| Twilight Mobile Themes!!! | |
|
+19VLaSia =) georgiaole Edward_ Breaking_ Dawn Mrs.Cullen lne linaki April angepsi BELLA MARIE Isabella21 Rozali87 Alexadruby the vampire SilverMusk chris-cullen LizCullen nasiatheslayer Darkbella WhiteQueen bedward__ 23 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Edward_ Breaking_ Dawn Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 3745 Registration date : 21/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Twilight Mobile Themes!!! Κυρ 18 Οκτ 2009 - 11:01 | |
| α ναι! τετοια φταιχνω και εγω για το κινητο μου! εχω περιπου 10 θεματα με twilight | |
|
| |
lne Twilight Human
Αριθμός μηνυμάτων : 8 Registration date : 07/08/2009
| Θέμα: Απ: Twilight Mobile Themes!!! Κυρ 18 Οκτ 2009 - 12:55 | |
| - Παράθεση :
- Ναι,κάτι έχει πάρει το μάτι μας...Μακάρι να τα φέρνανε εδώ..
τι εννοείς; | |
|
| |
Mrs.Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Ρόδος Αριθμός μηνυμάτων : 2768 Registration date : 13/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Twilight Mobile Themes!!! Δευ 19 Οκτ 2009 - 19:02 | |
| - lne έγραψε:
-
- Παράθεση :
- Ναι,κάτι έχει πάρει το μάτι μας...Μακάρι να τα φέρνανε εδώ..
τι εννοείς; Εννοώ ότι σε μερικές σελίδες πιο'κει είχα δημοσίευσει κάτι κινητά... | |
|
| |
georgiaole Twilight Human
Ηλικία : 29 Τόπος : KAΛAMATA Αριθμός μηνυμάτων : 54 Registration date : 18/08/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Twilight Mobile Themes!!! Παρ 13 Νοε 2009 - 15:44 | |
| γνωριζει κανεις που θα μπορουσα να βπω θεματα για τo new moon για το sony ericsson W395 εκτος απο το site www.zedge.net το οποιο δν περιεχει θεματα για το συγκεκριμενο μοντελο.οποιος γνωριζει ας απαντησει....... | |
|
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : Ρόδος Αριθμός μηνυμάτων : 2768 Registration date : 13/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Twilight Mobile Themes!!! Παρ 13 Νοε 2009 - 17:31 | |
| Επειδή είμαι τελίως άσχετη με αυτά μόλις το κατεβάσω πώς θα το βάλψ στο κινητό μου? | |
|
| |
VLaSia =) Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 1653 Registration date : 19/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Twilight Mobile Themes!!! Παρ 13 Νοε 2009 - 17:35 | |
| Εγώ προσωπικά παιδιά έχω σόνι έριξον κινητό. Έχω λοιπόν κατεβάσει ένα πρόγραμμα και φτιάχνω μόνη μου θέματα όπως τα επιθυμώ! Ειδικά με εκείνη την ατάκα του Εντ., έχω κάνει παππάδες. Μετά απλά τα περνάω στο κινητό! Θα σας το πρότεινα. Αξίζει το πρόγραμμα..! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Twilight Mobile Themes!!! Παρ 13 Νοε 2009 - 17:36 | |
| Και πιο είναι αυτό το site? | |
|
| |
matia* Breaking Dawn Newborn
Ηλικία : 33 Τόπος : δασος χαιδαριου , αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 584 Registration date : 26/10/2009
Forks Student Profile Team: Switzerland Special ability: See Through Lies
| |
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Twilight Mobile Themes!!! Τρι 19 Ιαν 2010 - 11:59 | |
| Πολυ ωραια θεματα εχει στο ownskin.com οπου μπορεις να φτιαξεις και δικα σου θεματα.....Εμενα παντως μου ελυσε καθε προβλημα...... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Twilight Mobile Themes!!! Τρι 19 Ιαν 2010 - 14:48 | |
| Ουπς... Δεν το ειχα δωσει το λινκ? http://www.sonyericsson.com/themescreator/ ... Για οποιον θελει να το κατεβασει, ειναι σουπερ!!! Για ολα τα εριξον κινητακια! Εχω στειλει και σε καποιες κοπελες απο εδω θεματα και τους αρεσαν παρα πολυ! Φτιαξτε τα οπως σας αρεσει! | |
|
| |
sunrise Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : athina Αριθμός μηνυμάτων : 2711 Registration date : 27/03/2009
| Θέμα: Απ: Twilight Mobile Themes!!! Τρι 19 Ιαν 2010 - 15:39 | |
| και στο http://www.zedge.net/ μπορειτε να κατεβασετε ετοιμα Themes, Ringtones, Videos, Wallpapers, Games, αλλα μπορειτε να τα φτιαξετε και εσεις δικα σας επιλεγετε τι κινητο εχετε και σου βγαζει παρα πολλα πραγματα και ειναι και δωρεαν | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Twilight Mobile Themes!!! Τρι 19 Ιαν 2010 - 19:27 | |
| Δεν πιστεύω να έχει κανέναν ιό? | |
|
| |
sunrise Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : athina Αριθμός μηνυμάτων : 2711 Registration date : 27/03/2009
| Θέμα: Απ: Twilight Mobile Themes!!! Τρι 19 Ιαν 2010 - 20:14 | |
| - Mrs.Cullen έγραψε:
- Δεν πιστεύω να έχει κανέναν ιό?
εγω αυτο το σιτε χρησιμοποιω και δεν μου εχει προκαλεσει κανενα προβλημα εχω κατεβασει πολλα πραγματα και δεν εχω κολλησει ποτε ιο δν βαζω και το χερι μου στη φωτια,εσυ αποφασιζεις αλλα αμα εχεις antivirus τοτε δεν εχεις προβλημα | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Twilight Mobile Themes!!! Τρι 19 Ιαν 2010 - 20:33 | |
| Οκ,μόλις το κατέβασα και έφτιαξα και ένα θέμα...Τώρα πώς θα το βάλω στο κιν.μου? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Twilight Mobile Themes!!! Τρι 19 Ιαν 2010 - 21:23 | |
| Αφού το αποθηκεύσεις χρησιμοποιείς το usb για να το μεταφέρεις στο κινητό σου. | |
|
| |
T-NM-E-BD Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθανιστάν!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2274 Registration date : 03/09/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Twilight Mobile Themes!!! Δευ 19 Ιουλ 2010 - 2:08 | |
| - sunrise έγραψε:
- και στο http://www.zedge.net/ μπορειτε να κατεβασετε ετοιμα Themes, Ringtones, Videos, Wallpapers, Games, αλλα μπορειτε να τα φτιαξετε και εσεις δικα σας
επιλεγετε τι κινητο εχετε και σου βγαζει παρα πολλα πραγματα και ειναι και δωρεαν AΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
| Twilight Mobile Themes!!! | |
|