Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
κι εγω πιστευω οτι ο Τζεμ θα γινει σιωπηλος αδελφος αλλα δεν χαιρομαι γι αυτο, για μενα δεν ειναι κι πολυ καλητερο απο το θανατο δεν ειναι ζωη αυτη... κι ελπιζω να γινει κατι αλλο του αξιζει το καλητερο επειδη ο Τζεμ ειναι τοσο καλος κι εχει περασει τοσα πολλα στην ζωη του.Μακαρι να γινει κατι διαφορετικο
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Για τους κυνηγούς το να γινουν σιωπηλοι αδερφοι ειναι κατι το τιμητικο. Μετα απο το να πεθανει ο Τζεμ προτιμω χιλιες φορες να ζει σαν αδερφος Ζαχαριας. Εξαλλου ο Ζαχαριας δεν ειναι παραμορφωμενος σαν τους αλλους. Και μπορει να μας δωσει μια καλυτερη καταληξη αργοτερα. Δεν ξερω απλα θελω το καλυτερο για ολους.
mariana20 Eclipse Bitten
Ηλικία : 31 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 348 Registration date : 01/02/2012
το άνοιξα το spoiler και δεν το μετάνιωσα γιατί ήθελα να ξέρω τι γίνεται(χίλια ευχαριστώ!!! ) δεν άντεχα άλλο!!!!.Μην ανοίξετε το δικό μου αν δεν έχετε διαβάσει το άλλο.
Σπόιλερ:
Κάτω απ΄τα ονόματα είναι η ημερομηνία γέννησης και θανάτου?
Βλέπω το Γουίλ Τέσσα και τα δυο παιδιά βλέπω ότι ο Τζέις προέρχεται από το παιδί που το ονόμασαν Τζεμ!!(καλά απίστευτο!! είναι σαν να τον συνδέει και με τους δύο ήρωες των δαιμονικών μηχανών!) βλέπω ότι η Σέσιλι παντρεύτηκε κάποιον Λαιτγουντ αλλά δεν βλέπω το όνομα ο Γκάμπριελ θα είναι λογικά και από αυτούς κατάγονται η Ιζαμπελ ο Μαξ και ο Αλεκ .
Τώρα για τον Τζεμ ,δεν μπορώ να διαβάσω τίποτα στο δικό του δέντρο αλλά νομίζω ότι δεν τον συνδέει με κάποια άρα η Εμμα πρέπει να προέρχεται από κάποιον άλλο συγγενή του.Χάνει το φως του??? πολύ δεν τον ταλαιπωρεί?? ίσως να τον γιάτρεψαν οι αδερφοί με τίμημα μια ζωή σαν τη δική τους έτσι κι αλλιώς οι αδερφοί τα μάτια τους τα έχουν κλειστά.Δεν ξέρω αλλά συνεχίζω να πιστεύω πως ο Ζαχαρίας συνδέεται με έναν απ'τους δύο.Ο Γουίλ δεν είναι άρα...
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Ελπιζω ο Γουιλ να μην πεθαινει και με καποιο τροπο να ναι για παντα με την Τεσσα... ο Γκαμπριελ ειναι αυτος που παντρευεται η Σεσιλι...αντι να ηρεμησω τωρα το θελω ακομη πιο πολυ.
evi The Volturi
Δεν ξερω αν πρεπει να το ξεκινησω η να περιμενω να μου ερθει το βιβλιο... εριξα μια γενικη ματια...ειδικα στο τελος....και εχω ηδη δακρυσει οσο δεν παει...
Σπόιλερ:
το τελος πραγματικα ειναι γλυκοπικρο...και τελειο για ολους υποθετω...αν και ειναι αδικο το οτι ο Γουιλ πεθαινει...και στο τελος με τον Τζεμ εχει μια δευτερη ευκαιρια...ενω ο Τζεμ δεν την εχει με τον Γουιλ...
δεν νομιζω να περιμενω...αλλα θα προσπαθησω.
Thalia Nelly The Nomads
Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 2141 Registration date : 02/02/2013
Ασε Θαλεια...καιγομαι να το ξεκινησω αλλα ειπα να περιμενω...και δεν ειμαι και σε πολυ καλη ψυχολογικη κατασταση και το ξερω πως δεν θα το αντεξω αποψε....οποτε απο αυριο.
Thalia Nelly The Nomads
Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 2141 Registration date : 02/02/2013
τωρα το εψαχνα για το ποτε...τον ιουνη ειπαν.και δεν μπορω να περιμενω μεχρι τοτε με κανεναν θεο...εδω περιμενω να παρω το βιβλιο στα χερια μου και δινω μαχη με τον εαυτο μου να μην το ξεκινησω στο λαπτοπ.
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Δεν ξερω αν πρεπει να το ξεκινησω η να περιμενω να μου ερθει το βιβλιο... εριξα μια γενικη ματια...ειδικα στο τελος....και εχω ηδη δακρυσει οσο δεν παει...
Σπόιλερ:
το τελος πραγματικα ειναι γλυκοπικρο...και τελειο για ολους υποθετω...αν και ειναι αδικο το οτι ο Γουιλ πεθαινει...και στο τελος με τον Τζεμ εχει μια δευτερη ευκαιρια...ενω ο Τζεμ δεν την εχει με τον Γουιλ...
δεν νομιζω να περιμενω...αλλα θα προσπαθησω.
Αχ Ευη και εγω το ιδιο πραγμα εκανα. Νομιζω οτι τελικα εσυ με καταλαβαινεις...
Σπόιλερ:
Δεν το συζητω...σε αυτο το βιβλιο θα ριξουμε πολυ κλαμα. Εγω το τελος διαβασα και εκλαψα. Ειναι οντως γλυκοπικρο... Καταφερε να βρει εναν τροπο να κανει ολους τους φαν θεωρητικα ευτυχισμενους.. Παντρευτηκε τον Γουιλ,εκανε οικογενεια,ζησανε γελασανε αλλα ο Γουιλ πεθανε σαν κυνηγος. Την ωρα που σκεφτεται για αυτον στο τελος με επιασε η καρδια μου. Αλλα κακα τα ψεματα οσο και να ηθελα ο Γουιλ να ζησει αιωνια...ο Γουιλ δεν θα το δεχοταν. Αλλα ολο μου το ειναι αρνειται να δεχτει οτι ειναι νεκρος και αυτη συνεχιζει να ζει.Ειναι παραλογο το ξερω αλλα με πιανει μελανχολια.. Και ερχεται στο τωρα που συναντα τον Τζεμ και εχουν πλεον μαζι μια δευτερη ευκαιρια.Και αποδεικνυεται οτι οντως αυτος ειναι ο αδερφος Ζαχαριας.
alexandra13 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 41 Τόπος : ioannina Αριθμός μηνυμάτων : 4111 Registration date : 09/02/2012
Εστειλα μηνυμα στην Platypous για το ποτε εχουν στο προγραμμα να εκδοσουν την κουρδιστη πριγκηπισσα στα ελληνικα και μου απαντησαν οτι το εχουν για τον Ιουνιο..... Να το πιστεψω τωρα αυτο??????
twilightFOREVER Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4265 Registration date : 25/07/2009
Εμένα δεν μου έχει έρθει ακόμα Και φοβάμαι ότι σε λίγο θα τελείωσει η υπομονή μου και θα ανοίξω κάνενα spoiler Αλλά δεν θα το κάνω. Περίμενα ένα χρόνο. Τι είναι μερικές μέρες ακόμα για να το πάρω στα χέρια μου;;;;!!! Εσυ Ευη από που το έχεις παραγγείλει;
mariana20 Eclipse Bitten
Ηλικία : 31 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 348 Registration date : 01/02/2012
Το κατέβασα πήγα κατευθείαν στο τέλος και το διάβασα. Χωρίς να έχω διαβάσει το υπόλοιπο βιβλίο παρά μόνο τα δύο πρώτα κεφάλαια
Σπόιλερ:
θα συμφωνήσω ότι από το λίγο που διάβασα το τέλος είναι γλυκόπικρο αλλά δίκαιο και αφήνει ικανοποιημένους όλους τους φαν και εμένα που την ήθελα με τον Γουίλ και τους φαν του Τζεμ. Βέβαια πονώ που από τους τρεις τους ο Γουίλ είναι αυτός που πια δεν υπάρχει απ'την άλλη ξέρω καλά ότι δεν θα δεχόταν ποτέ την αθανασία και ξέρω ότι από εκεί που είναι θα χαίρεται με τον φίλο του και την αγαπημένης του.Εκείνος απ'ότι κατάλαβα έζησε μια ζωή καλή με την Τέσα με παιδιά με εγγόνια.Βέβαια έχω απορίες σχετικά με τον Τζεμ ως Ζαχαρία και μετά ξανά ως θνητό αν κατάλαβα καλά και τη σχέση με την Τέσα και το πως θα συνδεθεί με τα Θανάσιμα Εργαλεία αλλά νομίζω ότι αυτά θα μου τα απαντήσει στο τελευταίο των Θανάσιμων Εργαλείων και όχι εδώ.Τώρα ανυπομονώ να διαβάσω το βιβλίο και να δω πως από εκεί που ήταν αρραβωνιασμένη με τον Τζεμ κατέληξε με τον Γουίλ... Πάντως πονά λίγο να σκέφτομαι τον Τζεμ στο σήμερα χωρίς τον Γουίλ. Πονά να σκέφτομαι εκείνον ζωντανό και τον Γουίλ όχι.όσο κι αν ξέρω ότι δεν γινόταν ότι οι άνθρωποι κάποια στιγμή πεθαίνουν πονά να ξέρω ότι δύο χαρακτήρες των δαιμονικών μηχανών είναι ζωντανοί και ένας όχι.
evi The Volturi
Προσπαθω να πεισω τον εαυτο μου πως ειναι για το καλυτερο μιας και ο γουιλ αυτο ηθελε...μια ζωη με την τεσσα και την ειχε...ο τζεμ υπεφερε πολλα για να μπορεσει να ζησει..και στο τελος υππθετω πως αολως εχει πισω την νεοτητα του...και η τεσσα καποια στιγμη θα τον χασει...ειναι λιγο θλιβερο.
mariana20 Eclipse Bitten
Ναι εγώ πιστεύω ότι θα χαιρόταν αν μπορούσε να τους δει από εκεί που είναι και αυτό που με ικανοποιεί είναι ότι είχε μια καλή ζωή με την Τέσσα τα παιδιά του τα εγγόνια του έζησε πολλά χρόνια έζησε καλά δηλαδή το μόνο αγκάθι θα ήταν ο Τζεμ ως αδερφός αλλά τουλάχιστον ήξερε ότι είναι ζωντανός. Για τον Τζεμ απ'ότι κατάλαβα έγινε πάλι θνητός με τη βοήθεια του Μάγκνους και κάποια στιγμή θα πεθάνει και θα συναντήσει τον Γουίλ ξανά,κάπου αλλού αυτή τη φορά.Και πάλι η Τέσσα θα πρέπει να θάψει έναν αγαπημένο της πρόσωπο και να ζήσει ότι και με τον Γουίλ. Είναι θλιβερό πραγματικά.Το τίμημα της αθανασίας.
Διάβασα τη σκηνή θανάτου του Γουίλ και εντάξει μιλάμε για πολύ κλάμα!!!Είχε κοντά του και την Τέσσα και τον Τζεμ !!
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Οπως ειχε πει και ο Μαγκνους δεν ειναι ευκολο να ζεις αιωνια.Ολοι να φευγουν και εσυ να μενεις πισω με τις αναμνησεις. Αν το σκεφτεις η πιο τραγικη φιγουρα ειναι η Τεσσα.Τουλαχιστον ο Γουιλ εζησε μια ζωη ευτυχισμενη.Η Τεσσα που εμεινε πισω ηταν αυτη που επρεπε να ζησει με την απωλεια...με την θλιψη και τον πονο.Δεν υπαρχει χειροτερο απο το να βλεπεις ολους οσους αγαπας να φευγουν ο ενας μετα τον αλλον.Και εσυ να μενεις στασιμη.
AspaKorth The Volturi
Ηλικία : 43 Τόπος : Γιαννενα Αριθμός μηνυμάτων : 8796 Registration date : 08/09/2011