| Ο Μπρούντζινος Καβαλάρης | |
|
+12mimikoulaki justnina22 Kristen Stewart marina scarlet rose $ofi@ + Edward WhiteQueen Bitten Pillows ΕΡΗ panagiota evi Kimberly 16 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Ο Μπρούντζινος Καβαλάρης Δευ 5 Σεπ 2011 - 3:15 | |
| Γενικα μιλαω.. | |
|
| |
marina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : κόρινθος Αριθμός μηνυμάτων : 3084 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Ο Μπρούντζινος Καβαλάρης Δευ 5 Σεπ 2011 - 3:16 | |
| μμμμ ευκαιρία ψάχνεις!!!! | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Ο Μπρούντζινος Καβαλάρης Δευ 5 Σεπ 2011 - 4:32 | |
| Ναι γιατι χρειαζομουν δικαιολογια για να το ξανα διαβασω.... | |
|
| |
panagiota Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 15885 Registration date : 19/05/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: Ο Μπρούντζινος Καβαλάρης Δευ 5 Σεπ 2011 - 7:32 | |
| Ναι, άλλο που δεν θέλει κι η Εύη...με το ζόρι θα το διαβάσει! Ψυχικό θα κάνει. Μιας και δεν της ερέσει καθόλου ο Σούρα | |
|
| |
Kristen Stewart Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : London Αριθμός μηνυμάτων : 894 Registration date : 04/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Ο Μπρούντζινος Καβαλάρης Δευ 5 Σεπ 2011 - 10:26 | |
| - marina έγραψε:
- Ο Μπρούντζινος Καβαλάρης
Τατιάνα και Αλεξάντερ Οι κήποι της Τατιάνας
Τα καλύτερα βιβλία που έχω διαβάσει στη σύντομη ζωή μου... στις 3 το πρωί τελείωσα το 3ο βιβλίο της τριλογίας και από το κεφάλαιο που ανέβηκε ο Σούρα στο ελικόπτερο μέχρι και την τελευταία λέξη έκλαιγα....! Από ευτυχία ανάμικτη με ένα αίσθημα απώλειας και αποχωρισμού που τελείωνα το βιβλίο! Τόσα που αντιμετώπισαν αυτοί οι άνθρωποι, δυσκολίες, πολέμους, εχθρούς, τσακωμούς.... Τόσο υπέροχο το τέλος... Όταν τελείωσα το 2ο βιβλίο αναρωτιόμουν γιατί να υπάρχει 3ο;;; Τι άλλο έμεινε να μάθουμε;; Πόσο λάθος έκανα.... Το τελευταίο βιβλίο της πιο καταπληκτικής ιστορίας που έχω διαβάσει ποτέ μου ήταν υπέροχο!!! Έζησα με αυτούς τους ήρωες, δέθηκα μαζί τους και τους αγάπησα με τα καλά και με τα άσχημά τους.... Πόσο υπέροχο ζευγάρι ήταν ο σούρα και οι Τάνια... όχι το τέλειο ή το ιδανικό... αλλά αληθινό! Με ζήλιες και τσακωμούς και αδυναμίες, κατανόηση κι αγάπη.... από αυτή υπήρχε άπειρη...! και αυτό που ευχόμουν συνέχεια ήταν να βρεθεί κάποιος που θα νιώσει για μένα όπως ο Σούρα για την Τάτια του...
Απλά υπέροχα βιβλία!!! Νιώθω τυχερή και ευτυχισμένη που τα διάβασα!!
Το είδε γιατί ήθελε να το δει, επειδή ήθελε να αλλάξει τη ζωή του. Γι'αυτό κατέβηκε από το πεζοδρόμιο και βγήκε από το αδιέξοδο. Για να διασχίσει το δρόμο. Για να ακολουθήσει εκείνη. Κι εκείνη να δώσει νόημα στη ζωή του, να τον σώσει. Ναι. Πέρνα απέναντι.....................
Πωω νιωθω ακριβως τα ιδια Μαρινα!Ακριβως......τοσοο υπεροχοο τελος..Καθε φορα που ξαναδιαβαζω τα βιβλια με πιανει μια θλιψη..δεν ξερω πως να το περιγραψω,παρολο που ειχε χαρομενο τελος. Ελεγα και εγω μακαρι να βρεθει ενας Αλεξαντερ για εμενα... και υπενθυμιζω στον εαυτο μου οτι ειναι ενα μυθιστορημα..αλλα δεν ξεκολλαω.. Ασχετο λεει πουθενα στα βιβλια γιατι ο Αλεξαντερ ειπε στην Τατιανα να τον φωναζει Σουρα? | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Ο Μπρούντζινος Καβαλάρης Δευ 5 Σεπ 2011 - 10:39 | |
| Ναι το εξηγει στο δευτερο βιβλιο.... | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : London Αριθμός μηνυμάτων : 894 Registration date : 04/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Ο Μπρούντζινος Καβαλάρης Δευ 5 Σεπ 2011 - 14:25 | |
| θυμασαι σε ποιο σημειο περιπου?γιατι δεν μπορω να το βρω.. | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Ο Μπρούντζινος Καβαλάρης Δευ 5 Σεπ 2011 - 15:32 | |
| Ναι στο σημειο που κατι παει να γινει με την κορη εκεινων που τον βρηκαν οταν πηδηξε απο την γεφυρα...Λεει οτι τα αδερφια της τον φωναζαν Σασα αλλα εκεινη τον φωναζε Σουρα... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ο Μπρούντζινος Καβαλάρης Δευ 5 Σεπ 2011 - 15:33 | |
| αα κατάλαβαα ευχαριστωω..! | |
|
| |
Kimberly Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4678 Registration date : 24/09/2009
| Θέμα: Απ: Ο Μπρούντζινος Καβαλάρης Δευ 5 Σεπ 2011 - 16:41 | |
| | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Ο Μπρούντζινος Καβαλάρης Δευ 5 Σεπ 2011 - 16:52 | |
| Εμενα ειναι στην κορυφη μαζι με μερικα ακομη... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ο Μπρούντζινος Καβαλάρης Δευ 5 Σεπ 2011 - 16:54 | |
| εμένα είναι πρώτο στην λίστα.. Ο Σούρα δεν ξεχνιέται...<3 | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ο Μπρούντζινος Καβαλάρης Δευ 5 Σεπ 2011 - 16:54 | |
| | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Ο Μπρούντζινος Καβαλάρης Δευ 5 Σεπ 2011 - 17:15 | |
| Δεν λεω το αντιθετο...απλως αγαπω πολλες ιστοριες και χαρακτηρες και δεν βαζω καν τον εαυτο μου στο τρυπακι να διαλεξει.... | |
|
| |
mimikoulaki Twilight Human
Ηλικία : 30 Τόπος : Thessaloniki Αριθμός μηνυμάτων : 21 Registration date : 02/06/2011
| Θέμα: Απ: Ο Μπρούντζινος Καβαλάρης Κυρ 6 Νοε 2011 - 14:07 | |
| Αγαπημένη Τριλογία Αγόρασα το πρώτο βιβλίο το καλοκαίρι για να έχω να διαβάζω κάτι στην παραλία Το άρχισα λοιπόν και μετά απλά δεν μπορούσα να σταματήσω να διαβάζω Πάρα πολύ ωραίο βιβλίο σε τραβάει να διαβάσεις κι άλλο κι άλλο .......... γύριζα της σελίδες και ούτε που καταλάβαινα πως περνούσαν οι ώρες , μέχρι τις 4 τα ξημερώματα διάβαζα Πάρα πολύ συγκινητικό , πάρα πολύ κλάμα ............ Το δεύτερο βιβλίο είναι επίσης πάρα πολύ καλό , και πάρα πολύ συγκινητικό Επίσης πάρα πολύ κλάμα Τα βασανιστήρια , η μοναξιά της Τάνιας Ένα πάρα πολύ δυνατό ζευγάρι ο πόλεμος Τώρα για το τρίτο βιβλίο δεν μπορώ να έχω ολοκληρωμένη άποψη γιατί δεν το έχω τελειώσει ακόμα . Αλλά έχω καταλάβει μέχρι τώρα ότι σ'αυτό το βιβλίο δα δούμε πως ακόμα και τότε που ήταν πια μαζί και ελεύθεροι δεν ήταν όλα ρόδινα μεταξύ τους ... Το 4ο βιβλίο τι ακριβώς περιέχει ?? Θα ήταν πολύ ωραία αν όντως βγει σε ταινία αρκεί να είναι πάρα πολύ προσεγμένη Υ.Γ Παντού υπάρχει ένας Έντουαρντ !! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Ο Μπρούντζινος Καβαλάρης Κυρ 6 Νοε 2011 - 14:54 | |
| Το 4 βιβλιο ειναι καποιες συνταγες που ας πουμε πως συνανταμε μεσα στα βιβλα συνοδευμενα απο καποιες σκηνες της ζωης τους.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ο Μπρούντζινος Καβαλάρης Σαβ 9 Ιουν 2012 - 16:12 | |
| | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Ο Μπρούντζινος Καβαλάρης Σαβ 9 Ιουν 2012 - 16:23 | |
| καλα κανεις...κι εγω θελει να το ξανα πιασω... | |
|
| |
$ofi@ + Edward Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Neverland Αριθμός μηνυμάτων : 4949 Registration date : 03/07/2010
| Θέμα: Απ: Ο Μπρούντζινος Καβαλάρης Σαβ 29 Δεκ 2012 - 16:18 | |
| το δευτερο αγαπημενο μου βιβλιο ..λατρευω τον αλεξαντερ , εινξαι τοσο γλυκος τοσο τρυφερος ΤΕΛΕΙΟΣ!! το 1ο βιβλιο ηταν το καλυτερο οχι οτι τα αλλα 2 δεν ηταν αλλα το 1ο ηταν μαγευτικο... - Σπόιλερ:
ειδικα η γνωριμια αλεξαντερ τατιανας... αλλα και ολοι η προσπαθεια του να την κρατησει ασφαλή
| |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Ο Μπρούντζινος Καβαλάρης Σαβ 29 Δεκ 2012 - 16:55 | |
| Για μενα ειναι τερμα πανω στην λιστα...το εχω διαβασει απειρες φορες.Οσο και το λυκοφως μπορει και παραπανω...κι οντως το πρωτο ειναι το πιο τελειο. | |
|
| |
Ηλικία : 30 Τόπος : Neverland Αριθμός μηνυμάτων : 4949 Registration date : 03/07/2010
| Θέμα: Απ: Ο Μπρούντζινος Καβαλάρης Σαβ 29 Δεκ 2012 - 16:57 | |
| και εγω μην νομιζεις το εχω διαβασει παρα πολλες φορες... ειναι πραγματικο αριστουργημα | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
| Θέμα: Απ: Ο Μπρούντζινος Καβαλάρης Σαβ 29 Δεκ 2012 - 17:59 | |
| Αχ... Τι να πει κανείς γι' αυτή τη σειρά; Είναι σταθερή αξία και από τις αγαπημένες μου εδώ και χρόνια! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Ο Μπρούντζινος Καβαλάρης Σαβ 29 Δεκ 2012 - 18:20 | |
| ποτε δεν βαριεμαι να την ξανα πιασω. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ο Μπρούντζινος Καβαλάρης Σαβ 29 Δεκ 2012 - 18:28 | |
| τωρα που το θυμηθηκα αρχισα να το ξαναδιαβαζω δεν ξερω και εγω πια ειναι αυτη η φορά | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Ο Μπρούντζινος Καβαλάρης Κυρ 30 Δεκ 2012 - 2:55 | |
| εγω μια το διαβαζω σταθερα μια φορα στους 2-3 μηνες | |
|
| |
| Ο Μπρούντζινος Καβαλάρης | |
|