| Breaking Dawn - Χαραυγή (Part 1) - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* | |
|
+78ms. teylor lautner stavroulita !~Twilighter~! RafaelaVolturi Silia mallou Fay1765 Stella Sunlight SpankRansom dmant89 Mrs Alice robert\'s girl nansypap demona1986 Vanina bedward__ twilightsagaddicted kati annaval EliRose eternity ed<3 breathless Mrs.Christina niki April !!!twilight!!! almighty kanty angepsi bloody swan BELLA MARIE chrisostomos eleni 2 Bitten Pillows Kornilia PattinsonCullen Bella Marie Swan pipitsa25 Teodan Bella07 marina forever hlhtwilightmania ευη mR.Geo evac D.R. despina aek bellarenesmi NICKY Emy+Robert ROBELINA vikaki21 jennypara $ofi@ + Edward Fallen Angel i love edward 2 Mental Shield peby Phantom of the Vampires hiddenfantasy panagiota scarlet rose Kimberly twilightFOREVER mimikoulaki marina WhiteQueen MIKAELLA pitsiriki robsten kiss tasos xrysanthi sunrise Dalia MARIA SWAN CULLEN T-NM-E-BD evi ΕΡΗ 82 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn - Χαραυγή (Part 1) - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Παρ 18 Νοε 2011 - 10:04 | |
| Κοίτα κι εγώ είχα δει πολλά βιντεάκια και spoiler αλλά από το τέλος ευτυχώς δεν είχε βγει τίποτα και ήταν μία καταπληκτική εμπειρία... Μη δεις από το τέλος να το δεις μία και καλή επιμένω! Εύη, εντάξει δεν έχασες και τίποτα το τρομερό αν και για εμάς και ένα δευτερόλεπτο είναι σημαντικό. Την επόμενη φορά που θα πας αφού ξεκινήσει να δείχνει τους τίτλους περίμενε λίγο και μετά ξεκινάει. Κρατάει μερικά λεπτά και είναι ενδιαφέρον θα έλεγα. | |
|
| |
evac Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 704 Registration date : 20/02/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn - Χαραυγή (Part 1) - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Παρ 18 Νοε 2011 - 11:23 | |
| υπεροχη ταινια υπεροχη η Μπελλα ανατριχιασα μεχρι το κοκκαλο οταν την εδειξε σκελετωμενη... το ταξιδι του μελιτος τι να πω το αγορι μου τα εδωσε ολα ειδικα μετα που τα θυμοταν η μπελλα πεθανα!!!λατρεψα τζεικομπ τον λυπηθηκα...εκλαψα στην γεννα εκει που προσπαθουσε να την σωσει ο εντ ..υπεεεερτατη στιγμη ο τζεικ που γονατιζει μπροστα στην ρενεσμι...ακομα κλαιω...δεν εχω λογια ακομα ειναι μπερδεμενα μεσα μου ..το ποσο μου ειχε λειψει να την εχει στην πλατη και να τρεχουν....η καλυτερη ταινια απο ολες .....θα την ξαναδω συντομα!!!!! | |
|
| |
mR.Geo Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : City of Glass Αριθμός μηνυμάτων : 2745 Registration date : 29/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn - Χαραυγή (Part 1) - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Παρ 18 Νοε 2011 - 13:28 | |
| Χθες βράδυ την είδα, αλλά ήμουν πολύ κομμάτια για να μπω και να τη σχολιάσω. Γύρισα σπίτι ξημερώματα, μιας κι ήθελε η παρέα να πάμε να φάμε goodys και μετά να περπατάμε σα βλαμμένα μες το κρύο. Πάλι καλά υπήρχε θέμα συζήτησης η Χαραυγή και δε βαρέθηκα και τόσο. Η αρχή... πώς ήταν η αρχή; :Ρ Τέλος πάντων. Όπως και να είχε ήταν ωραία. Το χτενάκι της Μπέλλα πολύ όμορφο, ο μήνας του μέλιττος και το όνειρο της Μπέλλα επίσης τα έσπαγαν. Ειδηκά εκεί που πάει με το μαύρο το πραματάκι της ¶λις στον Έντουαρντ. Κρατιοταν κι εκείνος. Μου φάνηκε πως είχε περισσότερους διαλόγους παρμένους από τα βιβλία απ' ότι στις άλλες ταινίες όπως και το ότι ήταν καλύτερη η μεταφορά. Η τελευταία, δε σκηνή ήταν όπως την είχε πει η Δώρα! ¶νοιξε η Μπέλλα τα μάτια της με το κόκκινο το χρώμα! Το ότι έδειξαν τη Μπέλλα να ουρλιάζει όταν ο Έντουαρντ τη δάγκωνε, για να δούμε πως νιώθει ήταν πολύ έξυπνο και πετυχημένο! Αυτά τα μαλλιά που πήραν χρώμα, οι ουλές που έγιαναν με τη μια... ήταν απερίγραπτη. Ναι ξεκίνησα από το τέλος, αλλά αυτό με έκαιγε. Πάμε στο γάμο; Πάμε! Το όνειρα της Μπέλλα ήταν τέλειο! Αν δε κάνω λάθος υπήρχε και στο πρόλογο του 3 βιβλίου της Μπέλλα. Ο Τζέικομπ σα να μαλάκωσε κάπως. Γενικά, αν εξαιρέσεις τις γενικές του αντιρρήσεις να μη γίνει βρικόλακας η Μπέλλα και που έμαθε ότι θα γίνει μετά το μήνα του μέλλιτος... Το αίμα που ήπιε η Μπέλλα θυμήθηκα το κεφάλαιο μέσα στη ταινία και το είπα κι όλας - Ευτυχώς που έχω γερό στομάχι - ή κάτι παρόμοιο. Η σπονδυλική στήλη που έσπασε ήταν όλα τα λεφτά, ειδηκά όταν ίσιωσε! Όταν έγινε βρικόλακας και ίσιωσε. Πραγματικά φαινόταν κουρέλι η Μπέλλα! Ρουφηγμένο πρόσωπο, παντού κοκκαλιάρα εκτός από τη κοιλιά που ήταν έγκυος. And last but not least που θα έλεγε κι η Μπέλλα Μαρί, η ερωτική σκηνή ηταν καλή. Δεν είναι κάτι που περίμενα να δω με ανυπομονησία. Η φάση που έσπασε το κρεβάτι ήταν όλα τα λεφτά. Το τρέιλερ το έδειξε στιγμιαία οπότε δεν είδαμε πολλά. Αυτά. Υ.Γ. νομιζω έκοψαν τη σκηνή με τους Βολτούρι; Που τους στέλνουν το προσκλητήριο; | |
|
| |
despina aek Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn - Χαραυγή (Part 1) - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Παρ 18 Νοε 2011 - 13:49 | |
| πραγματικα δε μπορουσα καθολου στη σκηνη της γεννας.νομιζα οτι θα λυποθυμησω με αυτες τις σκηνες.και οχι με την καλη εννοια.θα μπορουσαν τουλαχιστον να βαλουν καποια μουσικη απο πανω. | |
|
| |
T-NM-E-BD Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθανιστάν!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2274 Registration date : 03/09/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn - Χαραυγή (Part 1) - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Παρ 18 Νοε 2011 - 14:06 | |
| | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn - Χαραυγή (Part 1) - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Παρ 18 Νοε 2011 - 14:52 | |
| Θα συμφωνήσω απόλυτα με την T-NM-E-BD, είναι άτοπο να κάνουμε σύγκριση ουσιαστικά. Απλά όμως πιστεύω ότι ήταν η πιο πιστή μεταφορά. Τα υπόλοιπα άλλη ώρα! | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn - Χαραυγή (Part 1) - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Παρ 18 Νοε 2011 - 15:30 | |
| Η καθε ταινια ειναι ξεχωριστη με τον δικο της ξεχωριστο τροπο...αυτο που με ταρακουνησε παρα πολυ στη χαραυγη ειναι πως επιτελους ο Εντ και η Μπελλα ειναι και παλι δυο τους χωρις τον Τζεικ αναμεσα τους....περασαν τελεια ολα τα συναισθηματα του βιβλιου... | |
|
| |
T-NM-E-BD Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθανιστάν!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2274 Registration date : 03/09/2009
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn - Χαραυγή (Part 1) - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Παρ 18 Νοε 2011 - 15:45 | |
| | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn - Χαραυγή (Part 1) - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Παρ 18 Νοε 2011 - 15:48 | |
| Λατρεψα το γεγονος πως σχεδον οτι ειδαμε στα τρειλερ ηταν σχεδον μεσα στα δεκα πρωτα λεπτα της ταινιας....κι οσο για τις σκηνες που δεν ειδαμε ισως να υπαρχουν ως κομμενες σκηνες.... | |
|
| |
vikaki21 Midnight Sun Vampire
Τόπος : Όπου φύσaει ο άνεμος Αριθμός μηνυμάτων : 2263 Registration date : 09/01/2010
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn - Χαραυγή (Part 1) - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Παρ 18 Νοε 2011 - 16:03 | |
| Κορίτσια σε μια σκηνή του γάμου δείχνει και την Στεφανι Μειερ | |
|
| |
scarlet rose The Volturi Princess
Ηλικία : 38 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 3603 Registration date : 16/01/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn - Χαραυγή (Part 1) - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Παρ 18 Νοε 2011 - 16:17 | |
| Παιδια εμενα δεν με χαλασε κατι!!!Για τους μη φανς ηδη η πρωτη ωρα ειναι κουραστικη αν εβαζε και αλλες λεπτομερειες με τις ετοιμασιες νομιζω θα ηταν πιο κουραστικο!!!Ευτυχως οι σκηνες που εδειξε ηταν περιεκτικες!!Λιγες και καλες που λενε και φανηκαν στοιχεια των υπολοιπων χαρακτηρων,η σχεση που εχει η Μπελλα με τους γονεις της αλλα και με τους Καλλεν,φανηκε εμμεσα ακομα και η σχεση της Σου με τον Τσαρλι που ουτε στο βιβλιο δεν φαινεται ανοικτα!!!Οσο για το αυτοκινητο λογικα θα το δειξει στην δευτερη ταινια οταν η Μπελλα θα ξυπνησει και θα της δωσουν τα δωρα της!!! Πρωτη φορα το σεναριο ηταν τοσο προσεγμενο και περιεκτικο!!!Θυμαμαι οτι αυτο ηταν και ισως το μονο παραπονο μου απο την πρωτη ταινια!!!Οταν διαβασα τα βιβλια ειχα πει οτι θα μπορουσαν με εξυπνους διαλογους να βαλουν και αλλα στοιχεια χωρις να πλατιασει η ταινια!!Ευτυχως αυτο συνεβει στις επομενες και μαλιστα τωρα στην τελευταια το πετυχαν αριστα!!! Οσο για την γεννα που αναφερθηκε πιο πανω εγω μαλλονδεν ειμαι η καταλληλη να μιλησω!!! Ειμαι μαζοχα!!!ενω φοβαμαι ...αηδιαζω και ολα τα συναφη ...δεν αφηνω θριλερ για θριλερ οποτε η σκηνη μαρεσε που ηταν τοσο ρεαλιστικη!!Ετσι ειναι και στο βιβλιο!!!Αν δεν εδειχναν τοσα πολλα δεν θα ηταν και το αποκορυφωμα της ταινιας και οπως εχω ξαναπει σε προηγουμενο ποστ ...τοτε θα ταν που θα μας πιαναν στο στομα τους οι αντιφανς και γλυκαναλατο ροματζο θα το ανεβαζαν γλυκαναλατο ροματζο θα το κατεβαζαν!!! και στον χαρρυ Ποτερ που σφαξαν τις καλες σκηνες και τις καναν πιο σοφτ τι καταλαβαν??/Περιμεναμε ολοι για την μητερα των μαχων και ειδαμε τον Βολντι και την Μπελλατριξ να πεθαινουν στο πι και φι!!! Τουλαχιστον τωρα ειδαμεε γιατι τρεμαν ολοι αυτην την γεννα!!!Δεν την ελεγες και ακριβως καισαρικη ρουτινας!!!! | |
|
| |
ευη New Moon Victim
Ηλικία : 37 Τόπος : θεσσαλονικη Αριθμός μηνυμάτων : 273 Registration date : 07/11/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn - Χαραυγή (Part 1) - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Παρ 18 Νοε 2011 - 16:32 | |
| Με όλα αυτά που έχετε γράψει μου έχετε εξάψει την φαντασία!Ευτυχώς θα πάω σήμερα να την δω...Με το ζόρι κρατιέμαι να μην δω βιντεάκια! | |
|
| |
hlhtwilightmania New Moon Victim
Ηλικία : 28 Τόπος : Κορυδαλλός Αριθμός μηνυμάτων : 193 Registration date : 18/10/2010
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn - Χαραυγή (Part 1) - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Παρ 18 Νοε 2011 - 16:35 | |
| Εγώ είδα χτες την ταινία... Ήταν μακραν η καλύτερη εμπειρία της ζωής μου.Όλη την ώρα έκλεγα και ειδικά στη σκηνή του γάμου,στο honeymoon και στην γέννα .....δεν μπορώ να το περιγράψω....απλά τα συναισθήματα που μου δημιούργησε με ξεπερνούν.....Όλη η κατάσταση ήταν εξωπραγματική...Ακόμα νιώθω το στομάχι μου ναι είναι κόμπος από χτες...Ένιωθα λες και ζούσα το όνειρο μου..Απορώ με τις κακές κριτικές,αλλά δεν μου χαλάνε το όνειρο που έζησα ....Ήταν κάτι που περίμενα 3 χρόνια και δικαιώθηκα με το παραπάνω...οποσδήπωτε θα το ξαναδώ μέσα στην βδομάδα ανάλογα βέβαια και με της υποχρεώσεις...δεν αντέχω να είμαι μακριά από το παραμύθι | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn - Χαραυγή (Part 1) - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Παρ 18 Νοε 2011 - 16:36 | |
| Ωραία υπογραφή scarlet... Η σκηνή της γέννας ήταν πολύ δυνατή αλλά μου άρεσε που την έκαναν έτσι γιατί αν το καλοσκεφτείτε και στο βιβλίο έτσι και χειρότερα τα περιγράφει. | |
|
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn - Χαραυγή (Part 1) - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Παρ 18 Νοε 2011 - 16:36 | |
| εγω θα ηθελα πολυ να ξαναπαω , αλλα δεν μπορω λογω υποχρεωσεων , θα ηθελα ομως να δω βιντεακια .. | |
|
| |
scarlet rose The Volturi Princess
Ηλικία : 38 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 3603 Registration date : 16/01/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn - Χαραυγή (Part 1) - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Παρ 18 Νοε 2011 - 17:00 | |
| Θελετε να δειτε πως σπαμαρει η διαχειριστικη ομαδα?????? Σ'αρεσε Μαρακι μου η υπογραφη ???????Ειμαι πολυ περηφανη για αυτην!!!Μονη μου την εφτιαξα !!!2 ωρες μου πηρε γιατι ειμαι και αχρηστη και ψειρας!!!Μεχρι να την κοψω....να την κανω ασπρομαυρη να δω ποια αποχρωση του ασπρομαυρου (!) ταιριαζει με το αβαταρ μου (μην ξεχνιομαστε εχω και αυτο το κολλημα)...να βαλω το καταλληλο πλαισιο και να τσεκαρω αν το μεγεθος βλαπτει το φορουμ...εεε...ξημερωσα στον υπολογιστη η ανικανη!!!!Κολλουσε και το photobucket με την επεξεργασια ...ειχα και ενα θεματακι με την ευκρινεια και επρεπε να την ξαναφτιαξω...οποτε καταλαβαινεις!!!!ΔΕΝ προκειται να αλλαξω ΠΟΤΕ υπογραφη!!!!Θα γινει και αυτη μουσειακη σαν το αβαταρ!!! Γκουχ Γκουχ και για να επανελθουμε στο θεμα μας πριν με δειρει η bella marie ....ρε σεις την εχω δει την ταινια ηδη δυο φορες αλλα θελω και αλλο!!!!Θελω την δοση μου!!!Περιττο να σας πω οτι με ξαναπηραν τα ζουμια και στην δευτερη προβολη!!! Παντως για οσους δεν την εχουν δει καλο θα ηταν να μην σποιλεριαστουν με βιντεακια και τετοια γιατι πραγματικα αξιζει η αναμονη!!! | |
|
| |
robsten kiss Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Ηρακλειο Κρητης Αριθμός μηνυμάτων : 1204 Registration date : 03/07/2011
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn - Χαραυγή (Part 1) - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Παρ 18 Νοε 2011 - 17:02 | |
| Παιδια διαβασα καπου οτι ολες της σκηνες απο το νησι θα της βαλουν στο dvd με τις κομενες σκηνες...!!! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn - Χαραυγή (Part 1) - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Παρ 18 Νοε 2011 - 17:58 | |
| Μακαρι....αυτο κι αν ειναι κατι που αξιζει την αναμονη.... | |
|
| |
MIKAELLA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : chichester Αριθμός μηνυμάτων : 981 Registration date : 24/02/2009
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn - Χαραυγή (Part 1) - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Παρ 18 Νοε 2011 - 21:08 | |
| αυριο θα παω αμην!!!!! με ολα οσα ακουω δεν αντεχω... και ποσο οταν το σινεμα ειναι ακριβοσ μπρωστα απο την πορτα μου... να βλεπω τισ τρελαμενεσ φανσ να τεχουν και γω λογο σχολησ να μην μπορω να παω.... ειωαι τοσο τελεια ? γτ ολο τ ιδια ατομα βλεπω κα8ε μερα στο σινεμα το κομματι που περιμενω πωσ κα πωσ ειναι το island | |
|
| |
pitsiriki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ΚΡΗΤΗ Αριθμός μηνυμάτων : 2567 Registration date : 22/07/2011
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn - Χαραυγή (Part 1) - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Παρ 18 Νοε 2011 - 21:43 | |
| Την είδα!!!!! Εντυπωσιάστηκα!!!!!!!!!!! τεχνικα η ταινια ηταν αψογη! πολυ καλη σκηνοθεσια, εξαιρετικη η μεταφορα των διαλογων απο το βιβλιο, καλο μονταζ και η φωτογραφια απλως δεν παιζεται! ειχε ακριβως το καταλληλο υφος κ ηταν πολυ αμμεση , στις περισσοτερες σκηνες νομιζες οτι το ζεις πραγματικα κ οτι εισαι κρυμμενος πισω απο κανενα δεντρο κ παρακολουθεις! ολη η ταινια μου αρεσε πολυ , γελασα στο νησι Εσμι οταν η Μπελλα φορουσε τα μαυρα εσωρουχα κι ο Εντουαρντ γελουσε κ στριφογυριζε στο κρεβατι και οταν προσπαθουσε να την κουρασει με την εξερευνιση.κι οταν μπηκαν οι Βραζιλιανοι και ειδαν το υπνοδωματιο που ηταν διαλυμενο ( πως το καταφερε αυτο????!!) συγκινηθηκα οταν ο Εντουαρντ ακουσε το μωρο και χαμογελουσε και μετα κανανε αγκαλιτσες με την Μπελλα κι επιτελους δεχτηκε το μωρο. επισης μου αρεσε πολυ η αποτυπωση του Τζεικ αλλα κ οι αναμνησεις της Μπελλα κατα την μεταφορφωση. οι αλλαγες της Μπελλας κατα την διαρκεια της εγκυμοσυνης ηταν πολυ αληθωφανεις και ο τροπος που φαινοταν ηταν σοκαριστικος.ειδικα οταν την εδειχνε αποστεωμενη. επισης σε αυτην την ταινια ανακαλυψα 1000+1 επιπλεον λογους για να λατρευω τον Εντουαρντ! και τελος θα ηθελα να ζητησω απο την Εσμι να ερθει να διακοσμησει και το δικο μου σπιτι , το σπιτι στο νησι ηταν ΤΕΛΕΙΟ ! οπως και η θεα που ειχαν απο το κρεβατι τους στη θαλασσα! | |
|
| |
marina forever Midnight Sun Vampire
Τόπος : Mystic Falls Αριθμός μηνυμάτων : 5838 Registration date : 01/01/2011
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn - Χαραυγή (Part 1) - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Παρ 18 Νοε 2011 - 21:57 | |
| Αχου τελειααα! ολες τις καλες σκηνες θα δουμε στο dvd! - Σπόιλερ:
στην ταινια δεν δειχνει και παρα πολλες σκηνες...
| |
|
| |
NICKY Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Αριθμός μηνυμάτων : 702 Registration date : 24/09/2009
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn - Χαραυγή (Part 1) - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Παρ 18 Νοε 2011 - 22:05 | |
| ενα εχω να πω....αν δε ξαναδω τη ταινια συντομα (μεχρι αυριο δινω περιθωριο) ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
*πιστευω να με νιωθετε... | |
|
| |
Dalia Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Τόπος : Avengers Tower Αριθμός μηνυμάτων : 8228 Registration date : 01/11/2011
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn - Χαραυγή (Part 1) - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Παρ 18 Νοε 2011 - 22:28 | |
| πποποποποποπο....ειναι παρασκευη και θα παω τεταρτη... δεν την αντεχω τοση αναμονη...μου φαινεται θα κανω καμια τρελλα θα σκοτωθω !!!!!!!!!! με ολες αυτες τι περιγραφες δεν την παλευω...φουντωσα...και μου χετε ολες εξαψει την περιεργεια...δεν μπορω...δεν μπορω...παω να ανοιξω το βιβλιο να παρηγορηθω... | |
|
| |
MIKAELLA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : chichester Αριθμός μηνυμάτων : 981 Registration date : 24/02/2009
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn - Χαραυγή (Part 1) - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Παρ 18 Νοε 2011 - 23:59 | |
| ποοοο καλα δεν φαναζσε ποσο σε νιωθω dalia πωσ να μην τρελαθουμε με τοσα που ακουμε και εχουμε μερεσ μπρωστα μασ μεχρι να την δουμε. | |
|
| |
marina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : κόρινθος Αριθμός μηνυμάτων : 3084 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn - Χαραυγή (Part 1) - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* Σαβ 19 Νοε 2011 - 0:17 | |
| Κουράγιο σε όσους πρέπει να περιμένουν!!! Εγώ το απόγευμα θα πάω!!!!! δεν βλέπω την ώρα!!!! | |
|
| |
| Breaking Dawn - Χαραυγή (Part 1) - Σχόλια για την ταινία *spoiler thread!* | |
|