Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
Θέμα: Απ: Breaking Dawn - Χαραυγή (Part 1) - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 17 Νοε 2011 - 15:47
WhiteQueen έγραψε:
Επίσης να σταθώ κι εγώ λίγο στην 'αποτύπωση'... ήταν καλύτερη από το βιβλίο αν αυτό είναι δυνατόν! Αυτά που είδε ο Τζέηκομπ, τη Ρένεσμε το μέλλοντος... Και το γονάτισμα μπροστά της ήταν απλά respect!
Ετσι δεν λενε??Οτι μια εικονα αξιζει με 1000 λεξεις!!!Να γιατι ηταν καλυτερη απο το βιβλιο η συγκεκριμενη σκηνη!!!Γιατι ευτυχως για μας καταφερε να την αποδωσει σωστα ο σκηνοθετης!!!Εδωσε ρεστα ο συγκεκριμενος!!!
MARIA SWAN CULLEN Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : ATHENS Αριθμός μηνυμάτων : 865 Registration date : 17/09/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
Θέμα: Απ: Breaking Dawn - Χαραυγή (Part 1) - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 17 Νοε 2011 - 15:50
WhiteQueen έγραψε:
Σπόιλερ:
Δείχνει τους Βολτούρι! Αλλά δεν θα σου πω τίποτα άλλο!
ΕΥΧΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩ!!! τουλαχιστον τωρα ξερω τι να περιμενω...
vikaki21 Midnight Sun Vampire
Τόπος : Όπου φύσaει ο άνεμος Αριθμός μηνυμάτων : 2263 Registration date : 09/01/2010
Θέμα: Απ: Breaking Dawn - Χαραυγή (Part 1) - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 17 Νοε 2011 - 15:58
Εγώ θα την δω σήμερα και με αυτά που διάβασα από εσάς κορίτσια είμαι πολύ χαρούμενη γιατί βλέπω πως η ταινία δεν σε αφήνει χωρίς να σε αποζημιώσει για τον ένα χρόνο που θα περιμένει για να δεις το τέλος
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Θέμα: Απ: Breaking Dawn - Χαραυγή (Part 1) - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 17 Νοε 2011 - 18:29
Κοριτσια δεν εχω καταφερει να συνελθω ακομα...Δεν μπορω θελω να τη δω ξανα!!! Εδω και 1 ωρα βλεπω τα τελευταια 10 λεπτα της ταινιας στο youtube και εχω ριξει παλι το κλαμα της ζωης μου...!Μονο που σκεφτομαι γενικα την ταινια δακρυζω...
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
Θέμα: Απ: Breaking Dawn - Χαραυγή (Part 1) - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 17 Νοε 2011 - 19:23
κοριτσια μολις ηρθα απο την ταινια ,και ακομα εχω μεινει με το στομα ανοιχτο !!!!!!!!! δεν μπορω ακομα να συνελθω.. θα ξεκινησω απο τα βασικα και επειτα θα το αναλυσω περισσοτερο!! αρχικα μπορω να πω οτι η σκηνοθεσια της ταινιας ηταν εξαιρετικη , η πιο καλη απο καθε αλλη , η καθε σκηνη ηταν προσεγμενη αψογα .. η μουσικη σε συνεπερνε κυριολεχτικα ομως .. ας το ανλυσουμε ομως καλυτερα !! ο εντουαρτ ηταν εξαιρετικος , οιπρωτες σκηνες που εδειχνε το παρελθον του με αφησαν αφωνη ...το νυφικο απλα πανεμορφο και η μπελλα κουκλα , οπως φυσικα και ο εντ γαμπρος .. η σκηνη του μελιτος ενταξει απλα ειχα χαζεψει , το σωμα του εντ εκπληκτικο , η καθε σκηνη του μελιτος μοναδικη .. μου αρεσε που εβλεπα κυριολεχτικα το ζευγαρι τοσο αγαπημενο και φουντωσα με τις σκηνες , εδειξαν αρκετα πραγματα και σε συνδυασμο με την φαντασια ηταν απολυτα τελειες!! τα πορτογαλλικα του εντ μου αρεσαν πολυ ... η σκηνη που ξετρελαθηκα ηταν η σκηνη οπου φωναξε ο εντ , ηταν αλλος ανθρωπος ή για να πω κυριολεχτικα αλλος βρικολακας!το μωρο μου ομως ζητησε συγνωμη αμεσως σχεδον ... η μπελλα ηταν εξαιρετικα χαλια , θελοντας να πω οτι ειχαν κανει τελεια δουλεια με το βαψιμο αλλα με τους μηχανισμους που την εκαναν τοσο μα τοσο λεπτη , σαν σκελετος ... η σκηνη που ξετρελαθηκα ηταν εκει οπου ακουσα το μωρο ηταν τοσο μα τοσο ομορφη!!!!!!ειλικρεινα συγκινηθηκα !! ο τζεικομπ νομιζω οτι ηταν αψογος , εδειχνε πολυ καλυτερος απο καθε αλλη ταινια .. η σκηνη της γεννας ηταν σαν θρλερ κυριολεχτικα ομως , ειχα μεινει και εκει οπου ειχε μεινει η μπελλα , μπορει να ειχα διαβασει το βιβλιο , αλλα με ειχε πιασει μια αγωνια , αφηστε το να παει .. ελεγα σε παρακαλω ξυπνα , ξυπνα .. η σκηνη της αποτυπωσης , ηταν απλα απαιχτη , η κοπελα ηταν κουκλα , ειδικα εκει οπου γονατισε μπροστα της , μου εκοψε τα ποδια .. το τελος απλα απαιχτο .. κουκλα η μπελλα σας βρικολακας!!!!!!!!! ειλικρεινα μια απο τις καλυτερες ταινιες!!!!!!!!!!!!!!!
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Θέμα: Απ: Breaking Dawn - Χαραυγή (Part 1) - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 17 Νοε 2011 - 21:42
Κορίτσιααααα είδα κι εγώ την ταινία εχθές το βράδυ!!! Δεν μπορώ να το πιστέψω ακόμη και κυκλοφορώ με ένα χαζό χαμόγελο όλη τη μέρα σήμερα!!!
Αγαπώ Έντουαρντ! Μετά και από αυτή την ταινία καταλαβαίνω για ποιο λόγο τον αγαπάω τόσο μα τόσο πολύ! Είναι ο ιδανικός, ο τέλειος...ο υπέρτατος! Γίνομαι ίσως υπερβολική με αυτά τα λόγια, αλλά είναι παράλογο το να μη σε συγκινήσει αυτός ο χαρακτήρας. Η σκηνή στη δεξίωση που λέει εκείνα τα λόγια στην Μπέλα, ήταν ό,τι ωραιότερο έχω δει ποτέ, όπως επίσης και κατά την εγκυμοσύνη της Μπέλα, όταν μαθαίνουν πως η καρδιά της δεν θα αντέξει κι εκείνος της φωνάζει πως δεν έχει άλλη επιλογή. Πόσο έντονη σκηνή!
Όλη η ταινία εν ολίγοις ήταν απερρίγραπτη!!!! Το honeymoon δε, ήταν... Ο Έντουαρντ έδωσε ρέστα, δεν ξέρω αν συμφωνείτε! Και μία ερώτηση κορίτσια. Μου φάνηκε πως στη σκηνή την... "λεμονάτη" φάνηκε λίγο το στήθος της Κρίστεν. Το παρατηρήσατε ή ήταν ιδέα μου;;;
NICKY Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Αριθμός μηνυμάτων : 702 Registration date : 24/09/2009
Θέμα: Απ: Breaking Dawn - Χαραυγή (Part 1) - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 17 Νοε 2011 - 23:00
μόλις γύρισα απο το σινεμά....και νομίζω οτι εχω καταθλιψη
vikaki21 Midnight Sun Vampire
Τόπος : Όπου φύσaει ο άνεμος Αριθμός μηνυμάτων : 2263 Registration date : 09/01/2010
Θέμα: Απ: Breaking Dawn - Χαραυγή (Part 1) - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Πεμ 17 Νοε 2011 - 23:09
Η ταινία ηταν τελεία δεν περίμενα ο σκηνοθετης να είναι τόσο πιστώς στο βιβλίο και να αποδώσει όλα τα συναισθήματα που ένιωθαν όλοι αν και δεν είχε δράση ήσουν όλη την ώρα σε αγωνιά δεν βαριέσαι καθόλου καλά η kristen ήταν τελεία σίγουρα θα πάω να την ξαναδώ ποιος περιμένει ένα χρόνο να δει το δεύτερο μέρος
evi The Volturi
Θέμα: Απ: Breaking Dawn - Χαραυγή (Part 1) - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Παρ 18 Νοε 2011 - 0:16
αυτο ειναι το μονο που λειτουργει ακομη....
jennypara Twilight Human
Ηλικία : 31 Τόπος : Thessaloniki Αριθμός μηνυμάτων : 14 Registration date : 06/08/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
Θέμα: Απ: Breaking Dawn - Χαραυγή (Part 1) - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Παρ 18 Νοε 2011 - 0:28
Εγω δεν αντεξα, πηγα σημερα ξανα στο Οντεον και πήρα εισιτήρια για αύριο το απογευμα να την ξαναδω! Νομιζω οτι εχω παθει εξαρτηση απο την ταινια! Δεν αντεχω να μην την βλεπω για αρκετες ωρες! Αλλά αυτη την φορά θα είμαι εφοδιασμένη με χαρτομάντηλα!
evi The Volturi
Θέμα: Απ: Breaking Dawn - Χαραυγή (Part 1) - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Παρ 18 Νοε 2011 - 0:33
Εγω ισως να παω με την αδερφη μου μεσα στο σαββατοκυριακο...αλλιως κυριακη η δευτερα με το που γυρισω θα παω τρεχοντας...λγκ θα την ανεβασουν και στο ιντερνετ μεχρι τοτε οποτε θα εχω κατι να ξεχνιεμαι....
bellarenesmi Twilight Human
Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 9 Registration date : 08/07/2011
Forks Student Profile Team: Switzerland Special ability: Shield Against Mental Attacks
Θέμα: Απ: Breaking Dawn - Χαραυγή (Part 1) - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Παρ 18 Νοε 2011 - 1:01
Ειμαι νεα στο forum και ειναι η πρωτη φορα που γραφω οποτε αν κανω καποιο λαθος ζητω συγνωμη..........η ταινια ηταν τελεια,ειχε τα παντα,ο σκηνο8ετης καταφερε να τα χωρεσει ολα μεσα σε μια ταινια 2 ωρων.το νυφικο της Μπελλα ηταν απλο λιτο ρομαντικο και πανεμορφο οπως της ταιριαζει.Η διακοσμηση ηταν ακριβως οπως την φανταζομασταν και ο γαμος ονειρικος οπως αρμοζει στην Μπελλα και τον Εντουαρντ.Το νησι Εσμι πανεμορφο.Η πρωτη νυχτα μεσα στο παθος χωρις ομως να γινεται προκλητικο και οι μετεπειτα νυχτες απλο μαρτυριο για τον Εντουαρντ που τελικα υποκυπτει στα baby doll της Μπελλα.
Η σκηνη με την Καουρα υποδηλωνε τι θα ακολουθουσε ενω απο την ανακαλυψη της εγυμοσηνης και μετα δεν μπορεις να αποφασεις ποιον απο ολους να λυπηθεις περισσοτερο.Οι Καλεν ναι μεν βλεπουν την Μπελλα να χανεται και νιωθουν ανυμποροι να την βοηθησουν ομως βλεπουν και τον Εντουαρντ να υποφερει.Ο Τσαρλι απλα ειναι για .υποφερει για την αρρωστια της Μπελλα ομωσ περισσοτερο υποφερει που δεν μπορει να ειναι κοντα της και να την φροντιζει.Ο Τζεικομπ χανει την αγελη,τους φιλους του, την οικογενεια του και την κοπελα που ερωτευτηκε.Τοσο ο πονος του οσο και ο πονος του Εντουαρντ ο οποιος χανει τον ερωτα της υπαρξης του σου σπαραζουν την καρδια και σε κανουν να ονειρευεσαι πως καποιο αγορι καποια μερα ισως σε αγαπησει και εσενα ετσι(αν και δυσκολο αλλα η ελπιδα ποτε δν χανεται)Οστοσο την μεγαλυτερη μελαγχολια απο ολους την προκαλει η Μπελλα η οποια ναι μεν γνωριζει τον πονο που προκαλει στον εντουαρντ,στον τζεικομπ,στους γονεις της και στους καλεν η αποφαση της αυτη και τον σωματικο πονο που επιβαλει στον εαυτο της ομως ειναι αποφασισμενη να φερει στον κοσμο αυτο το παιδι και ας ερ8ει αντιμετωπη με το θανατο. Και καπως ετσι φτανουμε στο αποκορυφωμα της ταινιας την γεννα η οποια ηταν ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ και αν και εχεις διαβασει το βιβλιο σου φαινεται τοσο αλη8ινο και πιστευεις οτι η Μπελλα θα πε8ανει.Συνεχιζουμε με την αποτυπωση η οποια αποδωθηκε με τον καλυτερο τροπο.Η Ρενεσμι μεγαλη μια κουκλα,το γονατισμα του τζεικ μπροστα της απλα τελειο και καπως ετσι φτανουμε στην τελευταια σκηνη.ενα κοντινο στα προσωπα των καλεν και του τζεικ που περιμενουν τν μπελλα να ξυπνησει και τσουπ η μεταμορφωση εχει ολοκληρω8ει. ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΟ.ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
despina aek Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
Θέμα: Απ: Breaking Dawn - Χαραυγή (Part 1) - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Παρ 18 Νοε 2011 - 1:03
ηρθα και εγω!!!!!!!!!!!Μολις γυρισα απο το σινεμα και ειμαι λιγο εκστασιασμενη.τι να πω για αυτην την ταινια.ο γαμος το ταξιδι του μελιτος,ολα ηταν υπεροχα. Επεσε πολυ γελιο εκει που εδειχνε τη μπελλα να τον προκαλει με τα εσωρουχα. Και εκει που προσπαθει να την κουρασει ηταν ολα τα λεφτα. Οι ερωτικες σκηνες ηταν πολυ καλες,οσο επρεπε για να μην γινουν προστυχες. και παμε στο μετα.Η οξυθυμοτητα του εντουαρτ ηταν νομιζω λογικη αλλα το μετανιωσε ο γλυκος μου. Θελω την γνωμη σας.Μονο εγω εχω παθει σοκ απο την σκηνη της γεννας?ειχα ανατριχιασει-τρομαξει αν και καταλαβαινω οτι ηθελαν να την κανουν αληθηνη τη σκηνη αλλα για μενα ηταν πολυ τρομακτικη. Εκλαψα πολυ εκει που τους εδειχνε μαζι στον καναπε με τον εντουαρτ να της χαιδευει την κοιλια και εκει που την εδειχνε νεκρη να προσπαθει να τη σωσει.Πολυ πολυ κλαμα.
πρεπει να πουμε συγχαρητηρια στο σκηνοθετη που εφτιαξε αυτο το αρηστουργημα.
D.R. Twilight Human
Ηλικία : 33 Τόπος : ΚΡΗΤΗ Αριθμός μηνυμάτων : 47 Registration date : 07/05/2010
Θέμα: Απ: Breaking Dawn - Χαραυγή (Part 1) - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Παρ 18 Νοε 2011 - 1:54
πωωωωωωωωωω πωωωωωωωωωωωωωωωω πω πω πω πω πω!!!!!!δεν θελω να μπω στη διαδικασια να αναλυσω την ταινια,δεν εχω λογια, εξαλλου το εχετε κανει πολυ καλα ηδη,ολοι....ειναι η αγαπημενη μου μακραν απο τισ υπολοιπες,εχω ξετρελαθει......εγω το γνωριζα οτι μετα τουσ τιτλους θα εδειχνε σκηνη κ περιμενα για λιγο,αλλα ολοι ειχαν φυγει κ ειπα να φυγω κ εγω κ ετσι δεν το ειδα .. επισης δεν ειδα την σκηνη που ο Εντουαρτ χτυπαει τον Τζεικομπ...το ειχα δει σε καποιο τρειλερ νομιζω,πρεπει να ηταν στη σκηνη της γεννησης......ξερει κανεις γτ δεν το εδειξε???????????
T-NM-E-BD Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθανιστάν!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2274 Registration date : 03/09/2009
Θέμα: Απ: Breaking Dawn - Χαραυγή (Part 1) - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Παρ 18 Νοε 2011 - 2:08
Δεν έχω ιδέα γιατί δε το έδειξε... ίσως να ανήκει στις κομμένες ή παρατεταμένες σκηνέ και να μπει στο dvd... Την είδα και πραγματικά ακόμα την επεξεργάζομαι... το αστείο ήταν ότι την είδα με το μπαμπά μου!!!!!!!!!! Έλλειπε μισό μηνα για επαγγελματικούς λόγους και μου πρότεινε να πάμε παρέα.. Φυσικά δεν αρνήθηκα... το αστείο είναι ότι είχε δει το Λυκόφως ολόκληρο και την αρχή και το τέλος απ τις άλλες δυο...μου λέει οκ η ιστορία τους σα ζευγάρι είναι πολύ ομορφη, ιδανική αλλα μπερδέφτηκα με τις λεπτομέρειες... μεχρι να γυρισουμε σπίτι με ρωτουσε και του ΄΄ελυνα τα <κενα>...
evi The Volturi
Θέμα: Απ: Breaking Dawn - Χαραυγή (Part 1) - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Παρ 18 Νοε 2011 - 9:45
δεν έχω τέτοια κολλήματα... μέχρι την Κυριακή θα σκάσω... πάλι καλά βρήκα ένα βίντεο με τον γάμο αλλά ήταν στα Ιταλικά και χτύπαγα το κεφάλι μου στον τοίχο
evi The Volturi
Θέμα: Απ: Breaking Dawn - Χαραυγή (Part 1) - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Παρ 18 Νοε 2011 - 9:58
Οχι Μαρακι...μιας και εφυγαν ολοι και ηταν τοσο αργα εφυγα...το ειχα ξεχασει πως ειχε επιπλεον σκηνη...θα την δω την επομενη φορα που θα παω να το δω...
Breaking Dawn - Χαραυγή (Part 1) - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!*