| Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος | |
|
+19Kimberly ZetaPattinson Dalia Bitten Pillows hiddenfantasy alexandra13 Zafrina kati mariana20 Σελην dark violet WhiteQueen panagiota twilightFOREVER Teodan ΕΡΗ SilverMusk evi broken angel 23 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος Τετ 21 Δεκ 2011 - 1:12 | |
| Δεν μπορουσα με τπτ...και μετα απο το σημερινο teaser απο τα mortal instruments ειχα οπωσδηποτε αναγκη απο καποια γερη δοση.... | |
|
| |
twilightFOREVER Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4265 Registration date : 25/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος Τετ 21 Δεκ 2011 - 13:15 | |
| Εύη κανόνισε να έρχεσε να μας αναλύεις λεπτομερώς πόσο τέλειο είναι(ειρωνικός τόνος)...Γιορτές έρχονται μην μας βασανίσεις | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος Τετ 21 Δεκ 2011 - 15:06 | |
| Γερασιμε σκοπευω να κρατηθω οσο μπορω....θα τελειωσω αυτο που διαβαζω τωρα και θα πιασω αλλο μετα...το ξερω πως βασανιζω τον εαυτο μου αλλα αν υπαρχει η πιθανοτητα να το προλαβω στα ελληνικα θα περιμενω.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος Τετ 21 Δεκ 2011 - 18:23 | |
| Kαι εγώ αυτό σκεφτομαι...Θα διαβάσω δύο τρια που έχω στην αναμονή και αν μέχρι τότε δεν το έχουμε στα χέρια μας στα ελληνικά βλέπουμε... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος Τετ 21 Δεκ 2011 - 18:40 | |
| Αναλογα...αν δεν κρατηθω θα το διαβασω.... | |
|
| |
| |
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος Πεμ 22 Δεκ 2011 - 23:31 | |
| κρατησου Ευη...μην το ξεκινησεις.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος Τρι 27 Δεκ 2011 - 23:08 | |
| Και η Τέσσα κέρδισε στον δεύτερο γύρο του ya sisterhood heroine tournament, περνώντας στον τρίτο γύρο. Και οι τρεις ηρωίδες της Cassie λοιπόν συνεχίζουν ακάθεκτα στον διαγωνισμό!!! Η Cassandra μας χάρισε νεο teaser από την Κουρδιστή πριγκίπισσα (Δαιμονικές Μηχανές βιβλίο #3). Είναι spoiler για όποιον δεν έχει διαβάσει τον Κουρδιστό Πρίγκιπα. Επομένως, εαν δεν έχετε διαβάσει το CP καλύτερα να μην διαβάσετε το spoiler...Προσωπικά δεν το διαβάσα, επομένως δεν ξέρω αν είναι πολύύύύ spoiler... http://ya-sisterhood.blogspot.com/p/summer-crushin-tournament.html- Spoiler Για τον Κουρδιστό Πρίγκηπα(Δαιμονικές Μηχανές βιβλίο #2):
“He began it,” Cecily said, jerking her chin at Will, though she knew it was pointless. Jem, Will’s parabatai, treated her with the distant sweet kindness reserved for the little sisters of one’s friends, but he would always side with Will. Kindly, but firmly, he put Will above everything else in the world. Well, nearly everything.
| |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος Τετ 28 Δεκ 2011 - 0:38 | |
| Τελεια.... | |
|
| |
Teodan Midnight Sun Vampire
Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 4153 Registration date : 25/05/2011
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος Τετ 4 Ιαν 2012 - 20:15 | |
| Μόλις το τελείωσα!!!Γεράσιμε έχεις τίποτα να στείλεις; Καταρχάς, το εξώφυλλο ήταν πολύ ωραίo, μ'άρεσε που εμφανιζόταν ολόκληρη η φιγούρα και δεν κρυβόταν το πρόσωπο. Όσον αφορά το στορυ, στην αρχή ήμουν διστακτικός γιατί φοβόμουν ότι θα μου θυμίζει πολύ το MI.Παρ'όλα αυτά όσο άρχιζα να διαβάζω μ'άρεσε όλο και πιο πολύ. Εϊναι αλήθεια ότι ο Γουιλ θυμίζει τον Τζέις, η Τέσσα την Κλέρι αλλά δε μπορώ να πω ότι ένιωσα να βαριέμαι λόγω αυτής της ομοιότητας. Ήταν πολύ ενδιαφέρων. Οι ανατροπές ήταν αρκετές και απροσδόκητες. - Σπόιλερ:
Δε μπορούσα να φανταστώ ότι ο αδερφός της θα την πρόδιδε!
Δε μπορώ να πω ότι κατάλαβα τι είναι αυτό που βασανίζει τον Γουιλ ούτε τη σπουδαιότητα του κουρδιστού άγγελου(αν υπάρχει πέρα από το την βοήθησε στην μάχη). Γενικώς ανυπομονώ για το δεύτερο γιατί άφησε πολλά ερωτήματα. Α και . . . ΤΕAM TZΕΜ!!! | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος Τετ 4 Ιαν 2012 - 21:55 | |
| Εγω τους λατρευω και τους δυο!! Ο Γουιλ μου θυμιζει τον Τζεις που ειναι μεγαλη αδυναμια αλλα και ο Τζεμ ειναι πολυ γλυκος. Πιο πολυ βεβαια κλεινω προς Γουιλ....Τεσπα θα δειξει στο δευτερο!! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος Πεμ 5 Ιαν 2012 - 4:27 | |
| Και εγω τους λατρευω και τους δυο...αν και προς το παρον ειμαι team Will.. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος Πεμ 5 Ιαν 2012 - 16:30 | |
| Και εγώ και εγώ TEAM JEM!!! (αν και συμπαθώ και τους δύο έχω μια κλίση προς τον Τζεμ). Αναμένουμε τώρα με αγωνία τον κουρδιστό πρίγκιπα!!! Λοιπόν από extras: - Σπόιλερ:
http://www.cassandraclare.com/cms/loss1Η σκηνή Γουίλ - Τέσσα στην σοφίτα με τον αγιασμό Will's POV http://www.theinfernaldevices.com/deleted-angel.phpΈνα κομμένο κομμάτι από την σκηνή στην γέφυρα.
Και επειδή η Tέσσα τελικά κέρδισε στον ημιτελικό εναντίον της Κατνις και θα διαγωνιστεί αύριο στον τελικό, εναντίον της Κλέρυ η Cassandra ανέβασε νεο teaser από την Κουρδιστή πριγκίπισσα. Δεν άντεξα και το διάβασα.... Δεν είναι πολύ spoiler , δηλάδη και να μην έχεις διαβάσει τον πρίγκιπα δεν αποκαλύπτει τίποτα, αλλά εαν δεν θέλετε να ξέρετε τίποτα τίποτα καθόλου καλύτερα να μην το διαβάσετε. - Σπόιλερ:
And the gold of her ruined wedding dress
Πως καταφέρνει με μερικές λέξεις να μας καταστρέφει!!! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος Πεμ 5 Ιαν 2012 - 17:17 | |
| Η Τεσσα κερδισε και την Κατνις....?πραγματικα προσκυνω.... Τεσσερις λεξεις και με εστειλε αδιαβαστη.... | |
|
| |
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος Πεμ 5 Ιαν 2012 - 23:20 | |
| Γεράσιμε ξέχασα να σε ευχαριστήσω! Έχω ήδη ξεκινήσει την Πόλη των Έκπτωτων και επιτέλους έχουμε Σάιμον!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος Πεμ 5 Ιαν 2012 - 23:38 | |
| Δεν κάνει τίποτα Η Πόλη των Έκπτωτων είναι πραγματικά φανταστικό βιβλίο...Το τέλος όμως ακόμη με στοιχειώνει... Δύο σκηνές με κυνηγάνε συνέχεια...Αυτή στο τέλος της Πόλης των Έκπτωτων και μια άλλη με μια γέφυρα στην υπόσχεση αίματος | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος Παρ 6 Ιαν 2012 - 1:47 | |
| Πως σε καταλαβαινω δεν λεγεται...αν και τουλαχιστον με οτι εχει να κανει με τον Ντιμιτρι εχω πλεον ησυχασει για τον Τζεις καιγομαι.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος Παρ 6 Ιαν 2012 - 23:14 | |
| Κάποιος πριν από αρκετό καιρό είχε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση με την Cassandra στο tumbrl για μια θεωρία που δεν μου είχε περάσει ποτέ από το μυαλό... I have an odd question. At the very beginning of Clockwork Angel, Will turns around to find that Jem is no longer behind him, and eventually, he finds Jem covered in Emma Bayliss's blood, and carrying the knife that killed her. I find it suspicious, like, he had a hand on her death and maybe other things as well. Was it meant to be suspicious? I can't imagine Jem being bad, but I also have a hard time believing he's perfect...
Now I am hoping someone draws some fan art of Jem creeping about after everyone with a knife, maybe quickly hiding it behind his back when he realizes people are looking… I say, all theories are valid till a series is over (and sometimes even then.) Jem is NOT perfect — he does quite a few things in Clockwork Prince he probably shouldnt. Whether that extends to stabbing people in the dark, only time can tell.Μετά από μερικές μέρες κάποιος ζωγράφισε αυτό. - Σπόιλερ:
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος Παρ 6 Ιαν 2012 - 23:25 | |
| Kατ'αρχάς καταπληκτκό σχέδιο. Αν και την θεωρία την απορρίπτω. Ο Τζεμ μπορεί να μην είναι τέλειος αλλά δεν νομίζω ότι μαχαιρώνει άλλους. Ελπίζω τουλάχιστον... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος Σαβ 7 Ιαν 2012 - 1:04 | |
| Δεν νομιζω...σιγουρα ο Τζεμ δεν ειναι τελειος...κι ισως να εχει να κρυψει περισσοτερα ακομη κι απο τον Γουιλ...δολοφονος ομως δεν ειναι.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος Κυρ 8 Ιαν 2012 - 0:35 | |
| | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος Κυρ 8 Ιαν 2012 - 3:12 | |
| Μεχρι τον Φλεβαρη ειπαν... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος Κυρ 8 Ιαν 2012 - 12:12 | |
| Άντε να δούμε, άντε να δούμε *can't wait* | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος Κυρ 8 Ιαν 2012 - 16:54 | |
| Ελπιζω οι πλατυπους να ειναι για χιλιοστη φορα στην ωρα τους.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος Πεμ 19 Ιαν 2012 - 21:41 | |
| Οι δαιμονικές μηχανές θα βγουν σε manga με τον Κουρδιστό Άγγελο να αναμένεται να κυκλοφορήσει το φθινόπωρο. Η εταιρεία που το ανέλαβε μάλιστα είναι η yen press που έχει αναλάβει και το twilight. Βγήκαν ήδη και τα πρώτα σχέδια. Μου αρέσει αρκετά αν και νομίζω θα προτιμούσα τα σχέδια λίγο πιο δυτικά όπως και στο graphic του λυκοφωτος. Νομίζω μέχρι τώρα το αγαπημένο μου graphic novel από πλευρά σχεδίων είναι των θανάσιμων εργαλείων που ακόμα το αναμένουμε... - Σπόιλερ:
| |
|
| |
| Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος | |
|