| Vampire Academy Graphic Novel | |
|
+12twilightFOREVER vikaki21 broken angel hiddenfantasy Rosemarie Cullen ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΕΝ 1 ed<3 sandra21 Nemesis Of Bellin MIKAELLA evi mR.Geo 16 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
vikaki21 Midnight Sun Vampire
Τόπος : Όπου φύσaει ο άνεμος Αριθμός μηνυμάτων : 2263 Registration date : 09/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Vampire Academy Graphic Novel Κυρ 6 Φεβ 2011 - 18:09 | |
| [quote="mR.Geo"] Πιο χαλιά δεν γίνεται άσε αν διαλέξουν και ηθοποιούς έτσι μου φαίνεται θα είναι μια αποτυχία | |
|
| |
broken angel Eclipse Bitten
Ηλικία : 35 Αριθμός μηνυμάτων : 446 Registration date : 26/01/2011
| Θέμα: Απ: Vampire Academy Graphic Novel Κυρ 6 Φεβ 2011 - 19:28 | |
| Aς ελπισουμς οχι.Αν ειναι και οι ηθοποιοι αισχος...Ουτε να το σκεφτομαι δεν θελω... | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Vampire Academy Graphic Novel Δευ 7 Φεβ 2011 - 18:34 | |
| Τοτε θα ειναι για κουτουλημα.... | |
|
| |
mR.Geo Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : City of Glass Αριθμός μηνυμάτων : 2745 Registration date : 29/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Vampire Academy Graphic Novel Δευ 7 Φεβ 2011 - 22:04 | |
| Καλέ!!! Πιο ήρεμα ;ρ Εγώ το έφτιαξα το τόπικ, οπ-ότε θέλω μόνο θετικά σχόλια! Πάντως, σοβαρά τώρα, κάτι θετικό υπάρχει! Εμείς φανταζόμασταν ως διάφορους ηθοποιούς τους πρωταγονιστές! (Σοφία Μπους, Μπεν Μπερνς κλπ) Αλλά έκαναν τη Λίζα όμορφη με μακριά ξανθά μαλλιά, τη Ρόουζ με πλούσιο στήθος και δυναμική... σαν μια κοπέλα που δεν ενδιαφέρεται για την εξωτερική εμφάνιση αλλά για το τι συμβαίνει στη ζωή της. Τον Ντιμίτρι ψηλό, γεροδεμένο, με μακριά μαλλιά... Τώρα... οι εκφράσεις είναι λίγο... έως πολύ!! | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Vampire Academy Graphic Novel Τρι 8 Φεβ 2011 - 1:32 | |
| Με ενα σοβαδισμα κατι γινεται.... | |
|
| |
twilightFOREVER Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4265 Registration date : 25/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Vampire Academy Graphic Novel Πεμ 21 Απρ 2011 - 21:10 | |
| Kυκλοφορησαν και περισσοτερες φωτογραφιες απο τις πρωτες σελιδες. Σιγουρα σε συγκριση με το εξωφυλλο που ειναι απαισιο, οι πρωτες σελιδες εχουν μια καποια βελτιωση. Παρολα αυτα ολο το κομικ οπως φενεται, εχει αυτα τα απαισια σκιτσα. Δεν ειναι δυτικα manga οπως ηταν στο graphic novel του λυκοφωτος, μην περιμενετε δηλαδη να δειτε κατι τετοιο κατι τοσο ομορφο οσο στο δικο μας λυκοφως, ειναι σχεδια θα τα χαρακτηρισω πιο ελευθερα; Εχουν αποδωσει τουλαχιστον ωραια την ιστορια, αν και ακομη και στις πρωτες σελιδες λειπουν κομματια. Ελπιζω απλα να μην βγηκαν στην δημοσιοτητα και να υπαρχουν στην κανονικη εκδοση. Η introbooks λετε να το βγαλουν; Το μονο που με ανυσυχει με τα vampire academy ειναι οτι τα εχει παρει μετριος εκδοτικος οικος. Δεν ξερεις τι θα κανει. Θα βγαλει και τον οδηγο; Θα βγαλει και τα bloodlines ; Κανεις δεν ξερει... Τελος παντων οριστε τα σχεδια. Δειτε τα με ψυχραιμια-καποια κουτακια ειναι ασπρα γιατι δεν ειναι η τελικη εκδοση. θα γεμισουν μετα- και εκφραστε ελευθερα την γνωμη σας... - Σπόιλερ:
| |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Vampire Academy Graphic Novel Πεμ 21 Απρ 2011 - 21:17 | |
| Δεν μπορω να πω πως ενθουσιαστηκα αλλα ειναι λιγο καλυτερο.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Vampire Academy Graphic Novel Πεμ 21 Απρ 2011 - 21:25 | |
| Ουτε εγω ενθουσιαζομαι...Το μονο σκιτσο που μου αρεσει καπως ειναι το τελευταιο αν και δεν ειναι οπως εχω φανταστει την ακαδημια ουτε αυτο...Τι να πω γενικα σε συγκριση με το graphic novel που βγαινει τον επομενο μηνα για το αλλο βιβλιο της ριτσελ το dark swan που ειναι εκπληκτικο αυτο ειναι απαισιο... Περιμενα καπως ετσι και αυτο αλλα δεν ειναι.. | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Vampire Academy Graphic Novel Πεμ 21 Απρ 2011 - 21:32 | |
| Τι να κανουμε δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα...Ισως οσο προχωραν οι σελδες να καλυτερευει.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Vampire Academy Graphic Novel Πεμ 21 Απρ 2011 - 21:35 | |
| Και να καλυτερευει πιθανος να μην το ξερουμε παρα μονο αν το αγορασουμε απο το amazon. H introbooks δεν το βλεπω να το βγαζει...Με την πλατυπους εχει μια σιγουρια οτι θα βγαλει τα παντα...Με την introbooks δεν μπορεις ποτε να εισαι σιγουρος... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Vampire Academy Graphic Novel Πεμ 21 Απρ 2011 - 21:38 | |
| Εγω θα το παρω σιγουρα παντως...κι ας ειναι χαλια... | |
|
| |
MIKAELLA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : chichester Αριθμός μηνυμάτων : 981 Registration date : 24/02/2009
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: Vampire Academy Graphic Novel Σαβ 23 Απρ 2011 - 0:17 | |
| τετιο κολλημα που εχω πλεον μ τ va kai na θελα δεν μπορω να καταφερω να μην το παρω χαχα αλλα δεν ειναι κατι το τελειο κριμα... τουλαχιστον να εχουν ακολουθσει σωστα την ιστορια | |
|
| |
Bitten Pillows Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 44 Τόπος : xania Αριθμός μηνυμάτων : 728 Registration date : 18/12/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Vampire Academy Graphic Novel Σαβ 23 Απρ 2011 - 11:14 | |
| κ γω να σας πω την αληθεια σκεφτομαι να το παρω.....δεν εχω σταματησει να σκεφτομαι το βιβλιο!!! | |
|
| |
ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΕΝ 1 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : στο φορκσ το βροχερο Αριθμός μηνυμάτων : 895 Registration date : 21/07/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability:
| Θέμα: Απ: Vampire Academy Graphic Novel Σαβ 23 Απρ 2011 - 11:49 | |
| εγω δεν....ενθουσιαστηκα και πολυ.... αλλα μαλλον θατο παω γιατι εχω κολλημα με τα βιβλια.. | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Vampire Academy Graphic Novel Σαβ 23 Απρ 2011 - 12:49 | |
| Γνκ οταν εχεις το κολλημα που εχω εγω θελεις οτι εχει βγαλει η Ρισελ...οποτε θα το παρω εκατο τα εκατο.... | |
|
| |
Bitten Pillows Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 44 Τόπος : xania Αριθμός μηνυμάτων : 728 Registration date : 18/12/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Vampire Academy Graphic Novel Σαβ 23 Απρ 2011 - 12:51 | |
| δεν εχω διαβασει αλλα βιβλια της...αλλα 8α το παρω πολυ πιο μετα βεβαια.... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Vampire Academy Graphic Novel Σαβ 23 Απρ 2011 - 12:54 | |
| Εγω ενα δεν εχω διαβασει μονο και θα το κανω συντομα..... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Vampire Academy Graphic Novel Παρ 27 Μάης 2011 - 22:36 | |
| Και εχουμε και περισσοτερες φωτογραφιες από το graphic novel. Eνοειται πως θα το παρω σιγουρα.Εδω μπορειτε να βρειτε το προφιλ της σκιτσογραφου στο DevianArt. Εχει και άλλες αρκετες δημιουργιες της και μπορειτε να παρετε μια γευση από την δουλεια της. ---> http://emmav.deviantart.com/gallery/Οσο περναει ο καιρος εχω αρχισει και το λατρευω!! - Σπόιλερ:
Από ότι καταλαβα από την δευτερη φωτογραφια-ολοι ξερετε ποια σκηνη είναι αυτή- δεν υπαρχει volume one και two όπως στο λυκοφως είναι ολο το βιβλιο. Εβι την λατρευω και εγω τοσο πολυ- ειναι απο τις αγαπημενες μου συγγραφεις- που σκοπευω και εγω να διαβασω τα απαντα της Ριτσελ ακομη και τις μικρες ιστοριες που εχει γραψει σε ανθολογια.Διαβασες και τα dark swan; Δεν εχω καταλαβει τι υποθεση εχουν. | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Vampire Academy Graphic Novel Παρ 27 Μάης 2011 - 23:58 | |
| Τα dark swan Οχι δεν τα ξεκινησα ακομη...Παντως τα Succubus τα τελειωσα σε λιγοτερο απο μια εβδομαδα....Οτι και να πω για την Ρισελ θα ειναι λιγο....μακαρι να ειχαμε ολοι την φαντασια και το ταλεντο της.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Vampire Academy Graphic Novel Σαβ 28 Μάης 2011 - 0:02 | |
| Φανταζομαι περιμενεις με αγωνια το succubus revealed; Και οντως οτι και να πουμε ειναι λιγο. Την λατρευω σε οτι και αν κανει γενικοτερα | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Vampire Academy Graphic Novel Σαβ 28 Μάης 2011 - 0:33 | |
| Εννοειται πως το περιμενω σε αναμμενα καρβουνα...και το Bloodlines φυσικα....να ναι καλα η κοπελα που μας θυμαται τοσο συχνα και μας ποτιζει με τοσο γερες δοσεις..... | |
|
| |
Ηλικία : 35 Αριθμός μηνυμάτων : 446 Registration date : 26/01/2011
| Θέμα: Απ: Vampire Academy Graphic Novel Σαβ 28 Μάης 2011 - 16:15 | |
| Ουτε εμενα δεν με ενθουσιαζει,αλλα επειδη ειναι το VAMPIRE ACADEMY εννοειται πως θα το παρω!!!!!! Αχ Ντιμιτριιιιιιιιιι | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Vampire Academy Graphic Novel Σαβ 28 Μάης 2011 - 16:36 | |
| Οτιδηποτε περιλαμβανει Ντιμκα αξιζει τον κοπο.... | |
|
| |
P@p@k! Twilight Human
Ηλικία : 27 Αριθμός μηνυμάτων : 6 Registration date : 27/05/2011
| Θέμα: Απ: Vampire Academy Graphic Novel Σαβ 28 Μάης 2011 - 18:20 | |
| | |
|
| |