| Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος | |
|
+19Kimberly ZetaPattinson Dalia Bitten Pillows hiddenfantasy alexandra13 Zafrina kati mariana20 Σελην dark violet WhiteQueen panagiota twilightFOREVER Teodan ΕΡΗ SilverMusk evi broken angel 23 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
alexandra13 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 41 Τόπος : ioannina Αριθμός μηνυμάτων : 4111 Registration date : 09/02/2012
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος Δευ 8 Ιουλ 2013 - 19:45 | |
| εγω ακομα περιμενω..... πιστευω αυριο να την παρω στα χερια μου και εγω!!! | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος Τρι 9 Ιουλ 2013 - 3:14 | |
| | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος Τρι 9 Ιουλ 2013 - 11:27 | |
| Πονος...πονος και ξανα πονος!!! - Σπόιλερ:
Ειναι δυνατον ενα βιβλιο να σε κανει να κλαψεις και να πονεσεις τοσο πολυ? Και ομως η κουρδιστη πριγκιπισσα με εκανε κομματια. Τα συναισθηματα που μου δημιουργησε απο την πρωτη στιγμη ηταν πολυ εντονα μεχρι και το τελος. Ποναγα συνεχεια για τους ηρωες. Ειναι απο τις μοναδικες σπανιες φορες που καταλαβαινα απολυτα το διλλημα της πρωταγωνιστριας.Οπως εχω ξαναπει ειναι το μοναδικο ερωτικο τριγωνο με πραγματικο λογο υπαρξης.Πως μπορεις πραγματικα να διαλεξεις αναμεσα σε 2 καταπληκτικους αντρες? Την αγαπανε και οι δυο ανευ ορων.Και τους αγαπα και αυτη. Οσο για την μεταξυ τους αγαπη αυτο δεν υπαρχει λεξη που να μπορει να την χαρακτηρισει. Δεν υπηρχαν ζηλιες,κακιες εγωισμοι.Μονο αγαπη δυνατη κι εντονη και απολυτα μα απολυτα αληθινη. Ποναγα με τον Τζεμ,ποναγα για τον Τζεμ,ποναγα για τον Γουιλ,ποναγα με τον Γουιλ. Ηθελα να μπω μεσα στις σελιδες να τους παρω αγκαλια. Ημουνα εντονα φορτισμενη απο την πρωτη στιγμη.Οι ερωτικες εξομολογησεις και των 2 αντρων ειναι οτι πιο εντονο εχω ζησει μεσα απο λογοτεχνικους ηρωες. Απο την στιγμη που ο Τζεμ επεσε τελειως δεν μπορουσα να σταματησω να κλαιω. Οι συζητησεις Τζεμ-Γουιλ με εκαναν κομματια και δεν μπορουσα να ηρεμησω. Οταν εγινε σιωπηλος αδερφος ενω θα επρεπε να νιωσω ανακουφιση εγω ενιωσα θλιψη και στεναχωρια.Οσο για το τελος....τι να πω.Ο θανατος του Γουιλ ειναι ενα μαχαιρι στην καρδια μου.Παρολο που εζησε μια γεματη ζωη με την γυναικα που αγαπουσε,εκανε παιδια και εγγονια κια ηταν λογικο να ερθει το τελος.Εγω δεν μπορω να το δεχτω...δεν μπορω να φανταστω μια ζωη χωρις του Γουιλ.Χαρηκα για το τελος του Τζεμ...του αξιζει να ζησει ευτυχισμενος.Υπεφερε πολλα,ποτε δεν μπορεσε να ζησει οπως αυτος θελει και τωρα ηρθε η σειρα του. Η Τεσσα νομιζω οτι ειναι μια τραγικη υπαρξη.Ειναι καταδικασμενη να ζει αιωνια και να βλεπει αυτους που αγαπα να φευγουν.Υπαρχει χειροτερο απο αυτο?Ευχομαι στο τελος να μπορουσε βρεθει μια λυση για αυτους.Δεν ξερω τι...η να ζησει για παντα ο Τζεμ...η να χασει την αθανασια της η Τεσσα. Οσο για τον Μαγκνους...μπηκε ακομα περισσοτερο στην καρδια μου.Ανυπομονω να δω μια ευτυχισμενη καταληξη για αυτον στο πλευρο του Αλεκ. Η Κασσάνδρα Κλερ ειναι μοναδικη στο ειδος της.Καθε βιβλια της ειναι αριστουργημα.
| |
|
| |
Ηλικία : 41 Τόπος : ioannina Αριθμός μηνυμάτων : 4111 Registration date : 09/02/2012
| Θέμα: Απ: Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος Τρι 9 Ιουλ 2013 - 15:43 | |
| | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος Τρι 9 Ιουλ 2013 - 17:06 | |
| Κρατησου Αλεξαντρα μου και οταν το διαβασεις θα συζητησουμε τα παντα αναλυτικα!!! Αξιζει καθε σελιδα αυτου του βιβλιου και ειναι κριμα να χασει καποιος αυτη την μαγεια. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος Τρι 9 Ιουλ 2013 - 17:47 | |
| | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
| Θέμα: Απ: Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος Τρι 9 Ιουλ 2013 - 17:55 | |
| Κοιτα δεν μπορω να σου πω τιποτα για να μην σε σποιλεριασω. Μην στεναχωριεσαι προκαταβολικα.....ο τροπος που κλεινει ικανοποιεί τους παντες. Μολις το διαβασεις θα καταλαβεις γιατι υπαρχει πονος..Τουλαχιστον απο την δικη μου μερια. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος Τρι 9 Ιουλ 2013 - 17:58 | |
| Δεν εχω αλλη επιλογη απο το να περιμενω μεχρι αυριο για το ξεκινησω και να τα αναλυσουμε ολα !!! | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος Τρι 9 Ιουλ 2013 - 19:11 | |
| Αχ Βασω τα λεγαμε και πριν μηνες αλλα να μαστε παλι εδω.... - Σπόιλερ:
με διαλυει καθε φορα που το διαβαζω...οι σελιδες σταζουν τοσο πονο τοση αγαπη τοση απελπισια που ειλικρινα η καρδια μου εχει μουλιασει στο κλαμα...για τριτη τεταρτη φορα...ουτε θυμαμαι ποσες φορες το εχω διαβασει... Τους αγαπω και τους 3 και θα τους αγαπω μεχρι τον τελευταιο χτυπο της καρδιας μου... Τι να πρωτοθυμηθεις εκει μεσα...ολα συγκηνητικα και πονεμενα ειναι...ο πονος του Γουιλ ,ο διχασμος της Τεσσα , ο θαναατος του Τζεμ ,το οτι περασε εναν αιωνα σχεδον στο σκοταδι , ο θανατος του Γουιλ...?Αυτο το τελευταιο δεν θα το ξεπερασω και ποτε... Κανενας κοσμος πραγματικος η φανταστικος ειναι ευχαριστο μερος διχως αυτον τον χαρακτηρα...τον αγαπω...τον αγαπω για την αυτοθυσια του την τρυφεροτητα του τον τροπο που αγαπαει τους παντες γυρω του , το χιουμορ του το δακρυ του τις ματαρες του που λες και κοιτανε κατευθειαν μεσα στην ψυχη μου[ας μην αναφερουμε καν πως αν δεν ηταν αυτος δεν θα υπηρχε ο Τζεις...] Μονο σκηναρες εχει αυτο το βιβλιο...ξεχωριστες μεσα στην καρδια μου οταν ο Τζεμ τον στελνει πισω απο την Τεσσα...και φυσικα η σκηνη στην σπηλια... Και το επομενο πρωι φυσικα...
| |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
| Θέμα: Απ: Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος Τρι 9 Ιουλ 2013 - 23:41 | |
| - Σπόιλερ:
Το επομενο πρωι μετα την σπηλια ειναι σαφως η πιο τελεια σκηνη! Το υφακι του Μαγκνους ειναι ολα τα λεφτα. Αχ Ευη το ξερω οτι με καταλαβαινεις γιατι σε αυτη την σειρα μας δημιουργουνται ιδια συναισθηματα. Δεν μπορω ουτε εγω να αντεξω τον θανατο του Γουιλ....απλα δεν μπορω. Ποσος πονος θεε μου....θυμαμαι τα λογια του Γουιλ με τον Τζεμ και με πιανει η καρδια μου.
| |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος Τετ 10 Ιουλ 2013 - 9:49 | |
| - Σπόιλερ:
Αυτο ειναι πραγματικη φιλια...πραγματικη αγαπη και ολο το πακετο. Αλλα και παλι δεν ξερω κατι μου λειπει...ο Γουιλ δεν επρεπε να πεθανε..τουλαχιστον ας το ανεφερε απλα ας μην περιεγραφε την σκηνη....δεν αντεχω καθε φορα πεθαινω στο κλαμα.
| |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
| Θέμα: Απ: Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος Τετ 10 Ιουλ 2013 - 14:21 | |
| - Σπόιλερ:
Και εγω το ιδιο.Δηλαδη πραγματικα δεν χρειαζομασταν τοσες λεπτομερειες. Σε καθε λεξη εγω πονουσα περισσοτερο. Απο τωρα με πιανει ενα ανχος για το τελος των θανασιμων εργαλειων. Δεν θα αντεξω και εκει να μου κανει καμια τετοια σκηνη.
| |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος Τετ 10 Ιουλ 2013 - 17:09 | |
| - Σπόιλερ:
εκει δεν νομιζω...τα πραγματα ειναι πιο απλα...και κανενας περα απο τον Μαγκνους δεν ειναι αθανατος...ο Σαιμον ισως αλλα δεν ξερω παλι και ποιους θα σκοτωσει η ατιμη.
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος Σαβ 13 Ιουλ 2013 - 18:55 | |
| Μολις τελειωσα και εγω αυτο το συναρπαστικο βιβλιο! Νοιωθω ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ κενο μεσα μου και το μονο που μπορω να κανω ειναι να κλαψω...... - Σπόιλερ:
Οπως και εσεις ετσι και εγω απο τις πρωτες σελιδες ειχα αρχισει να στεναχωριεμαι και να ειμαι φορτισμενη συναισθηματικα . Παρολο που ηξερα τα βασικα του τελους δεν ηθελα να το δεχτω και ελεγα πως κατι θα γινει και θα ανατραπουν τα παντα..... Δεν εγινε ομως τιποτα και ο Γουιλ πεθανε και μαζι με αυτον ενα κομματι απο μενα ....... Η Τεσα ειναι τραγικη φιγουρα στην ιστορια γιατι αναγκαστηκε να υποστει ολο αυτο και να ζησει πολλα χρονια για να το θυματε. Ο Τζεμ , ο καλος μου Τζεμ, ευτηχως βρηκε εστω και μετα απο τοσα χρονια την ζωη που του αξιζε. Παρολα αυτα παντα η σκια του ενος επεφτε πανω στην σκια του αλλου... Χαρηκα πολυ για το πως κατεληξαν και οι αλλοι χαρακτηρες του βιβλιου εκτος απο το γρηγορο τελος του Γκιντεον ( σε σχεση με τους υπολοιπους). Για τον Μαγνους τι να πρωτοπω??? Για ακομα μια φορα με εκανε να τον λατρεψω με την βοηθεια που τους προσφερε και τα συναισθηματα που ειχε. Πηρε και τον γατο μαζι του.... (τελικα ειναι ο ιδιος με το τωρα?) Μακαρι στα επομενα βιβλια να μας πει κατι γισ την καταληξη της Τεσα με τον Τζεμ...
| |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος Σαβ 13 Ιουλ 2013 - 20:59 | |
| Ναι ειναι ο ιδιος γατος... και η Κλερ εκανε κατι που δεν ειχε κανει κανενας αλλος στο παρελθον...εγραψε το τελειο φιναλε. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος Σαβ 13 Ιουλ 2013 - 22:04 | |
| Οντως το φιναλε ηταν μαγικο.... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος Κυρ 14 Ιουλ 2013 - 3:46 | |
| ηταν οτι χρειαζοταν για να ευχαριστησει τους παντες | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος Κυρ 14 Ιουλ 2013 - 10:03 | |
| - Σπόιλερ:
Εκει ειναι το θεμα, οτι δεν μπορεις να διαλεξεις κανεναν απο τους δυο. Γουιλ ή Τζεμ? Τους περιγραφει σαν 2 ιδανικα πλασματα το καθε ενα ξεχωριστο.Το φιναλε ηταν το ιδανικοτερο γιατι δεν μπορουσε να αφησει κανενα ηρωα και κανενα αναγνωστη παραπονεμενο.
| |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος Κυρ 14 Ιουλ 2013 - 11:28 | |
| - Σπόιλερ:
το φιναλε ηταν τελειο...αλλλα εγω δαγκωτο Γουιλ.
| |
|
| |
| |
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος Κυρ 14 Ιουλ 2013 - 12:50 | |
| - Σπόιλερ:
κι εγω τον λατρευω τον τζεμ...ειναι η προσωποποιηση της καλοσυνης...αλλα για καποιο λογο δεθηκα περισσοτερο με τον γουιλ.
| |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
| Θέμα: Απ: Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος Δευ 15 Ιουλ 2013 - 16:41 | |
| - Σπόιλερ:
Κια εγω εχω μεγαλη αδυναμια στον Γουιλ.Αλλα για καποιο λογο αυτη η τριαδα δεν μπορει να λειτουργησει μεσα μου χωρις να ειναι ολοκληρωμενη.Οταν ηταν με τον Γουιλ εγω στεναχωριομουνα για την απουσια του Τζεμ και εκλαιγα για αυτον.Τωρα που ειναι με τον Τζεμ δεν μπορω να δεχτω την απουσια και απώλεια του Γουιλ.Τους θελω και τους δυο για να ειμαι ολοκληρωμενη.
| |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος Δευ 15 Ιουλ 2013 - 17:24 | |
| - Σπόιλερ:
αμαν ποια...πολλες γκαντεμικες ηρωιδες αλλα αυτη η Τεσσα πια...και οι 2...αστον εναν και χτυπα τον αλλον...
| |
|
| |
Thalia Nelly The Nomads
Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 2141 Registration date : 02/02/2013
| Θέμα: Απ: Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος Δευ 15 Ιουλ 2013 - 20:19 | |
| - Σπόιλερ:
η ηρωιδα αυτου του τριγωνου ειναι η μονη που πραγματικα δεν θα ηθελα να ημουνα στην θεση της γιατι δεν θα μπορουσα με τιποτα να διαλεξω. επρεπε να ειμουν τιποτα ''μορμονος'' ωστε να τους μπαντρευτω κι τους 2 η ''σουλτανα'' ωστε να τους εχω κι τους 2 στο χαρεμι μου
| |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος Δευ 15 Ιουλ 2013 - 21:16 | |
| - Σπόιλερ:
εγω θα πρεπε να χω και χρονομηχανη γιατι και τον Τζεις δεν θα τον αφηνα με τπτ...
| |
|
| |
| Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος | |
|