Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
Θέμα: Απ: Σχόλια: Το Ξεκίνημα της Ζωής μου Κυρ 1 Ιουλ 2012 - 1:26
ααα ...οκ ..πάντως και εγώ την περιμένω την ιστορία σου ..θέλω πολύ να δω τις ιδέες σου ..γράφω και εγώ μία αλλά δεν μου αρέσει καθόλου και μάλλον δεν θα την δημοσιεύσω ...
argyro12 Midnight Sun Vampire
Τόπος : καπου βαθια στα ονειρα Αριθμός μηνυμάτων : 2374 Registration date : 03/06/2012
Θέμα: Απ: Σχόλια: Το Ξεκίνημα της Ζωής μου Κυρ 1 Ιουλ 2012 - 1:27
μακαρι να την δημοσιευης ειμαι σιγουρι θα ειναι ωραια μαριεττα την δικια μου που θα αρχισω μολις βγω δεν ξερω τη θα βγει παλι σκουπιδια μαλλον
_gwgw_ Midnight Sun Vampire
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 1533 Registration date : 05/02/2012
Θέμα: Απ: Σχόλια: Το Ξεκίνημα της Ζωής μου Κυρ 1 Ιουλ 2012 - 1:30
εγώ δεν πετάω ότι γράφω αλλά επειδή είναι βλακείες μάλλον ποτέ δεν θα την δημοσιεύσω ...βασικά έχω 1 θέμα ...δυσκολεύομαι αρχικά πολύ για να βρω τα επαγγέλματα τους και όταν πια τα βρίσκω (που να προσθέσω πως τους τα έχω αλλάξει καμιά 10αριά φορές ...) δεν ξέρω πως να τους βάλλω να γνωριστούν ...θα αρχίσω πάλι να ασχολούμαι γιατί την έχω παρατήσει εδώ και καιρό αλλά μάλλον ποτέ δεν θα την δημοσιεύσω αν συνεχίσω έτσι ....
Τόπος : καπου βαθια στα ονειρα Αριθμός μηνυμάτων : 2374 Registration date : 03/06/2012
Θέμα: Απ: Σχόλια: Το Ξεκίνημα της Ζωής μου Κυρ 1 Ιουλ 2012 - 1:32
αχ με ενοχλι λιγο το ονομα μου να το βλεπω με ο ενω ειναι με ω και σορρυ απλως με ενοχλη λιγο αλλα ενταξει αχ το βαζεις και με ο μαριεττα στο μυαλο μου εισαι εχω ακριβως τα ιδια προβληματα και τη τιτλο να βαλω αυτα ειδια πως να συναντιθουν ωραια τι να πω
mariettoula1996 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Ρόδος Αριθμός μηνυμάτων : 5149 Registration date : 04/01/2012
Θέμα: Απ: Σχόλια: Το Ξεκίνημα της Ζωής μου Κυρ 1 Ιουλ 2012 - 1:36
α μπράβο ..και αυτό το θέμα με τον τίτλο το έχω και εγώ ...αλλά πες κιόλας πως θα συναντηθούν ..πως να τους βάλλω να συμπεριφερθούν ;;;
και Γωγώ μου έχει δίκαιο η Αργυρώ ..η δικιά σου ιστορία είναι φανταστική ....η δικιά μου ούτε κατά διάνοια δεν την φτάνει ...
Θέμα: Απ: Σχόλια: Το Ξεκίνημα της Ζωής μου Κυρ 1 Ιουλ 2012 - 1:38
εγω μολις βγω θα αρχισω να γραφω μορε σκευτηκα μηπως ειναι γειτονες η να ειναι στη δουλεια μαζι αλλα και τη δουλεια να κανου ο τιτλος ε ενταξει θα παρω τη βοηθεια του κοινου τοτε αμα την δημοσιευσω
Θέμα: Απ: Σχόλια: Το Ξεκίνημα της Ζωής μου Κυρ 1 Ιουλ 2012 - 1:40
Είχα και εγώ αυτό το πρόβλημα και θα σου πω τι έκανα.Έκατσα και έγραψα τι σχέση θα έχουν εκεί μέσα-δηλαδή στην ιστορία μου είναι ¶λις-Μπέλλα φίλες κ.α.- και καθόμουν και έγραφα πως θα συναντηθούν τι δουλείς θα κάνουν-αν και στην ιστορία μου σπουδάζουν- και άλλα τέτοια που με βοήθησαν πολύ.
Αχ συγνώμη.Το έγραφα έτσι γιατί το είδα που το έχεις σαν όνομα.Σορρυ και πάλι. Γενικά Αργυρώ αν θες βοήθεια για την ιστορία σου θα χαρώ να σε βοηθήσω.Δεν είμαι καλή σε αυτό αλλά σε θέματα όπως ο τίτλος μπορώ να σε βοηθήσω
Χαίρομαι που σας αρέσει τόσο αλλά αν δεν την ανεβάσεις πως θα ξέρεις αν είναι καλή ή κακή;;
mariettoula1996 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Ρόδος Αριθμός μηνυμάτων : 5149 Registration date : 04/01/2012
Θέμα: Απ: Σχόλια: Το Ξεκίνημα της Ζωής μου Κυρ 1 Ιουλ 2012 - 1:40
βασικά εγώ σκέφτομαι να βάλλω την Μπέλλα να δουλεύει για τον Έντουαρντ αλλά το θέμα είναι πως θέλω στην αρχή ο Έντουαρντ να μην της συμπεριφέρεται καλά ..πως θα τους κάνω να ερωτευτούν???
Θέμα: Απ: Σχόλια: Το Ξεκίνημα της Ζωής μου Κυρ 1 Ιουλ 2012 - 1:42
Δεν λένε πίσω απο το μίσoς κρύβεται πάντα μια αγάπη;;Κάντο έτσι να τσακώνονται συνέχεια και όταν κάποιος θα έχει τεράστια ανάγκη ο άλλος να τον/την βοηθήση και έτσι η σχέση τους θα αρχίσει να καλυτερεύει
Θέμα: Απ: Σχόλια: Το Ξεκίνημα της Ζωής μου Κυρ 1 Ιουλ 2012 - 1:42
ευχαριστω και καταλαβενω για το ονομα θα σου στελνω σε πμ αν θελω βοηθεια κι ειπα μηπως να σπουδαζουν