| Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος | |
|
+19Kimberly ZetaPattinson Dalia Bitten Pillows hiddenfantasy alexandra13 Zafrina kati mariana20 Σελην dark violet WhiteQueen panagiota twilightFOREVER Teodan ΕΡΗ SilverMusk evi broken angel 23 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος Τρι 10 Ιουλ 2012 - 14:51 | |
| Δεν εχω ψαξει το τι θα μας προσφερει μετα...τοτε ναι...κι εγω θα σκεφτω πολυ καλα τι θα ψηφισω... | |
|
| |
twilightFOREVER Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4265 Registration date : 25/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος Τρι 10 Ιουλ 2012 - 15:19 | |
| Μόνο εγώ δηλαδή έχω πονηρό μυαλό; Τώρα νιώθω άσχημα | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος Τρι 10 Ιουλ 2012 - 16:53 | |
| Μαλλον εμεις διαλεγουμε περισσοτερο με κλειστα τα ματια τους αγαπημενους μας....... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος Τρι 10 Ιουλ 2012 - 23:57 | |
| | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος Τετ 11 Ιουλ 2012 - 0:45 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: ! Τετ 11 Ιουλ 2012 - 0:49 | |
| | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος Τετ 11 Ιουλ 2012 - 0:54 | |
| Ετσιιιιιιιιιιιιιιι..... Και μια παρατηρηση...Δεν βλεπω δαχτυλιδι στο δαχτυλο της Τεσσα... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος Τετ 11 Ιουλ 2012 - 0:58 | |
| To παρατήρησαν και άλλοι στο twitter της Cassandra αλλά η Cassandra γέλασε.... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος Τετ 11 Ιουλ 2012 - 1:19 | |
| Κατι λεει αυτο... | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος Τετ 11 Ιουλ 2012 - 8:00 | |
| Ειναι θεικο!! Και η Τεσσα ειναι κουκλα!!
Μια ερωτηση που κανω συχνα αλλα ποτε ειπαμε οτι βγαινει? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος Τετ 11 Ιουλ 2012 - 13:55 | |
| Eρη βγαίνει 19 Μαρτίου του 2013 και η πλατύπους είπε ότι θα προσπαθήσουν να πάρουν το χειρόγραφο νωρίς για να το έχουμε στα ελληνικά την ¶νοιξη ή αρχες Καλοκαιριού. Οχι ότι θα περιμένω ... H Κασσάνδρα ξεκαθαρίζει εδώ την υπόθεση με το δαχτυλίδι και μιλάει γενικά για το εξώφυλλο: http://cassandraclare.tumblr.com/post/26954844956/clockwork-princess-cover-questionsΜην ξεχνάτε ότι η Τεσα δεν είxε ποτέ το δαχτυλίδι στο τέλος του Κουρδιστού Πρίγκιπα. Το είχε επιστρέψει στον Τζεμ περίπου στην αρχή μόλις της το έδωσε. Το μόνο που είχε ήταν το μενταγιον. Αυτό δεν υπάρχει, αλλά η Cassadra λέει πως δεν έχει σημασία και πως απλως δεν υπάρχει γιατί το εξώφυλλο εκπροσωπεί ολόκληρη την σειρά και όχι μόνο το τρίτο βιβλίο. Σήμερα διαγωνίζεται στο YA tournament ο Μαγκνους,επομένως μην ξεχάσετε να ψηφίσετε!! http://ya-sisterhood.blogspot.gr/2012/07/match-6-magnus-13-vs-tod-20.html- Πρόγραμμα Διαγωνισμού:
Schedule for Round 1 Friday, July 6th, 2012 Match 1: Will (1) vs. Vincent (32) Match 2: Zachary (16) vs. Alex (17)
Monday, July 9th, 2012 Match 3: Christian (9) vs. Adam (Shatter Me) (24) Match 4: Eddie ( 8 ) vs. Sam (25)
Wednesday, July 11th, 2012 Match 5: Four (4) vs. Tucker (29) Match 6: Magnus (13) vs. Tod (20)
Friday, July 13th, 2012 Match 7: Finnick (12) vs. Kaiden (21) Match 8: Jem (5) vs. Gale (28)
Monday, July 16th, 2012 Match 9: Adrian (2) vs. Cricket (31) Match 10: Alec (15) vs. Noah (18)
Wednesday, July 18th, 2012 Match 11: Simon (10) vs. Etienne (23) Match 12: Patch (7) vs. Percy (26)
Friday, July 20th, 2012 Match 13: Dimitri (3) vs. Archer (30) Match 14: Ash (14) vs. Aiden (19)
Monday, July 23rd, 2012 March 15: Daemon (11) vs. Augustus (22) Match 16: Peeta (6) vs. Lucas (Starcrossed) (27)
Round 2: The Sweet Sixteen Wednesday, July 25th, 2012 Match 17: Winner Match 1 vs. Winner Match 2 Match 18: Winner Match 3 vs. Winner Match 4
Friday, July 27th, 2012 Match 19: Winner Match 5 vs. Winner Match 6 Match 20: Winner Match 7 vs. Winner Match 8
Monday, July 30th, 2012 Match 21: Winner Match 9 vs. Winner Match 10 Match 22: Winner Match 11 vs. Winner Match 12
Wednesday, August 1st, 2012 Match 23: Winner Match 13 vs. Winner Match 14 Match 24: Winner Match 15 vs. Winner Match 16
Round 3: The Elite Eight Friday, August 3rd, 2012 Match 25: Winner Match 17 vs. Winner Match 18 Match 26: Winner Match 19 vs. Winner Match 20
Monday, August 6th, 2012 Match 27: Winner Match 21 vs. Winner Match 22 Match 28: Winner March 23 vs. Winner Match 24
The Final Four Wednesday, August 8th, 2012 Match 29: Winner Match 25 vs. Winner Match 26 Match 30: Winner Match 27 vs. Winner Match 28
The Finale Friday, August 10th, 2012 Match 31: Winner Match 29 vs. Winner Match 30
| |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος Τετ 11 Ιουλ 2012 - 14:47 | |
| Δικαιολογιες....με τον Γουιλ θα μεινει[ελπιζω.... ] | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος Τετ 11 Ιουλ 2012 - 14:59 | |
| Kαι εγώ το ελπίζω. Λατρεύω τον Τζεμ αλλα ας πάρει την Σεσυλι. Και η Cassia είπε πως η πρώτη λέξη του βιβλίου ειναι marry και η τελευταία silence και δεν ξέρω να χαρώ ή όχι; Αν στο τέλος ο μόνος τρόπος για να μείνουν Γουιλ και Τεσσα για πάντα μαζί είναι να γίνει ο Γουιλ σιωπηλός αδελφός; Αλλά τότε δεν θα μπορούν και πάλι να είναι μαζί. Θα γίνει ο Γουιλ αθανάτος αλλά δεν θα μπορεί να είναι με την Τεσσα...Δεν ξέρω ΘΕΛΩ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΩΡΑ!!!!! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος Τετ 11 Ιουλ 2012 - 17:54 | |
| Κι εγω οσο δεν παει.... Και δεν θελω να δω τον Γουιλ σιωπηλο αδερφο....ειναι πολυ ομορφος για κατι τετοιο... Τους θελω μαζι ομως...και τον Τζεμ ζωντανο...δεν θελω να πεθανει... | |
|
| |
dark violet New Moon Victim
Ηλικία : 31 Αριθμός μηνυμάτων : 200 Registration date : 20/12/2011
| Θέμα: Απ: Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος Τετ 11 Ιουλ 2012 - 19:02 | |
| με το που μπαινω εδω κοντεψα να παθω εγκεφαλικο!καλα τι εξωφυλλο ηταν αυτο εχω παυει πλακα!αχ η ανοιξη πεφτει πολυ μακρια! πιστευω πως το τελος θα παραμεινουν μαζι....αλλα για το τζεμ δεν ξερω η διαισθηση μου μου λεει οτι δεν θα ειναι ευχαριστα τα πραγματα... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος Τετ 11 Ιουλ 2012 - 19:32 | |
| Το ειχε πει και η Κασσι πως καποιος κεντρικος ηρωας θα πεθανει... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος Σαβ 14 Ιουλ 2012 - 0:52 | |
| “If Jem dies, I cannot be with Tessa,” said Will. “Because it will be as if I were waiting for him to die, or took some joy in his death, if it let me have her. And I will not be that person. I will not profit from his death. So he must live.” He lowered his arm, his sleeve bloody. “It is the only way any of this can ever mean anything. Otherwise it is only —” “Pointless, needless suffering and pain? I donΆt suppose it would help if I told you that was the way life is. The good suffer, the evil flourish, and all that is mortal passes away,” Magnus said. “I want more than that,” said Will. “You made me want more than that. You showed me I was only ever cursed because I had chosen to believe myself so. You told me there was possibility, meaning. And now you would turn your back on what you created.” | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος Σαβ 14 Ιουλ 2012 - 12:02 | |
| | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος Σαβ 14 Ιουλ 2012 - 16:54 | |
| Ποιος περιμενει ενα χρονο.... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος Δευ 16 Ιουλ 2012 - 2:14 | |
| …and the gold of her ruined wedding dress.” - Clockwork Princess | |
|
| |
mariana20 Eclipse Bitten
Ηλικία : 31 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 348 Registration date : 01/02/2012
| Θέμα: Απ: Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος Τρι 24 Ιουλ 2012 - 1:59 | |
| Καλά με αυτά τα τελευταία που αφήσατε είχα που είχα άσχημο προαίσθημα για το τελευταίο βιβλίο τώρα νιώθω ακόμα χειρότερα!! Δεν έχω καλό προαίσθημα για τον Τζεμ,αλλά το θέμα είναι πως ούτε για τους άλλους δύο βλέπω αυτό που λέμε harry end...ζωντανοί θα είναι σίγουρα δεν έχω καμία αμφιβολία αλλά αν συμβεί το μοιραίο δεν ξέρω αν θα καταλήξουν μαζί!! επιπλέον δεν θέλω να πεθάνει ο Τζεμ μπορεί να θέλω Γουίλ-Τέσσα αλλά είναι τόσο καλογραμμένη η ιστορία και οι χαρακτήρες που δεν θελω τον Τζεμ νεκρό!!!! και γράφει και τόσο ωραία η Cassandra που με βλέπω να δακρύζω αν τελικά τον σκοτώσει,εδώ βούρκωσα με τον Μαξ στα Εργαλεία που δεν ήταν και τόσο σημαντικός για μένα,αν το τέλος του Τζεμ είναι άσχημο με βλέπω να χρειάζομαι πολλά χαρτομάντιλα!!! επιπλέον είμαι από αυτούς που πιστεύουν πως ο - Σπόιλερ:
πατέρας Zachariah είναι ένας από τους δύο,και επειδή κατά τη γνώμη μου ο Τζεμ θα μας αποχαιρετίσει βλέπω αυτός να είναι ο Γουίλ και για αυτό να ενδιαφέρεται τόσο για το Τζέις αφού είναι συγγενής... Αν απ'την άλλη δεν συμβεί τίποτε απ'όλα αυτά τί να πω??η γυναίκα είναι τόσο ταλαντούχα που μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω στην ιστορία,να ανατρέψει όλες τις θεωρίες και για ακόμα μια φορά να με αφήσει με το στόμα ανοιχτό!!!Το έκανε στα Θανάσιμα Εργαλεία μπορεί να το ξανακάνει δεν έχω καμία αμφιβολία... | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος Τρι 24 Ιουλ 2012 - 8:13 | |
| Μπορει το πεθαινει να ειναι μεταφορικο.Λεω εγω τωρα.... - Σπόιλερ:
Εννοωντας οτι αφηνει αυτη την ζωη για καποια αλλη.Ισως το να γινει σιωπηλος αδελφος ο Τζεμ να ειναι η μονη λυση.Οποτε αν ειναι ο ΤΖεμ ειναι ο αδερφος Ζαχαριας παλι ειναι φυσιολογικο να νοιαζεται για τον Τζεις γιατι του θυμιζει τον Γουιλ.Προτιμω αυτη την εκδοχη απο το να πεθανει ο Τζεμ, και ο Γουιλ να γινει αδερφος.Δηλαδη δεν θα το αντεξω.Εκτος αν μας κανει κανενα τετοιο και στο τελος του 6 απο τα θανασιμα εργαλεια αυτη την φορα μας κανει καμια επανένωση Ζαχαρια-Τεσσα.Τι να πω...πολλα περνανε απο το μυαλο μου.
| |
|
| |
kati Midnight Sun Vampire
Τόπος : Everywhere & nowhere... Αριθμός μηνυμάτων : 11602 Registration date : 23/05/2011
| Θέμα: Απ: Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος Τρι 24 Ιουλ 2012 - 9:12 | |
| Πριν λίγο καιρό που έψαχνα βιβλιο να διαβάσω το αγόρι μού είχε προτείνει να πάρω τον κουρδιστό άγγελο γιατί του είχε φανεί καλό. (φαντάζομαι έπαιξε ρόλο ότι μου άρεσαν και τα βιβλία του TS και για αυτό μου το πρότεινε) Μόλις είδα ότι είναι το πρίκουελ των "Θανάσιμων Εργαλείων"; Δηλαδή αν μου αρέσει και θελήσω να πάρω όλα τα βιβλία πόσα είναι σε σύνολο; (Αν είναι τελείως off topic η ερώτηση πείτε μου να τη σβήσω ) | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
| Θέμα: Απ: Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος Τρι 24 Ιουλ 2012 - 10:29 | |
| Οχι Κατι μου μια χαρα ειναι η ερωτηση και στο καταλληλο τοπικ.Δεν ρωτας κατι ασχετο στην σειρα αναφερεσαι. Λοιπον αν εννοεις ολα τα βιβλια μαζι θα ειναι συνολικα 9. Δηλαδη 3 απο αυτη την σειρα( Δαιμονικες μηχανες) που οπως ειπες και εσυ ειναι πρικουελ των θανασιμων εργαλειων.Και αλλα 6 απο την σειρα Θανασιμα εργαλεια. Απο τα οποια απο τις δαιμονικες μηχανες κυκλοφορουν ηδη τα δυο στα ελληνικα και απο τα θανασιμα εργαλεια κυκλοφορουν τα 4 και περιμενουμε το 5 το Φθινόπωρο.To 6 και τελευταιο βιβλιο θα κυκλοφορησει 19, Μαρτίου του 2014 Επισης θα κυκλοφορησει και αλλη μια σειρα μετα θανασιμων εργαλειων αλλα αυτη προς το παρον αργει. Ελπιζω να σε βοηθησα.Παντως ειναι απο τις καλυτερες σειρες αν βεβαια σου αρεσει αυτου του ειδους λογοτεχνια. | |
|
| |
kati Midnight Sun Vampire
Τόπος : Everywhere & nowhere... Αριθμός μηνυμάτων : 11602 Registration date : 23/05/2011
| Θέμα: Απ: Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος Τρι 24 Ιουλ 2012 - 13:26 | |
| - ΕΡΗ έγραψε:
- Λοιπον αν εννοεις ολα τα βιβλια μαζι θα ειναι συνολικα 9.
Δηλαδη 3 απο αυτη την σειρα( Δαιμονικες μηχανες) που οπως ειπες και εσυ ειναι πρικουελ των θανασιμων εργαλειων.Και αλλα 6 απο την σειρα Θανασιμα εργαλεια. - ΕΡΗ έγραψε:
Απο τα οποια απο τις δαιμονικες μηχανες κυκλοφορουν ηδη τα δυο στα ελληνικα και απο τα θανασιμα εργαλεια κυκλοφορουν τα 4 και περιμενουμε το 5 το Φθινόπωρο.To 6 και τελευταιο βιβλιο θα κυκλοφορησει 19, Μαρτίου του 2014 Eδώ μπερδεύτηκα λιγάκι. Δηλαδή η σειρά "Δαιμονικές μηχανές" έχουν βγει 2/3 και περιμένουμε το 3ο να βγει το φθινόπωρο και από τα "Θανάσιμα Εργαλεία" μέχρι το Μάρτιο του 2014 θα έχουν βγει 3/6 βιβλία; Ερώτηση, καλά πώς ξέρει η συγγραφέας ότι θα έχει έμπνευση για άλλα 3βιβλία τουλάχιστον;! Ρητορική ερώτηση αλλά και πάλι... - ΕΡΗ έγραψε:
- Ελπιζω να σε βοηθησα.Παντως ειναι απο τις καλυτερες σειρες αν βεβαια σου αρεσει αυτου του ειδους λογοτεχνια.
Είναι του στυλ Τουαηλαητ ή το άλλο το "50 αποχρώσεις του Γκρι" ; Με ποιο θα έλεγες ότι μοιάζει περισσότερο; Ή είναι κράμα αυτών των δύο; Σε ζάλισα... | |
|
| |
| Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος | |
|