Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
Εγω στην θεση της θα ζητουσα απο τον Μαγκνους να με κανει θνητη. Και θα ζουσα μια ολοκληρωμενη ζωη με τον Τζεμ πλεον..αλλα τουλαχιστον θα εκλεινε αυτος ο κυκλος.
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Ισως αυτο να μην ειναι δυνατον...γτ δεν ζητησε το ιδιο κι οταν ηταν με τον Γουιλ και την οικογενεια τους...?
Σπόιλερ:
Δεν ξερω...ισως τοτε να μην ειχαν βρει ακομα τον τροπο...? Γιατι οταν ο Αλεκ ηθελε να κανει τον Μαγκνους θνητο..ο Μαγκνους δεν ειπε οτι δεν γινεται αλλα οτι η αποφαση θα επρεπε να ειναι δικη του. Ισως παλι δεν ηθελε να φυγει και να αφησει τελειως μονο του τον Τζεμ. Βασικα θα πρεπει να διαβασουμε ολο το βιβλιο και ισως βγαλουμε περισσοτερο νοημα.
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Μάλλον κάτι πρέπει να έγινε στο έκτο βιβλίο των Θανάσιμων Εργαλείων και βρήκαν τη θεραπεία ο Τζεμ λογικά θα εμφανιστεί και σε αυτό το βιβλίο αλλά ως Ζαχαρίας. Ο επίλογος είναι το 2008 αυτή η συνάντηση μάλλον έγινε μετά το τέλος του έκτου βιβλίου των εργαλείων αν το σκέφτομαι σωστά, δεν νομίζω να βρήκε ο Μάγκνους τη θεραπεία να τον έκανε θνητό και να άφησε τον Τζέις στη μοίρα του για να πάει να πει στην Τέσσα ότι την αγαπά τη στιγμή που ο Σεμπάστιαν απειλεί τους πάντες.Πάντως θα συμφωνήσω αν η Τέσσα μπορεί να γίνει θνητή τότε να ζητήσει βοήθεια για να τελειώνει το μαρτύριο της διαφορετικά αν ήμουν στη θέση της εγώ παιδιά δεν θα έκανα με τον Τζεμ και βασικά δεν νομίζω να κάνουν παιδιά πιο πολύ τους βλέπω να ταξιδεύουν στον κόσμο ίσως να πει κάτι στην καινούρια σειρά με την Έμμα αν και δεν είμαι σίγουρη ότι θέλω να μάθω τι κάνουν τώρα που δεν υπάρχει ο Γουίλ. Ακόμα δεν έχω συνηθίσει στην ιδέα ότι ο Τζεμ είναι ζωντανός και ο Γουίλ όχι. Δεν υποβιβάζω τον Τζεμ απλώς μέχρι τώρα αυτοί οι δύο ήταν ένα για μένα. Δεν έχω προλάβει να διαβάσω πολλά απ'το βιβλίο και τώρα το τριήμερο δεν βλέπω να προλαβαίνω Είπα και εγώ να το πάρω στα αγγλικά αλλά είδα ότι θα βγει στα ελληνικά τον Ιούνιο και είπα να δώσω τα λεφτά στην ελληνική έκδοση και να διαβάσω την αγγλική στον υπολογιστή σιγά σιγά γιατί είναι και τεράστιο.
evi The Volturi
εγω θα το παρω και στις 2 γλωσσες...και μεσα στις επομενες μερες θα το εχω στα χερια μου οποτε δεν το ξεκιναω...θελω να το κραταω στα χερια μου...να μπορω να το κοβω βολτες σε ολο το σπιτι...δεν μπορω να συνηθισω στην ιδεα πως ο Γουιλ ειναι νεκρος...απλως δεν θελω...
evi The Volturi
Are you excited about the possibility of a The Infernal Devices: Clockwork Angel movie?
Μα ειναι δυνατον να μας ρωτανε κατι τετοιο?? Φυσικα και ολοι οι φανς θελουν να βγει σε ταινια. Αρκει αυτη την φορα να δουμε εναν Γουιλ ισαξιο των περιστασεων και να μην μας βαλουν κανενα τερατακι παλι......
Dalia Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Τόπος : Avengers Tower Αριθμός μηνυμάτων : 8228 Registration date : 01/11/2011
Μα τι καλοί άνθρωποι, πόσο με σκέφτονται... λένε : "αφού το παιδί δεν μπορεί να πάρει τα βιβλία ας πάει να δει τις ταινίες, πιο φτηνά θα της έρθει." Μπράβο, χαίρομαι λοιπόν!
evi The Volturi
Θα βρισω θα καψω κοσμο.... το παπασωτηριου ακυρωσε την παραγγελια μου γιατι ειναι εξαντλημενο.... Δεν αντεχω αλλο....και δεν ηθελα να το ξεκινησω στον υπολογιστη....
alexandra13 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 41 Τόπος : ioannina Αριθμός μηνυμάτων : 4111 Registration date : 09/02/2012
οχι Nicholas Hoult δεν μαρεσει καθολου κι ουτε Max Irons θα τον δουμε στο Host καποιον αλλον. Πρεπει να ναι ομως κουκλι μας το χρωστανε μετα απο αυτο που μας εκαναν με τα θανασιμα... εμενα μαρεσει καποιος σαν τον aaron johnson για Γουιλ...
evi The Volturi
Βλασφημία είναι αλλά τα οικονομικά μου δεν το αντέχουν δυστυχώς... Εμένα μ'άρεσε εκείνος που έπαιζε στην ¶ννα Καρένινα πάντως, καλός φαίνεται για Γούιλ...
Thalia Nelly The Nomads
Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 2141 Registration date : 02/02/2013
Η μια απο τις καινουριες τριλογιες της Κλερ θα εχει να κανει με την επομενη γενια κυνηγων και θα λαμβανει χωρα το 1903...ο ενας απο αυτους λεγεται James Herondale.
evi The Volturi