| Breaking Dawn - Χαραυγή (Part 1) - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* | |
|
+78ms. teylor lautner stavroulita !~Twilighter~! RafaelaVolturi Silia mallou Fay1765 Stella Sunlight SpankRansom dmant89 Mrs Alice robert\'s girl nansypap demona1986 Vanina bedward__ twilightsagaddicted kati annaval EliRose eternity ed<3 breathless Mrs.Christina niki April !!!twilight!!! almighty kanty angepsi bloody swan BELLA MARIE chrisostomos eleni 2 Bitten Pillows Kornilia PattinsonCullen Bella Marie Swan pipitsa25 Teodan Bella07 marina forever hlhtwilightmania ευη mR.Geo evac D.R. despina aek bellarenesmi NICKY Emy+Robert ROBELINA vikaki21 jennypara $ofi@ + Edward Fallen Angel i love edward 2 Mental Shield peby Phantom of the Vampires hiddenfantasy panagiota scarlet rose Kimberly twilightFOREVER mimikoulaki marina WhiteQueen MIKAELLA pitsiriki robsten kiss tasos xrysanthi sunrise Dalia MARIA SWAN CULLEN T-NM-E-BD evi ΕΡΗ 82 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
marina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : κόρινθος Αριθμός μηνυμάτων : 3084 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn - Χαραυγή (Part 1) - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Δευ 21 Νοε 2011 - 16:35 | |
| ναι!!!! κι εμένα! καιρός ήταν!!!!
στην σκηνή που η Μπελλα πέθανε και ο έντ είχε μείνει μόνος μαζί της προσπαθώντας να την σώσει είχα πάθει σοκ!!! οι εκφράσεις του προσώπου του ήταν καταπληκτικές!! αν δεν ήξερα την συνέχεια θα είχα πεθάνει από την αγωνία και το φόβο!!!! Θεός ο ρόμπερτ!!! τέλειες ερμηνείες από όλους τους ηθοποιούς!!!
η τάνια ήταν χάλια!!! οι άλλες ήταν κουκλάρες!!!! | |
|
| |
twilightsagaddicted Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 3767 Registration date : 07/03/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn - Χαραυγή (Part 1) - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Δευ 21 Νοε 2011 - 16:38 | |
| να σου πω δεν 9υμαμαι ποια ηταν απο τις 3... την Αιρινα δεν χωνεψα καθολου... καλα οτι ολοι οι ηθοποιοι εδωσαν ρεστα αυτο ειναι σιγουρο και διαιτερα ο ρομπ η κριστεν και ο τειλορ τα εδωσαν ολα πιστευω..!! | |
|
| |
bedward__ Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 32 Τόπος : Καβάλα! Αριθμός μηνυμάτων : 787 Registration date : 15/02/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn - Χαραυγή (Part 1) - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Δευ 21 Νοε 2011 - 17:00 | |
| | |
|
| |
Vanina Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 6067 Registration date : 16/05/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn - Χαραυγή (Part 1) - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Δευ 21 Νοε 2011 - 17:06 | |
| Δώσε μου λίγο τα φώτα σου, καθότι άσχετη! Χρειάζεται κάποιο πρόγραμμα για να την κατεβάσεις & μετά για να παίξει? | |
|
| |
BELLA MARIE Charlie's Daughter
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn - Χαραυγή (Part 1) - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Δευ 21 Νοε 2011 - 17:17 | |
| | |
|
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn - Χαραυγή (Part 1) - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Δευ 21 Νοε 2011 - 17:18 | |
| καλα εκτος απο ποσο κουκλος ειναι ο εντ , μου αρεσε πολυ ρενεσμι | |
|
| |
Ηλικία : 32 Τόπος : Καβάλα! Αριθμός μηνυμάτων : 787 Registration date : 15/02/2009
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn - Χαραυγή (Part 1) - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Δευ 21 Νοε 2011 - 17:18 | |
| χρειάζεται το πρόγραμμα utorrent!ουσιαστικά μέσω αυτού του προγράμματος το κατεβάζεις και μετά παίζει κανονικά!εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ το bsplayer που σου βρίσκει αυτόματα και τους υπότιτλους όταν υπάρχουν!(στην συγκεκριμένη δεν έχουν βγεί ακόμα) | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn - Χαραυγή (Part 1) - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Δευ 21 Νοε 2011 - 17:33 | |
| Α, γι' αυτό που πάταγα το download μου κατέβαζε σε δευτερόλεπτα ένα πολύ μικρό αρχείο! Κατάλαβα, σ' ευχαριστώ πολύ! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn - Χαραυγή (Part 1) - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Δευ 21 Νοε 2011 - 17:41 | |
| ναί!!!Τίποτα!! καλή προβολή! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn - Χαραυγή (Part 1) - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Δευ 21 Νοε 2011 - 17:46 | |
| Σ'ευχαριστώ, αλλά πρέπει να κατεβάσω πρώτα το utorrent & μετά την ταινία & φοβάμαι λιγάκι & τους ιούς! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn - Χαραυγή (Part 1) - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Δευ 21 Νοε 2011 - 18:04 | |
| Κοίτα τ utorrent έχει δική του ιστοσελίδα και νομίζω είναι ασφαλής!Τώρα το thepirtebay εγώ όλες μου τις ταινίες απο εκεί τις κατεβάζω και δεν έχω κανένα πρόβλημα απλά προσέχω!πριν κατεβάσω βλέπω τα σχόλια για να δώ αν είναι ιός η όχι! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn - Χαραυγή (Part 1) - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Δευ 21 Νοε 2011 - 18:10 | |
| Για το piratebay έχω ακούσει & εγώ πως είναι ασφαλές! Τώρα περί utorrent δεν ήξερα & σ'ευχαριστώ που μου άνοιξες τα μάτια! Πάντως αντιβιοτικό έχω - προχθές έβαλα! Θα δώ τί θα κάνω! Να'σαι καλά πάντως! | |
|
| |
kanty Midnight Sun Vampire
Τόπος : Ηράκλειο Κρήτης Αριθμός μηνυμάτων : 992 Registration date : 23/03/2009
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn - Χαραυγή (Part 1) - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Δευ 21 Νοε 2011 - 19:03 | |
| | |
|
| |
pipitsa25 Twilight Human
Αριθμός μηνυμάτων : 32 Registration date : 13/12/2009
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn - Χαραυγή (Part 1) - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Δευ 21 Νοε 2011 - 21:51 | |
| | |
|
| |
bloody swan Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 44 Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1934 Registration date : 23/02/2009
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn - Χαραυγή (Part 1) - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Δευ 21 Νοε 2011 - 22:46 | |
| δεν ξερω αν εχετε ενημερωθει αλλα το Twilight Saga : Breaking Dawn Part 1 ΣΑΡΩΝΕΙ τα ταμεια και συγκεκριμενα το πρωτο τριημερο προβολης παγκοσμιος εκανε εσοδα 283,5 εκατ. δολλαρια. και χαρακτηριστικα το 80% των γυναικων στις Η.Π.Α το αγορασαν γυναικες εμ!!!! αυτα κανουν η λευκη πλατη του Εντουαρτ που ξεροσταλιαζει μεσα στα σκοτεινα νερα στο νησι Εσμε και το ξεσκισμα της μπλουζας του Τζεικομπ που το εχει μουλιασει η νεροποντη!! ενωθηκαν οι ομαδες και απογειωσαν την SAGA..... ολε ολε..!!!! | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn - Χαραυγή (Part 1) - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Δευ 21 Νοε 2011 - 22:50 | |
| Το αξίζει! Δεν ξέρω αν έχουμε οικονομική κρίση αλλά εγώ μία φορά έδωσα και τον τελευταίο μου οβολό για να απολαύσω την ταινία! Στην τελική γλιτώνω τα έξοδα του ψυχαναλυτή, δεν είναι και λίγο! | |
|
| |
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn - Χαραυγή (Part 1) - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Δευ 21 Νοε 2011 - 22:53 | |
| Και η ταινια λογω ημων, ειναι στο νουμερο ενα του μποξ οφις παγκοσμιως με 140 εκατομμυρια δολλαρια!!! | |
|
| |
Mental Shield New Moon Victim
Ηλικία : 103 Τόπος : Paris Αριθμός μηνυμάτων : 265 Registration date : 13/09/2011
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn - Χαραυγή (Part 1) - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Δευ 21 Νοε 2011 - 22:58 | |
| | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn - Χαραυγή (Part 1) - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Δευ 21 Νοε 2011 - 23:01 | |
| - BELLA MARIE P έγραψε:
- Και η ταινια λογω ημων, ειναι στο νουμερο ενα του μποξ οφις παγκοσμιως με 140 εκατομμυρια δολλαρια!!!
Ζωή να έχουμε! Τώρα λοιπόν όλοι οι καλοί κριτικοί του πλανήτη ας βάλουν τις κριτικές τους στο γκουχου γκουχου... Ότι και να λένε, όση λάσπη και να ρίξουν οι ταινίες θα συνεχίζουν να σκίζουν γιατί το αξίζουν! Τελεία και παύλα! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn - Χαραυγή (Part 1) - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Δευ 21 Νοε 2011 - 23:06 | |
| Πάντως ο Τιμογιαννάκης στο Down Town είπε τα καλύτερα για ταινία, σκηνοθέτη, Rob & Kristen. Μόνο με τον Taylor δεν ενθουσιάστηκε! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn - Χαραυγή (Part 1) - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Δευ 21 Νοε 2011 - 23:06 | |
| - Σπόιλερ:
Τελεια και παυλα...Εντουαρντ εισαι κ***λα...χαχαχαχα ...δεν αντεχα θα το ελεγα...
πραγματικα οταν οι φαν ειναι ενθουσιασμενοι οπως εμεις, δεν υπαρχει περιπτωση να μην κανει επιτυχια !!! και ειναι πρωτη με διαφορα 120 εκατομμυριων δολλαρων!! 1 Haravgi - Meros 1 (2011) $140M $140M 2 Happy Feet Two (2011) $22M $22M 3 Immortals (2011) $12.3M $53M 4 Jack and Jill (2011) $12M $41M 5 Puss in Boots (2011) $10.7M $122M 6 Pos na klepsete enan ouranoxysti (2011) $6.96M $53.4M 7 J. Edgar (2011) $5.9M $20.7M 2 8 A Very Harold & Kumar 3D Christmas (2011) $2.9M $28.3M 9 In Time (2011) $1.68M $33.4M 10 The Descendants (2011) $1.22M $1.22M | |
|
| |
Ηλικία : 44 Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1934 Registration date : 23/02/2009
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn - Χαραυγή (Part 1) - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Δευ 21 Νοε 2011 - 23:07 | |
| λεει τωρα και κατι αλλο που διαβασα καπου αλλου οτι........ Το “Breaking Dawn”, αν και δεν έχει ενθουσιάσει ιδιαίτερα τους fans του διάσημου film franchise, βρίσκεται σε εισπράξεις ελάχιστα πίσω από το “New Moon” (πρώτο διήμερο -72,7 εκατ,) αν και έχει ξεπεραστεί αρκετά από το “Harry Potter And The Deathly Hallows Part 2” (92,1 εκατ δολάρια).
Πάντως η πρεμιέρα του “Breaking Dawn” μοιάζει πολύ με αυτήν του “New Moon” καθώς και τα δυο έχουν ξεκινήσει τις προβολές τους μέσα στο πρώτο 15ήμερο του Νοεμβρίου, με το “New Moon” να κλείνει το πρώτο του Σαββατοκύριακο με συνολικές εισπράξεις 141 εκατομμυρίων δολαρίων.
Αν και το “Breaking Dawn” ισοφαρίσει αυτή την επίδοση θα κάνει την πέμπτη καλύτερη πρεμιέρα των τελευταίων ετών, πίσω από τα “New Moon”, “Dark Knight”, “Spider Man 3”, “Harry Potter”. σχολιο..... Κοριτσια αλλαζω επαγγελμα για να αυξησω το εισοδημα μου και της πωλησεις της ταινιας | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn - Χαραυγή (Part 1) - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Δευ 21 Νοε 2011 - 23:10 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn - Χαραυγή (Part 1) - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Δευ 21 Νοε 2011 - 23:15 | |
| - BELLA MARIE P έγραψε:
- Σπόιλερ:
Τελεια και παυλα...Εντουαρντ εισαι κ***λα...χαχαχαχα ...δεν αντεχα θα το ελεγα...
- Σπόιλερ:
Ατελείωτη όμως εδώ και χρόνια!
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn - Χαραυγή (Part 1) - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Δευ 21 Νοε 2011 - 23:18 | |
| θα συμφωνησω με τις προλαλησασες και οχι μονο μου το εβγαλα αυτο τωρα που το θυμαμαιαστην σκηνη που της λεει ..... ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΦΗΣΕΣ ΕΠΙΛΟΓΗ πολυ αγριαδα το αγορι αχχχχχχχχ!!!!!! | |
|
| |
| Breaking Dawn - Χαραυγή (Part 1) - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* | |
|