Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
Κ εμένα μ'αρέσει πολύ, γιατί ακούω μουσική όλη την ώρα!!! Κοίταξα για εκείνα τα θέματα αλλά δν βρήκα τπτ καλό.... Ειδικά για τη συσκευή αυτή δν έχει τπτ.... Κρίμα......
Και εγω ακουω μουσικη ολη την ωρα............................................... Για την ακριβια δεν μπορω χωρις μουσικη και αυτο το κινητο μου ηρθε κουτι............ Θεματα εχω εγω 5-6 αλλα πως να σου τα στειλω αν τα θες............??? :scratch:
Και κατι ακομα................... Μπορεις να μου πεις και μενα τα site που σου προτηναν.....???
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Alexadruby the vampire στις Πεμ 5 Μαρ 2009 - 17:07, 1 φορά
Alexadruby the vampire Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 32 Τόπος : Κέρκυρα Αριθμός μηνυμάτων : 839 Registration date : 31/01/2009
Koritsia m dustuxws einai mono gia sony ericsson.....!Alla an psaksete st internet mporeite n vreite theme maker g nokia k n kanete mones sas oti thema thelete!!!!
Μηπως μπορεις να μου πεις που....................??? Please...........................................
bedward__ Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 32 Τόπος : Καβάλα! Αριθμός μηνυμάτων : 787 Registration date : 15/02/2009
Koritsia m dustuxws einai mono gia sony ericsson.....!Alla an psaksete st internet mporeite n vreite theme maker g nokia k n kanete mones sas oti thema thelete!!!!
Μηπως μπορεις να μου πεις που....................??? Please...........................................
για το δικο μου γινεται τιποτα?????γιατι νομιζω δεν παιρνει δυστυχως!!!εχω το lg chocolate....αν ειναι δειτε και πειτε μου καποια που ξερει απο ψαξιματα!!!!σωστε με!!!!
Ηλικία : 32 Τόπος : Καβάλα! Αριθμός μηνυμάτων : 787 Registration date : 15/02/2009
δοκιμασε αυτα!!!!πες μ αν δουλευουν αν οχι στειλε μ ν σ δωσς αλλα οκ????
Nα σε ρωτισω κατι bedward... ? Στο πρωτο site που μου εδωσες ειναι για να το κατεβασω γιατι δεν βγαζω ακρη... :scratch: Βλεπεις εχω ενα μικρο προβλημα με τα αγγλικα...
Ιουλια μου αυτα τα θεματα για τι μαρκα κινητου ειναι??? εγω εχω sony ericcson και ενω μου εστειλε η April το κινητο μου δε το διαβαζε και το ιδιο προβλημα ειχε και η velvet vamp αρα δεν εφταιγε αποκλειστικα το κινητο μου.... και θελω πολυ να βαλω θεμα twilight :scratch:
April Jasper's Queen
Ηλικία : 38 Τόπος : Korea! Αριθμός μηνυμάτων : 3318 Registration date : 16/02/2009
Αγγελινα μ δεν ειναι για sony ericsson!!!ειναι γ νοκια π μ ρωτησε μια αλλη κοπελα!!!θες ν σ στειλω μεσω μσν το προγραμμα που φταιχνει θεμετα???? Απριλ μονο γ ν κατεβαζεις ειναι η και να φτιαχνεις???
April Jasper's Queen
Ηλικία : 38 Τόπος : Korea! Αριθμός μηνυμάτων : 3318 Registration date : 16/02/2009
April αν σε ειχα μπροστα μου αυτη την στιγμη θα σε φιλουσα... Χαρη σε εσενα βρηκα θεματα με το Λυκοφως... Εκει που εψαχνα χαλαρα για θεματα στο site που μας ειπες επεσα πανω σε θεματα με το Λυκοφως... Δεν φανταζεστε πως εκανα... Αρχησα να φωναζω και να χοροπηδαω απο την χαρα μου... Αφου η μαμα μου νομιζε πως τρελαθηκα...
linaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : athenes Αριθμός μηνυμάτων : 938 Registration date : 28/07/2009
γεια σασ κ απο εμενα!! εμ βρηκα κ εγω ενα site με θεματαα! www.mobile9.com ** δεν εχει πολλα θεματα twilight αλλα ειναι ωραια κ τα 4-5! εγω βασικα τρελαινομαι για την φοτογραφιση π εχει κανει το καστ σε εναν αγρο κ τν εχει σε θεμα!!
lne Twilight Human
Αριθμός μηνυμάτων : 8 Registration date : 07/08/2009
Δεν ξέρω αν έχει ξαναμπεί, ή αν πρέπει να το πω εδώ, αλλά υπάρχει αυτό το site: http://www.mobiles24.com το οποίο έχει δωρεάν υλικό για κινητά. Έχει θέματα για όλες τις μάρκες κινητών με θέμα το twilight.
Mrs.Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Ρόδος Αριθμός μηνυμάτων : 2768 Registration date : 13/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks