| Σχόλια: Το Ξεκίνημα της Ζωής μου | |
|
+9mariettoula1996 ed<3 nana mplak Penny Cullen xrysanthi ROBELINA _gwgw_ kati BELLA MARIE 13 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
BELLA MARIE Charlie's Daughter
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Σχόλια: Το Ξεκίνημα της Ζωής μου Πεμ 9 Φεβ 2012 - 19:13 | |
| Εδω θα δεχεται σχολια η συγγραφεας για το ανωθι φανφικ! | |
|
| |
kati Midnight Sun Vampire
Τόπος : Everywhere & nowhere... Αριθμός μηνυμάτων : 11602 Registration date : 23/05/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Το Ξεκίνημα της Ζωής μου Πεμ 9 Φεβ 2012 - 19:55 | |
| To φανφικ πού ειναι όμως; δεν το βρίσκω.. | |
|
| |
_gwgw_ Midnight Sun Vampire
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 1533 Registration date : 05/02/2012
| Θέμα: Σχόλια: Το ξεκίνημα της ζωής μου Παρ 10 Φεβ 2012 - 1:20 | |
| Εδω θα μπορείται να αφήνεται τα σχόλια σας για το φανφικ...
| |
|
| |
Τόπος : Everywhere & nowhere... Αριθμός μηνυμάτων : 11602 Registration date : 23/05/2011
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Το Ξεκίνημα της Ζωής μου Παρ 10 Φεβ 2012 - 10:23 | |
| Γωγώ καλό ξεκίνημα στην ιστορία σου! Έχεις κάνει καλή εισαγωγή και ευτυχώς ο Τζεϊκ ξεκαθαρίζεται ότι είναι ένας πολύ καλός της φίλος εδώ και χρόνια και το καλό που του θέλουμε να μην του περάσει καμια παράξενη σκέψη από το μυαλό!
Και πάλι καλό ξεκίνημα! | |
|
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Το Ξεκίνημα της Ζωής μου Παρ 10 Φεβ 2012 - 11:46 | |
| μολις διαβασα το κεφαλαιο σου , ειναι πολυ ωραιο και εχεισ κανει ωραιες περιγραφες !! ανυπομονω για την συνεχεια! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Το Ξεκίνημα της Ζωής μου Παρ 10 Φεβ 2012 - 16:30 | |
| Σας ευχαριστώ πολύ.Είναι η πρώτη μου ιστορία και ξέρω οτι έχει πολλά λάθη αλλά που θα πάει θα διορθωθούν... Ο Τζέικ είναι ένας πολύ καλός της φίλος και τίποτα παραπάνω και αυτό δεν θα αλλάξει Οπότε το συχεχίζω...Σας ευχαριστώ και πάλι | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Το Ξεκίνημα της Ζωής μου Παρ 10 Φεβ 2012 - 23:31 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Το Ξεκίνημα της Ζωής μου Παρ 10 Φεβ 2012 - 23:47 | |
| Χρυσάνθη μου γλυκιά σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.Θα το συνεχίσω γιατί μου αρέσει αυτή η ιδέα ακόμα περισσότερο... Μερικές φορές όταν πέφτεις πολύ χαμηλά καταλαβαίνεις τις πράξεις σου και ξανανεβαίνεις με περισσότερο δυναμισμό και πείσμα...Ετσι θα είναι η Μπέλλα εκεί που θα λέει αυτή η ζωή είναι χάλια,εκεί θα ορθώσει το ανάστημα της και θα συνεχίσει... Σε ευχαριστώ πολύ και πάλι | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Το Ξεκίνημα της Ζωής μου Παρ 10 Φεβ 2012 - 23:49 | |
| σχετικά είναι όλα παρακαλώ καρδιά μου | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Το Ξεκίνημα της Ζωής μου Παρ 10 Φεβ 2012 - 23:58 | |
| | |
|
| |
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Το Ξεκίνημα της Ζωής μου Δευ 13 Φεβ 2012 - 15:04 | |
| μολις διαβασα το νεο κεφαλαιο , απλα τελειο .χαιρομαι που τα παει καλα με την αδεφη της αλλα και βρηκε και νεους φιλους ... εμφανιστηκε και το παλικαρι μας .. ανυπομονω να δω στην συνεχεια!!! μπραβο πολυ ωραιο κεφαλαιο και η γραφη σου ειναι πολυ καλη ! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Το Ξεκίνημα της Ζωής μου Δευ 13 Φεβ 2012 - 15:05 | |
| Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια Ελίνα μου..!!!!!!!!! | |
|
| |
Penny Cullen Twilight Human
Ηλικία : 27 Αριθμός μηνυμάτων : 77 Registration date : 02/10/2010
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Το Ξεκίνημα της Ζωής μου Δευ 13 Φεβ 2012 - 18:44 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Το Ξεκίνημα της Ζωής μου Τρι 14 Φεβ 2012 - 16:56 | |
| Πέννυ μου σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια..! Ας ελπίσουμε να μην σας απογοητεύσω στο μέλλον | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Το Ξεκίνημα της Ζωής μου Κυρ 19 Φεβ 2012 - 22:41 | |
| Η περιγραφή που κάνεις από την πλευρά του Έντουαρντ ήταν πολύ πετυχημένη! Μεταδίδεις ακριβώς το πώς τα βλέπει εκείνος τα πράγματα και εμένα προσωπικά μου μετέφερες τη ζήλεια του και το πόσο όμορφα αισθάνθηκε όταν την είδε. Δε ξέρω γιατί αλλά κάτι με έκανε στην αρχή της ιστορίας σου να νομίσω πως ο Έντουαρντ θα κάνει κάτι με τη Ρόζαλι και τρόμαξα αλλά χαίρομαι που κόλλησε στη Μπέλλα! Έπειτα, αφού η Μπέλλα εκνευρίστηκε με τον Μάικ τί είναι αυτά τα πολλά πολλά; ¶κους εκεί φιλάκια στο μάγουλο; Του Έντουαρντ γιατί δεν του έδωσε φιλάκι; Επειδή της γυάλισε ε; Ωραία ιστορία ξεκινάς και σίγουρα και η συνέχεια έτσι ωραία θα είναι! Μπράβο | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Το Ξεκίνημα της Ζωής μου Δευ 20 Φεβ 2012 - 14:27 | |
| Σε ευχαριστώ πολύ Κατι μου...!!!!!! Ο Έντουαρντ θα κολλήσει με την Μπέλλα αλλά εκείνη θα είναι τυφλή.Θα τον βλέπει μόνο φιλικά αλλά μετά απο κάτι που θα πάθει θα αρχίσει να τον βλέπει αλλιώς Χαίρομαι που τελικά δεν σε απογοήτευσα... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Το Ξεκίνημα της Ζωής μου Δευ 20 Φεβ 2012 - 18:46 | |
| μολις διβασα το κεφαλαιο , μου αρεσε τρελα !!! ο καημενος ο εντ την ερωτευτηκε , ελπιζω να πανε ολα καλα !! μπραβο πολυ καλη δουλεια !! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Το Ξεκίνημα της Ζωής μου Δευ 20 Φεβ 2012 - 18:49 | |
| Σε ευχαριστώ πολύ Ελίνα μου για τα καλά σου λόγια... Ναι την ερωτεύθηκε απο την πρώτη στιγμή που την συνάντησε και δεν υπάρχει γυρισμός... Σε ευχαριστώ και πάλι... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Το Ξεκίνημα της Ζωής μου Πεμ 1 Μαρ 2012 - 15:29 | |
| πω πω ζηλεια !! δεν νομιζω να τον πολυσυμπαθησε και πολυ τον τζεικ ο εντ !! αχ τι επαθε η μπελλα , ελπιζω να μην παθει τιποτα!! τελειο κεφαλαιο , μπραβο σου , ανυπομονω για την συνεχεια !!!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Το Ξεκίνημα της Ζωής μου Πεμ 1 Μαρ 2012 - 16:10 | |
| Έλινα μου ζήλεια δεν θα πει τίποτα...Τον Τζέικ δεν τον συμπάθησε με την πρώτη ματιά αλλά θα το κάνει όταν δει οτι είναι μόνο φίλοι...Για την Μπέλλα θα μάθεις στο επόμενο κεφάλαιο και νομίζω πως δεν θα σου αρέσει και τόσο... Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια | |
|
| |
nana mplak Eclipse Bitten
Ηλικία : 27 Τόπος : Hrakleio, Kritis Αριθμός μηνυμάτων : 336 Registration date : 04/05/2011
Forks Student Profile Team: Wolves Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Το Ξεκίνημα της Ζωής μου Τρι 6 Μαρ 2012 - 19:29 | |
| Μόλις τώρα άρχισα να διαβάζω την ιστορία σου... Μου αρέσει πάρα πολύ όπως εξελίσσεται ως τώρα και πρέπει να πω πως γράφεις πολύ ωραία! Τώρα... Σχολια για το τελευταίο σου κεφάλαιο. Αχχχχ ελπίζω να μην πάθει τίποτα η Μπέλλα Ο Εντ ζήλεψε λίγο τον Τζέικ ε? (πολύυυυ λίγο ) Ήταν τέλειο απλά! Περιμένω την συνέχεια! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Το Ξεκίνημα της Ζωής μου Τετ 7 Μαρ 2012 - 11:15 | |
| Σε ευχαριστώ πολύ...Είσαι πολύ γλυκιά! Η Μπέλλα δεν θα έχει και την καλύτερη κατάληξη αλλά θα το ξεπεράσει... Ο Έντουαρντ ζήλεψε όχι απλά λίγο πολύ θα έλεγα... Σε ευχαριστώ πολύ ελπίζω η συνέχεια να μην σε απογοητεύση... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Το Ξεκίνημα της Ζωής μου Δευ 12 Μαρ 2012 - 9:32 | |
| Gwgw τελικά η Μπέλλα δεν τη γλύτωσε ε; Κρίμα.. Είναι αδιανόητο πώς μπορεί να αισθάνεται οποιαδήποτε κοπέλα το περνάει αυτό και μακρυά από εμάς αλλά η Μπέλλα όπως είπε και ο Έντουαρντ σίγουρα μετη βοήθεια όλων σιγα σιγά θα το ξεπεράσει! Και ενώ ήταν τόσο κοντά ο Τζέικ δεν πρόλαβε για λίγο.. Κρίμα.... Ο Έντουαρντ πώς και δεν τσακώθηκε με τον Τζέικ που της το είπε έτσι αμέσως! Αυτό ίσως να έπρεπε να της το πουν με άλλο τρόπο...; Πιο μαλακά ίσως. Αλλά αργά ή γρήγορα θα το μάθαινε και πιστεύω πως και αργότερα την ίδια αντίδραση θα είχε.. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Το Ξεκίνημα της Ζωής μου Δευ 12 Μαρ 2012 - 17:00 | |
| μολις διαβασα το κεφαλαιο .. ποσο λυπηθηκα για αυτο που επαθε η μπελλα , τα καθαρματα την γλιτωσαν !!!!! την καημενη η μπελλα , ελπιζω πως με την βοηθεια ολων θα συνελθει !!!τελειο κεφαλαιο ανυπομονω για την συνεχεια!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σχόλια: Το Ξεκίνημα της Ζωής μου Τρι 13 Μαρ 2012 - 13:47 | |
| Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια!!! Όντως η Μπέλλα δεν την γλίτωσε αλλά με τους φίλους της για σύμμαχους θα το ξεπεράσει... Ο μόνος που θα της έλεγε την αλήθεια ήταν ο Τζέικ και γι'αυτό τον πίεσε τόσο για της την πει.Οι άλλοι θα της έλεγαν την αλήθεια αλλά με λίγες σημαντικές ελλείψεις... Όντως τα καθάρματα την γλίτωσαν αλλά μην ανησυχείς για όλους έχει ο Θεός...Και αυτοί κάποια στιγμή θα τα βρούνε πολύ σκούρα Σας ευχαριστώ και πάλι | |
|
| |
| Σχόλια: Το Ξεκίνημα της Ζωής μου | |
|