| MariaCullenSalvatore blog....!!! | |
|
+3robsten kiss xrysanthi i love edward 2 7 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
i love edward 2 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : N.Λεσβου Αριθμός μηνυμάτων : 1266 Registration date : 08/04/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: MariaCullenSalvatore blog....!!! Τρι 25 Οκτ 2011 - 21:51 | |
| σε ευχαριστωω πολυ ελινακι μου χαιρομαι που σου αρεσε τωρα γραφω το επομενο απο την αλλη ιστορια και θα μου βγει πολυ περισσοτερο απο οτι συνηθως τελικα... | |
|
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: MariaCullenSalvatore blog....!!! Τρι 25 Οκτ 2011 - 21:55 | |
| | |
|
| |
despina aek Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: MariaCullenSalvatore blog....!!! Τρι 25 Οκτ 2011 - 21:57 | |
| την καημενη τη μπελλα τα επαιξε ε?οταν ειδε το δαχτυλο της μανας της να τη δειχνει πρεπει να επαθε εγκεφαλικο. θα εχουμε δυο κεφαλαια απο την αλλη ιστορια????μαρεσει παρα πολυ αυτη ηυ ιστορια!!!!!!!!! | |
|
| |
eleni 2 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : χαλκιδικη Αριθμός μηνυμάτων : 1743 Registration date : 04/03/2011
| Θέμα: Απ: MariaCullenSalvatore blog....!!! Τρι 25 Οκτ 2011 - 22:09 | |
| Μαρια μου τελειο κεφαλαιο μπραβο τι ωραια που η Μπελλα πηγε στο μαγαζι που δουλευει ο Εντουαρντ αν και εμεινε για λιγο οταν η μαμα της μιλουσε μαζι του. Περιμενω την συνεχεια | |
|
| |
robsten kiss Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Ηρακλειο Κρητης Αριθμός μηνυμάτων : 1204 Registration date : 03/07/2011
| Θέμα: Απ: MariaCullenSalvatore blog....!!! Τρι 25 Οκτ 2011 - 22:15 | |
| Τι τελειοι που ειναι μαζι...!Ο Εντουαρντ αν και μεγαλυτερος της αποδεικνυει συνεχως ποσο πολυ νοιαζεται για αυτην...! Ειναι λιγο εξαρτημενος η μου φαινεται...? Και η Μπελλα ομως δεν παει πισω...Ειναι πολυ ερωτευμενη μαζι του και λογικο αφου την κανει να νιωθει τοσο ομορφα...! Μου αρεσε παρα πολυ που συναντηθηκαν στο εστιατοριο...!Η καημενη δεν μπορουσε να ξεκολησει τη ματια της απο πανω του...! Βρεθηκαν κιολλας και σιγουρα "ανακουφιστικαν" και οι δυο...! Τρομαξα και εγω οταν η μαμα της ηταν με τον Εντ αλλα παλι καλα δεν συνεβει τιποτα...! ΜΠΡΑΒΟ Μαρια μου!!!! ΤΕΛΕΙΟ κεφαλαιο!!!!Ανυπομονω να διαβασω τη συνεχεια...αλλα και το Μαυρα τριανταφυλλα στο χιονι ...!!!Πολυ χαιρομαι που θα ειναι ακομα πιο μεγαλο το κεφαλαιο...! | |
|
| |
Ηλικία : 31 Τόπος : N.Λεσβου Αριθμός μηνυμάτων : 1266 Registration date : 08/04/2010
| Θέμα: Απ: MariaCullenSalvatore blog....!!! Τρι 25 Οκτ 2011 - 22:24 | |
| αχ κοριτσακια μου σας ευχαριστω παρα πολυ για την στηριξη σας μου δινετε την δυναμη που χρειαζομαι για να συνεχισω....ειστε ολες γλυκητατες και σας ευχαριστω μεσα απο την καρδια μου ναι οσον αφορα την αλλη ιστορια το κεφαλαιο θα ειναι πιο μεγαλο γιατι εχει ερθει πλεον η καθοριστικη στιγμη για εναν απο τους δυο πρωταγωνιστες να νιωσει το φτερουγισμα του ερωτα καλα ειναι ως ασθενης και γιατρος αλλα εγω σας εχω υποσχεθει και εναν μεγαλο ερωτα πως να το κανουμε επειδη ειναι πολυ σημαντικο κεφαλαιο δεν με ικανοποιει το αποτελεσμα ετσι εσβησα σχεδον το μισο και το ξαναγραφω γιατο θα μου παρει λιγο χρονο ακομα αλλα τουλαχιστον ελπιζω να σας αποζημιωσει... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: MariaCullenSalvatore blog....!!! Πεμ 27 Οκτ 2011 - 19:38 | |
| | |
|
| |
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: MariaCullenSalvatore blog....!!! Πεμ 27 Οκτ 2011 - 19:53 | |
| αχου ηταν υπέροχο το κεφαλαιο .. ο εντουαρτ της φερθηκε τοσο καλα .. ειπε ψεμματα στον τζεικ , και έβαλε τον εαυτό σε αδιέξοδο με αυτο που εκανε , αλλα ηταν ο μονο τροπος να σωσει την μπελλα απο τα χερια του ... το δωρο της ηταν υπεροχο και η μπελλα αρχισε να νιωθει ελξη προς το μερος του , ειναι απολυτα λογικο εκτος απο ομορφος της φερθηκε και αψογα ...ευτυχως για λιγο αυτη η κοπελα ξεχαστηκε ... ηταν πραγματικα τελειο το κεφαλαιο , ανυπομονω για το επομενο κεφαλαιο!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: MariaCullenSalvatore blog....!!! Πεμ 27 Οκτ 2011 - 20:01 | |
| σε ευχαριστω πολυ ελινακι μου χαιρομαι πολυ που σου αρεσε στην αρχη σκεφτηκα να το χωρισω στα δυο και να το κανω δυο κεφαλαια αλλα πιστευω πως ετσι ειναι πολυ καλυτερα... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: MariaCullenSalvatore blog....!!! Πεμ 27 Οκτ 2011 - 20:09 | |
| δεν θα διαφωνησω μαζι σου , ηταν ομορφο το αποτελεσμα | |
|
| |
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
| Θέμα: Απ: MariaCullenSalvatore blog....!!! Πεμ 27 Οκτ 2011 - 21:11 | |
| τελειο το καινουριο κεφαλαιο.η καημενη η μπελλα τι τραβαει πια,ευτυχως ηρεμησε λιγο για την παραμονη της πρωτοχρονιας.και το δωρο του εντουαρτ παρα πολυ ομορφο. μπραβο σου αγαπη μου. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: MariaCullenSalvatore blog....!!! Πεμ 27 Οκτ 2011 - 22:29 | |
| σε ευχαριστω πολυ το επομενο κεφαλαιο θα ειναι παλι απο αυτη την ιστορια οπως υποσχεθηκα... | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: MariaCullenSalvatore blog....!!! Πεμ 27 Οκτ 2011 - 23:06 | |
| νομίζω μετά τα όσα έχει περάσει αυτή η κοπέλα αυτή η βραδιά ήταν μια ανάσα για εκείνην τόσο ρομαντικό στο δεύτερο κομμάτι δάκρυσα πραγματικά... με συγκίνησες τόσο πολύ Μπαράβο Μαράκι μου άλλο ένα εκπληκτικό κεφάλαιο ανυπομονώ για το επόμενο | |
|
| |
| Θέμα: Απ: MariaCullenSalvatore blog....!!! Πεμ 27 Οκτ 2011 - 23:48 | |
| χαιρομαι χρυσανθη μου που σου αρεσε εμενα η ανταμειψη μου ειναι να εχω καταφερει να σας περασω τα συναισθηματα που θελω κα χαιρομαι που σε αυτη την περιπτωση τα καταφερα σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια | |
|
| |
robsten kiss Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Ηρακλειο Κρητης Αριθμός μηνυμάτων : 1204 Registration date : 03/07/2011
| Θέμα: Απ: MariaCullenSalvatore blog....!!! Παρ 28 Οκτ 2011 - 12:26 | |
| Καλα ο Εντουαρντ ειναι τελειος...! Βοηθησε τοσο πολυ τη Μπελλα να ξεφυγει απο τα χερια του Τζεικομπ..Και το σημαντικο ειναι οτι το εκανε απειδη το ηθελε...!Ελπιζω με αυτα που του ειπε ο Εντουαρντ να ηρεμησει και να συμπεριφερεται καλυτερα στη Μπελλα... Εκτος απο αυτο ομως χαρισε στη Μπελλα και μια υπεροχη πρωτοχρονια...!Και εκεινη ομως τα εκτιμαει αυτα που εκανε για εκεινη...! Το ρολοι που της εκανε δωρο ηταν πανεμορφο...!Αντιπροσωπευει κατα πολυ τη Μπελλα... Θεωρω οτι ειναι σημαντικο το οτι περασαν μια τοσο σημαντικη μερα μαζι...!Μακαρι να ειναι ετσι και η υπολοιπη χρονια...! ΜΠΡΑΒΟ Μαρια μου!!!! ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ κεφαλαιο!!!!Ανυπομονω για το επομενο!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: MariaCullenSalvatore blog....!!! Παρ 30 Δεκ 2011 - 20:38 | |
| κοριτσακια μου γλυκα ευχομαι σε ολες χρονια πολλα και να υποδεχτειτε την νεα χρονια που μακαρι να σας εκπληρωσει ολες σας τις επιθυμιες...το ξερω ειμαι απαραδεχτη ειχα υποσχεθει κεφαλαιο αλλα εκανα πολυ καιρο να συνερθω απο την προβολη της χαραυγης και καποια προσωπικα μου θεματα και προβληματα με αφησαν πισω σε σχεση με το κεφαλαιο...ομως το τελειωσα και μπορειτε να μπειτε στο ιστολογιο και να το διαβασετε...περιμενω με αγωνια τα σχολια σας και παλι ευχομαι σε ολους καλες γιορτες.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: MariaCullenSalvatore blog....!!! Σαβ 31 Δεκ 2011 - 13:16 | |
| συγνωμη για το διπλο ποστ απλα ηθελα να σας ω πως το επομενο κεφαλαιο θα ειναι παλι απο αυτη την ιστορια καθως τωρα αρχιζει ο μεγαλος ερωτας τους σε ολους να εχετε μια καλη πρωτοχρονια | |
|
| |
| Θέμα: Απ: MariaCullenSalvatore blog....!!! Σαβ 31 Δεκ 2011 - 13:20 | |
| μολις διαβασα το κεφαλαιο και εχω μεινει εκστασιασμενη ... ηταν υπεροχο και οι δυο ειναι ερωτευμένοι αλλα και για τους δυο ειναι δυσκολο ... η καημενη η μπελλα με αυτον τον αγροικο , εγω δεν ξερω αν θα αντεχα ευτυχως εχε τον εντουαρντ και τωρα που εξομολογηθηκαν τα συναισθηματα τους , ολα θα πανε καλυτερα , οσο καλυτερα μπορει να παει με τον τζεικ .. τελειο, τελειο κεφαλαιο !!!!!!!!!!!!!!!!! ανυπομονω για την συνεχεια!!!καλεσ γιορτες και ευχομαι οτι επιθυμεις να γινει πραγματικοτητα αυτο τον νεο χρονο!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: MariaCullenSalvatore blog....!!! Σαβ 31 Δεκ 2011 - 13:26 | |
| αχ σε ευχαριστω πολυ γλυκια μου αυτο το κεφαλαιο μου πηρε πολυ καιρο και με δυσκολεψε ιδιαιτερα αλλα ειμαι ευχαριστημενη απο το αποτελεσμα θα δειτε στα επομενα τον ερωτα τους να γινεται ακομα πιο εντονος...και σε σενα το ιδιο ευχομαι | |
|
| |
| Θέμα: Απ: MariaCullenSalvatore blog....!!! Σαβ 31 Δεκ 2011 - 13:33 | |
| πολυ ωραιο κεφαλαιο.μπραβο σου.εκανε τελικα οτι της ειπε ο εντουαρτ.μπορει να μην ειναι το καλυτερο αλλα τουλαχιστον δεν την χτυπησε παλι. τη φιλησε ε?πολυ μαρεσει που εκδηλωθηκε. Καλη χρονια αγαπη μου.με το καλο να μας μπει ο καινουριος χρονος. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: MariaCullenSalvatore blog....!!! Σαβ 31 Δεκ 2011 - 13:36 | |
| σε ευχαριστω πολυ δεσποινακι και εσυ οτι επιθυμεις ναι εκδηλωθηκε καιρος δεν ηταν? | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: MariaCullenSalvatore blog....!!! Σαβ 31 Δεκ 2011 - 13:44 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: MariaCullenSalvatore blog....!!! Σαβ 31 Δεκ 2011 - 14:40 | |
| σε ευχαιστω πολυ χρυσανθη μου τωρα μπηκα σε μια σειρα μετα απο καιρο και υποσχομαι πως δεν θα αργησει το επομενο κεφαλαιο....χαιρομαι πολυ που σου αρεσε και φυσικα ολους σας που με στηριζετε χιλια ευχαριστω μεσα απο την καρδια μου....καλη χρονια χρυσανθη μου και καλα να περασεις...η συνεχεια ελπιζω να σας αρεσει | |
|
| |
| Θέμα: Απ: MariaCullenSalvatore blog....!!! Κυρ 8 Ιαν 2012 - 1:08 | |
| κοριτσακια μου θελω σας ενημερωσω οτι αλλαξα το ονομα του μπλοκ η διευθυνση ειναι γραμμενη στην υπογραφη μου για οποιον θελει να την επισκεφτει το κεφαλαιο δεν θα αργησει φιλακια σε ολους... | |
|
| |
| MariaCullenSalvatore blog....!!! | |
|