Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
Breaking Dawn - Χαραυγή (Part 1) - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
Breaking Dawn - Χαραυγή (Part 1) - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
Breaking Dawn - Χαραυγή (Part 1) - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
Breaking Dawn - Χαραυγή (Part 1) - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
Breaking Dawn - Χαραυγή (Part 1) - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
Breaking Dawn - Χαραυγή (Part 1) - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
Breaking Dawn - Χαραυγή (Part 1) - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
Breaking Dawn - Χαραυγή (Part 1) - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
Breaking Dawn - Χαραυγή (Part 1) - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
Breaking Dawn - Χαραυγή (Part 1) - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Παρόμοια θέματα
Quote of the Week
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
Bella & Edward Playlist
Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

Breaking Dawn - Χαραυγή (Part 1) - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*

Πήγαινε κάτω 
+78
ms. teylor lautner
stavroulita
!~Twilighter~!
RafaelaVolturi
Silia
mallou
Fay1765
Stella Sunlight
SpankRansom
dmant89
Mrs Alice
robert\'s girl
nansypap
demona1986
Vanina
bedward__
twilightsagaddicted
kati
annaval
EliRose
eternity
ed<3
breathless
Mrs.Christina
niki
April
!!!twilight!!!
almighty
kanty
angepsi
bloody swan
BELLA MARIE
chrisostomos
eleni 2
Bitten Pillows
Kornilia PattinsonCullen
Bella Marie Swan
pipitsa25
Teodan
Bella07
marina forever
hlhtwilightmania
ευη
mR.Geo
evac
D.R.
despina aek
bellarenesmi
NICKY
Emy+Robert
ROBELINA
vikaki21
jennypara
$ofi@ + Edward
Fallen Angel
i love edward 2
Mental Shield
peby
Phantom of the Vampires
hiddenfantasy
panagiota
scarlet rose
Kimberly
twilightFOREVER
mimikoulaki
marina
WhiteQueen
MIKAELLA
pitsiriki
robsten kiss
tasos
xrysanthi
sunrise
Dalia
MARIA SWAN CULLEN
T-NM-E-BD
evi
ΕΡΗ
82 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 15  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Sagaland!
Αριθμός μηνυμάτων : 8830
Registration date : 14/09/2008

Forks Student Profile
Team: Edward - Bella Edward - Bella
Special ability Special ability: Shield Against Mental Attacks

Breaking Dawn - Χαραυγή (Part 1) - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   - Σελίδα 5 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Breaking Dawn - Χαραυγή (Part 1) - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*    Breaking Dawn - Χαραυγή (Part 1) - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΣαβ 19 Νοε 2011 - 0:19

Την ταινία την έχω δει μέχρι τώρα τρεις φορές (μία κάθε μέρα) και αύριο πάω για την Τέταρτη και δεν μπορώ να τη χορτάσω... Τι τραβάμε κι εμείς οι φαν. Δεν μπορούν να μας βγάλουν μία κάρτα διαρκείας; Κάθε βράδυ στον κινηματογράφο είμαστε, τόσα λεφτά έχουμε δώσει σε αυτή την άτιμη την ODEON όλα αυτά τα χρόνια... Breaking Dawn - Χαραυγή (Part 1) - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   - Σελίδα 5 945889
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
http://www.jokastia.blogspot.com
Bella07
Eclipse Bitten
Eclipse Bitten
Bella07

Θηλυκό Καρκίνος
Τόπος : Κρητη
Αριθμός μηνυμάτων : 435
Registration date : 13/01/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Controling the Elements

Breaking Dawn - Χαραυγή (Part 1) - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   - Σελίδα 5 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Breaking Dawn - Χαραυγή (Part 1) - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*    Breaking Dawn - Χαραυγή (Part 1) - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΣαβ 19 Νοε 2011 - 0:21

Μολις τωρα γυρισα την ειδα δεν εχω λογια να πω για την ταινια,ειναι τελεια αλλα η σκηνη της γεννας ηταν συγκλονιστικη,το μονο που μου εσπασε τα νευρα ηταν κατι χαζες που γελουσαν συνεχεια.
marina
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
marina

Θηλυκό Υδροχόος
Τόπος : κόρινθος
Αριθμός μηνυμάτων : 3084
Registration date : 22/01/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Inflict Pain with Thoughs

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Breaking Dawn - Χαραυγή (Part 1) - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*    Breaking Dawn - Χαραυγή (Part 1) - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΣαβ 19 Νοε 2011 - 0:22

Και εγώ άκουσα ότι ήταν αηδιαστική η σκηνή...
Teodan
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Teodan

¶ντρας Τόπος : Θεσσαλονίκη
Αριθμός μηνυμάτων : 4153
Registration date : 25/05/2011

Forks Student Profile
Team: Jasper - Alice Jasper - Alice
Special ability Special ability: Influencing emotions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Breaking Dawn - Χαραυγή (Part 1) - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*    Breaking Dawn - Χαραυγή (Part 1) - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΣαβ 19 Νοε 2011 - 0:25

Ανυπομονώ να τα δω όλα.Και τη σκηνή της γέννας εννοείται που ελπίζω να είναι ανατριχιαστική...
White Queen θα έπρεπε να στείλεις αίτηση στην Odeon lol!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την dan στις Σαβ 19 Νοε 2011 - 0:25, 1 φορά
Bella07
Eclipse Bitten
Eclipse Bitten
Bella07

Θηλυκό Καρκίνος
Τόπος : Κρητη
Αριθμός μηνυμάτων : 435
Registration date : 13/01/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Controling the Elements

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Breaking Dawn - Χαραυγή (Part 1) - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*    Breaking Dawn - Χαραυγή (Part 1) - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΣαβ 19 Νοε 2011 - 0:25

Δεν αηδιασα καθολου λυπηθηκα παρα πολυ ετσι που πονουσε και φοβοταν μην παθει κατι τω μωρο.
marina forever
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
marina forever

Θηλυκό Τόπος : Mystic Falls
Αριθμός μηνυμάτων : 5838
Registration date : 01/01/2011

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Mind Reading

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Breaking Dawn - Χαραυγή (Part 1) - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*    Breaking Dawn - Χαραυγή (Part 1) - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΣαβ 19 Νοε 2011 - 0:29

Oντως η σκηνη της γεννας ειναι αηδιαστικη...
οοο του παει πολυ του ρομπ να γινει πατερας.. Breaking Dawn - Χαραυγή (Part 1) - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   - Σελίδα 5 150320
marina
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
marina

Θηλυκό Υδροχόος
Τόπος : κόρινθος
Αριθμός μηνυμάτων : 3084
Registration date : 22/01/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Breaking Dawn - Χαραυγή (Part 1) - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*    Breaking Dawn - Χαραυγή (Part 1) - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΣαβ 19 Νοε 2011 - 0:41

Ναι το αγόρι μου!! Είδα κάτι φώτο του και ενθουσιάστηκα!!!! στον γάμο δεν μου άρεσε αλλά άλλαξα γνωμη!
Τέλεια η υπογραφή σου..!!!!
pipitsa25
Twilight Human
Twilight Human
pipitsa25

Αριθμός μηνυμάτων : 32
Registration date : 13/12/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Breaking Dawn - Χαραυγή (Part 1) - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*    Breaking Dawn - Χαραυγή (Part 1) - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΣαβ 19 Νοε 2011 - 1:42

μόλις γύρισα από σινεμά δεν εχω λόγια ήταν τελεία.....φανταστικη η μόνη σκηνή που δεν μου αρέσει πολύ.(ναι υπάρχει.)ήταν ο διάλογος των λυκανθρωπων λες κ έβλεπα παιδικά αλλά κατα τα αλλά τελεία ερώτηση ιδέα μου ειναι ή τους ηθοποιούς ελαφρώς τους είχαν λιγο χάλια βαμμενους????στην πρωτη ταινία φαίνονταν πιο φυσικοί
T-NM-E-BD
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
T-NM-E-BD

Θηλυκό Σκορπιός
Τόπος : Αθανιστάν!!!!!
Αριθμός μηνυμάτων : 2274
Registration date : 03/09/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Creating Illusions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Breaking Dawn - Χαραυγή (Part 1) - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*    Breaking Dawn - Χαραυγή (Part 1) - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΣαβ 19 Νοε 2011 - 5:10

Όχι δε νομίζω... μακάρι να τα βάλουν στα ντιβιντι γιατί δεν είδαμε αρκετα... όπως η σκηνη μέσα στο νερό...δεν είχε διαρευσει μια φωτο που ηταν κασκαντερ? ή όταν χτυπησε ο Εντ το Τζεικομπ....
evi
The Volturi
evi

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris....
Αριθμός μηνυμάτων : 64746
Registration date : 16/10/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Breaking Dawn - Χαραυγή (Part 1) - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*    Breaking Dawn - Χαραυγή (Part 1) - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΣαβ 19 Νοε 2011 - 10:37

Πλεον τοσες φορες που εχουν δει τις φατσες μας στον κινηματογραφο για αυτες τις ταινιες επρεπε να μας αφηνουν να περναμε δωρεαν....θα ξανα παω την Δευτερα και ηδη δεν κρατιεμαι....
http://www.stixoi.info/stixoi.php?info=MyStixoi&gr=poems&
mimikoulaki
Twilight Human
Twilight Human
mimikoulaki

Θηλυκό Αιγόκερως
Τόπος : Thessaloniki
Αριθμός μηνυμάτων : 21
Registration date : 02/06/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Breaking Dawn - Χαραυγή (Part 1) - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*    Breaking Dawn - Χαραυγή (Part 1) - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΣαβ 19 Νοε 2011 - 10:44

Πάρα πολύ ωραία η ταινία , πάρα πολύ πιστή στο βιβλίο και πάρα πολύ καλά σκηνοθετημένη .
Είμαι απλά εντυπωσιασμένη , χθες μόλις βγήκα από την αίθουσα ήμουν απλά άφωνη
η Bella ήταν θεά στον γάμο και ο Edward κούκλος σε όλη την σκηνή είχα ένα ηλίθιο χαμόγελο στο πρόσωπο μου και έσφιγγα το χέρι της φίλης μου ..πάρα πολύ γλυκιά σκηνή !!
Να μην μιλήσω για το honeymoon
η ερωτική στιγμή Breaking Dawn - Χαραυγή (Part 1) - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   - Σελίδα 5 620541 κυριολεκτικά έλιωσα
πάρα πολύ γλυκιά έτσι ακριβώς όπως ταίριαζε στον Edward και την Bella
και εκεί δε με τα εσώρουχα το απόλαυσα !!!!!
Ελπίζω να βάλουν τις υπόλοιπες σκηνές στον dvd
Τώρα για την εγκυμοσύνη τι να πω
ο Bill Condon έκανε θαύματα
η Bella ήταν έτσι ακριβώς όπως την είχα φανταστεί
η απόγνωση του Edward με είχε καθηλώσει ήθελα να βάλω τα κλάματα
πάντως του Edward του πάει η πατρότητα σε εκείνη τη στιγμή που ακουμπούσε την κοιλιά της είχα λιώσει
Εκεί που η Bella έπινε αίμα σε ποτήρι του φραπέ ένιωθα τα ποπ κόρν να ανεβαίνουν προς τα πάνω
ο Jake θεός σε όλη την ταινία
εκεί που μιλούσαν οι λύκοι ήθελα να σκάσω στα γέλια μου θύμισε καρτούν της Βεργίνας
αλλά η σκηνή που ο Jacob φεύγει από την αγέλη εντυπωσιακή , τα εφέ ...
Αγαπάμε Seth
την καημένη την Leah την λυπήθηκα
τώρα για την Rosalie δεν μπορώ να πω την καταλαβαίνω αλλά κατευθείαν να την σφάξει την άλλη ηρέμησε
τώρα για την σκηνή της γέννας ένα έχω να πω οτι δεν πάει με τα ποπ κόρν
αλλά ήταν εντυπωσιακή μπορώ να πω
η απόγνωση του Edward με είχε συγκινήσει
το μωρό Reneesmi-Bella ήταν πανέμορφο
η σκηνή της αποτύπωσης δεν έχω τίποτα να πω απλά θέλω να δω την αντίδραση της Bella
η σκηνές που την πάγωνε το δηλητήριο μου θύμιζαν House
η Bella πάρα πολύ όμορφο βαμπίρ
Και το μεγάλο ερώτημα είναι ΠΟΙΟΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ ΈΝΑ ΧΡΌΝΟ για την συνέχεια ??????
ευη
New Moon Victim
New Moon Victim
ευη

Θηλυκό Αιγόκερως
Τόπος : θεσσαλονικη
Αριθμός μηνυμάτων : 273
Registration date : 07/11/2011

Forks Student Profile
Special ability Special ability: See Through Lies

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Breaking Dawn - Χαραυγή (Part 1) - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*    Breaking Dawn - Χαραυγή (Part 1) - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΣαβ 19 Νοε 2011 - 11:49

Χθες το βράδυ είδα κ εγώ την ταινία κ ένα έχω να πω...Μαγευτική!!! faint
Πρώτα απ'όλα η σκηνοθεσία ήταν όλα τα λεφτά, ίσως η καλύτερη ως τώρα!Κατάφεραν σε πολύ μεγάλο βαθμό να βγάλουν όλα τα συναισθήματα που έβγαζε κ το βιβλίο!
Ο Εντουαρντ ΘΕΟΣ!!! faint Breaking Dawn - Χαραυγή (Part 1) - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   - Σελίδα 5 98735 Breaking Dawn - Χαραυγή (Part 1) - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   - Σελίδα 5 98735 Breaking Dawn - Χαραυγή (Part 1) - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   - Σελίδα 5 620541 Breaking Dawn - Χαραυγή (Part 1) - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   - Σελίδα 5 21223
Αν και μου έλειψαν κάποιες στιγμές από το βιβλίο μπορώ να πω ότι όλα τα σημαντικά ήταν μέσα!
Αγαπημένες σκηνές: στο τέλος του γάμου που τους δείχνει μόνους τους κ δεν υπάρχουν οι άλλοι πίσω. Σπουδαίο σκηνοθετικό εύρημα!Ο Condon απλά τα έσπασε! Επίσης η σκηνή που ακούει ο Εντουαρντ το παιδί! Μπορώ να πω οτι με καθήλωσε ο τρόπος που το απέδωσε ο Ρομπερτ! ΘΕΟΣ!!!
Γενικά μου άρεσε που επιτέλους αφήσαν την Μπέλλα κ τον Έντουαρντ να δείξουν την μεγάλη αγάπη που έχουν μεταξύ τους! Ο καταλυτικός αυτός έρωτας σεε κάνει να αναρωτιέσαι αν μπορεί να υπάρξει στην πραγματικότητα ή όχι...αλλά κ να μην μπορεί σου δίνει κάτι για να ελπίζεις κ να προσπαθείς να τον φτάσεις στο σημείο αυτό!
Η σκηνή της γέννας εντυπωσιακή, ακριβώς όπως την φανταζόσουν στο βιβλίο! Καλά βέβαια την ώρα που παλεύει από πάνω της ο Εντ για να την σώσει σου έρχεται να βάλεις τα κλάματα!!!
Επίσης μπορώ να πω ότι επιτέλους χάρηκα που έδειξαν σωστά τη σχέση του Τζέικ με την Μπέλλα!Στις προηγούμενες δύο ταινίες τους έδειχναν λες κ ήταν αυτός ο μεγάλος της έρωτας!
Πραγματικά ο ένας χρόνος που απομένει για τη συνέχεια μου φαίνεται απελπιστικά μεγάλος!!! Breaking Dawn - Χαραυγή (Part 1) - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   - Σελίδα 5 592681
evi
The Volturi
evi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Breaking Dawn - Χαραυγή (Part 1) - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*    Breaking Dawn - Χαραυγή (Part 1) - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΣαβ 19 Νοε 2011 - 12:43

Ειναι απελπιστικα μεγαλος αλλα τουλαχιστον εχουμε πλεον την σιγουρα οτι αξιζει και με το παραπανο.Στην σκηνη που ο Εντουαρντ ψιθυριζει γυρνα πισω σε μενα μωρο μου απλα πλανταξα στο κλαμα...δεν υπαρχουν λογια για αυτη την ταινια....
despina aek
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
despina aek

Θηλυκό Λέων
Τόπος : ρεθυμνο
Αριθμός μηνυμάτων : 2200
Registration date : 25/04/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Future Telling

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Breaking Dawn - Χαραυγή (Part 1) - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*    Breaking Dawn - Χαραυγή (Part 1) - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΣαβ 19 Νοε 2011 - 13:19

πωπω ναι.και τωρα ψαχνω να βρω κανενα βιντεακι στο youtube με αυτη τη σκηνη αλλα εχω βρει μονο τη μεταμορφωση της μπελλας.
evi
The Volturi
evi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Breaking Dawn - Χαραυγή (Part 1) - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*    Breaking Dawn - Χαραυγή (Part 1) - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΣαβ 19 Νοε 2011 - 13:36

Και την ταινια ακομη δεν την ανεβασαν πουθενα...ελπιζω να μην αργησουν....
despina aek
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
despina aek

Θηλυκό Λέων
Τόπος : ρεθυμνο
Αριθμός μηνυμάτων : 2200
Registration date : 25/04/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Future Telling

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Breaking Dawn - Χαραυγή (Part 1) - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*    Breaking Dawn - Χαραυγή (Part 1) - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΣαβ 19 Νοε 2011 - 13:57

αμην και ποτε.
Bella Marie Swan
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Bella Marie Swan

Θηλυκό Δίδυμος
Τόπος : Στα δάση του Φορκς,με την υπέροχη πρασινάδα!
Αριθμός μηνυμάτων : 3826
Registration date : 05/09/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Breaking Dawn - Χαραυγή (Part 1) - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*    Breaking Dawn - Χαραυγή (Part 1) - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΣαβ 19 Νοε 2011 - 14:38

Είδα εχθές την Χαραυγή.Τι να πρωτοσχολιάσω;Τον γάμο;Τη σκηνή στο δωμάτιο της Μπέλλα;Τον Τζέικομπ να τρέχει μες τη βροχή;Την ¶λις,να προσπαθεί να πείσει την Μπέλλα να βάλει τακούνια;Τον γάμο;Τον Τζέικ στον γάμο;Την μάχη με τους λυκανθρώπους;Τη γέννηση;Την μεταμόρφωση;Την αποτύπωση;Την σκηνή στην παραλία;Τον μήνα του μέλιτος;

Προσωπικά,οι σκηνές που ξεχώρισα είναι οι εξής:Η πρώτη σκηνή,όπου ο Τζέικ τρέχει μες στη βροχή,η σκηνή στο δωμάτιο της Μπέλλα πριν τον γάμο,το νησί Έσμι,όταν η Μπέλλα ανακαλύπτει ότι είναι έγκυος, και γενικά όοοολες οι σκηνές με τον Τζέικ(για ευνόητους λόγους...)
Και είδα και την σκηνή μετά τους συντελεστές! boogie
Την ώρα που φεύγαμε,άρχιζε η σκηνή και λεω στις φίλες μου:"Μην φεύγετε,έχει κι άλλο."
Όλος ο κόσμος έμεινε κυριολεκτικά όρθιος για να δει την σκηνή!Και είχε και το It will rain να παίζεται!Αωωωω!! Breaking Dawn - Χαραυγή (Part 1) - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   - Σελίδα 5 274215 Breaking Dawn - Χαραυγή (Part 1) - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   - Σελίδα 5 4947
http://instagram.com/eva_filippa
xrysanthi
The Volturi
xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 8719
Registration date : 08/11/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Breaking Dawn - Χαραυγή (Part 1) - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*    Breaking Dawn - Χαραυγή (Part 1) - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΣαβ 19 Νοε 2011 - 15:00

αν μόνο με την μεταμόρφωση πλάνταξα στο κλάμα τι θα κάνω στα υπόλοιπα;;;;
παιδιά δεν παίζεται ο σκηνοθέτης έκανε καταπληκτική δουλειά
μετράω τις ώρες σαν τους φυλακισμένους για να πάω να την δω Sad Sad Sad
http://xrysanthi-fanfictions.blogspot.com/p/blog-page_10.html
Kornilia PattinsonCullen
Eclipse Bitten
Eclipse Bitten
Kornilia PattinsonCullen

Θηλυκό Ζυγός
Τόπος : With MY Edward
Αριθμός μηνυμάτων : 309
Registration date : 07/03/2011

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Breaking Dawn - Χαραυγή (Part 1) - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*    Breaking Dawn - Χαραυγή (Part 1) - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΣαβ 19 Νοε 2011 - 15:44

Όπως όλες σας έτσι κι εγώ είδα την ταινία την Πέμπτη το βράδυ. Τι να πω; Δεν υπάρχουν πολλά λόγια για κάτι τόσο τέλειο. Η ταινία ήταν απλά φανταστική και όλες οι σκηνές ήταν μία και μία και δε χόρταινα να τις βλέπω. Δεν ήθελα να τελειώσει η ταινία. Πραγματικά ήταν η πρώτη φορά που έπαθα κάτι τέτοιο με ταινία του Saga. Κατά την άποψή μου ήταν η καλύτερη ταινία σε όλη την Τετραλογία. Σε κάθε σκηνή ήμουν κάπως έτσι: Shocked Δε ξέρω τι να πρωτοπω. Καταρχάς θα συμφωνήσω σε αυτό που ειπώθηκε σχετικά με την ερωτική σκηνή.
Σπόιλερ:
Δεν ήταν καθόλου προκλητική ή πρόστυχη κάτι το οποίο με χαροποίησε γιατί θα μπορούσαν κάλλιστα να το εκμεταλλευτούν.
Είναι αλήθεια οτι το πρώτο μέρος είναι πολύ αργό και δεν γίνονται πολλά αλλά αυτό με ικανοποίησε γιατί έδειξε ακριβώς ό,τι συνέβη και στο βιβλίο. Την προετοιμασία, τον γάμο, τον Τζέικ και την αντίδραση της Μπέλλα σε όλα αυτά. Το δεύτερο μέρος φυσικά ήταν πολύ πιο ενδιαφέρον από άποψη δράσης και πολύ πιο συγκλονιστικό από το πρώτο. Για τις σκηνές πριν από τη γέννα και τη μεταμόρφωση δε θα πω πολλά απλά ένα τεράστιο ΜΠΡΑΒΟ σε όλους τους ηθοποιούς για τις ερμηνείες τους και ένα ακόμα πιο τεράστιο ΜΠΡΑΒΟ στον Πάτινσον και την Στιούαρτ γιατί πραγματικά στο 2ο μέρος ήταν και οι δύο απολαυστικοί. Ειδικά ο Ρομπ ήταν συγκλονιστικός.

Είναι σίγουρα η αγαπημένη μου ταινία από όλη τη σειρά και θα την ξαναδω σύντομα.Δηλώνω ενθουσιασμένη Breaking Dawn - Χαραυγή (Part 1) - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   - Σελίδα 5 6512
http://twilightsagaforum.forumgreek.com/
Bitten Pillows
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Bitten Pillows

Θηλυκό Ταύρος
Τόπος : xania
Αριθμός μηνυμάτων : 728
Registration date : 18/12/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Breaking Dawn - Χαραυγή (Part 1) - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*    Breaking Dawn - Χαραυγή (Part 1) - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΣαβ 19 Νοε 2011 - 17:00

εγω δηλ τωρα αν πω οτι δεν ενθουσιαστηκαα θα χαρακτηριστω προδοτρια;;;;;;;;

μου φανηκε σαν σκηνες οχι αλληλενδετες μεταξυ τους κ βιαστηκες αν κ βιβλιο κ ταινια εχουν λιγες διαφορες μεταξυ τους.

καταρχην πρεπει να πω οτι το παξιμο ηταν σαφως ανωτερο απο τις προηγουμενες τανιες. δευτερον ο τροπος που παρουσιασαν την μεταμορφωση της μπελας ηταν απλως θεικος αν κ θα προτιμουσα να μην την ειχαν βαψει. επισης η αντιδραση της μπελας οταν παει να παντρευτει.....φυσικη κ απολυτα αληθοφανης.

δεν με ενοχλησε που η αρχη δν ηταν ομοια με αυτη του βιβλιου κ μ αρεσε το νυφικο αλλα το περιμενα με πιο πολυ δαντελα.....

λατρεψα την μαχη με τους λυκους, οι φακοι αυτη τη φορα ταιριαζαν οπως κ ο τροπς που μιλουσαν οι λυκοι. την αποτυπωση θα μπορουσαν κ να την δειιξουν καλυτερα, ο μηνας του μελιτος μου φανηκε λιγος φτωχος κ μικρος,η μουσικη αφαντη. η σκελετωμενη μπελα απλα τελεια.

θα το ξαναδω φυσικα
evi
The Volturi
evi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Breaking Dawn - Χαραυγή (Part 1) - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*    Breaking Dawn - Χαραυγή (Part 1) - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΣαβ 19 Νοε 2011 - 17:37

Ο καθενας εχει το δικαιωμα να εχει την γνωμη του.... lol!
eleni 2
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
eleni 2

Θηλυκό Κριός
Τόπος : χαλκιδικη
Αριθμός μηνυμάτων : 1743
Registration date : 04/03/2011

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Breaking Dawn - Χαραυγή (Part 1) - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*    Breaking Dawn - Χαραυγή (Part 1) - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΣαβ 19 Νοε 2011 - 18:05

Επιτελους την ειδα και εγω την ταινια χθες! Τι να πω απλα καταπληκτικη faint faint faint faint ηταν τοσο κοντα στο βιβλιο. Ολοι επαιξαν τελεια τον ρολο τους και ο Εντουαρντ οπως παντα υπεροχος Breaking Dawn - Χαραυγή (Part 1) - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   - Σελίδα 5 150320
Η σκηνη του γαμου μου αρεσε παρα πολυ και ιδιαιτερα οταν ακουστηκε το flightless bird. Η σκηνη της γεννας ηταν παρα πολυ δυνατη πραγματικα εμεινα. Ολη η ταινια ηταν υπεροχη.
Συγχαρητηρια στον σκηνοθετη η αναμονη μας τοσο καιρο αποζημιωθηκε. Ανυπομονω για το δευτερο μερος!!!!
marina forever
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
marina forever

Θηλυκό Τόπος : Mystic Falls
Αριθμός μηνυμάτων : 5838
Registration date : 01/01/2011

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Breaking Dawn - Χαραυγή (Part 1) - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*    Breaking Dawn - Χαραυγή (Part 1) - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΣαβ 19 Νοε 2011 - 18:15

Πιστευω πως το part 2 θα ειναι καλο! θα εχει τους βολτουρι,τους λυκους, την ρεμεσμι..την μπελλα ως βρικολακας!!!
eleni 2
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
eleni 2

Θηλυκό Κριός
Τόπος : χαλκιδικη
Αριθμός μηνυμάτων : 1743
Registration date : 04/03/2011

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Breaking Dawn - Χαραυγή (Part 1) - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*    Breaking Dawn - Χαραυγή (Part 1) - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΣαβ 19 Νοε 2011 - 18:16

Ναι σιγουρα θα ειναι τελειο!
pitsiriki
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
pitsiriki

Θηλυκό Κριός
Τόπος : ΚΡΗΤΗ
Αριθμός μηνυμάτων : 2567
Registration date : 22/07/2011

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Breaking Dawn - Χαραυγή (Part 1) - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*    Breaking Dawn - Χαραυγή (Part 1) - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*   - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΣαβ 19 Νοε 2011 - 20:55

μια πολυ ωραια σκηνη της ταινιας ειναι στο γαμο οταν βγαζουν λογο ,
ο Τσαρλι που εμμεσα απειλησε τον Εντουαρντ οτι θα τον σκοτωσει αν στεχωρησει την Μπελλα
η αγαπη της Ρενε μεσα απο το τραγουδι της
τα πειραγματα του Εμμετ
η ζηλεια της Τζεσικα
η τρυφεροτητα της Εσμι
και τελος η αφοσιωση και η αγαπη του Εντουαρντ για την Μπελλα

Breaking Dawn - Χαραυγή (Part 1) - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 5 από 15Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 15  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>>
» Breaking Dawn Part 2 DVD

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Bella And Edward :: Twilight Movies-
Μετάβαση σε: