Καταρχην θελω να πω ενα παρα πολυ μεγαλο ευχαριστω σε οσους στηριξαν την δουλεια μου ολο αυτο τον καιρο με τα καλα τους λογια και να απολογηθω ισως γιατι εχω να γραψω κανονικο fanfiction με Twilight εδω και παρα πολυ καιρο,συνηθως μου αρεσει να γραφω για τις κρυμμενες πτυχες της ιστοριας,εκεινες που δεν υπαρχουν στα βιβλια και να φανταζομαι πως θα τις απεδιδε η ιδια η Στεφανι,ισως να τα καταφερα καλα,ισως και οχι,αυτο εσεις το κρινετε.
Αυτο λοιπον ηταν για παρα πολυ καιρο το χομπι μου,αλλα εφοσον δεν ειχα αλλες ιδεες πανω στο συγκεκριμενο θελα,ισως να ερθουν αργοτερα δεν ξερω,αποφασισα να αρχισω μια νεα ιστορια αρκετα διαφορετικη ως θεματολογια σε σχεση με την δουλεια που εκανα ως τωρα.
Εφτιαξα ενα μικρο blog και εβναλα μεσα ολη την δουλεια μου ως τωρα και το προετοιμασα για την καινουργια ιστορια,το banner πανω στο blog εκει κολλαει,αλλα ως συνηθως ειχα τον φοβο που εχω παντα,και αν δεν αρεσει;;;Και να αποδειχτει κατωτερο απο τα προηγουμενα;;;;
Δυστυχως αυτος ειναι ο φοβος που με κυνηγαει παντα.
Και το σκεφτομουν πολυ να ανοιξω αυτο το τοπικ και να δωσω στο blog και κυριως στην ιστορια μου την ευκαιρια να αξιολογηθει απο τον φοβο μην αποτυχω ξανα.
Αλλα πριν λιγο που μπηκα ειδα οτι χωρις να εχω δωσει το link πουθενα,εκτος απο την συνδεση του που υπαρχει στο προφιλ μου με ενα πιο παλιο για το Vampire Diaries αι με αυτο της βιβλιοθηκης βεβαια,εχω κιολας τον πρωτο μου αναγνωστη!
Και αυτο με εκανε πραγματικα παρα πολυ χαρουμενη!!!!!!!!!
Ετσι αποφασισα να ανοιξω αυτο το τοπικ και να ανεβασω τον προλογο και το πρωτο κεφαλαιο απο την καινουργια μου ιστορια!
Ελπιζω να σας αρεσει!
http://vampireprincess1987.blogspot.com/?zx=58894951453bd656