| Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΤΙΓΡΗ - COLLEEN HOUCK | |
|
+6breathless dark violet EliRose ΕΡΗ evi xrysanthi 10 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Thalia Nelly The Nomads
Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 2141 Registration date : 02/02/2013
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΤΙΓΡΗ - COLLEEN HOUCK Παρ 24 Μάης 2013 - 22:16 | |
| αν κι ακομα ειμαι αρχη - Σπόιλερ:
εχει αρχισει κι μου σπαει τα νευρα η Κελσι,ενω στο πρωτο την ειχα συμπαθησει κι την καταλαβα ακομα κι στο τελος που εφυγε παρολα αυτα τωρα φερεται πολυ εγωιστικα κι με μικροπρεπεια ετσι οπως κοροιδευει τον Λι, αφου ξερει οτι το Ρεν θα διαλεξει.Κι ελεος πια με τους πρωταγωνιστες κι δεν σε φιλαω κι δεν τετοιο νταξει κατανταει γελοιο κι μη ρεαλιστικο εδω που τα λεμε ειδικα απο την μερια των αντρων.Δεν θελω να φανω στερεοτυπικη αλλα οι ανδρες ειναι αυτοι που δεν μπορουν να αντισταθουν π.χ. η αντιδραση του Λι μου φανηκε πολυ πιο φυσιολογικη που οταν προσπαθησε να την φιλησει κι η κελσι εκανε πισω ψιλοθυμωσε/στεναχωρηθηκε απο του Ρεν που της λεει συνεχεια δεν σε φιλαω κι τετοια επισης τοσο καιρο που η κελσι ηταν με τον Λι ουτε ενα φιλακι κι μολις ηρθε ο Ρεν τοτε τον φιλησε. Οπως ειπε κι η βασω πιο πανω οι περισσοτερες ειναι για σφαλιαρες...
| |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΤΙΓΡΗ - COLLEEN HOUCK Παρ 24 Μάης 2013 - 22:32 | |
| - Σπόιλερ:
Πες τα...για κουτσουλημα ειναι...και να δεις τι γινεται στα μεσα του βιβλιου... Ακομη χειροτερα στο 3...στοκος μας βγηκε και αυτη.
| |
|
| |
Thalia Nelly The Nomads
| Θέμα: Απ: Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΤΙΓΡΗ - COLLEEN HOUCK Σαβ 25 Μάης 2013 - 0:23 | |
| κι του Ρεν ωρες ωρες μου ερχεται να του δωσω μια αλλα σαν την Κελσι... | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΤΙΓΡΗ - COLLEEN HOUCK Σαβ 25 Μάης 2013 - 0:33 | |
| και αυτουνου του χρειαζεται ωρες ωρες....μονο ο Κισαν ειναι νορμαλ εκει μεσα. | |
|
| |
Thalia Nelly The Nomads
| Θέμα: Απ: Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΤΙΓΡΗ - COLLEEN HOUCK Σαβ 25 Μάης 2013 - 0:48 | |
| Δεν εχω φτασει ακομα εκει αλλα - Σπόιλερ:
οταν της εστειλε μαζι με το δωρο κι ενα απωθητικο τιγρεων ειχε πολυ πλακα
| |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΤΙΓΡΗ - COLLEEN HOUCK Σαβ 25 Μάης 2013 - 1:35 | |
| - Σπόιλερ:
γενικα ειναι ο μορφης ο μουτζουρης μου...
| |
|
| |
breathless Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 43 Τόπος : Βολος Αριθμός μηνυμάτων : 786 Registration date : 14/07/2010
| Θέμα: Απ: Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΤΙΓΡΗ - COLLEEN HOUCK Παρ 19 Ιουλ 2013 - 17:07 | |
| Αν και ειμαι στις πρωτες εκατο σελιδες ακομη και ειναι νωρις για να εκφερω ολοκληρωμενη γνωμη για το βιβλιο, μου αρεσει πολυ και διασκεδαζω με τη συμπεριφορα του Ρεν!! Βεβαια, θα το ξαναπω οτι, η ολη ιστορια εχει πολλες κοινες λεπτομερειες με το Επος (σε σημειο που λεω ωρες- ωρες ο κλεψας του κλεψαντος) αλλα δεν πειραζει Ομως πραγματικα, αναρωτιεμαι... σε ποιο συμπαν υπαρχουν ολοι αυτοι οι ΤΕΛΕΙΟΙ αντρες (Εντουαρντ, Ρεν, Κισαν,Ντεημον κτλ) για να παρω ενα διαστημοπλοιο να παω να τους βρω γιατι πραγματικα λιωνω οταν διαβαζω τετοια.. Και η πλακα ειναι οτι αυτες που επιλεγουν ειναι τοσο ηλιθιες, που αναρωτιεμαι αν τελικα το μονο ελαττωμα τους (των αντρων) ειναι οτι γουσταρουν μπερδεματα και βλαμμενες καταστασεις... Και καπως ετσι προσγειωνομαι στην πραγματικοτητα γιατι συνειδητοποιω οτι και στην αληθινη ζωη, αντρες με προσοντα που πλησιαζουν καπως σ'αυτα των προαναφερθεντων, διαλεγουν τις πιο ηλιθιες γυναικες ever... Παντως, καλα που εχουμε κι αυτα τα βιβλια και χανομαστε λιγο στα παραμυθια με τους πριγκηπες που ονειρευομασταν μικρες.. | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΤΙΓΡΗ - COLLEEN HOUCK Παρ 19 Ιουλ 2013 - 17:53 | |
| να πω πως εχεις αδικο.. και η Κελσι ειναι στοκος...νομιζω ο μεγαλυτερος μετα την Λους.... | |
|
| |
Ηλικία : 43 Τόπος : Βολος Αριθμός μηνυμάτων : 786 Registration date : 14/07/2010
| Θέμα: Απ: Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΤΙΓΡΗ - COLLEEN HOUCK Σαβ 20 Ιουλ 2013 - 9:42 | |
| Ως ενα σημειο(πολυ μικρο) την καταλαβαινω. Αυτο που δε μου καθεται ειναι η ωριμοτητα των επιλογων της που σε καμια περιπτωση δεν συμβαδιζουν με την ηλικια της Ναι υπαρχουν ωριμοι 18αρηδες αλλα μαζι με την ωριμοτητα υπαρχει κι ενα τοσο δυνατο εγωιστικο αισθημα- με την καλη την εννοια- αφου τα ζεις ολα για πρωτη φορα και ειναι ολα στον υπερθετικο βαθμο!! Σε καμμια περιπτωση λοιπον δεν αφηνεις την πρωτη σου αγαπη "για να ζησει τη ζωη του" Εδω ριχνω ακυρο στη συγγραφεα, που ενω μπορει να το εκανε για την πλοκη και προφανως ηθελε να θυμηζει λιγο Μπελλα η Κελσι...καμια σχεση!! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΤΙΓΡΗ - COLLEEN HOUCK Σαβ 20 Ιουλ 2013 - 10:57 | |
| μπα..εμενα μεχρι τα μισα του δευτερου βιβλιου ηδη ειχε αρχισει να μου την σπαει... - Σπόιλερ:
εκλαιγε επι 150 σελιδες πως της λειπει ο Ρεν βγαινει με αλλους αλλα δεν κανει τπτ...και το βραδυ που ρχεται φασωνεται με αλλον γτ θελει να την διαικδικισει σωστα...κι αντε αυτον να το καταλαβω...εσυ ρε κοπελια δεν ξερεις υποτιθεται τι σου γινεται...?τα κανεισ μανταρα με ολους και στο τελος μπλεκεις και τον κισαν.
| |
|
| |
Thalia Nelly The Nomads
| Θέμα: Απ: Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΤΙΓΡΗ - COLLEEN HOUCK Σαβ 20 Ιουλ 2013 - 18:58 | |
| συμφωνω με την Ευη - Σπόιλερ:
οσο ωριμη φαινεται στο πρωτο βιβλιο στο 2ο αρχιζει κι μας τα χαλαει
| |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΤΙΓΡΗ - COLLEEN HOUCK Σαβ 20 Ιουλ 2013 - 19:23 | |
| - Σπόιλερ:
οπως ξαναπα...στοκος...
| |
|
| |
| |
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΤΙΓΡΗ - COLLEEN HOUCK Δευ 22 Ιουλ 2013 - 0:55 | |
| ξενερωτη και ζωαδι ειναι αλλα τελος παντων. | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΤΙΓΡΗ - COLLEEN HOUCK Δευ 22 Ιουλ 2013 - 15:21 | |
| Καλα που να την δειτε στα υπολοιπα...εκει και αν ειναι για σφαλιαρα!! Οντως Ευη....ανταγωνιζεται ανετα την Λους στην βλακεια!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΤΙΓΡΗ - COLLEEN HOUCK Δευ 22 Ιουλ 2013 - 16:35 | |
| Κατι ασχετο.. Εχει καταφερει καμια σας να μορφοποιησει την εικονα του Ρεν? Γιατι εγω δυσκολευομαι.. Ολοι οι Ινδοι μου φαινονται κακασχημοι και κοντοι και ειναι δυσκολο να φανταστω εναν ψηλο, ομορφο Ινδο, κυριως με γαλαζια ματια, ακομη κι αν ειναι μιγας και κατα το ημιση Ασιατης.. Δεν μου καθεται, με αποτελεσμα να εχω μια θολη εικονα στο μυαλο μου | |
|
| |
Thalia Nelly The Nomads
| Θέμα: Απ: Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΤΙΓΡΗ - COLLEEN HOUCK Δευ 22 Ιουλ 2013 - 16:52 | |
| Δεν εχεις αδικο οι ινδοι ειναι ασχημοι εκτος απο τις ινδες που ειναι πολυ ομορφες αλλα εχω δει 1 με 2 ινδους που ειναι ομορφοι κι αφου ειναι μιξη ινδος με κινεζος φανταζομαι θα εχει ξωτικη ομορφια. | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΤΙΓΡΗ - COLLEEN HOUCK Δευ 22 Ιουλ 2013 - 16:58 | |
| εγω τον εχω σχετικα ξεκαθαρα στο μυαλο μου...βασικα μελαψο με εντονα ματια και γεματα χειλη...αν και ο Κισαν ισως να μου αρεσει λιγακι περισσοτερο. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΤΙΓΡΗ - COLLEEN HOUCK Δευ 22 Ιουλ 2013 - 17:15 | |
| Να σκεφτειτε οτι εκανα μια ερευνα στο ιντερνετ μηπως βρω κανενα μοντελο Ινδο της προκοπης αλλα μπα... Εναν ηθοποιο που βρηκα με γαλαζια ματια δεν ειναι του γουστου μου οποτε τα παρατησα Τον Κισαν μου ειναι πιο ευκολο να τον φανταστω. Τα ματια του Ρεν ειναι που με μπερδευουν..
Επισης αλλο ασχετο αυτη η Κολιν Χουκ μου φαινεται οτι εχει απαισιο γουστο στα ρουχα... | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΤΙΓΡΗ - COLLEEN HOUCK Δευ 22 Ιουλ 2013 - 17:15 | |
| | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΤΙΓΡΗ - COLLEEN HOUCK Δευ 22 Ιουλ 2013 - 17:23 | |
| αυτος για κισαν ειναι τελειος | |
|
| |
| |
| |
ΕΡΗ The Volturi
| Θέμα: Απ: Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΤΙΓΡΗ - COLLEEN HOUCK Δευ 22 Ιουλ 2013 - 17:30 | |
| Ευη τα ιδια γουστα εχουμε!! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΤΙΓΡΗ - COLLEEN HOUCK Δευ 22 Ιουλ 2013 - 17:37 | |
| το χω καταλαβει απο καιρο... | |
|
| |
Thalia Nelly The Nomads
| Θέμα: Απ: Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΤΙΓΡΗ - COLLEEN HOUCK Δευ 22 Ιουλ 2013 - 18:58 | |
| Νταξει κουκλος το παλικαρι βεβαια ειναι κουβανος αλλα δεν με χαλαει καθολου για Ρεν η για Κισαν breathless συμφωνω μαζι σου για το γουστο της Colleen στα ρουχα | |
|
| |
| Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΤΙΓΡΗ - COLLEEN HOUCK | |
|