| Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΤΙΓΡΗ - COLLEEN HOUCK | |
|
+6breathless dark violet EliRose ΕΡΗ evi xrysanthi 10 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΤΙΓΡΗ - COLLEEN HOUCK Κυρ 18 Μαρ 2012 - 12:31 | |
| Tiger's Curse, by Colleen Houck http://vimeo.com/16253195The Official Tiger's Voyage Trailer http://vimeo.com/33286697Από τις 5 Μαρτίου οι αναγνώστες μας μπορούν να αναζητήσουν στα βιβλιοπωλεία τo συναρπαστικό μυθιστόρημα Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΤΙΓΡΗ της COLLEEN HOUCK. Από το δελτίο τύπου: Τίτλος βιβλίου: Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΤΙΓΡΗ Τίτλος σειράς: Το Έπος του Τίγρη Αρ. βιβλίου: 1 Συγγραφέας: COLLEEN HOUCK Αρ. σελίδων: 496 ISBN: 978-960-6665-81-3 Ημερ.κυκλοφ.: 5 Μαρτίου 2012 NEW YORK TIMES BEST SELLER Πάθος. Μοίρα. Αφοσίωση. Θα τα ρίσκαρες όλα για να αλλάξεις το πεπρωμένο σου; Το τελευταίο πράγμα που πίστευε η Κέλσι Χέις ότι θα έκανε το καλοκαίρι ήταν να προσπαθήσει να σπάσει μια ινδική κατάρα τριακοσίων ετών. Μαζί με ένα μυστηριώδη τίγρη που τον λένε Ρεν. Στην άλλη άκρη του κόσμου. Και όμως, αυτό ακριβώς συνέβη. Αντιμέτωπη με σκοτεινές δυνάμεις, συναρπαστική μαγεία και μυστικούς κόσμους όπου τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται, η Κέλσι ρισκάρει τα πάντα για να ενώσει τα κομμάτια μιας αρχαίας προφητείας, ικανής να σπάσει για πάντα την κατάρα. “Πέθαινα. Το ήξερα. Τουλάχιστον είχε εξαφανιστεί ο πόνος. Ήθελα να του πω ότι τον αγαπούσα. Έπειτα με τύλιξε το σκοτάδι…” Η Κατάρα του Τίγρη είναι το συναρπαστικό πρώτο βιβλίο σε ένα έπος φαντασίας και ρομαντισμού, που θα σας κόψει την ανάσα και θα σας κάνει να περιμένετε με ανυπομονησία το επόμενο. Κριτικές “…μια γλυκιά ιστορία αγάπης και μια συναρπαστική περιπέτεια. Πανηγύρισα, τσίριξα και έφαγα τα νύχια μου – όλα αυτά μετά από μερικές σελίδες. Εν ολίγοις, η Κατάρα του Τίγρη είναι μαγική!” —Becca Fitzpatrick, συγγραφέας του Hush, Hush μπεστ-σέλερ των New York Times “Με τις εξωτικές της τοποθεσίες, μια κατάρα 300 ετών, ένα μεταμορφιστή τίγρη της Ινδίας και μια θαρραλέα νεαρή πρωταγωνίστρια, η Κατάρα του Τίγρη μας μάγεψε”. —Barnes & Noble “Το πρώτο μυθιστόρημα της Houck είναι ένα μέρος Λυκόφως, ένα μέρος Ιντιάνα Τζόουνς και ένα μέρος παραμύθι”. —Booklist “Μια έξυπνη, ζωηρή, περιπετειώδης ιστορία αγάπης, τυλιγμένη σε ένα ταξίδι αναζήτησης… ταξιδεύει τους πρωταγωνιστές σε περιπέτειες που θα έκαναν τον Στίβεν Σπίλμπεργκ περήφανο… Γεμάτη κίνδυνο, ορμητικότητα, αλληγορία και ρομαντισμό”. —Kirkus “Σαγηνευτικό… Η αγάπη της Colleen Houck για τις Ινδικές λαϊκές παραδόσεις είναι προφανής. Η συγγραφέας έχει μία εξαιρετική αίσθηση αφήγησης και ζωγραφίζει μία ζωντανή εικόνα… Η Houck έχει μια σπουδαία ιστορία εδώ”. —Los Angeles Times Η συγγραφέας Η Κατάρα του Τίγρη, το πρώτο μυθιστόρημα της COLLEEN HOUCK, έχει ήδη γνωρίσει μεγάλη επιτυχία στην ηλεκτρονική του μορφή, και ήταν υποψήφιο για το βραβείο 2010 Next Generation Indie Book στην κατηγορία για νεαρούς ενήλικες, ως ηλεκτρονικό βιβλίο σε αυτοέκδοση. Η Κατάρα του Τίγρη είναι ο πρώτος τόμος στο Έπος του Τίγρη. Η Colleen μένει στο Σάλεμ του Όρεγκον με το σύζυγό της και μια λευκή λούτρινη τίγρη. | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΤΙΓΡΗ - COLLEEN HOUCK Δευ 19 Μαρ 2012 - 0:23 | |
| Μαλλον θα ειναι το επομενο που θα ξεκινησω.... | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΤΙΓΡΗ - COLLEEN HOUCK Δευ 19 Μαρ 2012 - 8:55 | |
| Θα ειναι μεσα στις επομενες αγορες μου!! Το εχει διαβασει κανεις?Ειναι καλο? | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΤΙΓΡΗ - COLLEEN HOUCK Δευ 19 Μαρ 2012 - 18:02 | |
| εγω μονο το πηρα προς το παρον.... | |
|
| |
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
| Θέμα: Απ: Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΤΙΓΡΗ - COLLEEN HOUCK Δευ 19 Μαρ 2012 - 19:03 | |
| καλο φαινεται!Ας το διαβασει καποιος πρωτα και αν αξιζει μου λετε... | |
|
| |
dark violet New Moon Victim
Ηλικία : 31 Αριθμός μηνυμάτων : 200 Registration date : 20/12/2011
| Θέμα: Απ: Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΤΙΓΡΗ - COLLEEN HOUCK Σαβ 14 Απρ 2012 - 15:54 | |
| εγω ξετρελαθηκα παντως!η γραφη ειναι που το χαλαει σε καποια σημεια αλλα γενικα ηταν πολυ ενδιαφερον! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΤΙΓΡΗ - COLLEEN HOUCK Σαβ 14 Απρ 2012 - 16:32 | |
| Καλο ειναι δεν λεω....αλλα εχω διαβασει και καλυτερα.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΤΙΓΡΗ - COLLEEN HOUCK Σαβ 14 Απρ 2012 - 16:41 | |
| σιγουρα απλως ηταν κατι διαφορετικο σε σχση με τα αλλα!αν ηταν και πιο ωραια δοσμενο θα το θεωρουσα αριστουργημα! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΤΙΓΡΗ - COLLEEN HOUCK Σαβ 14 Απρ 2012 - 16:43 | |
| Δεν μπορω να πω πως δεν μου αρεσε κατι....απλως δεν κολλησα... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΤΙΓΡΗ - COLLEEN HOUCK Σαβ 14 Απρ 2012 - 16:45 | |
| εγω απο την αλλη θα ελεγα οτι κολλησα και ανυπομονω και για το δευτερο το οποιο εμαθα οτι ειναι ακομη καλυτερο απο το πρωτο! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΤΙΓΡΗ - COLLEEN HOUCK Σαβ 14 Απρ 2012 - 16:47 | |
| Δεν λεω πως δεν ανυπομονω....απλως δεν ειναι απο αυτα τα βιβλια που ερωτευτηκα....εχω διαβασει πολλα βιβλια και ειναι λιγο δυσκολο να περιληφθουν καινουρια στις μεγαλες μου αγαπες...πρεπει να ειναι πολυ μεγαλο το κλικ που θα μου κανουν.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΤΙΓΡΗ - COLLEEN HOUCK Σαβ 14 Απρ 2012 - 16:52 | |
| και εγω το ιδιο αλλα το πρωτο πραγμα που με ενδιαφερει παντα ειναι το βιβλιο να εχει κατι το διαφορετικο και να μην μου θυμιζει κατι αλλο!και τελικα η καταρα του τιγρη το καταφερε αυτο! σιγουρα δεν μπαινει παρα πολυ ψηλα στις προτιμησεις μου αλλα τουλαχιστον για φετος ειναι ενα απο τα βιβλια που ξεχωρισα! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΤΙΓΡΗ - COLLEEN HOUCK Σαβ 14 Απρ 2012 - 16:53 | |
| Εχω διαβασει τα απαντα απο βιβλια του ειδους...αλλα ναι συμφωνω πως ειναι κατι διαφορετικο και ευχαριστο...αλλα δεν περιμενα και κατι λιγοτερο απο τις πλατυπους... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΤΙΓΡΗ - COLLEEN HOUCK Σαβ 14 Απρ 2012 - 16:56 | |
| οντως βγαζουν υπεροχα βιβλια!ενα που περιμενω με ανυπομονησια ειναι το divergent!φαινεται παρα πολυ ενδιαφερον!αλλα και οτι αλλο βγαλουν σιγουρα θα το παρω χωρις καν να διαβασω την περιληψη! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΤΙΓΡΗ - COLLEEN HOUCK Σαβ 14 Απρ 2012 - 16:58 | |
| Συμφωνω...ολα τους τα βιβλια ειναι ενα και ενα....εχω παρει τα παντα απο οτι εχουν βγαλει.... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΤΙΓΡΗ - COLLEEN HOUCK Τρι 31 Ιουλ 2012 - 4:25 | |
| Αυτο το βιβλιο ηταν μια πολυ ευχαριστη εκπληξη...μηπως ξερουμε ποτε βγαινει το δυο...? | |
|
| |
breathless Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 43 Τόπος : Βολος Αριθμός μηνυμάτων : 786 Registration date : 14/07/2010
| Θέμα: Απ: Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΤΙΓΡΗ - COLLEEN HOUCK Κυρ 2 Σεπ 2012 - 22:07 | |
| Μολις το τελειωσα κι εγω! Μου αρεσε, δεν μπορω να πω αλλα σε πολλα σημεια μου θυμισε το αγαπημενο μου επος του λυκοφωτος και μαλιστα νομιζω οτι το δευτερο βιβλιο που θα βγει -αν κρινω απο τον τιτλο- θα παραπεμπει κατι σε Νεα Σεληνη. Δε με χαλαει, μαλιστα ανυπομονω για τη συνεχεια, αλλα θεωρω πως η συγγραφεας μπορουσε και καλυτερα..
Σε απαντηση σου Evi -εγραφε φθινοπωρο του 2012 | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΤΙΓΡΗ - COLLEEN HOUCK Κυρ 2 Σεπ 2012 - 22:14 | |
| το ξερω....επικοινωνησα με τις πλατυπους... | |
|
| |
breathless Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 43 Τόπος : Βολος Αριθμός μηνυμάτων : 786 Registration date : 14/07/2010
| Θέμα: Απ: Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΤΙΓΡΗ - COLLEEN HOUCK Κυρ 2 Σεπ 2012 - 22:23 | |
| | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΤΙΓΡΗ - COLLEEN HOUCK Κυρ 2 Σεπ 2012 - 22:27 | |
| οχι...μονο το φθινοπωρο... | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΤΙΓΡΗ - COLLEEN HOUCK Τετ 5 Σεπ 2012 - 9:36 | |
| Ευη δηλαδη να το ξεκινησω? Ειναι καλο? Το εχω καθυστερησει επιτηδες γιατι ειδα οτι ειναι τετραλογια και βαριεμαι τις αναμονες. | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΤΙΓΡΗ - COLLEEN HOUCK Τετ 5 Σεπ 2012 - 11:13 | |
| εμενα μου αρεσε αρκετα βασω....ξεκινα το...σε λιγο βγαινει και το 2... | |
|
| |
twilightFOREVER Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4265 Registration date : 25/07/2009
| Θέμα: Απ: Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΤΙΓΡΗ - COLLEEN HOUCK Τετ 5 Σεπ 2012 - 14:32 | |
| Ούτε εγώ το έχω πάρει ακόμη, αλλά μου φαίνεται στην επόμενη εξόρμηση στο βιβλιοπωλείο θα το πάρω. (Αν και προσπαθώ να κρατηθώ λίγο, γιατί αναμένονται στο προσεχές μέλλον πολλά που θέλω, και μόλις αγόρασα την θυέλλα απο ατσάλι που ήταν πανάκριβη....). | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΤΙΓΡΗ - COLLEEN HOUCK Τετ 5 Σεπ 2012 - 17:29 | |
| αξιζει τον κοπο παντως....ειναι αρκετα ξεχωριστο βιβλιο... | |
|
| |
twilightFOREVER Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4265 Registration date : 25/07/2009
| Θέμα: Απ: Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΤΙΓΡΗ - COLLEEN HOUCK Τετ 5 Σεπ 2012 - 23:48 | |
| Eπειδή μάλλον αύριο θα κάνω μία βόλτα στο βιβλιοπωλείο και είμαι στο να το πάρω και στο να μην το πάρω, και επειδή εμπιστεύομαι πολύ την γνώμη σου, τι θα μου έλεγες; Να το πάρω ή όχι; | |
|
| |
| Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΤΙΓΡΗ - COLLEEN HOUCK | |
|