Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
Μην ανησυχεις συντομα θα επιστρεψει ο γνωστος Σουρα!! Ενταξει ειναι λογικο να μην ειναι ο εαυτος του στην αρχη μετα απο ολα αυτα. Δεν ξεπερνιουνται τοσο ευκολα καποια πραγματα.Χρειαζονται χρονο και υπομονη.
Και Ευη και Kristen Stewart εγω τον δικαιολογω...
Σπόιλερ:
Ενταξει πηγε να κανει βλακεια αλλα και η Τατιανα ηταν λιγο στον κοσμο της εκεινη την εποχη.Τον επιασαν οι ανασφαλειες του.Η Τατιανα ειχε απορροφηθεί στην δουλεια κτλ. Δεν λεω οτι καλα εκανε απλα τον καταλαβαινω.Εξαλλου εστω και τελευταία στιγμη το συνειδητοποίησε και εκανε πισω.
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
Κι εγώ τον καταλαβαίνω τον Αλεξάντερ πάρα πολύ. Δεν έχουμε περάσει πόλεμο, δεν έχουμε ιδέα τι σημαίνει. Νομίζω ότι ο Αλεξάντερ πέρασε πάρα πολλά που έχουν αφήσει σημάδια μέσα του. Θεωρώ το τρίτο βιβλίο απόλυτα λογική συνέχεια της σειράς βάση εξέλιξης των γεγονότων διότι είναι αληθινό. Το ότι τελικά έμειναν μαζί δεν σημαίνει πως στη ζωή είναι όλα ρόδινα. Επίσης οι δυό τους δεν ήταν ποτέ πραγματικά μαζί. Έζησαν έναν πολύ δυνατό και έντονο έρωτα κάτω από αντίξοες συνθήκες και ίσως αυτό να υπερμεγέθυνε τα αισθήματα τους. Στο τρίτο βιβλίο είναι η ώρα της αλήθειας για την Τατιάνα και τον Αλεξάντερ, η ώρα να δοκιμαστεί η σχέση τους σε πραγματική διάσταση. Και για άλλη μία φορά οι χαρακτήρες είναι πολύ αληθινοί, γεμάτοι πάθη, ελαττώματα, εγωισμούς αλλά και όπως πάντα αγάπη.
marina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : κόρινθος Αριθμός μηνυμάτων : 3084 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
και εγώ τον καταλαβαίνω... οι άνθρωποι μετά τον πόλεμο έχουν πολλά ψυχολογικά θέματα, δημιουργούνται φόβοι, απομονώνονται κλπ.... αλλά Ο Σούρα... Απλώς δεν το αντέχω για αυτόν.... Ωχ Θεέ ου, έχω κολλήσει τόσο άσχημα μαζί του!!!!
justnina22 Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 29 Τόπος : ΚΟΡΙΝΘΟΣ Αριθμός μηνυμάτων : 688 Registration date : 03/06/2010
πόσο διάβασες από το 2ο??? που έχεις φτάσει;;; έβαλα και την Τζο να το διαβάσει γρήγορα γρήγορα γιατί σειρά έχει ο Νίκος...!!! Όλο τον κόσμο θα βάλω να το διαβάσει!!!!! Η Τζο έχει διαβάσει μέχρι εκεί που θα προσπαθήσει να πει η Τάνια στους γονείς στης για τον Πάσα... Αλλά το ξεφύλησε και διάβασε αρκετά σκόρπια πράγματα και τι είπε; ο αλεξάντερ μιλάει πολύ όταν κάνει έρωτα!!
justnina22 Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 29 Τόπος : ΚΟΡΙΝΘΟΣ Αριθμός μηνυμάτων : 688 Registration date : 03/06/2010
Να δεις μετα σε τι κατασταση θα ειναι...πραγματικα τον λυπηθηκε η ψυχη μου... Αν και με αυτος πηγε να την κανει την μαλ...το εσωσε στο τελος...τοσο πληγωμενο ομως δεν τον ειχα δει ποτε...
marina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : κόρινθος Αριθμός μηνυμάτων : 3084 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
Ωχχχχ.... Με βλέπω στα πατώματα... Δένομαι τόσο πολύ με τους χαρακτήρες.... Σε όλα τα βιβλία... Στν Νέα Σελήνη όταν πόναγε η Μπέλλα πόναγα και εγώ... ένιωθε μια τρύπα στο στήθος τηε και εμένα μου κοβόταν η αναπνοή.. Έχω πρόβλημα...
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009