Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
Θέμα: Απ: Σχόλια: Το Ξεκίνημα της Ζωής μου Τρι 13 Μαρ 2012 - 14:53
Πω πω Γωγω μολις αρχισα να διαβαζω το φανφικ σου ειναι φοβερο μου αρεσε παρα πολυ....την κακομοιρα την Μπελλα δεν ξεκινησε καλα γι αυτη η σχολη και η νεα της ζωη... ελπιζω να το ξεπερασει και να πληρωσουν τα καθαρματα που της το εκαναν αυτο Περιμενουμε με αγωνια την συνεχεια...
_gwgw_ Midnight Sun Vampire
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 1533 Registration date : 05/02/2012
Θέμα: Απ: Σχόλια: Το Ξεκίνημα της Ζωής μου Κυρ 1 Απρ 2012 - 12:25
τωρα το ειδα το κεφαλαιο ντροπη μου! η μπελλα το πηρε πολυ βαρια , λογικο ειναι!!!!!!!!!!ευτυχως εχει τους φιλους της και ολα πηγαν καλα και η μπελλα συνηλθε!! τελειο κεφαλαιο , ανυπομονω για την συνεχεια!!
Stella Sunlight Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 837 Registration date : 04/06/2010
Θέμα: Απ: Σχόλια: Το Ξεκίνημα της Ζωής μου Κυρ 1 Απρ 2012 - 14:05
Γωγώ μου.
Τώρα βρήκα το χρόνο να διαβάσω την ιστορία σου.Από που να ξεκινήσω.
Πρώτον οι περιγραφές σου είναι πολύ καλές και η υπόθεση της ιστορίας είναι τέλεια.Μου αρέσει ο χαρακτήρας της Μπέλλας που έκανε όνειρα και τα πραγματοποίησε. Όσο για το γεγονός που βίωσε πραγματικά στεναχωρήθηκα ο τρόπος που το τα έλεγε ο Τζεικ πραγματικά είχα μείνει.Είναι πολύ @@@@@ς ελπίζω να γράψεις κάτι για παράδειγμα να πάνε στην φυλακή.
Η πρώτη σου ιστορία έκανε πολλές καλές εντυπώσεις.Μου αρέσει η γραφή σου και μην το αφήσεις.
Περιμένω συνέχεια.
Φιλάκια Πολλά.Στέλλα.
Θέμα: Απ: Σχόλια: Το Ξεκίνημα της Ζωής μου Κυρ 1 Απρ 2012 - 18:14
Ελινάκι μου αν έχεις φίλους όλα γίνονται και οι Μπέλλα έχει τους καλύτερους και δεν υπήρχε περίπτωση να την αφήσουν έτσι ο κόσμος να γκρεμιζόταν... Σε ευχαριστώ γλυκιά μου. Σύντομα θα είναι κοντά σας!!!!!
Στελλίτσα μου σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!!! Τα λόγια του Τζέικ ήταν τόσο περιγραφηκά γιατί ήταν κοντά όταν έγιναν αυτά και ήταν και αυτός που την βρήκε.Οι κακοί δεν θα έχουν και το καλύτερο τέλος αυτό είναι το μόνο σίγουρο....Δεν πρόκειται να το αφήσω γλυκιά μου γιατί το έχω αγαπήσει.Σύντομα θα είναι κοντά σας.Σε ευχαριστώ πολύ και πάλι
Stella Sunlight Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 837 Registration date : 04/06/2010
Θέμα: Απ: Σχόλια: Το Ξεκίνημα της Ζωής μου Σαβ 23 Ιουν 2012 - 19:10
Γωγώ μου πολύ χαίρομαι που έβαλες καινούργιο κεφάλαιο !!!μόλις διάβασα την συνέχεια !!πολύ ωραίο κεφάλαιο !!χαίρομαι πολύ για την Μπέλλα που τα κατάφερε και έγινε ξανά ο εαυτός της και κάνει τόσα πολλά με τους φίλους της !!!!έβαλες και τον Ντέιμον στην ιστορία που από όσο κατάλαβα μένει στην ίδια πολυκατοικία με την Μπέλλα ..περιμένω με αγωνία να δω πως (και αν )θα εξελιχθεί η σχέση τους ...και να δω τις αντιδράσεις και τις κινήσεις του Έντουαρντ ..
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
Θέμα: Απ: Σχόλια: Το Ξεκίνημα της Ζωής μου Σαβ 23 Ιουν 2012 - 19:34
ΠΩΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ προβλέπετε μάχη Γουγουλίνι μου έχεις βαλθεί να ξεκάνεις τον ερωτευμένος μας ΕΝτουαρτάκο;;;; και εγώ χάρηκα για την Μπέλλα μας και ελπίζω από εδώ και πέρα να ανοίξει τα φτερά της και να πετάξει σε νέες αγκαλιές
περιμένω με αγωνία την συνέχεια
Θέμα: Απ: Σχόλια: Το Ξεκίνημα της Ζωής μου Σαβ 23 Ιουν 2012 - 19:46
Μαρριετούλα μου σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!!!
Η Μπέλλα επέστρεψε δυναμικά και με νέο έρωτα!!!Η σχέση τους θα εξελιχθεί πολύ και αυτό θα το δεις στα επόμενα κεφάλαια.... Ο Έντουαρντ δεν θα το πάρει καλά αλλά θα φροντίσει να εξασφαλίσει την ευτυχία της Μπέλλα ακόμα και αν είναι μακρυά του.Τίποτα άλλο δεν θα πω θα δείτε παρακάτω...!!!!!!!!!!!!!!!
Και πάλι σε ευχαριστώ πολύ...
Χρυσάνθη μου η ζωή του Έντουαρντ για τα επόμενα κεφάλαια δεν θα είναι και πολύ καλή...Ο Ντέιμον δυστυχώς ή ευτυχώς ήρθε και θα κάνει τα πάντα για να μείνει...
Η Μπέλλα θα τα ανοίξει τα φτερά της και θα είναι χαρούμενη αλλά όχι για πολύ....
Το ξέρεις ότι χωρίς τη βοήθεια σου δεν θα είχα καταφέρει τίποτα.
Σε ευχαριστώ...!!!!!!
argyro12 Midnight Sun Vampire
Τόπος : καπου βαθια στα ονειρα Αριθμός μηνυμάτων : 2374 Registration date : 03/06/2012
Θέμα: Απ: Σχόλια: Το Ξεκίνημα της Ζωής μου Κυρ 1 Ιουλ 2012 - 0:24
Εγω που μολις μπηκα διαβασα τη συνεχεια και θα βαλω τα κλαματα γιατι:1o ειναι τελεια 2ο μας αφησες σε μεγαλη αγωνια σε αναμενα καρβουνα αν δεν εχεις σε 2 μερες συνεχεια θα θυμοσω
Θέμα: Απ: Σχόλια: Το Ξεκίνημα της Ζωής μου Κυρ 1 Ιουλ 2012 - 0:26
Σε ευχαριστώ Αργυρό μου και σου το υπόσχομαι ότι θα είναι έτοιμο σε 2 το πολύ 3 μέρες...
Τόπος : καπου βαθια στα ονειρα Αριθμός μηνυμάτων : 2374 Registration date : 03/06/2012
Θέμα: Απ: Σχόλια: Το Ξεκίνημα της Ζωής μου Κυρ 1 Ιουλ 2012 - 0:29
Αντε και αυριο που εχω γιορτη μαλλον σημερα τετοια ωρα που ειναι θελω δωρο και καλο αλλα δεν ξερω καμια αλλη Αργυρω εκτος απο τη γιαγια μου καλυτερα δεν θα χρεωθω στα τηλεφωνα
Θέμα: Απ: Σχόλια: Το Ξεκίνημα της Ζωής μου Κυρ 1 Ιουλ 2012 - 0:38
Έχω γράψει τις ιδέες που μου έρχονται στο μυαλό για να μην τις ξεχνάω και πως θέλω να είναι το κάθε κεφάλαιο...Μόνο αυτό.Γιατί ρωτάς;
Θέμα: Απ: Σχόλια: Το Ξεκίνημα της Ζωής μου Κυρ 1 Ιουλ 2012 - 0:40
απο απορια για να ξερω γιατι σε λιγες μερες εχουμε και συνεχεια και λεω μηπως τα εχεις ετοιμα εγω παλι εχω γραψει λιγι αλλλα την πεταξα στα σκουπιδια τωρα αρχισα αλλη αλλα δεν ξερω πως να ξανασυνεντισω ή να γρωρισω την Μπελλα και τον Εντουαρτ