| Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος | |
|
+19Kimberly ZetaPattinson Dalia Bitten Pillows hiddenfantasy alexandra13 Zafrina kati mariana20 Σελην dark violet WhiteQueen panagiota twilightFOREVER Teodan ΕΡΗ SilverMusk evi broken angel 23 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος Παρ 26 Οκτ 2012 - 2:46 | |
| Clockwork Princess snippet “Jem told me what Ragnor Fell said about my father,” Will said. “That for my father, there was only ever one woman he loved, and it was her for him, or nothing. You are that for me. I love you, and I will only ever love you until I die — | |
|
| |
mariana20 Eclipse Bitten
Ηλικία : 31 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 348 Registration date : 01/02/2012
| Θέμα: Απ: Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος Παρ 26 Οκτ 2012 - 10:53 | |
| Θα μας πεθάνει αυτή η γυναίκα!!!! τί να πεις τώρα??? τί να πεις????!!!!! ελπίζω η Τέσα να του πει κάτι καλό διαφορετικά να μην του πει τίποτα αλλά μην του ραγίσει πάλι την καρδιά όχι πάλι!!!!!! κάτι παρόμοιο είχε πει και ο Τζέις στην Κλέρι στην Γυάλινη Πόλη νομίζω,μιλά το αίμα | |
|
| |
hiddenfantasy Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : Where the fairytale begins...... Αριθμός μηνυμάτων : 1204 Registration date : 23/05/2009
Forks Student Profile Team: Egyptians Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος Παρ 26 Οκτ 2012 - 10:55 | |
| | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος Παρ 26 Οκτ 2012 - 15:15 | |
| Ναι ειχε πει κατι παρομοιο την νυχτα που κοιμηθηκαν μαζι....δεν με νοιαζει....ειμαι σιγουρη πως ο Γουιλ θα την τελειωσει αλλιως την προταση..... | |
|
| |
mariana20 Eclipse Bitten
Ηλικία : 31 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 348 Registration date : 01/02/2012
| Θέμα: Απ: Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος Παρ 26 Οκτ 2012 - 19:47 | |
| - evi έγραψε:
- Ναι ειχε πει κατι παρομοιο την νυχτα που κοιμηθηκαν μαζι....δεν με νοιαζει....ειμαι σιγουρη πως ο Γουιλ θα την τελειωσει αλλιως την προταση.....
α ναι αυτό ναι,δεν το συζητώ!!!! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος Παρ 26 Οκτ 2012 - 20:08 | |
| Μου φαινεται παρα πολυ μακρια ο μαρτιος....και με τετοια teasers δεν βοηθαει την κατασταση. | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος Δευ 12 Νοε 2012 - 4:22 | |
| Εκανα μια επαναληψη στα θανασιμα εργαλεια και στις δαιμονικες μηχανες και ομολογω πως το ολο το σκηνικο με την Τεσσα μου εχει γινει για ακομη μια φορα εμμονη ιδεα...Ειναι σιγουρο πως εμφανιστηκε στην γυαλινη πολη αλλα εχω την εντυπωση πως γινονται αναφορες σε αυτη και σε αλλα σημεια των βιβλιων. Στην πολη των Χαμενων Ψυχων... - Σπόιλερ:
η Κλερι σε καποια φαση ρωταει την Τζοσελιν για την τελετη προστασιας που ειχε γινει οταν ηταν μικρη και η Τζοσελιν απανταει πως την θεση της Iron Sister πηρε μια μαγισσα.Ομως οταν η Κλερι ρωταει ποια ηταν η θηλυκη μαγισσα η συζητηση τους διακοπτεται και ποτε δεν μαθαινουμε την απαντηση.Δεν ξερω για ποιον λογο αλλα ειλικρινα εχω την εντυπωση πως με ολο αυτο κατι εχει να κανει με την Τεσσα
Και ειμαστε σιγουροι πως ο Τζεις με τον Γουιλ ειναι συγγενεις.Κι ο Γουιλ εχει μονο μια αδερφη την Σεσιλι.Οποτε αν ο Τζεις προερχοταν απο την Σεσιλι κι οχι απο τον Γουιλ δεν θα ειχε το επιθετο του πατερα του κι οχι Χεροντειλ...?μιας και το επιθετο αυτο απο την στιγμη που δεν υπαρχουν αλλοι συγγενεις και η Σεσιλι ειναι γυναικα θα ειχε χαθει τις γενιες που θα ακολουθουσαν. Ακομη και στην γυαλινη πολη οταν η Κλερι βλεπει την Τεσσα της φαινεται γνωστη....μου φαινεται περιεργο το οτι θα μπορουσε να νιωσει την υπαρξη οποιουδηποτε δεσμου απο την στιγμη που η Τεσσα θα ειχε μεινει με τον Τζεμ και προφανως θα ειχε κοψει καθε σχεση με τον Γουιλ. Σιγουρα ο αδερφος Ζαχαριας ειναι ενας απο τους δυο....αλλα ειλικρινα δεν μπορω να μαντεψω ποιος. | |
|
| |
mariana20 Eclipse Bitten
| Θέμα: Απ: Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος Δευ 12 Νοε 2012 - 18:25 | |
| μεγάλη κουβέντα!!! ούτε θυμάμαι πόσες φορές τα έχω κουβεντιάσει όλα αυτά με φίλες μου και σε συμπέρασμα δεν έχουμε καταλήξει. Αυτό με τη Σέσιλυ είναι αλήθεια.Λίγο δύσκολο ο Τζέις να κατάγετε από τη Σέσιλυ γιατί και οι γυναίκες κυνηγοί πέρνουν το όνομα του άντρα τους π.χ η Σάρλοτ έχει το δικό της αλλά όλοι τη φωνάζουν με το όνομα του Χένρι και το παιδί αυτό θα έχει ως πρώτο όνομα.Εκτός κι αν δεν παντρεύτηκε και έδωσε στο παιδί το δικό της όνομα.Αλλά και πάλι πολύ δύσκολα θα έφτανε το όνομα στον Τζέις. Αν ήταν κορίτσι το θεωρώ αδύνατο.Δεν ξέρω πιο πιθανό το βλέπω να είναι απ'τον Γουίλ ο Τζέις. Αλλά τότε δημιουργούνται άλλα ερωτηματικά όπως μπορεί να κάνει παιδιά η Τέσα και αν μπορεί σημαίνει ότι τον άφησε τον Τζέμ? μπόρεσε να τον αφήσει?? ή ο Γουίλ έχει παιδιά από άλλη?? το τελευταίο δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι..το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι ο Τζεμ την άφησε ελεύθερη αλλά μου κάνει πολύ harry end και δεν έχω συνδέσει τα βιβλία αυτά με χαρούμενο τέλος.Ειλικρινά δεν ξέρω,αδιέξοδο. Ο Ζαχαρίας είναι ακόμα μεγαλύτερο πρόβλημα!!! εγώ από την Πόλη των έκπτωτων είχα καταλάβει ότι κάτι τρέχει με αυτόν,βέβαια τότε δεν τον είχα συνδέσει με τις δαιμονικές μηχανές αλλά μου είχαν κινήσει το ενδιαφέρον τα υπονοούμενα που άφησε όταν ο Τζέις πήγε να δει τους αδερφούς για το πρόβλημα που είχε.Του είχε πει - Σπόιλερ:
ότι αν τον είχε δει στην παιδική του ηλικία θα είχε καταλάβει ποιος είναι ή ότι οι αδερφοί χρωστάνε πολλά στους Χεροντέιλ
και καλά στο 5 βιβλίο σε τρελαίνει με όλα τα υπονοούμενα που υπάρχουν ειδικά η απάντηση στην Κλέρι - Σπόιλερ:
στο τέλος για την αγάπη.Αγάπησε δυο ανθρώπους!! αν είναι ο Γουίλ σκέφτεσαι τον Τζεμ και την Τέσα αλλά υπάρχει και η οικογένεια του που ζει άρα λίγο απίθανο να έδινε ο Γουίλ μια τέτοια απάντηση.Κολλάει πιο πολύ να είναι απάντηση Τζεμ εδώ αλλά στο ανατρέπει με άλλα που λέει για τον Ζαχαρία.
Δηλαδή ο Ζαχαρίας αν δεν είναι Χεροντέιλ είναι σίγουρα κάποιος που γνώριζε την οικογένεια και ήταν κοντά της.Αν είναι ο Γουίλ ή ο Τζεμ ούτε εγώ μπορώ να καταλήξω,διαβάζω κάτι και λέω είναι ο Γουίλ διαβάζω κάτι άλλο και λέω αποκλείεται αυτή είναι συμπεριφορά Τζεμ!!! δεν ξέρω ειλικρινά. Εγώ για την Τέσα για το μόνο που είμαι σίγουρη είναι ότι κράτησε επαφές με τον Μάγκνους. Δηλαδή αυτός μπορεί να απομακρύνθηκε από τους κυνηγούς μετά το Λονδίνο αλλά συνέχισε να μιλά με την Τέσα,εντάξει όχι σε καθημερινή βάση αλλά σίγουρα γνώριζε που ήταν ή τι έκανε. | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος Δευ 12 Νοε 2012 - 22:09 | |
| - Σπόιλερ:
Ευη αυτες οι ερωτησεις με εχουν απασχολησει και εμενα. Καθε φορα που διαβαζω τα θανασιμα εργαλεια ψαχνω να βρω κανενα κομματι που να μπορω να το συνδιασω με τις μηχανες.Μεχρι και στην γυαλινη πολη οταν η Κλερι ηταν στο νεκροταφειο και διαβαζε τα ονοματα εγω διαβασα και ξαναδιαβασα αυτες τις σειρες για να δω μηπως βρω κανα στοιχειο για τον Γουιλ.Το ονομα του δεν υπαρχει στον οικογενειακο ταφο των Χεροντειλ.Οποτε αυτο τι σημαινει?Οτι ζει ως αδερφος Ζαχαριας η οτι απλα τον εχουν θαψει αλλου?Δεν ξερω ποια λυση θα με ικανοποιησει απολυτα.Δεν μου αρεσει να σκεφτομαι οτι η Τεσσα ζει αιωνια αλλα ο Γουιλ οχι.Απο την αλλη ουτε σαν αδερφο μπορω να τον φανταστω.Για τον Τζεμ ισως ομως αυτη να ηταν η ευκαιρια του για να ζησει αλλα και να προσφερει τις υπηρεσιες του στους κυνηγους. Ο Τζεις και εγω εχω την εντυπωση οτι προερχεται απο την οικογενεια του Γουιλ. Η Τεσσα δεν ειναι καθαρη μαγισσα.. μάγισσα μεν αλλα και κυνηγος κατα πασα πιθανοτητα οποτε ισως και να μπορει να κανει παιδια.Αυτη η γυναικα εχει καταφερει να μας αναψει μεγαλες φωτιες!!
| |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος Δευ 12 Νοε 2012 - 22:41 | |
| - Σπόιλερ:
Δεν λες τπτ Βασω....χαιρομαι που δεν βασανιζομαι μονο εγω με ολα αυτα.Ειλικρινα με εχει τρελανει.Παντως δεν πιστευω πως θα εχει καλο τελος....καποια μεγαλη απωλεια θα υπαρξει.Αν και πιστευω πως η Τεσσα οντως μενει με τον Γουιλ γτ τον αγαπαει παθιασμενα,ερωτικα και παει λεγοντας.Το ολο σκηνικο με τον Τζεμ ηταν μια φιλικη σχεση που εξελιχθηκε σε κατι πιο τρυφερο...κι αν δεν πεθαινε το πιστευω πως θα του ελεγε πως δεν μπορει και θελει τον Γουλ.
| |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος Κυρ 18 Νοε 2012 - 11:36 | |
| Ξανα ξεκινησα χθες την Πολη των εκπτωτων αγγελων και εφτασα στο σημειο οπου η ΚΛερι συνανταει για πρωτη φορα τον αδερφο Ζαχαρια....και λεει οτι ο συγκεκριμενος δεν ειναι τοσο παραμορφομενος δεν εχει πχ ραμμενο στομα αλλα ειχε κλειστα τα ματια του(Επιτηδες για να μην δουμε εμεις το χρωμα των ματιων του) και τα μαλλια τους δεν μπορουσε να καταλαβει αν ειναι μαυρα(Γουιλ????)η απλη σκια...???? Αυτη η γυναικα ειναι τοσο καταπληκτικη συγγραφεας που παιζει με τις λεξεις και εχει καταφερει να μας τρελανει τελειως. Ψαχνουμε για κατι που θα μας δωσει λιγο φως αλλα δεν μας κανει την χαρη. | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος Κυρ 18 Νοε 2012 - 13:35 | |
| Εδω μας εχει κανει να ξανα διαβαζουμε απο την αρχη ξανα και ξανα περιμενοντας ενα βιβλιο που το εχουμε διαβασει ηδη στα αγγλικα...τι αλλη αποδειξη.... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος Δευ 19 Νοε 2012 - 12:20 | |
| Clockwork Princess snippet Jem always said that Will rushed toward the end of a mission rather than proceeding in a measured manner, and that one must look at the next step on the path ahead, rather than the destination in the distance, or one would never reach oneΆs goal. Will closed his eyes for a moment. He knew that Jem was right, but it was hard to remember, when the goal that he sought was the girl that he loved. | |
|
| |
mariana20 Eclipse Bitten
| Θέμα: Απ: Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος Δευ 19 Νοε 2012 - 13:18 | |
| Πολύ άδικο αυτό που γίνεται με τον Γουίλ. Πολύ άδικο!!! Μια ζωή θυσιάζεται για να είναι οι άλλοι καλά, η οικογένειά του,οι κυνηγοί ,ο Τζεμ !! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος Δευ 19 Νοε 2012 - 14:04 | |
| για αυτο κι ελπιζω πως στο τελος θα ειναι ευτυχισμενος....μαζι με την Τεσσα παντα... | |
|
| |
alexandra13 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 41 Τόπος : ioannina Αριθμός μηνυμάτων : 4111 Registration date : 09/02/2012
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος Τετ 28 Νοε 2012 - 19:30 | |
| Μολις τελειωσα τον κουρδιστο πριγκιπα και τα συναισθηματα μου ειναι αναμεικτα....... - Σπόιλερ:
Ειναι πολυ αδικο αυτο που εγινε με τον Γουιλ και απο την αλλη του Τζεμ του αξιζει η Τεσα.....Ειναι η πρωτη φορα σε βιβλιο που δεν μπορω να κρινω ξεκαθαρα με ποιον θελω να ειναι η πρωταγωνιστρια....και οι δυο αξιζουν την ευτηχια και δεν μπορειες να πεις οτι ο ενας την αξιζει περισσοτερο απο τον αλλο.... Εχω πολυ περιεργεια να δω τι θα γινει στο τελος...(αν και εχω μια υποψια)
| |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος Τετ 28 Νοε 2012 - 20:33 | |
| - Σπόιλερ:
Συμφωνω πως του Τζεμ του αξιζουν τα καλυτερα....αργησα να καταληξω αλλα για μενα η Τεσσα ανηκει με τον Γουλ...εχει υποφερει παρα πολυ και εχει θυσιασει αλλα τοσα...και φαινεται πως τπ παθος και η αγαπη που νιωθει η Τεσσα ειναι μεγαλυτερο για εκεινον.
| |
|
| |
mariana20 Eclipse Bitten
| Θέμα: Απ: Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος Τετ 28 Νοε 2012 - 20:48 | |
| Εγώ πάλι μέσα μου το έχω ξεκάθαρο ποιόν αγαπά και απ΄τη στιγμή που έχω ξεκαθαρίσει αυτό ξέρω και με ποιόν θέλω να είναι όσο κι αν με στεναχωρεί που ο άλλος χαρακτήρας δεν θα καταλήξει μαζί της.Γιατί συμφωνώ ότι και οι δύο αξίζουν την ευτυχία. - Σπόιλερ:
όταν βλέπω ότι σε κάθε σκηνή Τέσα-Τζεμ υπάρχει και το όνομα του Γουίλ,όταν στο πρώτο φιλί και μετά που πήγε να γίνει κάτι παραπάνω το φάντασμα του Γουίλ ήταν εκεί!! όταν τη μέρα που ανακοίνωσαν το γάμο και υποτίθεται ότι είναι μια από τις πιο ευτυχισμένες μέρες της ζωής κάθε γυναίκας σκέφτεται τον Γουίλ τις δικές του αντιδράσεις και τα μάτια του και επαναλαμβάνει στο εαυτό της ''αγαπώ τον Τζεμ,αγαπώ τον Τζεμ'', όταν έφτασε στο σημείο να πληγώσει τον ίδιο της τον εαυτό αφού έμαθε όλη την αλήθεια για τον Γουίλ και κάθε φορά που τον φιλά βρίσκει δικαιολογίες όταν τέλος πάντων διαβάζω όλα αυτά για μένα τα πράγματα είναι ξεκάθαρα.Στενοχωριέμαι για τον Τζεμ αλλά έχω αποφασίσει μέσα μου με ποιόν θα ήθελα να καταλήξει-εκτός κι αν η Claire στο τρίτο ανατρέψει τα πάντα και δω μια Τέσα δοσμένη 100% στον Τζεμ εκεί εντάξει θα υποχωρήσω-.Κι αν δεν μπορεί να είναι με τον Γουίλ τότε πάλι για μένα δεν πρέπει να καταλήξει με κανέναν αυτός που θα πληγωθεί περισσότερο απ'όλους στο τέλος θα είναι ο Τζεμ και υποτίθεται ότι και οι δύο θυσιάζονται για την δική του ευτυχία.συμφωνώ για τον Τζεμ και ότι του αξίζει να είναι ευτυχισμένος αλλά δεν ξέρω αν η Τέσα μπορεί πραγματικά να τον κάνει ευτυχισμένο.Τα έκανε και η Τέσα μπάχαλο.Δεν έπρεπε να δεχτεί την πρόταση του Τζεμ όσο κι αν τον στεναχωρούσε και πίστευε ότι θα πεθάνει μιλάμε για γάμο, ένωση δύο ανθρώπων και είμαστε και σε μια εποχή που δεν είναι σαν τη δική μας που παντρεύονται και χωρίζουν σε δύο μήνες και μετά ξαναπαντρεύονται και έχω και εκείνα τα λόγια του Γουίλ στην Κουρδιστή Πριγκίπισσα που λέει πως δεν θα ήθελε να είναι με την Τέσα μόνο και μόνο επειδή πέθανε ο Τζεμ. Και τον πιστεύω,ξέρω ότι λέει την αλήθεια.
| |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος Τετ 28 Νοε 2012 - 21:12 | |
| - Σπόιλερ:
Συμφωνω απολυτα μαζι σου...αλλα αγαπαει και τον Τζεμ με ενα πιο τρυφερο και φιλικο τροπο.Πρωτον ειναι το μοναδικο ατομο περα απο εκεινη που καταλαβαινει τον Γουιλ και ειμαι σιγουρη πως υποσυνειδητα και αυτο παιζει ρολο στο γεγονος οτι θελει να ειναι μαζι του...Και οταν μετα απο ολα εχουν συμβει ειναι πλεον σιγουρη πως δεν μπορει να ειναι με τον Γουιλ και ουτε θα ειναι ποτε ποια ειναι η ευκολη λυση...?Να μεινεις με τον καλυτερο σου φιλο....καποιον που αγαπας βαθια αλλα με τον λαθος τροπο για τετοια σχεση...και οσο εγωηστικο κι αν ειναι και οσο κι αν ποναει παντα θα μπορει να εχει και τον Γουιλ στην ζωη της,εστω κι αν τον παρακολουθει απο μακρια.
| |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
| Θέμα: Απ: Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος Πεμ 29 Νοε 2012 - 13:11 | |
| Η Τεσσα απο την πρωτη στιγμη ανηκε στον Γουιλ. Αυτον ερωτευτηκε για αυτον καρδιοχτυπησε για αυτον πονα συναισθηματικα. Ο Τζεμ ειναι καταπληκτικος.Τον αγαπα αλλα παντα θα ερχεται δευτερος. Τα συναιθηματα της γι αυτον ειναι δυνατα αλλα ειναι φιλικα και οχι ερωτικα. Ειναι λογικο να νοιαζεται και να πονα για αυτον. - Σπόιλερ:
Διαβαζω την Πολη των χαμενων ψυχων και προσπαθω να βγαλω καποια ακρη για αλλη μια φορα με τον αδερφο Ζαχαρια.Σε καποιο σημειο μιλαει με την Μαριζ και λεει οτι υπηρχαν καποιοι ανθρωποι για τους οποιους θα εβαζε την υγεια τους και την ζωη τους πιο πανω απο οτιδηποτε αλλο.Επισης δεν εχει παιδια.Στην καινουργια σειρα θα δουμε οτι η ηρωιδα νομιζω εχει το επιθετο του Τζεμ αρα τι σημαινει αυτο???Επισης απο τα χαρακτηριστικα που μας εχει δωσει βλεπουμε σκουρα μαλλια και εντονα ζυγωματικα. Λετε να ειναι ο Γουιλ????Δεν ξερω αν θα μπορεσω να το αντεξω αυτο.Δεν μπορω να φανταστω τον Γουιλ σε αυτη την θεση.Μετα σκεφτομουνα το ενδεχομενο να τελειωσει τις δαιμονικες μηχανες με αυτο τον τροπο δηλάδη να καταληξει η Τεσσα με τον Τζεμ και ο Γουιλ να γινει σιωπηλος αδερφος και στο τελος των θανασιμων εργαλειων αναφερεται οτι θα δουμε μεγαλες αλλαγες ως προς τους κυνηγούς και τους νομους.Μηπως θα μας κανει καμια εκλπηξη και θα δουμε στο τελος τον <<αδερφο Ζαχαρια>> να ερχεται ξανα κοντα με την Τεσσα?Η Τεσσα απο οτι ξερουμε ζει.Γιατι δεν μου αρεσει ουτε το γεγονος να σκεφτομαι οτι η Τεσσα ζει αιωνια και ο Γουιλ εχει πεθανει.
| |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος Πεμ 29 Νοε 2012 - 13:53 | |
| - Σπόιλερ:
Δεν μπορω να πιστεψω πως ο Γουιλ θα γινει σιωπηλος αδερφος.Απλως δεν μου κολλαει...Και ειμαι σιγουρη πως ο Τζεμ θα ανακαλυψει το τι παιζει μεταξυ των δυο και θα κανει πισω.Ειναι δυνατον η Τεσσα να εμεινε εγκυος απο τον Τζεμ πριν αυτος πεθανει και για αυτο η Εμμα να εχει το επιθετο του...?Δεν μπορω να βγαλω ακρη...γιατι το ιδιο ερωτημα τιθεται και σε σχεση με τον Γουιλ και τον Τζεις.
| |
|
| |
Ηλικία : 41 Τόπος : ioannina Αριθμός μηνυμάτων : 4111 Registration date : 09/02/2012
| Θέμα: Απ: Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος Πεμ 29 Νοε 2012 - 16:02 | |
| Κοριτσια με μπερδεψατε... Τι ειναι αυτα που λετε??? - Σπόιλερ:
Τι σχεση εχουν ολα μεταξυ τους αυτα που λετε? δεν καταλαβαινω...Ο αδερφος Ζαχαριας απο τα θανασιμα λετε οτι μπορει να ειναι ο γουιλ απο τις δαιμονικες μηχανες? που κολλαει τωρα αυτο?
| |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος Πεμ 29 Νοε 2012 - 16:34 | |
| - Σπόιλερ:
Αμα διαβασεις προσεκτικα τα βιβλια θα δεις πως αφηνει υπονοουμενα πως θα μπορουσε να ειναι καποιος που ηδη ξερουμε...στην συγκεκριμενη περιπτωση ο Γουιλ η ο Τζεμ...γυρνα σε προηγουμενες σελιδες εχουμε συζητησει εξωνυχιστικα το θεμα.
| |
|
| |
mariana20 Eclipse Bitten
| Θέμα: Απ: Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος Πεμ 29 Νοε 2012 - 18:28 | |
| Σωστά. Αλεξάντρα άμα διαβάσεις και το 5 από τα Θ.Ε. θα καταλάβεις καλύτερα - Σπόιλερ:
στο 4 σχεδόν κανείς δεν είχε δώσει σημασία αν και από εκεί αρχίζουν τα υπονοούμενα.Στο 5 γίνεται πιο φανερό. αλλά και πάλι δεν είναι σίγουρο,μπορεί να μην είναι κανένας από τους δύο και να είναι κάποιος άλλος γνωστός της οικογένειας του Τζέις. Πάντως σχεδόν όλοι πιστεύουν πως είναι ένας από τους Γουίλ Τζεμ.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την mariana20 στις Πεμ 29 Νοε 2012 - 18:33, 1 φορά | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος Πεμ 29 Νοε 2012 - 18:29 | |
| Διαβασα ολα τα προηγουμενα σχολια σας σχετικα με το τι μπορει να γινεται και πραγματικα μπερδευτικα..... Ολες οι αποψεις μου φαινονται σωστες αλλα και καμια δεν μου κολλαει απο την αλλη..... Θα αρχισω παλι να διαβαζω τα θανασιμα εργαλεια γιατι σε πολλα σημεια δεν θυμαμαι τιποτα για να σχηματισω πιο ολοκληρωμενη αποψη... Το μονο σιγουρα ειναι οτι η Κασανδρα ειναι εκπληκτικη συγγραφεας !!!!!! | |
|
| |
| Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος | |
|