Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την Άµπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; Άραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
Θα είναι το επόμενο που θα διαβάσω. Μου είχε τραβήξει από την αρχή το ενδιαφέρον αλλά ακούω συνεχώς όλο και καλύτερα σχόλια επομένως το έσπρωξα πάνω πάνω στην λίστα. Το δεύτερο πάντως αργεί και στο εξωτερικό. Τέλη, Νοεμβρίου θα βγει. Πάντως το πρώτο και στην Ελλάδα πήγε πολύ καλά νομίζω, επομένως θα δούμε και το δεύτερο σίγουρα. Αν αναλογιστούμε ότι το Daughter of Smoke & Bone κυκλοφόρησε Αμερική Οκτώβριο και σε εμάς ήταν να βγει Ιανουάριο (ασχετώς που τελικά βγήκε Μάρτιο λόγω καθυστέρησης στο τυπογραφείο) το δεύτερο να το περιμένουμε το Πάσχα ίσως στα ελληνικά;
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
μπα εγώ δεν είμαι τόσο αισιόδοξη...κάπου στο καλοκαίρι και πάλι καλά θα είναι...αλλώστε υπάρχει και η πιθανότητα να μην την συνεχίσουν καν όσο επιτυχία και να έχει ο πάτακης το έχει κάνει πολλές φορές να μην συνεχίζει σειρές...
Kimberly Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4678 Registration date : 24/09/2009
Γενικά ο Πατάκης και πλεον όλο και περισσότεροι εκδοτικοί οίκοι (με μοναδικές εξαιρέσεις που έχω μέχρι στιγμής παρατηρήσει την Πλατύπους και τον Ψυχογιό) αγοράζουν τα δικαιώματα μόνο του πρώτου βιβλίου της σειράς και αν έχει επιτυχία την συνεχίζουν, αν όχι την αφήνουν μισή. Αλλά από ότι έχω καταλάβει για το συγκεκριμένο η πρόθεση του είναι να την συνεχίσει. Γενικά έχω παρατηρήσει ότι τους συγγραφείς από τους οποίους εκδίδει όλα τα βιβλία τους, τους τα στέλνει κι όλας. (Η Stiefvater έχει πχ. και το Ρίγος και την Άπνοια και το Παντοτινά και στην Laini Taylor έστειλε πριν λίγο καιρό το Αγγελος & Δαίμονας).
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Αυτό που ξέρω σίγουρα πάντως είναι ότι έχουν αγοράσει τα δικαιώματα και των τριων βιβλίων του Across the Univerce. Το αν θα εκδόσουν και τα τρία βέβαια είναι άλλο θέμα. Αλλά το Αγγελος και Δαίμονας πήγε πολύ καλά και στην Ελλάδα και εδώ συνεχίζουν άλλα και άλλα που δεν τα ξέρει κάνεις...
evi The Volturi
Για το μεχρι την ακρη του συμπαντος μου ειχαν πει οτι το δευτερο θα το εκδοσουν σιγουρα γυρω στον Νοεμβριο.Τωρα για αυτο δεν ειμαι και πολυ σιγουρη γιατι και για το αγγελος και δαιμονας ειπαν Ιανουαριο και φτασμα Απριλιο.Για το οτι εχουν τα δικαιωματα εμενα δεν μου λεει τιποτα γιατι πολλοι εκδοτικοι τα εχουν αλλα δεν βγαζουν τα βιβλια.Τελοσπαντων πιστευω οτι πιθανοτατα θα το εκδοσει αλλα θα αργησει αρκετα.Ελπιζω επισης να εκδοσει και τα υπολοιπα καταπληκτικα βιβλια απο τα οποια εχω μαθει οτι εχει παρει τα δικαιωματα!
twilightFOREVER Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4265 Registration date : 25/07/2009
Για αυτό ειπα και εγώ ότι έχουν τα δικαιώματα αλλά το αν θα εκδόσουν και τα τρία βιβλία είναι άλλο θέμα. Πάντως γενικά για όλες τις καθυστερήσεις δεν φτεει απαραίτητα ο εκδοτικός. Ετσι οπως είναι αυτην την στιγμή ο εκδοτικός χώρος μετά δημιουργούνται τα προβλήματα στα τυπογραφεία (που παίρνουν και τα περισσότερα χρήματα από ένα βιβλίο) στις διανομές κλπ.
Εκτός από Cinder και Scorpio Races τι άλλο θα βγάλει; Δεν έχω ακούσε τίποτα. Για δώσε μας exclusive νέα
dark violet New Moon Victim
Ηλικία : 31 Αριθμός μηνυμάτων : 200 Registration date : 20/12/2011
θελετε ε; λοιπον εκτος απο αυτα τα δυο ξερω οτι εχουν παρει και τα δικαιωματα για το legend της marie lu ενα δυστοπικο βιβλιο και ενα ακομη πολυ γνωστο το thirteen reasons why το οποιο ειναι περισσοτερο κοινωνικο και δεν νομιζω να πολυενδιαφερεστε αλλα εχει κανει τεραστια επιτυχια παγκοσμιως!τωρα ημερομηνιες εχω μαθει στο περιπου αλλα καλυτερα να μην της πω γιατι μπορει να πεσω εξω!
Ιιιι τα θέλω και τα δύο παρα πολύ!!! Έχει πάρει πολύ καλά βιβλία ε; Πεθαίνω για το Scorpio Races (Μaggie Stiefvater ) και για Legend & Cinder (που και τα δύο έχουν πάρα πολύ ενδιαφέρον και έτσι κι αλλιώς θα τα διάβαζα στα αγγλικά) και θέλω πολύ και το thirteen reasons why για το οποίο έχω ακούσει πολύ καλά λόγια. Thanx Για πες και ημερομηνίες να έχουμε ένα γενικό πλαίσιο.
dark violet New Moon Victim
Ηλικία : 31 Αριθμός μηνυμάτων : 200 Registration date : 20/12/2011
Ναι φαίνονται όλα υπέροχα ειδικά το cinder και ελπίζω να τα εκδόσει!Βασικά εγώ τα ανακάλυψα στο καινούργιο γενικό κατάλογο που έβγαλαν τον Μάρτιο του 2012!Τώρα για ημερομηνίες το legend είπαν ότι θα βγεί τον Ιούλιο αν και δεν το πολυπιστεύω γι αυτό δεν το είπα μην ενθουσιαστείτε τζάμπα και για το thirteen reasons why αρχές 2013 όπως και τα υπόλοιπα!
evi The Volturi
προσωπικά πλέον με τόσα που έχω να διαβάσω δεν με πειράζει να περιμένω...μόνο για τις συνέχειες μου τη δίνει όχι για μια καινούργια σειρά!και οκ μπορώ να διαβάσω αγγλικά αλλά με κουράζει ο υπολογιστής και δεν θέλω να δίνω λέφτα σε αγγλικά βιβλία παρά μόνο σε ειδικές περιπτώσεις οπότε....
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
μετα το Legend που το λατρεψα-ειχα καιρο να παθιαστω με φουτουριστικο βιβλιο με τα το hunger games- και το ξεκινησα και το the daughter of smoke and bone και αν και δεν εχω φτασει καν στη μεση εχω μαγευτει!!!
Και εγω το ξεκίνησα χτες και με έχει γραπώσει άσχημα. Συνέβησαν κάτι κουλά βεβαια και το έχω αφήσει λίγο αλλά ελπίζω το βράδυ να μπορέσω να το ξαναπιάσω. Είχα καιρό να διαβάσω κάτι τόσο καλό.
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
με τραβηξε απο την πρωτη στιγμη που δεν ειναι το γνωστο η αγνη και ασπιλη εφηβη με το μυστικο ή που ο μυστηριωδης τυπος έρχεται να της ανατρεψει τη ζωη!!!Την γουσταρω τρελα την Karou!!!
μην μιλησω για την εισαγωγη:
Once upon a time, an angel and a devil fell in love.- It did not end well!!!!
Το διαβάζεις στα ελληνικά η στα αγγλικά; Είναι πραγματικά πάρα πολύ καλό. Μου είχε τραβήξει από την αρχή (όταν πρωτοκυκλοφόρησε στην Αμερική και έκανε θραύση) την προσοχή αλλά περίμενα να το διαβάσω χωρίς να σχηματίσω υψηλές προσδοκίες. Με κάθε σελίδα που διαβάζω με αιχμαλωτίζει όλο και περισσότερο.
EliRose The Volturi