| Breaking Dawn - Χαραυγή (Part 1) - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* | |
|
+78ms. teylor lautner stavroulita !~Twilighter~! RafaelaVolturi Silia mallou Fay1765 Stella Sunlight SpankRansom dmant89 Mrs Alice robert\'s girl nansypap demona1986 Vanina bedward__ twilightsagaddicted kati annaval EliRose eternity ed<3 breathless Mrs.Christina niki April !!!twilight!!! almighty kanty angepsi bloody swan BELLA MARIE chrisostomos eleni 2 Bitten Pillows Kornilia PattinsonCullen Bella Marie Swan pipitsa25 Teodan Bella07 marina forever hlhtwilightmania ευη mR.Geo evac D.R. despina aek bellarenesmi NICKY Emy+Robert ROBELINA vikaki21 jennypara $ofi@ + Edward Fallen Angel i love edward 2 Mental Shield peby Phantom of the Vampires hiddenfantasy panagiota scarlet rose Kimberly twilightFOREVER mimikoulaki marina WhiteQueen MIKAELLA pitsiriki robsten kiss tasos xrysanthi sunrise Dalia MARIA SWAN CULLEN T-NM-E-BD evi ΕΡΗ 82 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn - Χαραυγή (Part 1) - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Σαβ 19 Νοε 2011 - 0:19 | |
| Την ταινία την έχω δει μέχρι τώρα τρεις φορές (μία κάθε μέρα) και αύριο πάω για την Τέταρτη και δεν μπορώ να τη χορτάσω... Τι τραβάμε κι εμείς οι φαν. Δεν μπορούν να μας βγάλουν μία κάρτα διαρκείας; Κάθε βράδυ στον κινηματογράφο είμαστε, τόσα λεφτά έχουμε δώσει σε αυτή την άτιμη την ODEON όλα αυτά τα χρόνια... | |
|
| |
Bella07 Eclipse Bitten
Ηλικία : 47 Τόπος : Κρητη Αριθμός μηνυμάτων : 435 Registration date : 13/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn - Χαραυγή (Part 1) - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Σαβ 19 Νοε 2011 - 0:21 | |
| Μολις τωρα γυρισα την ειδα δεν εχω λογια να πω για την ταινια,ειναι τελεια αλλα η σκηνη της γεννας ηταν συγκλονιστικη,το μονο που μου εσπασε τα νευρα ηταν κατι χαζες που γελουσαν συνεχεια. | |
|
| |
marina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : κόρινθος Αριθμός μηνυμάτων : 3084 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn - Χαραυγή (Part 1) - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Σαβ 19 Νοε 2011 - 0:22 | |
| Και εγώ άκουσα ότι ήταν αηδιαστική η σκηνή... | |
|
| |
Teodan Midnight Sun Vampire
Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 4153 Registration date : 25/05/2011
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn - Χαραυγή (Part 1) - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Σαβ 19 Νοε 2011 - 0:25 | |
| Ανυπομονώ να τα δω όλα.Και τη σκηνή της γέννας εννοείται που ελπίζω να είναι ανατριχιαστική... White Queen θα έπρεπε να στείλεις αίτηση στην Odeon
Έχει επεξεργασθεί από τον/την dan στις Σαβ 19 Νοε 2011 - 0:25, 1 φορά | |
|
| |
Bella07 Eclipse Bitten
Ηλικία : 47 Τόπος : Κρητη Αριθμός μηνυμάτων : 435 Registration date : 13/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn - Χαραυγή (Part 1) - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Σαβ 19 Νοε 2011 - 0:25 | |
| Δεν αηδιασα καθολου λυπηθηκα παρα πολυ ετσι που πονουσε και φοβοταν μην παθει κατι τω μωρο. | |
|
| |
marina forever Midnight Sun Vampire
Τόπος : Mystic Falls Αριθμός μηνυμάτων : 5838 Registration date : 01/01/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn - Χαραυγή (Part 1) - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Σαβ 19 Νοε 2011 - 0:29 | |
| Oντως η σκηνη της γεννας ειναι αηδιαστικη... οοο του παει πολυ του ρομπ να γινει πατερας.. | |
|
| |
marina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : κόρινθος Αριθμός μηνυμάτων : 3084 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn - Χαραυγή (Part 1) - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Σαβ 19 Νοε 2011 - 0:41 | |
| Ναι το αγόρι μου!! Είδα κάτι φώτο του και ενθουσιάστηκα!!!! στον γάμο δεν μου άρεσε αλλά άλλαξα γνωμη! Τέλεια η υπογραφή σου..!!!! | |
|
| |
pipitsa25 Twilight Human
Αριθμός μηνυμάτων : 32 Registration date : 13/12/2009
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn - Χαραυγή (Part 1) - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Σαβ 19 Νοε 2011 - 1:42 | |
| μόλις γύρισα από σινεμά δεν εχω λόγια ήταν τελεία.....φανταστικη η μόνη σκηνή που δεν μου αρέσει πολύ.(ναι υπάρχει.)ήταν ο διάλογος των λυκανθρωπων λες κ έβλεπα παιδικά αλλά κατα τα αλλά τελεία ερώτηση ιδέα μου ειναι ή τους ηθοποιούς ελαφρώς τους είχαν λιγο χάλια βαμμενους????στην πρωτη ταινία φαίνονταν πιο φυσικοί
| |
|
| |
T-NM-E-BD Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθανιστάν!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2274 Registration date : 03/09/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn - Χαραυγή (Part 1) - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Σαβ 19 Νοε 2011 - 5:10 | |
| Όχι δε νομίζω... μακάρι να τα βάλουν στα ντιβιντι γιατί δεν είδαμε αρκετα... όπως η σκηνη μέσα στο νερό...δεν είχε διαρευσει μια φωτο που ηταν κασκαντερ? ή όταν χτυπησε ο Εντ το Τζεικομπ.... | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn - Χαραυγή (Part 1) - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Σαβ 19 Νοε 2011 - 10:37 | |
| Πλεον τοσες φορες που εχουν δει τις φατσες μας στον κινηματογραφο για αυτες τις ταινιες επρεπε να μας αφηνουν να περναμε δωρεαν....θα ξανα παω την Δευτερα και ηδη δεν κρατιεμαι.... | |
|
| |
mimikoulaki Twilight Human
Ηλικία : 30 Τόπος : Thessaloniki Αριθμός μηνυμάτων : 21 Registration date : 02/06/2011
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn - Χαραυγή (Part 1) - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Σαβ 19 Νοε 2011 - 10:44 | |
| Πάρα πολύ ωραία η ταινία , πάρα πολύ πιστή στο βιβλίο και πάρα πολύ καλά σκηνοθετημένη . Είμαι απλά εντυπωσιασμένη , χθες μόλις βγήκα από την αίθουσα ήμουν απλά άφωνη η Bella ήταν θεά στον γάμο και ο Edward κούκλος σε όλη την σκηνή είχα ένα ηλίθιο χαμόγελο στο πρόσωπο μου και έσφιγγα το χέρι της φίλης μου ..πάρα πολύ γλυκιά σκηνή !! Να μην μιλήσω για το honeymoon η ερωτική στιγμή κυριολεκτικά έλιωσα πάρα πολύ γλυκιά έτσι ακριβώς όπως ταίριαζε στον Edward και την Bella και εκεί δε με τα εσώρουχα το απόλαυσα !!!!! Ελπίζω να βάλουν τις υπόλοιπες σκηνές στον dvd Τώρα για την εγκυμοσύνη τι να πω ο Bill Condon έκανε θαύματα η Bella ήταν έτσι ακριβώς όπως την είχα φανταστεί η απόγνωση του Edward με είχε καθηλώσει ήθελα να βάλω τα κλάματα πάντως του Edward του πάει η πατρότητα σε εκείνη τη στιγμή που ακουμπούσε την κοιλιά της είχα λιώσει Εκεί που η Bella έπινε αίμα σε ποτήρι του φραπέ ένιωθα τα ποπ κόρν να ανεβαίνουν προς τα πάνω ο Jake θεός σε όλη την ταινία εκεί που μιλούσαν οι λύκοι ήθελα να σκάσω στα γέλια μου θύμισε καρτούν της Βεργίνας αλλά η σκηνή που ο Jacob φεύγει από την αγέλη εντυπωσιακή , τα εφέ ... Αγαπάμε Seth την καημένη την Leah την λυπήθηκα τώρα για την Rosalie δεν μπορώ να πω την καταλαβαίνω αλλά κατευθείαν να την σφάξει την άλλη ηρέμησε τώρα για την σκηνή της γέννας ένα έχω να πω οτι δεν πάει με τα ποπ κόρν αλλά ήταν εντυπωσιακή μπορώ να πω η απόγνωση του Edward με είχε συγκινήσει το μωρό Reneesmi-Bella ήταν πανέμορφο η σκηνή της αποτύπωσης δεν έχω τίποτα να πω απλά θέλω να δω την αντίδραση της Bella η σκηνές που την πάγωνε το δηλητήριο μου θύμιζαν House η Bella πάρα πολύ όμορφο βαμπίρ Και το μεγάλο ερώτημα είναι ΠΟΙΟΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΈΝΑ ΧΡΌΝΟ για την συνέχεια ?????? | |
|
| |
ευη New Moon Victim
Ηλικία : 37 Τόπος : θεσσαλονικη Αριθμός μηνυμάτων : 273 Registration date : 07/11/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn - Χαραυγή (Part 1) - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Σαβ 19 Νοε 2011 - 11:49 | |
| Χθες το βράδυ είδα κ εγώ την ταινία κ ένα έχω να πω...Μαγευτική!!! Πρώτα απ'όλα η σκηνοθεσία ήταν όλα τα λεφτά, ίσως η καλύτερη ως τώρα!Κατάφεραν σε πολύ μεγάλο βαθμό να βγάλουν όλα τα συναισθήματα που έβγαζε κ το βιβλίο! Ο Εντουαρντ ΘΕΟΣ!!! Αν και μου έλειψαν κάποιες στιγμές από το βιβλίο μπορώ να πω ότι όλα τα σημαντικά ήταν μέσα! Αγαπημένες σκηνές: στο τέλος του γάμου που τους δείχνει μόνους τους κ δεν υπάρχουν οι άλλοι πίσω. Σπουδαίο σκηνοθετικό εύρημα!Ο Condon απλά τα έσπασε! Επίσης η σκηνή που ακούει ο Εντουαρντ το παιδί! Μπορώ να πω οτι με καθήλωσε ο τρόπος που το απέδωσε ο Ρομπερτ! ΘΕΟΣ!!! Γενικά μου άρεσε που επιτέλους αφήσαν την Μπέλλα κ τον Έντουαρντ να δείξουν την μεγάλη αγάπη που έχουν μεταξύ τους! Ο καταλυτικός αυτός έρωτας σεε κάνει να αναρωτιέσαι αν μπορεί να υπάρξει στην πραγματικότητα ή όχι...αλλά κ να μην μπορεί σου δίνει κάτι για να ελπίζεις κ να προσπαθείς να τον φτάσεις στο σημείο αυτό! Η σκηνή της γέννας εντυπωσιακή, ακριβώς όπως την φανταζόσουν στο βιβλίο! Καλά βέβαια την ώρα που παλεύει από πάνω της ο Εντ για να την σώσει σου έρχεται να βάλεις τα κλάματα!!! Επίσης μπορώ να πω ότι επιτέλους χάρηκα που έδειξαν σωστά τη σχέση του Τζέικ με την Μπέλλα!Στις προηγούμενες δύο ταινίες τους έδειχναν λες κ ήταν αυτός ο μεγάλος της έρωτας! Πραγματικά ο ένας χρόνος που απομένει για τη συνέχεια μου φαίνεται απελπιστικά μεγάλος!!! | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn - Χαραυγή (Part 1) - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Σαβ 19 Νοε 2011 - 12:43 | |
| Ειναι απελπιστικα μεγαλος αλλα τουλαχιστον εχουμε πλεον την σιγουρα οτι αξιζει και με το παραπανο.Στην σκηνη που ο Εντουαρντ ψιθυριζει γυρνα πισω σε μενα μωρο μου απλα πλανταξα στο κλαμα...δεν υπαρχουν λογια για αυτη την ταινια.... | |
|
| |
despina aek Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn - Χαραυγή (Part 1) - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Σαβ 19 Νοε 2011 - 13:19 | |
| πωπω ναι.και τωρα ψαχνω να βρω κανενα βιντεακι στο youtube με αυτη τη σκηνη αλλα εχω βρει μονο τη μεταμορφωση της μπελλας. | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn - Χαραυγή (Part 1) - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Σαβ 19 Νοε 2011 - 13:36 | |
| Και την ταινια ακομη δεν την ανεβασαν πουθενα...ελπιζω να μην αργησουν.... | |
|
| |
despina aek Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn - Χαραυγή (Part 1) - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Σαβ 19 Νοε 2011 - 13:57 | |
| | |
|
| |
Bella Marie Swan Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : Στα δάση του Φορκς,με την υπέροχη πρασινάδα! Αριθμός μηνυμάτων : 3826 Registration date : 05/09/2010
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn - Χαραυγή (Part 1) - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Σαβ 19 Νοε 2011 - 14:38 | |
| Είδα εχθές την Χαραυγή.Τι να πρωτοσχολιάσω;Τον γάμο;Τη σκηνή στο δωμάτιο της Μπέλλα;Τον Τζέικομπ να τρέχει μες τη βροχή;Την ¶λις,να προσπαθεί να πείσει την Μπέλλα να βάλει τακούνια;Τον γάμο;Τον Τζέικ στον γάμο;Την μάχη με τους λυκανθρώπους;Τη γέννηση;Την μεταμόρφωση;Την αποτύπωση;Την σκηνή στην παραλία;Τον μήνα του μέλιτος; Προσωπικά,οι σκηνές που ξεχώρισα είναι οι εξής:Η πρώτη σκηνή,όπου ο Τζέικ τρέχει μες στη βροχή,η σκηνή στο δωμάτιο της Μπέλλα πριν τον γάμο,το νησί Έσμι,όταν η Μπέλλα ανακαλύπτει ότι είναι έγκυος, και γενικά όοοολες οι σκηνές με τον Τζέικ(για ευνόητους λόγους...) Και είδα και την σκηνή μετά τους συντελεστές! Την ώρα που φεύγαμε,άρχιζε η σκηνή και λεω στις φίλες μου:"Μην φεύγετε,έχει κι άλλο." Όλος ο κόσμος έμεινε κυριολεκτικά όρθιος για να δει την σκηνή!Και είχε και το It will rain να παίζεται!Αωωωω!! | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn - Χαραυγή (Part 1) - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Σαβ 19 Νοε 2011 - 15:00 | |
| αν μόνο με την μεταμόρφωση πλάνταξα στο κλάμα τι θα κάνω στα υπόλοιπα;;;; παιδιά δεν παίζεται ο σκηνοθέτης έκανε καταπληκτική δουλειά μετράω τις ώρες σαν τους φυλακισμένους για να πάω να την δω | |
|
| |
Kornilia PattinsonCullen Eclipse Bitten
Ηλικία : 28 Τόπος : With MY Edward Αριθμός μηνυμάτων : 309 Registration date : 07/03/2011
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn - Χαραυγή (Part 1) - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Σαβ 19 Νοε 2011 - 15:44 | |
| Όπως όλες σας έτσι κι εγώ είδα την ταινία την Πέμπτη το βράδυ. Τι να πω; Δεν υπάρχουν πολλά λόγια για κάτι τόσο τέλειο. Η ταινία ήταν απλά φανταστική και όλες οι σκηνές ήταν μία και μία και δε χόρταινα να τις βλέπω. Δεν ήθελα να τελειώσει η ταινία. Πραγματικά ήταν η πρώτη φορά που έπαθα κάτι τέτοιο με ταινία του Saga. Κατά την άποψή μου ήταν η καλύτερη ταινία σε όλη την Τετραλογία. Σε κάθε σκηνή ήμουν κάπως έτσι: Δε ξέρω τι να πρωτοπω. Καταρχάς θα συμφωνήσω σε αυτό που ειπώθηκε σχετικά με την ερωτική σκηνή. - Σπόιλερ:
- WhiteQueen έγραψε:
- Όσο για τις ερωτικές σκηνές δεν απογοητεύτηκα γιατί δεν υπήρχε σεξ αλλά υπήρχε έρωτας! Ας μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για δύο αγνά, άμαθα παιδιά που βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο σε αυτό τον τομέα και θέλουν απλά να κάνουν έρωτα για να σφραγίσουν την αγάπη τους. Εφόσον το είδα από αυτή τη σκοπιά και την οπτική ικανοποιήθηκα. Αν έδειχνε περισσότερα πράγματα ίσως να 'ευτέλιζε' σε έναν βαθμό τον ρομαντισμό και τον ερωτισμό. Δεν χαλάστηκα καθόλου, ειδικότερα μπορώ να πω ότι λάτρεψα ιδιαίτερα το σημείο που η Μπέλλα θυμάται την ερωτική τους βραδιά και ακόμα περισσότερο μου άρεσε ο Έντουαρντ που αντιμετωπίζει το ίδιο δειλά και συγκρατημένα το γεγονός.
Δεν ήταν καθόλου προκλητική ή πρόστυχη κάτι το οποίο με χαροποίησε γιατί θα μπορούσαν κάλλιστα να το εκμεταλλευτούν. Είναι αλήθεια οτι το πρώτο μέρος είναι πολύ αργό και δεν γίνονται πολλά αλλά αυτό με ικανοποίησε γιατί έδειξε ακριβώς ό,τι συνέβη και στο βιβλίο. Την προετοιμασία, τον γάμο, τον Τζέικ και την αντίδραση της Μπέλλα σε όλα αυτά. Το δεύτερο μέρος φυσικά ήταν πολύ πιο ενδιαφέρον από άποψη δράσης και πολύ πιο συγκλονιστικό από το πρώτο. Για τις σκηνές πριν από τη γέννα και τη μεταμόρφωση δε θα πω πολλά απλά ένα τεράστιο ΜΠΡΑΒΟ σε όλους τους ηθοποιούς για τις ερμηνείες τους και ένα ακόμα πιο τεράστιο ΜΠΡΑΒΟ στον Πάτινσον και την Στιούαρτ γιατί πραγματικά στο 2ο μέρος ήταν και οι δύο απολαυστικοί. Ειδικά ο Ρομπ ήταν συγκλονιστικός. Είναι σίγουρα η αγαπημένη μου ταινία από όλη τη σειρά και θα την ξαναδω σύντομα.Δηλώνω ενθουσιασμένη | |
|
| |
Bitten Pillows Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 44 Τόπος : xania Αριθμός μηνυμάτων : 728 Registration date : 18/12/2010
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn - Χαραυγή (Part 1) - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Σαβ 19 Νοε 2011 - 17:00 | |
| εγω δηλ τωρα αν πω οτι δεν ενθουσιαστηκαα θα χαρακτηριστω προδοτρια;;;;;;;;
μου φανηκε σαν σκηνες οχι αλληλενδετες μεταξυ τους κ βιαστηκες αν κ βιβλιο κ ταινια εχουν λιγες διαφορες μεταξυ τους.
καταρχην πρεπει να πω οτι το παξιμο ηταν σαφως ανωτερο απο τις προηγουμενες τανιες. δευτερον ο τροπος που παρουσιασαν την μεταμορφωση της μπελας ηταν απλως θεικος αν κ θα προτιμουσα να μην την ειχαν βαψει. επισης η αντιδραση της μπελας οταν παει να παντρευτει.....φυσικη κ απολυτα αληθοφανης.
δεν με ενοχλησε που η αρχη δν ηταν ομοια με αυτη του βιβλιου κ μ αρεσε το νυφικο αλλα το περιμενα με πιο πολυ δαντελα.....
λατρεψα την μαχη με τους λυκους, οι φακοι αυτη τη φορα ταιριαζαν οπως κ ο τροπς που μιλουσαν οι λυκοι. την αποτυπωση θα μπορουσαν κ να την δειιξουν καλυτερα, ο μηνας του μελιτος μου φανηκε λιγος φτωχος κ μικρος,η μουσικη αφαντη. η σκελετωμενη μπελα απλα τελεια.
θα το ξαναδω φυσικα
| |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn - Χαραυγή (Part 1) - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Σαβ 19 Νοε 2011 - 17:37 | |
| Ο καθενας εχει το δικαιωμα να εχει την γνωμη του.... | |
|
| |
eleni 2 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : χαλκιδικη Αριθμός μηνυμάτων : 1743 Registration date : 04/03/2011
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn - Χαραυγή (Part 1) - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Σαβ 19 Νοε 2011 - 18:05 | |
| Επιτελους την ειδα και εγω την ταινια χθες! Τι να πω απλα καταπληκτικη ηταν τοσο κοντα στο βιβλιο. Ολοι επαιξαν τελεια τον ρολο τους και ο Εντουαρντ οπως παντα υπεροχος Η σκηνη του γαμου μου αρεσε παρα πολυ και ιδιαιτερα οταν ακουστηκε το flightless bird. Η σκηνη της γεννας ηταν παρα πολυ δυνατη πραγματικα εμεινα. Ολη η ταινια ηταν υπεροχη. Συγχαρητηρια στον σκηνοθετη η αναμονη μας τοσο καιρο αποζημιωθηκε. Ανυπομονω για το δευτερο μερος!!!! | |
|
| |
marina forever Midnight Sun Vampire
Τόπος : Mystic Falls Αριθμός μηνυμάτων : 5838 Registration date : 01/01/2011
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn - Χαραυγή (Part 1) - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Σαβ 19 Νοε 2011 - 18:15 | |
| Πιστευω πως το part 2 θα ειναι καλο! θα εχει τους βολτουρι,τους λυκους, την ρεμεσμι..την μπελλα ως βρικολακας!!!
| |
|
| |
eleni 2 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : χαλκιδικη Αριθμός μηνυμάτων : 1743 Registration date : 04/03/2011
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn - Χαραυγή (Part 1) - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Σαβ 19 Νοε 2011 - 18:16 | |
| Ναι σιγουρα θα ειναι τελειο! | |
|
| |
pitsiriki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ΚΡΗΤΗ Αριθμός μηνυμάτων : 2567 Registration date : 22/07/2011
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn - Χαραυγή (Part 1) - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Σαβ 19 Νοε 2011 - 20:55 | |
| μια πολυ ωραια σκηνη της ταινιας ειναι στο γαμο οταν βγαζουν λογο , ο Τσαρλι που εμμεσα απειλησε τον Εντουαρντ οτι θα τον σκοτωσει αν στεχωρησει την Μπελλα η αγαπη της Ρενε μεσα απο το τραγουδι της τα πειραγματα του Εμμετ η ζηλεια της Τζεσικα η τρυφεροτητα της Εσμι και τελος η αφοσιωση και η αγαπη του Εντουαρντ για την Μπελλα | |
|
| |
| Breaking Dawn - Χαραυγή (Part 1) - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* | |
|