 0:02 | |
| 1. Το πρώτο βιβλίο που διάβασα: Σκιες στον αχυρωνα[το βρηκα θαμμενο στην βιβλιοθηκη μου και απο φαινεται ειναι πιο παλιο απο τη Φιλοσοφικη Λιθο.... ] 2. Το βιβλίο που διάβασα τελευταίο:Vampire and Succubus 3. Το βιβλίο που διαβάζω τώρα: Ομορφο Σκοταδι 4. Αγαπημένα βιβλία: Harry Potter Saga Vampire Academy Saga Twilight Saga Mortal Insruments Saga Stravaganza Saga Hunger Games Saga The Looking Glass Wars Saga Oχτω Η τριλογια του Μπρουτζινου Καβαλαρη The Host etc 5. Βιβλία που μετανιώνω που διάβασα: Οι παλιες αγαπες πανε στον παραδεισο 6. Βιβλία που άφησα στη μέση (λόγω βαρεμάρας): Το ημερολογιο ενος μαγου Βιβλία που τέλειωσα γρήγορα: Σχεδον ολα..... 8. Βιβλία που μου πήραν καιρό: Γαλαζια σεληνη 9. Με τι κριτήρια διαλέγεις βιβλία: Περιληψεις,εξωφυλλα,γνωμες φιλων 10.Έχεις δοκιμάσει να γράψεις ποτέ βιβλίο; Ναι....
Έχει επεξεργασθεί από τον/την evi στις Σαβ 15 Ιαν 2011 - 1:35, 1 φορά | |
|
| |
athina Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 28 Τόπος : germany Αριθμός μηνυμάτων : 669 Registration date : 29/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| |
| |
Bella Marie Swan Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : Στα δάση του Φορκς,με την υπέροχη πρασινάδα! Αριθμός μηνυμάτων : 3826 Registration date : 05/09/2010
| Θέμα: Απ: Περι βιβλίων ο λόγος... Σαβ 27 Αυγ 2011 - 9:40 | |
| 1. Το πρώτο βιβλίο που διάβασα:Ο Χάρι Πότερ και η Κάμαρα με τα Μυστικά 2. Το βιβλίο που διάβασα τελευταίο:Νέα Σελήνη 3. Το βιβλίο που διαβάζω τώρα:Έκλειψη 4. Αγαπημένα βιβλία:Νέα Σελήνη και Έκλειψη 5. Βιβλία που μετανιώνω που διάβασα:Το ημερολόγιο της Άννας Φρανκ 6. Βιβλία που άφησα στη μέση (λόγω βαρεμάρας): Το ημερολόγιο της Άννας Φρανκ 7. Βιβλία που τέλειωσα γρήγορα:Νέα Σελήνη 8. Βιβλία που μου πήραν καιρό:Λυκόφως 9. Με τι κριτήρια διαλέγεις βιβλία:Με κριτήρια το οπισθόφυλλο και το εξώφυλλο,βέβαια.Επίσης,τις γνώμες που έχω ακούσει από γνωστούς. 10. Έχεις δοκιμάσει να γράψεις ποτέ βιβλίο:Όχι
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Bella Marie Swan στις Δευ 5 Σεπ 2011 - 20:19, 1 φορά | |
|
| |
Teodan Midnight Sun Vampire
Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 4153 Registration date : 25/05/2011
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Περι βιβλίων ο λόγος... Σαβ 27 Αυγ 2011 - 12:45 | |
| 1. Το πρώτο βιβλίο που διάβασα:Ο Χάρι Πότερ και η Φιλοσοφική Λίθος 2. Το βιβλίο που διάβασα τελευταίο:Uglies 3. Το βιβλίο που διαβάζω τώρα:Pretties 4. Αγαπημένα βιβλία:Σχεδόν όλα όσα έχω διαβάσει... 5. Βιβλία που μετανιώνω που διάβασα:Λίγο το Κεχριμπαρένιο τηλεσκόπιο... 6. Βιβλία που άφησα στη μέση (λόγω βαρεμάρας):Άρχοντας των Δαχτυλιδιών:Η επιστροφή του βασιλιά 7. Βιβλία που τέλειωσα γρήγορα:Όλα του twilight saga 8. Βιβλία που μου πήραν καιρό:Τα δυο πρώτα του Άρχοντα 9. Με τι κριτήρια διαλέγεις βιβλία:Περίληψη κυρίως,συγγραφέα και βραβεία 10. Έχεις δοκιμάσει να γράψεις ποτέ βιβλίο:Fanfic ναι,βιβλίο όχι... | |
|
| |
MIKAELLA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : chichester Αριθμός μηνυμάτων : 981 Registration date : 24/02/2009
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: Περι βιβλίων ο λόγος... Σαβ 27 Αυγ 2011 - 21:17 | |
| 1. Το πρώτο βιβλίο που διάβασα: harry potter 2. Το βιβλίο που διάβασα τελευταίο:vampire academy last sacrifise 3. Το βιβλίο που διαβάζω τώρα: θανασιμα εργαλια πολη των εκπτωτων αγγελων. 4. Αγαπημένα βιβλία: Twilight Saga, vampire academy,Harry Potter, the hunger games . 5Βιβλία που μετανιώνω που διάβασα:αιωνια δικη σου- γαλαζια σεληνη 6. Βιβλία που άφησα στη μέση (λόγω βαρεμάρας): uglies, ...twilight ( χαχχα οχι με τιποτα αστειο!!! xD) 7. Βιβλία που τέλειωσα γρήγορα: Τwilight Saga (την πρώτη φοραά που τα διάβασα) Harry Potter, vampire academy 8. Βιβλία που μου πήραν καιρό: κανενα αμα μου αρεσει κατι η θα το τελειωσω αμεσωσ η αν οχι τ αφηνω :p 9. Με τι κριτήρια διαλέγεις βιβλία; αν το οπισθόφυλλο του βιβλίου μου κεντρισει το ενδιαφέρον, το αγοραζω. 10. Έχεις δοκιμάσει να γράψεις ποτέ βιβλίο; παντα (λογο βαρεμαρας στο σχολειο!!!xD) αλλα ενα καταφερα και ολοκληρωσα!!! (ειχε πεσει μαλλν πολυυυυυ βαρεμαρα τοτε ) | |
|
| |
AspaKorth The Volturi
Ηλικία : 43 Τόπος : Γιαννενα Αριθμός μηνυμάτων : 8796 Registration date : 08/09/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Περι βιβλίων ο λόγος... Σαβ 7 Ιαν 2012 - 16:23 | |
| 1.Το πρωτο βιβλιο που διαβασα:Ο θηασυρος της Βαγίας(ημου τριτη δημοτικου) 2.Το βιβλιο που διαβασα τελευταιο:Οι δρομοι του ερωτα 3.Το βιβλιο που διαβαζω τωρα:Η αγαπη παντα κερδιζει 4.Αγαπημενα βιβλια:Λυκοφως,Νεα Σεληνη,Χαραυγη κ ολα της Ροζαμουντ Πιλτσερ 5.Βιβλια που μετανιωνω που διαβασα:τον Κωδικα Ντα Βιντσι 6.Βιβλια που αφησα στη μεση:κανενα 7.Βιβλια που τελειωσα γρηγορα:twilight saga 8.Βιβλια που μου πηραν καιρο:ομορφα πλασματα λογω ελλειψης χρονου 9.Με τι κριτηρια διαλεγεις βιβλια:υνηθως διαβαζω την υποθεση στο οπισθοφυλλο αλλα κ απο τον συγγραφεα 10.Εχεις διαβασει ποτε να γραψεις βιβλιο?tan hmoyn mikrh akoma sto gymnasio dhladh. | |
|
| |
frozen New Moon Victim
Ηλικία : 26 Τόπος : Στην αγκαλιά του Andy μου! <3 Αριθμός μηνυμάτων : 234 Registration date : 11/07/2011
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Περι βιβλίων ο λόγος... Σαβ 7 Ιαν 2012 - 18:08 | |
| 1. Το πρώτο βιβλίο που διάβασα:[/color] Που πήγε το φεγγάρι απόψε?(Πρώτη δημοτικού! ) Το τελευταίο βιβλίο που διάβασα: Οι νικητές της Ζωρζ Σαρή Το βιβλίο που διαβάζω τώρα: Ανεμοδαρμένα Ύψη ( τι κλάμα έχω ρίξει όμως.. ) Τα Αγαπημένα μου βιβλία: Και τα160 σαν παιδιά μου είναι, αλλά Saga και Harry Potter τα μεγαλύτερα κολλήματα της ζωής μου! Το βιβλίο που μετανιώνω που διάβασαVampires & Succudus ( Σαν να διάβαζα πορνοπεριοδικό...) Το βιβλίο που άφησα στη μέση(λόγω βαρεμάρας) Τζιχάντ: Ο ιερός πόλεμος. Τα βιβλία που τελείωσα γρήγορα:Χαραυγή και Το Τάγμα του Φοίνικα ( μια νύχτα κάτω από τα σκεπάσματα με φακό...) Τα βιβλία που μου πήραν καιρό:Ο Χάρι Πότερ και οι Κλήροι του Θανάτου.(Εγώ δηλαδή το αργούσα γιατί αρνιόμουν να πιστέψω ότι το Hp θα τελείωνε κάποτε... Με πια κριτήρια διαλέγω ένα βιβλίο:Δεν έχω κριτήρια, ότι μου κάνει κλικ. Έχεις δοκιμάσει να γράψεις ποτέ βιβλίο?Σκέφτομαι να αρχίσω ένα.. | |
|
| |
valia 32 Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 45 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 593 Registration date : 05/04/2012
| Θέμα: Απ: Περι βιβλίων ο λόγος... Δευ 23 Απρ 2012 - 12:40 | |
| 1. Το πρώτο βιβλίο που διάβασα: Η ποντικούπολη του Ιούλιου Βερν 2. Το βιβλίο που διάβασα τελευταίο:Ηλέκτρα της Στουφή 3. Το βιβλίο που διαβάζω τώρα: Για πάντα της Άλισον Νόελ 4. Αγαπημένα βιβλία: Το έπος του λυκόφως (εννοείται!!!),Τα δάκρυα του θεού της Δημουλίδου και η τριλογία το τριανταφυλλάκι της Ντόνελι 5. Βιβλία που μετανιώνω που διάβασα: Δεν θυμάμαι κάποιο 6. Βιβλία που άφησα στη μέση (λόγω βαρεμάρας): Το φεγγάρι και οι φωτιές 7.Βιβλία που τέλειωσα γρήγορα: η τετραλογία του λυκόφωτος 8. Βιβλία που μου πήραν καιρό: κανένα διαβάζω γρήγορα 9. Με τι κριτήρια διαλέγεις βιβλία: το θέμα ανάλογα με την διάθεσή μου,το εξώφυλλο (φυσικά) και τις κριτικές αλλων αναγνωστών 10.Έχεις δοκιμάσει να γράψεις ποτέ βιβλίο; Οχι ποτέ αν και το έχω σκεφτεί
| |
|
| |
| Περι βιβλίων ο λόγος... | |
|