| Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος | |
|
+19Kimberly ZetaPattinson Dalia Bitten Pillows hiddenfantasy alexandra13 Zafrina kati mariana20 Σελην dark violet WhiteQueen panagiota twilightFOREVER Teodan ΕΡΗ SilverMusk evi broken angel 23 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος Τετ 29 Αυγ 2012 - 14:44 | |
| Ενα ενα την φορα...ας αποκαταστησουμε πρωτα την Τεσσα και τον Γουιλ και μετα βλεπουμε...στο κατω κατω ξερουμε εκατο τα εκατο πως η Κλερι μενει με τον Τζεις.... | |
|
| |
mariana20 Eclipse Bitten
Ηλικία : 31 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 348 Registration date : 01/02/2012
| Θέμα: Απ: Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος Τετ 29 Αυγ 2012 - 18:11 | |
| Και μετά θέλουν να με κάνουν να πιστέψω ότι η σχέση Τζεμ-Τέσσα δεν είναι ένα λάθος?? αφήνω ένα παραθυράκι ανοιχτό μήπως η Κασσάντρα ανατρέψει όλο αυτό που πιστεύω αλλά ειλικρινά αυτή η σχέση για μένα με τα μέχρι τώρα δεδομένα είναι λάθος,μεγάλο λάθος!! και οι δύο θυσιάζονται για να μην πληγώσουν τον Τζεμ και στο τέλος θα τον πληγώσουν πολύ περισσότερο απ'ότι φαντάζονται!!! έπρεπε να του πούνε την αλήθεια,θα ήταν καλύτερο για όλους.Ήταν μεγάλο λάθος της Τέσσα που δέχτηκε την πρότασή του,πολύ μεγάλο λάθος!! δεν δέχεσαι κάτι τέτοιο όταν η καρδιά σου χτυπά σαν τρελή κάθε φορά που βλέπεις τον ''αδερφό'' του αρραβωνιαστικού σου!! δεν δέχεσαι μια τέτοια πρόταση όταν αυτά που θα έπρεπε να σκέφτεσαι για τον φίλο σου τα σκέφτεσαι για τον καλύτερό του φίλο!!! ούτε καν για να μην πληγώσεις κάποιον που αγαπάς σαν φίλο δεν δέχεσαι κάτι τέτοιο!!! στο τέλος θα πληγωθεί περισσότερο!! Ο Τζεμ μπορεί να είναι ευαίσθητος αλλά έχει αντέξει πολλά θα άντεχε και αυτό,τώρα όμως όταν θα βγει η αλήθεια στο φως θα γίνει χαμός και η Τέσσα έχει μεγάλη ευθύνη για αυτό μεγαλύτερη και από το Γουίλ-άλλος αυτός από τη μία θυσία στην άλλη-, έπρεπε να το είχε σταματήσει από τη στιγμή που δεν μπορεί να ελέγξει την καρδιά της.Αλλά όχι δεν θέλει να πληγώσει την καρδιά του!!!!θέλει να τον κάνει ευτυχισμένο για όσο καιρό θα είναι ζωντανός.. ναι καλά,εντάξει...Απ'ότι βλέπω στην Κουρδιστή Πριγκίπισσα είναι ένα βήμα πριν το μεγάλο γεγονός και συνεχίζει να ταράζεται με τον Γουίλ και να τον σκέφτεται όπως δεν θα έπρεπε.... Έχει πολλά προβλήματα η Τέσσα.. - Σπόιλερ:
το γάμο,τον Τζεμ που πεθαίνει,την καρδιά της που δεν σταματά να χτυπά για τον ''αδερφό'' του μέλλοντα συζύγου της ,τον Μορτμειν που τη θεωρεί δικό του δημιούργημα-επιτέλους θα μάθουμε τι είναι!! άνθρωπος? κυνηγός?μάγισσα??αυτόματο??εξωγήινος χαχαχα- οπότε σιγά μην την αφήσει να παντρευτεί ένα κυνηγό των σκιών!!!
θα γίνει χαμός στο τελευταίο βιβλίο,αυτό είναι σίγουρο. Ευτυχώς που στα Θανάσιμα Εργαλεία δεν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα.Εκεί τα πάντα ήταν ξεκάθαρα από την αρχή.Τζεις αγαπά Κλέρι,Κλέρι αγαπά Τζεις,τέλος.Μπορεί να έγινε κάτι με τον Σάιμον αλλά έγινε μόνο και μόνο λόγω του μπερδέματος και του ψέματος του Βαλενταίν.Αλλά και πάλι καμία σχέση αυτό με όλο αυτό που γίνεται με την Τέσσα τον Γουίλ και τον Τζεμ.Ευτυχώς γιατί κι ο Τζέις θα έκανε τα ίδια με τον Γουίλ,είμαι σίγουρη.Την έχουν τη θυσία στο αίμα τους οι Χεροντειλ.Κάνουν τα πάντα για αυτούς που αγαπούν κι ας πληγώνονται οι ίδιοι. | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος Τετ 29 Αυγ 2012 - 18:34 | |
| H Tessa αγαπαει και τον Jem...δεν τιθεται θεμα για αυτο αλλα δεν τον αγαπαει με παθος...δεν ειναι ερωτευμενη μαζι του.Ο τροπος που εγιναν ολα ηταν λαθος.Αν ο Γουιλ της ελεγε την αληθεια λιγο πριν ολα θα εμπαιναν στην θεση τους...ο Τζεμ ακομη κι αν ηταν ερωτευμενος δεν θα της το ελεγε ποτε και θα αρκεζοταν στην φιλια της...τωρα ομως....βρασε ρυζι...και μπορει ο Τζεμ να ειναι αυτος που πεθαινει αλλα εγω παντα θα πιστευω πως ο Γουιλ την αξιζει περισσοτερο. | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος Τετ 29 Αυγ 2012 - 20:04 | |
| Συμφωνω με την Ευη. - Σπόιλερ:
Ο Γουιλ ειναι αυτος με τον οποιο πρεπει να ειναι.Ειναι αυτος για τον οποιο χτυπα η καρδια της δυνατα και παντα θα ειναι ερωτευμενη μαζι του.Μερικα συναισθηματα οσο και να τα καταπιεζεις δεν μπορουν να εξαφανιστουν. Ωστόσο δεν την κατηγορω για την αποφαση που πηρε.Την καταλαβαινω απολυτα.Ο Γουιλ απο την μια την εφερνε κοντα του και την αλλη στιγμη προσπαθουσε να την κρατησει μακρυα.Ολοι ξερουμε βεβαια τους λογους που το εκανε και τον αγαπαμε διπλα γι αυτο,αλλα δεν αλλαζει οτι ολη αυτη η συμπεριφορα οδηγησε σε μια σειρα απο γεγονοτα.Ο Τζεμ δεν γνωριζε τιποτα για τα συναισθηματα του Γουιλ η δεν ηξερε τουλαχιστον ποσο δυνατα ειναι αυτα.Ηρθε πολυ κοντα με την Τεσσα και την ερωτευτηκε.Ειναι καλος,γλυκος,τρυφερος και δινει μια δυνατη μαχη να κρατηθει στην ζωη αλλα συνχρονως να παραμενει κυνηγος.Δεν ηταν δυσκολο λοιπον και η Τεσσα να δεθει μαζι του.Την στηριζε με εναν διαφορετικο τροπο.Η Τεσσα ηταν ευαλωτη.Απο την μια στιγμη στην αλλη ηρθαν στην ζωη της τα πανω κατω.Ο Τζεμ ηταν κοντα της χωρις να την κατακρινει για τιποτα.Τον αγαπησε και αυτον απλα με διαφορετικο τροπο.Η αγαπη δεν μπαινει σε καλουπια και μπορουμε να αγαπαμε πολλους ανθρωπους με διαφορετικο τροπο χωρις η μια αγαπη να αναιρει την αλλη.Της ζητησε λοιπον να γινει γυναικα του ενας ανθρωπος που αγαπα,εκτιμα και ειναι σημαντικος στην ζωη της.Ενας ανθρωπος που ξερει οτι την αγαπα και την θελει στην ζωη του παρολο που ξερει οτι αυτη θα ειναι συντομη.Δεν θα μπορουσε να του πει οχι.Ποσο μαλλον οταν ο Γουιλ δεν ανταποκρινοταν μεχρι εκεινη την στιγμη πληρως σε αυτην. Η Κασσάντρα για εμενα ειναι απο τις καλυτερες συγγραφεις.Εχει τον τροπο να φερνει την ανατροπη στα γεγονοτα αλλα οσον αφορα τα συναισθηματα των ηρωων ειναι ξεκαθαρη. Ολοι ξερουμε οτι η Τεσσα αγαπαει με παθος τον Γουιλ και ο Γουιλ την Τεσσα.Τιποτα δεν αναιρει αυτο το γεγονος.Κια οσο για την Κλερι ποτε δεν της τεθηκε τετοια επιλογη.Αν ο Σαιμον συνεχιζε να την διεκδικει και βρισκοταν σε μια κατασταση σαν του Τζεμ πιστευω οτι και η Κλερι θα θυσιαζοταν για να τον δει εστω και για λιγο ευτυχισμενο.Και οι δυο ηρωιδες ειναι γεματες με αγαπη και ανιδιοτελή συναισθηματα.
| |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος Τετ 29 Αυγ 2012 - 21:22 | |
| - Σπόιλερ:
Και επισης και οι δυο αγαπανε υπερβολικα ακομη κι αν ξερουν πως ειναι λαθος.Δεν νομιζω πως υπαρχει κατι χειροτερο απο το να αγαπας τον αδερφο σου σε σημειο τρελας.Ισως η Κλερι αν ηταν ακομη με τον Σαιμον οταν μαθαινε την αληθεια να το παλευε να παραμεινιε μαζι του,αλλα ακομη κι αν δεν ηταν εκεινη που θα λυγιζε θα την αφηνε ο ιδιος να φυγει.
Ο Τζεμ και ο Γουιλ μπορει να μην εχουν το ιδιο αιμα αλλα τους δενουν πολυ πιο δυνατα πραγματα.Το οτι αγαπησαν την ιδια γυναικα ειναι απλως τραγικο.Οπως και το λαθος του Γουιλ να μην ανοιχτει απολυτα μπροστα στον Τζεμ απο την αρχη.Και μονος του ειπε πως αμα πεθανει ο Τζεμ δεν προκειται να ειναι ποτε με την Τεσσα...αυτο αποδεικνυει περιτρανα το ποσο πολυ τον αγαπαει.
Η Τεσσα τωρα...δεν θα ηθελα με τπτ να ειμαι στην θεση της.Ειναι ευκολο να εισαι με καποιον που αγαπας παρα πανω απο φιλικα,που σου προκαλει τρυφερα συναισθηματα και τον αντιμετωπιζεις σαν πορσελανη...μπορει να φαινεται ανθεκτικη μερικες φορες αλλα δεν ειναι.Ο Τζεμ ομως μεσα του ειναι δυνατος...εχει δεχτει το τι τον περιμενει....οσο και να φοβαται μπορει να σταθει στα ποδια του.Ο Γουιλ ομως ειναι ακριβως το αντιθετο.Απο εξω φαινεται πλασμενος απο ατσαλι...τιποτα δεν μπορει να διαπερασει τους τοιχους που εχει ανυψωσει,κι ακομη και οι στιγμες που τον δενουν με τα δυο ατομα που αγαπαει πιο πολυ απο ολους ειναι μετρημενες.Το μονο που τους επιτρεπει ειναι κλεφτες ματιες μεσα απο την κλειδαροτρυπα.Ολη του την ζωη κατηγορουσε αδικα τον εαυτο του και με το που πηρε μια ανασα ελπιδας επεσε πανω σε τοιχο...δεν μπορει να αποκτησει το μοναδικο πραγμα που θελησε ποτε και ξερει πως ποτε δεν μπορει να το αποκτησει...αρα ξερει πως θα ειναι δυστυχισμενος για παντα.
Σε κανεναν απο τους δυο δεν αξιζει να ποναει...ομως εδω που φτασαμε και απο τις δυο πλευρες ειναι ολα η τιποτα...
| |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος Σαβ 1 Σεπ 2012 - 1:57 | |
| | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος Πεμ 6 Σεπ 2012 - 1:04 | |
| “You know,” Cecily said, “you really didn’t have to throw that man through the window. | |
|
| |
twilightFOREVER Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4265 Registration date : 25/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος Πεμ 6 Σεπ 2012 - 10:35 | |
| Ευη μην συνεχίζεις να ποσταρεις teaser με σκοτώνεις....( όχι οτι φταις εσυ βέβαια, αλλά την Cassandra, πού να την βρω να την κατηγορήσω; ) Τι θα κάνουμε μέχρι τον Μάρτιο; (εκτος απο χαρακίρι) | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος Πεμ 6 Σεπ 2012 - 13:20 | |
| Υπομονη υποθετω..... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος Παρ 7 Σεπ 2012 - 16:35 | |
| Clockwork Princess snippet “It has been the privilege and the honor of my life to know you.” | |
|
| |
| |
| |
mariana20 Eclipse Bitten
Ηλικία : 31 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 348 Registration date : 01/02/2012
| Θέμα: Απ: Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος Παρ 7 Σεπ 2012 - 17:02 | |
| Εντάξει τώρα τί να πω?? από τη μια μου βάζει κάποια-μακάρι να είναι αυτή που σκέφτομαι και να το λέει εκεί που πρέπει- να ζητάει ένα φιλί και με τρελαίνει τελείως μετά μου βάζει την πρόταση της Cecily την οποία νιώθω να την αγαπώ μόνο και μόνο από αυτή τη φράση και με μετά μου πετά και αυτό το τελευταίο..εντάξει θα έδινα όλα τα λεφτά μου για ένα ταξίδι στο χρόνο μόνο και μόνο να πάρω το βιβλίο. Μαρτύριο | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος Παρ 7 Σεπ 2012 - 17:46 | |
| Το καλο ειναι πως με ολα αυτα εχω ψιλο ηρεμησει σε σχεση με τα θανασιμα εργαλεια απο την στιγμη που ο Τζεις ειναι καλα....αλλα ειλικρινα μεχρι τον μαρτιο θα εχουν γινει τα νευρα μου κροσια... | |
|
| |
| |
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος Παρ 14 Σεπ 2012 - 2:10 | |
| εγω εχω κλεισει δωματιο εδω και καιρο.. | |
|
| |
mariana20 Eclipse Bitten
| Θέμα: Απ: Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος Παρ 14 Σεπ 2012 - 10:19 | |
| Με αποτελείωσε!! με αυτό το τελευταίο με ''σκότωσε''!!! | |
|
| |
Zafrina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : Πατρα Αριθμός μηνυμάτων : 2311 Registration date : 05/05/2009
Forks Student Profile Team: Amazonians Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος Δευ 17 Σεπ 2012 - 12:51 | |
| | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος Τρι 18 Σεπ 2012 - 12:41 | |
| .Tess?” A soft voice at the door; she looked up and saw Will there, silhouetted in the light from the corridor | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος Τρι 18 Σεπ 2012 - 18:40 | |
| Ένα έχω να πω! Μου έχουν μείνει 100 σελίδες (θέλω να πιστεύω ότι θα το τλειώσω σήμερα), τέτοιο θρίλερ ρομάντζου δεν μου έχει ξανατύχει! Ειλικρινά είναι η πρώτη φορά που δεν μπορώ να διαλέξω! Ακόμα και μεταξύ Ντιμίτρι - Άντριαν παρόλο που μου άρεσε ο Άντριαν ήμουν team Dimitri. Μεταξύ Τζεμ και Γουίλ είναι αδύνατο να διαλέξει κανείς! | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος Τρι 18 Σεπ 2012 - 22:03 | |
| Ειναι και οι δυο καταπληκτικοι χαρακτηρες. Την Τεσσα βεβαια την θελω με τον Γουιλ αλλα ευχομαι το καλυτερο για τον Τζεμ. Εχουν μπει και οι δυο βαθια μεσα στην καρδια μου. Δεν θελω να φανταστω ασχημο τελος για κανεναν τους. | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος Τρι 18 Σεπ 2012 - 22:29 | |
| - Σπόιλερ:
Εκεί είναι το θέμα... κι εγώ με τον Γουίλ την ήθελα γιατί αυτόν αγαπάει πραγματικά, απόλυτα. Από την άλλη και αυτός ό άτιμος, άργησε πάρα πολύ πια να πάρει χαμπάρι την ψεύτικη κατάρα.... Ο Τζεμ είναι κι αυτός τόσο καλός, τέλειος! Και η Τέσσα έχει και γι' αυτόν αισθήματα. Σίγουρα όχι τόσο δυνατά όσο για τον Γουίλ αλλά τον αγαπάει και αυτόν με άλλο τρόπο. Τι μπέρδεμα Χριστέ μου... Περίμενα τόσο καιρό αυτό το βιβλίο γιατί μας είχε αφήσει στα κρύα του λουτρού με το πρώτο και τι κατάφερα; Χειρότερα έγιναν τα πράγματα τώρα!
| |
|
| |
Zafrina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : Πατρα Αριθμός μηνυμάτων : 2311 Registration date : 05/05/2009
Forks Student Profile Team: Amazonians Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος Τρι 18 Σεπ 2012 - 22:36 | |
| - WhiteQueen έγραψε:
- Σπόιλερ:
Εκεί είναι το θέμα... κι εγώ με τον Γουίλ την ήθελα γιατί αυτόν αγαπάει πραγματικά, απόλυτα. Από την άλλη και αυτός ό άτιμος, άργησε πάρα πολύ πια να πάρει χαμπάρι την ψεύτικη κατάρα.... Ο Τζεμ είναι κι αυτός τόσο καλός, τέλειος! Και η Τέσσα έχει και γι' αυτόν αισθήματα. Σίγουρα όχι τόσο δυνατά όσο για τον Γουίλ αλλά τον αγαπάει και αυτόν με άλλο τρόπο. Τι μπέρδεμα Χριστέ μου... Περίμενα τόσο καιρό αυτό το βιβλίο γιατί μας είχε αφήσει στα κρύα του λουτρού με το πρώτο και τι κατάφερα; Χειρότερα έγιναν τα πράγματα τώρα!
πες τα και εγω πριν λιγο το τελειωσα και ειμαι σε κατασταση σοκ....και εγω με τον Γουιλ την ηθελα....πιο πολλα ερωτηματα εχω τωρα που το τελειωσα παρα οταν το ξεκινησα.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος Τρι 18 Σεπ 2012 - 22:37 | |
| Μαίρη δεν είναι ότι δεν σε προειδοποιήσαμε. Αυτή η γυναίκα είναι εκπληκτική. Το πως πλέκει την πλοκή με θύματα πάντα τους ήρωες της, είναι απίστευτο. | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος Τετ 19 Σεπ 2012 - 2:59 | |
| Και τους δυο τους αγαπω...αλλα εκει που το τελειωνει ειλικρινα ακομη και σχεδον μετα απο ενα χρονο μου ερχεται να βροντοφωναξω.... γιατι που να με παρει.... | |
|
| |
mariana20 Eclipse Bitten
| Θέμα: Απ: Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος Τετ 19 Σεπ 2012 - 17:12 | |
| Πάντως στο Magnus' Vow-ένα από τα κειμενάκια της Claire ,αν δεν κάνω λάθος κυκλοφόρησε μαζί με τον Κουρδιστό Άγγελο στο εξωτερικό,όχι σε όλες τις χώρες-ο Μάγκνους βλέπει μια φωτογραφία των κυνηγών του Λονδίνου και την Τέσα ανάμεσα στο Γουίλ και στον Τζεμ και αφήνει κάποια υπονοούμενα που σου δημιουργούν ακόμα περισσότερα ερωτηματικά.Βασικά μιλά για εκείνον και πως τον επηρέασαν τα όσα συνέβησαν στο Λονδίνο δεν μπορείς να καταλάβεις τι έγινε με τους Τζεμ-Γουίλ και Τέσα αλλά από αυτά που λέει πιο πολύ ανησυχείς παρά ηρεμείς.. - Σπόιλερ:
λέει ότι πληγώθηκε και μετά το Λονδίνο αποφάσισε να μην βοηθήσει ξανά τους Κυνηγούς γιατί είναι θνητοί και αν μπλεχτείς με τα προσωπικά ζητήματα των θνητών στο τέλος θα σου ραγίσουν την καρδιά.Κάτι τέτοιο λέει,έχω καιρό που το διάβασα πάντως θυμάμαι πως με είχε μπερδέψει ακόμα περισσότερο.Την υπόσχεση του δεν την κράτησε αφού γνώρισε τον Τζέις και τους άλλους αλλά εντάξει σε αυτό το κειμενάκι αφήνει και υπονοούμενα για τον Τζέις και τον Γουίλ ότι μοιάζουν ως χαρακτήρες,λέει πολλά.Πάντως από αυτό το κειμενάκι και μετά είχα πειστεί ότι η Τέσα είναι αθάνατη,δηλαδή το λέει ξεκάθαρα εκεί.Όλα τα υπόλοιπα σε μπερδεύουν αλλά αυτό είναι ξεκάθαρο.Ένα από τα πιο ωραία extra της Claire.
| |
|
| |
| Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος | |
|